14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108626-108650

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Nuuskamokuttaja: Ja jatkossakin joku fiksumpi voisi tarkkailla ettei liiaksi jumituta jonkin yksittäisen henkilön herjaamiseen. Ei anneta tunteille valtaa. Eihän tässä olla hakemassa tyydytystä omille tunteille.

Nuuskamokuttaja sanoi jotain todella tärkeää. Eihän tässä olla hakemassa tyydytystä omille tunteille. Tämä vaikuttaa jatkuvasti unohtuvan näissä keskusteluissa, jotka herkästi taantuvat vain oman vitutuksen ilmaisukanaviksi.
  
  17. joulukuuta 2008 12:01:35

Nimi : Blauweissschimmelkäse
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mäkisen mukaan siis poliisi kertoi heille, että aselupaa tutkitaan jo aiemman vihjeen perusteella. Se aiempi vihje on sitten voinut tulla mistä hyvänsä, vaikkapa joltakin toimittajalta, kuten H-a kertoo poliisin hänelle kertoneen. Oliko sylttytehdas sama vai joku muu, se ei tässä ratkea. Silti voi kysyä, miksi poliisi kertoisi asiasta ensinnä täysin satunnaiselle toimittajalle, ellei tällä olisi ns. sorkat pelissä mukana. On ihan varteenotettava vaihtoehto, että Mäkinen ei joko tiedä tai kerro ihan koko totuutta. Voin tietysti olla väärässäkin.
  
  17. joulukuuta 2008 12:05:43

Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Teemu Lahtinen: "Onkohan vika omassa verkossa vai miksi osoite www.hs.fi antaa 404:n "

Netsien kosto?

  
  17. joulukuuta 2008 12:10:22

Nimi : Crommower
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Onkohan vika omassa verkossa vai miksi osoite www.hs.fi antaa 404:n?
Täällä sama vika.
  
  17. joulukuuta 2008 12:10:47

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Rami M: Myöhemmin Halla-aho kirjoitti komisarion sanoneen hänelle, että vihje tuli toimittajalta. Komisario on sanonut, ettei kertonut Halla-aholle vinkkaajaa. Kumpaa uskoa?

Nämähän eivät sulje toisiaan pois. Ymmärrän asian niin, että komisario tosiaan kertoi vihjeen tulleen toimittajalta mutta ei muistanut tai ainakaan kertonut vihjeen antajan nimeä. Ei ristiriitaa, minkä ehkä Miekkamieskin huomaa jos vain haluaa.
  
  17. joulukuuta 2008 12:13:26

Nimi : fabu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Teemu:Onkohan vika omassa verkossa vai miksi osoite www.hs.fi antaa 404:n?

Ilmeisesti siellä on serveri kaatunut. Oma veikkaukseni on, että sille on kehittynyt tietoisuus ja se on tehnyt virtuaalisen itsemurhan huomatessaan mitä kaikkea valhetta ja vääristelyä se pitää sisällään.
  
  17. joulukuuta 2008 12:23:28

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Silti voi kysyä, miksi poliisi kertoisi asiasta ensinnä täysin satunnaiselle toimittajalle, ellei tällä olisi ns. sorkat pelissä mukana."

Tässä se pointti sitten tulikin, poliisi ei kerro mitään oma-aloitteisesti ainakaan puhelimessa, kertoi soittaja olevansa kuka hyvänsä.

Eli, ainoastaan vihjettä jättävä toimittaja voi tietää, että vihje on jätetty, kas kun niitä vihjeitä vastaanottavia poliiseja ei ole ainoastaan yksi, eivätkä kaikki poliisit tutki samaa vihjettä.

Hyvin verkkaisellakin logiikalla ymnmärtää, että satunnaiseksi kyselyksi tässä keississä on liikaa muuttujia, sekä ilmiselvät salassapitosäännöt, joten asiasta voivat tietää ainoastaan "omaiset", järjestyksessä asianomainen, ja asiaa tutkiva viranomainen.

Seli seliä saa esittää, mutta se ei vakuuta.
  
  17. joulukuuta 2008 12:25:54

Nimi : Kreikanlukija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Täältä katsoen se ja sama. Minä tai Sanna emme tiedä, kuka vihjeen poliisille antoi. Jos vinkkaaja olisikin toimittaja, hän on jostain ihan muualta."

Joo joo. Poliisin kertoman mukaan hänelle soitti toimittaja. Asiasta "uutisoi" ensimmäisenä IS. Jäljet johtavat sylttytehtaalle, kuten sanonta kuuluu. Toimittajien tyypillisen "ammattietiikan" ja "moraalin" tuntien en luota niihin, joten ei ole mitään syytä luottaa IS:n, Sannan ja Mäkisen rehellisyyteen. Uskottavampi selitys kuin poliisin virkavirhe on IS:n/Sannan/Mäkisen vääristely ja valehtelu, varsinkin kun on selvää että valehteluun on selkeä motiivi. Rahastahan siinä on kyse. Maine menee ja levikki tippuu ja jotain on tehtävä, keinolla millä hyvänsä. Itse halusitte paskanheittoon lähteä joten turha itkeä. Joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.
  
  17. joulukuuta 2008 12:30:00

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Komppaan "Kreikanlukijaa", hyviä pointteja, tämä jäi minulta huomaamatta joten nakataanpa hieman lisää !!1!

"Täältä katsoen se ja sama. Minä tai Sanna emme tiedä, kuka vihjeen poliisille antoi. Jos vinkkaaja olisikin toimittaja, hän on jostain ihan muualta."

Tuossa tuo sitten kauniisti kulminoituukin.

"Emme tiedä, kuka vihjeen poliisille antoi", mutta sattumalta arvasimme, että joku oli jättänyt vihjeen,
sekä millaisen vihjeen poliisi oli saanut,
ja ketä se koski,
ja kenen tutkittavaksi se oli annettu

Tuollaisella ennustuskyvyllä 7 oikein lauantai-iltana on helppo nakki.
  
  17. joulukuuta 2008 12:44:52

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toisaalta on todettava, että pientä on tämä Halla-ahon & opetuslasten ristiretki Ukkolaa vastaan siihen megalomaaniseen mölyyn verrattuna joka kohdistu Iltalehteä ja sen toimittajaa vastaan kun lehti uskalsi vihjata Räkiksen tönäisseen pikkutyttöä kehnosti menneen kisan jälkeen. Sitä älinää kuunnellessa meinasi mennä usko demokratiaan, että löytyykö Suomen kansasta tosiaan noin monta idioottia.

Sekä taannoinen Lordin naamajupakka, Iltalehti vs. Räkä että tämä Halliksen & co harjoittaman yhden toimittajan ajojahti on tuonut minut sellaisen johtopäätöksen äärelle, että suomalaisessa itsetunnossa on jotain pahasti vialla.

Tässä maassa on huomattava määrä sellaisia henkisesti keskenkasvuisia peeloja, jotka elävät sellaisessa harhakuvitelmassa että heillä on jotain sananvaltaa sen suhteen mitä lehdet julkaisevat.

Tai että kukaan edes nakkaa paskatkaan siitä mitä ajattelevat, vaikka jollain pikku-pikku foorumilla sananvapaus-itkunsa saisivatkin kuuluville.
  
  17. joulukuuta 2008 12:47:02

Nimi : Ihan aikuisten oikeasti
  
Viesti : Onko Halla-aho sekaisin? Mielisairas? Persoonallisuushäiriöinen?

Ei ihan terve otsikoi kirjoituksiaan: kirjoituksia uppoavasta lännestä. Millä tavalla länsi on uppoamassa? Ei ainakaan maahanmuuttajien seurauksena. Ajatus että islaminuskosta tulisi euroopan valtauskonto on kertakaikkiaan uskomattoman tyhmä ja älytön.
  
  17. joulukuuta 2008 12:50:24

Nimi : Pete
  
Viesti : "Ihan aikuisten oikeasti":

Islam on todellinen uhka länsimaiselle demokratialle ja on surullista, että länsimaissa on kaltaisiasi todella naiiveja ihmisiä, jotka kuvittelevat Islamin jotenkin vain "sulautuvan" osaksi länsimaista demokratiaa. Jo nyt Briteissä on jouduttu Islamistien vaatimuksesta koulukirjoista poistamaan holokaustista kertovat aiheet ja tietyille (muslimivaltaisille) alueille vaaditaan sharia-lain käyttöönottoa.


  
  17. joulukuuta 2008 13:00:38

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Ihan aikuisten oikeasti

Viesti : Onko Halla-aho sekaisin? Mielisairas? Persoonallisuushäiriöinen?

Ei ihan terve otsikoi kirjoituksiaan: kirjoituksia uppoavasta lännestä. Millä tavalla länsi on uppoamassa? Ei ainakaan maahanmuuttajien seurauksena. Ajatus että islaminuskosta tulisi euroopan valtauskonto on kertakaikkiaan uskomattoman tyhmä ja älytön.


17. joulukuuta 2008 12:50:24
--------------------------------

Nooh, tämä on siis sinun kantasi mutta millähän se perustelet?
Ei tule islami-enemmistöä koska ajatus on mielestäsi mieletön?
Jos aiot nimimerkkisi mukaisesti ihan aikuisten oikeasti esittää että joku on väärässä niin aikuisten oikeaan kuuluu myös perustelut.
Perusteluiksi ei myöskään riitä että joku otsikointi ei sinua miellytä ja tuskin se ketään sairaaksikaan tekee että sinä et ymmärrä vertauskuvien merkityksiä.
  
  17. joulukuuta 2008 13:05:42

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Ajatus että islaminuskosta tulisi euroopan valtauskonto on kertakaikkiaan uskomattoman tyhmä ja älytön."

*kääntyy Mekkaan päin rukoilemaan, että olisit oikeassa*
  
  17. joulukuuta 2008 13:05:47

Nimi : Roots
  
Viesti : "Kauankohan mahtaa fanilauma kestää remmissä & puolue katsoa tällaista puuhaa nimissään? Missä välissä imagotappio alkaa olla julkisuus-voittoa suurempi?"

Niin kauan kuin punaviheristö halaa maailmaa suomalaisten kustannuksella, rötöstelevä mamulauma kasvaa ja kulttuurin rikastuminen jatkuu niin kauan The Homma on nousussa. Vaikka Halla-aho lopettaisi bloggaamisensa ja painuisi maan alle niin mokukriittisyys ei katoa minnekään.
  
  17. joulukuuta 2008 13:07:45

Nimi : Ihan aikuisten oikeasti
  
Viesti : Puhe koulukirjojen sensuroinnista on TÄYTTÄ, IDIOOTTIMAISTA VALHETTA. Olen itse surullinen että joudun sietämään sellaisia ihmisiä, jotka uskovat KIERTOKIRJEESSÄ LEVITETYN TYHMÄN HUHUN.

Ja joku hölmö VAATII sharia lakia -- saa sitä vaatia - -- ei hemmetti että olet yksinkertainen.
  
  17. joulukuuta 2008 13:10:26

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Puhe koulukirjojen sensuroinnista on TÄYTTÄ, IDIOOTTIMAISTA VALHETTA. Olen itse surullinen että joudun sietämään sellaisia ihmisiä, jotka uskovat KIERTOKIRJEESSÄ LEVITETYN TYHMÄN HUHUN."

Tämä uutinen ei ainakaan perustu "kiertokirjeeseen".
  
  17. joulukuuta 2008 13:17:42

Nimi : Joojoo-mies
Kotisivu : http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/004524.php
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Survey: 61 percent of British Muslims want Sharia courts"

Haha, haha Antifa.
  
  17. joulukuuta 2008 13:18:50

Nimi : Tinden
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Adressissa on jo 21852 nimeä.
  
  17. joulukuuta 2008 13:23:13

Nimi : dothefake
  
Viesti : Yksinkertainen? Oletko itse monimutkainen?
Nimimerkkisi on hiukan teinahtava.
Ja lopuksi: sharialaki on yhdyssana, kysy vaikka opettajaltasi.
  
  17. joulukuuta 2008 13:25:34

Nimi : Ihan aikuisten oikeasti
  
Viesti : Sharia laki koski kyseisessä tutkimuksessa siviilijuttuja ja lisäehtona oli vielä ettei ristiriitaa brittiläisen lain kanssa synny.

dothefake, nyt nörtti hiljaa kun aikuiset puhuvat. Mielummin olen monimutkainen kuin yksinkertainen, vaarallisen tyhmä hölmö.
  
  17. joulukuuta 2008 13:30:30

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rami Mäkiselle:
Kiitos vastauksesta. Oikea tapahtumien kulku selvinnee joskus myöhemmin poliisilta. Toistaiseksi oletan, että molemmat osapuolet puhuvat omalta kannaltaan totta.

Minua tosin kiinnostaa edelleen se, kuka teki nimettömänä kyseisen uutisen ja millä perusteilla tuollainen asejuttu tehtiin vähän Jokelan jälkeen. Aivan varmasti toimittaja tiesi millaisen assosiaation jo blogista poistettu homoampumissitaatti muodostaisi lukijoille. Mutta ehkä tämä puoli kuuluu esimiehellenne tai JSN:lle ja on Halla-ahon asia halutessaan selvittää.

Noita tutkintapyyntöjä on kai tehty kymmeniä. Näin ainakin päättelen taannoisesta Kalevan uutisesta. Hassua kyllä, ilmeisesti yhtään niistä ei käytetä perusteena mihinkään, kun syyttäjä Illman on nyt ominut jutun itselleen.
  
  17. joulukuuta 2008 13:33:09

Nimi : Markku
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Rami:

Kun olet kiitettävästi heittäytynyt Ukkola-keskusteluun sen yhden aspektin osalta niin kommentoipa IS:n uutisointia Halla-ahoa koskien laajemminkin.

Mutta hyvä veli, älä sorru ympäripyöreyksiin! Ota pohjaksi Halla-ahon kirjoitus "Sanna Ukkola ja Ilta-Sanomat 21.11.2008" ja anna palaa. Mielenkiinnolla odotan kestääkö kanttisi!


Markku

  
  17. joulukuuta 2008 13:36:11

Nimi : Eiralainen
  
Viesti : Täällä Eirassa jo mietitään miten Halla-ahot saadaan savustettua ulos aluettamme pilaamasta. Inhoan miespuolisen halla-ahon naaman näkemistä kun hän vetää sätkää kadulla ketjussa.
  
  17. joulukuuta 2008 13:37:13

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Täältä katsoen se ja sama. Minä tai Sanna emme tiedä, kuka vihjeen poliisille antoi. Jos vinkkaaja olisikin toimittaja, hän on jostain ihan muualta."

Poliisin joukossa on vasikoita, jotka antavat tietoja toimittajille kaikista asioista, jotka kiinnostavat. Vasikka voi olla toimistosihteeri, etsivä tms., jolla on pääsy ATK systeemiin. Toimittaja voitelee sitten "vasikkaa" leffalipuin, viinalla ym.
  
  17. joulukuuta 2008 13:40:05


guestbook © freebok.net