14.12.2008: Homma-forum on avattu entistä järeämpänä! Siirtyminen alkakoon. Vieraskirjan uudet aikarajoitukset (1h) astuvat taas voimaan.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108176-108200

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Homma^^^!
   
Viesti : "Bussikuski hakkasi matkustajat sairaalaan"
http://www.iltalehti.fi/helsinki/200812148768524_hi.shtml
Tämänkin täytyy olla rikastus, koska jos maahanmuuttajia ei saada Suomeen ja jos maahanmuuttajat ajetaan ulos Suomesta niin kukaan ei aja sitten Helsingissä bussia!


Saattaa olla rikastus. Jos uutisessa ei korostettu kyseessä olleen suomalaisen, niin sitten rikastus on mahdollinen.

Minulle on kerrottu alkuperäisasukkaista, joille on sanottu heidän hakiessaan bussikuskeiksi, että paikat on tarkoitettu maahanmuuttajille. Yksi abo(riginaali) kertoi minulle itse näin omista kokemuksistaan.

Mitäkö sitten tapahtuu, jos varsinaiset mamut (TM) päättävät poistua Suomesta ja myös tieliikenteen kuljettajien tehtävistä. - Vähenemä voidaan kompensoida suomalaisilla, joista yhä useampi on lähitulevaisuudessa työtön. Ja jos siihen työvoimapulaan oikeasti päästään joskus, niin silloin bussikuskien palkat ja työolot kohenevat, kun työvoimasta pitää oikeasti kilpailla.
  
  14. joulukuuta 2008 11:22:06

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rappio: Rauhoitu.

Yleensä lähes jokaisessa maahanmuuttoon liittyvässä keskustelussa joku suvaitseva osapuoli vetäisee hihastaan bussikuskikortin, koska Helsingissä bussikuskeina on paljon maahanmuuttajia.
  
  14. joulukuuta 2008 11:24:00

Nimi : Vieraskynä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taina sanoi: Läntisillä mailla on historiallinen velka köyhille maille

Öhöm...minulla ei ole velkaa kyllä kuin pankille eikä varmaan muillakaan suomalaisilla. Tietääkseni Suomella ei ole ollut koskaan siirtomaita, korjaa toki jos olen väärässä.

Jos haluat tosissasi auttaa, myy koko omaisuutesi ja muuta vaikka Somaliaan auttamaan hätääkärsiviä? Miten muuten kuvittelette yleensäkään afrikkalaisten ikinä oppivan selviytymään omillaan, kun kaikki tulee nenän eteen valmiina kehitysavun muodossa? Niin täällä kuin siellä...
  
  14. joulukuuta 2008 11:24:59

Nimi : Ferdinand
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Sisar Valkoinen
Viesti : Jussi Halla-aho. Kirjoitan tämän psykiatrisena erikoissairaanhoitajana. Tekstejäsi lukemalla olen huomannut että olet jo vuodesta 2002 elänyt skitsofrenisen paranoian ja deluusioitten vallassa. Eikö ollutkin niin että suvussasi (Bergroth) on tätä tautia? Hanki nopeasti ammattiapua. Tila voi paheta nopeasti koska esitutkinta on psyykkisesti hyvin kuluttavaa.
http://www.hus.fi löydät yhteystiedot. Hyvää jatkoa ja menestystä paranemiseen!
14. joulukuuta 2008 10:03:13"

Jaa, ja minä kun -oikeasti- olen psykologi, joka on suorittanut psykiatriasta diagnostiikan kurssit enkä mitenkään voi päätyä samaan.

Jos Sisar Valkoinen todella on sellaisessa ammatissa ja sellaisessa organisaatiossa kuin antaa ymmärtää, on tuo tökeröä ja perusteetonta työpaikkansa ja ammattialansa hyväksikäyttöä (kuten jo todettu, sairaanhoitajat eivät ole valtuutettuja tekemään diagnooseja).

Tiedän myös, että eipä ole psykiatrinen erikoissairaanhoitaja todellakaan liialla psykiatrian opiskeluilla rasitettu vaan hyvin köykäiset ne säännönmukaisesti ovat.
  
  14. joulukuuta 2008 11:26:24

Nimi : Black Helicopter
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Halla Aho kirjoitti: En kuitenkaan osaa suhtautua tilanteeseen kovin vakavasti. Jos suomalainen syyttäjä- ja oikeuslaitos toimivat lain kirjainta ja henkeä kunnioittaen, syytettä ei nosteta eikä tuomiota tule.

Näin asian luulisi varmaan ihan talonpoikaisjärjellä ajateltuna olevan.

Mutta mitä jos asiat ovatkin edenneet niin, että:
2) Illmanin Mika ja kumppanit ovat Valtakunnansyyttäjänvirastossa tutkineet perusteelllisesti Halla-ahon kirjoituksia sinne tehdyn kantelun tai tutkintapyynnön johdosta.
B) Päätyneet siihen lopputulemaan, että rikosta on syytä epäillä ja syyte on nostettava

C) Määränneet poliisin aloittamaan esitutkinnan.

Jos asia menee näin, niin myös syyte tulee satavarmasti. Sillä sehän on VKSV:ssä päätetty asia.
  
  14. joulukuuta 2008 11:37:31

Nimi : jmk
  
Viesti : No kukaan tuskin kuvitteleekaan, että anonyymi "Sisar Valkoinen" olisi mikään erikoissairaanhoitaja. Jokainen ja hänen koiransa ymmärtää erinomaisesti, että kyseessä on ihan tavallinen viherpiiperöanarkisti, joka on keksinyt mielestään sukkelan tavan "vittuilla natseille".

Apropoo, missä viipyy päivän joulukalenteri? Sokeri-Sakari, anna meille karkkia!
  
  14. joulukuuta 2008 11:37:35

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Etsin suuren merinisäkkään kuvaa hakusanalla "Helena Oikarinen-Jabai", mutta löysin vain tämän:
http://www.kepa.fi/kumppani/arkisto/2007_5/5776
  
  14. joulukuuta 2008 11:40:32

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämä viimeisin oikeushässäkkä on aika säälittävä yritys.

Jokainen tietää, että jos Jussi Halla-ahoa voitaisiin "aikuisten oikeasti" syyttää rikoksesta bloginsa perusteella, se olisi tehty jo ajat sitten - viimeistään eduskuntavaalien jälkeen, kun tuli selväksi että tätä vauhtia seuraavaan eduskuntaan paikka lankeaa kuin manulle illallinen.

Tämä ajojahti voi päättyä ainoastaan Halla-ahon vastusjille epäedullisesti. Mitä lievemmin ja nopeammin se vaan saadaan poikki, sitä lievempi on siitä saatava kannatuslisä. Jos mennään oikeuteen ja varsinkin nimellistä tuomiota suurempaan rapsuun, jälki on todella rumaa.
  
  14. joulukuuta 2008 11:42:23

Nimi : Räsänen
  
Viesti : Pakko ottaa hiukan kantaa Afrikkakysymykseen. Valkoisen miehen taakka on painava, mutta se, että tänne tuodaan Afrikasta muutama hassu tyyppi, joka suurella todennäköisyydellä on lähtömaassaan kuulunut hyväosaisten joukkoon, on suuri virhe. Tunnen useampia entisiä lähetysjärjestöjen työntekijöitä ja tunnenpa jonkun pakolaisenkin ja olen yrittänyt asioita seurata. Minusta meillä on epäterve tapa yrittää lepyttää omaatuntoamme tuomalla tänne erivärisiä ihmisiä malliksi. Miten paljon enemmän saisimme ihmisiä autettua paikan päällä samalla rahalla? Yhden pakolaisen hinnalla auttaisimme tuhansia ihmisiä parempaan elämään. En usko, että hulluinkaan rasisti vastustaa afrikkalaisten lasten kärsimysten auttamista paikan päällä.
Voimme varmaan ottaa pakolaisia, mutta ei enää yhtään nuorta miestä, vaan orpolapsia ja vanhuksia, miksei myös naisia. Nuoret miehet ovat herroja lähtömaassaan, jääkööt sinne. Voi olla, että ehdotus ei kelpaa Vihreille naisille.
  
  14. joulukuuta 2008 11:50:51

Nimi : Tinden
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ääniä 18432.
  
  14. joulukuuta 2008 11:51:39

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kirje kansanedustajille odottaa loppukommentointianne.

http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/175
  
  14. joulukuuta 2008 11:58:05

Nimi : Lamaa pukkaa
Kotisivu : http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/skt_65_2005_77_p.
  
Viesti :
Täysistunnon pöytäkirja PTK 65/2005 vp, TORSTAINA 2. KESÄKUUTA 2005... Alle 54-vuotiaiden työllistäminen
  
  14. joulukuuta 2008 11:59:21

Nimi : Ullanlinna
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.hs.fi/aanestys/1135241664731

"Joku muu" jo 2351 ääntä...kuka se voi olla? Jeja-Pekka, Höglund? Thors? Voi tätä epätietoisuuden tuskaa!
  
  14. joulukuuta 2008 12:08:35

Nimi : Mika
Kotisivu : http://tinyurl.com/6yz38b
  
Viesti : "Etsin suuren merinisäkkään kuvaa hakusanalla "Helena Oikarinen-Jabai", mutta löysin vain tämän:
http://www.kepa.fi/kumppani/arkisto/2007_5/5776"

Tuolta voi tsekata, minkä näköinen nisäkäs on kysessä. Löytyy jopa korkearesoluutiokuva.
  
  14. joulukuuta 2008 12:14:40

Nimi : far angst
  
Viesti : Ullanlinna:

Jo selkeästi esiin tullut median rappio saa minut ennustamaan, että "Muut" on kuka tahansa, jonka äänestyksen järjestäjä haluaakin olevan. Luultavasti juuri siksi tämä asia onkin piilossa julkistukseen saakka. Astrid Thors ei se ole oleva, sillä sitä ei media halua. Ja kuka nyt enää todellisesta äänestystuloksesta piittaisikaan Orwellandiassa.
  
  14. joulukuuta 2008 12:14:46

Nimi : Jukka Karén
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taina sanoi: Läntisillä mailla on historiallinen velka köyhille maille

Belgia riisti Konkoa -> koko länsimailla on velka köyhille maille.

Wau. Entäs kun ruoåtsin kuninkaskunta riisteleikse aikanaan Suomea, onko kaikilla skandinaavisilla mailla iso velka Suomelle? Vai peräti kaikilla 1500-luvun eurooppalaisilla valtioilla?

Otin opintolainaa Sampopankista, maksoin sen aikanani takaisin Sampopankille, mutta nyt se vissiin pitää maksaa Nordealle, Citibankille, GEMoneylle ja Hailuodon osuuspankille myös, ainakin vähintään.

Ei IHME että sanotaan, laina veli otettaessa, mokuttaja maksettaessa.
  
  14. joulukuuta 2008 12:15:49

Nimi : TVMP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.uusisuomi.fi/raha/44136-kotimaisten-tuotteiden-suosiminen-itsekasta


- Suomalaisille on yhtä tärkeää, että saksalainen, englantilainen, virolainen tai ruotsalainen tuottaja pysyy pystyssä, jotta ne kansat pysyvät työllistettyinä ja pystyvät ostamaan suomalaisia tuotteita, Kanniainen kertoo Kalevalle.Teistä en tiedä, mutta itselleni on tärkeämpää että SUomessa on enemmän työllisyytä kuin vaikka Englannissa.
  
  14. joulukuuta 2008 12:24:16

Nimi : Olli P
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : No kukaan tuskin kuvitteleekaan, että anonyymi "Sisar Valkoinen" olisi mikään erikoissairaanhoitaja. Jokainen ja hänen koiransa ymmärtää erinomaisesti, että kyseessä on ihan tavallinen viherpiiperöanarkisti, joka on keksinyt mielestään sukkelan tavan "vittuilla natseille".

Entisessä Neuvostoliitossa oli käytäntönä vaientaa "vääriä mielipiteitä" mm. sulkemalla niiden esittäjiä mielisairaaloihin... ehkä käytäntö on nyt viiveellä tulossa myös Suomeen.
  
  14. joulukuuta 2008 12:28:09

Nimi : Kerpo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvältä näyttää tuo kirje kansanedustajille. Ei se mielestäni liian pitkäkään ole, lukemiseen menee korkeintaan vartti ja vastaamiseen 40min. Onhan siinä monta sivua mutta parempi vaan ettei adressin painovaltaa ole laitettu "Me ei nyt vaan tykätä tämmösestä ja laki näyttää huonolta ja maahanmuutto lisääntyy ja meiltä menee työt. Äänestätkö puolesta vai vastaan ja minkä ihmeen takia." -tyylisen kirjeen taakse.
  
  14. joulukuuta 2008 12:33:20

Nimi : Nyyh
Kotisivu : Hesari
  
Viesti : Muukalaispelko ja seksuaalisuus kietoutuvat toisiinsa
Kuluvana syksynä julkisuudessa on käsitelty tuoreen kaupunginvaltuutetun maahanmuuttajavastaisia nettikirjoituksia. Erityistä huomiota on herättänyt maahanmuuttajaväestön kasvun linkittäminen seksuaalirikoksiin. Varsinkin tumma ihonväri on epäsuorasti liitetty seksuaaliseen holtittomuuteen ja viettien hallitsemattomuuteen.

http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Muukalaispelko+ja+seksuaalisuus+kietoutuvat+toisiinsa/HS20081214SI1MP02cpv
  
  14. joulukuuta 2008 12:34:25

Nimi : Lamaa pukkaa
  
Viesti :

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/skt_65_2005_77_p.shtml

  
  14. joulukuuta 2008 12:36:35

Nimi : Lamaa pukaa
  
Viesti :

Työn merkitys sivilisaation kohottajana on aivan keskeinen.
Ilman työtä ei ole kerrassaan mitään. Kun työ yhdistetään osaamisen kanssa saadaan noste.
Työttömyyden paradoksi on se, että yhteiskunnassa on paljon tekemätöntä työtä. Tälle työlle on ominaista, ettei kukaan ole valmis maksamaan siitä...

  
  14. joulukuuta 2008 12:42:22

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Aion mainita Tony Halmeen nimen
  
Viesti : "Tämä ajojahti voi päättyä ainoastaan Halla-ahon vastusjille epäedullisesti. Mitä lievemmin ja nopeammin se vaan saadaan poikki, sitä lievempi on siitä saatava kannatuslisä. Jos mennään oikeuteen ja varsinkin nimellistä tuomiota suurempaan rapsuun, jälki on todella rumaa."

Niinpä. En ymmärrä miten nuo tuomion ajajat eivät itse edes ymmärrä tätä. Vaikka nämä saisivat pahimman mahdollisen skenaarion läpi, eli Halla-ahon oikeasti vankilaan ja ilmoittamaan lopettavansa politiikassa, tästä jäisi ihmisille niin armoton vitutus että seuraava Tony Halme -tyylinen protestipelle-ehdokas nousisi varmaan vaikka presidentiksi.
  
  14. joulukuuta 2008 12:45:21

Nimi : anonas
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : "Kirjoittaja on monikulttuurisuudesta ja kulttuurien kohtaamisesta väitellyt taiteen tohtori." :)
  
  14. joulukuuta 2008 12:45:32

Nimi : Makrilli
  
Viesti : "Mustia miehiä kohtaan tunnettua irrationaalista pelkoa ja vihaa ja sen syntymekanismeja on sittemmin pohdittu ja tutkittu paljon. Yhdeksi syyksi on todettu lynkkaajien alitajuinen halu mustan miehen kehoa kohtaan."

Sen lisaksi etta Jussilla on psykiartriaan erikoistuneen sairaanhohoitajan antama huolestuttava diagnoosi, on han myos paljastumassa - no, homoseksuaaliksi. Tama on kauheaa.

  
  14. joulukuuta 2008 13:01:42


guestbook © freebok.net