13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 107676-107700

Nimi : Jorma V
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Punavihersuvaisevaiston märkä uni.

Katselin tuossa noita Demla ry:n sivuja ja demlasta tuli mieleen sellainen uusi sana hirviö kuin monikulttuuris-stalinismi tai globalisis-islamilainen-leninismi. Se on jotain punaviherpiiperrys-suvaitsevaisuus viritteistä yritelmää vanhasta marxismi-leninismistä maustettuna (moni?) kulttuuri relativismilla. Vielä ei yllä mainituissa piireissä ole lähdetty 90 vuoden takaisille linjoille, mutta kuten ympäri eurooppaa havaitsemme liike kerää voimia ja "nuoria" joukkoihinsa. Ehkä tähtäimessä on 100 vuotis juhlat uuden neuvostoliiton synnyttämiseksi tällä kertaa Atlantilta Tyynelle merelle ulottuvalle alueelle. Mukaan mahtuisi toden näköisesti vielä koko islamilainen lähi-itä ja afrikka. Sitten unelma suuresta punaviher-demokraattisesta islamistisesta stalinistanista olisi totta. Väärin ajattelijoita tietenkin kauniisti vain siliteltäisiin päästä vanhojen perinteiden mukaan.

Ennustan vielä tähän loppuun, että punaviher-uskovais-suvaitsevaistolla on potentiaalia ja halu/tarve lähteä myös nykyään oppinsa mukaiselle väkivalta-terrori linjalle.
  
  13. joulukuuta 2008 2:14:44

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Kuulostaa vähän oudolta marssijärjestykseltä minusta se, että ilmoitetaan vain ympäripyöreästi, että "on syytä epäillä kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" ja *sitten* ryhdytään etsimään tekstiä, jossa näin tapahtuisi.13. joulukuuta 2008 1:59:49
--------------------------------

Juu,olet Lotta ajastasi pahasti jäljessä....Täst edes oikeuskäytäntö muuttuu ja varsinkin kun ajatuspoliisikin pääsee mukaan vauhtiin...Tulevaisuuden otsikoita:
-Henkilö pidätettiin kotoaan. Esitutkinta aloitettu,vielä ei tiedetä mistä syytetään mutta poliisi lupaa löytää jotain.
-Autoilija tutkintaan, on mahdollisesti ajanut joskus ylinopeutta tai harkinnut nopeusrajoituksen ylittämistä.
-Yrittäjälle syyte talousrikoksesta,rikosta ei ole vielä havaittu mutta syyttäjä lupaa löytää jostain jotain.
  
  13. joulukuuta 2008 2:15:20

Nimi : Teekkari Tampereelta
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Kiihotu ukkola tästä!

Ei voi mitään mutta wanhalla kessullakin alkaa aina kummasti silmäkulmassa kiiltelemään kun tätä biisiä kuuntelee. Ei se kaunista ole mutta tunnetta piisaa,

http://www.youtube.com/watch?v=PzIa2ZWKeNU
  
  13. joulukuuta 2008 2:18:19

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : IDA:
Itsekään en muista, että kukaan netsi olisi arvostellut Sofi Oksasta. Ja aika paljon siis näitä luen.

Vaikka olen tunnetusti militaari, Oksanen on jopa linkittänyt blogini Viroa käsitteleviin kirjoituksiin.

Meillä tuntuu - sattuneista sysitä - olevan suhteellisen samanlainen kuva Venäjästä.

Eli, pois se Sofin arvostelu ja kiusaaminen ainakin minusta.
  
  13. joulukuuta 2008 2:21:21

Nimi : Opetuslapsi ;)
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Hei kaippa scriptassa on jokin kävijälaskuri? Olis kiva tietää edes noin, moniko utelias on käynyt sivuja lukemassa?

Sitten ihmettelen sitä, että Suomessa on alueita, joissa on PS ollut jopa kunnallisvaaleissa suurinpia puolueita, silti näistä kunnista ei näy ääniä tulleen ulkomaalaislaki adressiin...
Eivät vissiin käy netissä siellä.
Tosin ei maahanmuuttajat ole siellä mikään ongelma nykyisellään.
  
  13. joulukuuta 2008 2:22:08

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mäki-Ketelä: onko tuo haastattelusi mahdollisesti kuunneltavissa missään?
  
  13. joulukuuta 2008 2:24:15

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Hommahan paisuu käsiin :)


Nuiva puuhakalenteri pelastaa joulukuun.
  
  13. joulukuuta 2008 2:28:19

Nimi : Crommower
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Onko täällä muita kuin AMK-tyyppejä?

Lukiosta pelmahdin amikseen. Lasketaanko mukaan?
  
  13. joulukuuta 2008 2:29:33

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mäki-Ketale saa oppitunnin suomalaiseen demokratiaan kuuluvasta objektiivisesta tiedonvälityksestä.

Oikeasti, JM-K, kunnioitusta. Iso käsi.
  
  13. joulukuuta 2008 2:31:06

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : JH-a: "Huomaatko, mikä ero tällä lauseella on väitteeseen, jonka mukaan Kuronen on saastainen huora?

Ero on siinä, että minun väitteeni pitää paikkansa. Minulle tulee mainitusta henkilöstä mieleen juuri tuo. En väitä hänen olevan mitään. Kerron, mitä minulle tulee mieleen."

Olet laittanut tuon varmistimen yrityksen kyllä, mutta edellisessä kappaleessa Puumalainen leirittäisi ja tappaisi jos saisi siihen vain mahdollisuuden.

Kokonaisuutena luettuna on, jos olet rehellinen, vähintään yhtä törkeää herjausta, kuin mistä Kurosen tapauksessa luettiin tuomioita.

Mutta tässä pitäisi Puumalaisen toimia asianomistajana, ja hän on varmasti kirjoituksen lukenut, ja päättänyt ettei halua sitä julkisuutta.

Tällä ei toisaalta ole mitään tekemistä nyt alkaneen tutkinnan kanssa, tai ei pitäisi olla.

Tuo lakipykälä kiihottamisesta on kyllä todella epämääräinen. Siihen jää hirvittävän suuri vara tulkita subjektiivisesti. Leveällä tulkinnalla puolet scriptan kirjoituksista voidaan todeta kiihottamiseksi. Jos näin on, silloin pykälä pitää kirjoittaa uusiksi ja tarkentaa paljon täsmällisemmäksi. Ei voi olla siten, että esimerkiksi islamin ja siihen liittyvien ilmiöiden kovasanainen arvostelu voitaisiin tulkita kiihottamiseksi muslimeita vastaan.
  
  13. joulukuuta 2008 2:31:30

Nimi : Jospa suomi ei (vielä) kuolisi.
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : En olisi uskonut että kirjoituskynnykseni ylittyy.
Kyllä suomen vesimelonit (viher-puna...) ovat heikoilla. Suuret karjahdukset kiirivät viheremojen suusta, heitä kohtaan on hyökätty.
Iso, paha, pahin Halla-Aho on käskenyt raiskata ;-)))))). Kyllä olen lyhyen, mutta ah ei niin vaiherikkaan elämäni aikana kerennyt monta (huomatkaa minut/meidät) hätähuutoa nähdä, mutta tämä on ylitse kaiken. Viheriäisten uskottavuus on nyt ( jos ei jo aikaisemmin ) liiskattu. Jos Jussi tästä tuomion saa, nähdään eduskuntatalon portailla. Anteeksi kirjoitusvirheeni: äidinkieli (natiivi) 6.
  
  13. joulukuuta 2008 2:33:31

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kunnallisvaaleissahan Sofi Oksanen kannatti Iiviä, kehui että tämän kolumneja on aina ilo lukea.

Susi suvaitsevaisen vaatteissa. :p
  
  13. joulukuuta 2008 2:35:02

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : A.N: "Kunnallisvaaleissahan Sofi Oksanen "

Melkoisen rautaneidon oloinen tuo Sofi. Täytynee lukea.
  
  13. joulukuuta 2008 2:38:08

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo lakipykälä kiihottamisesta on kyllä todella epämääräinen. Siihen jää hirvittävän suuri vara tulkita subjektiivisesti.

Nimenomaan näin. Olisi erittäin tärkeää muuttaa tuota lakia.

Aikanaan se hyväksyttiin vähän puolihuolimattomasti kai ajatellen, että ei sitä koskaan edes käytetä. Suuri osa kansanedustajia oli silloinkin sitä mieltä, että laki vaatisi ehdottomasti tarkennuksia. Esimerkiksi tuottamuksellisuuden, että voitaisiin osoittaa jonkun edes kiihottuneen.

Nyt, kun laki on voimassa, sen muuttaminen on todella hankalaa ja vaatisi mitä lie? Käsittääkseni yksityisen kansanedustajan aloitteen läpimenot ovat vähintäänkin huonoja, jos vetoa pitäisi lyödä ;)
  
  13. joulukuuta 2008 2:38:21

Nimi : MW (..tu kun se ei vaan kaadu...)
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : IDA/joku: "Tuo lakipykälä kiihottamisesta on kyllä todella epämääräinen. Siihen jää hirvittävän suuri vara tulkita subjektiivisesti"

Ja nyt kun se on on sairauteen taipuvaisen miehen leipäpuu ja elämän lähde, niin siinä pysyy. Perustelee kätevästi vaitonais-illmaisevan tyynnynnäis-arvottamattoman korostamattomas-ilmaisemattoman väitöskirjan, sitä kuitenkaan ääneen lausumatta.
  
  13. joulukuuta 2008 2:44:19

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Dublin-tapauksista sen verran, että niitä kyllä palautetaan, mutta systeemi ei ole mitenkään aukoton, eikä erityisen nopea.

Migrin sivuilta:

"Vuonna 2007 tehtiin aiempia vuosia vähemmän Dublin-päätöksiä, joilla turvapaikanhakija käännytetään siihen EU:n vastuunmäärittämisasetusta soveltavaan valtioon, joka on Suomen sijasta vastuussa turvapaikkahakemuksen käsittelystä.

Vuoden 2007 aikana ratkaistuista turvapaikkahakemuksista noin 16 % ratkaistiin Dublin-menettelyssä, kun kahtena edellisvuotena vastaava luku oli lähes 40 %. Dublin-päätöstä edeltäviä, vastuunmäärittämisasetuksen mukaisia takaisinotto- ja vastaanottopyyntöjä tehtiin Suomesta toisille valtioille viime vuoden aikana yhteensä 433 ja myönteinen vastaus esitettyyn pyyntöön saatiin noin 70 %:ssa tapauksista. Noin 60 % esitetyistä pyynnöistä johti turvapaikanhakijan tosiasialliseen siirtämiseen
toiseen jäsenvaltioon. Dublin-pyyntöjen suurimmat kohdemaat ovat perinteisesti olleet Ruotsi, Saksa ja Norja, joihin vuoden 2007 aikana lähetettiin lähes puolet
kaikista Suomen tekemistä pyynnöistä. Viiden suurimman kohdevaltion joukkoon nousi uutena Kreikka, jonne tehtiin kolmanneksi eniten pyyntöjä, mutta joka hyväksyttyjen pyyntöjen ja toteutuneiden siirtojen osalta kuitenkin jäi viidenneksi."

Järjestelmä siis vaatii käytännössä lähtömaan hyväksynnän pakolaisen palauttamiselle, ja voinee olettaa, että nämä suhtautuvat tähän niin nihkeästi kuin suinkin voivat. Ilmeisesti tämä laji kyllä hallitaan Suomessakin:

"Toiset jäsenvaltiot esittivät Suomelle vuoden 2007 aikana yhteensä 286 Dublinpyyntöä, joista Suomi hyväksyi 168. Turvapaikanhakijoiden siirtoihin johti kuitenkin vain noin neljäsosa kaikista Suomelle osoitetuista pyynnöistä. Eniten pyyntöjä tekivät Ruotsi, Iso-Britannia, Ranska, Saksa ja Norja."

On tosiaan myös hyvä huomata, että Dublin-käsittelyn ajaksi turvapaikanhakija pitää majoittaa johonkin, käytännössä siihen pakolaiskeskukseen. Prosessia tietysti voisi teoriassa nopeuttaa, mutta yksinkertaistaminen voisi helposti johtaa siihen, että valtioille tarjoutuisi tilaisuus dumpata epätoivottuja turvapaikanhakijoita toistensa alueille.

Halla-ahon osa 2:ssa hahmottelema Euroopan laajuinen turvapaikanhakijoiden sormenjälkirekisteri on muuten myös jo olemassa, nimeltään Eurodac Rekisterin tietoja ei tosin käytetä muuten kuin Dublin-päätösten ratkaisussa, joten siitä ei sikäli ole hyötyä muunkaltaisten väärinkäytösten torjunnassa.
  
  13. joulukuuta 2008 2:48:00

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Tuo lakipykälä kiihottamisesta on kyllä todella epämääräinen. Siihen jää hirvittävän suuri vara tulkita subjektiivisesti.

Nimenomaan näin. Olisi erittäin tärkeää muuttaa tuota lakia.

---------------------------------
Onkohan esim.kansanryhmän kokoa mitenkään hahmotettu,voiko 2 henkilöä muodostaa ryhmän?
Kolme ainekin voi....
Eittämättä tätä menoa tämä lain kanssa ollaan tulevaisuudessa siinä tilanteessa että kuka tahansa voi katsoa kiihoittuvansa mistä tahansa....ja tutkintaa käyntiin vain.

Ai niin, kantaväestöhän ei tietenkään voi kiihoittua, ainoastaan olla kiihoittajana.
  
  13. joulukuuta 2008 2:48:43

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Olikohan [http://naurunappula.com/450021/Ajatusrikollinen_%28lukekaa_uutisia%29]tämä[/link] Jussi-kuva (Ajatusrikollinen) jo täällä?
  
  13. joulukuuta 2008 2:48:52

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Jaaha... ja koetetaas uudelleen ehjän linkin kera (viiden minuutin viive taas, joten moka näkyy pitkään korjaamattomana :):
Olikohan tämä Jussi-kuva (Ajatusrikollinen) jo täällä?
  
  13. joulukuuta 2008 2:53:54

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Odysseas:

Onkohan esim.kansanryhmän kokoa mitenkään hahmotettu,voiko 2 henkilöä muodostaa ryhmän?

En tiedä tuosta. Kansanryhmä itsessään ehkä määrittelee sitä kokoa.

Aikanaan totesin, että nyt loppui amerikkalaisille vittuilu, koska Suomessa asuvat amerikkalaiset aivan selvästi muodostavat lain tarkoittaman kansanryhmän. Sain vain itse paheksuntaa osakseni, vaikka oli täysin oikeassa :(

Elliläkin sai tuomion siitä, että kiihotti - muka - afrikkalaisia vastaan. Eivät afrikkalaiset voi olla Suomessa sen kummallisempi kansanryhmä kuin amerikkalaisetkaan.
  
  13. joulukuuta 2008 2:57:41

Nimi : Jack
Kotisivu : poliittisista syistä poliisin silmätikkuna
  
Viesti : IDA: "Homman ja Jussin kannalta se ei ole huolestuttavaa, mutta noin yleisesti on. Ainakin itseltäni murtuu usko poliisiin ja oikeuslaitokseen. Vielä pari vuotta sitten olisin järkyttynyt, jos olisi joutunut tekemisiin poliisin kanssa. Nykyään en välittäisi ja tutkintaa sekä syytettä sananvapausrikoksesta pitäisin kaiketi jopa kunniana."

Yleisenä elämänohjeena neuvon, että kannattaa miettiä etukäteen sitä päivää, jolloin putkan ovet kolahtavat kiinni, ja huomaa olevansa sisällä. Pidätyksen ja kuulustelujen aiheuttama shokki on helpompi kohdata, jos asiaan jotenkin valmistautuu. Myös vapauduttuaan toipuu järkytyksestä nopeammin.

Ihmisillä on se yleinen käsitys, että kuulusteluihin ja pidätysselliin joutuu vain, jos on tehnyt jotain pahaa. Nämä asiat eivät koske kunniallisia kansalaisia. Kun lähtöolettamus on tämä, on sitä suurempi järkytys todeta olevansa itse putkassa. Tällöin esittää itselleen automaattisesti kysymyksen: Olenko minä näin paha? Olenko niin vaarallinen ihmispeto, että minut on pitänyt eristää muusta yhteiskunnasta lukoilla ja kaltereilla ja metrien paksuisilla betoniseinillä? Olenko niin paha, että minua varten on jo luoti valmiina, jolla minut ammutaan, jos yritän päästä vapaaksi? Ja uskokaa tai älkää, tuollaisten asioiden miettiminen omalla kohdalla on todella raskasta. Jos tietää olevansa täysin syytön, tilanne on ehkä helpompi kestää. Jos sen sijaan on liikkunut jonkin verran epäilyttävällä alueella (esimerkiksi arasta aiheesta kirjoittanut bloginpitäjä, joka tietää sortuneensa joskus ylilyönteihin) ), itsesyytökset iskevät helpommin. Mieleen hiipii ajatus, että on sittenkin paha ihminen. On vain niin paha, että ei itse tajua sitä. Mutta ympärillä olevat kalterit todistavat sen vääjäämättömästi.

Tosiasia on se, että Suomessa pidätetään vuosittain suuri määrä ihmisiä, joita vastaan ei koskaan esitetä rikossyytettä eikä koskaan käydä oikeutta. Lukekaa lehtiä ellette usko. Varsin usein, kun lehdissä kerrotaan vakavista rikoksista, uutisessa mainitaan, että poliisi on pidättänyt joukon ihmisiä epäiltynä tästä rikoksesta. Seuraavien päivien uutisissa kerrotaan, että näitä ihmisiä on vapautettu. Ja joskus myöhemmin kerrotaan, että vain yhtä tai kahta tekijää vastaan on nostettu syyte. Tässä vaiheessa lehden lukijat eivät enää muista, että alkuperäisessä jutussa kerrottiin monen ihmisen pidättämisestä. Keitä nämä muut ihmiset ovat? He ovat keitä tahansa. Heidän joukossaan voit olla sinä, heidän joukossaan voin olla minä. Kuka tahansa voi milloin tahansa joutua poliisin pidätysselliin täysin riippumatta siitä, onko hän tehnyt rikoksia tai ei. Huono tuuri riittää. Tarvitsee vain olla väärässä paikassa väärään aikaan.

Kun Myyrmäen ostoskeskuksessa räjähti pommi syksyllä 2002, poliisi aloitti kuulustelut, kotietsinnät ja pidätysoperaation, jonka yhteydessä pidätettiin useita henkilöitä. Kauimmin pidätyssellissä joutui olemaan Kotikemia-nettifoorumin 17-vuotias ylläpitäjä. Hänen vanhempiensa kotiin tehtiin kotietsintä. Tietokoneet takavarikoitiin. Poliisi perusteli monta vuorokautta kestänyttä pidätystä seuraavasti: "Jutun luonteen ja ainutkertaisuuden takia nyt varmistetaan nämä mahdollisuudet ja mentiin näinkin järeään pakkokeinoon kuin pidättämiseen" (HS 16.10.2002).

Kuten nyt tiedetään, kaikki jutun yhteydessä pidätetyt ihmiset olivat täysin syyttömiä. Heillä ei ollut mitään osuutta Myyrmannin pommiin.

Otteita internetisivuilta löytyvistä rikosuutisista (tekstien aitouden voi tarkistaa googlaamalla):

"Poliisi on vapauttanut kaksi miestä, jotka olivat pidätettyinä Mäntsälän ampumistapauksen vuoksi. Miehet päästettiin vapaalle jalalle puoliltapäivin. Heidän osuuttaan tekoon selvitellään edelleen." (MTV3)

"Britannian poliisi on vapauttanut eilen pidätetyt terroriepäillyt. Poliisi pidätti kolme miestä Lontoon Heathrow'n lentokentällä terrorismilakien nojalla, vaikkei suoraa yhteyttä torstain iskuihin sanottukaan olevan. Kolmikko vapautettiin vain tunteja myöhemmin." (MTV3)

"Kokemäen poliisi vapautti tiistaina iltapäivällä kuulustelujen ja tarkastuksien jälkeen miehen, joka oli pidätettynä Köyliön metsäpalon vuoksi. Tapauksen esitutkinta jatkuu tiiviinä." (Sopuli.fi )

"Poliisi on vapauttanut sunnuntaina 20-vuotiaan ulkopaikkakuntalaisen miehen, joka oli tapauksen vuoksi pidätettynä. Mies ei osallistunut puukotuksiin, eikä häntä enää epäillä kyseisestä rikoksesta." (Yle.fi )
  
  13. joulukuuta 2008 3:02:31

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lotta Roti:
Kuulostaa vähän oudolta marssijärjestykseltä minusta se, että ilmoitetaan vain ympäripyöreästi, että "on syytä epäillä kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" ja *sitten* ryhdytään etsimään tekstiä, jossa näin tapahtuisi.

Jos Jussille edelleen sopii olla predatorin syöttinä, niin tästä saadaan ennakkotapaus vailla vertaa. Mikä tahansa aktio vastapuolelta tuottaa kymmenkertaisen reaktion, eikä ne edes tajua toimivansa itseään vastaan. Win-win, tapahtui (melkein) mitä tahansa.

"Nämä on parhaat vaalit ikinä", sanoi joku. Ei ollut ihan väärässä.
  
  13. joulukuuta 2008 3:14:33

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : LW: ": Dublin-tapauksista sen verran "

Ihmispajatso kolisee, ja ihan laillisesti. Tämän homman (vvv) alkupäässähän on täällä verrattain uusi salakuljetusbisnes, ihmiskauppiaat. Ja EU takaa, että pajatso pyörii sekä humanismi kukoistaa. Suomessakin sitten 20 henkilöä (mmm... henkilöä) huolehtii saman kokoisesta ihmissalakuljettajien tuote-erästä. Tässä välissä epämääräinen konsultti tienaa leiviskänsä. Ja "valtio (niin, arvaa kuka)" maksaa. Illman puolustaa. Yllättäen keskustaa pelaa BGH, jne. Kuinka moni Suomessa nykyään saa elantonsa ihmisten maahantuonnista?

No, oma arvaus on, että varat tähän hurjasteluun loppuu kahden kuukauden sisällä. Toivottavasti olen väärässä.
  
  13. joulukuuta 2008 3:17:08

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Kulinaarinen sikapartikkelitulkinta:
kuivatusta sianlihasta tehtyä jauhoa, jota ripotellaan esimerkiksi hommuksen päälle kuten parmesaanijuustoa pastan päälle ikään.

  
  13. joulukuuta 2008 3:23:39

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jack:

En ihan tuota tarkoittanut. Minusta se, että sattumalta joutuisi putkaan todellisen rikostutkinnan yhteydessä on vain sattuma, joka korjaantuu itsestään. Poliisin on kuitenkin pakko toimia niissä hommissa ja virheitä varmasti ajoittain sattuu. Tietenkin sellaisessakin jutussa olisi järkytys joutua putkaan, mutta se olisi ohi sillä, kun pääsee sieltä pois.

Se mikä häiritsee on, että nykyään pelkästään kirjoitettua tai puhuttua sanaa voi pitää rikoksena. Eli olisi - tai olisi ollut - siis järkytys joutua poliisin kanssa tekemisiin jostain minkä tietää vakaan harkinnan ja oman vapaan mielensä mukaan tehneensä.

Enää en kai järkyttyisi ;)
  
  13. joulukuuta 2008 3:29:11


guestbook © freebok.net