14.12.2008: Homma-forum on avattu entistä järeämpänä! Siirtyminen alkakoon. Vieraskirjan uudet aikarajoitukset (1h) astuvat taas voimaan.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 107826-107850

Nimi : Leopold
  
Viesti : Iltalehti: "Rikoskomisario Vesa Hietala Helsingin poliisista kertoi perjantaina, että keskusteluissa valtakunnansyyttäjänviraston edustajien kanssa vahvistui käsitys, että Halla-ahoa on syytä epäillä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan."

Mikäköhän oli Mika Illmanin osuus näissä keskusteluissa, tai ylipäätään syyttäjänviraston päätöksessä puoltaa rikostutkintaa? Mieshän on niin jäävi, että jäävimpää saa hakea.
  
  13. joulukuuta 2008 16:20:50

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lähestymme tilannetta, jossa oikeuslaitos saa yhä keskeisemmän merkityksen kansakunnan tulevaisuuden määrittäjänä, mikä ei sinänsä ole kovin terve tilanne.
Hiukan arveluttaa tässä yhteydessä se, että demlan juristimafian verkosto kattaa lainsäädäntökoneiston, toimeenpanovallan ja oikeuslaitoksen. Eli juuri ne toiminnot, jotka Ranskan vallankumouksen tuloksena haluttiin ehdottomasti erottaa toisistaan, demokratian ihanteiden mukaisesti (Montesquieu). Kaikkien demlalaisten yhteiskuntafilosofia ei kuitenkaan rakennu M:n varaan, muitakin esikuvia löytyy, Marxista Che Guavaraan.

Demlan kuukausilounaalla voidaan päättää - siis de facto - monenlaisista asioista.

Jos mahdollinen jussi-prosessi johtaisi tuomioon, valitusasteiden jälkeenkin, seuraisi erittäin mielenkiintoinen mahdollisuus: tasavallan arvojohtajalle osoitettu armahdusesitys. Tällöin vertailukohdaksi nousisi Salama-keissi, jossa kuten tunnettua, tasavallan presidentti, jonka nimi muistaakseni oli Urho Kekkonen, armahti ilman muuta.
  
  13. joulukuuta 2008 16:20:59

Nimi : Tiedoksi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tässä mielenkiintoinen kolumni keskustan nykytilasta. Puoluejohdon kannattaisi tämäntyyppinen analyysi ottaa huomioon, mikäli se haluaa estää seuraavissa vaaleissa kentän rynnistyksen persuihin. Eikö keskustan perinteisiä kannattajia ole paikoin jo siirtynyt eri maakunnissa ps:n riveihin.

http://www.uutiskynnys.fi/mielipide/2007/suomen-keskusta-hakoteilla
  
  13. joulukuuta 2008 16:23:19

Nimi : Sempai
  
Viesti : Anteeksi jos tämä on vanhan toistoa (kuten varmaan on). Tiedustelisin kuitenkin Hommafoorumin tämänhetkistä statusta. Koska on taas pystyssä? Foorumi siis...
  
  13. joulukuuta 2008 16:23:21

Nimi : jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : Maastamuuttaja,

Elämme samanlaista aikaa kuin inkvisiittion aika. Ei se pyöriikö maa auringon ympäri tai onko afrikkalainen maahanmuutto kirous Suomelle ole mikään tosiasiaväite vaan puhdas juridinen kysymys.
Mitä useampi suomalainen isänmaan ystävä joutuu oikeuteen sitä parempi.

Vuonna 1981 Itsenäisyyden Puolesta ry:n - edellisen sukupolven kansallisen liikkeen - johtaja Heikki Eskelinen sai ehdollisen vangeusrangaistuksen. Fiksu mies. Olisi kiva saada hänet puhumaan vaikka Sisun kokoukseen. Hänhän on tehnyt vastikään väitöskirjan AKS:stä eli tuntee sitä edellisenkin sukupolven kansallisen liikkeen hyvin.

  
  13. joulukuuta 2008 16:35:50

Nimi : Jorma K. A. Räty
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kokeilin ihan huvikseni, miltä tuntuisi kirjoittaa tänne nimimerkin taakse piiloutuen...

Ei tuntunut lainkaan hyvältä. Tuntui kovasti siltä, että ikään kuin jostain syystä pelkäisin olla avoimesti ja rehellisesti sitä mieltä, jota olen. Hyi! Ei sovi tuo nimimerkin takana piileskeleminen minulle...

Kun ihmisellä on oma rehellinen, kenties jopa muiden ihmisten mielipiteiden valtavirrasta poikkeava, mielipide ja käsitys, hän ei laita sitä vakan alle tai nickin taakse!

On vissi ero siinä, onko lammas vai leijona...

"Um ein tadelloses Mitglied einer Schafherde sein zu können, muß man vor allem ein Schaf sein."
— Albert EinsteinJR

Jorma Räty a.k.a. ArcticWizard

  
  13. joulukuuta 2008 16:43:32

Nimi : HaH
  
Viesti : Hahhin teesi, No:2

Koskela kirjoitti huumorista. Komppaan täysin. Nuivistien huumori on tärkeä lisä hommaan.

Toisaalta siksi, että tämä kaikki olisi liian raskasta vääntöä, jos huumori ei kukkisi. Huumori estää epätoivoon vajoamisen, vaikka koko absurdistanilainen maailma tuntuukin joskus kaatuvan päälle musrkaten Suomen ja kaiken sen hyvän, jota olemme puolustamassa. Mordoria vastaan ei voi käydä vihalla tai pelolla, vaan huumorilla, sillä viha ja pelko ovat Sauronin aseita, ja tuhoavat jokaisen, joka niitä käyttää. Vihainen nuivisti on entinen nuivisti, sillä hän on jo myynyt sielunsa sille pimeydelle, jota nuivisti vastustaa.

Ja huumori on tärkeä lisä toisaalta siksi, että kaikki soluttautujat ja epäaidot tapaukset paljastuvat välittömästi. On nimittäin olemassa tietynlainen ihmistyyppi, joka on sielultaan lattea ja yleensä vesimelooni, joka vajaasieluisena ei ymmärrä huumoria vaan on totisesti totinen lattakallo. (Kaikki voivat huomata tämän katsomalla meloonien tapaa ajatella ja keksustella.) Näin ollen huumori toimii luonnollisena aitana meidän ja "niiden" välillä, pitäen meidän paikat puhtaana. Huumoriton nuivisti on kätyri, laskelmoiva opportunisti, kuin Saruman konsanaan. Hän esiintyy ystävänä, mutta palvelee Yhtä Herraa. Huumoritonta älkäämme kuulko, vaan vitseillä hänet häpeään saattakaamme.

Nuivistinen huumori toimii siis sekä voimia antavana taikajuomana, että miekkanamme ja kilpenämme.
  
  13. joulukuuta 2008 16:44:24

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : HaH:illa hyviä teesejä.

Jos et pahastu, varastan ne ja julkaisen...

Tai siis laitan talteen.
  
  13. joulukuuta 2008 16:46:23

Nimi : JT
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Facebookissa myös tykätään Thorsista:
Group: EU:n rajat auki, hyvä Astrid Thors!
Type:
Organizations - Philanthropic Organizations
Description:
"Astrid Thorsin (rkp) tekemä ehdotus muuttaa ulkomaalaislakia on nostattanut nationalistishenkisen keskustelun, jossa puhistaan närkästyneinä siitä, kuinka Suomi avaa rajansa maahanmuuttajille. Verkkouutisten mukaan Thors haluaa järjestelmän, joka houkuttelee ulkomaista työvoimaa Suomeen, ja kehittää maahanmuuttoa maahanmuuttajien ehdoilla.
KYLLÄ! Rajojaan linnoittavan EU:n rajat auki nyt! Meillä ei ole oikeutta valittaa, sillä se mihin maahan ja minkälaisiin olosuhteisiin synnymme, on silkkaa sattumaa. Rikkaiden länsimaisten hyvinvointivaltioiden tulee tehdä kaikkensa auttaakseen vähempiosaisia. Puhe siitä, että Suomi on niin pieni maa ettemme pysty kuitenkaan "pelastamaan" kaikkia, ei voi olla syy joka oikeuttaa välinpitämättömyyden. YK:n vuosituhattavoite kehitysavun nostamisessa ei ole toteutumassa, WFP:n ruokaohjelma on ennennäkemättömässä kriisissä valtioiden leikatessa tukiaan ja kriisialueita luodaan ympäri maailmaa, jotta aseteollisuudella menisi paremmin.
Maailmassa, jossa väestön rikkain 2% omistaa puolet koko maailman varallisuudesta, on jotakin vialla. Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin antaa takaisin kaikki, mitä suinkin pystymme. Olen täysin valmis tinkimään elintasostani solidaarisuuden nimissä. En vastusta EU:ta, vaan sen syrjivää politiikkaa. Rajat auki Suomeen ja EU:hun, tasa-arvo ihmisille syntyperästä riippumatta!"
  
  13. joulukuuta 2008 16:49:42

Nimi : Tietoa esille
  
Viesti : Töitä maahanmuuttajille näkyy ainakin löytyvän ala-asteelta
kielen ja uskonnon opetuksen parista. No tärkeäähän se on,
että on töitä. Tosin ilman maahanmuuttajia ei olisi noitakaan
työpaikkoja mutta sehän on tietysti sivuseikka.

Laakavuoren ala-aste 00970 Helsinki

Luokanopettajat
1a Inka-Riina Kaunisvirta
1-2 Tanja Pekkarinen
2a Anu Porala
3a Terhi Huttunen
3b Annukka Lamberg
4a Jenni Leskinen
4a Satu Leskinen
5a Seija Kitula
6a Petri Lindblom
EHA A Anne Sjöblom
EHA B Maritta Karkkunen
EHA C Marjut Romppainen
TOI Salla Turtiainen
Aineopettajat
erityisopetus Tarja Vainio
S2 Taru Eloranta
ATK & LP Janne-Pekka Nurmi
A1-englanti Krista Karlund
A2-ruotsi, saksa Panu Pohjoiskoski
albania Lejla Rexha
kantoninkiina Chan Wai Sam
somali Saleh Abdillahi
venäjä Ljudmila Smirnova
vietnam Vo Thi Phuong
islam 1-2lk Assi Khalida
islam 3-6lk Warsame Mohamed
ortodoksi Soili Penttonen


  
  13. joulukuuta 2008 16:49:45

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen HaHin kanssa samaa mieltä huumorista. Mielipiteeni ei kylläkään perustu pragmaattisuuteen (ts. huumorilla saavutettavan edun arvioimiseen) vaan siihen, että pidän huumorista ja inhoan sieluni pohjasta huumorintajuttomia ihmisiä.
  
  13. joulukuuta 2008 16:50:37

Nimi : Jorma K. A. Räty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eli tätähän tämä on täällä ja muuallakin:

"Kyl mä niinku oon tasan tarkkaan samaa mieltä Jussin kanssa, mutten mä niinku oikein silleen julkisesti niinku uskalla... Mitä se vaimokin ajattelis, jos sais tietää. Taitais tulla monoa duunista, jos mä uskaltaisin... Miks toi Jorma alkoi tollee ahistella. Ymmärtäs nyt vähä, ettei se tollee suju... Paska jätkä, ku tulee tänne tollasta skrivaamaan. Porttikielto sille ja heti!"  
  13. joulukuuta 2008 17:00:50

Nimi : Tinden
  
Viesti : Meidän perheeseen ei tule yhtään Me Naiset lehteä. Ei ikinä.

En tilaa/osta myöskään ikinä.
  
  13. joulukuuta 2008 17:01:22

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "which has been prepared in an unusual secrecy"

Huoh... kuuluisi mennä 'which has been prepared in unusual secrecy'.
  
  13. joulukuuta 2008 17:05:39

Nimi : HaH
  
Viesti : Hui kauhiaa. Oliko siis Huumori-teesini Eiranmäen Synkän Kreivin mielestä pelkkää pragmatiikkaa, ja täten oman teesini puitteissa Sarumanin kolttosia? Hirvitys ja kauhistus; menen oitis nurkkaan häpeämään. Otan kyllä olut-pullon mukaani.

PS: Saako foliopipoja "aasi-lakin" mallisina?
_____________

Ja Octavius: Saa lainata ja levittää, toki. Mitä tulee Hommaan, niin jopa minä olen sosialisti, koska nyt elämme "sotataloudessa". Tekijänoikeusasioilla ei voi kekkuloida nykytilanteessa, vaan tärkeää on ainoastaan Homman baccanaalinen nousu.
  
  13. joulukuuta 2008 17:05:44

Nimi : Catilina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pahoin pelkään, että jo "on sovittu", että tuomio tulee. Näin ollen näytösöikeudenkäynnistä on tehtävä niin julkinen, kuin mahdollista. Sitä on selostettava reaaliajassa ja kaikkea mahdollista julkisuutta tavoitellen.
  
  13. joulukuuta 2008 17:07:27

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mikä on HaH:in teesi numero 1?

Numero 2 on ainakin hieno.
  
  13. joulukuuta 2008 17:35:35

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Huumorista puheenollen...

Mikä oli sen Reinon desanttikuvan katoamisen syy? Pelkkä ajatuskin naurattaa yhä.
  
  13. joulukuuta 2008 17:38:51

Nimi : Leopold
  
Viesti : JMK: Mielestäni tuossa kansanedustajille lähetettävässä sähköpostissa mainitut lain vaikutukset olisi syytä muokata vastaamaan niitä muutoksia, joita eduskunnan hallintovaliokunta teki lakiehdotukseen. Eikös ainakin näihin kohtiin 5 ja 6 tullut jonkinlaista muutosta ja tiukennusta?

"5. Thorsin kaavailema laki esittää, että vaikka turvapaikanhakija olisi jo päätetty karkottaa Suomesta, on hänellä oikeus ns. perheen yhdistämiseen. Käytännössä tämä oikeus johtanee siihen, että myös karkotusta odottavan perhe lennätetään maahamme, jonka jälkeen ketään ei enää humanitaarisista tms. syistä johtuen karkoteta.

6. Rikoksen tehnyt ulkomaalainen voi saada oleskeluluvan, jos niin sanottu tekninen este estää hänen poistamisensa maasta. Tällaisia teknisiä esteitä voivat olla esimerkiksi liikenneyhteyksien puuttuminen, matkustusasiakirjojen puuttuminen tai se, että vastaanottajavaltion viranomaiset suhtautuvat kielteisesti hänen tuloonsa. Jo nykyinen käytäntö on osoittanut, että palautusta harkittaessa kohdemaan liikenneyhteydet yleensä katkeavat mystisesti, passit putoavat mereen ja vastaanottajavaltion viranomaiset osoittautuvat uhkaaviksi. Lomailu näissä maissa kuitenkin jostain syystä onnistuu myös sieltä aikanaan pakolaisina maahamme tulleilta henkilöiltä."


Myönnettäköön jälleen kerran, että voin olla täysin väärässäkin, mutta itse sain käsityksen että näitä kohtia laissa muokattiin jotenkin.

Ei siten, etteikö tiukennettukin lakiehdotus sisältäisi yhä pahoja porsaanreikiä ja etteikö tässä olisi nimenomaan pointtina torpata KOKO lakiehdotus. Mutta jos mainitut vaikutukset eivät vastaa lakiehdotusta, joku kansanedustaja keksii varmasti vedota tähän ja välttyy täten vastaamasta kysymyksiin. Ihan siis vain muistutuksena, että kannattaa tarkistaa suurennuslasin kanssa että mainitut vaikutukset todellakin vastaavat (uusittua) lakiehdotusta.
  
  13. joulukuuta 2008 17:43:40

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Joko oli? HS tarjoaa nuivan lukuhetken: s. D2 Mari Sjöblad kertoo kauhukokemuksia Tunisiasta. VHM kiittää.
  
  13. joulukuuta 2008 17:49:43

Nimi : HaH
  
Viesti : IDA: Teesi 1 liittyy siihen, mistä minä käytän nimitystä "gramscilaisuus". (Sitä en ole julkaissut vielä missään, edes tynkänä, mutta eiköhän se rivien välistä ole ollut usein luettavissa...)

Muotoilen teesit kuntoon, ja aloitan blogin, hittolainen. Ei tässä nyt muutakaan voi täältä Jorkasta käsin - mutta "pakko on tehrä jotakin", sillä on se näköjään sellaiseksi mennyt tämä nykymeno, että ruusunterälehdillä kukitetulla divaanilla makoilu ei ole enää varteen otettava vaihtoehto.

Bacchuksen nimeen, Homma on nouseva!
  
  13. joulukuuta 2008 17:50:14

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tänäänkin valiteltiin liian suurista oppilasmääristä koululuokissa eri lehdissä, mikä asia huononeen koko ajan, mitä enemmän tänne otetaan kaikenlaisia maahanmuuttajia, joille pitää opettaa koulussa sekä heidän omia äidinkieliään että heidän omia uskontojaan.
  
  13. joulukuuta 2008 17:51:47

Nimi : Kent
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : JT , sinulla näyttää olevan paljon asiaa.

"KYLLÄ! Rajojaan linnoittavan EU:n rajat auki nyt! Meillä ei ole oikeutta valittaa, sillä se mihin maahan ja minkälaisiin olosuhteisiin synnymme, on silkkaa sattumaa."
Sinä haluat sen sijaan olla mukana päättämassä, että kenen käsien kautta me kuolemme, tulemme raiskatuiksi ja ryöstetyiksi, myös kansallisvarallisuutemme ja perimämme.

"Olen täysin valmis tinkimään elintasostani solidaarisuuden nimissä."

Poikaseni, teot ratkaisee, lopeta jeesustelu ja elä uskosi mukaan!

Näyt kuuluvan siihen sakkiin, joka on valmis tekemään valtavasti hyvää - muiden kustannuksella. Muista kuitenkin, että kovin usein tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla.
  
  13. joulukuuta 2008 17:52:52

Nimi : fgh
  
Viesti : Toimiiko se homofoorumi jo?
  
  13. joulukuuta 2008 18:01:08

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : HaH

Muotoilen teesit kuntoon, ja aloitan blogin, hittolainen. Ei tässä nyt muutakaan voi täältä Jorkasta käsin - mutta "pakko on tehrä jotakin", sillä on se näköjään sellaiseksi mennyt tämä nykymeno, että ruusunterälehdillä kukitetulla divaanilla makoilu ei ole enää varteen otettava vaihtoehto.

Bacchuksen nimeen, Homma on nouseva!


Hieno 'homma'!

Tulen itse ehdottomasti lukemaan tuota blogia ainakin vähän alusta ;)
  
  13. joulukuuta 2008 18:03:07


guestbook © freebok.net