14.12.2008: Homma-forum on avattu entistä järeämpänä! Siirtyminen alkakoon. Vieraskirjan uudet aikarajoitukset (1h) astuvat taas voimaan.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 108076-108100

Nimi : randomnetsi
  
Viesti : Sekalaisia hommaviritteisiä klassikoita:

The Homma
Homma Reloaded
Homma Revolutions

Nuivimisen sietämätön rotuviritteisyys

Tuntematon netsi

Pelastakaa sotamies Nuiva
Tappajanuiva

Nuiva armeijan leivissä
Nuiva Epsanjassa
Nuiva herra Helsingin herra
Nuiva menettää muistinsa

... ja tietenkin...

Mestari - Suomen tasavallan herra presidentti
  
  14. joulukuuta 2008 2:19:35

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "jos pätevä asianajotuomari hoitaa asiaa ei jussilla pitäisi olla huolen häivää"

Dream on. Yritän nyt painottaa tätä ennakkotapausta thomashot. Tässä kyseisessä tapauksessa mikään puolustus, edes Perry Mason ei olisi hoitanut asiaa puolustuksessa kotiin.

Miksi?

Miksi 18 vuotias sai 7.5 vuotta ehdotonta vankeutta + miljoonien korvaukset kännissä kirkon ränniin laitetusta palavasta paperitöppösestä?

- KOSKA suomen oikeuslaitos toimii ad hoc periaatteen mukaisesti. Tähän kuuluu oleellisesti pedagoginen tehtävä, missio tai "visio", jolla kasvatetaan kansalaisia kuin huora kasvattaa pukkia.

Suomalainen oikeuslaitos on idealistinen, sanan myrkyllisimmässä muodossa: äärimmäisen kaukana todellisesta valistuksen ajan pelisäännöistä, eli logiigasta, järjestä ja evidenttisistä tosiasioista.
  
  14. joulukuuta 2008 2:20:21

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Kekke

Viesti : " Mikä on teidän mielestänne Nuivasetä-trilogian paras osa?"

Ehdottomasti kolmas. Nuiveonen perheen saaga täydentyy syräntäriipaisevasti.

14. joulukuuta 2008 2:19:26
---------------------------

Tarkoitit kai "Syrjintäriipaisevasti"?
  
  14. joulukuuta 2008 2:23:09

Nimi : qwerty
  
Viesti : The Badass of the Week

link]http://www.badassoftheweek.com/hayha.html[/link]

Simo!
  
  14. joulukuuta 2008 2:23:43

Nimi : jjjj
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Joko vapisuttaa, Safka on vastarinnassa.

http://antifasistit.blogspot.com/

"Suomen Antifasistinen Komitea kokoontui 13.12.2008 ensimmäiseen kokoukseensa. Keskustelun aiheena olivat erityisesti Perussuomalaisten vaalivoitto ja Halla-aho. Kokouksessa käytyjen keskustelujen perusteella laadittu julistus julkaistaan tässä blogissa pian."
  
  14. joulukuuta 2008 2:24:23

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Heh, kävinpä tuolla SAFKAn sivuilla nyt ensimmäistä kertaa... henkevää keskustelua siellä. :)

"Timo Elonen kirjoitti...
Anonyymi kertoo kansalaisadressista, jolla on tarkoitus vastustaa uutta ulkomaalaislakia. Tässä adresissa oli kai eilen jo kymmenentuhatta nimeä. Ihmettelen miten voi protestoida jotain vastaan mitä ei vielä edes ole olemassa ollaan vasta luomisvaiheessa. Vasta-adressi voisi tietysti olla sellainen, jossa osoitetaan Thorsille luottamusta asiantuntijana ja vaaditaan hänelle työrauhaa.Suosittelisin kuitenkin,ettei Safka aloita tällaista adressia. Edelleenkin pätee sääntö, että hyviäkään aloitteita ei, ikävä kyllä, tueta, kun ne tulevat väärästä "puolueesta". Tekisimme vain palveluksen rasisteille ja perussuomalaisille. Odotetaan, että sellainen adressialoitus tulee "arvovaltaisemmalta" taholta. Sellainen aloite tulee aivan varmasti, ja senjälkeen sitä on tuettava kaikin keinoin.Useammat päällekkäiset adressit sekoittavat vain asiaa.Pääasia on kuitenkin perussuomalaisten rasismin avulla tapahtuvan nousun pysäyttäminen. Jos sellainen adressi SAFKA:lta kuitenkin tulee, olen minä varma allekirjoittaja. Allekirjoitan myös kaikki muut vastaavanlaiset, tulivatpa ne miltä taholta tahansa.
12. joulukuuta 2008 4:06"

Etenkin tuo kolmas lause on hieno ja oivaltava. :) "Ihmettelen miten voi protestoida jotain vastaan mitä ei vielä edes ole olemassa ollaan vasta luomisvaiheessa."
  
  14. joulukuuta 2008 2:31:07

Nimi : Junkkari
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ennen nukkumaanmenoa...

En tiedä miten tämä liittyy mihinkään, enkä edes sitä mitä tämä tarkoittaa mutta...

- Nuiva selän alla
- Kadonneen nuivan metsästäjät
- Citizen nuiva
- Night of the living nuiva's
- Texas chainsaw nuiva
- Deep nuiva throat
- Pahat nuivat (by markus selin productions)
- Once were nuiva's
- Schindlerin nuivat
- Butch Cassidy ja Sundance Jussi
- Bonnie & Nuiva
- Thelma ja Jussi
- Täällä nuivantähden alla

Hyv yöt, kaunis uned
  
  14. joulukuuta 2008 2:32:12

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Risto A.

Suomalainen oikeuslaitos on idealistinen, sanan myrkyllisimmässä muodossa: äärimmäisen kaukana todellisesta valistuksen ajan pelisäännöistä, eli logiigasta, järjestä ja evidenttisistä tosiasioista
-----------------------

Jota kuinkin samaa mieltä olen mutta jos nyt lähdetään siitä että Suomen lain mukaan henkirikoksen suunnitteleminen (Mikä sinällään on tosiaan aika outoa) ei ole lainvastaista niin kuinkas väännetään sitten tuomio että jos joku taho järjestellee tahallista tai tahatonta turvattomuutta sen toivotaan kohdistuvan järjestelijöihin...

Täytyy olla jo melkoisesti sumentunut tuomareiden ja syyttäjien järki jos tuosta juttua ja rangaistusta aikaiseksi saadaan....Ja jos saavat niin valitusteitä ja julkisuuttahan tulee riittämään.
  
  14. joulukuuta 2008 2:34:40

Nimi : Zngr
  
Viesti : Nuivimisen sietämätön rotuviritteisyys


Voi perkele ko mie yskin marjamehut nenään
  
  14. joulukuuta 2008 2:34:40

Nimi : Jeppe
  
Viesti : Törmäsin sattumalta erääseen blogiin jossa käsiteltiin Halla-ahoa ja PS:ää

http://www.svante.fi/mielipide.html
  
  14. joulukuuta 2008 2:36:36

Nimi : Risto A.
  
Viesti : ""Täytyy olla jo melkoisesti sumentunut tuomareiden ja syyttäjien järki jos tuosta juttua ja rangaistusta aikaiseksi saadaan....Ja jos saavat niin valitusteitä ja julkisuuttahan tulee riittämään.""

Niin. Niinhän sitä luulisi.

But, lets put it this way:

Jos järki olisi operatiivinen tekijä yhteiskunnassa, me emme olisi kukaan täällä vieraskirjassa..

Käänteisesti sama logiikka, koska järki ei ole operatiivinen tekijä yhteiskunnassa, jokainen voi olla varma, että järjettömyys saa aina vain uusia mahdollisuuksia..
  
  14. joulukuuta 2008 2:38:55

Nimi : Pöllämystynyt
  
Viesti : Pakko oli pölähtää paikan päälle, kun kerran minut rinnastettiin tähän toimintaan. Tarinani on se, että kirjoitin kansanedustajalleni palautetta uudesta ulkomaalaislaista. Vastaus oli jotakuinkin siihen suuntaan, että ei kiinnosta, olet vain Halla-ahon apureita. Myös persut mainittiin. Ilmeisesti vallanpitäjien keskuudessa levitellään tarinaa, että kaikki ulkomaalaislain kritiikki olisi perussuomalaisten masinoimaa. Onkohan nyt päässyt käymään niin, että tämä tarina olisi etukäteen rokottanut kansanedustajani kaikkea kritiikkiä vastaan?

Joka tapauksessa saitte uuden toverin.
  
  14. joulukuuta 2008 2:40:21

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Tässä on aika hyvä tykki videon alussa.
http://www.youtube.com/watch?v=y3ZYKSDbwQE&feature=related

Tuollainen ei kuitenkaan ottanut tuulta siipiensä alle, vissiin samasta syystä kuin 'nuclear handgranade'.."

- Ko. videossa oleva "atomikanuuna" kuluu sarjaan epäonnistuneita aseita. Sen kantama oli sen verran lyhyt, että se oli ydinräjähdyksen vaara-alueen rajalla. Toinen "pieni" ongelma oli se, että se oli rautatietykki, joka vaati joko rautatien rakentamisen ampumapaikalle, tai kanuunan kuljettamisen osina tuliasemaan ja siellä uudelleen kokoamisen. Ko. toimenpide oli sen verran hidas ja vaati niin paljon miehiä, että taistelutilanteessa tykkiä ei olisi edes saatu laukaisuvalmiiksi, ennenkuin se olisi joko vallattu tai tuhottu.

Toinen vieläkin käsittämättömämpi vehje oli ydin kranaatinheitin. Se oli kranaatinheitin, joka ampui pieniä taktisia ydinlatauksia. Sen kantama oli niin lyhyt, että ase ja sen miehistö olisivat itse tuhoutuneet ydinräjähdyksessä. 50-luku on täynnä tällaisia löyhäpäisiä ideoita, ydinteknologian käyttämisestä sodassa.
  
  14. joulukuuta 2008 2:40:33

Nimi : Kokoliha
  
Viesti : {i]kirjoitin kansanedustajalleni palautetta uudesta ulkomaalaislaista. Vastaus oli jotakuinkin siihen suuntaan, että ei kiinnosta, olet vain Halla-ahon apureita. Myös persut mainittiin. Ilmeisesti vallanpitäjien keskuudessa levitellään tarinaa, että kaikki ulkomaalaislain kritiikki olisi perussuomalaisten masinoimaa.[/i]

Pöllämystynyt,
voitko kertoa minkä puolueen edustajasta oli kyse?
  
  14. joulukuuta 2008 2:46:31

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Ydinkäsikranaattia tai -heitintä järjettömämpi oli homopommi, jota suunniteltiin tosissaan. :)

En muista, enkä jaksa googlettaa, mutta ideana oli tehdä vihollisarmeijasta homoja, jotka olisi nussineet toisensa tainnoksiin..

xDD
  
  14. joulukuuta 2008 2:47:07

Nimi : Pöllämystynyt
  
Viesti : "Pöllämystynyt,
voitko kertoa minkä puolueen edustajasta oli kyse?"

Kokoomuksen mies. Haluaisin kertoa nimen, mutta silloin hän ehkä saisi tietää, että olen kirjoittanut tänne. Mikä taas antaisi lisäpontta hänen kuvitelmilleen, että PS:n masinointia kaikki.
  
  14. joulukuuta 2008 2:50:19

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tuossahan noita monien suosikkileffoja olikin....Jatkoksi sopii mainita vielä tunnetuimpia hittejä menneiltä vuosilta:

-Born to be nuiva
-He ain`t heavy, he`s my nuiva
-Nuiva dreaming
-Hard days nuiva
-Have you ever seen the nuiva
-The wonder of nuiva
-Burning nuiva
-Whole lotta nuiva
-Lay back of the arms of nuiva
-Saturday night nuiva
  
  14. joulukuuta 2008 2:50:48

Nimi : Zngr
  
Viesti : Jeppe: onpa terävää sanailua tuolla blogissa. Milloinkohan me näemmä blogin jossa on asiasta jotain muuta kuin tunnepitoista mouhotusta ja jossa oikeasti murskataan Halla-ahon uskottavuus.

Se, mikä minua harmittaa, on maahanmuuttokriittisyydellä ratsastaminen. Ihmiset, jotka eivät tunne yhtään pakolaista tai eivät ole tietoisia pakolaisten "kotimaiden" tilanteista, äänestivät kunnallisvaaleissa maahanmuutokriittisiä, erityisesti PS:n listoilta löytyviä ehdokkaita.

Ahaa!
  
  14. joulukuuta 2008 2:51:43

Nimi : strawman
  
Viesti : Suomalia Filmi proudly presents:

Tuntematon jihad-sotilas
Somalimaa on syntinen laulu
Khatia, komisario Palmu!
Synergian siltalan pehtori
Jonsu ja Puumis neekereinä

Coming soon to a theater near you!
  
  14. joulukuuta 2008 2:53:55

Nimi : mmm
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Antiikkibändi http://www.youtube.com/watch?v=mqvgpTrA3Gk

kyselee onko järkee vai ei. Vaadin lyriikkavaltuutettua! Ja samaan hintaan lapo-valtuutettua joka sanoo soo soo!
  
  14. joulukuuta 2008 3:01:12

Nimi : Kokoliha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kokoomuksen mies. Haluaisin kertoa nimen, mutta silloin hän ehkä saisi tietää, että olen kirjoittanut tänne. Mikä taas antaisi lisäpontta hänen kuvitelmilleen, että PS:n masinointia kaikki.

OK. Älä suotta (mielestäni) kerrokaan nimeä. Ikävää kuulla tuollainen. Toki tuo mentaliteetti suurissa puolueissa tarkoittaa vääjäämätöntä äänivyöryä Persuille seuraavissa vaaleissa, mutta paljon mieluummin soisin ainakin kokkareiden ottavan nyt järjen käteeen ja torppaavan Thorsin esityksen kokonaan.

Kuuntelisivat nyt edes omaa nuorisojärjestöään!
  
  14. joulukuuta 2008 3:01:13

Nimi : Pekka K
  
Viesti : Ei nyt ihan tainnoksiin, mutta eräässä kulttuurissa homopommi voisi olla hyvinkin taistelumotivaatiota... tai no jotakin nostattava. :D Siinä tulee äkkiä kiire tapaamaan neitsyitä kun viereinen partasuu alkaa kiihottamaan.

Tässä vielä muita hyviä leffoja:
- Casanegro 2/5
- No Country for White Straight Man 5/5
- Full Metal Hijab 2/5
- Back to the Past 4/5
- Blade Ruiner 3/5
- Trainblasting 5/5
- Bride of Prophetstein 1/5
- Pirates of the Somali: The Curse of the Black Skin 2/5
  
  14. joulukuuta 2008 3:05:16

Nimi : Juha J.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Nimi : Futuristi

Viesti : "Tällaiset kiihotukset kannattaa ottaa talteen kera ruutukaappausten."
Kuka tahansa voi kyhätä millaisen sivun tahansa ja väittää sitä jonkun tekemäksi mutta poistamaksi. Todistusvoimaa on vain puoluettoman tahon luomalla tallenteella, jollainen voi olla esimerkiksi Googlen välimuistissa (cache) oleva sivu.

Erittäin hyvä huomio. Ilmeisesti juuri noin täytyy olla. Mutta ehkä myös sellainen toimii, että nettikiihotuksella on todistajia. Riittääkö se, että löytyy 10 todistajaa, jotka ovat valmiita menemään valalle ja vahvistavat ruutukaappauksen näkemäkseen. Mitä sanoo päivystävä lakinetsi?

Käsittääkseni netissä on paljon eliitin lemmikkien harjoittamaa suomalaisvastaista kiihotusta, valkoiseen rotuun kohdistuvaa kiihotusta, heteromiehiin kohdistuvaa kiihotusta ja alkuperäisväestön syrjintään kehottavaa kiihotusta.

14. joulukuuta 2008 1:10:30
"
Tuohon valkoiseen heteromieheen kohdistuvasta syrjinnästä toivoisin tutkimustietoa tai edes huoliteltuja esseitä.

Suomeksi turha odottaa, koska aihe ei ole akuutti ja ehkä ei edes olemassa sivistyneisön mielessä.

Luojan kiitos internetistä. Joku idiootti se tämänkin kommentin ymmärtää haluamallaan tavalla. Eli oikein.

Joo ja ruutukaappauksia kannattaa ottaa, johan uusin JHa:n artikkelikin sen puolesta todistaa.
  
  14. joulukuuta 2008 3:08:00

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuolla alempana joku viittasi tähän Svanten blogiin ja tekstiin siellä, piti käydä kyyläämässä...

Svantte pähkäilee 22 vuotiaan viisaudella mm.seuravaa:

"Halla-aho esimerkiksi kirjoittaa Somalian kuuluvan "elintasosiirtolaisuuden tärkeimpiin lähtömaihin". Myönnettäkööt että elintaso täällä Suomessa on parempi kuin maassa, jota ulkoasiainministeriömme luonnehtii 5.12.2008 seuraavalla tavalla: "Maasta tulee poistua heti, eikä sinne pidä matkustaa. Turvallisuustilanne vaarallinen". Jokainen voi myös tutkia, miten ulkoasiainministeriö kuvailee esimerkiksi Somalian terveydenhuoltoa. Halla-aho ajattelee tällaisesta valtiosta tulevien pakolaisten olevan elintasosiirtolaisa. Sanoja pakolainen ja elintasosiirtolainen tulee siis Halla-ahon mukaan pitää synonyymeinä"

Minäpä annan Sventelle kotitehtävän, opiskelija kun kerta on...kehitä teoria siitä että miksi Somaliassa voi pakolainen käydä lomailemassa ja se ei ole vaarallista?
Lisäkyssärinä vielä tämä:
Miksi sinne ei ole myöskään vaarallista lähettää lapsia "Kulttuuria oppimaan"?

Svantte myös epäilee että kukaan ei tunne pakolaista...No jaa, minäpä olen käynyt monessa maassa josta "Pakolaisia" tulee, josko se olisi pikkaisen jotain muuta kuin "Pakolaisen" tunteminen, noin niin kuin kokonaiskuvaa ja yhteiskuntaa ajatellen?

  
  14. joulukuuta 2008 3:09:44

Nimi : Jack
Kotisivu : esitutkintalaki
  
Viesti :

"Poliisin tai muun esitutkintaviranomaisen on toimitettava esitutkinta, kun sille tehdyn ilmoituksen perusteella tai muutoin on syytä epäillä, että rikos on tehty."

Kukahan tällaisen ilmoituksen on tehnyt? Vai onko syytä olettaa, että sen jälkeen kun kirjoittaja nousi julkisuuteen vaalivoiton ansiosta, poliisi oma-aloitteisesti kiinnostui tutkimaan, olisiko jokin rikos tapahtunut. Ovathan kirjoitukset olleet esillä jo vuosia. Miksi vasta nyt havahduttiin?

Epäilen, että esitutkinnan ovat saaneet aikaan tietyt tahot - en vain tiedä, mitkä. Jos nämä tahot ovat vihreitä tai höglundeja, esitutkinta tulee tuskin johtamaan mihinkään. Jos sen sijaan taustalla on ilmanneja tai muita korkeita viranomaisia, tilanne on huolestuttavampi. Tällainen toimija varmistaa lopputuloksen ennen kuin aloittaa prosessin. Epäonnistuminen ei ole vaihtoehto. Ellei sitten kyseessä ole Thorsin epätoivoinen kosto?

Yleisesti oletetaan, että poliisi on vain tahdoton toimija, joka tekee, mitä lain mukaan pitää tehdä. Tällöin unohdetaan monet viime aikoina julkisuudessa olleet tapaukset. Muistellaanpa vaikka Rusin tapausta. Miksi suojelupoliisilla oli pakonomainen tarve saada osoitettua Rusi syylliseksi? Miksi tutkittiin kymmeniä vuosia sitten tapahtunutta toimimista vieraan valtion hyväksi, jota ei ole enää edes olemassa? Haluttiinko Rusi pelata pois kuvioista? Haluttiinko avata pää uusille Stasi-paljastuksille? Kuinka korkeat tahot olivat lopullisesti tähtäimessä?

Miksi toinen vanha asia, Bodomin murha, nostettiin uudelleen esille hatarin todistein? Miksi poliisilla on vähän väliä meneillään omaa sisäistä nokitteluaan, jossa yhdet poliisit syyttävät toisia poliiseja (esimerkiksi paljon julkisuudessa esillä ollut huumepoliisien tapaus)? Eikö tämä kaikki viittaa siihen, että poliisiorganisaation sisällä on tekeillä asioita, josta suuri yleisö ei tiedä mitään? Mistä on kyse? Mihin yli-innokkaalla syyttelyllä pyritään? Onko kyse vain poliisin sisäisestä valtataistelusta tai siitä, että innokkaat poliisiviranomaiset metsästävät sulkia hattuunsa kiipiessään ylempiin virkoihin. Iso julkinen rikostutkintaprosessi on hyvä tapa nostaa profiilia ja päästä julkisuuteen. Joskus nämä tutkinnat tosin lässähtävät, mutta jos aikoo menestyä, myös epäonnistumisen riski on uskallettava ottaa.

Minulla on se käsitys, että varsikin isojen poliisipiirien toiminta on tavalla tai toisella yhteydessä yleiseen poliittiseen prosessiin, ja poliisit ovat poliittisia pelureita siinä missä kuka tahansa muukin. Näillä pelureilla vain on epätavallisen kovat keinot käytettävissään. Laissa oleva teksti "on syytä epäillä" on sen verran epäselvä, että se jättää poliisille harkintavaltaa. Ja juuri tätä harkintavaltaansa poliisi voi käyttää politiikan välineenä. Jos poliisi venyttää rajaa syytteen nostamisen suuntaan, poliisi lähettää tällöin julkisuuteen viestin: Pysykää kaukana tästä asiasta, tai teidät voidaan tuomita rikoksesta. Jos sen sijaan poliisi venyttää rajaa poispäin syytteen nostamisesta, kansalle välittyy viesti, että asia on harmiton, ja sitä koskeva laki on mahdollisesti vanhentunut.

Käytännön esimerkki voisi olla vaikkapa vuonna 1927 säädetty laki epäsiveellisten julkaisujen levittämisen ehkäisemisestä. Tuota lakia kirjaimellisesti tulkiten jokainen ns. "miestenlehtiä" myyvä kioski tai tavaratalo olisi voitu panna syytteeseen. Tässä tapauksessa poliisi seurasi yhteiskunnan yleistä ilmapiiriä ja venytti rajaa syytteen nostamattomuuden suuntaan. Luultavasti taustalla hääräili myös vaikutusvaltaisia lobbareita. Jallua ja eräitä muita "miestenlehtiä" julkaissut Lehtimiehet Oy julkaisi myös Tekniikan Maailmaa, ja monet varmaan muistavat, että Tekniikan Maailma lahjoitti poliisille hienoja kalliita erikoisvarusteltuja poliisiautoja ja oli muutenkin niin poliisimyönteinen kuin olla voi. Ehkä hienot poliisiautot saivat poliisin heltymään, ja se sulki silmänsä Jallun arveluttavilta kuvilta. Lopulta vuoden 1927 lakia oli joka tapauksessa venytetty jo niin pitkälle, että sen uskottavuus oli mennyt. Niinpä laki kumottiin kokonaisuudessaan vuonna 1998. Kolmekymmentä vuotta aikaisemmin oli kuitenkin käyty vielä tiukkaa rajanvetoa lain tulkinnasta, ja sen perusteella oli annettu tuomioita.

Tällä hetkellä tilanne on ilmeisesti se, että julkisten tiedotusvälineiden luoma "yleinen ilmapiiri" tai jotkut muut asiat saavat poliisin venyttämään "kiihottamislain" puuttumiskynnystä aivan järkyttävyyteen asti syytteen nostamisen suuntaan. Poliisi on siis tässä tapauksessa politiikan välikappale tai poliittinen toimija tai jotain tältä väliltä.

Valitettavasti tavallisen kansalaisen osaksi jää jauhautuminen prosessissa, kun isot pojat pelaavat.
Esitutkinnat joistakin harmittomista blogeista olisivat itsessään pelkkä farssi. Jotta niissä voi nähdä jotain järkeä, asiaa on tarkasteltava laajemmassa perspektiivissä. Ei mahda mitään, että erilaisia salaliittoajatuksia joutuu vähän väliä häätämään mielestään, kun näitä asioita miettii.
  
  14. joulukuuta 2008 3:09:54


guestbook © freebok.net