14.12.2008: Homma-forum on avattu entistä järeämpänä! Siirtyminen alkakoon. Vieraskirjan uudet aikarajoitukset (1h) astuvat taas voimaan.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 107951-107975

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Jaaha, toinen korjaus tulee heti perään:

Jos suomalainen syyttäjä- ja oikeuslaitos toimivat lain kirjainta ja henkeä, syytettä ei nosteta eikä tuomiota tule.

Pitänee olla Jos...noudattavat tai Jos...toimivat lain kirjainta ja henkeä noudattaen.
  
  13. joulukuuta 2008 22:50:55

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 18 151. Esitän varovaisena nimimerkkikirjoittajana matalaviritteisen veikkauksen

18 223
  
  13. joulukuuta 2008 22:56:01

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Niin siis tuon yläreunassa olevan äänestyslinkin tarkoitus on, että käytte Pravdan kiusaksi äänestämässä minua. Taidan jo johtaakin.
  
  13. joulukuuta 2008 22:57:16

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Halla-aho on kieltänyt välimerkeistä koostuvat nimimerkit. Kuinka suvaitsemattomaksi ihminen oikein voi tulla? Välimerkki on vähän niin kuin Välimeri, johtuisiko se siitä? Sanna! SANNA!! Halla-aho selittää olevansa välimerkkikriittinen vaikka se on oikeasti välimerkkivastainen. Tee pian juttu, ja käytä oikein paljon välimerkkejä ja rivinvaihtoja!
  
  13. joulukuuta 2008 23:05:07

Nimi : Zngr
  
Viesti : Jahas, täällä masinoidaan taas jotain. Kävin äänestämässä siinä toivossa, että Sanna kiinnittää minuun huomiota.
Sanna, näytät kuvissa hoikalta, kuinka pitkä olet?

  
  13. joulukuuta 2008 23:12:55

Nimi : reino
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hommafoorumi on jälleen käytettävissä (uudessa osoitteessa) joko huomenna tai maanantaina.

Monet ovat esittäneet, että olisi hyödyllistä, jos olisi olemassa esim. ry jota voitaisiin käyttää juristikulujen yms. maksamiseen. Ollos huoleton, poikas valveil on. Meillä on olemassa erilaisia yhdistyksiä yms. joita voidaan tarpeen tullen käyttää. Niistä ei nyt tässä vaiheessa sen enempää. Mutta on tässä nyt edes vähän valmistauduttu. ;)
  
  13. joulukuuta 2008 23:13:20

Nimi : Junkkari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Niin siis tuon yläreunassa olevan äänestyslinkin tarkoitus on, että käytte Pravdan kiusaksi äänestämässä minua. Taidan jo johtaakin."

Aj aj bensaa liekkeihin. "Halla-aho lietsoo kannattajiaan sabotoimaan hesarin äänestystä".

Täältä 1 Ä:ni. Kiusa se on pienikin kiusa.
  
  13. joulukuuta 2008 23:16:14

Nimi : Viiro
  
Viesti : "Niin siis tuon yläreunassa olevan äänestyslinkin tarkoitus on, että käytte Pravdan kiusaksi äänestämässä minua. Taidan jo johtaakin." Ai harmi, minä kun ehdin jo äänestää arvon rva Thorsia.
  
  13. joulukuuta 2008 23:17:31

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : "Laatulehdistöltä" voi tietysti odottaa, että realismi/järki/common sense/jopa huumorintaju pelaisi leikkimielisen äänestyskilvan yhteydessä.

Eipä vaan toimi, nytkään. "Muut"-luokka kasvaa epäilyttävästi. Huomenna joku saa potkut.

  
  13. joulukuuta 2008 23:19:34

Nimi : Junkkari
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Minä äänesti Thorsia vuoden mokaajaksi. Halla-ahoa äänestin vuoden julkkikseksi ja vuoden sonniksi :D
  
  13. joulukuuta 2008 23:20:26

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Luetteloikaapa kaikenlaisia monikulttuurisia kliseelauseita ja älynväläyksiä ja muuttakaa niistä maahanmuuttaja Halla-aholaiseksi tai nuivistiksi. Tulee lystikästä

  
  13. joulukuuta 2008 23:20:57

Nimi : Nuorinainen
  
Viesti : En ole kerennyt lukemaan viimeaikaisia viestejä vieraskirjasta, mutta tulenpahan ilmoittamaan että allekirjoitin thorsin lain vastaiseen addressiin nimeni. Ja luin kyllä perusteellisesti kaiken tarvittavan, joten kenenkään ei tarvitse tulla kyselemään tiesinkö varmasti ketä vastaan "äänestin". ;)
  
  13. joulukuuta 2008 23:21:37

Nimi : Viiro
  
Viesti : Oho, sehän olikin "Vuoden julkkis" eikä "Vuoden mokaaja". No, onhan rva Nuuskamuikkunen myös julkkis. Pitää kai toiselta IP:ltä äänestää hra Nuivaa julkkikseksi.
  
  13. joulukuuta 2008 23:21:46

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Zngr: "Sanna, näytät kuvissa hoikalta, kuinka pitkä olet?"

IS: "Mestari Halla-ahon kannattajat kalapuikkoviiksi-sektoria. Nimettömät vihanlietsojat ahdistelevat seksuaalisesti puolueettoman lehdistön edustajia."
  
  13. joulukuuta 2008 23:22:08

Nimi : DuPont
  
Viesti : JH-a: "Niin siis tuon yläreunassa olevan äänestyslinkin tarkoitus on, että käytte Pravdan kiusaksi äänestämässä minua. Taidan jo johtaakin."

Ai, anteeksi. Taisin äänestää vahingossa Astrid Thorsia!
  
  13. joulukuuta 2008 23:23:37

Nimi : Nuorinainen
  
Viesti : Ai saakeli, mä äänestän sua jo nyt vaikkei mitään vaaleja nyt olekaan!
  
  13. joulukuuta 2008 23:25:04

Nimi : HaH
  
Viesti : Itsehän äänestin jo aikoinaan - ja ilman masinointeja - Jussia niin Vuoden Jukkikseksi kuin Sonniksi; Vuoden Äijä -kategoriaa kun ei ollut.
____________

Off-Topic: Thaimaan Ayutthayassa on ollut viimeaikoina tonttuja. Valtakunnan TV:kin on jo asian noteerannut. Tänään oli TV3:ssa juttua.

Kyse ei siis ole joulutontuista, tai riisipellon laitaa pitkin ryömivistä vodkaturisteista, vaan ihan oikeasti "pikkuihmisistä", Khon Lek:eistä. Näistä ei tietenkään ole kunnon valokuvia tai muutakaa vastaavaa evidenssiä, mutta viitteitä kyllä paljon, ja toki epämääräisiä havaintoja.

Ovatkohan ne nuivia?
  
  13. joulukuuta 2008 23:25:22

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Anu Sorja: "Luetteloikaapa kaikenlaisia monikulttuurisia kliseelauseita ja älynväläyksiä ja muuttakaa niistä maahanmuuttaja Halla-aholaiseksi tai nuivistiksi. Tulee lystikästä"

Käänteinen Camilla Haaviston laki: "Halla-aholaiset sinänsä eivät ole tuoneet mitään huonoa. Toki on joitain heihin liittyviä negatiivisia ilmiöitä, mutta ne eivät ole halla-aholaisten vaan yhteiskunnan tuottamia."
  
  13. joulukuuta 2008 23:28:57

Nimi : Vierasse
  
Viesti : Mistä niitä ääniä oikein sataa?
  
  13. joulukuuta 2008 23:30:03

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Sain viime yönä juuri ennen sikeään nukahtamista idean viestien piilottamisesta välimerkkeihin. Idea oli tuossa tilassa omasta mielestäni Salvador Dalimaisen nerokas.
  
  13. joulukuuta 2008 23:32:56

Nimi : Viiro
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Vuoden pari: Jussi Halla-aho ja Hilla Halla-aho
Vuoden sonni: Jussi Halla-aho
Vuoden julkkis: Jussi Halla-aho
Vuoden tähdenlento: Astrid Thors
Vuoden mokaaja: Astrid Thors
  
  13. joulukuuta 2008 23:36:07

Nimi : Viljami
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Halla-aholaisuus on rikkaus ja voimavara!
  
  13. joulukuuta 2008 23:37:27

Nimi : PK
  
Viesti : Taisin joskus äänestää Jussia vuoden takaksi, tai jotain.
  
  13. joulukuuta 2008 23:43:40

Nimi : Junkkari
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Halla-aholaiset tuovat väriä katukuvaamme ja nuivistit tuovat kaivattua uutta verta suomalaisten rutsaiseen geeniperimään. Kuka sitä peppumme vanhuksina pyyhkisi ilman Halla-aholaisia?
  
  13. joulukuuta 2008 23:45:42

Nimi : Anna
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Argumentointisi on mielenkiintoista. Olet selvästi etsinyt paljon taustatietoa, joskin (se sallittakoon), valikoinut esittämäsi tiedot tarkkaan. En ole vieraillut blogissasi aiemmin, enkä tarkistanut esittämiäsi tietoja. Minusta on kuitenkin erittäin hyvä, että maahanmuuttoa, ja esim. ulkomaalaisten ilmaista opiskelua Suomessa voidaan kritisoida. En ymmärrä, miksi pienen maan pitäisi sellaisesta maksaa. Olen ajatusmaailmaltani vihreä, mutta en näe itse, että minun sen vuoksi pitäisi kannattaa kritiikittömästi kaikkea maahan muuton sallimista. (Minusta tulee toimia tapauskohtaisesti harkiten.) Enemmän, kuin vihreyden ja maahanmuuttomyönteisyyden aukoton yhdistäminen blogissasi minua kuitenkin häiritsee naisena yleinen ilmiö: miesten kovaäänisyys sekä raiskauksen puolestapuhujina, että sen ns. vastustajina, jolloin he osoittavat syyllisiä tavalla, joka ei viestitä minulle aitoa huolta asiasta vaan pikemminkin omaa poliittista kunnianhimoa.
Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että on hyvä, että naiset itse ottavat aktiivisemmin kantaa näihin asioihin. Lisäksi haluaisin vielä sanoa, että Suomessa naisten kohtaamista väkivaltatapauksista suuri osa tapahtuu kotona.
  
  13. joulukuuta 2008 23:46:30


guestbook © freebok.net