14.12.2008: Homma-forum on avattu entistä järeämpänä! Siirtyminen alkakoon. Vieraskirjan uudet aikarajoitukset (1h) astuvat taas voimaan.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108201-108225

Nimi : Jjuhani
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "taiteen tohtorille" on taas varattu paras paikka sunnuntain Hesarista. Tämä on sitä Hesarin epäsuoraa aivopesua, johon on valjastettu 1 typerys kirjoittajaksi. Vaikka nimeä ei mainitakaan, niin tässä on taas esimerkki mustamaalauksesta, joka kohdistuu suoraan tulevaan kansanedustajaan. Eikö tällaiseen kirjotukseen voi mitenkään puuttua, vaikka nimeä ei mainitakaan? Juristin kommentti kiitos.
  
  14. joulukuuta 2008 13:11:46

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Varsinkin tumma ihonväri on epäsuorasti liitetty seksuaaliseen holtittomuuteen ja viettien hallitsemattomuuteen."

Kyllähän tuossa voi tapauskohtaisesti olla perääkin, eikös täälläkin ole keskusteltu siitä suomalaisesta naisesta joka rakastaa Arfrikkaa maa kerrallaan, ja jonka perheessä voi tulevaisuudessa käydä heimosotia kotoa poistumatta ?

Afrikassa kulovalkean tavoin leviävä hivi tietenkin on tarttunut niihin onnettomiin savimajojen ovenkahvoista.

Muutenkin tuo esille nostettu taiteen(?) tohtori vaikuttaisi nousseen lisenssiaattitasolle pelkästään omaa perhettään tutkimalla, ja sitten pinnistänyt tohtoriksi perehtymällä laajemmin(?) "kohtalon-siskojen" tuotantoon.

Valitettavasti akateemiset tikapuut loppuvat kesken, sillä olisin halunnut nähdä millaisiin saavutuksiin oppimisessa voi päästä, jos poistutaan kotikorttelia kauemmaksi.
  
  14. joulukuuta 2008 13:13:24

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Helena Oikarinen-Jabai"

Onko jossain skannattuna tuota hengentuotetta? En viitsinyt kahvilassa repiä sitä lehdestä.

Kyseinen kirjoitus on uusi ylittämättömän typeryyden virstanpylväs, joka täytyy tallentaa jälkipolvia varten.
  
  14. joulukuuta 2008 13:14:52

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Löytyi näköjään suoraan Totuuden verkkosivuilta. Pyyntö takaisin.
  
  14. joulukuuta 2008 13:23:07

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Muutenkin tuo esille nostettu taiteen(?) tohtori vaikuttaisi nousseen lisenssiaattitasolle pelkästään omaa perhettään tutkimalla, ja sitten pinnistänyt tohtoriksi perehtymällä laajemmin(?) "kohtalon-siskojen" tuotantoon."

Taiteen tohtori-arvo voidaan käsittääkseni myöntää kenelle tahansa, jopa ilman minkäänlaisia opintoja. Tavallaan tämä on ihan loogista, ei taidetta voida käsittää samalla tavalla kuin edes humanistisia tieteitä... Mutta kyseessä on siis ihan puhdas myönnetty arvonimi, eikä se kerro mitään mistään opinnoista.
  
  14. joulukuuta 2008 13:23:24

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : Mitä teen: Harrastan hirtehishuumoria

"Jos antifa alkaa jossain vaihessa listiä natseja myös Suomessa, niin luonnollisesti on toivottavaa, että antifa listeisi ensimmäisenä Scriptan natsi"

Olisi sitten toivottavaa että tappavat kiduttamatta. Katynin tyyliin luoti takaraivoon, kiitos. Vinkkinä voisin sanoa että käsiäni ei sitten tarvitse sitoa selän taakse kuten NKVD teki - jaloillani mä kuitenkin karkuun sinnittelen.
  
  14. joulukuuta 2008 13:28:12

Nimi : ibn ghul
  
Viesti : Hmm olin väärässä kun jaksoin tutkia asiaa... Taiteen tohtoriksi vaaditaan opintoja, professoriksi sen sijaan ei.
  
  14. joulukuuta 2008 13:28:19

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nyt taas on pakko mainita Stalin....Kuten tuolla aiemmin jo mainittu niin neukkulassahan tunnettiin laajalti tämä "Ollappa henkilö niin kyllä juttu kyhätään" tokaisu mutta siihen liittyen lisää oikeuskäytännöistä neukkulassa:
Yhtenä, ja varsin raskauttavana, näyttönä syytetyn syyllisyydestä pidettiin sitä että häntä syytettiin...Logiikan mukaisesti syytöntähän ei syytetä.

Maassa tehtailtiin myös mitä ihmeellisempiä teorioita joissa yleensä loppupäätelmä oli että varkaat,murhaajat ja raiskaajat olivat uhreja, sen sijaan toisinajattelijat olivat syyllistyneet rikoksista suurimpiin.
Leireille oli tietty laitettava myös näitä "Perinteisiä rikollisia" koska "Materiaalista" oli huutava pula mutta nämä saivat pääosin vain muutamien vuosien tuomiota verrattuna toisinajattelijoiden 25-30 vuoden tuomioihin....Lisäksi toisinajattelijoiden tuomioita pidennettiin vain ilmoituksin.Joskus tosin ei edes ilmoitettu vaan tuomio vain jatkui ja jatkui.

Nyt kun lukee täällä Suomessa nykyisin esitettyjä kaikenmaailman teorioita,syyllistämisiä ja liittää niihin näitä tehtyjä tutkintapyyntöjä niin tulee jonkinlainen DeJavu, olen näistä aiemmin lukenut...
  
  14. joulukuuta 2008 13:30:27

Nimi : Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Syyllisten on kannettava vastuu. Afrikkalaisten vähätteleminen ja haukkuminen, maahanmuuton vastustaminen, kehitysavun evääminen heijastuvat holokaustin kieltämiseen. Valtavia historiallinen rikos ja vääryys tapahtui, paljon on vielä maksettavaa ennen kuin velka on hyvitetty.
Länsimaalaisesta hyvinvoinnista nauttivina me olemme osaltamme moraalisesti velvollisia osan tuosta velasta maksamaan."

Ehdotan, että kaikki kehitysapu lopetetaan välittömästi ja siirrytään keräyksiin. Jeesuskompleksista kärsivät voivat avustaa omilla varoillaan ihan ketä haluavat, miten paljon haluavat. Viranomaiset voivat hoitaa keräysten hallintoa (pankkitilejä, tilintarkastusta), mutta kaikki muu tulee kompleksisten itse hoitaa.

Eikö ole hyvä idea?

Taina, paljonkos tuota velkaa on sinulla vielä jäljellä euromääräisesti?
  
  14. joulukuuta 2008 13:30:41

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mutta kyseessä on siis ihan puhdas myönnetty arvonimi, eikä se kerro mitään mistään opinnoista."

Sukunimen lisäosa kyllä viittaisi aiheeseen paneutumiseen, siis siihen mustaan mieheen jota nyt on vieraskynäilty.

Mestarin suuntaan heitetty peitelty viittaus menee penkin alle, arvoisan taiteilijan kannattaisi perehtyä Mestarin kirjoitukseen "islamin mustasta aukosta".

Siellä kirjoituksen lopussa on kyllä puppugeneraattorituotannon helmi, siinä nerokkaasti todetaan, että: "...rasistiseen puheenparteen tukeutuvat seksuaaliväritteiset puheet ja kirjoitukset ovat eri asia kuin varsinaiset, keskenään ristiriitaisetkin monikulttuurisuuskeskustelut."

Voiko tuota enää sattuvammin sanoa ?

Sekavakin monikulttuurisuuskeskustelu on eri asia !!1!
  
  14. joulukuuta 2008 13:35:26

Nimi : reino
Kotisivu : http://hommaforum.org/
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : No oon mäkin kerran psyk.hoitsulta saanu ja taiteen tohtoriksi nyt pääsee kuka tahansa, mutta Hommafoorumin administraattoriksi pääsevät vain harvat ja valitut.

Pystyssä taas? Homma on.
  
  14. joulukuuta 2008 13:37:34

Nimi : Dr. Doctor
Kotisivu : http://tinyurl.com/627dh2
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Hullu se on, pukeutuu tolla tavalla Joulukuussa.
  
  14. joulukuuta 2008 13:40:20

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Homma on noussut taas!
  
  14. joulukuuta 2008 13:58:09

Nimi : Räsänen
  
Viesti :
Ei mulla muuta, mutta me "jeesuskompleksista kärsivät" vastaamme kyllä kehitysavusta aika hyvällä rahalla. Parantaakin tietysti aina voi. Järkevä kehitysapu on miljoona kertaa parempi konsti, kuin pakolaisten tuominen. Vihernaiset tosin jäisvät ilman,....no, olkoon....
  
  14. joulukuuta 2008 14:01:12

Nimi : JL
  
Viesti : Vapise Tohtori Viha, Tohtori Himo on käynyt vastahyökkäykseen!
  
  14. joulukuuta 2008 14:07:44

Nimi : Valkea
  
Viesti : Pachelbel, Canon:

http://www.youtube.com/watch?v=6wpPk8qk3uQ&feature=channel_page

Ravel, Bolero:

http://www.youtube.com/watch?v=b3J2_EOHBI4

http://www.youtube.com/watch?v=ggsCw4i0S-U&NR=1
  
  14. joulukuuta 2008 14:09:01

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ferdinand,

"Jaa, ja minä kun -oikeasti- olen psykologi, joka on suorittanut psykiatriasta diagnostiikan kurssit enkä mitenkään voi päätyä samaan.

Jos Sisar Valkoinen todella on sellaisessa ammatissa ja sellaisessa organisaatiossa kuin antaa ymmärtää, on tuo tökeröä ja perusteetonta työpaikkansa ja ammattialansa hyväksikäyttöä (kuten jo todettu, sairaanhoitajat eivät ole valtuutettuja tekemään diagnooseja)."

Niinpä. Jo pelkkien käynnissä olevien opintojen pohjalta voi sanoa, että aika heikko yritys. En ole huomannut missään mitään "skitsofreenisen paranoian" diagnostista kategoriaa (paranoidin skitsofrenian kylläkin), ja mitä harhaluuloihin tulee, ne kuuluvat tuohon niin oleellisella tavalla, ettei niitä ole mitään mieltä erikseen mainita. Etädiagnoosien tekeminen joitain tekstejä lukemalla on toisekseen jotain niin epävarmaa puuhaa, ettei siihen kukaan itseään kunnioittava ammattilainen ryhdy. Joku lukihäiriö toki on eri asia, ja skitsofreniaa voi hyvinkin olla syytä epäillä, mikäli lauserakenne on hyvin hajanainen ja tekstissä tapahtuu jatkuvasti täysin käsittämättömiä hyppyjä aiheesta toiseen. Halla-ahon tuotannossa mitään tuollaista ei tietenkään näy.

Jos nyt on ihan pakko yrittää sitä vittuilua amatööripsykologisoinnin keinoin, niin tuo HS:n tyylinen viiden pennin pseudofreudilainen teoretisointi tukahdetusta homoseksuaalisesta himosta mustaa vartaloa kohtaan lienee parempi vaihtoehto. Eipä sillä ketään vakuuta, kuka ei ole jo itseään vakuuttanut, mutta sitä ei toisaalta myöskään voi kiistattomasti todistaa vääräksi.
  
  14. joulukuuta 2008 14:10:31

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Tässä aiemmin oli keskustelua tohtorintutkinnon mukanaan tuomasta arvovallasta. . . . Ihan vaan tähän lisäisin sellaisen havainnon jonka joku minua fiksumpi joskus lausui: Mikään koulutus tai mikään kokemus ei korvaa näkemyksen puutetta.
  
  14. joulukuuta 2008 14:12:49

Nimi : Edesvastuuton ruikuttaja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Ei mulla muuta, mutta me "jeesuskompleksista kärsivät" vastaamme kyllä kehitysavusta aika hyvällä rahalla. Parantaakin tietysti aina voi. Järkevä kehitysapu on miljoona kertaa parempi konsti, kuin pakolaisten tuominen. Vihernaiset tosin jäisvät ilman,....no, olkoon...."
Molempi parempi; Kaadetaan Afrikkaan ruoka-apua, joka takaa sen ettei töiden sijaan voi keskittyä erääseen tärkeämpään asiaan ja syntyvyys jatkaa nousuaan. Samaan aikaan houkutellaan tänne 15-25 vuotiaita miehiä jotka valmistuvat KultaMuna-kanafarmilta suoraan Nigeriasta tai Somaliasta.

Kehitys"apu" ei auta mitään. Sitä vaativat kovimpaan ääneen ne, jotka eivät maksa veroja; näin he onnistuvat nousemaan moraaliseen ylivertaisuuteen samaan aikaan kun ne, jotka tämän "avun" todella (vastoin omaa tahtoaan) maksavat pysyvät rasistijuntteina.

Jos "kyllä meillä on varaa kehitysapuun"-ruikuttajat todella haluaisivat auttaa Afrikkaa, he maksaisivat avun omasta pussistaan. Mutta eihän se käy. Homman pitää mennä valtion kautta.
  
  14. joulukuuta 2008 14:22:10

Nimi : Eurooppalainen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Laittakaapa adressi Halla-Ahon puolesta:

"En ole samaa mieltä sen kanssa, mitä te sanotte, mutta puolustan kuolemaan saakka oikeuttasi sanoa se"

Katsotaan kuinka moni on todella sananvapauden kannalla.
  
  14. joulukuuta 2008 14:30:15

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Juuri äsken saamani tiedon mukaan EDUSKUNTA KÄSITTELEE ENSI VIIKOLLA KORJATUN LAKIESITYKSEN JA MITÄ TODENNÄKÖISIMMIN SE MENEE 13.12 TEHDYILLÄ MUUTOKSILLA LÄPI!

Lähteet ovat luotettavia (kansanedustajia)

Mediassa levityksessä oleva propaganda, jonka mukaan käsittely tapahtuisi vasta helmikuussa, on siis täysin tuulesta temmattu.

Sopii vain miettiä, miksi media tuollaista valhetta luo ja ylläpitää.


Toimintaohjeita täällä:

http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/175
  
  14. joulukuuta 2008 14:30:26

Nimi : Vera Izralit
  
Viesti : Kuulkaas pojat. Nyt kävi niin että sain vittuuni oikein makiaa mustaa makkaraa. Ellette nussi minua vastavuoroisesti valkoisella kullilla 2x 10cm suomi cm kulli == 20 cm mustakulli niin käännyn nuivistista suvaitsevaiseksi. Eli vaikka jussi ja reino hommin
  
  14. joulukuuta 2008 14:40:39

Nimi : Timo
  
Viesti : Jos "kyllä meillä on varaa kehitysapuun"-ruikuttajat todella haluaisivat auttaa Afrikkaa, he maksaisivat avun omasta pussistaan. Mutta eihän se käy. Homman pitää mennä valtion kautta.

Ja valtion rahat ovat peräisin Leeninsedän taika-arkusta, kyllä kepuli ja kokkeli tietää.
  
  14. joulukuuta 2008 14:41:27

Nimi : Sherwood † Real † Media
Kotisivu : Totuutta salatuimpaan asti...
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Elävän Jeshuan sanan vapaus Pori (EJsvP) käsittelee Lähi-idän asioita, Globaalista tulevaisuutta (Myös hengellisesti), heikko ja vähä-osaisten asioita, "Rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy problematiikkaa jne." Pyrin kertomaan kansalle kuitenkin TOTUUTTA enkä valheita, useimman arvostelijan "Korvasyyhyihin"!

Olen vuodet 2001-2008 ollut suomi24:sella kertomassa mitä islam oikesti on!

Ei ole rasismia, ei ole viha kampanjaa, jos kertoo muslimien taqiahia uskonnosta totuuden Suomelle.

Pikku hiljaa on totuus islamista käynyt kiistattomasti selväksi. Islam ei lopeta ennen kuin se on maailman ainut uskonto ja eliminoinut kaikki muut uskonnon edustajat...valitettavasti tämä on raaka totuus, mutta se on Suomelle kerrottava.

Tsemppiä työllenne, pysykää totuudessa niin teille käy hyvin...

Terveisin: Sherwood † Real † Media
  
  14. joulukuuta 2008 14:44:07

Nimi : Pete G
  
Viesti : Sunnuntaisivulla punavuorelainen Juha Heinonen opiskelee shariaa Saudeissa...

...Heinosen mielestä Suomessa sen enempää kuin muuallakaan naiselle ei anneta suurta arvoa. "Häntä hyväksikäytetään, jos vain voidaan. aina hän joutuu miettimään, kuinka kaunistaa itseääs, koska kukaan ei välitä muusta kuin hänen ulkonäöstään" ...

...Heinosen mielestä juuri Islam on opettanut hänelle naisen suuren arvon... ...Heinonen karttaa nyt katsomasta muihin naisiin kuin vaimoonsa ja sukulaisiinsa, sekä puhumasta heidän kanssaan, kun se ei ole tarpeellista.


Tosi naista arvostavaa... (ja välttelemällä puhumista naisten kanssa ei taida jäädä naisista kovin paljon muuta mieleen kuin ulkonäkö).
Voi meitä pahoja suomalaisia miehiä kun puhumme naisten kanssa siinä kuin miestenkin. Tosi naista halventavaa...
  
  14. joulukuuta 2008 14:46:11


guestbook © freebok.net