13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 107426-107450

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Oho, natzit yritti tehdä vallankaappauksen. Hitler, Heydrich, Mengele ja Kaltenbrunner hyökkäsivät Goebbelsin paasatessa taustalla. Tällä kertaa mukana olivat myös Il Duce ja Paavi."

Esilletulleista pidän kyllä vaarallisimpana paavia ja Göbbels:iä.

Kirja joka kannattaa lukea:
Fraenkel, Heinrich: Goebbels, Hitlerin mainosmies. Tammi 1960
  
  12. joulukuuta 2008 19:55:11

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Iltalehdestä luin, että poliisi on on keskustellut valtakunnansyyttäjänviraston kanssa ja keskusteluissa vahvistui käsitys, että Halla-ahoa on syytä epäillä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan."

Onko tosiaan lauma elämästä totaalisesti vieraantuneita viherämmiä joku ihan oikea kansanryhmä?
Ja jos on niin pitääkö sellaista porukkaa mukamas suojella pelkiltä hurskailta toiveilta, jos kerran ei vaivauduta suojelemaan paljon tuota akkalaumaa fiksumpiakaan naisia mamu-raiskaajilta?
  
  12. joulukuuta 2008 19:58:01

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Ihmettelisin, että VAIKKA Halla-aho tai joku muu TOIVOISI jonkun tulevan raiskatuksi (mitä siis Halla-aho ei ole edes tehnyt) niin miten ihmeessä siinä voi olla jotain rikollista, vaikka sen kirjoittaisikin blogiin. Eikä Halla-aho ollut tuon kirjoituksen kirjoittamishetkellä edes minkään näköisessä asemassa tai mikään julkkis, jos sillä nyt on merkitystä. Ei jonkun asian toivominen todellakaan ole rikollista tai mitään kiihotusta mihinkään suuntaan. Ihan sama on sen kohdalla jos kertoo, että mielessä kävi esim. homon ampuminen (muttei kuitenkaan ampunut) tai jos pohtii jonkun muun rikoksen tekemistä ja sitä, onko siitä sitten tuleva tuomio sen rikoksen tekemisen arvoista. (varsinkin kunnei sitten sitä rikosta tehnyt tai edes vakavissaan sitä suunnitellut). Ei kait nyt itseään koskeva ajattelu ja spekulointi erilaisilla teoreettisilla mahdollisuuksilla voi olla rikos?

Tässä siis ilmeisesti joku yrittää luoda mielikuvaa, että Halla-aho tosiaan pohtii synkkiä ajatuksia päivät pitkät ja pohtii erilaisia rikoksia mutta kirjoituksissaan yrittää sievistellä ja kertoo understatementteja ajatuksistaan. Kun taas fakta lienee se, että nämä spekuloinnit ovat siis kärjistyksiä ja retoriikkaa, eikä rauhallisella ja järkevällä miehellä eli Halla-aholla ole ikinä ollutkaan pienintäkään aikomusta tehdä tai edes suunnitella mitään rikoksia, saati ampua ketään.
---

Mitä itseeni tulee niin voi hyvin olla, että minä toivon, että eräs johtava maahanmuuttoa edistävä poliitikko ammuttaisiin suuremman edun nimissä, jotta hänen maanpetturilinen toimintansa estyisi. Ainakin lähes varmasti toivon, että hänet raiskattaisiin mamun toimesta (mikäli mamut jonkun ylipäätään raiskaavat). Tämäkin voisi antaa perspektiiviä hänelle. Spekuloin juuri tällä hetlellä, että olisiko pommi-iskun järjestäminen hänen toimistoonsa sen arvoista, että jos jäisin kiinni, niin joutuisin vankilaan. Hmm, ajatustyön lopputulos: olen sen verran itsekäs, etten viitsi joutua pitkäksi ajaksi vankilaan edes suuremman hyödyn nimissä. No niin. Nyt minäkin olen siis syyllistynyt vastaavaan tekoon kuin Halla-aho, tosin kylläkin selvästi vakava-asteisempaan. Pitääkö tästäkin tehdä nyt tutkintapyyntö? ehkä asiamme käsitellään samassa oikeudenistunnossa?
  
  12. joulukuuta 2008 19:58:25

Nimi : matti
  
Viesti : Halla-ahosta tulee ensimmäinen varsinainen suuren luokan toisinajattelusta rikostuomion saanut henkilö suvaitsevaisessa Suomessa. Hän on siis rikkonut suvaitsevaisuutta vastaan, paradoksaalista sinänsä.

Korjaan, itsenäisessä Suomessa.

1930-luvun kommunistilaeilla kiellettiin avoimesti laillista yhteiskuntajärjestystä kumoamaan pyrkivä poliittinen liike. Samalla syyllä kiellettiin Lapuan liike, myös 1930-luvulla.

Ajatelkaa, edes YYA-aikoina toisinajattelijoita ei vainottu siten kun tänä päivänä tehdään. YYA-ajan toisinajattelijoita toki mustamaalattiin, mutta ei heitä sentään epäilty väärinajattelemisesta, koska ns. Rauhanlakia ei koskaan säädetty.

Epäilen, että Suurpää, Ilman, Puumalainen ja ketä heitä onkaan, olisivat minkä tahansa diktatuurin pyyteettömiä esitaistelijoita. Riippumatta siitä, minkä värinen aate sillä diktatuurilla on.
  
  12. joulukuuta 2008 20:02:22

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Kirjoitit: Kirja joka kannattaa lukea:
Fraenkel, Heinrich: Goebbels, Hitlerin mainosmies. Tammi 1960

****

Jep, luettu on. Ja paljon muuta nasevaa. Syvennyin nääs opiskeluaikoina jostain kumman syystä aihepiiriin "Propaganda, indoktrinaatio ja manipulaatio". Noista opinnoista on muuten elämässä paljon hyötyä.

Voin suositella hyvää kirjallisuutta, jos kiinnostaa
  
  12. joulukuuta 2008 20:03:19

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Lisäisin vielä, etten siis tekisi pommi-iskua kenenkään toimistoon, vaikka olisi 100 prosentin varmaa, etten edes jäisi kiinni, KOSKA TEKO OLISI MIELESTÄNI VÄÄRIN JA RAUKKAMAINEN. Mutta jos esim. monikulttuurin myötä yleistyvät terroriteot ja jonkun toimisto räjäytetään, niin TOIVON että räjäyttäisivät sitten tuon ko. maahanmuuttoa edistävän henkilön toimiston.
  
  12. joulukuuta 2008 20:05:56

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jep, luettu on. Ja paljon muuta nasevaa. Syvennyin nääs opiskeluaikoina jostain kumman syystä aihepiiriin "Propaganda, indoktrinaatio ja manipulaatio". Noista opinnoista on muuten elämässä paljon hyötyä."

Itse luin tuon lukiossa osana äidinkielen harjoitustyötä, ja "henkinen" tulos ei ehkä ollut sitä mitä opettaja tavoitteli :-P
Yhdistettynä savolaiseen verenperintöön ja siansaparoveitsien muutamaan kertaan noutamiseen antoi aika perinpohjaisen kouliintumisen siihen miksi _koskaan_ ei pidä uskoa asioita ensimmäisellä lukukerralla, vaan tarkistaa taustat ja muut lähteet.
  
  12. joulukuuta 2008 20:12:12

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
  
Viesti : YLE Uutiset on katsonut tarpeelliseksi poistaa koko kommenttiketjun "Halla-ahon tekstit rikostutkintaan"-uutisen yhteydestä. Klik, sinne katosi. Johtuikohan jotenkin esitetyistä mielipiteistä? YLE:llä on vielä paljon opittavaa internetistä.

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2008/12/halla-ahon_tekstit_rikostutkintaan__425295.html

http://picasaweb.google.com/lh/photo/_lgacECqbn99x4tMTSG70w?authkey=-6ha_j2-Fp8
  
  12. joulukuuta 2008 20:13:15

Nimi : jmk
  
Viesti : Voin suositella hyvää kirjallisuutta, jos kiinnostaa

Kyllä kiinnostaa.
  
  12. joulukuuta 2008 20:13:18

Nimi : dothefake
  
Viesti : Herra Yliadressi, kyllä kiinnostaa!
Tuli mieleeni, on se aika ihmeellistä, että murhan suunnittelu ei ole rikos, mutta jonkun raiskatuksi tulemisen toivominen on.

Ps. Minulla on kirjapaino, paitaprässi ja teippileikkuri, jos joku on kiinnostunut ao. tuotteista.
  
  12. joulukuuta 2008 20:13:23

Nimi : Kalle
  
Viesti : Joko Oden Tehy-puheista on aloitettu rikostutkinta? Tutkintapyyntöä kehiin.
  
  12. joulukuuta 2008 20:14:57

Nimi : MarkusT
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Varojen hallinnointi tulisi järjestää siten, että jos ensisijainen tarve ei toteudu, varat kanavoitaisiin ensisijaisesti JHa:n, toissijaisesti PS:n tai muuhun hyväksi katsottuun vaalityöhön."

Tähän kommentoisin seuraavasti, kun en persujen äänestäjä ole, enkä JH-a:nkaan [sit.(vaikka olisin voinut olla vaan mitenkäs täältä Kehä III:n takaa häntä äänestät)]. Eli en henkkoht. niin hurjasti lämpene Persujen vaalityötilille.

Jos massia tulee mutta sitä ei sitten tarvittaisikaan, ehdottaisin ko. tuottojen tilittämistä valvottuun kehitysyhteistyöhön Afrikkaan, jossa ihmisiä autetaan paikan päällä - erityisesti vaikkapa naisten kouluttamisessa tms. Tästähän olemme suurin osa samaa mieltä; ihmisiä tulisi paikanpäällä auttaa.

Eli: jos ko. "yhteistilin" varat menevät Afrikkaan, niin hyvään tarkoitukseenhan ne menevät ja kaikilla on hyvä mieli - netseillä ja vihreillä.

Mutta, jos ne joudutaankin käyttämään kehitysavun sijasta Jussi Halla-ahon puolustusoikeudenkäyntiin, niin... se on sitten ikävä juttu hädänalaisille afrikkalaisille.
  
  12. joulukuuta 2008 20:19:26

Nimi : TH
Kotisivu : Muhammed
  
Viesti : Oliko tämä täällä jo: http://pommikone.ma.cx/kuvia/2008_joulukuu/?f=11135.jpg
  
  12. joulukuuta 2008 20:21:17

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Debatoija

Viesti : Lisäisin vielä, etten siis tekisi pommi-iskua kenenkään toimistoon, vaikka olisi 100 prosentin varmaa, etten edes jäisi kiinni, KOSKA TEKO OLISI MIELESTÄNI VÄÄRIN JA RAUKKAMAINEN. Mutta jos esim. monikulttuurin myötä yleistyvät terroriteot ja jonkun toimisto räjäytetään, niin TOIVON että räjäyttäisivät sitten tuon ko. maahanmuuttoa edistävän henkilön toimiston.

12. joulukuuta 2008 20:05:56

------------------------------

Ilmottaudun kanssarikolliseksi ja täten myös tunnustun tämän poliisille.
Saa harkita,esitutkia,tutkia ja viedä asian eteenpäin syyttäjälle.
Olen siis mahdollinen rikollinen ja haluan mahdollisen rangaistuksen myös!
Rangaistus tänne mulle heti nyt!
  
  12. joulukuuta 2008 20:21:27

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Perhetyöntekijä on muuten se sama trolli joka laittoi sen hupihauskan "Hillan" avoimen kirjeen. Ihan hauskaa. Jatka vain."

Näkee hyvin etti näillä suvaitsevaisilla ole mitään järjellistä vastaväitettä Jussin kirjoituksiin. Ja kun ei ole niin jäljelle jää vain matalamielinen trollaus joka meitä fiksuja lähinnä säälittää. Kun suvaitsevaiselle on pikkulusikalla annettu niin eipä voi kauhalla vaatia...
  
  12. joulukuuta 2008 20:23:08

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : MarkusT, koska Afrikkaan kaadetut miljardit saavat aikaan lähinnä passivoitumista ja sekasortoa, ehdotan toissijaiseksi kohteeksi Afrikan sijasta vaikka Kaisaniemen puiston asfaltointia. Tosin "rikkaus" ei vähene, se vain siirtyy...
  
  12. joulukuuta 2008 20:23:40

Nimi : dothefake
  
Viesti : Markus T

Tuo oli hyvä: Hätääkärsivät afrikkalaislapset joutuivat Halla-Ahon käräjien maksumiehiksi, huutaa lööppi.
  
  12. joulukuuta 2008 20:25:17

Nimi : einomutta
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti :
Kuka on naisiaan tämä thors?

Tai paremminkin, keitä ovat häntä äänestäneet ?

Sentään jotain tuosta båtrefolkesta kokeneena - kaikkea muuta !
Olen varma Jussin olleen oikeassa, sanoessaan, RKPn äänestäjäkadon johtuvan juuri tästä 50-kymppisestä (lookalike70).
Mikä on se ympäristö, missä he elävät ? - tuskin Turun Varisto tai Helsingin Merirastila jne.
Mistä se mokurikkauden kokemus.
Kutsuvatko he mamuja koteihinsa?
(hyvin puettuja valtuuskuntia lukematta, naistenlehtien kuvaajia toinen mokoma) ?

<
  
  12. joulukuuta 2008 20:25:56

Nimi : Leopold
  
Viesti : Saisinkohan syytteen jos toivoisin, että kaikki pikkutärkeät valtakunnansyyttäjät raiskattaisiin?
  
  12. joulukuuta 2008 20:26:52

Nimi : jussikans
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eka viesti tännekin. Luettu toki on.

Tuli vaan mieleen että voikos toi tutkintapyynnön laajentaminen kaikkiin kirjoituksiin olla myös hyvä asia.

Nimittäin Illman taitaa olla tässä tapauksessa erittäin jäävi...
  
  12. joulukuuta 2008 20:28:25

Nimi : hmm
  
Viesti : http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2008/12/halla-ahon_tekstit_rikostutkintaan__425295.html

Voin olla erittäin väärässä. Oliko tässä uutisessa aiemmin kommentointi? Eikö kommentointi näy minulla vai onko se poistettu?
  
  12. joulukuuta 2008 20:33:08

Nimi : HaH
  
Viesti : Joo. Hyvähän tuo on kun koko Scripta syynätään - syyttämättäjättämispäätöksen tullessa voi Jussi sitten laittaa jutun otsikolla "Halla-aho ei ole kriminelli, sanoo jopa itse syyttäjä!"
  
  12. joulukuuta 2008 20:33:37

Nimi : Optimi
  
Viesti : "Tuli vaan mieleen että voikos toi tutkintapyynnön laajentaminen kaikkiin kirjoituksiin olla myös hyvä asia.

Nimittäin Illman taitaa olla tässä tapauksessa erittäin jäävi..."

Hyvä pointti! Repesin :)
  
  12. joulukuuta 2008 20:33:54

Nimi : Kiitos
  
Viesti : Suuret kiitokset JHa:lle asiayhteydestä irroitetuista lipsahduksistaan!

Saamme lisää tietoa sananvapauden ja törkeyksien rajasta. -- Mitä saa sanoa ja mitä ei? Onko pakolaiskysymys sen luokan tabu, että sen varjolla esim. suomen islamilaiset voisivat kuvailla tuntemuksiaan ja väkivaltaisia unelmiaan, joita Jalla-aho:n tekstit ovat heissä herättäneet ja esittää toivomuksia, että hänet laitettaisiin maksamaan siitä tai pyytämään anteeksi kailta, joita kohtaan hän on esittänyt loukkaavia kommenttejaan.

Kun ymmärtää tehneensä väärin, voi oppia, miten toimia oikein.
  
  12. joulukuuta 2008 20:34:57

Nimi : ämpee
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kävin sitten viimein lukemassa sen Iltalehden artikkelin, ja mielenkiintoahan se herättää...

"Rikoskomisario Vesa Hietala Helsingin poliisista kertoi perjantaina, että keskusteluissa valtakunnansyyttäjänviraston edustajien kanssa vahvistui käsitys, että Halla-ahoa on syytä epäillä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan."

Eli, poliisilla oli joku käsitys, joka sitten vahvistui "keskusteluissa valtakunnansyyttäjänviraston edustajien kanssa.
Tästä on pääteltävissä ettei Mika ollut aivan yksinään, mutta...

"Esitutkinnan aikana selviää Hietalan mukaan tarkemmin, mistä rikosnimikkeestä voi olla kyse."

Juurihan se oli aivan selvää, ja vieläpä keskusteluissa vahvistunut, niin nyt asia on karannutkin käsistä, ja joudutaan vielä tutkimaan.

Ei ole helppoa ryhtyä ajatuspoliisiksi, ei ole.

Itselläni ainakin tuo oikeudenmukaisuutta edustava ajatusmaailma potkisi kovasti vastaan, mutta kun on poliisina vuoden 2008 Suomessa, niin työssään kaiketi joutuu työntelemään törkyä jos toistakin, ja se ehkä pitemmän päälle kovettaa, joskin siltikin oletan, ettei edes poliisityössä omaatuntoaan pysty kovettamaan.

Tilanne siis on, että on aihetta olettaa, mutta tutkinnalla selviää mitä on aihetta olettaa.

Vaikuttaa aika heppoiselta lähtökohdalta.
  
  12. joulukuuta 2008 20:37:27


guestbook © freebok.net