14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108376-108400

Nimi : Pasi Kylliö
Kotisivu : Niilo Natsi, Berlin.
  
Viesti : Oho! Adressin kirjoittaja n:ro 20053 on nimeltänsä Niilo Natsi ja asuinpaikka Berlin.
  
  15. joulukuuta 2008 16:58:58

Nimi : hane
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minuutin hiljaisuus Jannen provolle. Olen pettynyt.
  
  15. joulukuuta 2008 17:02:49

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Mikä provo tuo naissukupuolta edustavien sukulaisten raiskaaminen muka on? Sitä voi vasta nimittää "provoksi" jos toivoo että miehen itsensä raiskaisi!

Näin että Syvän Joen hengessä "squeek squeek!"...
  
  15. joulukuuta 2008 17:07:15

Nimi : Jari Hujanen
Kotisivu : Jari Hujasen kotisivut
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Herra Halla-aho, olen iloinnut kirjoituksistanne Teidän nettisivuillanne. Vaikka en jaa kaikessa näkemyksiänne (uskon Jeesukseen ja Raamattuun), en voi olla ihailematta logiikkaanne, suoraselkäisyyttänne ja kielellisiä kykyjänne. Tuollaisia miehiä tarvitaan. Äänestäisin Teidät vaikka kansanedustajaksi. Toivon, ettette lannistu vastoinkäymisistä. Yksikin mies voi muuttaa pysyvästi maailmanhistorian (vrt. Jeesus, Martti Luther). Teidän kirjoituksenne tuskin jäävät merkityksettömiksi, vaikkeivat ne Lutherin tai Jeesuksen saavutuksia saavuttaisivatkaan.

En ole rasisti (vaimoni on tummaihoinen ecuadorilainen), mutten halua islamia Suomeen. Emme voi tulla toimeen sen kanssa. Islaminuskoisten sijaan vastaanottaisin mielelläni luterilaisia tai muuten asiallisia ulkomaalaisia, mikäli maahanotolle on todellisia perusteita. Joku on sanonut varsin osuvasti: "Kaikki islaminuskoiset eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat islaminuskoisia." Tämä lause ei liene kaukana totuudesta. Kyllä islam tuo terrorismin Suomeenkin tavalla tai toisella, eikä suuri islaminuskoisten määrä maassamme helpota yhtään terrorisminvastaista taistelua (en ota tällä kantaa kansainvälisen terrorisminvastaisen taistelun kaikkiin motiiveihin). Haluaisin turvata vaimojemme olot täällä omassa maassamme poistamalla "barbaarivalloittajan" keskuudestamme. En kärsi nähdä ja kuulla vaimojamme raiskattavan. Heillä tulee olla oikeus kulkea yksin ulkona kenenkään käymättä käsiksi heihin jne.

Minulla olisi pieni pyyntö: voisitteko lisätä vieraskirjanne alkuun myös linkin adressiin aseiden totaalikiellon vastustamiseksi (http://www.adressit.com/aseet)? Käsittääkseni jaamme saman huolen tästä asiasta.
  
  15. joulukuuta 2008 17:08:12

Nimi : Vieraskynä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuka manselainen postaa imageshackiin tuon Astrid pois pallilta - Aamulehden jutun? Pliis...
  
  15. joulukuuta 2008 17:14:01

Nimi : Mikko Ellilä
Kotisivu : Suomalian Sanomat
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Jos osaisin suhtautua tähän farssiin tilanteen vaatimalla vakavuudella, kysyisin painokkaasti, millaiset ovat edellytykset objektiiviseen, tasapuoliseen ja epäpoliittiseen esitutkintaan, syyteharkintaan ja oikeusprosessiin. Poliisi joutuu tekemään työtään "tuloksia" vaativan median ja valtionsyyttäjänviraston hengittäessä niskaan. Syyteharkinnan suorittaa todennäköisesti henkilö, jonka ristiretkeä sananvapautta vastaan olen ruotinut kovalla kädellä, ja jonka oikeuskäsityksen mukaan vääriäkin mielipiteitä saa olla, kunhan niitä ei sanota ääneen.

En kuitenkaan osaa suhtautua tilanteeseen kovin vakavasti. Jos suomalainen syyttäjä- ja oikeuslaitos toimivat lain kirjainta ja henkeä kunnioittaen, syytettä ei nosteta eikä tuomiota tule. Jos niistä on tullut poliittisia elimiä, syyte ja tuomio tulevat joka tapauksessa. "Kiihotus kansanryhmää vastaan" on äärimmäisen väljästi määritelty rikos, ja sitä koskevaa lakipykälää luovasti tulkitsemalla voitaisiin tuomita aivan kuka hyvänsä. Se on tarkoitettu ajatusrikospykäläksi. Siteeraan uudemman kerran erästä elämänviisautta: On oltava rohkeutta vaikuttaa niihin asioihin, joihin voi vaikuttaa, tyyneyttä hyväksyä ne asiat, joihin ei voi vaikuttaa, ja viisautta erottaa nämä toisistaan.


On suorastaan hyvä juttu homman edistymisen kannalta, jos kirjoituksesi joutuvat poliisitutkintaan ja syytteeseen. Tällöin tulee suuren yleisön tietoon, että jotkut poliitikot yrittävät käyttää poliisi- ja syyttäjäviranomaisia välikappaleena omien poliittisten tavoitteidensa ajamiseen. Kansa ehdottomasti vastustaa poliisi- ja syyttäjäviranomaisten politisointia, mutta tähän mennessä suurin osa kansasta ei ole vielä huomannut Illmanin, Puumalaisen, Suurpään, Viljasen, Thorsin, Braxin, Päivi Lipposen yms. tahojen pyrkimyksiä maahanmuuttopoliittisen keskustelun totaaliseen tukahduttamiseen. Suurin osa kansasta on puusilmiä, jotka eivät huomaa Päivi Lipposen yms. fanaatikkojen ohimennen esittämiä sensuurivaatimuksia. Sen sijaan kaupunginvaltuutetun kotisivuja koskeva ajatusrikossyyte herättää varmasti huomiota. Ihmiset rupeavat tajuamaan, missä mennään. Tästä tulee samantyyppinen "Jo riittää!"-reaktio kuin kommunistien räyhäämisestä 1940-luvun lopun vaaran vuosina.
  
  15. joulukuuta 2008 17:45:57

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti :

Nimi : Janne

Viesti : Nähdäkseni Jussi Halla-ahon toiminta on omiaan lisäämään maahanmuuttajien ja kantaväestön välisiä haitallisia jännitteitä, jotka voivat johtaa katuväkivallan lisääntymiseen.

Toivonkin siksi täten, että maahanmuuttajajengit hakkaavat mieluummin Halla-ahon ja hänen kanssaan samaa mieltä olevat pellet kuin minut tai muut reippaat porkkananpurijat, jotka äänestämme vihreitä ja olemme kaikin tavoin vääränlaisia.

Samoin toivon, että väkivaltaiset maahanmuuttajajengit raiskaavat mieluimmin Halla-ahon vaimon ja naispuolisia sukulaisia, kuin liberaalien ja vasemmistolaisten vaimoja ja sukulaisia.

15. joulukuuta 2008 16:54:59
_________________________________


Aaaahhhh...Pitkästä aikaa kunnon trolli jota saa ruotia!

1.Yksi mies pystyy lisäämään katuväkivaltaa tiettyjen maahanmuuttajien keskuuteen?
Kiitos varoituksesta jos se on näin löyhässä, se väkivalta...Tämä tahtoo sanoa sitä että "Hommaan" saadaan enempi kierroksia ja lisää äänestäjiä!

2.Vihervasureiden toimesta toitetaan että väkivalta ja raiskaukset eivät ole ongelma tiettyjen maahantulijoiden parissa vaan kyse on kulttuurisesta rikastumisesta...Kulttuurinen rikastuminen siis sittenkin tarkoittaa väkivaltaa ja raiskauksia vaikka vihervasureista väitetään että näin ei ole?
Kiitos taas varoituksesta, entistä enemmän siis "Hommaan" kierroksia ynnä äänestäjiä!

3.Kiitos ilmoituksestasi että olet vääränlainen, Suomen kansakunnan tulevaisuuden kannalta todellakin olet...Minulle henkilökohtaisesti sen sijaan et ole mitään.
  
  15. joulukuuta 2008 18:11:30

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Must... read... Vieraskirja...

Tosin kaikkia keskenkasvuisia trolleja ei tule ikävä.

Kolminkertainen "hurraa" Tri Halla-aholle!

H^^^.
  
  15. joulukuuta 2008 18:28:52

Nimi : Mikael
  
Viesti : Mahtavaa logiikkaa Jannella,samalla logiikalle rattijuoppojen on paree ajella sivulliset hengiltä kuin että menehtyisivät itsekavereineen.

Kuules Janne se on paree kun artisti vaan maksaa viulunsa eikä maksata niitä muilla,you know,vai onko vasureilla ollenkaan ymmärrystä näissä asioissa.

Isokallio:Artisti maksaa

Vasuri bändi Speedy ja Saku

Tuomiopäivä
  
  15. joulukuuta 2008 18:46:16

Nimi : VanDerVaart
  
Viesti : "Kuka manselainen postaa imageshackiin tuon Astrid pois pallilta - Aamulehden jutun?"

Skannailen huomenna ja laitan jakoon.
  
  15. joulukuuta 2008 18:49:40

Nimi : MarkusT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Vihakirjallisuuden ja hurlumheifantasioiden myynti ja hallussapito ei ole vielä rikos, mutta ehkä saamme siitäkin ennakkotapauksen, jos Jussi nivoo Scriptan kirjaksi."

Käräjäoikeuden päätös R 07/8571 on netissä luettavissa.
  
  15. joulukuuta 2008 19:30:26

Nimi : Kytevä vääräuskoinen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kimmo kirjoitti 15. joulukuuta 2008 15:12:07 näin:
"Eikö koraanista voisi tehdä tutkintapyyntöä tai rikosilmoitusta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan?"

Kyllä voi, mutta se ei johda mihinkään, koska kyseessä on uskonnollinen teos eli pyhä kirja, jonka kaltaisia koskee Suomen laissa erikoispykälä.

Siinä missä joku Romanovien viimeiset päivät tai Petrin Peltosen runokirjat sensuroidaan kiihotuspykälän vuoksi, Koraani saakin eri lain perusteella erikoiskohtelun.

Rikokseen yllyttäminen on siis aina rikos riippumatta esitystavasta, paitsi siinä tapauksessa, että yllytys on osa jonkun uskonnon pyhän kirjan tekstiä, jolloin sitä tietenkin saa myös siteerata julkisessa uskonnonharjoituksessa.

Näin se käy. Onko se oikein?
  
  15. joulukuuta 2008 20:24:44

Nimi : Lehdistökatsailija
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tämä melkoisen tunnettu bloggaaja
http://tiedemies.blogspot.com/
kirjoittaa 2.12.2008:

"Halla-ahon demonisuus perustuu näiden erittäin taitavasti rakennettujen tarinoiden yhtäältä tyylilliseen vahvuuteen ja sitä kautta subversiivisuuteen ja toisaalta niiden takana väijyvään peikkoon, rasismiin. Lukija ikäänkuin haluaa lähteä mukaan kauhistelemaan näitä tapauksia, joukkoraiskauksia, ryöstöjä, sosiaalipummeja, tiedemaailman huijareita ja ties mitä, tarvitsee vain uskoa, että syynä on heidän kulttuurinsa ja - mitä ei sanota ääneen, mutta mikä ilmenee kuvissa, linkeissä jne. - ihonvärinsä. Ekstensiota ei suoraan tehdä, vaan lukija, joka saadaan mukaan narratiiviin, tekee itse johtopäätöksensä siitä, että ne ovat syyllisiä. Kun lukija kieltäytyy tekemästä tätä johtopäätöstä - syynä voi olla dogmaattinen rasisminvastaisuus, henkilökohtaiset ihmissuhteet, kokemukset tai käsitykset tilastotiedosta, mikä ikinä - tämä "kauheus", jopa jonkinlainen kognitiivinen dissonanssi, saa lukijan näkemään JHa:n nimenomaan demonisena."

Joohhoohh.. Se kuuluisa rasismikortti viuhahtaa, jos olettaa että mamujen kulttuuri on syyllinen suureen osuuteen rikostilastoissa. No voi sun.. Mikä muu sitten? Aavikkopölyn pii- vai rautapitoisuusko vai mikä?

Tiettyihin kultuureihin liittyy aina tietty ihonväri. So simple.
Mutta ei pitäisi tuolla lainatun tekstin logiikalla itseään ihan tiedemieheksi mennä sanomaan, koska eihän sitä ihonväriä kukaan järkevä ihminen voi rikoksien syyksi sanoa. Eikä niin väitä tämä tiedemieskään, mutta väittääpä, että JHa:n teksteistä syntyy sellainen vaikutelma. Voe helevata, kyllä se nyt vaan tiedemies lukee niinkuin itse tahtoo.
  
  15. joulukuuta 2008 20:54:59

Nimi : jjjj
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.suurijournalistipalkinto.fi/fi/kilpailu/kilpailun+ohjeet/

Laitetaanko lekkeripeliksi vai mennäänkö asialinjalla?

Sanna vai Aamulehti?
  
  15. joulukuuta 2008 21:02:09

Nimi : Jaakko
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tämä ei liity monikulttuurisuuteen varsinaisesti, mutta haluaisin kysyä Jussilta koska hän on tuleva kaupunginvaltuutettu.

Onko sinulla kantaa Kruunuvuoren siltahankkeeseen?
  
  15. joulukuuta 2008 21:08:12

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Tukholmassa lienee noin 60 kaupunginosaa, joissa maahanmuuttajien osuus on yli 20%. Kärkikymmenikkö maahanmuuttajaprosentteineen on seuraavanlainen:

Rinkeby 16000 asukasta 91,1%
Tensta 17 436 asukasta 86,1%
Husby 12000 asukasta 80,8%
Skärholmen 32000asukasta 73,2%
Akalla ?? 62,6%
Bredäng 9103 61,3%
Rågsved 9700 59,7%
Kista 10 400 55,7%
Sätra ? 52,4%
Vårberg 8000 52,3%  
  15. joulukuuta 2008 21:29:47

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Rinkeby, Tensta. Been there, done that. Husaröstigen vielä kulttuurisesti köyhä? Ihme.
  
  15. joulukuuta 2008 21:52:29

Nimi : Vieraskynä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sannan motiivina Jussin jahtaamiseen ongelmallinen äiti/tytärsuhde (äiti kokoomuksen kansanedustaja Tuulikki Ukkola) tai myöhään tullut teiniangsti:
"Tuulikki Ukkola (kok.)

Kun seuraan ed. Rajamäen ja ministeri Thorsin ottelua, ja on seurannut tätä ulkomaalaiskeskustelua, niin minun on kyllä pakko kysyä ministeri Thorsilta: Miksi meille ei kelpaa se sama taso turvapaikkapolitiikassa kuin mitä EU:lla on? (Ed. Rajamäki: Juuri näin, tästä on kysymys!) Miksi meille ei kelpaa se sama taso? Miksi meidän täytyy luoda omia järjestelmiä, jotka ovat huomattavan liberaaleja, joka on periaatteessa tietenkin ihan hyvä asia. Meillä on hyvin liberaali ulkomaalaislainsäädäntö tälläkin hetkellä, mutta miksi meidän täytyy tätä liberalismia viedä niin pitkälle tässä asiassa, että me olemme kohta ainoa EU-maa, jolla on todella näin liberaali ulkomaalaispolitiikka. Kysymys on siitä, että myös ulkomaalaispolitiikan täytyy nauttia kansalaisten arvostusta ja kansalaisten luottamusta. Emme me voi täällä tehdä sellaista politiikkaa, jota kansalaiset eivät hyväksy."

Äiti sanoo ei, tytär kyllä tarpeettomalle turvapaikkaturismille? Menikö pahasti metsään...
  
  15. joulukuuta 2008 22:01:55

Nimi : Bussirikastus
Kotisivu : http://www.iltalehti.fi/helsinki/200812158773878_hi.shtml
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Bussikuski pahoinpiteli rautatangolla kaksi parikymppistä miestä riidan päätteeksi Helsingin keskustassa sunnuntaina aamuyöllä."

Kymmenisen vuotta bussikuskina työskennellyttä ulkomaalaistaustaista bussikuskia epäillään pahoinpitelystä.

http://www.iltalehti.fi/helsinki/200812158773878_hi.shtml
  
  15. joulukuuta 2008 22:03:34

Nimi : Bussikuski
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tuossa bussijutussa menee propsit kyllä kuskille. Sikaileville hoppareille sopii antaa kepistä ovat minkä värisia,sukuisia,makuisia tahansa.
  
  15. joulukuuta 2008 22:10:09

Nimi : Vieraskynä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Bussikuski 6, apinamatkustajat 0. Olen satavarma siitä, että matkustajat saivat ansionsa mukaan. Olivatpa kummatkin minkä värisiä tai mistä tahansa...
  
  15. joulukuuta 2008 22:14:47

Nimi : Mikko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Sanna Ukkola näyttäisi tuolla vaativan oikaisua kirjoitteluihin. Oletko Jussi moista oikaisupyyntöä saanut?

http://turunen.blogit.uusisuomi.fi/2008/12/14/hyvaa-uutta-vuotta-1984
  
  15. joulukuuta 2008 22:30:33

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kohta menee hermo, ei vain tule meiliä koskien forumiin sisäänkirjautumista....ei edes roskapuolelle.

Auttaisikohan tässä asiassa vaikkapa tutkintapyyntö poliisille ja Sanna Ukkolalle asiasta vinkkaaminen?
  
  15. joulukuuta 2008 22:44:56

Nimi : Mikko69
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ovat nuo ruotsalaisetkin tyhmiä. Niiden talous on menossa ihan päin peetä, eivätkä ne vieläkään anna maahanmuuttajissa piilevän valtavan osaamispotenttiaalin ja rikkauden purkautua kaikkena hyvänä... buahahahaha!
  
  15. joulukuuta 2008 22:51:10

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Odysseas, itse en tarvinnut meilin sisältämää aktivointikoodia, vaikka sen sainkin. Josko kirjautuminen onnistuisi heittämällä? Tosin rekkasin jo Homma 1.0: aan.

Aikaisemmin tänään vieraskirjassa oli Homman ylläpidon meiliosoite, janne.???@myrsky.net, vai miten se oli :) Miksei homma.net?
  
  15. joulukuuta 2008 22:58:14


guestbook © freebok.net