14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108701-108725

Nimi : Man Boy
  
Viesti : Perheenisälle: en tarkoita "sisäpiiriläppää", siitä ei ole kyse ollenkaan. Lue kommenttini vielä kertaalleen ajatuksen kanssa. Tämä ei ole vittuilua.
  
  17. joulukuuta 2008 17:34:07

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Manboy:
Vaikka tuossa ehdotettiin oman projektin perustamista, kyllä tännekin mahtuu ihan omalla äänellään. Tämä Homma kun on sellaista monikulttuurista meininkiä...
  
  17. joulukuuta 2008 17:36:48

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Manboy,

Luin uudestaan eikä tarina mielestäni ole oleellisesti toinen. Yhden kansanedustajan tehtävä on saada itsensä valituksi. Sen enempää ei oikein ole kohtuullista vaatia keneltäkään. Jussi näyttää tehneen tämän suhteen duuninsa hyvin, koska seuraavissa ek-vaaleissa hän menee läpi, vaikka edellisissä ei mennyt.

Sinua ehkä vaivaa sama kuin nimim. A.N:ää. Teistä olennaista on saada enemmistö kansanedustajista Homman taakse. Minusta se ei ole realistista. Riittää, että Homman takana on luokkaa 20 kansanedustajaa, jotka voivat vaatia hallitusohjelmassa sosiaalisen maahanmuuton lopettamista. On sitten hallitusneuvotteluista ja isojen puolueiden strategiasta kiinni, kuinka Suomen käy 2010-luvulla.

20 kansanedustajaa onnistuu tällä sinänsä epäsisäsiistillä Hommailulla, saatpa nähdä :)
  
  17. joulukuuta 2008 17:42:56

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hommailun" on jollain tapaa pystyttävä vetoamaan muihinkin kuin ns. alan miehiin ja naisiin, muuten se jää marginaaliin aina ja ikuisesti.


Niinhän se tuntuu vetoavankin. 10 - 15 kansanedustajaa ei ole mikään utopistinen haavekuva vaan nykyisen kannatuksen huomioiden ihan realistinen tavoite. Halla-ahon läpimeno taas olisi tällä kannatuksella varmaa.

Omasta mielestäni nopea nousu.

Ja tuon addressin on allekirjoittanut reilusti yli 20 000 henkilöä, mikä on suuri määrä.

[quote]
Tämä ei välttämättä kuitenkaan tarkoita kesyyntymistä, vaan ennen muuta poliittista pelisilmää ja retoriikan taitoa.[/i]

Ei verkkokeskustelu varmasti kesyynny. Miksi kesyyntyisi?

Itselläni ei ole suuriakaan epäilyksiä siitä, että politiikan pelisilmää ja taitoja ei olisi jo riittävästi. Tilannehan näyttää ihan hyvältä. Katsotaan nyt kesäkuun eurovaalit.
  
  17. joulukuuta 2008 17:44:59

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : Euroopan johtava narsisti Sarkozy käväisi naruttamassa europarlamenttia, juhlavin sanakääntein, niinkuin asiaan kuuluu.

Pravdan toimittajan selostuksesta jäi askarrutamaan seuraava virke: "Yhteisestä maahanmuuttopolitiikasta saatiin allekirjoitettu paperi, mutta se ei vielä sido jäsenmaia yhteisiin sääntöihin". Siinä kaikki. Paperi, joka ei sido.

Voisikohan aina niin avoin Stubb tai yhtä avoin Thors panna tämän paperin laajaan jakeluun eli kaikille asioista kiinnostuneille Suomen kansalaisille, maahanmuuttajista puhumattakaan.

  
  17. joulukuuta 2008 17:47:33

Nimi : Man Boy
  
Viesti : Ok, hyvä niin. Tavoitteeni olikin saada kommentteja tähän teemaan, että pitäisikö pysyä "radikaalina" ja tyytyä siihen, mitä sen kautta (ehkä) saadaan vaiko pelata edes aluksi järjestelmän tavalla ja saavuttaa sitä kautta positio, josta voidaan tehdä jotain, jolla on oikeasti merkitystä.
  
  17. joulukuuta 2008 17:50:01

Nimi : Futuristi
  
Viesti : 22 000 nimeä addressissa juuri äsken.
  
  17. joulukuuta 2008 17:53:12

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Tuo radikaalius on ihan hyvä sana tähän asiaan. Homma nimenomaan on radikaali idea Suomessa v. 2008. Eliitti ja lehdistö ja mitänäitänyton ovat mokutuksen lumoissa. Kansa on toki nuivaa, kuten se aina on.

Kaikki julkinen kriittisyys, joka kohdistuu mokutukseen ja sosiaaliseen maahanmuuttoon, on väkisin radikaalia. Ei ole sellaista salonkia (paitsi hommaforum.comissa), jossa voisi sanoa, että maahanmuuttajat ovat rasite eivätkä rikkaus. Tämä vain on näin. Minäkin perkele kirjoitan nimimerkillä... Pajunen saa pyyhkeitä, Jussi saa tappouhkauksia.
  
  17. joulukuuta 2008 17:56:39

Nimi : J.Mäki-Ketelä
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Jussi: tärkeä meili postissasi.

JM-K

PS.hidastuu vaan ei pysähdy: 22000
  
  17. joulukuuta 2008 17:57:19

Nimi : Edesvastuuton ruikuttaja
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "Itselläni ei ole suuriakaan epäilyksiä siitä, että politiikan pelisilmää ja taitoja ei olisi jo riittävästi. Tilannehan näyttää ihan hyvältä. Katsotaan nyt kesäkuun eurovaalit."
voi huoh

voi vittujen huoh

tavoitteena pitäisi olla 100 kansanedustajaa, ei 15

hs ja yle vievät hallista 10-0. suurin virhe on legitimisoida paskanheitto alentumalla keskustelemaan näiden päälleoksentajien kanssa. kun kilpailijoiden palkkaamat rakkikoirat haukkuvat, karavaanin pitäisi kulkea eikä jäädä pätemään ylivertaisuudellaan keskustelutaidossa näiden rakkikoirien kanssa

sanoma oy:n toimittajat ovat nyt jääneet kahdesti valehtelusta kiinni. ei se mitään, laitettiin kolmas toimittaja eri nimellä asialle ja taas suu ryöppyää sitä itseään, valehtelua ja panettelua halla-ahon hulluudesta ja vainoharhaisuudesta. ja taaskaan, ei yhtään todisteita.

toivon totisesti, että halla-aho EI jaa harhojasi siitä, että hän on suoriutunut poliittisessa mielessä hyvin koska hän on saanut niin paljon ääniä. parantamisen varaa on rankasti. median varassa olevan suuren yleisön ensikuva miehestä on radikaalisti päin helvettiä, tätä pitää nyt sitten paikata käyttämällä saatu julkisuus tulevaisuudessa taidolla.

substanssipuolella taas virheitä ei ole tullut havaittua, silmiinpistävästi ei yhtäkään.

ei helvetti, ettekö tajua että Suomen pelastamisessa on KIIRE, on ollut jo viimeiset 5 vuotta. valtuustokausi alkaa tammikuussa, silloin pitää aloittaa moitteettomasti, nippu poliittisen pelin kannalta tarkkaan mietittyjä aloitteita handussa.
  
  17. joulukuuta 2008 17:57:46

Nimi : jmk
  
Viesti : "pitäisikö pysyä "radikaalina" ja tyytyä siihen, mitä sen kautta (ehkä) saadaan vaiko pelata edes aluksi järjestelmän tavalla ja saavuttaa sitä kautta positio, josta voidaan tehdä jotain, jolla on oikeasti merkitystä."

Kukin tekee mitä parhaiten osaa.

Samaa köyttä samaan suuntaan vetävien kannattaa keskittyä enämpi siihen köyden vetämiseen, kukin omalla tyylillään, kuin kapuloiden heittämiseen niiden jalkoihin jotka vetävät eri tavalla.
  
  17. joulukuuta 2008 18:01:33

Nimi : Nyymi
  
Viesti : "Sekä taannoinen Lordin naamajupakka, Iltalehti vs. Räkä että tämä Halliksen & co harjoittaman yhden toimittajan ajojahti on tuonut minut sellaisen johtopäätöksen äärelle, että suomalaisessa itsetunnossa on jotain pahasti vialla."

Itsetunto mainittu. You lose!
  
  17. joulukuuta 2008 18:01:37

Nimi : Jepjep
Kotisivu : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1626781
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ilta-Sanomissa Ukkolan uusin juttu perussuomalaisesta kansanedustajasta... En tosin ehtinyt nähdä, onko tuosta versiosta jo poistettu viittauksia Halla-ahoon (julkaisemisesta on jo sentään 25 minuuttia). ;)
  
  17. joulukuuta 2008 18:24:49

Nimi : Rami Mäkinen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Poimin tähän lyhyesti Jussi muutamia kohtia teksteistäsi. Sori ehkä vähän pitkä.

> Väitettä Ukkolan Sisu-foorumilta poimimista viesteistä kommentoin jo tuolla aiemmin. Jos en ihan väärin muista, Jussi taisi myöntääkin tältä osin virheen. Olisiko reilua korjata se itse? Tai ainakin ohjata väite oikeaan osoitteeseen eli minun piikkiini?

> Laajemminkin väite eri keskustelupalstoilta poimituista sekalaisista viesteistä ja niiden esittelemisestä Jussin kantana on virhe. Ukkola ei ole edelleenkään lainannut Vieraskirjasta tai muualta kuin tuon yhden viestin, jonka kirjoittajaksi Ukkola kertoi ”Anarkomarkon” ja joka oli käsittääkseni postitettu vieraskirjaan jo ainakin pari vuotta sitten. Kaikki muut siteeraukset ovat Jussin omia tekstejä.
Minä olen jutuissani (3 kpl) siteerannut neljää viestiä Kansallismielisiltä keskustelusivuilta (kirjoittajat Teemu Lahtinen, TomaShot ja kahdessa en ole maininnut), kolmea viestiä Vieraskirjasta (kirjoittajat matti ja 2 x reino) ja yhtä viestiä HS:n keskusteluista (kirjoittaja Mie). Jussin tekstejä en ole siteerannut lainkaan.

> Väite siitä, että Ukkola olisi itse käynyt postittamassa palstoille äärimielipiteitä juttujaan varten, on jo yllä olevan valossa kummallinen. Postittiko hän siis sen yhden viestin omaa juttuansa varten? Vai minun jutuissani olleet kirjoitukset? Vai kenties minäkö se postittelin? Ovatko anarkomarko, matti ja reino yhtä kuin Ukkola? Vai Mäkinen? Postitimmeko näitä kaiken varalta jo alkuvuodesta 2008 tai jopa vuosia sitten vieraskirjaan, koska aavistimme, että syksyllä Jussi kerää roiman äänisaaliin ja pääsemme poimimaan synkän työmme hedelmät?

> Ukkolan motiivina vanha kauna & henkilökohtainen viha ja vimma, jotka johtuvat siitä, ettet maaliskuussa 2008 suostunut poistamaan yhtä viestiä vieraskirjasta hänen pyynnöstään? Puhut Ukkolan lähettämistä viesteistä. Ukkola lähetti sinulle yhden viestin. Kieltäydyit poistopyynnöstä eikä Ukkola palannut asiaan sen jälkeen. En ole huomannut Ukkolan osoittaneen kaunaa tai edes maininneen koko episodia sanallakaan ennen kuin itse nostit asian esiin marraskuun lopuilla.

> Ukkola ei ole lähetellyt sinulle jatkuvasti viestejä eikä kinunut kommentteja. Omaa muistikuvaani (olimme marraskuun alkupuolella varsin tiiviisti tekemisissä näissä asioissa) vastaa Ukkolan kertoma, että hän lähetti yhden tekstiviestin, yhden sähköpostin, kerran omasta pyynnöstäsi haastattelukysymykset sähköpostitse sekä perään kiitokset vastauksista. Kaikki viestit olivat kohteliaita ja asiallisia ja liittyivät suoraan juttujen tekoon. Sitten loukkaannuit, kirjoitit hänelle, että ”et taida olla ihan terve”, vihjailit oikeustoimilla ja lopulta kielsit olemasta missään yhteydessä. Ukkola on noudattanut toivettasi. Itse olen noihin aikoihin haastatellut sinua kerran puhelimessa ja lähettänyt muistaakseni yhden tai kaksi tekstiviestiä.

> Ukkolan tavoitteena tehdä Jussista niin vihattu, että hän alkaisi pelätä turvallisuutensa puolesta? Voin vastata tähän vain yhdellä tavalla. Minusta on järkyttävää, että nainen joutuu tässä maassa parin poliittisen lehtijutun takia vastaanottamaan rivoja seksuaaliherjoja, tappo- ja raiskausuhkauksia. Minusta on järkyttävää, että tuore kunnallispoliitikko ja isä joutuu tässä maassa poliittisten mielipiteidensä takia vastaanottamaan tappo- ja väkivaltauhkauksia. Jopa järkyttävämpää, koska niiden kohteeksi näyttää joutuneen myös perhe, mukaan lukien alaikäiset lapset. Ja meistä kahdesta, siis minusta ja Ukkolasta, Ukkola on monin verroin lempeämpi ihminen.

> Väitettä Ukkolasta poliisin vinkkaajana käsittelin jo aiemmin. Palaan siihen silti lyhyesti. Olennaista on, että Ukkola ei aseteksteistä vinkannut. Muu on pitkälti arvailujen varassa minullekin, en tiedä oikeaa vinkkaajaa enkä tietenkään ollut kuuntelemassa Jussin ja poliisin keskustelua. Täsmennän aiempaa sen verran, että poliisin mukaan Jussille sanottiin ”voi olla toimittaja tai voi olla olematta toimittaja” (siteeraus muistinvarainen, joten ei ehkä ihan sanatarkka, mutta tällä ajatuksella). Yhteiskunnan valtaa pitävät tahot salattujen yhteistyöverkostojen kautta yhteen nivovat, monimutkaiset salaliittoteoriat ovat ihania, mutta pistäisin roponi edelleen yksinkertaisemmalle teorialle: poliisi kiersi epäilyksenalaisen henkilön kysymyksen, johon vastaaminen voisi haitata poliisin työtä (ei kovin tavatonta), ja kysyjä kuuli vastauksen väärin tai kuten halusi. As simple as that.
  
  17. joulukuuta 2008 18:27:39

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : toivon totisesti, että halla-aho EI jaa harhojasi siitä, että hän on suoriutunut poliittisessa mielessä hyvin koska hän on saanut niin paljon ääniä. parantamisen varaa on rankasti. median varassa olevan suuren yleisön ensikuva miehestä on radikaalisti päin helvettiä, tätä pitää nyt sitten paikata käyttämällä saatu julkisuus tulevaisuudessa taidolla

En tarkoittanut pelkästään Halla-ahoa eikä minulla ole mitään harhoja hänen suoriutumisistaan. Tarkoitin perussuomalaisten menestystä.

Voisit varmaan neuvoa Halla-ahoa henkilökohtaisesti, kun sinulla on viisaus hoitaa hänen tonttinsa. Perussuomalaisiin taas voi käsittääkseni kuka tahansa liittyä. Puolueen politiikka muotoutuu niin kuin se muotoutuu. En oikein usko, että kukaan yksittäinen henkilö pääsee varsinaisesti sanelemaan sitä, mutta ainahan voit yrittää.
  
  17. joulukuuta 2008 18:34:15

Nimi : Kalle
  
Viesti : Ketään ei oikastikaan kiinnosta, mitä jonkun paskalehden toimittaja on tehnyt tai kieltää tehneensä.
  
  17. joulukuuta 2008 18:36:30

Nimi : Pete
  
Viesti : Ei ole todellista! :D

Iltapaskalehden "toimittajat" itkevät ja peräävät "vastineoikeuksiaan", itkevät kuinka heidän tekemisiään/sanomisiaan on "sinänsä oikein" siteerattu, mutta väärässä kontekstissa ja itkevät sitä miten heistä nyt luodaan väärää kuvaa. Ja kaiken kruununa vielä kuvittelevat olevansa jotain yksityishenkilöitä!


Ottaen huomioon Sanna Ukkolan tarkoitushakuiset ja leimaavat jutut Halla-ahosta, ei voi sano muuta kun että parempaa tilannekomiikkaa ei voi olla olemassa!!!
  
  17. joulukuuta 2008 18:40:57

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Minua kyllä kiinnostaa toimittajienkin mielipiteet tai selitykset. Sen sijaan ihmettelen tätä(kin):
"Täsmennän aiempaa sen verran, että poliisin mukaan Jussille sanottiin ”voi olla toimittaja tai voi olla olematta toimittaja” (siteeraus muistinvarainen, joten ei ehkä ihan sanatarkka, mutta tällä ajatuksella)."

Jotenkin tuntuu oudolta, että poliisit kertovat noin paljon toimittajalle senkin suhteen, mitä he ovat (mahdollisesti) sanoneet yksityishenkilölle. Ihmetys voi toki olla turha, mutta jotakin mätää tässä koko jutussa on edelleen.
  
  17. joulukuuta 2008 18:41:21

Nimi : Zngr
  
Viesti : Laittakaa postia jos hommafoorumi ei toimi...janne@myrsky.net

ja ostakaa kirjaani "LÄSKI SYÖ MIESTÄ" tarvisin vähän "hynää" xD

JANNE J.
  
  17. joulukuuta 2008 18:43:57

Nimi : Futuristi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://nalkakorpi.wordpress.com/2008/12/17/jussi-lahtee-avarrettavaksi/
  
  17. joulukuuta 2008 18:46:33

Nimi : Hah-hah
  
Viesti : Hei "Futuristi" (eli Panu Höglund)

Sun henkes haisee.
  
  17. joulukuuta 2008 18:50:56

Nimi : Futuristi
  
Viesti : En ole Höglund.
  
  17. joulukuuta 2008 18:52:01

Nimi : Edesvastuuton ruikuttaja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Voisit varmaan neuvoa Halla-ahoa henkilökohtaisesti, kun sinulla on viisaus hoitaa hänen tonttinsa."
On yritetty, hän tietenkin ottaa vastaan ne neuvot jotka näkee hyvänä. Tämä on tälläistä epämääräistä ruikuttamista. Tiedostan kyllä, kuinka ylimielistä (ja neuvotun aikaa ja kallisarvoisia aivoresursseja vievää) tälläinen arvostelu on. Haluan kuitenkin heittää ilmoille vielä kaksi kysymystä mietittäväksi:

Monikultturismin voittokulun ensimmäiset konkreettiset kärsijät eli potentiaalisimmat äänestäjät kaikista äänestäjistä ovat (a) homoseksuaalit, (b) naiset joita kultamunat haluavat yllätysrikastaa; siis kauniit nuoret sinkkunaiset.

Kuinka diplomaattisesti Halla-aho on käyttänyt sanan säiläänsä näitä ryhmiä kohtaan? Kuinka mukavasti Halla-aholle vihamieliset mediakanavat ovat saaneet määritellä Halla-ahon viestin hänen puolestaan näille ryhmille?

Tulos on ollut hyvää, mutta voisi olla parempaa. Voisi tietysti olla paljon, paljon huonompaa (Olavi Mäenpää) ja siitä suuret kiitokset.

Selkeyden vuoksi: en tarkoita arvosteluani vittuiluna, vaan rakentavana kritiikkinä.

Rami Mäkiselle pisteet sellaisten väitteiden kumoamisesta, joita Halla-aho ei ole koskaan esittänyt. "Näin se oikeasti meni"-selittely ilman todisteita viittaa vahvasti teoriaan "if you can't convince them, confuse them". Onnea vaan siitä, että olet saanut uusimpana Sanoman Oy:n toimittajana paskanheittäjän tehtävän. Oletko ylpeä itsestäsi? Suoraselkäinen ihminen eroaisi lehden palveluksesta, jos tuollainen tehtävä annettaisiin.
  
  17. joulukuuta 2008 19:01:23

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Nälkäkorven löräytyksestä:

9 § (9.6.2000/531)
«Kunnianloukkaus»

"Joka

1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka

2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,

on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen."


Ketähän tässä saa osoittaa syyttävällä sormella
  
  17. joulukuuta 2008 19:01:26

Nimi : Pikkupoika
Kotisivu : On toki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jo on kaksinaismoralismi kukoistuksessa, kun kunnianloukkauksesta tuomittu Ilta-Pravdan Rami Mäkinen itkee täällä jo toista päivää kollegansa Sannan "kunnian" perään. No, pitkän linjan mokuttajalta tuskin voi paljoa vaatia.
  
  17. joulukuuta 2008 19:04:22


guestbook © freebok.net