13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 107751-107775

Nimi : PK
  
Viesti : En oikein ymmärtäny, mistä JM-K:n haasteessa on kysymys. Hän puhui haastattelussa elintilasta, jonka Hbl oli kääntänyt sitten ruotsiksi? Eikös elintila suomesta saksaksi käännettynä ole sama, mitä ruotsista käännettynä?
  
  13. joulukuuta 2008 11:59:17

Nimi : jellona
  
Viesti : Tärkeintä kamppailulaseissa on vastustajan kunnioitus, aliarviointi ja ylimielisyys kostautuu. Aina lähdetään taistelemaan tiukalla asenteella.

Omaa arvioita puolueista vastustajina...

Kokoomus uskaltaa hiukan ottaa kantaa, kunhan saa huudella vähän selän takaa, ostaa tuomarit puolelleen.

Keskusta, vaikka heillä olisi potkua, eivät tee mitään. Suomalaisia jupisijoita.

Sosdem, toistelee opittuja teesejä, pelkureita, vasta voitonpuolelle päästyään uskaltavat alkaa uhoamaan, raukkoja.

Vihreät, kova vastus, hulluja kuin vesikauhuinen eläin.

rkp, ihmis saastaa.

Kommunistit, aika jättänyt, ihan turhia ihmisiä, jo valmiiksi hävinneitä.

Persut, voittaja ainesta vaikka häviää niin ei antaudu.

kd, ihan joutavia, ei laita hanttiin, ei edes yritä.

Ja mulla krapula.

  
  13. joulukuuta 2008 12:02:19

Nimi : jmk
  
Viesti : Zngr: Printtilehdessä lukee Mitä mieltä olet olet esityksestä uudeksi ulkomaalaislaiksi ja vastauksista 97% KYLLÄ

Voisiko joku vahvistaa, lukeeko Iltalehdessä oikeasti niin kuin Zngr kirjoittaa.

  
  13. joulukuuta 2008 12:14:19

Nimi : enpä keksiny nimimerkkiä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Adressin luovuttamisesta: Kaikkein komeintahan olisi, jos joku asiaa tukeva taho voisi sponssata adressin printaamisen jokaiselle kansanedustajalle erikseen.

Siitä tulisi melkoinen pino paperia: nykytahdilla hyvinkin 500 sivua per kansanedustaja, kertaa 200, mikä hyvin konkreettisesti osoittaisi asian painavuuden.

Puhelinluettelon paksuiset pinkat voisi silloin toimittaa edustajille postina, ja seremoniallisesti luovutettavan kappaleen antaa vaikka Thorsille itselleen, jos hän sen ottaa vastaan. Riippumatta siitä ottaako vai ei, asia ei voisi jäädä huomaamatta keltään...
  
  13. joulukuuta 2008 12:22:46

Nimi : Zngr
  
Viesti : jmk: minulla on k.o. paperilappu tässä kädessä, mutta valitettavasti business-kännykkä on mallia E70 joten printtiä ei oikein saa kuvaan, jälki on sen verran sotkuista.

Vituttaa.
  
  13. joulukuuta 2008 12:23:20

Nimi : Hazmat Jew
  
Viesti : Onko Juha Mäki-Ketelä Ihanakadulta Tampereelta opettamassa CNC koneistusta ammattioppilaitoksessa?
  
  13. joulukuuta 2008 12:28:54

Nimi : Jukka Aakula
  
Viesti : Aissaattana että on paha rapula. Join kokonaisen Leijonapullon kämpillä ja sammuin sitten tietokoneen päälle. Täytyy sanoa että melkoisen addiktoiva on tämä Jussin foorumi =))
  
  13. joulukuuta 2008 12:34:05

Nimi : jmk
  
Viesti : minulla on k.o. paperilappu tässä kädessä, mutta valitettavasti business-kännykkä on mallia E70 joten printtiä ei oikein saa kuvaan, jälki on sen verran sotkuista.

Ei satu löytymään digikameraa?

Anna nyt edes tarkat viitetiedot eli lehden päivämäärä ja sivunumero.
  
  13. joulukuuta 2008 12:40:48

Nimi : Ink Visitor
  
Viesti : Tästä Jussin ajojahdista tulee mieleen vanha mutta edelleen ajankohtainen vitsi...
Pieni kevennys kylmän sodan ajalta: CIA:n, Mossadin ja Stasin agenttien välillä oli kilpailu siitä, mikä laitos kouluttaa parhaat agentit. Asia piti testata: mentiin saksalaiseen metsään vain pistooli aseena, piti ampua ja tuoda metsäkaurispukki metsästä. Ensin meni amerikkalainen, kuului useita laukauksia ja n. tunnin kuluttua amerikkalainen raahasi rikkiammuttua kaurispukkia mukanaan. Hän sai 100 pistettä. Mossadin mies meni metsään. 15 minuuttia ja yksi laukaus ja hieno kaurispukki. Hän sai 200 pistettä. Stasin mies meni metsään, kesti useita tunteja ja metsästä tuli likainen Stasin agentti raahaten villisikaa korvasta ja huutaen; "tunnusta, että olet metsäkauris".


  
  13. joulukuuta 2008 12:42:21

Nimi : VAARA
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/Ulkomaalaislain+laho+kohta+oleskeluluvista+putosi+pois/119868

Ulkomaalaislaki on tulossa eduskunnan käsittelyyn mahdollisesti jopa jo ensi viikolla. (15.12. - 19.12.)

Nyt tulee kiire tuon adressin luovuttamisen kanssa! Hallitus yrittää väkisin runnoa tuon Suomen tulevaisuuden tuhoavan tekeleen läpi.
  
  13. joulukuuta 2008 12:47:47

Nimi : Zngr
Kotisivu : Tiiuu Tiiuu Maa
  
Viesti : jmk: 12.12 -08, sivunumero = tuntematon, koska irroitin k.o. osan sivusta lehdessä voidakseni säilöä aarteen viemättä koko lehteä.

Ihan mikä tahansa perjantain iltalehti sisältänee saman printin. Yritän parhaillani siirtää suttuista kuvaa ATK-laitteeseen, mutta jostain vtun syytä Dell 350 BT Module sanoi itsensä juuri tänään irti? Ja kaapeli ei ole kotona. Oli miten oli jos tuo BT chip herää ehkä gimpillä saa tarkennettua tuota pikselimössöä. Throw me an email.
  
  13. joulukuuta 2008 12:58:01

Nimi : jukka aakula
  
Viesti : Allaoleva Jukka Aakula en ole minä. Mitään krapulaakin minulla ei ole - eilen oli hiukan.
  
  13. joulukuuta 2008 12:58:26

Nimi : Leopold
  
Viesti : JM-K: Entäs siinä Aamulehden pioneeriuutisessa mainitut Kokoomuksen Arto Satonen ja Petri Pihlajaniemi? Vai ovatko he liian nimettömiä?
  
  13. joulukuuta 2008 12:58:34

Nimi : Leopold
  
Viesti : http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Soini+aikoo+euroehdokkaaksi+mutta+ei+ottaisi+parlamenttipaikkaa/1135242026673

Soini harkitsee euroehdokkuutta. Soini unelmoi puolueensa voivan saada ensi kesän eurovaaleissa 300 000 ääntä. Edellytyksenä on, että hän itse lähtisi ehdokkaaksi.
  
  13. joulukuuta 2008 13:03:35

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tuota Satosta ajattelin itsekin, olen tavannut hänet muutaman kerran henkilökohtaisesti. Vaikutti ihan ok. ukolta. Tuo toinen nimi on ihan uus mulle, mikä miehiään?

Keskustapuolueeseen yhteydenottokin kuulostaa varsin järkevältä. Ehdotuksia yhteyshenkilöksi?

Kuten jo aiemmin totesin, eka postaus lähteen kansanedustajille maanantaina viimeistään.
  
  13. joulukuuta 2008 13:04:36

Nimi : Pirkanmaan persu
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Asun Tampereella.

Tsemppiä vaan, Jussi. Ja kiitokset että olet alkanut pöyhimään tätä yhteiskunnan valikoivaa suvaitsevaisuutta. Tieto ja ymmärrys lisääntyvät kaiken aikaa, ja itsekin teen voitavani täällä taustalla.
P.s. Melko fiksu tuo tämänpäiväinen Nuivakalenterin tehtävä, sain hyvät naurut :-))
  
  13. joulukuuta 2008 13:04:48

Nimi : Koskela Suomesta
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Todellakin rupeaa epäilyttämään. Esitetään lakiehdotus "from hell" ja sitten kokoomus ja keskusta tekevät siihen muutamia korjauksia ja saavat tunteen siitä, että ovat nyt sentään järjettömyydet estäneet, että eiköhän se kuitenkin käy, hallituspuolueet äänestävät puoluekuria noudattaen, ja erittäin liberaali laki menee lävitse.
"

Hieman tuota valtionhallintoa sisältä tuntevana voin kertoa, että tuo on täysin normaali menettely aivan kaikilla tasoilla ja kaikissa esittelyissä. Olen tehnyt sitä itsekin (anteeksi).

Esiteltävään dokumenttiin jätetään vähintään yksi täky, kaksi jos esimies on kovin tarkka ja pätevä. Ei enempää.

Ja niiden täkyjen pitää olla sellaisia, että ne eivät johda koko asiakirjan hylkäämiseen, vaan ovat jotain minkä korjattuaan esimies voi tyytyväisenä huokaista ja toedta olleensa tarkka estäessään moisten asioiden pääasyn eteenpäin. "Mitä tastäkin tulisi ellen minä olisi vahtimassa noita hölmöjä alaisia."

Ja tosiasiassa alainen sai läpi juuri ne asiat mitä halusikin, joskus enemmän kuin uskoikaan.

Ne täkynä käytettävät asiat pitää vain valita oikein ja huomioida kunkin päättäjän kyvyt ja keppihevoset. On olemassa jopa sanonta "kukin puuttuu siihen mitä kykenee".

Siellä muussa tekstissä on sitten huomaamattomasti leivottuna vaikeaan kieliasuun vaikka mitä miinoja, kun luotetaan ettei päättäjä kykene, halua ja ehdi niitä kaikkia selvittää itselleen.

Ja tässä tapauksessa on kyse aivan varmasti tästä samasta asiasta.

Nyt asiaa käytännön tasolla paremmin tuntevien pitäisi lukea tuo lakiesitys läpi kuin piru raamttua, eritoten ne vaikeasti ja mystisesti kirjoitetut kohdat, ja selvittää mitä ne käytännön elämässä moku-virkamiesten tulkitsemana tulevat tarkoittamaan.

Anteeksi kyyninen asenteeni, mutta se on kehittynyt vuosien myllyssä reaalielämässä.
  
  13. joulukuuta 2008 13:07:21

Nimi : eräs nuiva
  
Viesti : Mitä luulette, iskeekö Israel, USA tai molemmat Iraniin lähiaikoina? Jos iskevät, mitä siitä seuraisi lännessä? Luulisin, että ainakin monet muslimit raivostuisivat ja mellakoisivat. USA:n ja Israelin lähetystöt ja juutalaiset kohteet olisivat suurimmassa vaarassa, mutta kenties kokonaiset yhteiskunnat. Tilanne on sen verran tulenarka suuren muslimiväestön maissa. Hankamäki lienee pitkälti oikeassa. Toivottavasti edes Suomessa säästyttäisiin väkivaltaisuuksilta.
  
  13. joulukuuta 2008 13:07:28

Nimi : satunnainen huomioitsija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kijeluonnos kansanedustajille on oikein hyvä. Ainoa mikä vähän häiritsevästi pistää silmään on väitös, että adressiin tulee kirjeluonnoksen tekohetkellä allekijoituksia viisi kpl minuutissa, mikä ei ainakaan tänään lauantaina puoliltapäivin ainakaan pidä paikaansa. Niitä on näköjään tullut n. yksi kpl minuutissa.
  
  13. joulukuuta 2008 13:10:46

Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Leopold kirjoitti : " Soini harkitsee euroehdokkuutta. Soini unelmoi puolueensa voivan saada ensi kesän eurovaaleissa 300 000 ääntä. Edellytyksenä on, että hän itse lähtisi ehdokkaaksi. "


Olin tavaavani, ettei lähtisi vaan antaisi varamiehelle. J.H-a? Jipii!!!

  
  13. joulukuuta 2008 13:12:46

Nimi : hancockred
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : voisiko maahanmuutoa vähentää puuttumatta tulijoiden määrään?esim.pygmit
  
  13. joulukuuta 2008 13:19:49

Nimi : MJ
  
Viesti : Kaleva
  
  13. joulukuuta 2008 13:20:40

Nimi : utelias
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Oliks ne polliisia potkineet pojat suomalaisia, vai jotain muita? Missään ei kerrota. Ylen teksiteeveessä se ei ylitä uutiskynnystä, maikkarilla ylitti.

ilmoitan: minäkin ostan sen kirjan.
  
  13. joulukuuta 2008 13:22:52

Nimi : Del
  
Viesti : Olen ajatellut kysyä seuraavilta kansanedustajilta, ovatko halukkaita vastaanottamaan adressin, mieluiten kaikki kolme läsnä samanaikaisesti(kansanedustajat aakkosjärjestyksessä):
1. Niinistö, S
2. Rajamäki, K
3. Soini, T


Lisää ehdottomasti Paavo Väyrynen listaasi.

Ja samaa mieltä edellisten kanssa että Soinin voisi tiputtaa listalta pois.

Muutenkin vastuu äänestyksessä on kolmen koplalla. Sinne painetta.
 
  
  13. joulukuuta 2008 13:28:11

Nimi : kossu
  
Viesti : thors selittelee.

http://i132.photobucket.com/albums/q30/31848028/Aamul.jpg?t=1229156952.


  
  13. joulukuuta 2008 13:31:53


guestbook © freebok.net