13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 107801-107825

Nimi : Anu
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Vieraita kieliä kannattaa aina opetella, jos vaikka pipo alkaisi kiristää vähemmän.
  
  13. joulukuuta 2008 14:31:28

Nimi : ArcticWizard
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Toivottavasti tuo Homma-foorumi alkaa skulata piakkoin.

?? Jussi!

AW

  
  13. joulukuuta 2008 14:38:49

Nimi : matti
  
Viesti : Onkos ollut puhetta uusimmasta joukkorikastamisesta Kaisaniemen puistossa:

Vartti

Hesarin Halla-aho ketjusta bongasin.
  
  13. joulukuuta 2008 14:42:34

Nimi : HaH
  
Viesti : Anu sanoi "vieraita kieliä kannattaa aina opetella, jos vaikka pipo alkaisi kiristää vähemmän." Tämä on epäilemättä totta, sillä monikieliset henkilöt ovat usein lupsakkaa väkeä, kuten kielitieteilijä Halla-ahosta voimme huomata.
  
  13. joulukuuta 2008 14:43:51

Nimi : Siperia opettaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ????????????! Anu,

??? ??????? ???? ?? ??? ?????? ? ?? ?????? ???????? ??? ???? ????? ????????? ??? ?? ????????? ??????? ?????. ? ??? ????????? ????? ? ?????? ? ?????? ??? ??? ??? ????? ??????????.
  
  13. joulukuuta 2008 14:51:45

Nimi : Old Fart
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onkos ollut puhetta uusimmasta joukkorikastamisesta Kaisaniemen puistossa

On, koska "uutinen" on pari kuukautta vanha.
  
  13. joulukuuta 2008 14:52:14

Nimi : ArcticWizard
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen Anun kanssa samaa mieltä siitä, ettei ole pahaksi osata vieraita kieliä. Tosin täytyy aina muistaa, ettei ihan jokainen meistä puhu sujuvasti venäjää tai kiinaa... ;-)

Hieman entistä Ruorimiestä lainatakseni totean niiden suhteen, jotka ovat nyt säikähtäneet ja alkaneet joukolla vastustaa sitä, että Jussin jo pitkään esille tuomista epäkohdista pitäisi lopultakin keskustella keskustella avoimesti ja isommalla foorumilla: ????? (paperitiikereitä kaikki tyynni)!

Mukavaa lauantaipäivän jatkoa.

AW
  
  13. joulukuuta 2008 14:53:33

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Se joukkorikastus oli 2kk sitten (14.10). Vartissa näkyy suosituimmat vanhat uutiset etusivulla.
  
  13. joulukuuta 2008 14:55:23

Nimi : Anu
  
Viesti : Okei. Olet oikeassa. Aina sivistys ja sydämensivistys eivät mahdu samaan ihmiseen.

Tuo venäjänkielinen radiopakina kertoo siitä,kuinka Venäjällä käydään maahanmuuttokriittistä keskustelua. Maahanmuuttajat vievät kantaväestön työpaikat ja ovat muutenkin kaiken pahan alku ja juuri.

Kuulostaako tutulta?

Sotalapset ja työn perässä muualle muuttaneet suomalaiset olivat toki eri asia kuin nykypäivän siirtolaiset ja pakolaiset. Vai olisiko kyse aivan samasta ilmiöstä kuitenkin? En finne igen!
  
  13. joulukuuta 2008 14:56:06

Nimi : matti
  
Viesti : Nyt kävi töplömi, tuohan onkin tosiaan se vanha juttu. Sittemminhän monikulttuuriset rikastamiset ovat loppuneet kokonaan.

Meinasin jo kiihottua kansanryhmää vastaan...
  
  13. joulukuuta 2008 14:56:55

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Maahanmuuttajat vievät kantaväestön työpaikat ja ovat muutenkin kaiken pahan alku ja juuri.

Kuulostaako tutulta?"

Kuulostaa aika trollilta, eli hjyvin tjutulta tjoveri Anu.

  
  13. joulukuuta 2008 14:58:52

Nimi : Zngr
  
Viesti : Anu (tai Pirjo?): kokeilepas sellaista tapaa ajatella, kuin ennakkoluulottomuus. Se tarkoittaa sitä, ettet tuomitse etukäteen vaikka ihmisryhmää ja etenkään yksilöitä sen perusteella, minkä värisiä, kuuloisia tai näköisiä he ovat.
  
  13. joulukuuta 2008 15:01:34

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : Vapise, Halla-aho!
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ilmeisesti päivän Kalevassa on edm. lause.
  
  13. joulukuuta 2008 15:04:15

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Anusta ymmärrän sen logiikan, että toki kieliä pitää opiskella. Pitäähän sitä Mestarin resitointia osata opettaa myös ulkomailla.
  
  13. joulukuuta 2008 15:07:59

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Noin muuten:afrikkalainen maahanmuutto on 5 x tuhoisampaa kuin islamilainen maahanmuutto."

Entäs kun valtaosa muuttoaallon afrikkalaisista on muslimeja? :)
  
  13. joulukuuta 2008 15:09:32

Nimi : Abdullah Temmi
  
Viesti : Haluisin viedä Sanna Ukkolan tanssin pyörteisiin!
  
  13. joulukuuta 2008 15:20:09

Nimi : Zngr
  
Viesti : Onko Ukkolan Sannasta jossain kuumia nakukuvia, tahi vastaavaa? IS:n sivujen sanna_ukkola.jpg ainakin viittaa aika hottikseen nuoreen naiseen, ja olen varma että luin jonkun sanoneen "kuvankaunis toimittaja Sanna Ukkolla" eli kyseessä on saletisti aikamoinen paketti!

Sanna, email pix pls? Osoite yllä.
  
  13. joulukuuta 2008 15:29:53

Nimi : ArcticWizard
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : [Pieni vinkki:

Älkää viitsikö edes humoristisessa mielessä käyttää Jussista kirjoittaessanne sanaa 'mestari'.

1. Jussi ei ole mikään 'mestari' (paitsi ehkä korkeintaan muinaiskirkkoslaavin suhteen: http://www.halla-aho.com/ocs/ . Herkullinen opus kielistä ja kielitieteestä kiinnostuneille, vaikkei muinaiskirkkoslaavista ymmärtäisi höykäsen pölähtämää...).
2. Oletan, että Jussillekin on hieman noloa ja piinallista, kun häntä tituleerataan 'mestariksi'. Eikä ainoastaan noloa vaan erittäin haitallista.
3. Moni hänen ajatustensa ja kirjoitustensa vastustajista on takertunut juuri tuohon täältä vieraskirjasta peräisin olevaan mestari-sanaan ja tunkee tietenkin faktisten argumenttien puutteessa sen sanan avulla - ja myös melkoisella menestyksellä - Jussia jonnekin naurettavaan poliittisen Baghwanin tai gurun lokeroon...

Ehkei kannattaisi työntää lisää ammuksia vastustajan kalashnikovin lippaaseen?

AW]
  
  13. joulukuuta 2008 15:32:27

Nimi : Koskela Suomesta
  
Viesti : Anu:"Aina sivistys ja sydämensivistys eivät mahdu samaan ihmiseen.
"

Olet ilmeisesti minua sivistyneempi kielien suhteen? Osaan vain suomea, ruotsia, saksaa ja englantia.

Pitääkö tästä vetää johtopäätös, että sinulta puuttuu sydämmen sivistystä?

Tosin en ole ihan varma mitä sillä tarkoitetaan... minulta puuttu ainakin hyväuskoista hyväntahtoisuutta ja hyviin asioihin uskomista.

Maailmankuvani ei ole niin filantrooppinen kuin ehkä haluaisin. Elämä on opettanut, että ihminen on hyvin raadollinen olento ja se ei muuksi muutu uskomalla toisin.

Testien mukaan olen älykäs, mutta arvostan viisautta enemmän. Viisaus ja hyväuskoisuus eivät muuten ole synonyymeja.
  
  13. joulukuuta 2008 15:32:59

Nimi : Abdullah Temmi
  
Viesti : Mutta mahtaakohan Sannalle vielä kelvata ihan vaan tällainen suomalainen makkara. Kyllähän tämäkin värisee, sykkii ja tarvittaessa jopa hyppii, muttei mitään etnistä värinää saa aikaiseksi.
  
  13. joulukuuta 2008 15:33:24

Nimi : Goo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taannoin ViNan saadessa ensimmäisiä raivareitaan kirjoitin kuinka muut puolueet ovat hiljaa (ja varmaan tutkiskelevat tarkkaan mielessään mikä oli persujen nousun syynä). Nyt sitten kokoomusnuoret avasivat pelin. Varmaan nuortenjärjestöissä selvimmin havaitaan kuinka kenttä suhtautuu maahanmuuttokysymykseen ja nopeimmin myös konkretisoituu että äänestäjät vie se joka asian pitää esillä.

Merkillepantavaa on, ettei Thorsin puolustajia tai Halla-ahoa vastaan hyökkääjiä ole edelleenkään näkynyt muualla kuin viher-vasen laidassa (tai voi olla etten ole huomannut - kun luen vain Vieraskirjaa ja Octaviuksen linkkilaitaa). Luultavasti kaikkien takinkääntäjien äiti (Kepu) kuumeisesti miettii miten maahanmuuttopolitiikan linjauksia huomaamattomasti kammetaan uuteen kuosiin. RKP:ssä lienee muhii pinnan alla, poliittista itsetuhoa Thorsin johdolla ei ole varaa jatkaa pitkään. Demareissa ammattiyhdistyslaidalla pohditaan kuinka saada ääni kuuluviin ilman että humanisti-siipi lyö rassistikortilla. Veikkaan, että Persut nousevat seuraavissa eduskuntavaaleissa yli 15% kannatuslukemiin, jolleivat muut puolueet onnistu omaksumaan maahanmuuttokritiikkiä puolueohjelmiinsa.

Maahanmuuttokriittisyyden muuttuminen vallitsevaksi politiikaksi sisältää tietysti vaaran että nykymenoon tehdään vain kosmeettisia muutoksia. Toisaalta Jussi & Co pitävät keskustelua yllä ja kun asiasta keskustellaan tulee keskiverto ennakkoluuloton äänestäjä samoihin johtopäätöksiin kuin JH-a. Lisäksi netin poliittinen muisti tuomitsee pitkävihaisuudessaan epäaidot takinkäännöt.

Tuleva talouslama toimii varmasti maahanmuuttokritiikin leviämisen moottorina ja voi olla todellinen onnenpotku Suomelle kääntäen politiikan suuntaa viimehetkellä.

ViNan tutkintapyynnön eteneminen on varmaan kokonaisuudelle hyväksi, sillä nyt Jussin mainostus jatkuu varmasti koko prosessin ajan ja lukijoita tulee lisää. Hetken olin jo ollut huolissani, että onko media sittenkin havainnut virheensä ja todennut että Homman pitäminen mediapimennossa on parempi kuin hyökkäävät jutut. Toisaalta tiedostavat toimittajat eivät malta olla hiljaa, houkutus on liian suuri.

Oikeusjuttu valitusprosesseineen kestää varmasti pitkään, tosin syyttäjällä saattaa olla etulyöntiasema prosessin aikatauluttamisessa. Asiasta tulee uutinen väkisin ja sitä voidaan käyttää seuraavissa vaaleissa hyväksi. Kiihottuneiden määrä senkun kasvaa.

Jussille voimia, Homma tosiaan on noussut hienosti.
  
  13. joulukuuta 2008 15:35:07

Nimi : Koskela Suomesta
  
Viesti : ArcticWizard, ei se mitään auta. He täyttävät lippaansa ihan itse, ja keksivät ammukset jos eivät niitä muuten löydä.

Sitäpaitsi nuo nimitykset ja monet muut ovat syntyneet nimenomaan vastapuolen trollausten leikiksi lyömisestä. Huumori on mahtava ase. Hekin tietävät sen. Ne heistä, jotka menevät ottamaan tuon "mestarin" tai muut palvontamenojen kuvaukset tai natsi viittaukset tms. tosissaan ja alkavat niiden avulla mesota, tekevät vain itsensä naurettavaksi. Todistavat taas kerran, etteivät ole lukeneet mitä kirjoitetaan ja jos ovatkin niin eivät ole ymmärtäneet. Jokainen, joka ei ole aatteensa puolesta aivan kiihkotäpinöissään, ymmärtää hetkessä, että kyse on parodiasta.

Meillä oli aikoineen koulussa äidinkielen opettaja, nuori nainen joka oli tulenpalava taistolaiskommunisti.

Rehtori oli kokoomuksen kunnanvaltuutettu, mutta hän ei yrittänyt sanallakaan estää em. tyttelin palopuheita edes oppitunneilla, joihin ne eivät liittyneet lainkaan.

Se oli viisas taktiikka. Kaikki meistä tiesivät mistä oli kyse ja tyttö teki itsensä naurettavaksi liki jokainen oppitunti.

Hän ei ymmärtänyt lainkaan huumoria, täydellinen tosikko. Me pojat tietyti käytimme tämän täysimääräisesti hyväksemme ja koijasimme apinaa joka siunatun äikäntunti. Hitot me mitään äidinkieltä opittu, mutta hauskaa meillä oli. Ja jokainen ammuttu nuoli upposi. Roolitus oli selvä, toiset esittivät myötämielisiä kysymyksiä, joihin vastaaminen vei hänet ideologiseen suohon ja toiset härnäsivät välillä, ettei hän vain olisi ryhtynyt ajattelemaan mitä tekee. Ja sen jälkeen ei koulussa ollut montaa kommunistia, niin paljon myötähäpeää kaikki tämän nuoren naisen touhuista tunsivat... ;-)

Analogia nykyisiin vihreisiin ja vasemmistoliittolaisiin naisiin on selvä. Heillehän nimenomaan pitää antaa lisää köyttä, johon hirttävät itsensä, koska ovat niin innokkaita sen tekemään :-)
  
  13. joulukuuta 2008 15:48:23

Nimi : Jepjep
  
Viesti : J. Mäki-Ketelä: "En tiedä kielletystä, mutta laitonta ainakin on. Tämän tarkistin juuri Tampereen poliisilaitokselta, eli tutkintapyynnön paikka. Konsultoineen komisarion mukaan juttu saattaa hyvinkin kiinnostaa jopa valtakunnansyyttäjää, jolloin se ei enää ole edes ns. asianomistajarikos."

Jotenkin lienen hieman eri mieltä kuin mitä foorumin yleinen mielipide on, mutta jos koet tulleesi leimatuksi väärällä tavalla, niin ei tuon katsominen oikeudessa mitenkään paha juttu olisi. Toki oikeusjuttua on heilumassa suuntaan ja toiseen naurettavuuksiin saakka, mutta koska et ole varsinaisesti perussuomalainen tai poliittisesti liikkeellä eli ajojahdissa tuossa jutussasi (kuten olen ymmärtänyt), sinua on loukattu yksityishenkilönä suuren ja mahtavan vähemmistölehden toimesta (collateral damage tms). Tsemppiä ja kiitokset vaivannäöstä joka tapauksessa.
  
  13. joulukuuta 2008 15:50:39

Nimi : Wilhelm
  
Viesti : Vaikka nimeä ei olisikaan Hufvudstadsbladetin jutussa mainittu, on Mäki-Ketelä ilmeisesti tunnistettavissa... Siis jos puhutaan kyseisestä adressista ja kuka tahansa voi sitä mennä tsiigailemaan ja tarkistaa nimen.

Aika härskiä natsikortin vilauttelua Hbl:ltä. Tutkintapyynnön tekeminen on mielestäni täysin paikallaan, ja aika vaivatonta lopen viimein. Toimittaa itse faktat / oman näkemyksensä poliisille ja antaa asioiden rullata omalla painollaan.
  
  13. joulukuuta 2008 16:04:58

Nimi : Eräs nuiva
  
Viesti : Juutalainen ystäväni on erittäin huolissaan ulkomaalaislain uudistamisesta, ja on kuulemma saanut useita seurakunnassaan allekirjoittamaan adressin lex Thorsia vastaan. En kyllä yhtään ihmettele, kun tietää äärimuslimien juutalaisvihan.
  
  13. joulukuuta 2008 16:04:58


guestbook © freebok.net