14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108601-108625

Nimi : Vesa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hesarissa oli tänään hyvä mielipidekirjoitus "Vieras mies tuo epätoivottua kilpailua". Joku jolla on verkkohesaritunnarit voisi pastettaa sen tänne.

Kirjoituksessa käsitellään melko tasapuolisesti myös ilmiötä, että naiset eivät tykkää siitä, että tänne tulee thai-naisia. Ihan hyvä näpäytys ootte-vaan-vihasia-kun-mamut-vie-naiset -hössöttäjille.
  
  17. joulukuuta 2008 8:33:49

Nimi : Jerppa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812178784889_uu.shtml
  
  17. joulukuuta 2008 8:39:02

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Joten turpa kiinni tai se tukitaan lopullisesti."

- Tule tukkimaan pelle;)
  
  17. joulukuuta 2008 8:41:42

Nimi : Alatoopineinari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hienoa,että poliisi tutkii kyseisen sankarin(H-a)kirjoitukset tarkoin läpi,kynä on miekkaa väkevämpi sen osoittaa 30 luvun Saksankin tapahtumat!
  
  17. joulukuuta 2008 8:53:44

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.hs.fi/digilehti/mielipide/artikkeli/Vieras+mies+tuo+ep%C3%A4toivottua+kilpailua/1135242120244

"Helena Oikarinen-Jabai kirjoitti Vieraskynässä (HS 14. 12.) mustia miehiä ja heidän seksuaalisuuttaan kohtaan tunnetusta irrationaalisesta pelosta.

Markkinanäkökulmasta katsottuna ulkomaalaisten miesten vastustuksella on kuitenkin rationaalinen perusta. Ulkomaalaiset miehet edustavat suomalaisille miehille epätoivottua kilpailua. He ovat usein maskuliinisempia ja seksikkäämpiä kuin feminisoidut suomalaiset miehet.

Mitä useampia suomalaisia naisia ulkomaalaiset miehet sitouttavat suhteisiin, sitä pienemmästä jäljelle jäävien naisten määrästä suomalaiset miehet joutuvat kamppailemaan. Se nostaa suomalaisten miesten naissuhteiden hankinnan kustannuksia ja osa jää väistämättä ilman.

Samankaltainen ilmiö tapahtui ennen vanhaan suomalaisissa kylissä, jonne tukkijätkät saapuivat.

Tukkijätkät aiheuttivat kylässä markkinahäiriön, jossa oman kylän miehille ei enää riittänyt naisia. Sen takia oman kylän pojat usein vihasivat tukkijätkiä.

Suomalaisilla naisilla voidaan havaita vastaava ulkomaalaisten naisten pelko. Thaimaalaisen naisen astuminen kuvioihin "eksoottisen seksuaalisena ja kodinhoidolle omistautuneena" stereotyyppinä horjuttaa suomalaisen naisen asemaa.

Jos Suomeen todellakin tulisi runsaasti "seksuaalisesti ja kodinhoidollisesti palvelualttiita" vaimoja ulkomailta, suomalaisten vaimoksi haluavien naisten olisi pakko vastata kilpailuun tarjoamalla miehille samanlaisia etuja. Kukapa suomalainen nainen sitä haluaisi?

Ulkomaalaisten miesten ja naisten vastustuksella on vankka rationaalinen markkinaperusta. Vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat yleensä tervetulleita, mutta oman sukupuolen edustajien tulo pyritään estämään leimaamalla heidät negatiivisia stereotyyppejä käyttäen.

HENRY LAASANEN"
  
  17. joulukuuta 2008 9:03:06

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Kirjoittelen tähän nyt vielä yhden postauksen ja sitten vetäydyn pohjois-navalle hiljaisuuden linnakkeeseen meditoimaan.

Monikulttuurisuus johtuu siis kolmansien maiden väestönkasvusta, länsimaiden väestön vähenemisestä, kolmansien maiden väestön väistämättömästä liikkeelle lähdöstä, ja yrityksestä puskuroida ja pehmentää yhteentörmäystä. Näistä aineksista on siis soppa tehty.

= false premise.

1. Länsimaiden väestön ikääntyminen on itsensa korjaava välillinen ongelma, joka on ratkaistavissa mm. keventämällä jyrkästi ja rankasti järjestelmää ulos sosialismista. Tämä toimenpide joudutaan tekemään jokatapauksessa, joko väkisin tai puoliväkisin todellisuuden saneleman pakon edessä. Eli, yhteiskunnat joutuvat riisumaan 'loistavia' byrokraattisia rakenteitaan pysyäkseen mitenkään edes jotenkuten funktionaalisina.

Miksi tätä ei tehdä tietoisesti, koordinoidusti ja siten suhteellisen hallitusti kohtalaisen sään aikana?

2. Kolmansien maiden on pakko alkaa itse järjestämään asioitaan. Nykyiset länsimaiden interventiot toimivat ainoastaan polttoaineena kaikkien kolmansien maiden ongelmien syventämiselle.

3. Lyhyesti, jos suuntaa ei ole todellisuutta kohti, se on siitä poispäin. Koska mitään vaihtoehtoista todellisuutta ei ole olemassa, todellisuus tulee jokatapauksessa vastaan. Kysymys on siitä, että ottaako todellisuuden koko voiman suoraan hanuriin vai voiko sen kanssa luovia niin, että tämä hanuri ei tule kaikille kipeäksi. Jos jälkimmäinen kuulostaa hyvältä niin todellisuudesta joutuu ottamaan itselleen ihan hyvän vaarin, ja lopettaa pulikoiminen lapsellisissa Mikä-Mikä-Maissa, joissa kuvitelmat ovat suoraan manifestoitavissa 'todellisiksi'.
  
  17. joulukuuta 2008 9:07:35

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "First Halla-aho writes stupid brainfarts

Then he is kicked around"

No kirjoitan vielä toisen:

- then he kicks back and little girls weap.
  
  17. joulukuuta 2008 9:18:22

Nimi : JJ
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : """Tai jos kaupunginvaltuutetut Jörn Donner ja Zahra Abdullah kirjoittaisivat ampumafantasioistaan, tai liittäisivät rasisti(ssävyttei)siä kuvia blogeihinsa, olisivatko lehdet hiljaa?"""

Niinpä ... Donnerilla on ihan järkeviä ajatuksia:
http://www.mol.fi/mol/fi/06_tyoministerio/06_julkaisut/05_monitori/05_vanhat/03_monitori/mon2006_2_5.jsp
  
  17. joulukuuta 2008 9:21:51

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Niin lujaa, että tulee kipeäksi, joten pitää mennä nukkumaan?

:D

Onhan tuossa logiikkaa ja en olekaan testannut tuota sitten murrosiän.
  
  17. joulukuuta 2008 9:30:53

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N. kirjoitti taannoin aihepiirin parhaita tekstejä nimellä julkaisunimellä Epäkorrektin teoria. Se on ikävä kyllä hävinnyt julkisesta jakelusta. Koska se luultavasti on jollakin tallessa, minusta olisi loistavaa, jos sen saisi talteen vaikka Homma-foorumin sivuille.

A.N:n esittämä kritiikki Hommaa ja sen ympärillä vaikuttavien ihmisten mielipiteisiin on hyvin tervetullutta. Kritiikin kärki koskee vastakkainasettelun välttämistä. Itse kritisoisin kritiikkiä kahdella tavalla.

Ensimmäinen pointti on se, ettei akateeminen saivartelu ja käsitteiden metaforinen vääntely auta mitään. Se ei johda mihinkään ja se humisee suurimmalta osalta ihmisiä kaukaa yli.

Toinen pointti on se, että Suomi elää ratkaisun hetkiä maahanmuuttoasian suhteen ja hyvin merkittäväksi vedenjakajaksi muodostuu ainakin toivottavasti eduskuntavaalit vuonna 2011. Niiden lopputulokseen vaikuttamisen keinoina ovat paitsi faktat niin myös faktoihin perustuvat tunteet.

Jyrki Katainen – 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa!
Matti Vanhanen – turvapaikkaturismin arkkitehti!
Vihreät – rajat auki, työvoimapula uhkaa myös Sinua!

Niin typeriltä ja populistisilta kuin edellä kuvatut sloganit kuulostavatkin, ne ovat totta ja niiden avulla vaikutetaan omalta osaltaan siihen, ettei Suomen historian tuhoisin hallitus enää jatka kevään 2011 jälkeen ainakaan nykyisessä kokoonpanossa.

Jokainen voi vaikuttaa tavallaan, parhaan kykynsä mukaan. Pikkuasioista voidaan vääntää sitten kun on niiden aika.
  
  17. joulukuuta 2008 9:41:51

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Alatoopi- ja muita einareita sekä kiihkovasureita, anarkoja ja antifantteja yhdistää yhteinen tragedia. He eivät eläneet 1930-luvulla. Tämä on suuri vahinko, koska juuri heillä on moraalista jaloutta, rohkeutta, oikeudenmukaisuutta ja uhrimieltä jolla hullut diktaattorit ja heidän rosvolaumansa olisi pysäytetty. He olisivat vääntäneet ruoskan ss-upseerin kädestä, antaneet turvapaikan lapsille ja naisille, seisseet yhtenä rintamana sortovaltaa vastassa, kukistaneet pahan. He olisivat nousseet vastarintaan kun Joe Bob, Bubba, Earl ja Elmer-setä olisivat tulleet huppuineen polttamaan ristiä naapurin nee... mustan ystävän nurmikolle. He heittäytyisivät mustahuppuisena oikeuden muurina suojaamaan raskaana olevaa pakolaisnaista potkivalta ja raiskaavalta nahkapäälaumalta, jos sellaisia olisi olemassa.

Valitettavasti ajat ovat huonot fasismin vastustajille. Oikeaa sturm-meininkiä ei löydy. Poliisikaan ei pamputa. Ei ole kamppailussa hohtoa ilman uhreja, marttyyreja, barrikaadeja ja kordiitinkäryä. Viholliseksi pitää tyytyä ottamaan se mitä on tarjolla: akateeminen perheenisä joka kirjoittelee asioita joita ei saisi kirjoitella. Siinäpä sopiva uhkailtava citysissille. Eikä tarvitse pelätä kovanyrkkistä katutaistelija-einsatzia kun tsygen selässä stalkkaa Eiran kiviviidakossa. Vihollisen mustat falangit ovat nähkääs toisia kiireisiä perheenisiä. On niin aikaavievää pitää yhteiskunta pystyssä ja tuotantoa toiminnassa että tuskin koskaan ehtii pogromia järjestää. Ihan rauhassa saa tuttipulloterroristi mutista palestiinahuiviinsa: ei koskaan enää! No pasaran! Ja jos oikeuden etuvartiossa tulee vilu tai ämppärin akku simahtaa, voi mennä kotiin kaakaolle ja kätevästi netitse ulkoistaa luokkataistelun medialle ja sioille.
  
  17. joulukuuta 2008 10:09:29

Nimi : Pentti
  
Viesti : Terävienkin kriittikkojen Halla-aho-teilaukset ovat köyhiä tekstejä, pelkkää yleistä mitätöintiä ja surkuttelua. He eivät voi edes siteerata Mestaria, koska hänen tekstinsä katkelmat ovat niin autonomisia, loogisia ja painavia, ettei niillä voi heittää noppaa.

Hyvä että edes joku pitää lipun korkealla muiden tanssiessa ripaskaa sen haalistuneiden värien yllä.
  
  17. joulukuuta 2008 10:31:28

Nimi : jellona
  
Viesti : HS galluppi antoi kohtuu laajapohjaisessa kyselyssa 66/33 suhteen maahanmuuttoa koskien. Iltasanomat antoi saman kokoluokan gallupissa 97/3 suhteen maahanmuuttolakia koskien.

Olen jutellut ja kysellyt ohimennen monilta ihmisiltä maahanmuuttoa koskevasta laista sekä maahanmuuttoa ihan yleisesti. Oma suhde pyörii arviolta 90/10. Jos kansa on reippaasti maahanmuuttokriittistä ja silti päättävillä tahoilla halutaan maahanmuuttoa lisätä, voidaanko puhua demokratian toteutumisesta?

Jos suhde olisi esim. 51/49 puolesta, tarttuisivat lehdet tähän välittömästi ilmoittaen että kansan selvä enemmistö kannattaa maahanmuuttoa. Koska vastustus on selviö, asiasta vaietaan.

Positiivinen maahanmuutto joka tuo Suomeen koulutettua ja osaavaa työvoimaa saa kannatusta mutta kehitysmaiden tai fundamentalistikulttuuristen maiden panos Suomalaiseen yhteiskuntaan on negatiivinen. Tämän ymmärtää jopa pikkulapsetkin.

16 vuotiaana normaali ihminen saavuttaa keskimääräisen älykkyystasonsa joka on pisteytetty keskiarvoksi sata. Tavallisella n. 10 vuotiaalla äo huitelee jossain 70 hujakoilla. Jos 10 vuotias voi itsenäisesti ja loogisesti järkeillä että on olemassa hyvää ja huonoa maahanmuuttoa niin siinätapauksessa täytyy maahanmuuttoa puuhastelevien tahojen alittaa äo 70. Ilmeisesti poliitikkojemme keskiverto äo pyörii jossain 20-70 välillä. Voimme siis reilusti kutsua heitä idiooteiksi, imbesilleiksi tai vähintäänkin debiileiksi.
  
  17. joulukuuta 2008 11:03:26

Nimi : jmk
  
Viesti : Alatoopi- ja muita einareita sekä kiihkovasureita, anarkoja ja antifantteja yhdistää yhteinen tragedia. He eivät eläneet 1930-luvulla. Tämä on suuri vahinko, koska juuri heillä on moraalista jaloutta, rohkeutta, oikeudenmukaisuutta ja uhrimieltä jolla hullut diktaattorit ja heidän rosvolaumansa olisi pysäytetty.

In their dreams. Tosiasiassa anarkofantit olisivat olleet riemumielin kannattamassa juuri niitä hulluja diktaattoreja.
  
  17. joulukuuta 2008 11:04:02

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : ...Kuinka ollakaan, sain juuri valmiiksi tämän:

http://nikopol2008.blogspot.com/2008/12/poliittinen-terrori-suomessa-2008.html
  
  17. joulukuuta 2008 11:19:38

Nimi : Yamma
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Voi pyhä jysäys, mistä näitä kimmosaseja oikein tupsahtelee? Voisiko joku kertoa minulle tyhmälle miksi karkoitusta odottavan pitäisi saada käydä töissä?

Karkoituksen tarkoitus on kai päästä eroon kyseisestä henkilöstä eikä kiinnittää häntä enää suomeen. Jos näille karkoitetuille aloitetaan odotusaikana lataamaan resursseja esimerkiksi työn muodossa, on sekin TAAS pois jostain oikeasti tarpeellisesta.

Koko tässä aiheessa on se kummallisuus, että mamu-asioihin on olemassa jokin koskaan täyteen tulematon avoin piikki samaan aikaan kuin muualla kärsitään hätää, siis ihan kotosuomessa.

Kouluruokailu ei saisi maksaa kunnille mitään, lasten mielenterveyspalveluita ei ole kunnolla saatavissa, suurissa kaupungeissa on pulaa terveyskeskuslääkäreistä (ai niin, sinnehän saa niitä super-moniosaajia), rahaa ei riitä surkeasti rakennettujen homekoulujen korjaamiseen...

näitähän riittää. Kyllä pistää vihaksi rauhallistakin ihmistä.
  
  17. joulukuuta 2008 11:38:12

Nimi : Rami Mäkinen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Roope: Kysyit 28.11. julkaistun ”Poliisi: Jussi Halla-ahon aselupa mietintään” -uutisen taustaa. Näin se meni:

Toimittajamme soitti poliisille varmistaakseen Kaleva-lehdessä samana päivänä olleet tiedot, joiden mukaan Teemu Lahtisen Vihreän Langan kolumnista tekemä tutkintapyyntö ei johda esitutkintaan. Poliisi vahvisti tiedon. Toimittaja kysyi samalla, onko poliisi aikeissa tai onko poliisilla mitään syytä pohtia Halla-ahon aselupia hänen nettikirjoitustensa takia. Post-kauhajokelaisessa hengessä ajatus oli ollut pari kertaa esillä toimituksen käytäväkeskusteluissa, mutta millään virallisemmalla agendalla aihe ei ollut.

Poliisi vastasi hieman yllättäenkin, että aseluvat olivat jo heillä pohdinnassa ja että he kävivät parhaillaan läpi tekstejä, joista he olivat saaneet vihjeen.

Tämä oli siis ensimmäinen kerta, kun IS oli poliisin kanssa tekemisissä Halla-ahon aseluvista. Poliisi ei saanut vihjettä IS:ltä, vaan asia oli heillä selvityksen alla jo ennen kuin asiaa ensimmäistä kertaa edes kysyimme.

Myöhemmin Halla-aho kirjoitti komisarion sanoneen hänelle, että vihje tuli toimittajalta. Komisario on sanonut, ettei kertonut Halla-aholle vinkkaajaa. Kumpaa uskoa?

Täältä katsoen se ja sama. Minä tai Sanna emme tiedä, kuka vihjeen poliisille antoi. Jos vinkkaaja olisikin toimittaja, hän on jostain ihan muualta. (Itse epäilen, että Halla-ahon ja komisarion välisessä keskustelussa on sattunut yksinkertaisesti väärinkäsitys.)

Jos haluatte arvuutella oikeaa vinkkaajaa, niin pari faktaa johtolangoiksi:
- Aselupakysymys otettiin poliisissa ensimmäisen kerran pohdintaan rikospoliisin puolella eikä lupayksikössä, jolle aseluvat varsinaisesti kuuluvat ja jonne asia siirrettiin jatkotarkasteluun vasta myöhemmin.
- Vihreät Naiset ei ole ainoa taho, joka on tehnyt tutkintapyynnön Halla-ahon nettiteksteistä. Niitä on useita (en tiedä tarkkaa määrää enkä sitä, keitä tai mitä nämä tahot ovat), mutta poliisi on prosessiekonomisista syistä kirjannut vain yhden tutkintailmoituksen. Turha tutkia ikään kuin samaa asiaa moneen kertaan.
  
  17. joulukuuta 2008 11:40:54

Nimi : Tännekin eksynyt
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : IS:n toimittajalle: Post-kauhajokelaisessa hengessä sitten leimasitte kaikki muutkin suomalaiset luvallisen aseen omistajat potentiaalisiksi murhamiehiksi. Kiitos vaan "asiallisesta" ja "objektiivisesta" uutisoinnista aiheen tiimoilta.
  
  17. joulukuuta 2008 11:51:33

Nimi : Joojoo-mies
  
Viesti : Rami "Yeah Right!" Mäkinen

Toimituksessa tainnut niin sanotusti "Roope raapaista"... =D
  
  17. joulukuuta 2008 11:54:23

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Rami Mäkinen,

kiitos osallistumisestasi.

Tahtoisitko valaista mitä helkkaria siinä oikein tapahtui, kun Ukkola päätti päästää Jussi K. Niemelän ja Panu Höglundin ääneen?

Meille asiaa edes-yhtään-tunteville episodi on hirmuisen omituinen eikä oikein avaudu kuin joko ammattitaidon tai -etiikan melkoisena puuttumisena.
  
  17. joulukuuta 2008 11:55:47

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitoksia Ramille valaisevista kommenteista. Alkaa näyttää yhä enemmän siltä että Halla-ahon puheiden uskottavuudessa on pahoja aukkoja. Judanssit eivät olekaan niinkuin "sanassa" on julistettu?

Tuon taustatiedon perusteella että muitakin tutkintapyyntöjä olisi, alkaa näyttämään siltä että Halla-aho on muutenkin asiallisessa nesteessä.

Kauankohan mahtaa fanilauma kestää remmissä & puolue katsoa tällaista puuhaa nimissään? Missä välissä imagotappio alkaa olla julkisuus-voittoa suurempi?
  
  17. joulukuuta 2008 11:56:19

Nimi : Leopold
  
Viesti : Junakohtaus, samaa kysyisin minä: etenkin Panu Höglundin haastatteleminen osoitti melkoista pyrkyryyttä ja kaksinaismoralismia (tai sitten täydellisestä tietämättömyyttä ja kyvyttömyyttä ottaa asioista selvää).

Rami Mäkinen, kuka päättii haastatella lehteenne Panu Höglundia, ja miksi? Oletko itse tutustunut "naisasiamies" Höglundin kirjoituksiin kauniimmasta sukupuolesta, ja onko tuollaisia kirjoitteleva mielestäsi ansainnut saada millimetriäkään palstatilaa, koskaan, mistään?
  
  17. joulukuuta 2008 11:59:30

Nimi : Leon
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "Toimittaja kysyi samalla, onko poliisi aikeissa tai onko poliisilla mitään syytä pohtia Halla-ahon aselupia hänen nettikirjoitustensa takia. Post-kauhajokelaisessa hengessä ajatus oli ollut pari kertaa esillä toimituksen käytäväkeskusteluissa, mutta millään virallisemmalla agendalla aihe ei ollut."

Näppärää. Ko. poliisi syyllistyi siis tässä tapauksessa ainakin virkavirheeseen, sillä aselupiin liittyvät asiat ovat pääsääntöisesti salassapidettäviä.

Tule varmaankin mahdolliseen oikeudenkäyntiin todistamaan että näin tapahtui?
  
  17. joulukuuta 2008 11:59:33

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : Pravda kaatunut?
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Onkohan vika omassa verkossa vai miksi osoite www.hs.fi antaa 404:n?
  
  17. joulukuuta 2008 11:59:47

Nimi : Joojoo-mies
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : http://nieminen.info/?p=370

Tuossa kirjoituksessa selviää, että yksi Iltasanomien toimittajan käyttämä lähde olisi suomi24.fi

Kuinka toimitus kommentoi tätä?
  
  17. joulukuuta 2008 12:00:18


guestbook © freebok.net