14.12.2008: Homma-forum on avattu entistä järeämpänä! Siirtyminen alkakoon. Vieraskirjan uudet aikarajoitukset (1h) astuvat taas voimaan.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 107926-107950

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Voi perhana, nyt vasta tajusin oman henkisen vajaavuuteni...Tuolla alempana kun mainostettiin Tamperelaisen viheriön Päivi Sinkkosen blogia niin menin sitä sitten tutkailemaan.
Olen tähän päivään menessä luullut että jos aikoo esittää jotain mielestään tärkeää niin ei voi(Varsinkaan samassa jutussa,saati sitten otsikossa) jostain asiasta sanoa "kyllä" ja "ei".
Näköjään voi, ja ihan pokkana vielä, tässä siis Päivin blogista:

"runsas 3 prosenttia eri toimialojen työntekijöistä tulee olla maahanmuuttajataustaisia.

Maahanmuuttajataustaisille tamperelaisille tulee varata tietty kiintiö kesätyöpaikoista.
Syrjintä ja rasismi on tunnistettava ja niihin on puututtava tiukin toimin."

Ruoditaanpa...Ensinnäkin se että on maahanmuuttaja, ei merkitse automaattisesti rasismia joltain taholta, ts.rasismi-sana ei ole synonyymi maahamuuttaja-sanalle.
Rasismia joko tapahtuu jonkun toimesta tai sitten ei, se että Päivin mielestä maahanmuuttaja kokee rasismia vain siksi että on maahanmuuttaja,ei taatusti pidä paikkaansa....Vai onko maahanmuuttaja luokiteltu nykyään jonkinlaiseksi roduksi tai uskonnoksi?(Vihreiden toimesta uskonnoksi kyllä mutta se ei riitä)

Seuraavaksi Päivi oksentaa että syrjintää ei tulle sallia mutta vaati kuitenkin syrjintää maahamuuttajan nimissä.
Häh?
Onko tällä lepakoita tapulissa?

Tuo kesätyöpaikka on mielestäni erityisen hauska, alempana jutussaan Päivi peräänkuuluttaa kouluttautuneiden maahanmuuttajien työllistämistä (Lääkäri,insinööri?) ja nyt sitten kuitenkin tarjoaisi kiintiötä kesätyöpaikoista jotka perinteisesti ovat koululaisten hrjoittelua työelämään, nurmikon leikkausta,apuhommia ja muuta sen semmoista.

Tekisi mieleni kysyä että mitä aineita tämä Päivi käyttää ja näillä meriiteilläkö päästään hoitamaan yhteiskunnan asioita?
Huhhuh!

Nooh...Päivi jatkaa:
" Rakenteellinen syrjintä ja rasismi ilmenevät juuri näin: niin kauan kuin Matti on tarjolla, Mohammed ei saa töitä, koulutuksestaan tai pätevyydestään huolimatta. Jos tätä ilmiötä ei ymmärretä tai sitä ei haluta myöntää ja siihen ei selkeästi puututa, kasataan tulevaisuuteen katkeruutta, epäoikeudenmukaisuuden kokemuksia, sosiaalisia ongelmia ja kuihtuva kaupunki."

Päiviseni, kannattaisko sinun ymmärtää tämä että Suomessa vaaditaan sekä koulutuksessa että ammateissa tietty pätevyys?
Jos Mohamedilla ei ole esittää vaikkapa gynegologin pätevyyttä semmoisesta opinahjosta joka listojen mukaan vastaa suomalaisen yhteiskunnan vaatimuksia ja edelleen kielivaatimuksia niin silloin Mohamed ei ole Suomessa pätevä toimimaan gynegologina.
Gynegologiksi ei siis riitä että Mohamed sanoo olevansa sellainen tai että on täysin tuntematon todiste siitä.
Tämä on siis ääääääääääärimmäisen yksinkertainen asia.....Ei tähän tarvita syrjintää, eikä rasismia.
Päivi ei taida ymmärtää että tämä on asia jota kutsutaan tasarvoksi?
Voisin tietty kysyä vaikkapa että lähtiskö Päivi kanssani DC-10:llä privaatti-lennolle, olen nimittäin lentokapteeni!
Tosin lentokapteenin paperit ovat netistä ostettuja ja niitä ei kukaan Suomessa tunnusta mutta Päivin logiikan mukaan olen täysin pätevä? ( Sain kaupan päälle astronautin pätevyydenkin...)

No jaah...Tuo Päivin Blogin on niin naivi että ei sitä enempää viitsi lukea vaikka älyttömyyksiä riittää enemmänkin, nousee vain turhaan tuo verenpaine...Etsin jotain älyykkäämpää ja jotain missä olisi enemmän asiaa enemmän ajatteleville....Sattuisiko kukaan tietämään onko Ransu-koiralla tai Pikku-kakkosella omaa blogia?

Vielä kerran kuitenkin pitää ihmetellä että kun tässä maassa vaaditaan tänä päivänä kaikkialla jos jonkinlaista pätevyyttä niin yht äkkiä sillä ei niin olisikaan väliä jos vain sattuu tulemaan Suomen rajojen ulkopuolelta...Poikkeuksena näyttää tähän olevan vain yhteiskunnalisten asioiden hoito tiettyjen puolueiden jäsenten toimesta, silloin näyttää pätevyys olevan vain este...Ihqua!
  
  13. joulukuuta 2008 21:40:42

Nimi : Pekka K
  
Viesti : Onkohan Illman jäävi, kun siihenkin kohdistuu osa kirjoituksista...?
  
  13. joulukuuta 2008 21:42:08

Nimi : qwerty
  
Viesti : dothefake: "Presidentin kanslia-ohjelmassa mainittiin äsken Halla-Ahon kellari."

Oikeasti? Kuinka paljon yhtä henkilöä saa rienata? Ovatko ns. halla-aholaiset ihmisryhmä? Saako meitä solvata aivan noin vain? Meitä saa näköjään sylkeä naamaan, ilman seurauksia. Aika upeeta! Kuka tämän systeemin on pystyttänyt?

Saako tässä maassa omata hallituksen (Brax, Thors) vastaisen mielipiteen? Kysyn vaan.
  
  13. joulukuuta 2008 21:42:54

Nimi : Makrilli
  
Viesti : Onko minusta nyt tullut halla-aholainen? Ja jos on, tulisiko minun olla loukkaantunut jostain?

Halla-aholaisuus on olkinukke jota vastaan on helppo hyokata. Mielestani halla-aholoisuus ei edusta mitaan muuta kuin kuvia kumartelematonta ja hyvin argumentoitua, faktoihin perustuvaa, kiihkotonta ja analyyttista keskustelua maahanmuutosta ja sen lieveilmioista. Nain maaritellen, luettakoon minut halla-aholaiseksi. Mika jarkytys!
  
  13. joulukuuta 2008 21:47:36

Nimi : qwerty
  
Viesti : Adelphi - Ja minähän pysyn kannassani!
Joku täällä heitti pikku O:sta vertauksen siiseliin. Voin olla väärässäkin, mutta noin minä sen ymmärsin. Häl väl ;)
  
  13. joulukuuta 2008 21:48:00

Nimi : Jari S
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Tänään vaimon oli tulossa kotiin poikani kanssa bussilla. (Tku)

Maksaessaan matkaa bussinkuljettaja kieltäytyi ottmasta lastenlippua vaan vaati pojalta aikuisten matkan hintaa. Poikani on 10 vuotias.

Vaimoni yritti tivata kuljettjalta syytä, mutta kuljettjan Suomenkielentaito oli niin huono, että vaimoni ei ymmätyänyt mitä mies tarkoitti. Vaimoni oli vihanen ja hämmentynyt, mutta maksoi kiltisti matkan, joka oli kalliimpi kuin piti poikani osalta.

Miten ihminen, joka ei osaa Suomenkieltä sen vertaa, että osaisi palvella suomenkielellä asiakkaita voi olla tuollaisessa työssä? linja-auton ajokortin saamiseen pitää opiskella ja osata suomenkieltä.
Nyt näyttääkin siltä, että (mamut) ovat saaneet ihan omat säännöt joilla voi työllistyä Suomessa.

Suomenkansalaiset siis ovat eriarvoisessa asemassa maahanmuuttajiin nähden.

Ei mennyt kauan kun meistä tehtiin vieraita omasaa maassamme.

Halla-aholle voimia ja kunnioitusta.( Rispektii)

- Jari S. Turku -
  
  13. joulukuuta 2008 21:48:45

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Koen täällä keskustelutaululla oloni hyvin oudoksi, koska uskallan olla omaaa nimeäni käyttäen avoimesti samaa mieltä Jussin kanssa. Ilmeisesti teen jotain väärin, koska en piiloudu nimimerkin taakse?

Jussikin uskaltaa puolustaa omia mielipiteitäänsä aivan avoimesti ja rehelliesti omalla nimellään.

Jos ihan oikeasti olisitte samaa mieltä Jussin kanssa, ette piileskelisi nimimerkkien takana, vaan uskoisitte itseenne ja voisitte jopa olla ihan oikeastikin ylpeitä itsestänne."

Jokaisella on tietenkin oikeus mielipiteeseensä. Eihän sille mitään voi, jos sinua häiritsee muiden anonyymiys. Jokaisella on varmasti omat syynsä anonyymiydelleen, olivat ne kuinka huonot tahansa. Minusta on kunnioitettavaa esiintyä omalla nimellään. Itse en sitä kuitenkaan tee, ennen kun se on mielestäni välttämätöntä.

Olet saattanut huomata, että Jussi on saanut aivan helvetisti paskaa niskaansa kaikilta tahoilta. Kaikki eivät halua tappouhkauksia, perheeseensä kohdistuvia uhkauksia tai kenkää työpaikaltaan, joka saattaa olla julkisella sektorilla. Jotkut osaavat arvioida näiden riskit realistisesti, jotkut ovat liian vainoharhaisia.

Minä olen kyllä valmis pysymään poissa jos Jussi kieltää nimimerkillä kirjoittamisen. Tuolloin harkitsen myös kaapistatuloa. Mutta muussa tapauksessa, nykytilanteessa, en. Jos se jotain häiritsee, harmi, mutta ei voi mitään. Se, kirjoitanko nimimerkillä vai omalla nimelläni, ei vaikuta mitään siihen olenko Jussin kanssa eri mieltä vai samaa mieltä. Jos Jussi haluaa tietää nimeni, hän voi kysyä.
  
  13. joulukuuta 2008 21:51:19

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : qwerty: miten selität lihavoidun kohdan Jannen kommentissa?

Kummallista, että hyväntahtoisen siiselin näköisen entisen kirkkoslaavin opettajani fiksaatio mustien miesten raiskailuihin Kaisaniemen puistossa näyttää näinä päivinä määrittävän Suomen poliittisen diskurssin.

Voi olla, että joku on täällä verrannut Soininvaaraa siiseliin – en mene vannomaan, vaikken ole tuollaista viestiä huomannut – mutta kenellekään ei liene epäselvää, kenestä Jannen kommentissa on kyse.
  
  13. joulukuuta 2008 21:54:56

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Jotka nimeään haluaa käyttää niin käyttää. Muut toivottavasti käyttävät sitä nimeään ainakin äänestyspäivänä.

Suomi tarvitsee lisää Halla-aholaisia.
  
  13. joulukuuta 2008 21:58:47

Nimi : Totuus
  
Viesti : Suomen kansallismielisten TOP-5:
1. Henrik Holappa
2. nimim. Marka Ragnos
3. Vesa I Laurio
4. nimim. kaarnalaiva
5. nimim. 1939 Kohti voittoa

Svekomaanit, sionistit, petturit ja puliveivarit TOP-5:
1. Jani "Hengist Duval" Alander
2. Veli-Pekka Kortelainen
3. Jussi Halla-aho
4. Ronnie "Rommel" Hautala
5. Esa "Robespierre" Taberman
Tästä kategoriasta kunniamaininnan saa kaikki Suomen Zionin käräjien jäsenet, perssuomalaiset ja Halla-ahon persekärpäset.
  
  13. joulukuuta 2008 21:58:53

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Totuus"

selitäppäs hieman?
  
  13. joulukuuta 2008 22:00:33

Nimi : Pasi Kylliö
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Tästä kategoriasta kunniamaininnan saa kaikki Suomen Zionin käräjien jäsenet, perssuomalaiset ja Halla-ahon persekärpäset".

Olen otettu...ja otankin. Hik.
  
  13. joulukuuta 2008 22:04:24

Nimi : PK
  
Viesti : ...
Kansan suussa Tampere tunnetaan yleisesti lempinimellä Manse. Nimen etymologia on Tampereen vahvassa teollisuusperinteessä, assosiaatiossa Manchesterin teollisuuskaupunkiin Englannissa. Kuitenkin Tampereen murteessa ei käytetä erityisemmin tätä sanaa.

Tampereen paikallinen erikoisruoka on mustamakkara.

Tampereen kulttuuria ovat rikastuttaneet maahanmuuttajat joita kaupungissa on 3,2% väestöstä. Maahanmuuttajat tekevät 40,9% raiskauksista ja 12,2% henkeä tai terveyttä uhkaavista rikoksista.
  
  13. joulukuuta 2008 22:07:42

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (Jari S kirjoitti): "Vaimoni oli vihanen ja hämmentynyt, mutta maksoi kiltisti matkan, joka oli kalliimpi kuin piti poikani osalta".

Kannattaa reklamoida asianomaiseen Turun liikennöintiyhtiöön ja asiallisesti kertoa mitä on tapahtunut ja vaatia, että kuljettajilla on oltava sellainen suomen kielen taito, että 10-vuotiaan oikea taksa voidaan määritellä. Ja vaatia myös ylihinnan palautusta.

Otan osaa, on aivan perseestä ettei asiakaspalvelutehtävässä toimivalla ole kykyä kommunikoida Suomessa suomeksi, mutta asiallinen palaute kannattaa. Se ajaa eteenpäin Hommaa. Homma on järki.
  
  13. joulukuuta 2008 22:08:57

Nimi : Makrilli
  
Viesti : 18 119. Maanantaiksi 20 000.
  
  13. joulukuuta 2008 22:22:29

Nimi : Jorma K. A. Räty
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Avrelivs - Kokonaisvaltaisesti katsoen harvinaisen siisti ja asiallinen kommentti, vaikket aivan samaa mieltä kanssani olekaan...

Hipsin nyt finaalisesti pois tältä foorumilta...---

Ceterum censeo: Aito ja rehellinen suomalainen mies tai nainen ei piiloudu nimimerkin taakse... Aito ja suomalainen uskaltaa ilmaista mielipiteensä omaa nimeään käyttäen!

---

Se siitä. Pitäkää siniset muoviämpärinne ja punaiset haravanne. En tule enää kinastelemaan hiekkalaatikollenne... - Paitsi että joskus tulen hakemaan sen keltaisen muovilapioni, joka nyt jäi siihen hiekkalaatikon reunalle...
  
  13. joulukuuta 2008 22:28:05

Nimi : Embo
  
Viesti : niin kauan kuin Matti on tarjolla, Mohammed ei saa töitä, koulutuksestaan tai pätevyydestään huolimatta.

Ei niin, mutta syy ei ole rasismi, vaan se, että muslimin palkkaaminen vaikuttaa riskiltä. Muslimien vaatimuksiin on taivuttu liiaksikin, ja kukaan työnantaja ei ota riskiä siitä, että muslimi alkaisi vaatia erityiskohtelua ja erityisoikeuksua.

Kärjistettynä: Mohammed ei saa töitä, koska Mohammedin siskolle järjestettiin ikioma uimavuoro, ja Mohammedin koulussa joulujuhlakin muutettiin Talent-showksi. Eikä Mohammedin etniseen ryhmään kuuluvia rikollisia ole karkotettu Suomesta pois.

Näin se menee, piti siitä tai ei.

Kokonaan eri juttu onkin se, pitäisikö Matin jäädä ilman töitä vain siksi, että Mohammed sattuu olemaan tarjolla. Miksi pitäisi olla mekanismi, jolla maahan voi tulla ulkopuolelta, ja syrjäyttää kantaväestön jäsen laillisesti?
  
  13. joulukuuta 2008 22:29:03

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jorma ei saanut mitalia, ja nyt kiukuttaa.

Tervemenoa, Homma^^^ on joukkuelaji.
  
  13. joulukuuta 2008 22:32:00

Nimi : Jussin pyytämiä kuvakaappauksia
  
Viesti : http://mediaseuranta.blogspot.com/2008/12/ilta-sanomat-jussi-halla-ahosta-tehdn.html
  
  13. joulukuuta 2008 22:32:15

Nimi : JanneK
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Totuus

Viesti : Suomen kansallismielisten TOP-5:
1. Henrik Holappa
2. nimim. Marka Ragnos
3. Vesa I Laurio
4. nimim. kaarnalaiva
5. nimim. 1939 Kohti voittoa

Svekomaanit, sionistit, petturit ja puliveivarit TOP-5:
1. Jani "Hengist Duval" Alander
2. Veli-Pekka Kortelainen
3. Jussi Halla-aho
4. Ronnie "Rommel" Hautala
5. Esa "Robespierre" Taberman
Tästä kategoriasta kunniamaininnan saa kaikki Suomen Zionin käräjien jäsenet, perssuomalaiset ja Halla-ahon persekärpäset."

"Kovan linjan" poikien listoilta vaikuttaisi. Ei kannateta mitään teenjuontikerhoja tai vastaavia.
  
  13. joulukuuta 2008 22:38:13

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Uusi kommentti oli varsin hauskaa luettavaa. Tässä lauseessa kuitenkin näyttäisi olevan toisesta verbistä imperfektimuoto siinä missä pitäisi olla konditionaali:

Jos osaisin suhtautua tähän farssiin tilanteen vaatimalla vakavuudella, kysyin painokkaasti...
  
  13. joulukuuta 2008 22:40:01

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitän Adelphia korjauksesta.

Sen verran osallistun (a)nonyymisyyskeskusteluun, että minulle on aivan sama, esiintyykö joku nimellään vai nimimerkillä, kunhan viimeksimainittu ei koostu välimerkeistä.
  
  13. joulukuuta 2008 22:44:03

Nimi : Pasi Kylliö
Kotisivu : Näin naapurissa.
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : ...ei ehdi, kun pitää heitellä frisbeetä. Also available Sparta-RMX.
  
  13. joulukuuta 2008 22:45:27

Nimi : reino
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jukka: "Aissaattana että on paha rapula. Join kokonaisen Leijonapullon kämpillä ja sammuin sitten tietokoneen päälle."

Paha virhe.

Netsi ei nuku.
  
  13. joulukuuta 2008 22:46:14

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : Kävin äsken tutustumassa erään tunnetun dynaamisen kasvukeskuksen vankilaolosuhteisiin.

Kuvitelkaa tyrmistymistäni kun huomasin, että tämän hyvinvointilaitoksen suurimman yksittäisen asiakasryhmän henkisen hyvinvoinnin primääriset edellytykset oli täysin laiminlyöty.

Surullista oli todeta, että maailman rauhanomaimman uskonnon hiirenkorvaisia hartauskirjoja ei oltu vaihdettu uusiin ja eräiden pitkäaikaisempien asiakkaiden polvipussit osoittivat kulumisen merkkejä. Eräiden vähemmistöryhmien kannalta oli tyrmistyttävää havaita, että kanttiinissa ei ollut myynnissä animismin ja totemismin hartaiden harrastajien kaipaamia tunnuskuvia - tai esineitä. Oli suorastaan liikuttavaa havaita, kuinka epätoivoiset vangit voodoo-uskontoaan harjoittaakseen joutuivat turvautumaan varpaiden välistä kerättävään massaan muotoillakseen niistä ns. vihakohteita henkilökohtaisen rauhantilansa saavuttamiseksi.

Paljon on vielä tehtävää Suomen vankilahallinnollakin.
  
  13. joulukuuta 2008 22:47:46


guestbook © freebok.net