14.12.2008: Homma-forum on avattu entistä järeämpänä! Siirtyminen alkakoon. Vieraskirjan uudet aikarajoitukset (1h) astuvat taas voimaan.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108151-108175

Nimi : Sisar Valkoinen
  
Viesti : Jussi Halla-aho. Kirjoitan tämän psykiatrisena erikoissairaanhoitajana. Tekstejäsi lukemalla olen huomannut että olet jo vuodesta 2002 elänyt skitsofrenisen paranoian ja deluusioitten vallassa. Eikö ollutkin niin että suvussasi (Bergroth) on tätä tautia? Hanki nopeasti ammattiapua. Tila voi paheta nopeasti koska esitutkinta on psyykkisesti hyvin kuluttavaa.

http://www.hus.fi löydät yhteystiedot.

Hyvää jatkoa ja menestystä paranemiseen!
  
  14. joulukuuta 2008 10:03:13

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Syyllisten on kannettava vastuu. Afrikkalaisten vähätteleminen ja haukkuminen, maahanmuuton vastustaminen, kehitysavun evääminen heijastuvat holokaustin kieltämiseen. Valtavia historiallinen rikos ja vääryys tapahtui, paljon on vielä "

Maailma on paha. KAIKKI ovat kokeneet saman kohtalon. Valkoisia Eurooppalaisia on orjuutettu muslimien toimesta.
http://www.guardian.co.uk/uk/2004/mar/11/highereducation.books

Aasialaisia kohdeltiin kaltoin samallalailla kuin Afrikan neekereitä. Heikkoja ja tyhmiä alistetaan ja käytetään hyväksi täällä Suomessakin.

Perussyy Afrikan nyky tilanteeseen löytyy allaolevista linkeistä:
http://realismi.blogspot.com/
http://www.udel.edu/educ/gottfredson/30years/Rushton-Jensen30years.pdf
http://byrdeye.blogspot.com/2008/04/race-iq-inconvenient-truth.html
http://www.gnxp.com/blog/2007/10/james-watson-tells-inconvenient-truth_296.php#
http://mamukulut.blogspot.com/2007/06/varoitus-lukijalle-tm-kirjoitus-voidaan.html
http://mikkoellila.thinkertothinker.com/?p=141

Ei auta apu. Jos simpansseja ruokittaisiin ja yritettäisiin opettaa, saataisiin samanlainen väestöräjähdys ja katastrofi kuin neekereiden kanssa.
  
  14. joulukuuta 2008 10:03:47

Nimi : Valkea
  
Viesti : Sisar valkoinen: "Kirjoitan tämän psykiatrisena erikoissairaanhoitajana."

- Milloin skitsofreniasi deluusiot pahenivat tuolle asteelle?
  
  14. joulukuuta 2008 10:06:44

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Sisar valkoinen, nimimerkkisi valinta lipsautti freudin ulos anaalisuppressiostasi. Sairastat keskivahvaa vesipäätä etkä peseydy kovin usein.
  
  14. joulukuuta 2008 10:07:52

Nimi : far angst
  
Viesti : Nimi : Sisar Valkoinen

Viesti : Ihan käsikirjan ja Puolueen käytännön mukaan. Toisinajattelija kuuluukin hulluinhuoneelle.
  
  14. joulukuuta 2008 10:12:56

Nimi : MikaM
  
Viesti : Ja -sanan eteen ei tule pilkkua. Englannin kielessä laitetaan pilkku taukokohtaan. Tämä siis Mestarille.
  
  14. joulukuuta 2008 10:19:09

Nimi : Zngr
  
Viesti : Tulipa Tainalta sellainen VHM:n taakkapläjäys, että vetää nuivistin hiljaiseksi. Jokaisen rivin jälkeen, kun luulin ettei tähän voi enää sulloa lisää kliseitä siitä miksi VHM on velkaa, löytyi kuitenkin vielä syy yksi lisää. Menin kyllä niin sekaisin lukiesseni tätä saarnaa, etten muista mainittiinko lopulta orjalaivojen tervaa.

"FOR GOD'S SAKE, STOP THE AID" huutaa James Shikwati Keniasta, mutta Taina pistäisi sitä päinvastoin vielä moninverroin enemmän.

http://www.spiegel.de/international/spiegel/0,1518,363663,00.html
  
  14. joulukuuta 2008 10:24:19

Nimi : HS
  
Viesti : http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Muukalaispelko+ja+seksuaalisuus+kietoutuvat+toisiinsa/HS20081214SI1MP02cpv

Tubtuu loogiselta, etenkin jos yhdistyy homofobiaan.
  
  14. joulukuuta 2008 10:25:32

Nimi : M
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Päivystävien netsien aamuvuorolaisena laitoin vaalipiirini kansanedustajille postia, joss neuvoin äänestämään ulkomaalaislakiasiassa hallituksen esitystä vastaa. Lupasin äänestyspäätökselle ja kannanotoille julkisuutta niin hyvässä kuin pahassakin mielessä.

Eli teepä se sivu, hra Mäki-Ketelä, täytettä on tulossa!
  
  14. joulukuuta 2008 10:26:32

Nimi : illmanisti
Kotisivu : http://tinyurl.com/create.php
  
Viesti : Kansallismielisyys on samaa fasismia kuin islamofasismi. Ämmät tietää paikkansa ja muilta päät poikki.

Reinolaisella logiikalla päänsä menettäneen kannattaisi ottaa asia tietenkin huumorilla. Lisäksi Leino, eiku reino, varmaan myös kertoo, että päätä ei olisi edes leikattu mikäli ryssissä ei olisi hallitsematonta maahanmuuttoa! Mikäli ketään vääriä rotupiirteitä omaavaa ei päästettäisi maahan niin se olisi ollut myös päänsä menettäneen etu.

Jos antifa alkaa jossain vaihessa listiä natseja myös Suomessa, niin luonnollisesti on toivottavaa, että antifa listeisi ensimmäisenä Scriptan natsit.
  
  14. joulukuuta 2008 10:29:30

Nimi : Yrjöperskeles
Kotisivu : http://yrjoperskeles.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sisar valkoiselle:

Harvemmin tulee tänne kommentoitua, mutta muistutan kummiskin, että jos kerran olet psykiatrinen erikoissairaanhoitaja, niin tiedät, että diagnoosin tekee aina lääkäri, etkä sinä. Älä siis romuta sitä ammattitaitoista kuvaa, mitä minulla ja ihmisillä tästä ammattikunnasta on.

Sillä pakkohan sinun on olla psyk. erikoissairaanhoitaja. Et kai sinä sentään valehtelemaan rupeaisi?
  
  14. joulukuuta 2008 10:30:04

Nimi : Zngr
  
Viesti : Eri ihmisillä voi olla esim. tällaisia mielipiteitä:
"Kaikki afrikkalaiset pitäis vittu tappaa neutronipommilla vittu."
"Neekerit on niin ihanii ku ne on niin värikkäitä ja rikastavii ja meidän pitää heti tuoda koko Afrikka Suomeen asumaan ja mä tykkään käydä ravintolalaiva Wäiskin afrobileissä."


Voi luoja mää kuolen nauruun
  
  14. joulukuuta 2008 10:30:28

Nimi : Turri
  
Viesti : Jos neekerit alkavat raiskaamaan rasisteja kostoksi kai olisi kohtuullista että ensin he raiskaisivat hallaahon perheen.
  
  14. joulukuuta 2008 10:36:37

Nimi : P. Numminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimimerkki MikaM:

Yksikään oikeasti olemassa oleva suomen kielen oikeinkirjoitussääntö ei ole muotoa "sanan x eteen tulee aina pilkku" tai "sanan x eteen ei koskaan tule pilkkua".

Jos ja-sana erottaa kahta itsenäistä päälausetta, ennen ja-sanaa pannaan pilkku.
  
  14. joulukuuta 2008 10:36:47

Nimi : Valkea
  
Viesti : Illmanisti: "Kansallismielisyys on samaa fasismia kuin islamofasismi. Ämmät tietää paikkansa ja muilta päät poikki."

- Onko antifasta linkattu tänne, vai miksi p.skaa tippuu ruudulle?
  
  14. joulukuuta 2008 10:36:57

Nimi : reino
  
Viesti : Psykiatrinen erikoissairaanhoito on kovassa nousussa!

Noin muuten olen kyllä tosiaan sitä mieltä, että Suomessa ei takuuvarmasti leikata kenenkään iranialaisen päätä irti sen takia, että se tai sen kaveri raiskasi 15-vuotiaan venäläistytön, jos Suomeen ei päästetä yhtään iranialaista miestä. Tämä on täysin varma keino välttyä iranialaisiin liittyviltä raiskauksilta ja päänleikkuilta.

Nuoret venakot sen sijaan on nättejä. Niitä voi kyllä muutaman ottaa.
  
  14. joulukuuta 2008 10:39:11

Nimi : Poropoliisi
Kotisivu : YMTT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nikopol: Pravdan Mielipide-sivulla Helena Oikarinen-Jabai, monikulttuurisuudesta ja kulttuurien kohtaamisesta väitellyt [sic!] taiteen tohtori todistaa: Muukalaispelko ja seksuaalisuus kietoutuvat toisiinsa. "Mustia miehiä kohtaan tunnetun irrationaalisen pelon ja vihan yhdeksi syyksi on todettu alitajuinen halu mustan miehen kehoa kohtaan."

Hmm. Eikö tämä sitten tarkoita sitä, että naisten pelko joutua raiskauksen uhriksi on irrationaalista, koska he alitajuisesti haluavat joutua raiskatuksi?

Jack: Miksi poliisilla on vähän väliä meneillään omaa sisäistä nokitteluaan, jossa yhdet poliisit syyttävät toisia poliiseja (esimerkiksi paljon julkisuudessa esillä ollut huumepoliisien tapaus)? Eikö tämä kaikki viittaa siihen, että poliisiorganisaation sisällä on tekeillä asioita, josta suuri yleisö ei tiedä mitään?

Eräs ATARI-poliisi totesi joskus, että kyllä rosvojen kanssa pärjää, mutta omien kanssa on vähän niin ja näin..
  
  14. joulukuuta 2008 10:40:22

Nimi : Junkkari
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Jos neekerit alkavat raiskaamaan rasisteja kostoksi kai olisi kohtuullista että ensin he raiskaisivat hallaahon perheen."

Ja jos huomenna sataa olisi kai kohtuullista, että sataisi meteorologien niskaan.
  
  14. joulukuuta 2008 10:42:01

Nimi : matti
  
Viesti : Tuohon kunnallisen hammashuollon työmäärän räjähtämiseen sen verran, että se johtuu uudesta lainsäädännöstä, jonka myötä koko aikuisväestö on oikeutettu kunnalliseen hammashoitoon.

Aikaisemminhan kunnalliseen hammashoitoon olivat oikeutettuja ainoastaan alaikäiset, sotaveteraanit yms. ryhmät. Potentiaalinen asiakaskunta on siis moninkertaistunut mutta resursseja ei ole vastaavasti lisätty eikä voidakaan, sillä hammaslääkäreiden kohdalla tilanne on sellainen, että eläköityjiä on paljon enemmän kuin valmistuvia. Kuuleman mukaan koulutuksen uudelleenkäynnistäminen Kuopiossakaan ei enää muuta tilannetta. Näin kertoi vaimoni, joka on hammaslääkäri.

  
  14. joulukuuta 2008 10:44:00

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Bussikuski hakkasi matkustajat sairaalaan"

http://www.iltalehti.fi/helsinki/200812148768524_hi.shtml


Tämänkin täytyy olla rikastus, koska jos maahanmuuttajia ei saada Suomeen ja jos maahanmuuttajat ajetaan ulos Suomesta niin kukaan ei aja sitten Helsingissä bussia!
  
  14. joulukuuta 2008 10:52:23

Nimi : Zngr
  
Viesti : /Muukalaispelko+ja+seksuaalisuus+kietoutuvat+toisiinsa/HS20081214SI1MP02cpv

Tubtuu loogiselta, etenkin jos yhdistyy homofobiaan.


Hieno ja journalististen arvojen mukaan toimiva brittilehti Guardian onnistui, aivojen akrobatiaa käyttäen, yhdistämään mustat maahanmuuttajat, homofobian ja seksuaalisuuden. Sillä tavalla, että sillä pystyy perustelemaan maahanmuuton. Tarkkana siellä Hesarissa, te ette osaa vielä MITÄÄN.

Olipa kerran niin, että Brittein ulkomaalaislaki muuttui sillä tapaa ettei Karibialta saanutkaan enää tulla pysyvästi asumaan Lontooseen ilman eri syytä. Maahanmuutto Kingstonista Lontooseen jatkui kuitenkin entiseen malliin, mutta kaikkia miespuoliset maahanmuuttajat olivat muuttuneet HOMOIKSI. Jamaikalla näet syrjitään homoseksuaaleja, ja karibian homot pakenivat tätä VAINOA. He olivat POLIITTISIA PAKOLAISIA. Tämä arvelutti tiettyjä tahoja aluksi, mutta onneksi Guardianin monikulttuurinen toimittaja osasi selittää tilanteen parhain päin.

On nähkääs niin, että 1700-luvulla Englannin lipun alla seilasi Karibialle suomalaisella tervalla tervattuja orjalaivoja, ja orjakauppiaat, niljakkaita Brittejä kaikki tyyni, vetelivät kauppatavaraansa päivät pitkät. ns kakkoseen.

Viheliäiset valkoiset hetero-orjakauppiaat rassasivat mustia miehiä TUHKALUUKKUUN niin rivakasti, että siitä jäi hengissä selvinneille geneettinen HOMOKAMMO -perimä. Samalla heistä tuli myöskin PYSYVÄSTI HOMOJA kaikista. Kun Jamaikalla 200 vuotta myöhemmin saavutettiin itsehallinto ja DEMOKRATIA, oli homokammoisten Karibian neekereiden ensimmäinen päätös ryhtyä viraallisesti SYRJIMÄÄN HOMONEEKEREITÄ. Heti sen jälkeen, kun UK:n ulkomaalaislaki muuttui.

Kaikesta tästä johtuen Briteillä oli siis oikeus, ei, VELVOLLISUUS myöntää pysyvä oleskelulupa kaikille Karibialaistaustaisille mustille miehille, koska he ovat HOMOJA, ja heistä oli tullut homoja, koska ENGLANTILAINEN ORJAKAUPPIAS tuuppasi heidän ESIVANHMEPIAAN KAKKOSEEN orjalaivassa, ja heitä vainottiin siksi, koska Jamaikan hallitukselle oli jäänyt orjakaupan aikakaudelta PYSYVÄ ASENNEVAMMA HOMOJA KOHTAAN, joka pakotti heidät SYRJIMÄÄN HOMONEEKEREITÄ.

Sen takia ei maahanmuuttoviranomaisilla ollut NOKAN KOPUTTAMISTA SEN SUHTEEN, saavatako kaikki RASTAFARIHOMOT tulla elämään Lontooseen vai EIVÄTKÖ SAA. Itsepä olivat ongelman luoneet!
  
  14. joulukuuta 2008 10:58:21

Nimi : Porsaansyöjä
  
Viesti : ElinaElina, kiitos linkistä.

Taina puhuu orjien ja isäntien sekoittumisesta. Raiskauksia on varmasti tapahtunut enkä halua vähätellä niiden pahuutta, mutta. Voisi kuvitella orjan näkevän mahdollisuuksia oman tai ainakin lastensa aseman parantamiseen siinä, että isäntä näkee orjan lapsissa omia piirteitään. On totta että tuo ei aina toiminut, osa, ehkä jopa suurin osa, orjanomistajista kohteli orjan kanssa saamiaan lapsia yhtä huonosti tai huonommin kuin sellaisia orjia joilla ei ollut hänen perimäänsä. Pidän kuitenkin epätodennäköisenä sitä, että isäntien ja orjien sekoittuminen olisi johtunut vain ja ainoastaan raiskauksista.

Mitä tulee minun velkaani Afrikan siirtomaille, olen pahoillani suorituksen viivästymisestä. Maksan heti kun Venäjältä ja Ruotsilta odotettavissa olevat, sukuni siirtomaa-aikaisia kärsimyksiä koskevat korvaukset ovat tililläni.

Tohtori Jabai:
Omat, alas painetut viettivoimat on helpompi sijoittaa toisenlaiseksi tulkittuun kehoon.

Järkyttävää heteronormatiivisuuden toistamista. Ajatus, ettei omanlaistaan kehoa voisi haluta on törkeä loukkaus paitsi homoseksuaaleja, myös tummeliaddikteja kohtaan. Emme voi saavuttaa seksuaalista tasa-arvoa ennenkuin ymmärretään, että viettivoimien sijoitus toisenlaisiin kehoihin on pelkkä sosiaalinen konstruktio, jonka jatkuva valtaeliitin taholta tapahtuva toisintaminen marginalisoi vähemmistöryhmiä ja tuottaa heille suunnatonta huolta ja murhetta.
  
  14. joulukuuta 2008 11:04:40

Nimi : Jamppa
  
Viesti : Pitäisikö tästäkin tehdä poliisille tutkintapyyntö, jossa homoaktiivit vaatimat heterokulttuurille kuolemaa?

- Vihaamme jokaista heterokulttuurin ilmentymää ja instituutiota. (...) Kuolema heterokulttuurille!, järjestön manifestissa sanotaan.

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/radikaalihomot-kuolema-heterokulttuurille/152327
  
  14. joulukuuta 2008 11:05:37

Nimi : Rappio
  
Viesti : Sivusta seuraaja, millä vitun ilveellä saat tuon bussikuskin suorittaman pahoinpitelyn liittymään maahanmuuttoon?!!? Oletko joku 6-vuotiaan tasolla oleva vammainen autisti mahdollisesti?
  
  14. joulukuuta 2008 11:07:52

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Herrajeesus. En edes kuvatessani huomannut että Jabain himolynkkausjuttu olikin Vieraskynä, eli pääkirjoitustason tilaustyö.

Media se jaksaa ylittää itsensä.

Jos muuten akateemisten ja median vasuri-pc-hulluus on jonkun mielestä foliopipo-osaston houreita, kannattaa käydä katsomassa Pikkupojan blogista Indoctrinate U-filmi. Sen jälkeen on vaikea nukkua.
  
  14. joulukuuta 2008 11:13:25


guestbook © freebok.net