14.12.2008: Homma-forum on avattu entistä järeämpänä! Siirtyminen alkakoon. Vieraskirjan uudet aikarajoitukset (1h) astuvat taas voimaan.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108126-108150

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ”Muukalaispelko ja seksuaalisuus kietoutuvat toisiinsa. Mustia miehiä kohtaan tunnetun irrationaalisen pelon ja vihan yhdeksi syyksi on todettu alitajuinen halu mustan miehen kehoa kohtaan”

Miten niin alitajuinen?

Eikö Helena Oikarinen-Jabain halu mustan miehen kehoon ole ihan päivätajunnan juttuja, jonka huomaavat valitettavasti jopa sivulliset, joille asian ei pitäisi millään tavoin edes kuulua?

Kunhan kysyn.
  
  14. joulukuuta 2008 7:43:53

Nimi : Zngr
  
Viesti : ”Muukalaispelko ja seksuaalisuus kietoutuvat toisiinsa. Mustia miehiä kohtaan tunnetun irrationaalisen pelon ja vihan yhdeksi syyksi on todettu alitajuinen halu mustan miehen kehoa kohtaan”

Sekopäinen ämmä yleistää omia halujaan, eikä edes tajua, että on samalla sangen rasistinen. Veikkaan, että jos kysyttäisiin "onko rotuja olemassa" vastaus olisi "EI MISSÄÄN NIMESSÄ NE OVAT KONSTRUKTIO".
  
  14. joulukuuta 2008 7:46:19

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Ei jumalauta, päivä alkaa hienosti. Pravdan Mielipide-sivulla Helena Oikarinen-Jabai, monikulttuurisuudesta ja kulttuurien kohtaamisesta väitellyt [sic!] taiteen tohtori todistaa: Muukalaispelko ja seksuaalisuus kietoutuvat toisiinsa. "Mustia miehiä kohtaan tunnetun irrationaalisen pelon ja vihan yhdeksi syyksi on todettu alitajuinen halu mustan miehen kehoa kohtaan."

Ekassa kappaleessa Mestari mainittu! "Varsinkin tumma ihonväri on epäsuorasti liitetty seksuaaliseen holtittomuuteen ja viettien hallitsemattomuuteen. Vastaaviin rasistisiin asenteisiin on tukeuduttu kautta aikojen... vaaleita valloittajiaan kehittymättömämpiä... jalot villit... seksuaalinen "toiseuttaminen"... KKK... lynkkaajien alitajuinen halu mustan miehen kehoa kohtaan..."

Legendaarista. Nyt ammun itseäni päähän koska alkoi tehdä mieli mustaa.
  
  14. joulukuuta 2008 7:47:17

Nimi : Jukka
  
Viesti : Se joka pelkää ei välttämättä ole irrationaalinen.

Toinen hyvä esimerkki on, jos nainen ei mene yksin humalassa Kaisaniemen puistoon kello 02.00 niin hän varmaan pelkää, mutta tuskin on irrationaalinen.
  
  14. joulukuuta 2008 7:47:57

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Hidas! Mikään ei kiihotu yhtä nopeasti kuin netsi talviaamuna.
  
  14. joulukuuta 2008 7:49:25

Nimi : Jukka
  
Viesti : Oikarinen-Jabain väite että seksuaalinen holtittomuus liitettäisiin mustaan rotuun vain jotenkin "epäsuorasti" ja vihjaillen ei ainakaan Rushtonin kirjan osalta pidä paikkaansa. Rushton liittää negroidisen rodun seksuaaliseen holtittomuuteen. Ja väittää että rodun ja seksuaalisen holtittomuuden välillä on korrelaatio ja esittää asiasta tilastollista näyttöä.

Luulisi tohtorin tietävän asian.  
  14. joulukuuta 2008 7:54:51

Nimi : Hiljainen tukija
  
Viesti : Yön Timo on kirjoitellut loistavan oivalluksen siitä miten sellaista ei voi vastustaa jota ei vielä ole, on vasta luomisvaiheessa. . .
  
  14. joulukuuta 2008 8:02:23

Nimi : mikko
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Maalailua tulevaisuudenkuvista.

Kun vihervasemmisto on saanut vaihdettua puhtaat kalsarit ja toteaa että Halla-aho saattaa vielä jokupäivä istua eduskunnassa niin veikkaan seuraavaa:

Esitys
Valtakunnallisiin luottamustehtäviin ei voi osallistua henkilö joka on saanut tuomion tai jota on epäilty yhteiskuntarauhan järkyttämisestä kuten mm. kiihoittaminen kansanryhmää vastaan, myös yritys on este.

Tulevaisuus näyttää...
  
  14. joulukuuta 2008 8:11:12

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : No olinko nyt eka? Sunnuntaisivulla punavuorelainen Juha Heinonen opiskelee shariaa Saudeissa. Hän hyväksyy nyt pyhän sodan.

  
  14. joulukuuta 2008 8:18:00

Nimi : Mika
  
Viesti : Helena Oikarinen-Jabain akateemiset “ansiot”:

"Identiteettiä etsimässä - tapaustutkimus suomalaisen äidin ja gambialais-suomalaisten tyttärien identiteeteistä peilattuna joidenkin gambialaisten naisten identiteetteihin." (Pro gradu –työ, 2000,)

"Suomalainen, ulkomaalainen vai ylirajainen hoppari? Tutkimus afrikkalaistaustaisten helsinkiläisnuorten ja lasten enkulturaatiosta" (Väitöskirja, 2007)

Koko elämä näkyy pyörivän afrikkalaisen miehen ja monikulttuurisuuden ympärillä. Näyttäisi olevan ihan kannattava alan valinta. Googlettamalla selviää, että ainakin apurahoja tälliasen “tieteen” tekemiseen on irronnut mukavasti ja erilaisia luento- ja opetustöitä näkyy riittävän…
  
  14. joulukuuta 2008 8:22:01

Nimi : VMJ
  
Viesti : Tuohon Mikon esille ottamaan Pravdan hammaslääkäri juttuun...

"Kunnallisen hammashuollon asiakkaita on vastaanotolla kehotettu siirtymään omalla kustannuksellaan yksityisen hammashuollon asiakkaiksi."

"Julkisen puolen hammaslääkäri löysi toisen asian yhteydessä hampaastani ison reiän. Hän sanoi, että julkisella puolella hoitoa varten tarvittaisiin toinen tarkastus ja pitkä jonotus. Hän kysyi, olenko töissä. Kun vastasin kyllä, hän sanoi, että sitten kannattaa mennä yksityiselle. Hän tarjosi ottamaansa röntgenkuvaa ilmaiseksi mukaan, jos menen yksityiselle."
Nainen, 36, Helsinki

On kivaa taas jälleen kerran maksaa veroja, kun niiden vastineeksi saa yhteiskunnalta palveluja. Ei haloo. Miettiikö kukaan koskaan mitä saamme vero eurojemme vastineeksi?

"Hammashoidon työmäärä on kymmenessä vuodessa lisääntynyt huimasti, hän muistuttaa. Lisätyötä teettää esimerkiksi se, ettei hampaita enää poisteta yhtä usein kuin ennen."

Voisiko työmäärää lisätä se, että maahamme on saapunut huippuosaajia, jotka eivät entisessä (tai nykyisessä!) kotimaassaan ole juurikaan pitänyt suuhygieniastaan huolta?
  
  14. joulukuuta 2008 8:22:11

Nimi : Zngr
  
Viesti : Sunnuntaisivulla punavuorelainen Juha Heinonen opiskelee shariaa Saudeissa. Hän hyväksyy nyt pyhän sodan.

DING.

Olette saavuttaneet suvaitsevuuden level 5.
  
  14. joulukuuta 2008 8:24:44

Nimi : Patteri-Petteri
  
Viesti : Näin vaan baari-ilta venyi aamuksi vieraskirjan parissa. NETSI EI NUKU! Kehtaako sinne keskiviikkona tulla nuivistelemaan, vaikka on räkänokka ja kersa? Jos ihan ujosti tulee vaan kättelemään ja siirtyy kauemmas ihailemaan?
  
  14. joulukuuta 2008 8:34:42

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Ahtisaari on Seura-lehdessä sanonut (via HS): "Suomikaan ei ole vielä puhdas stalinistikommunisteista, taistolaisista. He vaikuttavat edelleen hyvissä asemissa... [kehuja Stubbille ja Häkämiehelle] ... Suomettumisen ajan poliitikkojen olisi jo aika siirtyä eläkkeelle."

Suuri mies. Liian suuri Suomeen, ja pieneen autoon.
  
  14. joulukuuta 2008 8:39:41

Nimi : Mika
  
Viesti : "Voisiko työmäärää lisätä se, että maahamme on saapunut huippuosaajia, jotka eivät entisessä (tai nykyisessä!) kotimaassaan ole juurikaan pitänyt suuhygieniastaan huolta?"

Olen monta kertaa ihmetellyt sitä, miten kukaan lekuri enää suostuu tekemään töitä kunnallisella puolella, kun huomattava osa asiakkaista kasvukeskuksissa on maahanmuuttajia ja suomalaisia sosiaalipummeja. Jos olisin esim. hammaslääkäri, en kovin kauaa suostuisi paikkailemaan esim. assan seiniä pystyssä pitävien somalimiesten hampaita...
  
  14. joulukuuta 2008 8:40:14

Nimi : Taina
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Läntisillä mailla on historiallinen velka köyhille maille

Pelkästään Belgian Kongossa tapettiin kahden vuosikymmenen aikana n. 10 miljoonaa ihmistä. Tämä terrori päättyi vasta vuonna 1908. Kongon väkiluku tippui puoleen Belgian aloittamaa terroria edeltäneestä ajasta. Uhriluku oli suurempi kuin holokaustissa. Kongon alkuperäiset asukkaat pakotettiin orjatyöhön kumipuuviljelmille ja kaivoksiin. Jos vaadittua kiintiötä ei saatu täyteen, tapettiin työntekijöitä hakkaamalla heiltä raajoja irti. Hakatut raajat savustettiin ja jätettiin pelotteeksi muille työntekijöille. Tästä tuli Belgian Kongon historiaan jäänyt pahamainen tunnus ja vertauskuva. Orjuutus oli armotonta ja tappavaa. Ravinnonsaannista tai työoloista ei välitetty. Kuolleiden orjien tilalle saataisiin pakotettua uusia. Niskoittelu ja pakoyritykset kostettiin paenneiden omaisille. Omaisia pidettiin tätä varten vangittuina, ehkäisemään intoa kapinointiin.

Belgian Kongo on vain yksi luku länsimaiden kolonialismin historiassa. Lähes kaikki alueet Afrikassa orjuutettiin jossain vaiheessa historiaa. Orjakaleerit kuljettivat kymmeniä miljoonia ihmisiä uudelle mantereelle. Monet kuolivat jo matkalla. Orjia hakattiin, ruoskittiin ja kidutettiin, jotta he eivät enää muuta tietäisi kuin pelon ja 16-tuntiset työpäivät. Raiskaukset ja seksiorjuus olivat niin siirtomaissa kuin uudella mantereellakin arkipäivää. Jo 1800-luvulla arvioitiin orjissa olevan parikymmentä prosenttia valkoista verta, niin systemaattisesti isännät, isäntien lapset, rengit ja muut työmiehet orjia raiskasivat, käyttivät seksivälineinään. Aikalaiskuvaukset ovat dokumentoineet raiskauksien olleen usein äärimmäisen nöyryyttäviä ja väkivaltaisia ja niihin liittyi mm. ruoskintaa. Kymmenet miljoonat afrikkalaiset naiset joutuivat vuosisatojen aikana valkoisten raiskaamiksi, monet heistä lukemattomia kertoja. Yhteensä raiskauksia on täytynyt tapahtua satoja miljoonia, niin systemaattisesta hyväksikäytöstä on ollut kysymys, ja mm. Yhdysvalloissa mustan väestön sekoittumisesta valkoiseen perimään tämä on voitu todistaa. Kauneus oli orjalle suuri tragedia, ja monet siksi runtelivat itseään, että eivät olisi enää haluttavia.

Hyväksikäyttö jatkui pitkälle 1900-luvun puolelle asti. Itsenäisyysliikkeitä vastaan käydyissä sodissa kuoli miljoonia.

Voidaanko satojen miljoonien murhattujen, orjuutettujen ja raiskattujen jälkeen moralisoida maahanmuuttoa tai Afrikan avustamista?

Avustamisen pitäisi olla vielä paljon avokätisempää. Afrikasta kolonialismin aikakaudella varastettujen rikkauksien arvo on monikymmenkertainen kaikkeen annettuun kehitysapuun nähden. Vieläkin nämä jalokivet ja muut tämän riiston symbolit ovat kunniapaikalla Britannian hovissa, Ranskan museoissa eikä tästä länsimaiden historiasta ole käyty sellaista syväluotaavaa, anteeksi pyytävää ja syyllisyytemme myöntävää keskustelua kuin olisi pitänyt.

Kolonialismin jäljiltä Afrikan perinteiset heimorajatkin oli silvottu, kulttuurit revitty juuriltaan, ihmiset traumatisoitu ja tuon tuhon seuraamuksen heijastumia nähdään vielä tänäkin päivänä.

Syyllisten on kannettava vastuu. Afrikkalaisten vähätteleminen ja haukkuminen, maahanmuuton vastustaminen, kehitysavun evääminen heijastuvat holokaustin kieltämiseen. Valtavia historiallinen rikos ja vääryys tapahtui, paljon on vielä maksettavaa ennen kuin velka on hyvitetty.
Länsimaalaisesta hyvinvoinnista nauttivina me olemme osaltamme moraalisesti velvollisia osan tuosta velasta maksamaan.
  
  14. joulukuuta 2008 8:59:14

Nimi : reino
  
Viesti : Heippa, uusi Taina. Homma on jo hoidossa: Helena Oikarinen-Jabai kävi maksamassa mun puolesta velat gambiinoille. Herra Jabai tossa just soitteli Gambiasta, että asia on vilpitön. Muutenkin Jabailla menee kuulemma tosi hyvin. Lähetti jouluterveiset että viihtyy uuden perheensä kanssa mainiosti ja muutenkin asiat kunnossa.

Ja Patteri-Petteri, totta kai kehtaa tulla. Kyseessä on hyvin epämuodollinen ja lämminhenkinen tilaisuus, kuten netsien tapaamiset aina.
  
  14. joulukuuta 2008 9:04:59

Nimi : mikko
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Tainalle

Mä en ollut elossa silloin joten en ota vastuuta
  
  14. joulukuuta 2008 9:08:31

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Taina,

Paljonko sitä velkaa on vielä jäljellä?
  
  14. joulukuuta 2008 9:11:26

Nimi : far angst
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Suomeen ei sovellu VHM:n velkasynti kolonialismista. Suomi on ollut kahdenkin imperialistisen ulkovallan siirtomaa, joten me olemme maksatus- emme maksupuolella.

Suomalaisen VHM:n traumoja voikin selittää tältä kannalta. Samalla suomalainen VHM saa oikeuden käyttäytyä miten tahansa sikamaisesti, koska on ollut riiston kohteena ja siks niin perkeleenkin traumatisoitunut.

Hei, täähän on kivaa! Nyt saa polttaa kouluja ja se on muitten vika.
  
  14. joulukuuta 2008 9:28:37

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Läntisillä mailla on historiallinen velka köyhille maille

Pelkästään Belgian Kongossa tapettiin kahden vuosikymmenen aikana n. 10 miljoonaa ihmistä. Tämä terrori päättyi vasta vuonna 1908. Kongon väkiluku tippui puoleen Belgian aloittamaa terroria edeltäneestä ajasta. Uhriluku oli suurempi kuin holokaustissa."

..niin ketkä tekivät varsinaisen tappotyön? Lähinnä eliittineekerit hoisivat tehtävän, tosin valkoisten valvomana.

Noi miljoonat on korvatt moninkertaisesti ruokkimalla valtava väestönräjähdys.
  
  14. joulukuuta 2008 9:42:53

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Linkkejä päivän naurunappuloihin:

mustan nälkäisiä banjonsoittajia -

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/Nikopol2008/IMG_3124.jpg

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/Nikopol2008/IMG_3125.jpg

Bonuksena kunnon kukkistelua rikollisista ja niiden uhreista:

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/Nikopol2008/IMG_3126.jpg

Ans kattoo osasinko. Klikattavat linkit myös blogissa.
  
  14. joulukuuta 2008 9:45:47

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : No voi... menivät kallelleen. No kai jokainen osaa kääntää monitorinsa oikeaan asentoon...

Note to self: editointi loppuun asti omalla koneella, sitten vasta uploading. Oppia nuiva kaikki.
  
  14. joulukuuta 2008 9:55:46

Nimi : AIP
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Apua! Norjalaiset yrittää käännyttää meitin! (hyvinvarustetuissa ruokakaupoissa)
  
  14. joulukuuta 2008 9:58:16

Nimi : Valkea
  
Viesti : Taina siis vaatii vastuunkantoa:

- Kauan sitten tapahtuneesta, johon meillä ei ole ollut mahdollisuutta vaikuttaa millään tavalla.

- Tapahtuneesta, johon suomalaiset eivät liity millään tavalla (Kosmisia höpön pöpö yhteyksiä lukuunottamatta).

- Tapahtuneesta, johon afrikkalaiset ovat osallistuneet ja ovat myöhemmin käyttäneet vielä runsaammin vastaavia tai vielä brutaalimpia metodeja. Milloin afrikkalaiset alkavat kantaa vastuuta paljon eurooppalaisia laajemmasta väkivallasta toisiaan vastaan? Milloin afrikkalaiset alkavat kantaa vastuuta toistensa orjakaupasta, johon he osallistuivat suurimmalla ja brutaaleimmalla panoksella. Milloin afrikkalaiset alkavat kantaa vastuuta toistensa orjuuttamisesta, jota he harjoittivat laajasti kauan ennen eurooppalaisten saapumista?

- Mistä tiedämme, että kymmenen miljoonaa on oikea luku. Käytettiinkö silloin luotettavaa tappotilastointia?

Millä tavalla sinä, Taina, kannat käytännössä vastuuta afrikkalaisista? Asuuko sinun rapussasi jo siivottomia, röyhkeitä, ja lakia ja sääntöjä noudattamattomia afrikkalaisia, ja jos ei niin miksi ei? Laistatko sinä vastuusta, ja sysäät sen viattomien niskaan? Minun alueeltani voidaan lähettää runsaasti edellä kuvatun kaltaisia afrikkalaisia sinun luoksesi asumaan. Ilmoita osoitteesi, niin ilmoitan asianosaisille loppumattomasta vastuunkantohalukkuudestasi.

Milloin afrikkalaiset, joita on syntynyt ja olemassa monia satoja miljoonia enemmän ja muut kehitysmaalaiset, joita on syntynyt ja olemassa miljardeja enemmän kuin heitä olisi ilman länsimaalaista lääketiedettä, ruoantuotantotiedettä ja muuta teknologiaa, alkavat maksaa loppumatonta velkaansa länsimaisille ihmisille. Norman Borlaugin kehittämät viljalaadut ovat yksin vastuussa miljardeissa laskettavien ylimääräisten kehitysmaalaisten olemassaolosta:

http://en.wikipedia.org/wiki/Norman_Borlaug
  
  14. joulukuuta 2008 9:58:32


guestbook © freebok.net