13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 107326-107350

Nimi : Uskollisuus on Kunniamme
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mites Jussi toi rahoituspuoli kunnon asianajaan tässä tutkinnassa on? Vai onko joku ilmoittautunut "ilmaiseksi" ajamaan "kansakunnan"etua? Vai olisiko keräys paikallaan esim, ylihintaisia T-paitoja myymällä?
  
  12. joulukuuta 2008 17:06:13

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : nämä multikulttuurisuuden tukijat tuskin ilman kuljettajaa missään puistossa liikkuu. Tantet suojelee luontoa muilta ja rikastaa muiden kulttuuria.
  
  12. joulukuuta 2008 17:06:43

Nimi : Mo
  
Viesti : Mites olis Ville Hoikkala. Eikös hän juuri ole erikoistunut mielipiteensä takia vainottujen puolustamiseen.
  
  12. joulukuuta 2008 17:07:18

Nimi : pohdinko?
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Jos tämä maininta kenelle soisi väkivallan ensisijaisesti tapahtuvan on rikostutkinnan arvoinen asia.

Syyllistynkö rikokseen kun olen itse, ja kuullut myös monen muun toivovan rattijuoppojen kuolevan itse syytömien sivullisten sijaan. Onko se samalla tavalla yllyttämistä rikokseen vai mikä rikostutkinnan perimmäinen syy tai nimike on?
  
  12. joulukuuta 2008 17:07:19

Nimi : Terveisiä Oulusta
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kuin yö ja päivä Iltalehden ja Iltasanomien tapa kertoa samasta asiasta. Tässä Iltalehden versio.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812128763503_uu.shtml
  
  12. joulukuuta 2008 17:08:49

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Miten sen rahan kanssa ? Pukeutuuko reino joulupukiksi ja kiikuttaa säkillisen perille, huomiota herättämättä ?
  
  12. joulukuuta 2008 17:09:32

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Taas tarvitaan ideoita kehiin!

Minulle tulee koko ajan soittoja, joissa kysytään tätä:

Miten ne ihmiset voivat allekirjoittaa, joilla ei ole nettiä käytössään, eivätkä välttämättä pääse edes esim. kirjaston koneille?

Perinteiset paperiadressit kehiin?

Kuka kerää?

Mihin laitetaan allekirjoitettavaksi?


*****

P.S. KOhta jytisee taas...
  
  12. joulukuuta 2008 17:11:46

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Iltalehdestä: "Rikoskomisario Hietalan mukaan esitutkinta on tarkoitus tehdä nopeasti eli saattaa loppuun vuodenvaihteen tienoilla." ... eihän noissa Halla-ahon kirjoituksissa mene ahkeralta lukijalta kuin yksi, korkeintaan kaksi työpäivää lukea läpi. Ehkä sitten vain täytyy pari viikkoa etsiä sitä poliisimiestä, jolla on se "oikea" lukutapa, ettei puolueettomuudesta voisi syyttää....?
  
  12. joulukuuta 2008 17:12:17

Nimi : Seppo
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Muutama kymppi per nenä ja jos lahjoittajia on nyt sanotakoon sen 5000 ensi alkuun niin eiköhän tuolla saada vaikkapa Snellman & Castrenilta muutama pätevä juristi matkaan, monen projektin kimppuun...


Olen mukana. Ja lisäksi halla-ahon mahdollsten sakkojen maksuun löytyy myös paalua.

Olemme näemmä aivan viime tingassa liikkellä, Astrid & kumpp. olivat lähellä saada läpi kaiken tarvitun suomi afrikaksi projektiinsa.
  
  12. joulukuuta 2008 17:13:29

Nimi : PK
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : 16k
  
  12. joulukuuta 2008 17:16:35

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Mietinpä vain, millainen tulee olemaan Jussin kannatus seuraavissa vaaleissa :) uhuhhuhh taitaa mokuttajat saada kylmää vettä niskaan, kun Jussi menee eduskuntaan, kuin loordi euroviisuihin.

Viheriöiden tarkoituksena saada Jussi linnaan ennen vaaleja?
  
  12. joulukuuta 2008 17:19:00

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : JMK,

jos vaikka neuvot niitä ihmisiä etsimään jostain jonkun, joka pääsee koneelle, ja tulostamaan addressin? Sitten halukkaat voivat kerätä nimiä kykynsä ja tahtonsa mukaan?
  
  12. joulukuuta 2008 17:20:05

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täällä on moneen kertaan nyt todettu, ettei Scriptassa ole mitään, mistä voisi nostaa syytteen / antaa tuomion. Väittäisin, että Puumalaisen herjaamisessa ylittyy kyllä kynnys reippaasti, ja tuomiosta olisi aika turha lähteä valittamaan.

Suomi24:ssä tuli useammalle kirjoittajalle sakkotuomioita kommenteista jotka olivat tyyliä "Susan Kuronen on julkisuushakuinen huora". Kyllä ne Dirlewanger jne. ryöpytykset tässä valossa ovat lakia rikkovia.

Kansanryhmää vastaan kiihottamisesta en osaa sanoa, mutta jos Ellilä sai tuomion, niin kyllä Scriptasta löytyy ihan yhtä "pahaa" matskua 220+ kirjoituksen seasta (niitä Ellilän kuvia lukuunottamatta) eli siinä mielessä tuomio voi tulla, se ei ole mitenkään mahdotonta. Vaikka tietysti olen sitä mieltä ettei se ole oikein, eikä ollut Ellilänkään kohdalla.
  
  12. joulukuuta 2008 17:22:00

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Joko on päätetty päivämäärä, joloin sisupojat nousevat aseelliseen vastarintaan heitä sorsivaa yhteiskuntaa kohtaan?

Milloin on päätetty päivämäärä, jona sinä lakkaat välttelemästä saippuaa?
  
  12. joulukuuta 2008 17:22:03

Nimi : Mo
  
Viesti : Jani lähtee etsimään isäänsä
http://www.iltalehti.fi/idols/200812128760344_id.shtml

Isän kotimaassa kannattaa sitten olla varuillaan. Siellä seksuaaliseen moninaisuuteen ei suhtauduta aivan samalla tavalla kuin nuivassa ja rassisstisessa Suomessa.
  
  12. joulukuuta 2008 17:25:48

Nimi : Pikkupoika
Kotisivu : Toki on
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miten ne ihmiset voivat allekirjoittaa, joilla ei ole nettiä käytössään, eivätkä välttämättä pääse edes esim. kirjaston koneille?

Ehdotus: Adressisivulle valmis paperikaavake (pdf), jonka voi tulostaa ja allekirjoittaa. Kaksi versiota: toinen yksittäisiä allekirjoituksia varten ja toinen jos joku alkaa kerätä useampia nimiä. Lisäksi lomakkeisiin postiosoite minne kaavakkeet toimitetaan (sinulle). Oman osoitteen antaminen lienee liian riskaapelia, eli mitä jos avaisit asiaa varten postilokeron.
  
  12. joulukuuta 2008 17:27:43

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Suomi24:ssä tuli useammalle kirjoittajalle sakkotuomioita kommenteista jotka olivat tyyliä "Susan Kuronen on julkisuushakuinen huora". Kyllä ne Dirlewanger jne. ryöpytykset tässä valossa ovat lakia rikkovia."

Jahas A.N, milläs itse ajattelit selvitä tuosta törkeydestä ?

Selitykseksi ei sitten kelpaa, "että malliksihan minä vain", niin ne toisetkin selittelee !!

Julkinen loukkaus on julkinen loukkaus, ja kun Mestarilta tuon takia tullaan IP vaatimaan, niin käryhän siinä käy, sillä Mestari on jo aikaa sitten kertonut, ettei hän ala ketään rikoksesta suojelemaan.

Nyt on nähtävästi aika hankkia se oma tukitili.
  
  12. joulukuuta 2008 17:28:17

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jos ei tykkää Vihreistä, niin onko silloin ganjanryhmäkiihoittunut?
  
  12. joulukuuta 2008 17:28:19

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N.: "Suomi24:ssä tuli useammalle kirjoittajalle sakkotuomioita kommenteista jotka olivat tyyliä "Susan Kuronen on julkisuushakuinen huora". Kyllä ne Dirlewanger jne. ryöpytykset tässä valossa ovat lakia rikkovia."

Tuohon voi sanoa vain sen, että jos Jussille noista kommenteista tuomio napsahtaa, sitten kuuluisi ehdottomasti myös erinäisille toimittajille ja poliitikoille napsahtaa tuomiot jatkuvista Jussiin kohdistuvista "väkivaltaa ihannoiva rasisti", "rotukiihkoilija", "vihanlietsoja", "natsi" ynnä muista saksalaisviritteisistä kommenteista. Niin, ja Soininvaaralle siitä Tehy:n koepallosta. Eli jos Jussi tuomitaan, on ehkä aiheellista harkita ryhditäänkö noista tekemään tutkintapyyntöjä, luonnollisesti asianajajan neuvojen kera.
  
  12. joulukuuta 2008 17:28:19

Nimi : MMA
  
Viesti : Eurovaaleissa on hyvä mitata kokomaan kannatus. Jos/kun tulee paikka europarlamenttiin, niin voihan sitä silti asettua ehdolle eduskuntavaaleihin. Sen jälkeen on valinnanvaraa. Persuthan siitä hyötyisivät jokatapauksessa, sillä varamies tulee puolueen listoilta?
  
  12. joulukuuta 2008 17:29:19

Nimi : HaH
  
Viesti : Iltalehdessä myös:

"Poliisipomojen kokous päättyi joukkosairastumiseen Kuopiossa"

Arvatkaas vain miten tuonkin ensin luin... No, sitten asiaan, eli Poliisi siis myönsi, että tapaus Halliksessa on oltu "keskusteluissa valtakunnansyyttäjänviraston edustajien kanssa". Niinpä niin, Illimanni.
  
  12. joulukuuta 2008 17:29:26

Nimi : Leopold
  
Viesti : http://timosoini.fi/ploki/

Soini viiltää ihan nokkelasti Vihreitä blogissaan. "Suomeen on syntynyt uusi RKP. Kaikki käy, kunhan hallituspaikat säilyvät."
  
  12. joulukuuta 2008 17:33:23

Nimi : P
  
Viesti : "
Myös tämä kirjoitus on saatettu poliisin tietoisuuteen."

Kiitos. Onko sopiva rikosepäily "väitöskirjan raiskaaminen"?


Väikkäri löytyy sähöisena Helsingin yliopiston sivuilta, joille en häiriön vuoksi juuri pääsäyt

Mika Illman Hets mot folkgrupp 2006
  
  12. joulukuuta 2008 17:33:34

Nimi : einomutta
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti :

Onko kukaan kokeillut UudessaSuomessa olleen blogikirjoituksen "sisältämää" metodia mokuun?
Eli kysynyt; soisitko tyttäresi mennä naimisiin vaikkapa vaan täällä asuvan rauhanuskoisen kanssa?
Veikkaan, että iskisi realiteetit tajuntaan mokupilven läpi.
Asiaa tulisi tottakai höystää hienovaraisilla vihjauksilla olemaan huomaamatta tiettyjä hipiään jääneitä kulttuurisidonnaisten järjestyksen pidon merkkejä tyttäressä ja lapsenlapsissa.
Nimittäin mokuillekkin asia on fashinoiva, niin kauan kun se ei kosketa omaa elämää.
Mitä tekisin, jos voittaisin Lotossa 3 M€ ? Ostaisin pari kämppää ankkalammen keskuksista ja vuokraisin kulukatehintaan arvatkaa kenelle? Iskisi moku arkipäivään!


<
  
  12. joulukuuta 2008 17:37:12

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : tuhannet paukkuivat
  
  12. joulukuuta 2008 17:41:57


guestbook © freebok.net