14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108651-108675

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Trollilainen: "Inhoan miespuolisen halla-ahon naaman näkemistä kun hän vetää sätkää kadulla ketjussa."

Onpahan ainakin kotikuri kunnossa... ainakin, jos ketju ei ole liian pitkä ja salli liian kauas menemistä.
  
  17. joulukuuta 2008 13:43:12

Nimi : Joojoo-mies
Kotisivu : http://hommaforum.org
  
Viesti : Nimimerkki Ihan Aikuisten Oikeasti, muistelehan mitäpä aiemmin sanoitkaan?

Tervetuloa Homma-foorumille!

http://hommaforum.org
  
  17. joulukuuta 2008 13:47:22

Nimi : Oikea Eiralainen
  
Viesti : Me oikeat Eiralaiset (ei siis trolli) kyllä pidämme Halla-ahosta. Älä tule siis soittamaan poskeasi, Keravalainen.
  
  17. joulukuuta 2008 13:48:58

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Poliisin joukossa on vasikoita, jotka antavat tietoja toimittajille kaikista asioista, jotka kiinnostavat. Vasikka voi olla toimistosihteeri, etsivä tms., jolla on pääsy ATK systeemiin. Toimittaja voitelee sitten "vasikkaa" leffalipuin, viinalla ym.

On erittäin mukavaa, kun nykyään nousee enemmän ja enemmän esille ihmisiä, joilla on tavallisen ihmisen raamit ylittäviä näkijän lahjoja, vai onko tässä kyseessä sisäpiiritieto ?

Mikäli sisäpiiritieto, niin oletko:
a) tiedon myyjä
b) tiedon ostaja
c) Canada (tietenkin)
d) sivusta seuraaja (joka nostaa leffalipun riskiä huomattavasti, kuten "ilmoituksesi" osoittaa)

Nyt kyseessä olevaan asiaan tälläinen "vasikointi" ei kuitenkaan mitenkään liity, johan se komisaario sanoi toimittajan antaneen sen vihjeen, ja toisaalta toimittaja taas sanoo, ettei tiedä vihjeen antajasta mitään, mutta arvasi silti, että vihje on annettu, ketä koskien annettu, kenelle annettu, ja mistä syystä annettu.

Toivottavasti toimittaja laittaa loton vetämään, sillä sehän on hänelle helppoa, sillä lotosta tietää, että arvonta järjestetään joka viikko samaan aikaan, vihjeistä ei voi tietää edes sitä, että jätetäänkö sellaista, tai milloin sellainen jätetään, eli jos arvaa vihjeen sisällönkin, niin se vasta on arvaamista.
  
  17. joulukuuta 2008 13:58:26

Nimi : TVMP
  
Viesti : Nimimerkki Ihan Aikuisten Oikeasti on mielestäni turha trolli tai muuten vain idiootti.
  
  17. joulukuuta 2008 13:58:41

Nimi : hmm
  
Viesti : Hyvä Ihan aikuisten oikeasti:

"Onko Halla-aho sekaisin? Mielisairas? Persoonallisuushäiriöinen?

Ei ihan terve otsikoi kirjoituksiaan: kirjoituksia uppoavasta lännestä. Millä tavalla länsi on uppoamassa? Ei ainakaan maahanmuuttajien seurauksena. Ajatus että islaminuskosta tulisi euroopan valtauskonto on kertakaikkiaan uskomattoman tyhmä ja älytön."


Islamiin uskovien määrä euroopassa on jo pitkään vuosi vuodelta kasvanut. Vai onko tämä väärää tietoa?

Oletko sinulla tiedossa, että tämä kehitys ei jatku tulevaisuudessa? Jarruttaako jokin sinusta tätä kehitystä nyt tai tulevaisuudessa? Mitä älytöntä ajatuksessa islamin noususta euroopan valtauskonnoksi on?

Esimerkiksi nykyisten moraalikäsitysten ja lakien mukaan yli 18 vuotiaan avioliitto yhdeksän vuotiaan kanssa voisi herättää suurta hämmennystä. Tällainen avioliitto voitaisiin tuomita hyvin yleisesti pedofiliana. Tästä voisi päätellä, että islam, jossa pyhä hahmo Muhammad, iältään reilusti yli 18 vuotta, avioitui yhdeksän vuotiaan kanssa, on pedofiiliuskonto. Näin ollen islam vaikuttaa erittäin arveluttavalta uskonnolta. Tästä voisi tehdä johtopäätöksen, että nykyisten moraalikäsitysten ja lakien perusteella islam tulisi kieltää pedofiliaan yllyttävänä uskontona. Tästä välittämättä islamin suvaitaan levitä rauhassa. Tämä, voisi sano jopa alistuva, islamin hyväksyntä saattaa monien mielestä olla pelottavan ja epävarman tulevaisuuden uhkakuva.

Vaikka tilastot eivät osoittaisi sinun mielestä, että islam on euroopan valtauskonto vielä vaikkapa omana elinaikanasi, niin eikö olisi parempi olla vähättelemättä ongelmia Muhammadin mahdollisten jopa pedofiliaan yllyttävien tapojen ja islamin leviämisestä merkittäväksi uskonnoksi euroopassa? Onko islamin leviäminen euroopan tervehtymistä vai sairastumista? Jos jostain syystä sairaus nimeltä pedofilia uhkaisi levitä enenevissä määrin ympäri eurooppaa sallituksi teoksi, olisiko sinusta tervettä ajatella, että länsi ei ole uppomassa?
  
  17. joulukuuta 2008 14:00:53

Nimi : Joojoo-mies
  
Viesti : Teletunnistetiedoistahan tuo selviää, kuten myös soppaan liittyvät muut osapuolet. Eli toimituksessa ollaan vihdoin herätty karuun todellisuuteen... Kusessa ollaan. =)
  
  17. joulukuuta 2008 14:03:02

Nimi : Sami
Kotisivu : http://www.kyttaajat.net/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Täällä Eirassa jo mietitään miten Halla-ahot saadaan savustettua ulos aluettamme pilaamasta. Inhoan miespuolisen halla-ahon naaman näkemistä kun hän vetää sätkää kadulla ketjussa."

Avuliaasti etsin sinulle tuon ylläolevan linkin. Toivottavasti siitä on sinulle hyötyä.
  
  17. joulukuuta 2008 14:03:47

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Mitä teen: nakitan päivystävää netsiä.

Jos veli Ilta-Sanomat ilmaantuu uudestaan paikalle, joku varmaan muistaa kysyä siltä uudestaan mitä kummaa toimituksessa mietittiin, kun päätettiin haastatella Jussi K. Niemelää ja Panu Höglundia?

Aihe on oikeasti aika kiinnostava ja tähän mennessä vastausta ei ole vielä kuulunut, mutta varmaankin seuraavalla kerralla, jo seuraavalla kerralla, uteliaisuutemme tyydyttyy.
  
  17. joulukuuta 2008 14:06:23

Nimi : Simo Hovari
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Sanoma-tyylistä uutisointia:

Liikenneministeri Anu Vehviläinen vilautti!

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1626717
  
  17. joulukuuta 2008 14:10:19

Nimi : Kun ruma jätka pillua sai
Kotisivu : http://kuvake.net/clubs/song.php?id=218622
  
Viesti : Ei taida kerrostalokyttääjillä olla perää..?
  
  17. joulukuuta 2008 14:16:20

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Viesti : Sharia laki koski kyseisessä tutkimuksessa siviilijuttuja ja lisäehtona oli vielä ettei ristiriitaa brittiläisen lain kanssa synny.

Siis jos brittiläisen lainsäädännön ja sharian ratkaisut ovat yhteneväiset, shariaa käytetään. Mihin ihmeeseen sitä shariaa tarvitaan, jos se on täysin alisteinen brittilaeille. Eikö riittäisi pelkkä brittilainsäädäntö.

Vai onko sharian rinnalleottaminen sallittu siksi, että imaamit saisivat leikkiä tuomaria.

  
  17. joulukuuta 2008 14:18:01

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Sekä taannoinen Lordin naamajupakka, Iltalehti vs. Räkä että tämä Halliksen & co harjoittaman yhden toimittajan ajojahti on tuonut minut sellaisen johtopäätöksen äärelle, että suomalaisessa itsetunnossa on jotain pahasti vialla."

Heitän villin arvauksen, jotta Sanna on kaiken tapahtuneen johdosta purskahtanut IS:n toimituksessa itkuun, ja nyt vieraskirjassa liikkuu Sannalle myötätuntoisia IS:n toimittajia tuohtumustaan purkamassa. Eipä silti, en minä ainakaan jaksa kauaa vihata edes roskalehtien toimittajia. Ihmisiähän hekin vaan ovat.
  
  17. joulukuuta 2008 14:19:45

Nimi : Zngr
  
Viesti : Octavious: A.N. kirjoitti taannoin aihepiirin parhaita tekstejä nimellä julkaisunimellä Epäkorrektin teoria. Se on ikävä kyllä hävinnyt julkisesta jakelusta. Koska se luultavasti on jollakin tallessa, minusta olisi loistavaa, jos sen saisi talteen vaikka Homma-foorumin sivuille

Minulla on tekstiformaatissa tallessa (ei hienoja kuvia), voin yrittää kopi-peistata jahka kerkeän.
  
  17. joulukuuta 2008 14:33:09

Nimi : kossu
  
Viesti : "..onko poliisilla mitään syytä pohtia Halla-ahon aselupia hänen nettikirjoitustensa takia. Post-kauhajokelaisessa hengessä ajatus oli ollut pari kertaa esillä toimituksen käytäväkeskusteluissa..."

Ajatus mistä? Siitäkö että Halla-aho toimituksen mielestä edusti jotain todellista vaaraa?
Onkohan siellä toimituksessa harkintakyky ihan kohdallaan?
  
  17. joulukuuta 2008 14:34:38

Nimi : P
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jussi "ammun homoa päähän" Halla-aho. Olisikohan aika pyytää Sanna Ukkolalta anteeksi. Jussi, joka reaaliajassa raportoi toimittajien yhteydenotot Scriptassa on täysin vaiennut Ukkolan oikaisupyynnöstä. Jussi ruikuttaa: "Se jäi roskapostifiltteriin." Hah! Millainen säälittävä pelkuri voi Jussi "ammun homoa päähän" Halla-aho olla?
  
  17. joulukuuta 2008 14:37:15

Nimi : Maahanmuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muslimimaailman asennetutkimuksia on tehty vähän siellä ja täällä (miksiköhän?). Tulokset osoittavat, että pään sisäiset asetukset (mind-setting) näyttäisivät eroavan koko lailla selvästi vielä jäljellä olevan ns. kantaväestön vastaavista asetuksista. Tämä on sinänsä mielenkiintoinen havainto.

Mutta vielä mielenkiintoisempaa olisi tarkstella tilannetta aikasarja-analyysin valossa, joka kertoisi, ovatko pään sisäiset asetukset hölläämässä vai kiristymässä. Eli siis trendit.
  
  17. joulukuuta 2008 14:39:38

Nimi : Joojoo-mies
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Toimituksessa ollaan oltu huolissaan vuosia vanhasta, ennen Kauhajokea kirjoitetusta, jo pois otetusta, blogipostauksesta, ja siitä on myös puhuttu käytäväkeskusteluissa.

Ihan loogista. Mutta siitä ei ole tehty tutkintapyyntöä/ilmoitusta poliisille, vaan on arvattu että joku on tehnyt siitä tutkintapyynnön, ja kysytty mitä asialle aiotaan tehdä, ja sitten uutisoitu aiheesta ensimmäisenä, jo ennen kuin Halla-aho itse on tietoinen tästä asiasta, josta poliisilla pitäisi myös olla salassapitovelvollisuus.

Mielestäni asia on syytä selvittää.
  
  17. joulukuuta 2008 14:41:03

Nimi : etnis
  
Viesti : "Jussi "ammun homoa päähän" Halla-aho. Olisikohan aika pyytää Sanna Ukkolalta anteeksi. Jussi, joka reaaliajassa raportoi toimittajien yhteydenotot Scriptassa on täysin vaiennut Ukkolan oikaisupyynnöstä. Jussi ruikuttaa: "Se jäi roskapostifiltteriin." Hah! Millainen säälittävä pelkuri voi Jussi "ammun homoa päähän" Halla-aho olla?"

Kuvittelenko vain vai onko trolli- ja vahinkoeläinmyrkytystä vieraskirjassa vähennetty? Hus sika metsään!
  
  17. joulukuuta 2008 14:41:47

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : koskaanhan trolleja ei vieraskirjassa ole varsinaisesti myrkytetty. Nykyään vain aktiivinetsit ovat Homman puolella jutustelemassa, jolloin trolliuksen vasarat saavat takoa vapaammin täällä. Ei ole netsejä pitämässä suitsija ja trollaukset painuvat hitaammin historiaan.
  
  17. joulukuuta 2008 14:47:54

Nimi : Alpo
  
Viesti : Kylläpä taas "suvaitsevaiset" saivat vettä myllyynsä pikkuasiasta. Se on helppo Thorsin ja vihreiden naisten tavoin unohtaa itse maahanmuuttoasiat heti, kun asiasta puhuvista henkilöistä löytyy jotain huomautettavaa.

Ymmärtäkään nyt punavihreät haihattelijat, että maahanmuuton tulevat ongelmat ovat vakavia, eikä niitä voi unohtaa jonkun Halla-ahon tai Ukkolan välisten kahnausten vuoksi.

Huomio toisaalle, niin ei tarvitse puhua ikävistä asioista, joihin ei osata ottaa kunnolla kantaa. Se tuntuu olevan lääke. Huh huh.
  
  17. joulukuuta 2008 14:51:32

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miekkamies:

Tässä maassa on huomattava määrä sellaisia henkisesti keskenkasvuisia peeloja, jotka elävät sellaisessa harhakuvitelmassa että heillä on jotain sananvaltaa sen suhteen mitä lehdet julkaisevat.

Missä sellaisia on? Minä en ainakaan kuvittele, että minulla olisi sananvaltaa siihen, mitä lehdet kirjoittelevat. Siksi kirjoitankin täällä, omalla sivullani.

Tai että kukaan edes nakkaa paskatkaan siitä mitä ajattelevat, vaikka jollain pikku-pikku foorumilla sananvapaus-itkunsa saisivatkin kuuluville.

Sinua ja Rami Mäkistä ainakin näyttää suunnattomasti kiinnostavan ja häiritsevän se, mitä täällä itketään.

Viestisi sisältö on pahassa ristiriidassa läsnäolosi kanssa.

Mieleen tulee Klaus von Grewendorp, joka joskus kirjoitti Sisun keskustelupalstalla, että hän ei muuten ole koskaan edes vilkaissut Sisun keskustelupalstaa.
  
  17. joulukuuta 2008 14:51:50

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Sanna on kaiken tapahtuneen johdosta purskahtanut IS:n toimituksessa itkuun, ja nyt vieraskirjassa liikkuu Sannalle myötätuntoisia IS:n toimittajia tuohtumustaan purkamassa. Eipä silti, en minä ainakaan jaksa kauaa vihata edes roskalehtien toimittajia. Ihmisiähän hekin vaan ovat."

Työtään lappuliisatkin vain tekevät.

Eikä sitä nyt kukaan kenellekään henkilökohtaisesti vihainen ole.

Onhan se tietysti liikuttavaa, kun Sannan urhean ritarilliset kollegat rientävät puolustamaan vääryyttä kärsinyttä sisartaan.
  
  17. joulukuuta 2008 14:52:28

Nimi : Keijo
  
Viesti : Jep. Trollit saava nykyisin suht vapaasti temmeltää kun suurin osa Meistä on Homman puolella. Mikseivät trollit siirry Homman puolelle? Onhan sielä jo pari nähnty mutta aika huonoja yrityksiä ja läpinäkyvää. Ehkäpä he haluavat kasvattaa virtuaalista kikkeliään kun saavat tyhjenneellä vieraskirjalla trollata ilman Meidän väliintuloa.
  
  17. joulukuuta 2008 14:53:06

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Keijo: "Mikseivät trollit siirry Homman puolelle?"

Sitä minäkin ihmettelen. Tosin, jos Hommaan joku rekisteröityy vain huutelemaan Halla-ahon mielisairaudesta, tasan varmasti tulee bänniä. Joku raja trollauksellakin. :D
  
  17. joulukuuta 2008 15:09:01


guestbook © freebok.net