13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 107726-107750

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Huomenta!
Kirjoitit:"kansalaisliikkeen ei todellakaan kannata pysähtyä ensimmäisiin lupauksiin vaan jatkaa kaikin voimin helmikuulle asti."

Ei todellakaan pysähdy ensimmäiseen eikä toiseenkaan lupaukseen. Vain lakiesityksen täydellinen hylkääminen hyväksytään.

Eli alkuperäinen suunnitelma on edelleen käytössä. Uudet toimintasuunnitelmat ovat tuossa työn alla, esim. ihan perinteisten adressien keräämisen aloittaminen. Eilen sain noin sata yhteydenottoa iäkkäämmiltä ihmisiltä, jotka haluaisivat olla mukana, mutta eivät omista nettiä. Ideoin nyt vaihtoehto b:tä heille. Heitä on vähintään tuhansia.

Sinänsä peli kovenee, jätän tiistaina HBL:stä tutkintapyynnön aiheena minuun kohdistuva törkeä kunnianloukkaus. Olin äsken yhteydessä tuttuun komisarion ihan vain tarkistaakseni, etten ylireagoi. En ylireagoi, HBL:n kommentti radiohaastatteluuni täyttää mennen tulle törkeän kunnianloukkauksen määritelmän ja ylikin.
  
  13. joulukuuta 2008 9:30:40

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Morjens, "edesvastuuton ruikuttaja"!
Kiitos hyvistä vinkeistä. Kirjoitit: "Kirjoita mahdollisimman kansantajuistettu, yksinkertaistettu kantelu JSN:n (jota ei käsitellä), kirjoita oikaisupyyntö ja vastine HBL:n päätoimitukseen (joita ei oletusarvoisesti noteerata)."

Myös näin menettelen. Tuo "prosessikuvaus" oli jo etukäteen tiedossani.
  
  13. joulukuuta 2008 9:44:07

Nimi : Jjuhani
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jotain hyvää YLEkin on saanut aikaan. Kun näin ensimmäisen kerran ohjelman Halla-Ahosta, oli pakko käydä netissä tutkimassa asiaa, koska k.o. ohjelma haiskahti asenteellaan. Tämän myötä olen perehtynyt Jussin loistaviin kirjoituksiin, hattua täytyy nostaa miehelle, joka sanoi ääneen, että keisarilla ei olekaan vaatteita.
On masentavaa ja säälittävää seurata, miten Haloslandian valta- ja mediakoneisto hännystelijöineen yrittää jauhaa totuudenpuhujaa hajalle. Tässä se ei kuitenkaan tule onnistumaan, homma hoidetaan vielä kotiin.

Entisenä kokoomuslaisena en ole niin varma persusta, mutta Jussi saa taatusti vaaleissa ääneni ja myös taloudellisen tukeni, jos/kun sitä tarvitaan.
  
  13. joulukuuta 2008 10:04:56

Nimi : cutter
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Virkkunen jatkaa:

"Tänään etenemme uudistuksiin sisällön kautta. Mietimme millainen sisältö on lukijalle ja verkossa myös katsojalle ja kuuntelijalle tärkeintä."

No tätä on todellakin mietitty. Totuudella ei sitten niin väliä olekaan. Hei älkää ajatelko, me ajattelemme puolestanne.
  
  13. joulukuuta 2008 10:18:38

Nimi : Zngr
  
Viesti : No perkele Iltalehti, voisi luulla että ihmisiä johdatellaan jotenkin.

Netissä oli kysymys Onko Thorsin esitys uudeksi ulkomaalaislaiksi liian lepsu? ja 97% vastaajista valitsi "KYLLÄ".

Printtilehdessä lukee Mitä mieltä olet olet esityksestä uudeksi ulkomaalaislaiksi ja vastauksista 97% KYLLÄ

En tiedä oliko täällä tästä eilen juttua mutta IMO aika paksua settiä. Eihän tuota usko kukaan. Paitsi mistä sen tietää, jos näkee ainoastaan kysymyksen ja otsikon eikä tiedä asiasta mitään muuta. Lukijoiden kommentitkin olivat nuivia, mutta 97% KYLLÄ!! JEE! Voe helevetti kun kääntyi kysymys näppärästi toisinpäin.
  
  13. joulukuuta 2008 10:18:45

Nimi : minäitte
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : käykääpä tsekkamassa osoitteessa:

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=115&conference=2000000000000008&posting=22000000039782290

kuinka svenskaskinhed väittää suomalaisia ugreiksi ja ei usko meidän asuttaneen tätä maata, vaan vääöitää, että kaikki sivistys on peräisin ruotsinsuomalaisilta.

vaikka juttu alkaa keskustelulla halla-ahosta, älkää antako sen häiritä, vaan siirtykää nopeasti alemmas:

mitä luulette, syyllistyykö tämä svennomaani kiihotukseen kansanryhmää vastaan?

ja joko te, jotka ette ole koskaan olleet tekemisissä kielivähemmistömmme kanssa, ymmärrätte, miksi niin moni vastustaa pakkoruotsia: se on vain kielivähemmistätöömme kuuluville rasisteille ase, jolla osoitetaan oma ylemmyys.

ainoa ero on, että tämä, siis suomalaisten halveeraaminen, tuntuu olevan sallittua.


ps. voimia Jussilla. muista, notta sukujuures on eteläpohojanmaalla, eivätkö pohojalaaset luovuta koskaan.....
  
  13. joulukuuta 2008 10:25:54

Nimi : Terveisiä Oulusta
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Onko tämä nyt hyvä vai huono asia, kun tyynnytellään sillä, että yksi "laho" kohta on poistettu? Mitä niille muille huonoille lainkohdille aiotaan tehdä?
www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/Ulkomaalaislain+laho+kohta+oleskeluluvista+putosi+pois/119868


"Nuoriso" Helsingissä taas vauhdissa.
www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Nuorisojoukosta+potkaistiin+poliisia+p%C3%A4%C3%A4h%C3%A4n+Kampissa/1135241977703
  
  13. joulukuuta 2008 10:28:58

Nimi : Zngr
  
Viesti : minäitte: vastaus = iha vitu yks lysti
  
  13. joulukuuta 2008 10:30:31

Nimi : Scotch
  
Viesti : Koska toi Homma saadaan pystyyn fooruminkin puolella?
  
  13. joulukuuta 2008 10:37:19

Nimi : Jukka
  
Viesti : Olette oikeassa että ei nyt pidä ajatella että laki on lopullisesti torjuttu.

Ongelmia on maahanmuutossa edelleen muutenkin yhtä paljon kuin ennenkin - tässä puhutaan joka tapauksessa vain osittaisesta torjuntavoitosta.

Mutta hieno homma kuitenkin se mitä adressin kanssa on saatu aikaan. Todella hieno.

Vaikka on tietysti vasta ensiaskel kunnallisvaalivoiton ohella.

Joten lähetellään edelleen linkkiä sukulaisille ! En tiedä sainko itse ketään tuttua allekirjoittamaan.


  
  13. joulukuuta 2008 10:50:40

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "kuinka svenskaskinhed väittää suomalaisia ugreiksi ja ei usko meidän asuttaneen tätä maata, vaan vääöitää, että kaikki sivistys on peräisin ruotsinsuomalaisilta"

Kuten Zngr:lle myös minulle on aivan sama, mitä svenskaskinhead näppäimistöltään päästelee. Hän mokaa vain itsensä eikä hänen höpinänsä vaikuta pätkääkään suhtautumiseeni ruotsinkieliseen vähemmistöön.

Moni tosin tuosta provosoituu.
  
  13. joulukuuta 2008 10:52:59

Nimi : tuotani
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muutamaan otteeseen jo vissiin tullu tuo rahankeräys ja kirjahomma esille... Itsekin kannatan ja lähtisin mukaan.
Tummeli mainoksen tilalle vaan semmonen lahjoita rahaa jussille tyyppinen niinku wikipediassakin on. Ja kirja ois loistava. vähän aina juttujen pohjustusta ja uutisotsikoita, jussin mietteitä, tms ku ei linkkejä kirjaan voi laittaa. Tietenkin sitte lähdeluettelo tms... Saataisiin nuo JM-K:n mainitsemat nettiä omistamattomatkin mukaan.
  
  13. joulukuuta 2008 10:57:30

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kalevan tiedostavin elokuvakriitikko Tero Vainio does the righ thing, ja valjastaa itsensä neekerielokuvaohjaaja Spike Leen Halla-ahon nujertamiseen. Aamun lehden tv-sivujen elokuvaesittelyssään (leffa: 25th Hour) "kastraatiomaisesti tuhotut WTC:n tornit" saavat seurakseen tuoreemmankin vertauksen: "Rotukysymys on ollut Leelle tärkeä aihe, mutta häntä ei pidä rajoittaa pelkästään tämän näkövinkkelin tekijäksi. Esimerkeistä käy vaikkapa 25th Hour-viimeinen ilta (yhdysvallat, 2002). Tosin sekin sisältää sisältää kuvakollaasin, jossa varsin hyökkäävään tyyliin juhlitaan New Yorkin etnistä moninaisuutta. Vapise, Halla-aho!"
Amerikan alkuperäiset asukkaat tuskin ovat mukana tuossa Leen moninaisessa juhlameiningissä. Spike Lee poltti muuten tummat kulkusensa jokunen aika sitten, haukkuessaan oikeasti ansioituneen Clint Eastwoodin rasistiksi, koska tämän Iwo Jiman taisteluista neljän lipunnostajan tarinan kautta kertovassa leffassa ei ollut yhtään neekeriä pääosissa. Clint vastasi muistaakseni toteamalla, ettei Lee tiedä mistä puhuu ja että tämän pitäisi siksi pitää suunsa kiinni. Yksi intiaani Clintin Iwo Jima-leffassa sen sijaan lippua nosti, kuten historiankirjoissakin asia meni. Odottelen vesi kielellä monikulttuuriversiota Tuntemattomasta sotilaasta. Sen leffan Tavjakin voisi vierailleen esittää. Ja Tero Vainio kehua.
  
  13. joulukuuta 2008 10:58:48

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kirjeluonnos kansanedustajille kommentoitavana täällä: http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/150

Kommentoikaa nopeasti, lähtee meilinä joko hu tai ma.

*****

Olen ajatellut kysyä seuraavilta kansanedustajilta, ovatko halukkaita vastaanottamaan adressin, mieluiten kaikki kolme läsnä samanaikaisesti(kansanedustajat aakkosjärjestyksessä):

1. Niinistö, S
2. Rajamäki, K
3. Soini, T
  
  13. joulukuuta 2008 11:00:22

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Noin muuten:afrikkalainen maahanmuutto on 5 x tuhoisampaa kuin islamilainen maahanmuutto. Jos joku apina tarvii perusteluita niin kysy Suomen Sisun palstalla minulta.
  
  13. joulukuuta 2008 11:16:24

Nimi : MarkusT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kirjeluonnoksesta (niin tuonne adressisaitille ei kai voi rekkaamatta kommentoida?).

Noin ihan vastaustekniseltä kannalta kohta 2 sisältää paljon kysymyksiä. Ne voisi nimetä alikysymyksiksi A B C... muuten tuo helposti mahdollistaa helposti pitkän poliittisen liirumlaarumin josta ei saa kovinkaan helposti selvää. Eli siis, jaottelemalla tuo noin nähtäisiin mihin vastataan ja mihin ei.

Toisekseen, jonkinlainen deadline olisi hyvä olla, nyt se kai jää aika auki. Eli malliin sivusto aukeaa silloin ja silloin.

Tämmöisiä mietteitä täältä.
  
  13. joulukuuta 2008 11:17:55

Nimi : Soros
  
Viesti : Ollappa Homma ry ja silla jasenmaksu- ja keraystuloja. Tuloilla palkattu lainoppinut olisi hyodyllinen resurssi asiain yleiseksi edistamiseksi.

Mita tulee JM-K:n kirjelmaan, mielestani se on hyva. Lainvalmisteluun osallistuvien tahojen riippumattomuus on esisijaisen tarkeaa ja vahemmistovaltuutettu on ehdottovasti jaavattava prosessista.
  
  13. joulukuuta 2008 11:18:50

Nimi : jellona
  
Viesti : Zngr kirjoitti:
"Netissä oli kysymys Onko Thorsin esitys uudeksi ulkomaalaislaiksi liian lepsu? ja 97% vastaajista valitsi "KYLLÄ".

Printtilehdessä lukee Mitä mieltä olet olet esityksestä uudeksi ulkomaalaislaiksi ja vastauksista 97% KYLLÄ

En tiedä oliko täällä tästä eilen juttua mutta IMO aika paksua settiä. Eihän tuota usko kukaan. Paitsi mistä sen tietää, jos näkee ainoastaan kysymyksen ja otsikon eikä tiedä asiasta mitään muuta. Lukijoiden kommentitkin olivat nuivia, mutta 97% KYLLÄ!! JEE! Voe helevetti kun kääntyi kysymys näppärästi toisinpäin."

Pitääkö tämä paikkansa, vai oliko läppää, en ole printtiversiota lukenut. Jos noin törkeästi on käännetty päinvastaiseksi niin voivoi...
  
  13. joulukuuta 2008 11:22:05

Nimi : swan
  
Viesti : JM-K: ihan pikkuisen politiikassa mukanakin olleena, ehdottaisin edelleen lämpimästi, että adressin vastaanottajana olisivat päähallituspuolueet (molemmat), toki oppositiollekin nämä kannattaa jättää. Menee viesti paremmin perille, sillä lakiesitystä vastaan ollaan _kummassakin_ päähallituspuolueessa.

rkp:n ja vihreät toki voisi pudottaa pois, mutta sekä Keskustalle että Kokoomukselle kannattaa adressi toimittaa samanaikaisesti.
  
  13. joulukuuta 2008 11:22:15

Nimi : Patriootti
Kotisivu : http://www.toiminta-ampujat.fi/
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Juha Mäki-Ketelä kirjoitti:
Olen ajatellut kysyä seuraavilta kansanedustajilta, ovatko halukkaita vastaanottamaan adressin, mieluiten kaikki kolme läsnä samanaikaisesti(kansanedustajat aakkosjärjestyksessä):

1. Niinistö, S
2. Rajamäki, K
3. Soini, T


Adressi tulee luovuttaa sellaiselle taholle jolla on tahtoa ja kykyä käyttää sitä asian eteenpäivän viemiseen.
Sen tähden adressin vastaanottajaksi nuo ovat väärät henkilöt koska:

1 Niinistö on puhemiehenä puolueeton toimija eikä voi/halua ottaa vahvasti kantaa asiaan.

2. Rajamäki on oppositiossa eli vallan sivuraiteella. Myös tahto ajaa "väärältä" puoluepohjalta noussutta adressia on kyseenalainen. (tosiasssa tämä adressi mielletään Persujen toiminnaksi)

3. Soini on pienpuolueen edustajana myös vallan sivuraiteella.

Vastaanottajaksi pitäisi siis löytää kokoomuksen/keskustan piireistä aktiivinen ja vahvatahtoinen edustaja, joka on alunperinkin asialle myönteinen ja voi käyttää adressia lisäpontena jo olemassa olevaan kampanjaansa lakia vastaan ja jolla on myös todellista vaikutusvaltaa hallituspuolueiden sisällä.
  
  13. joulukuuta 2008 11:26:18

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Skannatkaapa tuo lehtijuttu ja ottakaa screenshotteja. Levittäkää kaikkiin netin kuvasivustoihin.
  
  13. joulukuuta 2008 11:31:50

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Kuulostaa vähän oudolta marssijärjestykseltä minusta se, että ilmoitetaan vain ympäripyöreästi, että "on syytä epäillä kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" ja *sitten* ryhdytään etsimään tekstiä, jossa näin tapahtuisi."

- Ihan niinkuin Neuvostoliitossa aikanaan. Ensin päätetään mistä "ei toivottua henkilöä" syytetään ja sitten aletaan etsiä mitä tahansa sen syytteen tueksi. Ja samoin toimivat Natsi Saksan "kansanoikeudetkin". Näin alas on Suomen oikeuslaitos ja Poliisi vajonnut.

Itse olen jo menettänyt kunnioitukseni ko. instansseja kohtaan ajat sitten. jos viranomaiset polkevat lakia tuollalailla, miksi meidän kansalaistenkaan tulisi sitä noudattaa?
  
  13. joulukuuta 2008 11:33:28

Nimi : jellona
  
Viesti : "Vastaanottajaksi pitäisi siis löytää kokoomuksen/keskustan piireistä aktiivinen ja vahvatahtoinen edustaja, joka on alunperinkin asialle myönteinen ja voi käyttää adressia lisäpontena jo olemassa olevaan kampanjaansa lakia vastaan ja jolla on myös todellista vaikutusvaltaa hallituspuolueiden sisällä"

Mielestäni tässä ei ole kysymys persujen adressista. Paljon allekirjoittaneista ei ole persuja. Leimaaminen johonkin puolueeseen ei kannata.
Nyt ei ole kysysmys muusta kuin yhteisen asian ajamisesta. Suomessa tarvitaan yhteistyötä yli puoluerajojen. Selkärankaisia poiliitikkoja löytyy joka puolueesta (paitsi vihreistä). Toisista enemmän (persut, kokoomus), toisista vähemmän (keskusta, kd). Sossuja en mainitse ollenkaan, he ovat raukkoja. Kokoomusnuoret otti ainona puolueena kantaa asiaan ja heiltä voisi myös pyytää yhteistyötä.

Persut voisivat nyt kunnostautua raja-aitojen kaatajana. Nyt tarvitaan yhteispeliä, puolueet v****un.
  
  13. joulukuuta 2008 11:35:08

Nimi : JP
  
Viesti : Tiputtaisin Soinin pois. Adressia aletaan väittämään persujen masinoimaksi vihapropagandaksi jos TS on samaan aikaan samassa kaupungissa Adressin kanssa.
  
  13. joulukuuta 2008 11:43:09

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Adressista: Juu, ei Soinille/PS:lle, vaan päähallituspuolueille Kokoomus ja Keskusta. Niinistö myös huono, koska pitää puhemiehenä neutraalia linjaa ja melko varmasti aikoo presidentiksi - ja niihin vaaleihin ei tosiaan ole lähtemistä jos on saanut rasistileiman naamariinsa. Kirjeeseen voisi liittää myös vaatimuksen siitä, että ulkomaalaislaki vaikeuttaisi kaikenmaailman turvapaikanhakijoita ja humanitaarista maahanmuuttoa yleensä, ja edistäisi mieluummin sitä oikeaa työperäistä maahanmuuttoa, eli niiden maahanmuuttoa jotka tilastojen mukaan jopa joskus työllistyvät...
  
  13. joulukuuta 2008 11:48:47


guestbook © freebok.net