14.12.2008: Homma-forum on avattu entistä järeämpänä! Siirtyminen alkakoon. Vieraskirjan uudet aikarajoitukset (1h) astuvat taas voimaan.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108226-108250

Nimi : Hoitsukka
  
Viesti : Moi, en minäkään tuosta psykiatrisen sairaanhoitajan diagnoosista perustaisi ainakaan ilman lisätutkimuksia. Mutta sen voin sanoa varmuudella etteivät Jussi Halla-ahon kirjoitukset terveen ihmisen kirjoituksia ole. Veikkaan vähintään sekamuotoista persoonallisuushäiriötä. Terveen mielen ohuen naamion alla tuntuu vellovan sekasortoinen psyyke joka on sortumistilassa koko ajan.
  
  14. joulukuuta 2008 14:46:24

Nimi : tracker
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Nimi : Vera Izralit
Viesti : Kuulkaas pojat. Nyt kävi niin että sain vittuuni oikein makiaa mustaa makkaraa. Ellette nussi minua vastavuoroisesti valkoisella kullilla 2x 10cm suomi cm kulli == 20 cm mustakulli niin käännyn nuivistista suvaitsevaiseksi. Eli vaikka jussi ja reino hommin. 14. joulukuuta 2008 14:40:39"
-------------------------------
Mistä näitä paskapeeloja riittää. Yrittävät kirjoittaa tosinuivan nimimerkillä. Hah. Mutta eivätpä uskalla käyttää sähköpostiosoitetta, url:sta puhumattakaan.


  
  14. joulukuuta 2008 14:48:20

Nimi : Googlaten ja etsien...
  
Viesti :

Internetissä alkaa olla tietoa jo vähän kaikesta ja kaikista. Työnantajalla voi olla houkutus googlata esimerkiksi työnhakijat. Laki on kuitenkin yksiselitteinen: työnantaja saa hankkia tietoa työnhakijasta vain tältä itseltään. Käytäntö voi olla toinen. Tosielämässä työnantajat todennäköisesti rikkovat lakia koko ajan.


  
  14. joulukuuta 2008 14:50:50

Nimi : Jamppa
  
Viesti : Osaisiko joku tohtorisimmeinen selittää teekkaripojalle, miksi juuri naiset kannattavat ja puolustavat monikulttuurisuutta kiihkeimmin? Nähdäkseni juurikin naiset kärsivät tästä "rikkaudesta" kaikista eniten, kun rikostilastoihin katsoo.

Vai onko näillä kovaäänisimmillä vihernaisilla salainen puskaraiskausfetissi jota he eivät uskalla ääneen tunnustaa? Minulla on sellainen tunne tästä jutusta, että jotkut naiset oikeasti fantasioivat siitä, että he tulisivat raiskatuksi etenkin mustalla jöötillä.

Jospa joku tekisi väitöskirjan aiheesta. Se Jabai-Henna olisi varmaan sopiva tutkimuksen kohda.
  
  14. joulukuuta 2008 14:54:01

Nimi : Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mistä näitä paskapeeloja riittää. Yrittävät kirjoittaa tosinuivan nimimerkillä. Hah. Mutta eivätpä uskalla käyttää sähköpostiosoitetta, url:sta puhumattakaan."

Ovat lisäksi niin humalassa etteivät osaa kirjoittaa edes nimeä oikein.

  
  14. joulukuuta 2008 14:54:13

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hoitsukka,

"Moi, en minäkään tuosta psykiatrisen sairaanhoitajan diagnoosista perustaisi ainakaan ilman lisätutkimuksia. Mutta sen voin sanoa varmuudella etteivät Jussi Halla-ahon kirjoitukset terveen ihmisen kirjoituksia ole. Veikkaan vähintään sekamuotoista persoonallisuushäiriötä. Terveen mielen ohuen naamion alla tuntuu vellovan sekasortoinen psyyke joka on sortumistilassa koko ajan."

Voit sanoa sen "varmuudella", että kirjoitukset eivät ole terveen ihmisen tekstiä, ja perustat tämän siihen, että sinusta "tuntuu" terveen mielen ohuen naamion alla olevan romahtamispisteessä oleva psyyke? Miten vain.
  
  14. joulukuuta 2008 14:58:28

Nimi : pekkasuomalainen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ovatko kaikki halukkaat saaneet rekisteröintimailin spostiinsa?
  
  14. joulukuuta 2008 14:59:26

Nimi : Tiedoksi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Aika jännää, että Uusi Suomi ei ole Aamulehden tavoin pitänyt meteliä ulkomaalaislaista. Keväällä Usarissa oli vielä aika kriittisiä kirjoituksia.
  
  14. joulukuuta 2008 15:04:26

Nimi : Järkyttynyt
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Olisi kiinnostavaa kuulla jokaisen kansanedustajan vastaus tähän kysymykseen:

- Mitä seurauksia Thorsin ajamalla ulkomaalaislailla olisi?

Päättäjät eivät selvästikään ymmärrä asioista yhtään mitään eivätkä edes viitsi perehtyä lakialoitteisiin, jotka he silmät ummessa puoluekurin puristuksessa hyväksyvät.

Epäilen, että jos joku ministeri ehdottaisi dekapitaation käyttöönottoa yleisenä rangaistuskeinona, niin sekin menisi helposti läpi näiden lukutaidottomien apinoiden "hyväksymisprosessissa", jossa viis veisataan kansalaisten mielipiteestä.

Löytyykö laista jotain kohtaa, jonka pohjalta voidaan asettaa syytteeseen ne, jotka ajavat Suomen valtion ja sen kansan kannalta haitallista politiikkaa?
  
  14. joulukuuta 2008 15:06:38

Nimi : TH
Kotisivu : http://hommaforum.org/
  
Viesti : Jussi voisi ehtiessään korjata Homma-foorumin osoitteen tuohon ylös. Se näyttää olevan nyt pystyssä.
  
  14. joulukuuta 2008 15:17:37

Nimi : ämpee
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : HOMMA on täydessä käynnissä !!1!

Ai niin, ^^^
  
  14. joulukuuta 2008 15:18:49

Nimi : Tinden
  
Viesti : Ovatko kaikki halukkaat saaneet rekisteröintimailin spostiinsa?

Joo.
  
  14. joulukuuta 2008 15:20:03

Nimi : Mikael
  
Viesti : Jaahas Hommat on siihen malliin jo ^^^ jotta kaikenmaailman kapiset trollipeikot mönkii koloistaan nuivan puheensorinan raikuessa turuilla ja toreilla ettää ei mitään rajaa,ei tarvitse edes mäyräkoirien tai terrierien kanssa koloistaan häätää tulevat omaehtoisesti tänne pökerryksissä ilmouttautumaan.
Hiukan on nuivasta puheesta ja netsikaasuista pöllähtäneitä jotta puhe näyttää olevan aikas sekavaa ja nimensäkin näyttävät valehtelevan ilmeisesti pelastuksen toivossa.

Rock This Country^^^ AUUU NA NA NA AUUU NA NA......

  
  14. joulukuuta 2008 15:22:26

Nimi : Kokoliha
  
Viesti : On kerrassaan hämmästyttävää, että Helena Oikarinen-Jabai, tuo arvostettu monikulttuurisuudesta ja kulttuurien kohtaamisesta väitellyt taiteen tohtori, ei ole nähdäkseni kyennyt päätymään siihen kaikkein ilmeisimpään johtopäätökseen. Vaikka nyt siis onkin aukottoman tieteellisesti todistettu, että minunkin irrationaalinen nuivuuteni Demlalaista politiikkaa ja Thorsin lakiesitystä kohtaan johtuu vain alitajuisesta halustani mustan miehen vartaloa kohtaan, on se vain osatotuus.

Kaiken takana on tietysti kateuteni ja traumani siitä, että minulla on pieni pippeli.

Tässä olisi nyt selkeä ja tuhannen taalan väikkärin - tai ainakin gradun - paikka muillekin monikulttuuritieteen viimeisintä sanaa edustaville tieteentekijöille, joiden alansa aikaansaannosten avulla saatamme sivumennen sanoen jopa välttyä uhkaavalta lamalta. Ottaen huomioon sen, minkälaisissa ongelmissa monikulttuurin ja maahanmuuton suhteen monet muut Euroopan maat painivat, alan kirkkaana loistavasta asiantuntemuksesta olisi varmasti jopa avainlippu-vientituotteeksi.

Toisaalta kyseessä saattaa olla tarkasti varjellut salaisuudet, joiden paljastaminen ja euroiksi realisointi kannattaa tietysti markkinatalouden periaatteiden mukaisesti tehdä vasta siinä vaiheessa, kun muut Euroopan maat ovat valmiita maksamaan niistä mitä tahansa. Ehkä monikulttuuritieteen tekijöiden kannattaisi perustaa osakeyhtiö, ja myydä salaisuudet taannoisten Saksan UMTS-lupien huutokauppojen malliin? Kymmenien, ellei satojen miljardien eurojen arvoisen voittohuudon voisi sitten netota sopivasti pääomatuloina.
  
  14. joulukuuta 2008 15:27:40

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Voit sanoa sen "varmuudella", että kirjoitukset eivät ole terveen ihmisen tekstiä, ja perustat tämän siihen, että sinusta "tuntuu" terveen mielen ohuen naamion alla olevan romahtamispisteessä oleva psyyke?"

Jos joku ei ole hyvä ihminen (TM), se on oire mielisairaudesta. Keittiöpsykologia on se kaikista kovin psykologian muoto.
  
  14. joulukuuta 2008 15:35:45

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tohtori Himo on sattumoisin saman opinahjon palkkalistoilla kuin Professori Kissantappaja. Taiteen julkinen rahoitus näyttää olevan liian helppoa Suomessa.
  
  14. joulukuuta 2008 15:36:51

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Taiteen julkinen rahoitus näyttää olevan liian helppoa Suomessa."

Taiteen alennustila on muutenkin aivan hirvittävä, jos kirjallisuutta tehtäisiin samalla periaatteella kuin nykyään kuvataiteita, niin tuskin kirjaimiakaan enää kirjaimiksi tunnistaisi, ja varmaa olisi, ettei kukaan sellaista haaskattua paperia ainakaan kotiinsa haluaisi.

Toisaalta, jos kuvataiteita jouduttaisiin tekemään samoilla ehdoilla kuin kirjallisuutta nykyään, niin aika monelta kankaan rötvääjältä loppuisi leipä siihen paikkaan, kun niitä todellisia kykyjä ei kouluissa kenellekkään voi antaa.
  
  14. joulukuuta 2008 15:47:32

Nimi : Ullanlinna
  
Viesti : "Ovatko kaikki halukkaat saaneet rekisteröintimailin spostiinsa?"

Mistä on kysymys?
  
  14. joulukuuta 2008 15:53:28

Nimi : JP
  
Viesti : "Mistä on kysymys?"

Vallankumouksesta. Se alkaa ensi yönä klo 2. Lisätietoja JPRltä.
  
  14. joulukuuta 2008 15:57:46

Nimi : Naukumaija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämä hesarin vieraskynäteksti oli kyllä aika mielenkiintoinen. Siinä esitettiin rasismi taas aika erikoisella tavalla. Tämän joissakin piireissä vallalla olevan käsityksen mukaan rasismi on jotakin, joka esiintyy vain valkoisen, yleensä miehen, suhteessa mustaan mieheen. Esimerkiksi musta mies ei ilmeisesti kykene rasismiin, muut ovat vain terveesti ennakkoluuloisia, mutta valkoinen mies on säälittävä rasisti, jonka rasismin taustalla onkin vielä himo mustaa miestä kohtaan?
  
  14. joulukuuta 2008 16:02:15

Nimi : Janne H.
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jokos tätä hallintovaliokunnan mietintöä on katseltu?

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/havm_26_2008_p.shtml
  
  14. joulukuuta 2008 16:09:52

Nimi : HaH
  
Viesti : "Ovatko kaikki halukkaat saaneet rekisteröintimailin spostiinsa?"

Juu, mutta se meni roskapostilaatikkoon. Joten tarkkana pitää olla.

Mars kaikki Hommafoorumiin.
  
  14. joulukuuta 2008 16:11:03

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Asiantuntijat

Valiokunnassa ovat olleet kuultavina

* maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors
* lainsäädäntöneuvos Jorma Kantola, lainsäädäntöneuvos Tiina Sinkkanen, ylitarkastaja Jutta Gras ja ylitarkastaja Martti Ant-Wuorinen, sisäasiainministeriö
* lähetystöneuvos Ilkka Rentola, ulkoasiainministeriö
* lainsäädäntöneuvos Eija Siitari-Vanne, oikeusministeriö
* hallitusneuvos Marja-Terttu Mäkiranta, sosiaali- ja terveysministeriö
* hallintoneuvos Ilkka Pere, korkein hallinto-oikeus
* hallinto-oikeustuomari Juha Rautiainen, Helsingin hallinto-oikeus
* ylijohtaja Jorma Vuorio ja johtaja Jaana Vuorio, Maahanmuuttovirasto
* vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää
* tutkintayksikön johtaja, komisario Juha Holopainen, Helsingin kihlakunnan poliisilaitos
* maahanmuuttoasiain koordinaattori Anu Wikman-Immonen, Suomen Kuntaliitto
* asiantuntija Outi Lepola, Amnesty International, Suomen osasto ry
* toiminnanjohtaja Liisa Murto, Pakolaisneuvonta ry
* professori Juha Raitio
* professori Kaarlo Tuori


Kirjallisen lausunnon ovat antaneet

* kansanedustaja Kari Rajamäki
* johtaja Leena Markkanen, Helsingin vastaanottokeskus
* Suomen Pakolaisapu ry
* Suomen Punainen Risti
* Yhdistyneiden Kansakuntien pakolaisasiain päävaltuutetun Baltian maiden ja Pohjoismaiden aluetoimisto (UNHCR, Regional Office for the Baltic and Nordic Coutries)
* professori Olli Mäenpää.Eikai vain olisi joillakin asiantuntijoilla mielessään oma etu?
  
  14. joulukuuta 2008 16:23:15

Nimi : rosewater
  
Viesti : ...hesarin vieraskynäteksti oli kyllä aika mielenkiintoinen...

Näinkin voi asian ilmaista. Kun luin tekstin aluksi eräältä keskustelupalstalta, luulin, että kyseessä on joko satiiri tai trollaus, mutta ei, päivän HS:n avaaminen varmisti, että joku tätihenkilö aivan tosissaan leukaheltta vapisten ja ääni naristen moista analyysia esittää oikein ylemmän korkeakoulututkinnon (no, taiteen sellaisen) voimalla. Suomalaisen veronmaksajan puolesta (ja itsekin siihen joukkoon kuuluvana) toivon, että yhteiskunnalla ei ole eurosentin hyrrää liossa kyseisen tohtorin "tutkimushankkeissa". Mutta pahoin pelkään, että kuitenkin on (koska eihän mikään muukaan taho moisesta suostuisi mitään maksamaan).
  
  14. joulukuuta 2008 16:38:03

Nimi : Goo
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kamalaa tököttiä tarttui selaimeen taas:

"Gallupit voisivat kysyä vaihteeksi vaikkapa, että mitä haluat oppia maahanmuuttajilta.

Maahanmuuttoa koskevissa gallupeissa selvitetään usein, haluaisiko kansa lisää maahanmuuttajia...

...Onko kyse massoista ovenraossa? Ei ole, vahvistaa Helsingin maahanmuuttoasioiden johtaja Annika Forsander. "Ei tänne mitään hirveää ryntäystä ole odotettavissa. Ihmisillä on se pelko, että tänne voisi kävellä kuka tahansa ja miten tahansa."

Sen sijaan kysymys on kysymyksestä, nimittäin siitä gallupkysymyksestä. Se luo pelonsekaista mielikuvaa Suomesta taivaana, jota ulkomaalaiset kieli pitkällä tavoittelevat...

...Maahanmuutto on muutakin kuin sitä, että Suomi shoppailee hyllyltä tarpeisiinsa sopivia maahanmuuttajia. Vähemmistö­valtuutettu Mikko Puumalainen haluaisikin laajentaa gallupien kysymyksiä.

"Pitäisi kysyä laajemmin: kuka on tulossa, ketä tarvitaan, miten häntä kohdellaan ja kuka pysyy", hän sanoo. "Sitä ei ole vielä koskaan kysytty, että mitä luulet maahanmuuton sinulta edellyttävän?"

Muita kysymyksiä voisivat olla: Mitä haluat oppia maahanmuuttajalta? Millaisiin tehtäviin palkkaisit korkeakoulutetun maahanmuuttajan? Miten aiot auttaa maahanmuuttajaa luomaan oman verkostonsa? Miten hyödyntäisit maahanmuuttajan kulttuurista pääomaa? "
  
  14. joulukuuta 2008 16:38:32


guestbook © freebok.net