14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108276-108300

Nimi : jmk
  
Viesti : Mielestäni sen adressin voisi jo viedä.

Jep. Nimien määrä on jo ihan riittävän vaikuttava - huomenna yli 19000 - eikä adressin painoarvoa enää olennaisesti paranna muutaman sadan tai tuhannen lisänimen odotteleminen. Aika on kypsä seuraavalle vaiheelle.
  
  14. joulukuuta 2008 19:31:42

Nimi : tracker
  
Viesti : Veikkaisin, että 19t menee rikki 22.06
  
  14. joulukuuta 2008 19:34:45

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Demokratia - edes väitetty sellainen - on pitkästyttävä ilmiö. Valtataistelu on menossa kaiken aikaa eikä yksikään osallistuja halua myöntää, että siitähän tässä on kysymys.

Oikeuslaitos pyrkii parhaansa mukaan esiintymään "puolueettomana" ikäänkuin puolueettomuus löytyisi lakikirjoista.
  
  14. joulukuuta 2008 19:36:37

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : P. Numminen

Oletko tarkistanut, että vahvistusviestisi ei ole ohjautunut roskapostilaatikkoosi?
  
  14. joulukuuta 2008 19:39:04

Nimi : P. Numminen
  
Viesti : Anu Sorja:

Kyllä olen tarkistanut.
  
  14. joulukuuta 2008 19:53:21

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivon, että Jussin mielenmaltti säilyy tilanteessa, jossa hän joutuu kanssavaltuutetuilleen kertomaan, että Helsingin kaupunkisuunnittelussa ensisijaisena ohjenuorana ei ehkä sittenkään tule käyttää nv. 700 aavikolle menehtyneen beduiinin käsitystä raiskausten sallittavuudesta.
  
  14. joulukuuta 2008 19:57:32

Nimi : VMJ
  
Viesti : Forumin sähköpostiosoite on

hommaforum@yahoo.com
  
  14. joulukuuta 2008 19:57:34

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mitä pikemmin sen adressin vie päättäjille, sitä enemmän jää aikaa seuraavalla vaiheelle. Kiire rupeaa olemaan jos laki tulee käsittelyyn jo nyt joulukuulla, kuten on uutisoitu.
Voihan sen silti jättää edelleen allekirjoitettavaksi. Printtaa nimet kun 20k tulee täyteen. On vaikuttavampi luku kuin 19k.
  
  14. joulukuuta 2008 19:58:20

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tämän valtamediassa riehuvan "Suomi Afrikaksi" paskan ohessa on syytä mainita että ihkauusi Miss Mualima on venäläinen Ksenia Suihinottaja, vai mikä se nyt oli..
  
  14. joulukuuta 2008 20:33:24

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mitä pikemmin sen adressin vie päättäjille, sitä enemmän jää aikaa seuraavalla vaiheelle."

Sillä adressilla ei nyt ole mitään kiirettä, antaa sen lihoa kasvaa ja vahvistua.

Tärkeintä on nyt kysyä kansanedustajien kantaa asiaan, sen adressin kyllä ehtii toimittaa perille vaikka vuonna 2012, periaatteella "annettu mikä luvattu".

Nyt pitää nostaa ihmisiä seinää vasten, eikä esitellä mitään allekirjoituskokoelmia.
  
  14. joulukuuta 2008 20:37:57

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Olo on haikeahko Vieraskirjan jättämisen suhteen.

Sanokaamme nyt Vieraskirjalle hyvästit ja siirrymme hommafoorumiin.

Erityiset kiitokset vakiokirjoittajille. On jollain tavalla helpottavaa, ettei ole ainoa kaikkeuden ääliö.

Hyvästi Te Ääliöt, tavataan Hommassa.

P.s. Vaaleissa 15 prossaa rikki mennen tullen.
  
  14. joulukuuta 2008 20:39:45

Nimi : jellona
  
Viesti : Suomen demokraattinen kansantasavalta, onko irvokkaampaa nimeä?
Pitäisi varmaan olla Suomen byrokraattinen virkamiesvalta!

Olen pitänyt omaa pientä galluppia ja kysellyt tuntemiltani ihmisiltä palautetta maahanmuuttoa koskien ja valtaosa hämmästelee mitä on tekeillä. Valtaosa ei ole edes tietoisia koko lakiehdotuksesta eikä adressista. Maahanmuuttjia lisää suomeen kannattaa reilu vähemmistö Suomalaisista, voidaanko puhua demokraattisesta valtiosta?

Loppuun voin reilusti kertoa terveiset että olen valmis puolustamaan näkemystäni astrid thorsin viitoittamalla kansalaistottelemattomuuden tiellä. Koska astrid uskaltaa salakuljettamalla nuuskaa uhmata lakia ja myös kehuskella sillä, uskallan myös minä Suomalaisena sotilaana toimia samoin.
Ilmoitan täten julkisesti tässä ja nyt että luottamukseni Suomen sosialistiseen byrokraattivaltaan on tasan nolla enkä epäröi asettua vastustamaan sitä.
  
  14. joulukuuta 2008 20:41:33

Nimi : Olli P
  
Viesti : Voiko olla sattumaa se, että Kokoomuksen Tuulikki Ukkolalla on tytär nimeltään Sanna, joka on syntynyt vuonna 1975.

Näin taitaa tosiaan olla. Alla linkki Tuulikki Ukkolan nettisivuilta löytyvän kuvagallerian kuvaan.

http://www.ukkola.net/kuvagalleria/Tuitti60a.jpg

  
  14. joulukuuta 2008 20:49:15
 
Vastaus : Sannan isä on toimittaja Jukka Ukkola, suosikkipakinoitsijani kautta aikain.

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomi on ainoa vielä toiminnassa oleva kansandemokratia, leninismi-stalinismin ulkomuseo. Järjestyksen lukkona on lakia lukeneiden johtajien ns. Illman-Braxin Pohjan prikaati, jonka päämaja on Oulusssa, mutta jonka liikkuvuus on varmistettu.

Suomessa poistetaan parhaillaan ilmaisunvapautta ja seuraavaksi on vuorossa ajattelun vapaus.
  
  14. joulukuuta 2008 20:51:11

Nimi : Pöllämystynyt
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tulin itkemään tänne, koska homma-foorumilla on muutamia, jotka vastaavat galluppiin olevansa kansallissosialisteja. Nämäkin tosin määrittelevät sen täysin eri tavalla kuin natsi-saksan kansallissosialistit, yksinkertaisesti sanovat yhdistävänsä ajattelussaan kansallismielisyyttä ja sosialismia.

Silti, eikö tämä ole vakava imago-ongelma? Kuvitelkaa, mitä kaikkea vihamieliset tahot voisivat repiä siitä irti, miten ne korppikotkien tavalla kiihottuisivat asiasta, ja revittelisivät sitä Turuilla ja Toreilla, levittäen valheen löyhkää.

Kenenkään sananvapaus ei katoa siitä, jos foorumilaisten määrätään ottavan sellainen käyttäjätunnus ja symboli, ettei sitä voida yhdistää Natsi-Saksan natseihin.

Maahanmuuttokriitikoissa on paljon ihmisiä kaikilta poliittisilta suuntauksilta. Meitä ei voida lokeroida natseiksi tai rasisteiksi, mutta se että mukana on muutama henkilö, joista voidaan edes tulkita tällaista, se käytetään kaikkien leimaamiseen ja kaiken kritiikin vaientamiseen.
  
  14. joulukuuta 2008 21:04:13

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taina vinkui:"Voidaanko satojen miljoonien murhattujen, orjuutettujen ja raiskattujen jälkeen moralisoida maahanmuuttoa tai Afrikan avustamista?"

Me olimme samaan aikaan paholaismaisen itäisen naapurimme orjuuttamia, ja sitä ennen hirmuisten svedujen orjia, joten ei meillä Suomalaisilla ole velvollisuutta tuntea mitään syyllisyyttä.

Päin vastoin meillekin kuuluu paljon fyrkkaa noilta riistäjiltä ja me saamme tehdä mitä tahansa kenelle tahansa koska meidät on sortovuosisatoina niin pahasti traumatisoitu..

Miksi siis afrikkalaiset riistävät meitä sorrettuja kolonnialismin uhreja tulemalla maahamme meidän uhrien elätettäviksi?

Kyllä nyt hävettää kaikkien afrikkalaisten puolesta, ja paljon.
  
  14. joulukuuta 2008 21:05:42

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : 19 000 nimeä täytyy näillä minuuteilla. Sen jälkeen adressi alkaa ainakin minusta olla kypsä vietäväksi. Komea tasaluku, toki 20 000 olisi vielä komeampi :-)
  
  14. joulukuuta 2008 21:08:29

Nimi : Pasi Kylliö
Kotisivu : The Immortals: Ultimate Halla-aho
  
Viesti : Kellarin kätköissä olevan kansallistunkkaisen levyarkiston ovi raottuu jälleen. Jopa itse Halla-aho ei voi olla pitämättä suht' matalista lauluosuuksista. Koneellista, mutta silti.
  
  14. joulukuuta 2008 21:13:07

Nimi : anarkomarko
  
Viesti : : >>"Ovatko kaikki halukkaat saaneet >>rekisteröintimailin spostiinsa?"

Ei ole tullut tännekkään kahdesta yrityksestä huolimatta!
  
  14. joulukuuta 2008 21:13:51

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Poistun takavasemmalle ja siirryn foorumille. Jawohl katkase!
  
  14. joulukuuta 2008 21:16:55

Nimi : Vanha demari
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kertokaa nyt minulle vanhukselle mikä homma tämä homma on?
  
  14. joulukuuta 2008 21:18:41

Nimi : Zngr
  
Viesti : Rekisteröintini ei onnistunut, sillä en saanut vahvistusviestiä sähköpostiini. Ohjeissa käsketään tässä tapauksessa ottamaan yhteyttä ylläpitäjään yksityisviestillä. Ongelma on siinä, etten voi lähettää yksityisviestiä, kun rekisteröintini ei onnistunut. Hommaforum Admin -nimimerkin yhteystietoja en näe.

Ettei olisi jäänyt SPAM-filtteriin? En tiedä mitä spostia clienttia käytät vai onko joku webmail sovellus, mutta jos sieltä löytyy "SPAM" osasta käypä katsomassa se ensimmäiseksi.
  
  14. joulukuuta 2008 21:22:19

Nimi : H T
  
Viesti : ..mutta mitäs jos kompromissiesityksenä ehdottaisimme vihreille naisille, että mikäli he hyväksyvät vallitsevaksi käytännöksi maahanmuuttopoliittiset linjauksemme, lupaudumme me vastavuoroisesti ajamaan heille yhteiskunnan tukemia joukkomatkoja ambomaille, missä he voivat tehdä käytännönläheisiä eksperimentaatioita värillisesti vaihtoehtoisten miesten vartalojen suhteen..

P.s. olen tieten-taiten tohtori, joka on tutkinut ihon väripigmenttien vaikutusta käsityksien valtakunnan rajoilla tapahtuvan sisääntulijoiden erottelun suhteen - silleen mutkikkaasti yhteiskunnan konstruktionististen asenteiden kautta tai jotenki niin.
  
  14. joulukuuta 2008 21:22:59

Nimi : Paul R
  
Viesti : Maahanmuuttokriitikoissa on paljon ihmisiä kaikilta poliittisilta suuntauksilta. Meitä ei voida lokeroida natseiksi tai rasisteiksi, mutta se että mukana on muutama henkilö, joista voidaan edes tulkita tällaista, se käytetään kaikkien leimaamiseen ja kaiken kritiikin vaientamiseen.

:/
Parasta olisi ollut olla antamatta moista vaihtoehtoa.
  
  14. joulukuuta 2008 21:24:47

Nimi : Petteri
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kiitos Halla-aholle tyylikkäästä ja harkitusta vastauksesta viimeisimpään kummallisuuteen. Se osoitti tyyneyttä, johon en uskoisi itse pystyväni.
  
  14. joulukuuta 2008 21:25:03


guestbook © freebok.net