14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108501-108525

Nimi : Uuno
  
Viesti : Heh.

Jokin on maailmassa varmaan muuttunut, kun ilta-sanomien toimittaja(t) syyttelee ihmisiä valehtelusta ja 'ala-arvoisista heitoista'. Siis _ILTA-SANOMIEN_ toimittaja! Ilta-sanomat kun on todella tunnettu analyyttisestä otteesteen ja rakkaudestaan totuudenmukaiseen ja asialliseen uutisointiin, puhumattakaan 'hyvästä journalistisesta tavasta'.

Minä en tiedä mikä on totuus tässä jutussa, eikä se minua ihan älyttömästi kiinnostakaan. Siitä huolimatta moisen paskalehden toimittajien esiintyminen enkeleinä suorastaan oksettaa minua.

Kaikesta huolimatta pidän Rami Mäkistä yhtenä lehden parhaista toimittajista. Ymmärrän hyvin, että hän ei ole vastuussa kaikesta roskasta mitä edustamansa lehti julkaisee.
  
  16. joulukuuta 2008 19:10:46

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sitä saa mitä tilaa.

Jos päätyy todennäköiseksi eduskuntaan nousijaksi ja on kirjoittanut tuhansien ihmisten päivässä lukemaan blogiin mm. raiskaustoiveita, mielikuvia ihmisten ampumisesta (itse aseita omistaen) ja muuten vaan ruotinut muiden henkilöä hyvinkin reippaaseen sävyyn, vaatii kohtuullisen suurta suhteellisuudentajun puutetta itkeä siitä jos joku tuo tällaiset asiat julkisuuteen.

Aikaisemmin täällä joku kirjoitteli siitä, ovatko Halla-ahon puheet väkivaltaa ihannoivia. Löytyyköhän maailmasta yhtään sellaista, jonka luetun ymmärtäminen ei oikeasti riitä löytämään väkivallan ihannointia siitä jos joku sanoo väkivallan olevan aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.

Ja tuo aiempi kirjoitukseni OK:ista ei ole mitään saivartelua. Tässä maailmassa on monta OK:ta, ja Jussin OK on vain Jussin OK. Se voi olla jonkun muun OK tai olla olematta, eikä lauseella sinänsä ole mitään arvoa - sen ei tarvitse kiinnostaa ketään.

Vaikkapa tämä juttu mistä oli puhe; spämmääminen ei ole rikos, valehtelu ei ole rikos - jos joku on väittänyt Jussin kehottaneen tällaiseen (eikä pidä paikkaansa), ei muuta kun haastamaan oikeuteen kunnianloukkauksesta. Varmaan todella uskottava syyte.

Mutta että ottaahan se päähän kun joutuu tekemisiin joidenkin muiden kun kannattajiensa kanssa. Sellaista se politiikka joskus on.
  
  16. joulukuuta 2008 19:11:59
 
Vastaus : Kyynel.

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Asia ei tietysti minulle kuulu, mutta on aika vaikea lukea vakavalla naamalla roskamedian toimittajien uhrikokemuksia ja jeesusteluja.

Ihan viihteenä nuo kyllä kelpaavat.

Tosin tämä on nykyisin julkisuuden henkilön blogi. Tosin tämä vieraskirja on käytännössä moderoimaton eli kaikki mielipiteet, myös peitellyt uhkaukset pääsevät läpi. Parin viime kuun viestitahdilla tämän moderointi kävisi työstä.
  
  16. joulukuuta 2008 19:12:20

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mahdollisesti Sannan viesti (sikäli kuin sitä on olemassa) on jäänyt roskapostifiltteriin. "

Ihmettelen miksi Sanna ei yksinkertaisesti lätkäissyt mielipiteitään Vieraskirjaan?

Ei taatusti olisi jäänyt huomaamatta.

Muutenkin kummallisesti koko jutusta tuntuu tulevan kaiken aikaa enemmän ja enemmän julkisuutta kaihtava, sanomalehdestä se alkoi, siitä blogiin, ja nyt jo sähköpostiin, tuleeko seuraavana asteena "tyköpuhuttelu" suojatussa tilassa ??
  
  16. joulukuuta 2008 19:15:24

Nimi : Oona
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miksei Sanna sitten ole voinut postata sitä vastinettaan tänne vieraskirjaan? Turhaa itkua tuollainen.

Mitä tulee tähän ulkomaalaislakiin ja siihen miten asiaa on ajettu hallituksen taholta eteenpäin ja millä tavalla lakiehdotusta on puitu julkisuudessa niin koko tämä hallituksen, eduskunnan ja median salamyhkäisyys ja ylimielisyys ovat viimeistään saaneet minut vakuuttuneeksi, että seuraavissa eduskuntavaaleissa ääneni menee perussuomalaisille. Uskon monen muunkin ajattelevan näin eli vaaleja odotellessa! Niin ja minä edustan sitä nuori akateeminen nainen - osastoa, jonka automaattisesti oletetaan äänestävän vihreitä. Ei (enää) kuuna päivänä!
  
  16. joulukuuta 2008 19:16:08

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
  
Viesti : Rami ja Sanna, sitten joskus kun olette hoitaneet mimosan hipiänne kuntoon, voisitteko vastata tähän: vaalitulos osoitti että maahanmuuttopolitiikasta on aika vihdoin puhua asiapohjalta ja ilman liturgiaa. Miksi ylipäätään lähditte vetämään kirjoittelussa kauhistelu- ja sensaatiolinjaa? Miten se palveli tiedonvälitystä ja yleistä hyvää? Sanna niittää lokakampanjan satoa. Halusiko hän parantaa maailman pahasta rasistista vai, kuten uskon, tehdä räväkän ja myyvän jutun mammonan alttarille?

Oli miten oli, mitäs lähditte. Ei kyyneleitä. Iltapäivälehtiä myydään ihmisten alhaisiin vaistoihin vetoamalla. Itkekää te kaikkien läystäkkeessänne teilattujen ja reviteltyjen heikkojen, epätäydellisten ja erehtyneiden hädälle jolla rahastatte. Fariseukset.
  
  16. joulukuuta 2008 19:20:59

Nimi : ins.
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Vaikuttaa siltä että myös Sanna Ukkolasta on muodostumassa julkisuuden henkilö, varsin nopeaan tahtiin.
  
  16. joulukuuta 2008 19:26:59

Nimi : Keijo
  
Viesti : Minulle kertoo ihan tarpeeksi Sanna Ukkolasta se, että hän pitää sanan neekeri käyttöä "räväkkänä kirjoituksena" ja pelkästään tämän sanan käytön jälkeen ottaa yhteyttä blogaajaan.
  
  16. joulukuuta 2008 19:27:04
 
Vastaus : Ehkä vielä enemmän kertoo se, että Sannan mielestä Panu "raiskaajan siitin on oikeuden miekka" Höglund ja Suomi24 ovat luotettavia tietolähteitä.

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos olisin sellaisessa asemassa että voisin muuten Halla-ahoa äänestää, se olisi kenties ollut mahdollista siihen pisteeseen asti kun tämä ampumiskohu tuli esille. En ollut ainakaan aktiivisesti kuullut asiasta aiemmin, ja tässä rusahti.

Noin ilmoitusluontoisesti; KUKAAN joka ymmärtää aseista, ammunnasta ja metsästyksestä MITÄÄN ei kirjoita tuhansien ihmisten luettaville halujaan ampua sen enempää homoja kun heteroitakaan. Eikä etenkään tuomareita.

Se on samanlainen asia kun että piippua ei osoiteta ihmisiä kohti tai että perse pyyhitään pöntöllä käynnin jälkeen. Filosofinen termi ilmiölle on "aksiooma".

Elikkä kansa kiittää kovasti maahanmuuton nostamisesta yleiseen keskusteluun, mutta siihen kiitokseen sisältyy myös "näkemiin".
  
  16. joulukuuta 2008 19:35:10

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Täytyy kyllä sanoa, että Ilta-Sanomien toimittajien itku väärinkohdelluksi tulemisesta jossain blogikirjoituksessa on jotain aivan uutta. Se on jotain niin uutta, ettei sitä pieni mieleni vielä kunnolla edes hahmota.
  
  16. joulukuuta 2008 19:36:12

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Jälleen kerran ihmettelen sitä, mikä on Jussin salaisuus. Kuinka käsittämättömän vahva luonne hänellä on. Minä hänen tilanteessaan olisin jo aikoja sitten maannut pohjaanpalaneena sängyn pohjalla kattoon tuijottaen.
  
  16. joulukuuta 2008 19:37:37

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Tämä nyt on tietysti ihan turhaa, mutta kuka on halunnut ampua ja kenet?

Niin.
  
  16. joulukuuta 2008 19:38:27

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Jyrki Lehtola, jos olet päättänyt lukeakin joitakin päiviä sitten kommentoimasi Halla-ahon blogikirjoituksia ja Vieraskirjaa, niin kirjoitapa seuraavaksi mediakriittisessä kolumnissasi siitä kuinka tabloiditoimittajat jalkautuvat ihmisten blogeihin itkemään valtakunnallisesti julkaistujen sensaatiojuttujensa saamaa vastaanottoa.
  
  16. joulukuuta 2008 19:40:39

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miekkamies:

Noin ilmoitusluontoisesti; KUKAAN joka ymmärtää aseista, ammunnasta ja metsästyksestä MITÄÄN ei kirjoita tuhansien ihmisten luettaville halujaan ampua sen enempää homoja kun heteroitakaan. Eikä etenkään tuomareita.

Kerro ihmeessä, missä ja miten olen kertonut haluistani ampua homoja ja tuomareita. Haluaisin ihan konkreettiset sitaatit, joissa ilmoitan haluavani ampua homoja ja tuomareita.
  
  16. joulukuuta 2008 19:41:50

Nimi : Mikael
  
Viesti : Täälhä jännäksi menee vääntä kun keltaisen lehdistön juurnalistit itkee jotta heitä kohdellaan hiukan nuivasti,ISOHYMYNAAMA TÄHÄN.

Look who’s talking, the lord of lies
  
  16. joulukuuta 2008 19:43:42

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aika hyvä koukutuksen yritys, mutta ei niin hyvä että minä menisin siihen.

Tyytykäämme laajakatseisest toteamaan, että aivan luonnollista on ihmisen miettiä itselleen täysin vastentahtoisia asioita ja ripittää nämä itselleen perin vastentahtoiset mietteet tuhansille ihmisille netissä.

Yhtä kaikki, tämä jupakka olisi vienyt mahdollisuuden siitä että minun äänilappuuni erään ehdokkaan numero tulisi. Viimeistään.
  
  16. joulukuuta 2008 19:49:01

Nimi : jmk
  
Viesti : Miekkamies: "Elikkä kansa kiittää kovasti - -"

Sinulla tuskin on valtakirjaa puhua "kansan" puolesta, joten puhu vain omasta puolestasi.

Ilmeisesti huomasit myös, että "halu ampua" oli silkkaa omaa kuvitelmaasi, koska väistit sitä koskevan sitaattipyynnön.

Ei tainnut olla sinulla ihan puhtaat jauhot pussissa?
  
  16. joulukuuta 2008 19:54:34

Nimi : AIP
  
Viesti : "Ihmettelen miksi Sanna ei yksinkertaisesti lätkäissyt mielipiteitään Vieraskirjaan?

Ei taatusti olisi jäänyt huomaamatta."


Ainakin tällainen nuivisti olisi todennäköisesti huutanut trollia, uskallan jopa väittää että jonkun kanssa vielä kilpaa. Mutta näin jälkikäteen asian laita olisi kyllä varmaankin selvinnyt.

Ja mielestäni on hyvä idea voida lähettää vastine tai oikaisupyyntö kenelle tahansa yksityishenkilölle koskien julkisesti itsestä kirjoitettua materiaalia. Julkaisuvelvoitetta ei kuitenkaan ole ennenkuin sellainen on määritelty laissa tai on suoritettu ennakkotapauksenomaisesti väljä laintulkinta eri oikeusasteissa - niinkuin nykypäivänä taitaa tavaksi olla muodostumassa, etenkin väljien, suurpiirteisten ja taivaanrantaan laajoja vaaleanpunaisia kaaria maalailevien lakien kohdalla.
  
  16. joulukuuta 2008 19:56:30

Nimi : Keijo
  
Viesti : Nimimerkki Miekkamies taitaa olla niitä joidenka ei tarvitse perustella rasisteille mitään.
  
  16. joulukuuta 2008 19:57:26

Nimi : tunkki
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : On maailmankirjat hollillaan taas, IP-lehden toimittajat kitisee täällä? Tekisi mieleni kehoittaa moisia moraalin edelläkävijöitä kohteliaasti imemään sutia, käymään parturissa ja hankkimaan OIKEAN työn.
  
  16. joulukuuta 2008 19:57:47

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miekkamies: Aika hyvä koukutuksen yritys, mutta ei niin hyvä että minä menisin siihen.

Vakuutan, että kukaan meistä ei uskonut sinun pystyvän siihen.
  
  16. joulukuuta 2008 20:00:02

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Saivarteluun vastattakoon saivartelulla, ja saivartelijan on ihan turha itkeä muille että nämä eivät saa irroittaa hänen sanojaan asiayhteydestä.

En käsittääkseni kirjoittanut kenenkään erityisen henkilön haluavan mitään - kunhan vaan spekuloin mahdollisuudella että tällainen henkilö olisi ja miten siihen henkilöön suhtaudutaan.

Jussin blogin kommentointi vaatii vähän haeskelua taas, kun se on näemmä tämä kuuluisan katuhäirintäjutun osalta muuttunut. Mutta tokihan vain roskalehtien roskatoimittajat muuttavat kirjoituksiaan...?

Mutta korjataan, Jussi haluamisen sijaan taisi sittenkin arvella saavansa kyseisestä ampumisesta "hekuman". Se ainakin web archiven mukaan on lähellä oikeaa oleva sananmuoto. Henkilökohtaisesti pitäisin haluamista hekumaa huomattavasti lievempänä sanamuotona. Mutta tämä toki vain on kiihoittumaton mielipiteeni.
  
  16. joulukuuta 2008 20:02:14
 
Vastaus : Mutta korjataan, Jussi haluamisen sijaan taisi sittenkin arvella saavansa kyseisestä ampumisesta "hekuman". Se ainakin web archiven mukaan on lähellä oikeaa oleva sananmuoto.

Taas hassu juttu. Olet nähtävästi käynyt katsomassa alkuperäistä tekstiä, mutta et silti osaa siteerata sitä. Jos luet sen oikein tarkkaan ja pinnistät luetunymmärtämisnystyrät äärimmilleen, saatat havaita, että en "arvele saavani" homon ampumisesta hekumaa.

Kerrotko vielä, missä kerron haluavani ampua tuomareita?

Nimi : jmk
  
Viesti : Luulin, että vieraskirjassa on aikarajoitus (1 viesti per tunti)?
  
  16. joulukuuta 2008 20:09:08
 
Vastaus : Onhan täällä. Lyhensin sitä tilapäisesti, kun Ilta-Sanomat saapui paikalle virittämään keskustelua.

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ootkin Jussi fiksu kaveri, ei voi muuta sanoa.

Mutta nyt kun kerran asia otettin tapetille, josko kertoisit sitten millä metodilla (ellet ampumalla) ottaisit "hengiltä sekä tuomarin, kipua ja särkyä kärsineen saastan että häntä puolustavan oikeusavustajan.".

Melko todennäköisesti sillä menneellä itsehillinnälläsi? PSI-voimilla? Julmalla katseella? Yleisellä angstilla?
  
  16. joulukuuta 2008 20:11:29
 
Vastaus : Tuskin ajattelin konkreettista instrumenttia sen enempää kuin kuka tahansa, joka toteaa perseilyä katsellessaan, että kyllä olis kirveelle töitä. En usko, että poliisi kävisi tällaisen möläyttäjältä ottamassa kirvestä pois. Retoriikastahan siinä on kyse. Kiehuvan sapen purkautumisesta.

Itse asiassa en ajatellut ottaa hengiltä ketään millään välineellä. Eloisalla ilmaisulla pyrin tuomaan esiin sitä, että tuollaisen epäoikeudenmukaisen tilanteen mahdollisuus on minulle riittävä syy olla tekemättä poliisin töitä, ts. menemättä väliin, jos näen jossakin pahoinpitelyn.

Nimi : Tinden
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kaipa se on Ilta-Sanomien yritettävä saada lukijoita.

Boikotti pitää, sitä lehteä en enää ikinä osta.  
  16. joulukuuta 2008 20:15:44


guestbook © freebok.net