14.12.2008: Homma-forum on avattu entistä järeämpänä! Siirtyminen alkakoon. Vieraskirjan uudet aikarajoitukset (1h) astuvat taas voimaan.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 107901-107925

Nimi : Breini
Kotisivu : BC:n blogi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tampere on kasvukeskus ja kasvukeskusten asukkaisiin kuuluvat enenevässä määrin myös ne, jotka tarvitsevat mitä moninaisimmista syistä tukea ja kunnan palveluja.

Tässä nähdään taas mokuttajien hienoa logiikkaa!

Eli kasvukeskuksen asukkaisiin kuuluu myös tuilla eläviä, mutta Truu Mokujeesus(TM) ei ymmärrä heidän olevan yhteiskunnan ns. epätoivottu sivutuote, vaan itseisarvo.

Tämä antaa siis oikeuden hankkia poliittisin toimin yhteiskuntaan/kasvukeskuksiin lisää tuilla elelijöitä, mikä on vaarana, että alueen väestö koostuisi liialti omillaan pärjäävistä. Voi elämän kevät sentään...

Mitenkän olisi, jos joku kirjoittaisi näin: "Tampereella yksityisautoilu on lisääntynyt huomattavasti, ja autoilijoiden kasvavaan joukkoon kuuluvat myös enenevässä määrin humalassa ajavat". Väitehän on teknisesti aivan samankaltainen.
  
  13. joulukuuta 2008 20:00:03

Nimi : MW
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Adressin on allekirjoittanut 18001 henkilöä."
  
  13. joulukuuta 2008 20:17:36

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : ""Adressin on allekirjoittanut 18001 henkilöä.""

Nyt jo 18 010. Homma ei näköjään hyydy vaan jatkaa etappi etapilta tasaisen tappavaa vauhtia.

Veikkauksia puolen yön tilanteesta?
  
  13. joulukuuta 2008 20:26:59

Nimi : TVMP
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Foorumin tila?
  
  13. joulukuuta 2008 20:28:47

Nimi : Teuvoamanda
  
Viesti : 18888 ;)
  
  13. joulukuuta 2008 20:29:11

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Nuuska
Wikipedia:

TupakkaNuuska on tupakasta valmistettu tuote, jota käytetään useimmiten ylä- tai alahuulen alla, josta se vaikuttaa suun limakalvojen kautta samaan tapaan kuin poltettava tupakka. Nuuskan myynti kiellettiin vuonna 1992 kaikissa silloisissa EU-maissa (direktiivi 2001/37/EY(1) 8) Maailman terveysjärjestön WHO:n suositusten perusteella. Suomessa nuuskan myynti kiellettiin vuonna 1995. Nykyisin nuuskaa myydään eniten Yhdysvalloissa, Intiassa, Ruotsissa, Norjassa, Algeriassa, Pakistanissa ja Etelä-Afrikassa."

"Nuuskan myynti ja luovutus on kiellettyä Suomessa"

http://fi.wikipedia.org/wiki/Nuuska
  
  13. joulukuuta 2008 20:32:14

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Veikkauksia puolen yön tilanteesta?"

18295
  
  13. joulukuuta 2008 20:35:58

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ylioppilaslehti ilmestyi. http://www.ylioppilaslehti.fi/2008/12/12/proffan-aate-ei-tartu/ Tämän jutun mukaan yliopistojen filosofis-poliittinen yksipuolisuus ei Amerikassa(kaan) ole ongelma, koska opiskelijat ovat liian vanhoja aivopestäviksi (ja Tampereen punaisuus on urbaanilegenda). Mielestäni tuo ei ole oleellista. Suurin osa opiskelijoista hankkii tutkinnon ja lähtee sitten ihan muihin hommiin. Vain harvoista tulee akateemisia tutkijoita tai muita alan auktoriteetteja. Ja tähän porukkaan eivät pääse mukaan kuin ne, jotka hyväksyvät yliopiston valtavirta-ajattelun. Jo yleinen ilmapiiri, oppimateriaalit ja erilaisten pienryhmien aiheet lannistavat helposti sellaisen, jolla olisi mielenkiintoa akateemista uraa kohtaan, mutta väärät mielipiteet. En kuitenkaan kannata mitään "konservatiivikiintiöitä". Tällainen asia voi muuttua vain sisältäpäin kulttuurievoluutiona.

Päätoimittaja Veera Luoma-aho, jolle olen kirjoittanut kiittävää palautetta entistä ennakkoluulottomammasta ja vähemmän julistavasta linjasta, on taas kirjoittanut asiallisen henkilökuvan Loka Laitisesta.

Parasta kuitenkin oli J.M. Rautiaisen kirjoittama Runomanifesti kaikille kerjäläisille:

Hämärtää jo, kun lauantai,
ja pukki humalassa.
Ei anna lahjaa, mä pudotan
muutaman ropon,

tekisi mielien potkaista tuota
tyhmää,

joka kerjäläiseksi Suomeen.
Tuossa puukko, ota se!
Ryöstä Siwa, kenet tahansa,
älä jää siihen rukoukseen,
kun ei auta...
Vaikka ohikulkija, että
sinullekin vähän!

Ei tänne asti kannata tulla,
näin surkeaan maahan,
typerysten maahan,
maahan potkittavaksi.
Sinullekin on tilaa,
jos ei muualla,
niin minun pöydässäni.
  
  13. joulukuuta 2008 20:39:29

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Kirjoitit: "Klikkaa "Allekirjitukset" ja valitse sieltä viimeinen sivu. Siellä voi tsekata reaaliaikaisen tilanteen. 18000 on jo reilusti ylitetty...

Niinpä näkyy. Itse olen seurannut vain sitä lukua, joka päivittyy etusivulle."

Tuo luku, joka näkyy adressin yläreunassa eli: "Adressin on allekirjoittanut 18051 henkilöä." pitää koko lailla kutinsa. Allekirjoituksista on tyhmimmän häröt karsittu käytännössä reaaliaikaisesti - parin tunnin viiveellä. Toki osa on päässyt läpi, mutta ne ovat korkeintaan muutaman kymmenen luokkaa.

Kun tämä nyt kovan luokan vetobisnekseksi menee, niin pitäisi sopia kumpi on virallinen luku :)
  
  13. joulukuuta 2008 20:56:05

Nimi : ha ha
  
Viesti : Mestarikin on tainnut tehdä erheen, vai onko tuo linkki tarkotuksella julkkis äänestykseen eikä mokaaja äänestykseen?
  
  13. joulukuuta 2008 20:59:55

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ”On vaikea muuttaa kenenkään yli 15-vuotiaan mieltä,” arvioi Mayer The New York Timesille.

Tuo proffa tuntuu kyllä olevan vähän pihalla. Eiköhän useimmilla aate- ja arvomaailma muovaudu pysyvästi vasta parinkympin paremmalla puolella. Käsi pystyyn, kuinka moni täällä ajattelee kaikista tai edes olennaisista asioista samalla tavoin kuin 15-vuotiaana? (Otanta voi tosin olla vääristynyt, sillä "käännynnäisiä" lienee tämän vieraskirjan kirjoittajien joukossa tavallista enemmän, mutta veikkaisin että missä tahansa joukossa niiden määrä, joiden maailmankatsomus oli muovautunut jo 15-vuotiaana, on verrattain pieni.)
  
  13. joulukuuta 2008 21:01:29

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Suomen kielessä ei muuten käytetä amerikkalaistyylistä pilkutusta, jossa pilkku on lainauksessa jätetty lainausmerkkien sisään, kuten äskeisessä lainauksessani. Ilmeisesti proffien lausunnot oli copypastattu suoraan New York Timesista ja pilkutus jätetty ennalleen. Täytyypä lähettää Ylppärille asiasta huomautus.
  
  13. joulukuuta 2008 21:06:29

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Terveisiä saunasta. En olisi uskonut, että Suomesta tulisi tällainen. Perustuslain suomaa sananvapauttaan käyttäviä vedetään käräjille kaiken kattavan "kiihotus ihmisryhmää vastaan" -pykälän nimellisellä perusteella. Poliisi sanoo että syytä epäillä, mutta mistä, sitä tutkitaan. Aivan sairasta meininkiä. Se siitä demokratiasta ja sananvapaudesta. Media jättää kertomatta valikoiden ja kertoo valikoiden, kertoo biasoidusti, jopa valehtelee. En olisi uskonut, Suomessa. Kiitos silmien aukaisusta Erkko-media, Yle, jne. Olette tiedonvälityksen irvikuva. Sananvapaus teille on väärinajattelijoiden sensurointia. Sananvapaus Suomessa tarkoittaa oikein ajattelua. Väärin ajattelijalla ei ole sananvapautta. Olemme DDR. Itkisin jos en olisi mies, res. kers. Minäkin itken, ja olen itkenyt mutta vasta tilanteessa kun en mahda enää mitään. Vielä voin vaikuttaa tämän hulluuden lopettamiseen demokraattisin keinoin. Sitten mikäli mennään niin pitkälle että ne on loppuun käytetty poltan sotilaspassini Eduskunnan portailla ja sanon irti yhteiskuntasopimukseni. Oikeuslaitos tiettyine valtionsyyttäjineen on mätä.
  
  13. joulukuuta 2008 21:07:21

Nimi : Tinden
  
Viesti : Allekirjoittaneita nyt 18068.
  
  13. joulukuuta 2008 21:10:37

Nimi : DuPont
  
Viesti : Adelphi:"Eiköhän useimmilla aate- ja arvomaailma muovaudu pysyvästi vasta parinkympin paremmalla puolella. Käsi pystyyn, kuinka moni täällä ajattelee kaikista tai edes olennaisista asioista samalla tavoin kuin 15-vuotiaana?"

Itse kyllä luulen arvomaailman muotoutuvan pitkälti ennen 20 ikävuotta. Ei se betoniin valettua ole, mutta pääsääntöisesti uskoisin nuoruuden arvomaailman säilyvän vanhempanakin. Se syventyy ja monimuotoistuu toki, mutta perusasetelma luultavasti säilyy.
  
  13. joulukuuta 2008 21:18:31

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mistä löytyikään screenshotteja Ukkolan esitutkintauutisen eri versioista? Kiitos.
  
  13. joulukuuta 2008 21:27:30

Nimi : Jorma K. A. Räty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Siis edelleenkin vain viestejä nimettomien karitsojen lampolasta...

Koen täällä keskustelutaululla oloni hyvin oudoksi, koska uskallan olla omaaa nimeäni käyttäen avoimesti samaa mieltä Jussin kanssa. Ilmeisesti teen jotain väärin, koska en piiloudu nimimerkin taakse?

Jussikin uskaltaa puolustaa omia mielipiteitäänsä aivan avoimesti ja rehelliesti omalla nimellään.

Jos ihan oikeasti olisitte samaa mieltä Jussin kanssa, ette piileskelisi nimimerkkien takana, vaan uskoisitte itseenne ja voisitte jopa olla ihan oikeastikin ylpeitä itsestänne.

---

Toivotonta, joten antaa olla. Ei tätä minun vuodatustani kuitenkaan kukaan sen kummemmin lue tai konsanaan ymmärrä...

Done and gone.
  
  13. joulukuuta 2008 21:30:06

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Veikkaus 00.00: 18329
  
  13. joulukuuta 2008 21:30:35

Nimi : dothefake
  
Viesti : Presidentin kanslia-ohjelmassa mainittiin äsken Halla-Ahon kellari.
  
  13. joulukuuta 2008 21:30:39

Nimi : Makrilli
Mitä teen : Aion mainita Tony Halmeen nimen
  
Viesti : Keskeisimmat moraaliset perusolettamat ja eettinen peruskoodeksi varmasti muotoutuvat jo reilusti ennen 15.:tta ikavuotta. Mita tulee moraalikasitysten ja arvostusten hienosaatoon, prosessi varmasti (toivottavasti) jatkuu koko elinian, tiedon ja kokemuksen karttuessa.

Poteroon jumittuminen ja ankyrointi on rumaa ja surullista.


PS: Tony Halmeen nimi.
  
  13. joulukuuta 2008 21:31:08

Nimi : Seppo, nimi muutettu
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Olen silmäillyt Juluma Jupen tekstejä jo yli vuoden päivät, mutta en ole keksinyt mitään sanottavaa miehelle itselleen. Kuten en oikeastaan nytkään.

Käsitän itseni kohtuu selväpäiseksi perusjuroksi pohjoispohjanmaalaiseksi teekkariksi, joka kykenee käsittelemään inhottaviakin asioita, jopa henkilökohtiasta vittuilua, kiihkoilematta, provoitumatta tai värisemättä hurjassa egoboostin orgasmissa. Ihmisillä on vaan vänkä perusluonne länkyttää puoliksi pureskeltua paskaa kun inhottava tosiasia tulee puheeksi.

Onhan se vähän ilkeää pohtia kriittinen piste ja tuotanto-odotukset ihmisille, mutta siihenhän valtion johto ja ihmisten manipulointi (uskonto) on aina perustunut. Suomessa jutut vaan rullaa aivan liian hyvin ja tästä seuraa se, että puolitajuisten piiperöiden hoivavietti ottaa aina ylivallan kun joku heittää kopiksi sanoja "kärsimys", "humaanius", "pakolaisuus", "sota" jne. Asioita lutviessa mennään vaan perse edellä puuhun.

Ei tässä oikeasti tarvi mitään yleistä mielipidettä olla muuttamassa, koska suurin osa suomalaisista tajuaa humanitäärisen maahanmuuton nurjat puolet sanomattakin. Kyse on vaan kaksinaismoralismista ja omasta taivaspaikan lunastamisesta, koska oma panos on niin helppo antaa. En tunne ketään, joka haluaisi pakolaista seinänaapurikseen, vaikka omana asiana olisikin toitottaa paremmasta yhteiskunnasta. En ole tullut kysyneeksi, mutta tuskin mun Etiopialainen ystävänikään lainaisi varauksetta kännykkäänsä satunnaiselle Mellunmäen toiselle itäafrikkalaiselle.

Sinänsä harmi, ettei Jupen provosoiva kirjoitustyyli ja yhden aatteen politiikka tee ukosta kovin salonkikelpoista. Soini on tehnyt persuista melkosen populistisen puolueen vaikka aivan vaan sillä, että hän käsittelee mediaa valtavan hyvin.

Blogia on todella miellyttävä lukea ja teet hyvää työtä. Suoraan sanottuna mua syletyttää tuo median harrastama mustamaalaaminen, mutta kyllähän tämän saattoi arvata.
  
  13. joulukuuta 2008 21:33:00

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tässä on kuvakaappaus Sannan uutisen hengästyneestä (à la Pirjo) ensiversiosta.
  
  13. joulukuuta 2008 21:33:12

Nimi : Makrilli
  
Viesti : Jussi jos olet kuulolla: toivotan jaksamista ja kaikkea hyvaa tielle, joka on sinut valinnut. Homma on nousussa, totisesti.
  
  13. joulukuuta 2008 21:34:17

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hei, hetkinen. Mikäs tämä siiseli juttu nyt on? Alkuperäinen kommentti oli mielestäni vertaus pienestä Katajanokkalaisesta virheestä. Missasinko pointin?
  
  13. joulukuuta 2008 21:37:21

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : qwerty: Alkuperäinen kommentti oli mielestäni vertaus pienestä Katajanokkalaisesta virheestä.

Enpä tiennytkään, että pieni katajanokkalainen virhekin on toiminut muinaiskirkkoslaavin opettajana. No, aina sitä oppii uutta.
  
  13. joulukuuta 2008 21:39:06


guestbook © freebok.net