14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108301-108325

Nimi : jellona
  
Viesti : "Maahanmuuttokriitikoissa on paljon ihmisiä kaikilta poliittisilta suuntauksilta. Meitä ei voida lokeroida natseiksi tai rasisteiksi, mutta se että mukana on muutama henkilö, joista voidaan edes tulkita tällaista, se käytetään kaikkien leimaamiseen ja kaiken kritiikin vaientamiseen."

Näin on. Tässä kannattaa ja ehdottomasti pitäytyä tämän nyt tapetilla olevan asian takana ihan ilman mitään isompaa poliittista keuhkoamista.
Kansallissosialismi aivan samoin kuin kommunismi on osoittanut olevansa hanurista.

Nyt on vastassa todellinen kansan laiskuudesta johtuen ylimieliseksi lihonut vihersosialistinen valtamedian tukema koneisto.
Nyt on aika toimia, sillä kohta se on mahdotonta sananvapauden rajoittamisen ja kansankiihotukseen vetoaviin lakeihin vedoten.

  
  14. joulukuuta 2008 21:30:03

Nimi : Paul R
  
Viesti : ... äänestävät ryökäleet väärin.
  
  14. joulukuuta 2008 21:31:19

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Kiitos Vieraskirjasta, Jussi! Tämä on ollut minulle maailmankatsomuksellisesti, poliittisesti ja sosiaalisesti tärkeä paikka, ja tästä luopuminen herättää väistämättä haikeutta.
  
  14. joulukuuta 2008 21:38:29

Nimi : Keskimaalainen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Keskisuomalainen ei ole tietääkseni uutisoinut lex Thors-esityksestä eikä nuuskamuikkusen salavalmistelusta lain suhteen, johon kommentoin seuraavasti: http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelu/ministeri-risikko-thorsin-kommentit-nuuskasta-outoja/309760

Käykääpäs muutkin avaamassa sanainen arkkunne! KSML on muuten kelpo lehti, ei ole sortunut Erkon Demokraattisen Lehdistön tapaan asenteellisiin satuiluihin...
  
  14. joulukuuta 2008 21:44:15

Nimi : tracker
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
Viesti : Tämän valtamediassa riehuvan "Suomi Afrikaksi" paskan ohessa on syytä mainita että ihkauusi Miss Mualima on venäläinen Ksenia Suihinottaja, vai mikä se nyt oli..
14. joulukuuta 2008 20:33:24"
------------
Ei vittu, oletko täysin hanurista, runkkari? Halveksitko kaikkia maailman - omissa maissaan rauhallisesti asuvia - muita ihmisiä paitsi suomalaisia? Jos olet nuivisti, pilaat todella rankasti tän liikkeen mainetta, ja just nykyisessä tilanteessa se on aivan helvetinmoisen vaarallista. Voi vittu, kunpa tunnustaisitkin olevasi trolli, voi helvetin helvetti!

  
  14. joulukuuta 2008 21:59:35

Nimi : M.E
  
Viesti : Mitä teen: Kiitän Jussia

Kiitos vieraskirjasta Jussi. Ison työn olet tehnyt. Minäkin olen nyt sitten siirtynyt uudelle uljaalle forumille. Näemmekö mahdollisesti siellä eli aiotko osallistua keskusteluun (aikataulusi mukaan) siellä?

Ja sitten vielä vetoomus PIRJOLLE. Pliis, Pirde, liity nyt ihmessä Hommaaan. Forum on jotenkin tyhjä ilman sinua ja trollipostejasi! Lupaathan liittyä, jookosta pookosta?
  
  14. joulukuuta 2008 22:02:11

Nimi : MarkusT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Kansallissosialismi aivan samoin kuin kommunismi on osoittanut olevansa hanurista."

Juurikin näin. Tätä asiaa ei mielestäni tule sotkea mihinkään äärihörhöilyyn, sille vouhotukselle on varmasti ihan omat fooruminsa. Pidetään tämä ihan puoluekannasta riippumattomana olevana juttuna, ystävät hyvät. Se on laajapohjaisen kannatuksen perusedellytys. Kiitos.
  
  14. joulukuuta 2008 22:16:53

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kokoliha loihe lausumaan:"Otin muuten iltapäivällä torkut; ne tekevät keski-ikäiselle VHM:lle hyvää, ja tulee myös kuitattua työviikon univajetta. Näin kuitenkin korsettiin, nahkasaappaisiin ja natsikoppalakkiin pukeutuneesta Sanna Ukkolasta SM-sävytteistä unta, ja herätessäni - minulle poikkeuksellisen jykevästä erektiosta päätellen - olin erittäin kiihottuneessa tilassa. Tämä jopa siitä huolimatta, että olen enemmän brunetteihin kuin blondeihin päin kallellaan. Olenko nyt uhri vai syyllinen? Tuleeko tutkinta vai olisiko viisainta mennä tunnustamaan? Vaimolle en tätä uskalla kertoa."

Kaverille kävi myös melkein samoin, tosin hänellä oli tuon samaisen unen lisäksi myös sellainen uni jossa hän veti sikaa takapuoleen oiikein huolella.

Avautui sitten tuosta ongelmasta minulle ja minä tietenkin käskin hänen unohtaa mokomat perverssit taipumuksensa. Ja hän lupasi kovasti yrittää parantaa tapansa.

Jokusen päivän jälkeen näin hänet ja kysyin asiasta, että joko on perversiot unohtuneet? Ja hän vastasi niin onnellisena että kyllä on, nyt hän unessaan hässii sikaa koko yön pakoputkeen eikä näe ollenkaan niitä perverssejä unia Sannasta ilkosillaan ss-koppalakkissaan!

Olen todella iloinen tuosta ystäväni perversion loppumisesta...
  
  14. joulukuuta 2008 22:17:12

Nimi : Vieraskynä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onkohan Sannalle jäänyt teiniangsti päälle, kun pitää liehua vihervasurina? Äippä kun on kokoomuslainen...
  
  14. joulukuuta 2008 22:23:02

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nyt on vastassa todellinen kansan laiskuudesta johtuen ylimieliseksi lihonut vihersosialistinen valtamedian tukema koneisto.

Muuten oikein, mutta en menisi syyttämään kansaa laiskuudesta, vaan siitä, ettei heitä ole ollut pakko kuunnella kuin vasta nyt.

Internet tekee vallankumousta juuri nyt.
  
  14. joulukuuta 2008 22:32:12

Nimi : Helppo-Heikki
Kotisivu : http://www.xing.com/img/users/6/1/6/6fec9ffd5.3273563.jpg
  
Viesti : öö Sanna Ukkola on brunetti eikä blondi.
  
  14. joulukuuta 2008 22:37:23

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kyllähän tämä vieraskirja ja sen reilut kolme vuotta sekä yli 100000 kirjoitusta jäävät taatusti mielenkiintoisena osana Suomen (poliittiseen) historiaan.

Kiitoksia ja kumarrus vakiokirjoittajille sekä tietenkin itse isännälle ylläpidosta ja jaksamisesta.
  
  14. joulukuuta 2008 22:41:09

Nimi : Ällä äidinkielellä lällällää
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Minun mielestäni on vain hyvä asia, että jotkut lukevat Jussin tekstejä tarkkaan läpi, jopa suurennuslasin kanssa. He saavat siitä jopa palkkaa! Toiset lukevat muuten vaan mielenkiinnosta, mutta eivät sentään palkkaa saa siitä. Nyt minuuun alkoi kateus hiipiä.

Miettikääs vaikka peruskoulun äidinkielen opettajaa:
"[i]Keväällä sitten perinteistä poiketen ette luekaan Kalevalaa ja Seitsemää veljestä, vaan saatte kahlata Jussi Halla-ahon 230 ensimmäistä blogikirjoitusta läpi. Näin siksi, että ne ovat nykysuomea, ja ne löytyvät netistä. Siellä netissähän te kumminkin roikutte monta tuntia joka ilta."

Ehkäpä jotkut kansanedustajatkin intoutuvat lukemaan, syystä tai toisesta. Tai ehkä he ovat jo lukeneet.

  
  14. joulukuuta 2008 22:44:29

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "
Kaverille kävi myös melkein samoin, tosin hänellä oli tuon samaisen unen lisäksi myös sellainen uni jossa hän veti sikaa takapuoleen oiikein huolella."

Mitä, onko kaverisi muslimi!?

Siihenhän sikoihin suuntautuva seksuaalinen frustraatio viittaisi.
  
  14. joulukuuta 2008 23:04:53

Nimi : Hommaan pettynyt
  
Viesti : Näyttäisi Hommafoorumi olevan täynnä jo kaikenlaisia kansallissosialisteja, joten reisille meni saman tien.
  
  14. joulukuuta 2008 23:05:41

Nimi : Paul R
  
Viesti : Jos olet nuivisti, pilaat todella rankasti tän liikkeen mainetta, ja just nykyisessä tilanteessa se on aivan helvetinmoisen vaarallista.

Jep. Trendi on selvä. Kiitos ja hyvästi.
  
  14. joulukuuta 2008 23:06:06

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Seppo Lehto!

Seposta tuli mieleeni että osaako joku sanoa miksi Seppo kirjoittaa netin täyteen sellaisia blogeja joita voi vain kirjoittaja lukea?

Aina joskus kun koittaa mennä Sepon kirjoittamaan blogiin, tulee sellainen ilmoitus jossa kerrotaan että vain kirjoittaja voi lukea sitä, ja sitten joku ihme virma nimeltä google haluaisi kuulla sinusta lisää jos olet kirjoittaja!
  
  14. joulukuuta 2008 23:07:59

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hommaan pettynyt: Näyttäisi Hommafoorumi olevan täynnä jo kaikenlaisia kansallissosialisteja, joten reisille meni saman tien.

En tiedä missäpäin Hommaa niitä kansallissosialisteja parveilee, mutta keskusteluryhmässä luulisi olevan ns. killfile-ominaisuus (ja jos ei ole, se on hetimiten lisättävä), joka mahdollistaa yksittäisille käyttäjille ei-haluttujen keskustelijoiden blokkaamiseen. Jos joku keskustelija siis vaikuttaa liian natsilta tms., niin hänet voi vapaasti "plonkata". Tämän ominaisuuden puuttuminenhan on ollut vieraskirjan pahimpia puutteita; massiivista viestimäärää voisi vähentää tuntuvasti hyväksyttämällä vain asiallisiksi osoittautuneiden kirjoittajien viestit.
  
  14. joulukuuta 2008 23:22:44

Nimi : Hommaaja
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Näyttäisi Hommafoorumi olevan täynnä jo kaikenlaisia kansallissosialisteja, joten reisille meni saman tien."

Joo. Kaikki ei ollukkaan samaa mieltä kaikesta. Voi vittu.
  
  14. joulukuuta 2008 23:29:16

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Adelphi: Eivätköhän nämä "hommaan pettyneet" ole ihan niitä ihtejään.
  
  14. joulukuuta 2008 23:34:17

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "On sen verran avoimeksi jätetty laki kohdassa kiihotus kansanryhmää vastaan, että tuomio voi Jussille napsahtaa. Sen verran puhutaan "ikäväsävytteisesti" muslimeista. Asiassa ei ole merkitystä sillä ovatko kirjoitetut asiat totta vai ei.

14. joulukuuta 2008 18:02:46

Vastaus : Toki on selvää, että tuomio voi tulla. Jos syyte nostetaan, pidän tuomiota erittäin todennäköisenä."

- Kyllä sieltä se syyte tulee ja tuomiosta voidaan olla aivan varmoja. Jussista on maahanmuuttokritiikin henkilöitymänä tullut valtaeliitin kannalta "Suomen vaarallisin mies".

Ja jos eivät saa "oikeus"jutulla pelottelemalla Jussia hiljaiseksi, niin jatketaan demonisointia tarpeeksi kauan että joku sekakäyttäjä antifa-pelle päättää hiljentää "pahan natsin" pysyvästi.

En haluaisi maalailla piruja seinille, mutta ihan aikuisten oikeasti Jussin pitäisi kyllä ryhtyä varotoimiin omansa ja perheensä turvallisuuden varmistamiseksi. Peli tulee nimittäin saamaan niin likaisia muotoja että hirvittää.
  
  14. joulukuuta 2008 23:36:00

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Totta, enpä tullut ajatelleeksi. Killfile-ominaisuus olisi mielestäni silti kannattamisen arvoinen idea, sillä se mahdollistaisi Homman säilyttämisen avoimena siinäkin tapauksessa että se alkaa ns. karata käsistä.
  
  14. joulukuuta 2008 23:36:41

Nimi : matti
  
Viesti : Jussi: Eivätköhän nämä "hommaan pettyneet" ole ihan niitä ihtejään.

No jaa, kyllä itsellekin on pettymys, minkälaisia peikkoja ja hörhöjä hommafoorumi on kaivanut koloistaan. Homma kun jatkuu tuollaisena niin eipä tule medialta puuttumaan lyömäaseita taistelussa mokukritiikkiä vastaan.
  
  14. joulukuuta 2008 23:41:29

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voisiko joku copypastata tänne vaikka yhden esimerkin kyseisten "mörköjen" aivotuksista? Viestin copypastaaminen Homma-foorumilta ei liene kiellettyä. Ei nimittäin huvittaisi käydä kaikkia Hommaan toistaiseksi kirjoitettuja viestejä läpi niitä mörköviestejä löytääkseen, mutta olisi kiva nähdä, minkätasoisista viesteistä oikein on kyse. Onhan täällä vieraskirjassakin nähty yhtä sun toista, eikä se ainakaan minua ole haitannut.
  
  14. joulukuuta 2008 23:50:02

Nimi : dothefake
  
Viesti : Jotenkin eksyin lukemaan aivan ensi vaiheessa Jussin kirjoituksia ja olen sen jälkeen lukenut päivittäin vieraskirjaa ja tietenkin aina helmiä, kun niitä on Scriptaan ilmestynyt, joskus harvoin olen myös kommentoinut. Ahkerasti olen täällä Kouvolan seudulla pitänyt asiaa esillä saadenkin useita uusia opetuslapsia eikä niinkään vähäisistä piireistä. Nyt hyvästit vieraskirjalle, olet ollut iltojeni ilo.
  
  14. joulukuuta 2008 23:51:36


guestbook © freebok.net