14.12.2008: Homma-forum on avattu entistä järeämpänä! Siirtyminen alkakoon. Vieraskirjan uudet aikarajoitukset (1h) astuvat taas voimaan.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108251-108275

Nimi : Pöllämystynyt
  
Viesti : Lasketaanko käynnit tässä keskustelusivussa Scriptan kävijälaskuriin? Kysyn ihan siksi, että laitanko selaimeni suosikkisivuihin tämän vain Scriptan.
  
  14. joulukuuta 2008 16:48:48

Nimi : Nyymi
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Moi, en minäkään tuosta psykiatrisen sairaanhoitajan diagnoosista perustaisi ainakaan ilman lisätutkimuksia. Mutta sen voin sanoa varmuudella etteivät Jussi Halla-ahon kirjoitukset terveen ihmisen kirjoituksia ole. "Veikkaan vähintään sekamuotoista persoonallisuushäiriötä. Terveen mielen ohuen naamion alla tuntuu vellovan sekasortoinen psyyke joka on sortumistilassa koko ajan."

Hoitsukka, lääketieteen ja psykologia erikoistohtorina voin varmuudella kertoa, että kärsit monikultturitis-nimisestä, tiedotusvälineitse leviävästä taudista, johon liittyy lisäksi Hyvä Ihminen -syndrooma ja Jeesus-kompleksi. Siitä ei helposti parane, mutta annan sinulle reseptin: hakeudu helsinkiläiseen anniskeluravintolaan iltayöstä ja vedä tukevat humalat, sen jälkeen käyskentele Kaisaniemen puistossa.

Annostelun voi joutua toistamaan useaan otteeseen, mutta hoidon onnistuessa tauti katoaa pysyvästi.

Ei tarvitse kiittää!
  
  14. joulukuuta 2008 16:57:26

Nimi : Mo
  
Viesti : Onko kukaan katsellut Peter Watkinsin leffoja?

War Game on hätkähdyttävä "docu-drama" ydiniskusta Englantiin vuodelta 1965

http://www.youtube.com/watch?v=twVrnBouJ3o&feature=related

Punishment Park (1971) taas on lähitulevaisuuteen sijoittuva, dokumenttia jäljittelevään tyyliin tehty elokuva jossa erilaiset aktivistit, mustat pantterit ym. saavat valita pitkän vankilareissun sijaan selviytymisleirin jossain erämaassa. Eräänlainen esi-Running Man
http://www.eurekavideo.co.uk/moc/catalogue/punishment-park/

http://www.youtube.com/watch?v=twVrnBouJ3o&feature=related
  
  14. joulukuuta 2008 16:57:34

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pöllämystynyt: Vieraskirja on täysin erillään Scriptasta. Käynnit täällä eivät rekisteröidy Scriptan laskuriin.
  
  14. joulukuuta 2008 17:01:40

Nimi : Homma: Kirjoittaminen ilman tunnuksia?
  
Viesti : Tiedän ihmisiä, jotka eivät halua rekisteröityä hommaforumiin. Jotkut vain inhoavat yleisesti kaikkia tunnuksia, joita pitäisi olla tekemässä muutenkin jo liian moneen paikkaan. He ehkä vertaavat tunnuksia vinoon pinoon muovisia kaiken maailman etukortteja. Mikäli vieraat eivät saa kirjoittaa hommaforumiin voidaan menettää jonkin verran ihmisiä, jotka satunnaisesti haluaisivat osallistua keskusteluun.

Olisiko mahdollista kirjoittaa hommaforumiin ilman tunnuksia?

Vieraiden floodauksen jne. voisi estää vaikkapa laatikosta kirjoitettavalla merkkiyhdistelmällä.
  
  14. joulukuuta 2008 17:04:02

Nimi : xor_rox
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kannatan ilman muuta rekisteröitymispakkoa. Se on asia, joka erottaa laadullisesti hyvät foorumit huonoista. Vieraskirjat sitten erikseen.
  
  14. joulukuuta 2008 17:08:57

Nimi : Old Fart
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Homma-forumissa on etusivun mukaan 324 jäsentä. Netsejä on kuitenkin vain 20. Onko Hommassa virhe?
  
  14. joulukuuta 2008 17:14:06

Nimi : Toni H.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miten Illman voi toimia syyttäjänä jutuissa, jossa hän on itse mukana? No mutta olihan hän tuomitsemassa Sotta-Sepiäkin, eikä jääviyttä tuotu esille missään vaiheessa. Koko Scriptan perusteella syytettä ei käsittääkseni voi nostaa, koska mukana on mm. "Muutama täky Illmanin Mikalle" ja muita tekstejä joissa Inkvisittoria (TM) ruoditaan.

Jos tuomio tulee, niin se on Suomen isoin rauhanaikana tapahtunut oikeusmurha. Jos kansanryhmän kiihottamista voidaan tulkita väljästi, niin Johan Bäckman olisi jo tuomittu virolaisvastaisista verbaalioksennuksista. Ja kommunistit kapitalisminvastaisista julistuksistaan. Pykälien pitää olla yksiselitteisiä, muuten on seurauksena mielivalta.
  
  14. joulukuuta 2008 17:14:20

Nimi : Naukumaija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täytyy vaan toivoa ettei nyt kun kauheiden suomalaisten rasistimiesten todelliset motiivit on paljastettu, rasismi muutukin ahdisteluksi. Vihaiset katseet vaihtuvat himon vääristämään tuijotukseen, eivätkä mustat miehey saa enää kulkea rauhassa kaduilla.
  
  14. joulukuuta 2008 18:01:41

Nimi : Jore
  
Viesti : On sen verran avoimeksi jätetty laki kohdassa kiihotus kansanryhmää vastaan, että tuomio voi Jussille napsahtaa. Sen verran puhutaan "ikäväsävytteisesti" muslimeista. Asiassa ei ole merkitystä sillä ovatko kirjoitetut asiat totta vai ei.
  
  14. joulukuuta 2008 18:02:46
 
Vastaus : Toki on selvää, että tuomio voi tulla. Jos syyte nostetaan, pidän tuomiota erittäin todennäköisenä.

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jahas. Astridin laki sitten runnotaan läpi oikein suureella kiireellä.

Ihan vain tiedoksi kansanedustajille, joita Vieraskirjaa lukee useita, että asia ei todellakaan unohdu. Tämän lain käsittelystä ja sen kaikesta sen ympärille kiedotusta mediahämäyksestä huolimatta suurin osa lain puolesta äänestäneistä tulee tippumaan seuraavissa vaaleissa.

Itse en pidä mahdottomana, että suurin poliittinen ruumis tulee olemaan pääministeri Matti Vanhanen itse. Toivottavasti hän saa kämppänsä myytyä, ennen kuin jää morsiamensa elätettäväksi. Reppana, joka etsii pääministerinä seuraa vantaalaisista yksinhuoltajista Suomi24-palstalta, saa lahjakkuutensa ja kykyjensä mukaisen kohtalon.

Oikeasti – Te arvon kansanedustajat että nyt vain ymmärrä mikä murros tiedonvälityksessä on tapahtunut. Aika on ajanut ohitsenne.

Hyvää yötä.
  
  14. joulukuuta 2008 18:05:55

Nimi : Jaakko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : On harmillista, että jos syytettä ei nosteta, aletaan vouhkaamaan "kuinka netissä saa sanoa mitä tahansa" ja tuomion tullessa taas... ilakoidaan että "rasisti sai köniin".
  
  14. joulukuuta 2008 18:08:04

Nimi : Pekka Suomalainen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : >>"Ovatko kaikki halukkaat saaneet >>rekisteröintimailin spostiinsa?"

>Mistä on kysymys?

Ei oo tullunna. Ei roskapostiin, eikä useiden automaattipyyntöjenkään jälkeen. Pirskule.
  
  14. joulukuuta 2008 18:20:16

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : On se kumma, jos ajaa oman maan kansalaisten asiaa ja etuja, niin heti leimataan rasistiksi ja syytetään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Suomeen ei todellakaan tarvita enää yhtäkään maahanmuuttajaa ennen kuin kaikille oman maan asunnottomille järjestyy asunto.

Pelkästään Helsingissä on 3500 asunnotonta, ja he ovat takuuvarmasti alkuperäisiä suomalaisia ja Suomen kansalaisia, sillä maahanmuuttajat menevät asuntojonoissa oman maan kansalaisten ohi. Tämä on kansallinen häpeä, josta kaikki maahanmuuttajien paapojat ovat vastuussa, ja tällä toiminnalla syrjitään rasistisesti suomalaisia oman maan kansalaisia, mikä on syrjinnän lisäksi myös härskiä piittaamattomuutta oman maan kansalaisista.
  
  14. joulukuuta 2008 18:22:08

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Toki on selvää, että tuomio voi tulla. Jos syyte nostetaan, pidän tuomiota erittäin todennäköisenä."

Laita ne maksamaan kalliisti, yrittivät sitten mitä hyvänsä, eli kirjallisena niin syytteet kuin puolustuskin.

Laki on niin epämääräinen kuin vain voi olla, mutta kansalaisten oikeustaju on toistaiseksi vielä aika tervettä, eli julkisuuden painetta peliin.
  
  14. joulukuuta 2008 18:47:44

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Mielestäni sen adressin voisi jo viedä. Jos ja kun tulee lisää nimiä, niin katsokoot netistä niitä.
  
  14. joulukuuta 2008 18:50:53

Nimi : Räsänen
  
Viesti : Kehitysavusta vielä
Älkää vastustako järkevää kehitysapua, se on pitkäjänteistä työtä, jossa koulutuksella on iso merkitys. Ruoka-apu taas on paikallaan vain katastrofitilanteissa, joissa ruokapula uhkaa henkeä. Suosittelen mitä lämpimämmin näin joulun alla toisenlaista lahjaa: kua.fi
  
  14. joulukuuta 2008 18:52:56

Nimi : tracker
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Adressissa numerolla 18924 Pekko Aikamiespoika Jämijärvi 14.12.2008 17:58. Tollekin jotain varmaan tarttis tehdä.
  
  14. joulukuuta 2008 18:55:14

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Alkaa yhä enemmän vaikuttaa siltä, että elämme DEMLA-vetoisessa demokratiassa. Muuta demokratiaa ei ole, Suomessa. (Sorry, Haavikko).

Etiopiassa oli aikoinaan DERG (ei voi huonosti tänäänkään), Ugandassa Idi Aminin Human Rights- komissio ja sitten epälukuinen määrä kommunistipuolueita ympäri maailmaa.

Tilalle ovat astumassa vielä suuremmat humanistit eikä Suomi suinkaan köröttele jälkijunassa.
  
  14. joulukuuta 2008 18:57:11

Nimi : Yrjänä
  
Viesti : "Älkää vastustako järkevää kehitysapua, se on pitkäjänteistä työtä, jossa koulutuksella on iso merkitys"

Kun väestön keskimääräinen älykkyys on hyvin matala (esim. Afrikassa 70), on koulutus aika hukkaanheitettyä ja kustannustehotonta eikä tuota juuri mitään hyötyä.
  
  14. joulukuuta 2008 19:04:00

Nimi : P. Numminen
  
Viesti : Kukahan mahtaa olla Homma-foorumin ylläpitäjä?

Rekisteröintini ei onnistunut, sillä en saanut vahvistusviestiä sähköpostiini. Ohjeissa käsketään tässä tapauksessa ottamaan yhteyttä ylläpitäjään yksityisviestillä. Ongelma on siinä, etten voi lähettää yksityisviestiä, kun rekisteröintini ei onnistunut. Hommaforum Admin -nimimerkin yhteystietoja en näe.
  
  14. joulukuuta 2008 19:06:35

Nimi : ämpee
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Pieni vinkki Mestarille, samaa menetelmää voi soveltaa toisinkinpäin, eli loukkaako enää, vai loukkaako silti.
  
  14. joulukuuta 2008 19:11:30

Nimi : Googlattua tietoa
  
Viesti : Voiko olla sattumaa se, että Kokoomuksen Tuulikki Ukkolalla on tytär nimeltään Sanna, joka on syntynyt vuonna 1975.

Lähde:
http://www.eduskunta.fi/thwfakta/hetekau/hex/hex3000.shtml
  
  14. joulukuuta 2008 19:20:18

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Minua pitää varmaan kädestä pitäen opettaa, miten pääsee Hommaan mukaan. Olenhan jo kohta vanhus.

Reinoa en halua siihen hommaan, vaan jonkun aivan eri sukupuolta olevan, mielellään nuorehkon henkilön.
  
  14. joulukuuta 2008 19:21:59

Nimi : tunkki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tyly mutta yrmeä blogaus.
  
  14. joulukuuta 2008 19:24:15


guestbook © freebok.net