13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 107701-107725

Nimi : Timo Lehtinen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Google Trends mittaa nuivatkin trendit.

Helvetin hyvä.
  
  13. joulukuuta 2008 3:33:07

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ahtisaaren nuivuudesta tiedä. Nuivuus on taitolaji. Martti hankki kannuksensa Namibiassa, voi sitä hinkkien hyllyntää!
  
  13. joulukuuta 2008 3:37:50

Nimi : PaskaHesari
  
Viesti : http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Nuorisojoukosta+potkaistiin+poliisia+p%C3%A4%C3%A4h%C3%A4n+Kampissa/1135241977703

Nuorisojoukosta potkaistiin poliisia päähän Kampissa

Julkaistu: 1:08

Paavo Tukkimäki

helsingin sanomat

Poliisia potkaistiin päähän, ja neljä nuorta otettiin kiinni virkavallan vastustamisesta perjantai-iltana Helsingin Kampissa.

Potkaisija otettiin talteen poliisin väkivaltaisen vastustamisen vuoksi, kolmen muun niskurointi oli lievempää.

Kahakka alkoi Antinkadulla noin kello 21.40, kun poliisipartio kehotti noin viisikymmenpäistä metelöivää nuorten joukkoa hajaantumaan.

Nuoret eivät totelleet partion käskyä vaan alkoivat käyttäytyä aggressiivisesti.

Partio kutsui paikalle apuvoimia, ja yksi nuorista onnistui potkaisemaan poliisia päähän. Potkaistu oli yöllä lääkärintarkastuksessa, mutta poliisin tietojen mukaan hänen vammansa eivät ole vakavia.

Tilanne laukesi noin puolen tunnin kuluttua, kun paikalle oli poliisin mukaan saatu "riittävästi partioita". Tehostettu valvonta Narinkkatorin ympäristössä jatkui koko yön.

Nuorisojoukossa oli sekä suomalaista että maahanmuuttajataustaista väkeä.
  
  13. joulukuuta 2008 4:48:00

Nimi : far angst
  
Viesti : Nimi : J. Mäki-Ketelä

"Teen asiasta tutkintapyynnön ensi viikolla. Aihe: törkeä kunnianloukkaus."

Älä hyvä mies lähde tuolle linjalle. Eri asia on, että tuon jutun takuulla häviät noilla perusteilla. Tärkeämpää on, että Sinulla on ihan oikeaa ja tarpeellista askarta todellisissa Suomen kohtalonkysymyksissä.

Älä anna itseäsi eksyttää lillukanvarsiin.

Respektejä ja muutamakin ylämoro.
  
  13. joulukuuta 2008 5:05:13

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : J. Mäki-Ketelää kehotan nukkumaan muutamat kunnon yöunet (paraskin puhuja). Jos lähdetään nostamaan syytteitä törkeästä kunnianloukkauksesta sen johdosta, että joku käytti sanaa "elintila", mikä on saksaksi "lebensraum" ja siksi törkeä syytös natsismista, niin homman nousukiito räsähtää teknisen vian saaneen raketin lailla maahan.
  
  13. joulukuuta 2008 5:16:16

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen samaa mieltä alla olevan kommentoijan kanssa. Kyseistä Hublan juttua kannattaa kuitenkin linkittää laajalti, jotta Hublankaan linjasta ei pääsisi syntymään turhan positiivista kuvaa. En itse seuraa Hublaa mitenkään aktiivisesti, mutta esim. Halla-ahon suhteellisen asiallista käsittelyä lukuun ottamatta sen verran kuin olen lehden mokuaiheista kirjoittelua lukenut, niin natsikortti on heilunut varsin tiuhaan. Esim. Suomen Sisu on lyhennetty SS:ksi ja jäseniin viitattu sanalla "SS-männen" ja sitä rataa.
  
  13. joulukuuta 2008 5:17:12

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tai siis alla olevien kommentoijien. Tässä muuten linkki Mäki-Ketelän haastatteluun Ylen ruotsinkielisissä uutisissa (kohdassa 6:51), jossa kuuluu tuo kavahduttava "elintila"-sana.
  
  13. joulukuuta 2008 5:22:35

Nimi : Edesvastuuton ruikuttaja
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : J. Mäki-Ketelä, hyvä ystävä:

"Kopioikaas mahdollisimman moni tän sivun sisältö itsellenne varmaan jemmaan (sivu tod.näk. katoaa hyvin pian bittiavaruuteen...).

Teen asiasta tutkintapyynnön ensi viikolla. Aihe: törkeä kunnianloukkaus.

http://www.hbl.fi/text/ledare/2008/12/13/d21196.php

Huomioi erityisesti kohta: ”En ny kulmination kunde noteras i går, då initiativtagaren till namninsamlingen på internet i radion talade om att "finländarnas livsrum" minskar då utlänningar flyttar hit. Det räcker väl med att påpeka att "livsrum" på tyska heter Lebensraum för att man ska se vilka historiska förebilder rörelsen håller sig med.”

Vapaa käännös: "Keskustelu sai uuden kulminaatiopisteen eilen, kun internet-adressin aloitteentekijä radiossa puhui siitä, että "suomalaisten elintila" vähenee, kun ulkomaalaisia muuttaa tänne.

Riittänee huomauttamaan, että "elintila" saksaksi on Lebensraum, jotta nähtäisiin mitä historiallisia esikuvia liikkeellä on."

Onko se, että sanomisistasi valehdellaan lehdistössä kunnianloukkaus? Suomalaisen oikeusjärjestelmän tuntien ei todellakaan ole. Suomen oikeusjärjestelmä on läpeensä politisoitunut. Haaskaat aikaasi ja rahojasi. Arvaa, kuinka rehellisesti lehdistö uutisoi haasteesi, kun sen agenda on osaltasi jo tullut selväksi? Kaiken kukkuraksi kun saat oikeuslaitoksesta nöyryyttävää vittuilua tulokseksi, se vaikuttaa kansan silmissä HBL:n viestin legitisisoimiselta, koska kansalaismielipide kunnioittaa suomalaista oikeusjärjestelmää ja pitää sitä epäpoliittisena.

Oikeuslaitos on ylhäältä päin mädännytetty Halosen toimesta viimeisen 8 vuoden aikana. Älä hyvä mies mene tuohon HBL:n tyhmyystestiin, teet itsestäsi vain täydellisen pellen Lahtisen tapaan.

Homma on simppeli: Sanomisistasi on valehdeltu. Lehti keksi päästään "sinun" sanomisiasi. Kirjoita mahdollisimman kansantajuistettu, yksinkertaistettu kantelu JSN:n (jota ei käsitellä), kirjoita oikaisupyyntö ja vastine HBL:n päätoimitukseen (joita ei oletusarvoisesti noteerata).

Osa lehdistö pukkaa täydellä teholla viestiä "maahanmuuton ongelmista puhujat ovat natseja", aivan vakavalla naamalla ja täydellisesti ilman perusteluja. Jos kansalainen (=vuoden 2011 äänestäjä) ei itse näe mitään merkkejä natsismista, hän ymmärtää järeän luokan väitteiden olevan paskaa ja kaupan päälle näiden mediatalojen legitiimisyys romahtaa. Oikeusjutuilla luodaan se mielikuva, että asiaa on käsitelty objektiivisesti oikeustaloissa, ja faktat huomioon ottaen on huomattu, että me tosiaan olemme natseja. Tämähän on valheellista paskaa, mutta näin se mielikuvapeli toimii. Tervetuloa politiikkaan.

Helsingin Sanomien ja Yleisradion legitiimisyyden yleinen romahdus, mikään ei voisi olla meille mukavampaa. Jälkimmäisestä alkaa olla jo merkkejä pinnan alla.
  
  13. joulukuuta 2008 5:24:30

Nimi : hiiri
  
Viesti : lainaus:
______________________________
Nuorisojoukosta potkaistiin poliisia päähän Kampissa
________________________________


laitoin kyseisen artikkelin keskusteluun tämän viestin:
___________________________________
tässä on taas hyvä esimerkki siitä, mihin johtaa maahanmuutto kolmannesta maailmasta ja sen takia täytyy äänestää perussuomalaisia.
____________________________________

katsotaan, meneekö läpi.
  
  13. joulukuuta 2008 5:27:32

Nimi : kiukiu
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Onko suomalainen media neljäs valtiomahti vai viides kolonna?
  
  13. joulukuuta 2008 6:19:05

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Eräät henkilät ovat ilmaisseet mielipiteenään että Halla-ahon asettaminen syytteeseen on "naurettavaa". Mutta samaan syssyyn ko. henkilöt sanovat että syytteen nostaminen Halla-ahoa vastaan on erilainen juttu kuin syytteen nostaminen Ellilää kohtaan. Implisiittisesti viesti on Ellilä sietikin ehkä saada tuomionsa mutta Halla-aho ei.

Ko. henkilöt ovat minusta täyrin väärässä ja epäilen hiukan heidän moraaliaankin. He luulevat ilmeisesti keräävänsä moraalisia irtopisteitä tuomitessaan ns. rasismin eli Suomen puolustamisen afrikkalaiselta maahanmuutolta.

Näille ihmisille islamin vastustaminen on sisäsiistimpää kuin afrikkalaisen maahanmuuton vastustaminen. Kyseessä on enemmän rohkeuden puute kuin viisaus. Viisautta se on vain siinä mielessä että tällaisten mielipiteiden ilmaisu on edullista henkilölle itselleen.

Se voi tietysti olla edullista myös "liikkeelle" lyhyellä tähtäimellä mutta tämä liike ei ole itsetarkoitus vaan instrumentti. Afrikkalaistettu Suomi ei ole parempi kuin islamisoitu Suomi.

  
  13. joulukuuta 2008 6:56:17

Nimi : Rajatollah
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Onhan se vain hyvä, että saadaan oikeuden eteen mokoma, Halla-Aho.

Ongelma vain on se, että ei Hallista saa oikein mistään kiinni.

Tästä tulee paljon julkisuutta keräävä "oikeudenkäynti" ja Hallis saa pisteet puolelleen. Halliksesta tulee marttyyri. Mutta ei se edes räjähdä.

Ehkä hän kirjanoppineena julistaa pyhän sodan demokratiaa ja humanismia vastaan. Mutta jos joutuisi vankilaan hän, olisi aikaa hänellä kirjoittaa kirja. Mein Kampf olisi kyllä aika paksua, mutta ehkä "Kirjoituksia uppoavasta lännestä" olisi se. Myytäisiin loppuun se heti.  
  13. joulukuuta 2008 7:16:37

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : Ainoa ongelma mikä H-a:n oikeuteen joutumisessa asian kannalta on että osa ihmisistä ajattelee mekaanisesti "Laki on tehty noudatettavaksi ja joka sitä rikkoo on paha".

Siksi tässä on nyt pakko keikuttaa venettä siinä mielessä että on sanottava että "Laki on nyt väärä" mikä saattaa samallalailla kuin kieltolain tapauksessa alentaa kansan lain kunnioitusta.

Mutta muuten jokainen oikeusjuttu synnyttää marttyyreitä mikä on hyvä asia.
  
  13. joulukuuta 2008 7:28:44

Nimi : mikko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Itse olen saanut pari vuotta sitten tuomion etnisestä syrjinnästä, henkilökohtaisesti meni tovi ymmärtää voiko asia olla edes totta ja aloinkin etsimään netistä tietoa asiasta ja silloin törmäsin jussin sivuihin.

Nämä Jussin kirjoitukset aukaisi jotenkin silmät sille että en tosiaan ole ainoa jota potkitaan päähän, itse jouduin suoraan sanoen varoittavaksi malliksi.

Voisin sanoa myös sen että kannattaa katsoa kunnon asianajaja, siis sellainen joka osaa kirjoittaa muutakin kuin laskun koska varmoja juttuja oikeudessa ei ole!

Tsemppiä jussille!

Ps. Joku tosi innokas kun perustaisi esim. Homma ry:n niin sitä kautta voisi antaa oikeudellista tai joissain tapauksissa kuten esim. Jussi jopa ihan taloudellista jeesiä tulevan syytteen osalta jos se menee oikeuteen asti.
  
  13. joulukuuta 2008 7:46:01

Nimi : Tieto on voimaa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kannattaa tutkia silloin tällöin
tilastokeskuksen sivuja:

Tuonne, kun syöttää sopivia maita
ja rikoksia, niin paljastuu mitä
odotetumpia ja "tunnettuja" faktoja.

Rikokset ja niiden selvittäminen vuodesta 1980

Seuraavat syötteet:
http://img267.imageshack.us/img267/4356/rystt9107sytteet2zb1.png

antavat erittäin kuvaavia tuloksia:

Ryöstöt
Helsingissä 1991-2007, tekijöinä Suomen ja Somalian kansalaiset eriteltyinä


Laskin vielä prosentti osuudet kymmenelle vuodelle 1998-2007.

1998 osuus 16.2%
1999 osuus 12.9%
2000 osuus 35.0%
2001 osuus 12.8%
2002 osuus 14.5%
2003 osuus 14.5%
2004 osuus 16.2%
2005 osuus 34.0%
2006 osuus 45.2%
2007 osuus 15.7%
--------------------------
ka. osuus 20.3%

Eli puheet 4%:sta Helsingin osalta ovat täydellistä valetta ryöstöjen osalta
pitkässäkin juoksussa.

Tuosta 20%:n osuudesta voi sitten päätellä tuon moninkertaisuuden, ottaen
huomioon, että heidän osuutensa väestöstä Helsingissä on on alle prosentin,
koska Suomen kansalaisuutta pukkaa tasaiseen tahtiin.

Suhteellinen osuus Helsingissä on siis vähintäänkin 20-40 kertainen, riippuen
väestöosuudesta, jota ei kuntien osalta sattuneesta syystä tilastokeskus
näköjään julkista. Olisi kai liian helppo seurata kuinka suurin osa tietyistä
kansalaisuuksista siirtyy ennemmin tai myöhemmin Helsinkiin, huonontamaan
pääkaupungin huoltosuhdetta.

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?p=952750#p952750
  
  13. joulukuuta 2008 7:49:34

Nimi : far angst
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Miksi, milloin, missä, miten, taustaa tapahtumille:

http://www.network54.com/Forum/171225/thread/1229030191/%2C%2C%2Ctai+sitte+ei
  
  13. joulukuuta 2008 8:10:52

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hallituksen väistöliike ulkomaalaislain suhteen on se, että perusteita vailla oleva suojelun (=pakolaisstatuksen) hakija, jota ei voida karkottaa, saa korjatun esityksen mukaan oikeuden työntekoon mutta ei saa yhdistää lajia, sukua, heimoa, lahkoa, luokkaa ja kaarta, näin koulun biologiaa vapaasti muistellen.

Kuulostaa äkkiä hyvältä: karkotusta odotellessa saa tehdä töitä, mutta perhe pysyköön siellä missä se on, todennäkösimmin lähtömaassa tai jossakin Euroopassa. Mutta mutta... mitä tapahtuu juridisesti, jos perusteitta turvapaikkaa hakevalle karkotusta odottelevalle annetaan lupa tehdä töitä? Käykö niin, että hän muuttuu turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttäjästä ja lainkiertäjästä työperäiseksi maahanmuuttajaksi, joka roudaa sukunsa Suomeen seuraavalla viikolla, kun on saanut klaaniveljiltään väärennetyn todistuksen työpaikasta?

Lainoppineet, kommenttia!
  
  13. joulukuuta 2008 8:11:26

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Nyt kun ulkomaalaislain "liberalisointi" saatiin oleellisesti torjuttua, pitäisi miettiä miten tästä eteenpäin. Maahanmuutto pakolaisuuden nimissä Kongosta, Somaliasta, Afganistanista jne. on saatava lopetettua.

Sellaiset puheet että "todelliset pakolaiset ovat tietysti tervetulleita" johtavat katastrofiin koska meillä on aina näitä pakolaisia generoivia maita. Ja ne ovat ainakin nykyään juuri niitä samoja maita joissa on alhainen väestön laatu, kunniankulttuuri, naisten sukuelinten silpomista, äärimmäistä fundamentalismia jne.

30-luvulla tilanne oli toinen. Pakolaisia tuli korkean väestön laadun maista.  
  13. joulukuuta 2008 8:28:49

Nimi : ugh
  
Viesti : Nyt kun ulkomaalaislain "liberalisointi" saatiin oleellisesti torjuttua, pitäisi miettiä miten tästä eteenpäin.

Yhtään mitään ei ole saatu torjuttua. Eduskunnan lupaus sorvata kokonaisuudessaan päätöntä lakimuutosta ei käytännössä paranna tilannetta tippaakaan.

Kuvitteellinen verrokki: oikeusministeriö esittää lakimuutosta jonka on sisältö on että kaikki väkivaltarikollisuus tulee dekriminalisoida. Kansa herää, kuohuu ja kirjoittaa adressia. Eduskunta imoittaa sorvaavansa lakimmuutosta hieman ennen kuin hyväksyy sen.

Torjuntavoittoko?

***

Minusta alkaa hiljalleen tuntua että Thorsin esitys on helvetillisen ovelasti laadittu. Se on vedetty tarkoituksella övereiksi jotta se vielä sorvauksen jälkeenkin palvelisi laatijoidensa tarkoitusperiä.

Lähtöoletus kun oli että jossain muodossa esitys joka tapauksessa menee läpi. Ei kai hallitus nyt rakenna valtavaa organisaatiota(maahanmuuttoministeriö) täysin turhan pantiksi.
  
  13. joulukuuta 2008 8:46:18

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jukalle:
Mikko Ellilän sivut olivat ensivaikutelmaltaan törkeät. Teksti oli kärkevää, mutta se oli silti sananvapauden rajoissa. Tuomio oikeudenkäynnissä mainituilla perusteilla oli vääryys, se on mielestäni selvä asia.

Kuitenkaan en näe mitään syytä miksi "liikkeen" pitäisi nojata Ellilän käsityksiin afrikkalaisen maahanmuuton vastustamisessa. Meille kaikille on parasta, että Suomeen muuttavat ihmiset käsitellään yksilöinä, ei etnisen taustansa edustajina. Kun jonkinlaiseen pisteyttämissysteemiin Suomessa vihdoinkin päästään, niin tämä Afrikka-aspekti menettää merkityksensä.
  
  13. joulukuuta 2008 9:10:05

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Thors taustavoimineen on valmistellut lakiesitystä puolitoista vuotta. Hallituksella ei ole kovin suurta halua torpata tätä ja aloittaa kaikkea alusta. Kuka sen työn aloittaisi alusta? RKP ON hallituksessa. Hajotetaanko hallitus?

Todellakin rupeaa epäilyttämään. Esitetään lakiehdotus "from hell" ja sitten kokoomus ja keskusta tekevät siihen muutamia korjauksia ja saavat tunteen siitä, että ovat nyt sentään järjettömyydet estäneet, että eiköhän se kuitenkin käy, hallituspuolueet äänestävät puoluekuria noudattaen, ja erittäin liberaali laki menee lävitse.

Ei ole mahdotonta, että joku on kaavaillut tällaista jo alusta asti, sen verran päätön alkuperäinen ehdotus muuten on. Sen ainoana johdonmukaisena punaisena lankana näyttää olevan, ja siksi epäilen että on pakko olla, pyrkiä saamaan Suomeen mahdollisimman paljon pakolaisia/humanitaarisia, työllistyivät tai ei, oli huoltosuhde mikä tahansa ja tehdä heidän karkoittamisestaan mahdollisimman vaikeaa ja perheen yhdistämisestä mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Astridin kaltaisia vinksahtaneita tätejä tulee aina olemaan. Heitä voi päästä myös vallanrakenteisiin. Se on osa demokratiaa. Tässä vaiheessa järjestelmän pitäisi toimia siten, että edustajatoverit ja media pistävät häirikön ruotuun.

Nyt niin ei ole käynyt. Siksi kansalaisliikkeen ei todellakaan kannata pysähtyä ensimmäisiin lupauksiin vaan jatkaa kaikin voimin helmikuulle asti.
  
  13. joulukuuta 2008 9:11:34

Nimi : evp
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti :
Janne Virkkunen linjaa:

Helsingin Sanomissa uskotaan oivaltavaan ja laadukkaaseen journalismiin, joka tarjoaa lukijalle mahdollisuuden tietää ja itse päätellä millaisessa maailmassa hän elää.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/1135241969791
  
  13. joulukuuta 2008 9:17:10

Nimi : jukka Aakula
  
Viesti : Ihmiset, jotka kannattavat Halla-ahon haastamista oikeuteen, saisivat nyt tehdä sen omalla nimellään.

ihan vaan että tulevat sukupolvet saavat sitten oikein kädestä pitäen kiitellä heitä heidän hienosta työstään rasismin kikemiseksi ja afikkalais-islamilaisen kulttuurin edistämisestä.

  
  13. joulukuuta 2008 9:19:22

Nimi : Tinden
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mukana olen, jos aletaan keräämään rahaa Jussille.

reino taisi mainita, että Jussin kirjoitukset muuttuisivat kirjaksi.!!

Ilmoitusasia: ostan Jussin kirjan.


  
  13. joulukuuta 2008 9:19:29

Nimi : jukka
  
Viesti : Roope, annan arvoa mielipiteellesi mutta olen kuitenki eri mieltä. Asiasta pitää voida ainakin kiihkottomasti keskustella.

Väitän että suurella osalla Ellilän tuomitsijoista on mainitsemani motiiit.
  
  13. joulukuuta 2008 9:22:43


guestbook © freebok.net