13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 107276-107300

Nimi : Mo
  
Viesti : Tuolla hyvä kokoelma quoteja:

http://www.brainyquote.com/quotes/authors/j/joseph_stalin.html
  
  12. joulukuuta 2008 15:58:02

Nimi : Zngr
  
Viesti : En suosittele lueskelemaan vihertinttien blokeja tänään. Siitä voi iskeä murhanhimoinen vitutus koko ihmiskuntaa kohtaan.

Perkele, MINÄ menin katsomaan Virhe Lankaa. Siellä tervehti tämä otsikko:

Lisää ulkomaalaisia

Laman lähestyessä Suomen ei pidä käpertyä sikiöasentoon. Taantuma antaa hyvän tilaisuuden pohtia, miten maasta saadaan houkuttelevampi kohde maahanmuuttajille.

Ai niinkö se antaa? Mitä jos pohdittaisiin mielummin miten selvitään ehjin nahoin vuoteen 2011.

SANNA! Paljasta, että raivohullu nimimerkki Halla-ahon blogissa masinoi itseään vihaiseksi <3
  
  12. joulukuuta 2008 16:01:18

Nimi : Teekkari Tampereelta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En tiedä onko tämä jo täällä näkynyt mutta
Kari osasi tiivistää ulkomaalaislain sisällön jo vuosia sitten.
http://img125.imageshack.us/img125/3649/kari4js5.png
  
  12. joulukuuta 2008 16:02:50

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jos Halla-ahon raiskauskohujuttu menee syytteeseen asti, sanon irti lojaalisuuteni yhteiskuntaan. Harkitsen sotilaspassini palauttamista. Oikeuslaitos on mätä jos ihmisiä vedetään poliittisista syistä käräjille normaalista sananvapauden käyttämisestä ja tuomiot ovat täysin epäsuhteessa tekoihin. Ilmoitan samalla antaneeni itselleni avoimen valtakirjan osallistua kaikkiin Halla-ahon mahdollisesti maksettaviksi tuleviin sakkoihin.
  
  12. joulukuuta 2008 16:04:57

Nimi : Teemu Lahtinen
  
Viesti : Tampereen teekkarin linkkaamaan Karin piirrokseen on hyvä lisätä muistutus, että "Vieraat ensin"-kyltin pitäjän esikuva oli eräs Pakolaisavun lakimies, joka sittemmin on tullut tunnetuksi valtionviran hoitajana.
  
  12. joulukuuta 2008 16:06:09

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mutta mitkä ovat tuon lain tavoitteet? "

Eikös se Astrid sanonut, että tuon lakiehdoituksen tarkoitus on saada laki vastaamaan viranomaisten käytäntöä ?

Laittakaa muuten mullekin tulemaan se tukitilin numero !

Homma^^^
  
  12. joulukuuta 2008 16:08:23

Nimi : Teekkari Tampereelta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Haluatko Teemu valistaa tietämätöntä? Joku aavistus saattaa olla mutta varma en ole.
  
  12. joulukuuta 2008 16:10:58

Nimi : M
  
Viesti : Johanna Suurpäähän se oli :-)
  
  12. joulukuuta 2008 16:14:07

Nimi : Makrilli
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Poliisi aloittaa rikostutkinnan JHA:sta: 'kaymme kaikki tekstit _uudestaan_ lavitse ja katsomme mitka tekstit ovat erityisen raskauttavia'.

Totisesti, suomukset ovat pudonneet silmiltani. Tapahtuuko tama ihan oikeasti Suomessa?
  
  12. joulukuuta 2008 16:15:01

Nimi : Järkevä Alkoholisti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : herra 4x
Mitä teen : Ilmoitusasia

Viesti : Jos Halla-ahon raiskauskohujuttu menee syytteeseen asti, sanon irti lojaalisuuteni yhteiskuntaan. Harkitsen sotilaspassini palauttamista. Oikeuslaitos on mätä jos ihmisiä vedetään poliittisista syistä käräjille normaalista sananvapauden käyttämisestä ja tuomiot ovat täysin epäsuhteessa tekoihin. Ilmoitan samalla antaneeni itselleni avoimen valtakirjan osallistua kaikkiin Halla-ahon mahdollisesti maksettaviksi tuleviin sakkoihin."

Todellisen sankarin sanoja. Pitää muistaa, että vaikka yhteiskunta vaikuttaa tässä vaiheessa jo mädänneeltä, monet ihmiset vielä ovat hereillä ja tietävät mikä on hyväksi Suomelle ja oikeudenmukaista!
  
  12. joulukuuta 2008 16:16:04

Nimi : Zngr
  
Viesti : Kalle: Thorsin lakiesitys... helvetti! kovempaakin kaveria kylmäisi tuota lukiessa. Laki on instrumentti tavoitteiden saavuttamiseksi. Mutta mitkä ovat tuon lain tavoitteet?

Aamulehden Toni Viljanmaa kirjoitti todennäköisesti aika osuvasti:

Maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin (r) suomenruotsalainen charmi on koetuksella. Ministeri toivoi löysäävänsä Suomen rajoja niin, että liberaalit, eurooppalaiset virkaveljet olisivat ihastelleet humaanin Pohjoismaan ennakkoluulottomuutta.

Tämä on ainakin yksi syy, luulisin, jos ei nyt koko syy. Onhan EU eliitin piireissä monikulttuurisuus, liberaalit maahanmuuttolait ja kaikenlainen suvaitsevaisuus kovassa huudossa. Mitä järjettömämpi olet suvaitsevaisuudessasi, sitä hienompi ja parempi virkailija tai politikko olet. Akateemiset tahot kilpailevat sillä kuinka hysteerisiä ja tuhoisia visioita osaavat esittää (mm. Norjan johtava monikultturisti Thomas Hylland Eriksenin joka julisti, että Euroopan väestö on hajoitettava ja purettava palasiksi niin totaalisesti, että enemmistöasema nykyväestöltä tuhoutuu, ikuisesti). Siis silloinkin, kun pitäis toimia jonkin kansallisvaltion hyväksi koska nämä ihmiset ovat äänestäneet tämän henkilön valtaan tai kustantavat hänen tutkimustyönsä. Absurdia, eikö olekin.

Moni jenkkitutkija on tuumaillut, että EU:n eliitilla on mennyt tässä vaiheessa jo käytännössä kokonaan kosketus Euroopan kansalaisten arkeen ja toiveisiin. Poliitikot ja media kokevat olevansa jonkinlaisia mielipidekasvattajia, ja heillä on oma utopistinen visionsa Euroopasta. Tavalliset veronmaksajat eivät jaa tätä visiota, ja eliittiä on kahdenlaistsa: ne, jotka eivät yksinkertaisest enää edes tajua olevansa niin kaukana normaaleista ihmisistä kuin ovat (tästä on monta esimerkkiä, mm. muutama vuosi sitten maton alle lakaistu anti-semitismitutkimus) ja niitä, jotka tarkkaan tietävät mitä tekevät eivätkä yksinkertaisesti välitä mitä sinä tai minä ajattelemme yhtään mistään. He haluavat hävittää Euroopan joka koostuu kansallisvaltioista, ja pyrkivät pitämään huolen siitä, että nykyinen väestö ei asetu tämän tielle. More power to EU! Näin he ilmeisesti pyrkivät haastamaan USA:n mahdin.

Viisi vuotta sitten nämä teoriat kuulostivat minusta foliohattu -osastolta. Eivät kuulosta enää.
  
  12. joulukuuta 2008 16:16:23

Nimi : Lopun Alku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Poliisi aloittaa rikostutkinnan JHA:sta: 'kaymme kaikki tekstit _uudestaan_ lavitse ja katsomme mitka tekstit ovat erityisen raskauttavia'.

Oliko se alunperin noin? Nyt hesarista on karsittu tuo virkkeen loppuosa pois?
  
  12. joulukuuta 2008 16:16:29

Nimi : demokratia on kaunis
  
Viesti : Tuuppasin tällaisen hesariin (missä sitä ei julkaista):

Jos ja kun nykydemokratian pelisäännöt tuntien tämä lakiehdotus kuitenkin juntataan sellaisenaan tai hiukan sievisteltynä läpi (vaikka kansalasten enemmistö haluaisi de facto nykyisen lainsäädännön kiristämistä), ehdotan, että kyseisiä henkilöitä koskeva Vastaanotto- ja asioidenkäsittelyvirasto ja Vastaanottokeskus perustetaan Ahvenanmaalle (Åland). Samalla hajasijoitetaan kaikki tämän asiaanliittyvän teollisuudenhaaran työntekijät ja asiantuntijat samaan osoitteeseen. Yhdistetään hallituksen ajama liberaali maahanmuuttopolitiikka sekä valtion hajasijoitusohjelma. Kaikki ovat tyytyväisiä. Hmmm - vai onko kuitenkin vielä niin, että edes suomen kansalaiset eivät saa vieläkään helposti kotiseutuoikeutta tällä saarella? Hölmömpi voisi löytää tällaisesta ristiriidan.
  
  12. joulukuuta 2008 16:18:14

Nimi : stroop
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tyttöjen ympärileikkausten estämiseksi tarvitaan yhä työtä.

Otsikko paikallisehden jutussa.
Mikä tässä on niin vaikeaa.
Naisten ja tyttöjen sukuelinten silpominen on Suomessa rikoslain mukaan rangaistava teko. Ympärileikkaamisesta tai siinä avustamisessa voi saada usean vuoden vankeusrangaistuksen.

Ongelmaan olisi yksinkertainen ratkaisu, jos se todella haluttaisiin ratkaista.

Jos lapsi on syntynyt Suomessa tai Suomeen tullessa ollut silpomaton, niin vanhemmat pitäsi panna rikosoikeudelliseen vastuuseen silpomisesta.
Nämähän tulevat ilmi viimeistään koululääkäritarkastuksissa.
Terveydenhoitohenkilöstön pitäisi ilmoittaa havaitsemistaan tapauksista poliisille, minkä jälkeen asia etenisi syyteharkintaan.

Miksi asia on niin vaikea suomalaisille viranomaisille, eivätkö uskalla puuttua asiaan vieraan kulttuurin loukkaamisen pelossa.
  
  12. joulukuuta 2008 16:18:33

Nimi : rikosilmoittaja
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Joko on päätetty päivämäärä, joloin sisupojat nousevat aseelliseen vastarintaan heitä sorsivaa yhteiskuntaa kohtaan?
  
  12. joulukuuta 2008 16:22:20

Nimi : Makrilli
  
Viesti : Copypeistasin suoraan Pravdasta, niin siella luki viela muutama minuutti sitten. Nyt nayttavan paivittaneen.

This is un-fucking-believable. Pohja se on miunkii sakis.
  
  12. joulukuuta 2008 16:23:01

Nimi : Zngr
  
Viesti : Teemu: Tampereen teekkarin linkkaamaan Karin piirrokseen on hyvä lisätä muistutus, että "Vieraat ensin"-kyltin pitäjän esikuva oli eräs Pakolaisavun lakimies, joka sittemmin on tullut tunnetuksi valtionviran hoitajana.

Ja kuinka ollakaan Suurpään vieressä seisoo RKP... Pakkoruotsi, ja pakkosomalit.

Jos tätä lukee yksikään suomenruotsalainen, osaatko sanoa mistä se johtuu että k.o. taho on ajamassa suomalaista enemmistöä innokkaimmin nesteeseen? Haluaako joku kokeilla, missä vaiheessa talonpojat kyllästyvät ja ajavat tämän eliitin vaikka mereen. Jos suomenruotsalainen eliitti luulee, että siinä vaiheessa kun Suomen yhteiskunta pirstaloituu totaalisesti heille on varattu turvapaikka näiden rajojen sisältä, veikkaan heidän arvioivan tilannetta hieman väärin. Eihän ne yritä edes salata projektiaan nää. Thors ja Illman, molemmat edustavat oikein hienosti suomenruotsalaisuutta.
  
  12. joulukuuta 2008 16:23:25

Nimi : reino
  
Viesti : Pitäiskö tosiaan toteuttaa se nuiva rekiretki Visavuoreen Kari Suomalaisen -pilapiirrosnäyttelyyn?

Jos tähänastisesta yhteenvetoa, niin tilanne on nähdäkseni tämä:
- Thorsin lain osalta on saavutettu torjuntavoitto
- jos se on varma tieto (onko?), että laki menee eduskunnan äänestykseen vasta helmikuussa, niin meillä on juuri sopivasti aikaa organisoida ihan oikea kansanliike sitä vastaan
- kosmeettiset muutokset eivät riitä, vaan tavoitteena on oltava lain kaataminen ja maahanmuuttolainsäädännön harkittu kokonaisuudistus (=tiukentaminen haitallisen maahanmuuton osalta)
- aika on meidän puolellamme: jouluna ihmiset käyvät tervehtimässä sukulaisiaan ja vievät maalle nuivia terveisiä. Ja tammikuussa tiedetään jo tilastot loppuvuoden turvapaikkaturistivyörystä, joka on Thorsin lainmuutosta odotellessa tullut. Ja se on valtava.

- Jussin syytteen osalta ajattelin muistuttaa, että Jussiltahan on tulossa kootut kirjoitukset alkuvuodesta. Tämän kirjan ostaminen on varmasti hyvä tapa tukea toimintaa rahallisesti. Ennakkotilauksien saaminen olisi Jussille varmasti mieluinen joululahja, vaikka edes kirjan lopullinen hinta ei ole vielä tiedossa, koska kirjapainoilta ei ole vielä saatu tarjouksia. Mutta onko sillä hinnalla tällaisessa tilanteessa niin tarkkaa väliä?

- Ja lopuksi vielä Illmanin Mikalle lämpimät kiitokset vahvasta panostuksesta markkinointikampanjaan! Kyllähän kirjaroviokirja aina paremmin käy kaupaksi kuin ihan tavallinen kirjoituskokoelma. Nythän Jussin kirjan ostamisesta tuli yhdellä iskulla poliittinen kannanotto.

Ja vielä muistutuksena kaikille: nuivaa pikkujoulutunnelmaa Iso-Roban William K:ssa keskiviikkkona 17.12. klo 20 alkaen. Varustus: nuiva asenne ja siiselipipo. Jos et tule paikalle, niin tontut tietävät kyllä ja voi käydä niin, että uudenvuodenaattona reino viuhahtaa ikkunasi alla. Ja se ei ole kaunis näky.
  
  12. joulukuuta 2008 16:23:41

Nimi : Lopun Alku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : No samaa mielestäni itsekin luin, mutta kun piti screenshottia napata, niin olikin ehtinyt jo hävitä.

Uskomatonta.
  
  12. joulukuuta 2008 16:24:47

Nimi : Makrilli
  
Viesti : Varmaan taytyy screenshotata automatic tasta lahtien kaikki Pravdan molaytykset, nehan vaihtaa sisaltoa nopeemmin kuin ehtii refreshia napyttaa.

Jos tohtori saa tuomion niin eihan taalla uskalla enaa itsekaan meuhkata, joutuu tekemaan Juudakset ja paatyy ylosalaisin Golgatalle.
  
  12. joulukuuta 2008 16:28:27

Nimi : reino
  
Viesti : Vielä sananen viikonvaihteeksi. Haluaisin muistuttaa kaikkia kaamoksen keskellä paarustajia Mestarin viisaista sanoista, joilla hän lohdutti opetuslapsiaan, kun nämä olivat huolissaan koitoksista, joihin Valtakunnansyyttäjä olisi Mestarin asettava:

Mestari ei stressaa. Älkää tekään.
  
  12. joulukuuta 2008 16:28:56

Nimi : Lopun Alku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voihan toki olla, että polliisin sanoja on väärin lainattu alkuperäisessä. Ei olisi vissiin eka kerta...
  
  12. joulukuuta 2008 16:29:21

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Syyllinen on siis tiedossa, mutta syyte vielä puuttuu.

Hmm.

Ennakkotapauksena käynee mm. Thomashot, joka perusteli ja kumosi kaikki syytteet, ja lausui puolustuksessaan vielä legendan: "kuinka kansalainen voi olla väärässä jos hän siteeraa viranomaisia", sai tuomion ja sillä sipuli.

Mutta sen kannalta positiivista, että monikulttuurinen agenda näyttää todellisen luonteensa Jussin tapauksessa isommalle yleisölle kuin Thomashotin homma, jo aikaisessa tyrannian vaiheessa.

Tyrannioiden luonne on seuraava, joka on automaatio jokaisessa todellisuuteen perustumattomassa idealistisessa järjestelmässä:

1. Premissi: idea, idealismi, joka ei perustu todellisuuteen.

2. tätä pidetään yllä keinotekoisesti

- keinotekoinen ylläpitäminen vaatii ensin hieman todellisuuden vääristelyä, ja lopulta täydellistä vääristelyä (sovjet).

3. Pakkokeinot

Nämä alkavat dissidenttien hiljentämiseksi ensin pehmeästi.
Otteet kuitenkin kovenevat samassa suhteessa opposition kasvun kanssa. Päätepisteessä on Maon kiina, Stalinin sovjet, Pol Pot.... JNE. Näihin ja aina hurjempiin totalitarismeihin kehittyminen on automaattista jos premissi 1. on operatiivinen.

Se on vielä hyvä huomata, että sanktiot eivät määrää tyrannian luonnetta vaan sanktioiden 'syy'. Se, että saisiko Jussi 10 vuotta pakkoleiriä vai muutaman sadan euron edestä sakkoja on ainoastaan kosmeettinen seuraus samasta ongelmasta - tyranniasta.
  
  12. joulukuuta 2008 16:29:23

Nimi : Jaska
  
Viesti : Sanna on hakannut juttua niin kiimassa, että ei ole edes tajunnut entteriä käyttää:
http://www.imagebam.com/image/c2609220684859

Tuossa uutisessa on ainakin tekstinpätkä: "Käymme kaikki tekstit _uudestaan_ lävitse ja katsomme mitkä tekstit ovat _erityisen_ raskauttavia, kertoo Vesa Hietala Helsingin poliisista".

-Jaska
  
  12. joulukuuta 2008 16:32:00

Nimi : Jukka
  
Viesti : Ehdotan perustuslakiin pykälää jolla taataan ihmisille rajoittamaton oikeus maahanmuuttajaryhmien biologisten ja kulttuuristen ominaisuuksien analysointiin. Lisäksi valtiovallan on annettava vuosittain selvitys maahanmuuttajien laadusta ryhmittäin.
  
  12. joulukuuta 2008 16:32:57


guestbook © freebok.net