13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 107776-107800

Nimi : HaH
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Juha Mäki-Ketelä

Ensin, Kiitos ja Kumarrus kaikesta vaivannäöstäsi. Ja sitten, hieman kritiikkiä, joka opetukseksi olkoot myös muille nuivisteille.

Kerroit aiemmin jonkun "myyrän" vihjanneen, että jos/kun tämän adressin tiimoilta tulee haastattelupyyntöjä, "kannattaisi kohteliaasti kieltäytyä, ja viitata Aamulehden alkuperäiseen artikkeliin". Valitettavasti et näin kuitenkaan lopulta toiminut, ja saitpa siis medialta sontaa niskaan. Toiminet kuitenkin jatkossa myyrän viitoittamalla tiellä?

Miksi myyrä näin vihjasi? Siksi, että jos toimittajat eivät pääse tekemään uutta juttua uuden haastattelun tms. pohjalta, joutuvat he jutuissaan "uusintamaan mediatodellisuutta". Eli jos ei anna haastattelua, joutuu jutun vääntävä toimittaja kopioimaan jotakin aiempaa juttua, ja vieläpä kertomaan lähteen; tyyliin "bla bla bla, kirjoitti aiemmin Aamulehti". Jos taas annat haastattelun, on toimittajalla toimituksellinen vapaus kirjoittaa juttu uuteen uskoon uuden materiaalin pohjalta. Tällöin jutusta tulee sellainen, mikä toimittajalle ja hänen ideologialleen sopii. Tällöin toimittaja voi tehdä kärpäsestä härkäsen, ja hiekanjyväsestä vuoren.

Tämän takia on tärkeää, että jos aiheesta on yksi hyvä juttu ulkona, tulee haastatteluista kieltäytyä, ja ohjata toimittaja sen aiemman "itselle otollisen" jutun pariin. Tällöin toimittaja ei pääse säveltämään uusia, vaan joutuu toisintamaan mediatodellisuutta, tai olemaan tekemättä koko juttua.

Jatkossa siis malttia haastattelujen antamisessa. Tämä kaikille nuiville opiksi olkoot.


Jatkakaamme. Homma^^^
  
  13. joulukuuta 2008 13:33:52

Nimi : Risto A.
  
Viesti : ""tse olen jo menettänyt kunnioitukseni ko. instansseja kohtaan ajat sitten. jos viranomaiset polkevat lakia tuollalailla, miksi meidän kansalaistenkaan tulisi sitä noudattaa?""

Niimpä.

Miksi esim. yritykset, jotka vähän laistavat velvollisuuksistaan ei haluaisi lakia, joka vastaisi heidän nykykäytäntöään?

Miksei samantein esim. lahjusten antamisessa ja vastaanottamisessa siirrytä todellisuutta vastaavaan tilanteeseen lainsäädännässä ja anneta rahan vain kiertää?

Miksi ei siirryttäisi suosiolla sellaiseen tilaan, että oman poliisin voisi ostaa?

Miksi meillä on niin saatanan tyhmää väkeä hallituksessa?
  
  13. joulukuuta 2008 13:39:42

Nimi : Zngr
Kotisivu : Most of us on this blog are actually reformed liberals
  
Viesti : Nämä sällit on jo poistettu parista blogspacesta deletoinnin keinoin, mutta tulevat aina takaisin.

Looting and raping is part of their nature

Ei todellakaan poliittisesti korrektia, mutta minkäs teet jos peilaat omaa todellisuuttasi.
  
  13. joulukuuta 2008 13:44:30

Nimi : Jack
Kotisivu : ?
  
Viesti :
Radiohaastattelu:

"Suomeen, jatkossa pääsee ihmisiä hyvinkin ihmeellisillä perusteilla ja jäivät he tänne pysyvästi tai eivät, niin he kaventaa tavalla tai toisella suomalaisten tulevien sukupolvien elintilaa.

Elikkä sama niin kun lyhyesti, tänne tulee paljon ihmisiä, jotka enemmän kuluttavat meidän taloudellisia resursseja kun niitä meille tarjoavat. "

------------


HBL:

"En ny kulmination kunde noteras i går, då initiativtagaren till namninsamlingen på internet i radion talade om att "finländarnas livsrum" minskar då utlänningar flyttar hit.

Det räcker väl med att påpeka att "livsrum" på tyska heter Lebensraum för att man ska se vilka historiska förebilder rörelsen håller sig med.

Och ändå är Finland alltjämt ett av Europas mest glesbefolkade länder!"


----------

Laki:

1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka

2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,

on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

-------

Yhteenveto:

HBL:n jutussa ei mainita aloitteentekijää nimeltä.
Jutussa vihjaillaan, että aloitteentekijän käyttämä sana "elintila" kertoo omalta osaltaan siitä millaisia esikuvia "liikkeellä" on.
Liikkeellä tarkoitetaan ilmeisesti maahanmuutonvastaista rintamaa.
Jutussa mainitaan Suomen Sisu ja Jussi Halla-aho.

Lehdessä kuvataan "liikettä" näin (lainaus on artikkelissa ennen "elintilaviittausta):

"Den rena utlänningsfientligheten stack upp sitt fula huvud redan i kommunalvalet, där organisationen Suomen Sisu lyckades få ett tjugotal av sina medlemmar invalda, det stora flertalet av dem på sannfinländarnas listor. Men en handfull också på andra partiers - ingen vet vilkas - vilket egentligen är mest skrämmande. Med nyvalda stadsfullmäktigeledamoten i Helsingfors Jussi Halla-aho i spetsen talar Sisumännen öppet om att stoppa invandringen. Parallellerna till de politiska förebilderna ute i Europa är mer än uppenbara."

Näyttää siis siltä, että lehti yrittää todistaa suomalaisella "liikkeellä" olevan yhteyksiä eurooppalaisiin vastaaviin liikkeisiin, ja esikuvana olevan muinaiset kansallissosialistit. Tätä tarkoitusta varten toimittaja on tarttunut "elintila" sanaan. Väite ei kohdistu varsinaisesti aloitteentekijään, vaan hänen sanojaan on ainoastaan käytetty hyväksi "liikkeen" mustamaalaamisessa. Näin ollen tuntuisi todennäköiseltä, että aloitteentekijä polttaa turhaan rahaa eikä saa aikaan ratkaisua, jossa HBL tuomittaisiin hänen kunniansa törkeästä loukkaamisesta.

On huomattava, että kyse on julkisesta poliittisesta toiminnasta ja siinä mukana olevien harjoittaman politiikan arvostelemisesta. Kynnys tuomitsemiselle on tässä tapauksessa korkeampi kuin silloin, jos olisi kyse puhtaasti yksityiselämään liittyvistä asioista. Toinen huomion arvoinen seikka on, että väitteet eivät kohdistu erityisesti kehenkään yksilöön vaan liikkeeseen.

HBL:n juttu on sinänsä tökerö ja osoittaa toimittajan hylänneen objektiivisuuden. Mutta se ei taida olla kiellettyä.
  
  13. joulukuuta 2008 13:46:08

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hah: "Tällöin toimittaja ei pääse säveltämään uusia, vaan joutuu toisintamaan mediatodellisuutta, tai olemaan tekemättä koko juttua."

Tai olemaan tekemättä koko juttua. Niinpä. Tässä tapauksessa kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta. Haastatteluja kannattaa antaa kaikille suuremmille medioille jos niitä pyytävät. Puhuu asiansa asiallisesti ja sillä selvä.
Näin juttu myös lehteen/televisioon tulee.

Vainoharhaisuus vaihtoehto jota suositat suurella todennäköisyydellä tarkoittaa sitä, ettei tule mitään juttua.

Useimmat nyt kuitenkin seuraavat ns. tavanomaista mediaa.

Vieraskirjassakin käy muutama henkilö aina päivässä kertomassa, että päätyi tänne lehtien herjauskirjoitusten myötä, ja muuttikin sitten kantaansa.

Median blokkaaminen olisi tyhmintä mitä tässä tilanteessa voisi tehdä silloin paljon pienempi joukko ihmisiä saisi adressista yli päänsä tietää.
  
  13. joulukuuta 2008 13:46:16

Nimi : Zngr
Kotisivu : http://www.zasucks.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : WTF, linkin piti olla tämä: http://www.zasucks.com/

SA:n hommanaattorit ovat melko epeleitä.

Tänään tunne olevani poliittisesti epäkorrekti.
  
  13. joulukuuta 2008 13:46:17

Nimi : Eräs nuori nainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/Ulkomaalaislain+laho+kohta+oleskeluluvista+putosi+pois/119868

Ulkomaalaislaki on tulossa eduskunnan käsittelyyn mahdollisesti jopa jo ensi viikolla. (15.12. - 19.12.)

Nyt tulee kiire tuon adressin luovuttamisen kanssa! Hallitus yrittää väkisin runnoa tuon Suomen tulevaisuuden tuhoavan tekeleen läpi.

Tässähän tuntuu ihan siltä kuin kävisimme uutta talvisotaa. Täytyy vain puolustaa Suomea kunnialla tälläkin kertaa, jotta saamme tämän maan säilytettyä sellaisena, että sitä voi kutsua edes jollakin tasolla hyvinvointivaltioksi.

Allekirjoitin äskettäin.
  
  13. joulukuuta 2008 13:53:40

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Koskela Suomesta kirjoitti totuuden syvin sanoin.

Nyt on pidettävä mielessä, että nykyinen turvapaikkakäytäntö muuttaa Suomen väistämättä Paskastaniaksi. Tulva on saatava poikki. Nyt laitetaan jokaisen kansanedustajien kanta helmikuun äänestyksessä muistiin ja usealla jää sen jälkeen Arkadianmäki työpaikkana historiaan.

Jos edustaja on poissa nimi menee Paskahousut-listalle. Kaikille ikuinen poltinmerkki mukaan. Blogini kommentoija ilmaisi näppärästi miten netti pidentää poliittista muistia. Idioottimaiset lausunnot ja äänestyskäyttäytyminen jää ikuisiksi ajoiksi ylös.

Organisoidaan verkostona tehokas vaalipiirikohtainen musta lista -tiedotuskampanja kohderyhmänä he, jotka eivät nettiä käytä. Pistetään nyt kova kovaa vastaan.

Jos ajattelen kylmän viileästi ilman mitään tunteita, toivon Suomen tulevaisuuden vuoksi Vysinskin saavan Jussille jonkin tuomion. Suomi saa uuden Risto Rydin ja silloin alkaakin demokraattinen vallakumous. Go Vysinski go.

Tsemppiä kaikille!
  
  13. joulukuuta 2008 13:55:12

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Kirjotit: "HBL:n juttu on sinänsä tökerö ja osoittaa toimittajan hylänneen objektiivisuuden. Mutta se ei taida olla kiellettyä."

En tiedä kielletystä, mutta laitonta ainakin on. Tämän tarkistin juuri Tampereen poliisilaitokselta, eli tutkintapyynnön paikka. Konsultoineen komisarion mukaan juttu saattaa hyvinkin kiinnostaa jopa valtakunnansyyttäjää, jolloin se ei enää ole edes ns. asianomistajarikos. Onhan loukkaava osapuoli tunnettu ja arvostettu (miksiköhän) tiedotusväline ja loukattu tavallinen rivikansalainen, ei siis julkisuuden henkilö tms,
  
  13. joulukuuta 2008 13:58:32

Nimi : Adressiasiaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Adressi pitää ehdottomasti luovuttaa pääministerille eli Matti Vanhaselle. Vanhasella on perustuslaillinen oikeus jopa ehdottaa ministerin eroa.

Lisäksi Vanhanen on viimekädessä vastuussa hallituksen tehtailemista älyttömistä lakialoitteista.
  
  13. joulukuuta 2008 13:58:36

Nimi : hmm
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/Uusnatsit+leikkasivat+p%E4%E4n+irti+maahanmuuttajalta/119901
  
  13. joulukuuta 2008 13:58:43

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jukka:
Ymmärrän oikein hyvin mitä tarkoitat tässä yhteydessä kiihkottoman keskustelun toivomisella. Ellilän ongelma sattui olemaan hänen kärjistävän esitysmuotonsa ohella itsevaltias syyttäjä ja Suomen takapajuinen oikeuslaitos. Raja näkyy (toistaiseksi) menevän siinä, että yleinen oikeustaju mieltää Halla-ahon mielipiteet puolustamisen arvoisiksi, mutta Ellilän ei. Seppo Lehdon on vaikea saada sympatiaa suurelta yleisöltä silloinkaan, kun hän sattuu olemaan oikeassa.

Ihmisten motiivien vatvominen on yleensä jokseenkin turhaa. Olin huolestunut Ellilän ja Lehdon tuomioista, mutta en aktiivisesti toiminut asian suhteen, kuten en toimi monen muunkaan sinänsä kannatettavan asian puolesta. Ironista kyllä, kippaan nämä jutut mielessäni Ammnesty Internationalin harteille.

(Luen kirjoituksiasi mielenkiinnolla. Mietipä monikultturismimeemiä yhteisöä ylläpitävänä voimana. Saat varmaan aiheeseen kiinnostavan näkökulman.)

Juha Mäki-Ketelä:
Vaikka kunnianloukkauskriteeri ylittyisikin, niin toivon silti ettet ryhdy oikeudellisiin toimiin asiassa. Mieluummin tuot tapahtuneen esille esimerkiksi nettisivuilla, jotta ihmiset voivat itse arvioida mistä on kyse. Antaa kansan tuomita, ei tässä tuomareita tarvita.
  
  13. joulukuuta 2008 14:00:31

Nimi : Elina
  
Viesti : Mikä on homma-foorumin reaaliaikainen meiniki?

En äsken päässyt rekisteröitymään...
  
  13. joulukuuta 2008 14:01:35

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Harvaan asutukseen viittaaminen HBL:n jutussa on kuvaavaa "vapaamieliselle" lehdistölle.

Samaan aikaan kun HS sanoo, että "paras ekoteko on että ei hanki lasta", maahanmuuttoa - jonka ekologinen vaikutus on samanlainen kuin syntyvyyden - ajetaan kuin käärmettä pyssyyn. Kun maahanmuutosta puhutaan väkeä on muka liian vähän.

Suomenruotsalainen HBL tuntuu luulevan että a) Sisu vastustaa kaikkea maahanmuuttoa ja että b) vain Sisu vastustaa esimerkiksi laajaa muslimimaahanmuuttoa.

Tämä kuvaa sitä kuin kaukana elitistinen Sfp on kansasta.

Osa suomenruotsalaisistakin siirtyy äänestämään Pesua. Vanha suomenruotsalainen sanonta (jota perustuslailliset suomenruotsalaiset 70/80-luvuilla käyttivät) pätee tässäkin: "Det finns viktigare saker än modersmålet".

  
  13. joulukuuta 2008 14:03:30

Nimi : Anu
  
Viesti : ?????? ????????, ???????, 12.12.2008 11:42
?????? ???????? : ????? ???????
12.12.2008 | 11:42

??? ??? ??? ????? ???????? ?? ???? ???????? ???????????: ????????. ?? ???????, ?? ???? ??, ?? ????? ?????? ??????? ???????? ?? ????? ?? ????? ?????? ? ???????? ?? ????????. ? ??? - ??, ???????, ?? ??????? ?? ??? ?????? ? ??????? ?????! ????????, ??? ?????????, ??????? ? ?????? ???? ?????????? ? ???? ????? ??? ???????? "????????": ???? ????, ??? ?? ??????? ???????, ??????, ?????? ?????????, ??????? "?????????". ??? ??? ???????? ???? ????. ? ??????? ????? ???????? ?????????? ???????.

?? ????? ?? ? ?????? ?? ????, ???? ? ??? ?????????????? ????????? ???????????. ?? ????? ???????? ?????? ???????? ?????? ?????? - ? ???? ??? ????? ???????? ?????????? - ????? ??? ????????, ? ?? ???????? ???????????: ??, ?????????, ???? ?????????... ? ?????? ????????? ???? ? ??? ???? ????????? ?????, ??????? ??? ?? ???????? ????? ?????.
?????? - ??????. ??????????? ????? ?????? ?????? ????????? ?????? ????????? ?? ????? ????? ?????????????? ? ??????: "??????? ?????? ???????? ?????????, ? ????? ??????????? ?? ?????????? ????? ?????".

???? ???????. ? ???? ????? ??????? ??? "???????" ????????? ????? ????????????. ??????: ??? ????? ??????? ? ?????????: ?.??????, ??????? ????? ??????????? ? ?????????? ?????? ???????, ?? ????? ?? ?????, ??? ????? ??????, ??? ??????, ? ?? ??????????????? ?????????, ?? ???????? ??? ??????????? ????????? ???????. ?????.

? ????? ??????: ?????? ????? ?????? ??? ????? ???????????? ? ??? ???????? ??????? "?????? ??????" ? ???????? ????????? ?????. ????? ??????????? ???????. ????? ????? ???? ? ??? ??????????? ???????????? ??????? ????? ?????????... ?????? - ?????? ???????? ??????????, ???? ?? ???????. ????? ????, ???????, ????? ???????? ???????? ??????? ? ?????.

??? ????? ??? ?????? "?????" ? ?????????? ? ??????? ???????????????

?? ??????? ?? ? ?????????? ?? ???? ????.

  
  13. joulukuuta 2008 14:07:54

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Adressi pitää ehdottomasti luovuttaa pääministerille eli Matti Vanhaselle. Vanhasella on perustuslaillinen oikeus jopa ehdottaa ministerin eroa.

Lisäksi Vanhanen on viimekädessä vastuussa hallituksen tehtailemista älyttömistä lakialoitteista."

Olen jokseenkin täysin vakuuttunut, että Vanhanen ei ymmärrä mistä on kyse.

Vanhanen näkee addressissa:

- hienoa kansalaistoimintaa, jonkalaista tulee kannustaa.

- vaikean tilanteen, koska joku voi loukkaantua.

- ymmärrettävän näkökulman, mutta työllisyystilanne on vaikea, suomi tarvitsee monikulttuurisuutta, ja että sopu sijaa antaa.

- asiaa on jo valmisteltu niin kauan

- ruotsinkielisille olisi tärkeää, että heidän ministerinsä onnistuisi hankkeessa, ja että tätä ei loukattaisi.

- EU.lla on kulisseissa Vanhasen pallit prässissä, joten Suomen väestö sekoitetaan niin, että sitä ei tämän jälkeen tunnisteta suomalaiseksi enää koskaan.
Tämä on EUn tarkoitus ja kriittinen periaate matkalla kohti uutta neo-kommunismia. Eihän sellaiseen suomalaisen sovi sanoa vastaan.

Julkilausumana tullee olemaan, että muutoksia tehtiin, asiasisältö pysyi linjausten mukaisina.
  
  13. joulukuuta 2008 14:11:09

Nimi : dothefake
  
Viesti : Heasarissa Soini sanoo:"Tässähän pannaan nagani (revolveri) Irlannin otsalle; kyllä vai ei", Soini kuvaa.

Nyt se sitten Soinikin syyllistyi kiihotukseen osavaltiota kohtaan. Soinin aseluvat joutuvat syyniin.
  
  13. joulukuuta 2008 14:13:46

Nimi : Koskela Suomesta
  
Viesti : Anu: selittäisikö mitä oikein tuolla postauksella tarkoitat?

Meistä suurin osa ei edelleenkään, vuosisataisista päinvastaisista yrityksistä huolimatta, ymmärrä venäjää....
  
  13. joulukuuta 2008 14:17:38

Nimi : Zngr
  
Viesti : Luulis irkkuja vituttavan. Siellä muuten huomattiin syksyllä, että Irlannin sosiaaliviraston tarjoamia tukia ansaitsee yli 30 000 nigerialaista.

Kukaan ei tiedä, mistä he ovat tulleet, mitä he tekevät Irlannissa, miksi he saavat toimeentuloatukea, eikä suurin osa edes taida asua siellä pysyvästi.
  
  13. joulukuuta 2008 14:17:57

Nimi : Jukka
  
Viesti : Roope,

Tyylilaji on vaikea kysymys. Ellilä tietysti kirjoittaa ilkeästi. Mutta juttu on hiukan niin että jos kukaan ei todella puhu ilkeästi niin mediakynnys koko asialle ei ylity. Jos Jussikin olisi kirjoittanut kuivasti niin kuka olisi jaksanut lukea. Jussinkin jutut ovat ajoittain ilkeitä.

Niemeläkin kritisoi islamia, mutta ei puhuttele kuin jotain pientä elitistiryhmää, joka tietää että Niemelä on kuitenkin lopulta turvallisesti samaa mieltä politiikasta kuin muutkin vihreät. Itse olen muutaman kerran kirjoittanut helvetin ikävästi ja niitä juttuja vain ja ainoastaan lainataan vihollisten taholta. Sanon "vihollinen" koska usein ei ole kysymys niinkään erimielisyydestä kuin erimielisyyden teeskentelystä, mikä tuli esiin mm. erääässä keskustelussa australialaisella blogilla rodusta.

Kiitos jutun aihe-ehdotuksesta.
  
  13. joulukuuta 2008 14:18:51

Nimi : Ung Frisk Man
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Thors är galen, (farligt) dum, okunnig politiker, brottsling och som sagt; landsförrädare.
Jag skäms för SFP, aldrig skall jag rösta på dem så länge Thors och andra galna personer sitter i deras parti och smutsar partiets namn.

Kämpa vidare, Halla-aho.
  
  13. joulukuuta 2008 14:20:52

Nimi : HaH
  
Viesti : A.N. On totta, että toimittaja voi jättää jutun tekemättä, mutta usein toimittaja on kuitenkin ns. pakkoraossa, eli pomo vaatii juttua jostakin aiheesta, koska kilpaileva mediakin asiasta on jo kertonut. Tällöin juttu on tehtävä. Ja nyt on aika, jolloin juttua on pakko pukata ulos - siksi nuivisti voi olla hieman valikoiva, ja ovela.
  
  13. joulukuuta 2008 14:21:38

Nimi : Futuristi
  
Viesti : ""Suomeen, jatkossa pääsee ihmisiä hyvinkin ihmeellisillä perusteilla ja jäivät he tänne pysyvästi tai eivät, niin he kaventaa tavalla tai toisella suomalaisten tulevien sukupolvien elintilaa.

Elikkä sama niin kun lyhyesti, tänne tulee paljon ihmisiä, jotka enemmän kuluttavat meidän taloudellisia resursseja kun niitä meille tarjoavat."

Amatöörimäinen moka. Olisit vaan pysynyt poissa siitä haastattelusta. Ei mitään hyötyä ja sammakoiden vaara ilmeinen. Tuostahan lehdistö saa vain ammuksia koko adressin natsitouhuksi leimaamiseksi.

  
  13. joulukuuta 2008 14:23:38

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Oma mielipiteeni on, että jäitä hattuun noiden tutkintapyyntöjen yms. kanssa. Tuo on tunkiostalinistien vanha taktiikka yrittää kääntää huomio itse asiasta pois.

Kaikki toimii parhaiten, kun toimitaan kylmän viileästi, selkä suorana ja totuus ohjenuorana.

Kaikki faktat ovat meillä.
  
  13. joulukuuta 2008 14:28:48

Nimi : Pete G
  
Viesti : Kuten HBL:n pääkirjoituksen rimanalituksesta näkee, tulevat suvaitsevaiset edelleen käyttämään kaikkia keinoja adressin vähättelemiselle. Esimerkiksi seuraavaa:

Koska ulkomaalaislain ehdotukseen on adressin aloittamisen jälkeen tehty korjaus (lähinnä kosmeettinen, mutta kuitenkin), saattavat lain puolustapuhujat kysenalaistaa adressin niiden osalta, jotka allekirjoittivat adressin ennen tuota muutosta. Olisi ehkä hyvä idea tarjota näkyvästi näille allekirjoittaneille mahdollisuus perua kantaansa ja saada nimensä poistetuksi tämän pienen lakiehdotusmuutoksen perusteella. Muutama voi nimensä poistaakin, mutta sillä ei ole mitään merkitystä sen rinnalla, että mokuhörhöiltä jää yksi näennäinen ase käyttämättä.
  
  13. joulukuuta 2008 14:29:25


guestbook © freebok.net