14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108401-108425

Nimi : jellona
  
Viesti : Väitän että suurin osa Suomalaisista pitää punavihernaisten käytöstä naurettavana.
Väitän myös että ko. tahot, media mukaanlukien tietävät olevansa naurettavia.
Uskon että myös kolumnisti Ukkola tuntee itsensä hieman reppanaksi jos vaan kehtaisi myöntää.

En todellakaan usko että korkeasti koulutetut ihmiset kuten viherät, Ukkola, ym. voisivat olla älykkyydeltään niin heikkolahjaisia etteivätkö tajuaisi tehneensä itsensä naurettaviksi.

Jos Halla-ahoa pidetään vaarallisena, tappamaan ja raiskaamaan kykenevänä persoonana ja osa Suomea on nyt peloissaan hänen taholtaan tulevan uhan vuoksi, niin mitäköhän mahtavat olla kanaali-koskisen tyyppiset rikolliset?

Jos samanlaisella innolla ryhdyttäisiin ennaltaehkäisemään ulkomaalaisten todennäköisesti tekemään tulevia rikoksia, niin Suomi olisi mallimaa rikosten ennaltaehkäisyssä.

Tiedän kuitenkin että Suomen poliisi tietää ja tuntee tosiasiat. Uskon että tämä tutkinta on pakkotoimenpide joka on tehtävä tiettyjen tahojen painostuksesta.
  
  15. joulukuuta 2008 23:00:23

Nimi : AMERIKKA OPETTAA
  
Viesti :
On se ihmeellistä kapitalismia tuo Yhdysvaltain ym. velaksieläminen.


Lokakuun puolivälissä brittiveronmaksajilta 20 miljardia puntaa saanut Royal Bank of Scotland aikoo maksaa työntekijöilleen miljoonabonuksia. The Guardian -lehden mukaan pankki on varannut pelkästään alkuvuonna 1,79 miljardia puntaa investointipankkiyksikkönsä työntekijöiden bonuksiin. Sama yksikkö teki vastaavana aikana yhteensä 5,9 miljardin punnan alaskirjaukset.

Iso-Britannian valtio on asettanut pankkitukensa ehdoksi, että ylimmän johdon on pidättäydyttävä bonuksista. Ehto ei kuitenkaan kosketa johtoryhmätason alapuolella olevia työntekijöitä, joita RBS aikookin tukea entiseen malliin.

Valtion tukiaiset saanevat pankkien tulokset näyttämään paremmilta vuoden lopussa, jolloin työntekijöiden bonusehdotkin laukeavat. Guardianin haastattelemat pankkiirilähteet puolustelevat bonuksia kuitenkin sillä, että osa työntekijöistä on tehnyt hyvää tulosta. Vaikka valtiosta tuleekin pankkien osaomistaja, niitä johdetaan silti kuin mitä tahansa muutakin pörssiyhtiötä, pankeista vakuutellaan.

Myös Yhdysvalloissa on syntynyt närää kuuden suurpankin, Goldman Sachsin, Citigroupin, Morgan Stanleyn, JP Morgan Chasen, Merrill Lynchin and Lehman Brothersin suunnitelmista varata 70 miljardia dollaria työntekijöiden bonuksiin vuoden yhdeksältä ensimmäiseltä kuukaudelta.

Pankeista viisi on hyötymässä 700 miljardin dollarin roskapankkisuunnitelmasta. Kuudes, Lehman Brothers, on jo kaatunut, mutta se ehti kuitenkin ensin maksaa valtaosan suunnitelluista henkilöstön bonuksista.
  
  15. joulukuuta 2008 23:02:28

Nimi : Keijo
  
Viesti : Minä en yhtään ihmettele, että äänessä oleva suvaitsevaisto ja viherpunainen materiaali on niin todellisuudesta vieraantunutta. Tunnen monia tälläisiä heidän illuusiotaan kannattavia henkilöitä ja suoraan sanoen pidän heitä täysinä keskustelukyvyttöminä idiootteina. He lähinnä kokoontuvat keskenään ja nyökyttelevät lampaiden tavoin, että miten ovat oikeassa.
  
  15. joulukuuta 2008 23:04:22

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Mikko: "Sanna Ukkola näyttäisi tuolla vaativan oikaisua kirjoitteluihin. Oletko Jussi moista oikaisupyyntöä saanut?

http://turunen.blogit.uusisuomi.fi/2008/12/14/hyvaa-uutta-vuotta-1984"

Melko hätääntyneeltä kyseinen toimittaja jo vaikuttaa. Olisiko tullut toimituksen ylemmältä tasolta jo niitä ansaittuja varoituksia?
  
  15. joulukuuta 2008 23:04:36

Nimi : Leopold
  
Viesti : Mielestäni Ukkolan oikaisupyynnön julkaiseminen tai kommentoiminen olisi Jussin taholta erittäin aiheellista.
  
  15. joulukuuta 2008 23:20:17

Nimi : Zarathustra
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : MESTARI USKONI EI OLE VAHVA kuten kannattajiesi. Kysyn alla olevat kysymykset jo neljättä kertaa ja epäilyn kiero siemen jo jäytää juurensilmuillaan mieltäni. Onhan se toki ymmärrettävää, ettei Mestari suostu televisioon käymään kuuluuttamaansa avointa maahanmuuttokeskustelua, mutta ettei vastaa edes täällä omilla sivuillaan...

Valaistuneille seuraajille tiedoksi:
1. Tuolle alla olevalle työttömyysluvulle löytyy lähde Scriptan etusivultakin - se on nimittäin päivitetty.
2. En ole kirjoittanut kertaakaan Vihreän langan keskustelupalstalle.
3. Lukuisille allekirjoittaneelle suomillenne kunniamaininnoille vastauksena toteaisin perinteikkäästi: "Mutsis oli!"

Halla-aho: "Sanoin, että on mahdotonta kommentoida hihasta vedettyjä arvioita esim. 15 000:sta vuosittain piiloon jäävästä raiskauksesta. Sanoin myös, ettei ole mitään syytä olettaa maahanmuuttajien osuuden olevan pienempi pimentoon jäävissä raiskauksissa kuin se on tietoon tulleissa raiskauksissa. Onhan täysin selvää, että jos suurin osa suomalaisten tekemistä parisuhderaiskauksista ei tule tietoon, sama koskee myös maahanmuuttajien tekemiä parisuhderaiskauksia. Maahanmuuttajien yliedustus piiloraiskauksista on luultavasti suurempi, koska jo maalaisjärjen nojalla voidaan olettaa, että kieltä osaamattoman, oikeuksistaan tietämättömän ja naisen koskemattomuutta tunnustamattomasta kulttuurista saapuneen maahanmuuttajanaisen kynnys ilmoittaa kumppanin tekemästä raiskauksesta on korkeampi kuin suomalaisnaisella."

Kyseessä ei ole mikään hihasta vedetty luku vaan tutkimustulos. Maahanmuuttajat eivät näy noissa luvuissa, koska he eivät juuri vastaa kyselytutkimuksiin. Autuaasti sivuutat myös sen seikan, että hyvin moni maahanmuuttajanainen on naimisissa suomalaisen kanssa ja että näissä suhteissa on keskimääräistä enemmän väkivaltaa (haetaan tottelevainen vaimo Venäjältä, Thaimaasta tms.). Osoitit toki hienosti, ettei sinuakaan oikeasti kiinnosta raiskausten määrä vaan käytät niitä vain poliittisen agendasi lyömäaseena. Et sinä muuten vähättelesi tutkimustulosta hihasta vedetyksi. Oletko edes perehtynyt siihen tutkimukseen?

Mistä muuten tiedät somalien työttömyysluvun, joka ei ole tietenkään sama asia kuin Somalian kansalaisten työttömyysluku? Jälkimmäinen oli työministeriön arvion mukaan 54% jo 30. 4. 2007 ja sitä nostaa tietenkin se, että vasta pari vuotta maassa olleiden pakolaisten työllistymismahdolisuus on käytännössä 0%. Kansalaisuusttahan voi hakea 4-6 vuoden maassa oleskelun jälkeen.
  
  15. joulukuuta 2008 23:22:20

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kymmenisen vuotta bussikuskina työskennellyttä ulkomaalaistaustaista bussikuskia epäillään pahoinpitelystä. "

Ja minä ryökäle menin eilen ihan vilpittömästi huumorimielessä epäilemään, että osapuolena on oltava ulkomaalainen bussikuski, koska niitä suomalaisia ei oikein enää ole Helsingissä bussikuskina. Ja siitäkös syytökset tuli. Ja perkele, eihän näistä näköjään enää edes tarvitse vitsiäkään heittää.

Homma on nousussa.
  
  15. joulukuuta 2008 23:25:52

Nimi : Rauski
  
Viesti : Oletko Z miettinyt, että siihen saattaisi olla kenties joku syy, että maahanmuuttajat eivät vastaa kyseisiin kyselyihin?
  
  15. joulukuuta 2008 23:34:07

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : Zarathustra, "MESTARI USKONI EI OLE VAHVA kuten kannattajiesi. Kysyn alla olevat kysymykset jo neljättä kertaa ja epäilyn kiero siemen jo jäytää juurensilmuillaan mieltäni. Onhan se toki ymmärrettävää, ettei Mestari suostu televisioon käymään kuuluuttamaansa avointa maahanmuuttokeskustelua, mutta ettei vastaa edes täällä omilla sivuillaan..."

Opettele käyttämään sähköpostia. Kyllähän sinun pitäisi ymmärtää että täällä hukkuu yksittäinen viesti äkkiä massaan.

Z:n kikkailuun työttömyysluvuista sanon objektiiviseen sävyyn vain sen että luultavasti hän älähtäisi jos Suomen kansalaisuuden saaneita somaleita ei käsiteltäisi suomalaisina esim. väkivaltatilastoissa.
  
  15. joulukuuta 2008 23:44:43

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tulipa äkisti vieraskirjaa ikävä :P

Ei jaksa tuhlata aikaa foorumiin, jos siellä on reinon kaltaisia kaunan kantajia moderaattoreina vainoharhoineen.

Palautteesta Sannalle olen täysin samaa mieltä. Hyvä tapa edellyttää, että kun toista ihmistä arvostelee, pitää olla valmis myös julkaisemaan vastine. Käsittääkseni tämä on yletetty myös blogikirjoituksiin, voin olla väärässä. So. Sannan vastine pitäisi julkaista ko. kirjoituksen yhteydessä. Toki myös Ilta-Sanomilla pitäisi olla velvoite julkaista vastine, en tiedä lähetitkö sellaista tai julkaisivatko he?
  
  15. joulukuuta 2008 23:47:36

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Onkohan se geneettinen erityispiirre vaiko ei?
  
  15. joulukuuta 2008 23:48:51

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Kinastelu Sannan kanssa on ajan haaskausta.

Sen ajan voisi käyttää paremmin, esimerkiksi pohtimalla sitä miksi Ruotsin kansantuote henkilöä kohti on kääntynyt pienemmäksi kuin Suomen. ?


Aika pienelle huomiolle mediassa on jäänyt tälläinen käänne.  
  16. joulukuuta 2008 0:04:09

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Bussikuskipahoinpitely juttu on kyllä sellainen että on minulla sympatiat aika pitkälti kuskin puolella. Voimia hänelle. On varmasti vaikeita tapauksia matkustajien joukossa ajoittain.
  
  16. joulukuuta 2008 0:14:38

Nimi : Rauski
  
Viesti : Jussi voisi kyllä mielestäni vastata tuohon Sannan palautteeseen.
  
  16. joulukuuta 2008 0:14:38

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Odysseas: "Kohta menee hermo, ei vain tule meiliä koskien forumiin sisäänkirjautumista....ei edes roskapuolelle."

Kokeilepa lähettää sähköpostia osoitteeseen hommaforum (at) yahoo.com ja kerro ettei meiliä kuulu.
  
  16. joulukuuta 2008 0:16:35

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : jep
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Blogistanissa jokaisella on (pääsääntöisesti) mahdollisuuss saada vastineensa läpi. Tämä Vieraskirja on (ollut) Scriptan yleisönosasto ja Sanna Ukkolalla on ollut mahdollisuus laittaa vastineensa tänne. Jos Sanna Ukkola ei ole tällaista tehnyt, lienee turha itkeä.
  
  16. joulukuuta 2008 0:47:32

Nimi : Vieras
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Miksi Scriptassa ei voi kirjoittaa suoraan vastinetta blogikirjoitukseen? Olisiko nyt sen aika, jos Homman myötä pahin liikenne kaikkoaa muualle.

Jos kirjoitat ihmisistä blogiisi, heille kuuluu antaa mahdollisuus kommentointiin, tämä lukee viestintälaissa.

  
  16. joulukuuta 2008 0:54:30

Nimi : Nyrkittäjä
  
Viesti : Hei Halla-aho silmälasipäinen paskanaama. Kaikki tietävät tarkan osoitteesi armfeltinkadulla. Varaa teetä ja pullaa vierailijoille, silmälasihinttari.
  
  16. joulukuuta 2008 1:03:25

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Uh-oh.

Ocularofobi.
  
  16. joulukuuta 2008 1:20:15

Nimi : -
  
Viesti : rauhallisia yöunia

http://www.cartoonbank.com/product_details_zoom.asp?mediaTypeID=2&sourceID=50174&title=New+Yorker+Cover+Print
  
  16. joulukuuta 2008 1:27:58

Nimi : Onkahan nuan ?
  
Viesti : Osa maahanmuuttajista suorittaa maalle tärkeitä tehtäviä, kuten ICT-alalla tai sitten palvelutehtäviä, kuten bussikuskit, hoitajat, lääkärit, siivoojat. Samaan aikaan kuitenkin suomalaisia on ollut sadoin tuhansin työttöminä. Maahanmuuton työperäinen perustelu on osaksi oikein, mutta ehkä tuntuvassa määrin virheellistä. Monesti maahanmuuttajia käytetään, koska heidän avullaan on voitu alentaaa palkkoja sekä laillisesti että laittomalla tavalla.
  
  16. joulukuuta 2008 1:28:14

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Nikopol, olisiko tuolla heikkolahjaisella trollinpoikasella sittenkin matogyaliaphobia? :)
  
  16. joulukuuta 2008 1:41:00

Nimi : Hra. Gleb
  
Viesti : Zarathustra: "Kyseessä ei ole mikään hihasta vedetty luku vaan tutkimustulos."

Kyseessä on väärin premissein tehty arvaus. Tutkimuksen kysymyksenasettelu oli sellainen, että yllättävää sen tuloksissa on lähinnä prosenttien _alhaisuus_.
  
  16. joulukuuta 2008 1:51:43

Nimi : Kokoliha
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Mitä tein: Näin taas unta Sannasta korsetissa, nahkasaappaissa ja mustapinkissä koppalakissa. Nyt se oli brunetti ja sillä oli myös piiska.

Mitä teen: Harrastan performatiivista kirjoittamista Suomen ja Gambian välimaastoissa


1) Oletetaan, että on henkilöt S ja J.
2) S:n & aatesiskojensa foorumina on valtakunnallinen media
3) J:n foorumina on hänen bloginsa.
3) S julkaisee uutisten muotoon puettua poliittista vihapropagandaa J:tä kohtaan omalla foorumillaan.
4) J vastaa itseensä kohdistuvaan propagandaan vasta-argumentein omalla foorumillaan ja kertoo myös vihapropagandan taustoja.
5) S:n ja J:n debatti alkaa saada medianäkyvyyttä
6) S vaatii J:tä julkaisemaan vastineensa ja väitteensä J:n omalla foorumilla
7) J ei ole toistaiseksi reagoinut

Vittu, onpas J tosi epis jätkä. Nyt taisi eittämättä mennä J:n uskottavuus laakista?

Äkkinäinen voisi tosin kuvitella, että sitten, kun S julkaisee täysin editoimattomana J:n vastineet ja argumentit S:n propagandaan S:n foorumilla, niin tämän jälkeen vastavuoroisesti J julkaisee S:n vastineet omalla foorumillaan. Tämähän olisi toki aivan kohtuutonta?


Zarathustra, Halla-ahon uskottavuus on tänään juuri muutenkin toki romahtanut, mutta Kiitos Sinulle silti.

Jos nimittäin joku jossakin joskus kysyy, että mitä se <i>nillitys></i> nyt oikeastaan tarkoittaa, niin tarjoilet siitä parhaillaan loistavaa koulukirjaesimerkkiä.
  
  16. joulukuuta 2008 2:32:17

Nimi : Zarathustra
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Minäkin näen unta sannasta. Ei paha ole hän siinä unessa. Mutta pahapäinen on. Se kiihottaa kansanryhmääni ja minua.
  
  16. joulukuuta 2008 3:00:29


guestbook © freebok.net