13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 107226-107250

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : jr
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Acc. Jep. Janne Virkkunen ei saa syytettä, mutta kuten muistetaan, jokunen aika sitten Uusimaa-lehden vt-päätoimittaja sai peräti rangaistuksen, kun yleisönosaston kirjoituksessa ''kiihotettiin kansanryhmää vastaa''. Rangaistus riippuu näköjään siitä, kuka kiihottaa ja ketä vastaan kiihottamisesta kiihotutaanOlisiko Janne Virkkusen syyttämättäjättämispäätöksestä tehtävä tutkintapyyntö? Kuka valvoo syyttäjiä.
  
  12. joulukuuta 2008 14:34:14

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : Jollakin tasolla, jota en oikein osaa tunnistaa, en voi lakata ihastelemasta ihmislajin totaalisen tyhmyyden loputonta sinnikkyyttä.

Merkittävät biologit pitävät torakoita ja rottia maapallon pisimpään säilyvinä lajeina. Ennen niitä tuhoutuvat siis mm. viherhörhöt, journalistit, poliitikot, älyköt ja - harmi kyllä - myös tavikset.

Vain jälkimmäisen ryhmän kohtaloa suren. Siihenhän muuten kuulun itsekin.
  
  12. joulukuuta 2008 14:34:51

Nimi : Teekkari Tampereelta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jepjep:Tätä itsekin olen kysynyt...
Juuri näin!
Sehän tässä itseäni ärsyttää, että yksinkertaisesti ei ole aikaa tai kykyä ryhtyä itse puuhaamaan.
Tulee vähän sellainen "jokumuu hoitaa" olo.
JOKU aktiivinen netsihän voisi selvittää tuon juridisen puolen, en usko, että tekniset esteet ovat sitten enää kovin vaikeita.
  
  12. joulukuuta 2008 14:35:04

Nimi : Turkulaine
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://tinyurl.com/5dp55q

(hom. inf. nous.)
  
  12. joulukuuta 2008 14:38:49

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi Halla-aho:
Miksi Sanna sensuroi alkuperäisestä uutisesta kaikki hyvät kohdat? Kuten "innokkaan aseharrastajan" ja "väkivallan ihannoinnin"?

Siunattu kuvakaappaus. Normaalikäytäntöön kuuluisi ilmoittaa viimeisimmästä päivityksestä jutun päiväyksen vieressä. Hyvä veto myös lisätä "Poliisi tutkii"-banneri siihen kuvan alle. Se on oikeastaan aika cool...
  
  12. joulukuuta 2008 14:43:22

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jos kansainryhmäin kiihottaminen on laitonta niin ilmankos ovat niin kärttyisiä kun jäävät aina ilman.
  
  12. joulukuuta 2008 14:49:03

Nimi : Mikael
  
Viesti : Maahanmuuttajat joukkoraiskaavat kiihottuneena,joku kirjoittaa tästä irvokkaasta uudesta mokukulttuurisesta tavasta halventaa naisia,maahanmuuttajat kiihottuvat tästä lisää ja vihervasurit haluaa tätä rikollista uutta tapaa arvostelevalle kirjoittajalle tuomiota?

Guilty Of Being White
  
  12. joulukuuta 2008 14:49:06

Nimi : Abdullah Temmi
  
Viesti : Vihruaiset naiset taitaa olls perussuomalaisten paras vaalivaltti. Hienoa!
  
  12. joulukuuta 2008 14:50:53

Nimi : Sami
Kotisivu : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1625298
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Eikö Sanna löytänyt Jussista yhtään tuon peloittavampaa kuvaa?
  
  12. joulukuuta 2008 14:52:33

Nimi : RP
  
Viesti : Saattaahan se näin ollakin. Mutta kaiketi oleellista on se, että länsimaisessa oikeuskäsityksessä henkilöä tai kansanryhmää ei tulisi syyllistää ilman asianmukaisia perusteita vain hänen etnisen taustansa vuoksi. Vaikka miten ajattelisi itse olevansa oikeassa.

Ei tuossa tekstissä ketään syyllistetty. Lähtökohtanahan oli joissain asunnoissa todetut järjestyshäiröt (= kohtuuton mekkalointi), ja Halla-aho oli sitä mieltä, ettei etnisen taustan perusteella joillekin pitäisi antaa erivapauksia yleisistä järjestyssäännöistä.

Somalialaista sovittelukulttuuria koskeva tekstikohta oli ivallinen, mutta sanoisin, että ansaitusti sellainen niin kauan kuin somalit käyvät klaanisotiansa jopa kaapattujen ulkomaisten rahtialusten kansilla. Sama kuin joku alkaisi kehoittamaan ottamaan oppia Zimbabwelaista hallintokulttuurista ja terveydenhuoltojärjestelmästä.

Kirjoituksen kuvasta kuvateksteineen en antaisi korkeita tyylipisteitä - mm. sen takia, että ainakin minun silmiini se näyttäisi olevan otettu jossain muualla kuin Somaliassa (hyvän matkaa Somaliasta länteen tai lounaaseen).
  
  12. joulukuuta 2008 14:53:47

Nimi : Kent
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minusta kuvateksti: "Helsingin uusi kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho on saanut kohun aikaan ennen kuin uusi valtuusto on istunut kertaakaan.", on vakavasti harhaanjohtava. Kohun on saanut aikaan Sanna Ukkola ja muut *ulkut. ( saat valita ensimmäisen konsonantin itse, 5 pisteen vihje kyseessä ei ole J.
  
  12. joulukuuta 2008 14:54:28

Nimi : Al-Juzar
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Punavihreä ajatuspoliisi toimii. Jussille tulee täältä Turun suunnasta tarvittaessa kaikki mahdollinen tuki. Itsensä suvaitsevaiseen lokaan likoon laittaminen on mitä isänmaallisin teko näinä aikoina. Mielestäni taloudellinenkin tuki Jussille on kohtuullista, kun miettii, mitä sillä tukee.
  
  12. joulukuuta 2008 14:57:02

Nimi : Abdullah Temmi
  
Viesti : Olen kiihoittunut. Tehkää joku musta tutkintapyyntö. Rikosnimike ja itse tutkinta ovat lähinnä triviaaleja. Nyt kaikki kiihoittumaan.
  
  12. joulukuuta 2008 14:58:26

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Kent
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Minusta kuvateksti: "Helsingin uusi kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho on saanut kohun aikaan ennen kuin uusi valtuusto on istunut kertaakaan.", on vakavasti harhaanjohtava. Kohun on saanut aikaan Sanna Ukkola ja muut *ulkut. ( saat valita ensimmäisen konsonantin itse, 5 pisteen vihje kyseessä ei ole J.


Kent

Olet luonut uuden sanan "ulkku". Luulisin, että se voi päätyä yleiseen käyttöön "netsin" lailla.

  
  12. joulukuuta 2008 15:02:29

Nimi : Futuristi
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Nimi : rasisti jyväskylästä

Viesti : Olen Halla-Ahon kanssa ihan eri mieltä siitä, etteikö Suomeen adoptoiduille mutakuonoille pitäisi kertoa että ne eivät ole suomalaisia. Ne ovat afrikkalaisia neekereitä vaikka kuinka pentuina olisi suomeen tuotu. Suomalaiset ovat valkoisia.


Rasisti sanoutuu irti Halla-ahosta! Loistavaa!
  
  12. joulukuuta 2008 15:02:53

Nimi : HaH
  
Viesti : Avrelivs: "Ehkä Sanna pyrkii 21. netsiksi."

Mikäli hänet hyväksytään, niin minkälaiset on initiaatiomenot? Käytämmekö ns. "japanilaista menetelmää", eli asettuuko SU istumaan lattialle ringin keskelle ja sulkee silmänsä, minkä jälkeen hän kääntää kasvonsa aina siihen suuntaan, mistä kuulee kulkusten kilinää?

8)
  
  12. joulukuuta 2008 15:03:18

Nimi : Abdullah Temmi
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Joko Sebbo on posessa vai meniks se hoviin?
  
  12. joulukuuta 2008 15:04:02

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : YLE Uutiset tänään 14:52: "Kirjoituksissaan Halla-aho on muun muassa toivonut raiskaajien iskevän vihrevasemmistolaisten (sic) naisten kimppuun."

Että näin.

19.11. 12:57 YLE uutisoi: "Halla-aho on kirjoittelussaan toivonut raiskaajien iskevän muun muassa vihervasemmistolaisten naisten kimppuun"

Uudessa versiossa 19.11. 14:09 tuo kohta oli poistettu.

Mahtaako YLE Uutisten kantti kestää tällä kertaa paremmin?

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2008/12/halla-ahon_tekstit_rikostutkintaan__425295.html
  
  12. joulukuuta 2008 15:04:20

Nimi : Abdullah Temmi
  
Viesti : Mikä muuten on Sanna Ukkolan ultimaalinene tavoite? Onko Sanna vain vittuuntunut suomalaiseen mieheen? Onko Sannalla muuten taipumusta mustaan makkaraan? Vai vituttaako muuten vaan?
  
  12. joulukuuta 2008 15:06:25

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Muutama lyhyt kommentti:

1. Tämä ei riitä, kosmetiikkaa saa tavaratalostakin. Jatketaan hommaa!

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Eduskunta+torjui+ulkomaalaislain+lievennykset/1135241958281

2. Jussi Halla-ahoon kohdistuneen ajojahdin kiihtyminen ja tämä adressi ovat selvästi yhteydessä toisiinsa. Sillä on varmasti seurauksensa, eivätkä nuo seuraukset välttämättä enteile ajojahdista vastuussa oleville kovin ruusuisia aikoja.

3. Teen viikonloppuna kirjeen kansanedustajille valmiiksi, kiitos ideoinnista. Laitan sen jokaiselle heistä henkilökohtaisesti meilillä. Ennen varsinaista postausta laitan ennakkoilmoituksen lehtimarkkinoinnin tyyliin ”sinulle on lähiaikoina tulossa minulta tärkeää postia”. Tämä on sinänsä turhaa, sillä olen tänään puhunut kahden kansanedustajan kanssa, ja eduskuntatalossa ollaan hyvin tietoisia tästä adressista ja tulevasta postauksesta. Jotkut kuulemma ”kiemurtelevat” jo nyt. Mitä tuo nyt sitten tarkoittaakaan.

4. Mikäli Halla-aholle mätkäistään sakkoja, olen valmis osaltani tulemaan kolehtiin mukaan. Pidän kyllä hyvin merkillisenä, jos länsimaiseksi oikeusvaltioksi itseään tituleeraavassa maassa ensin keksitään syyte, ja sitten vasta myöhemmin kohde eli tuo kansanryhmä. Jotenkin tulee mieleen erään itäisen naapurimme näytösoikeudenkäynnit.
  
  12. joulukuuta 2008 15:06:35

Nimi : jjjj
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tässä vielä aikaisempi Sannan uutinen. Kiireessä ei ollut kerennyt vielä rivinvaihtojakaan käyttämään:D

http://www.imagebam.com/image/c2609220684859
  
  12. joulukuuta 2008 15:07:32

Nimi : Mo
  
Viesti : WinCapitan pääepäilty pidätetty Ruotsissa. Olipa hölmö tyyppi, 100 miljoonaa taskussa ja pakenee RUOTSIIN!
  
  12. joulukuuta 2008 15:08:13

Nimi : Abdullah Temmi
  
Viesti : Ja sanomattakin selvää, että kolehdissa ollaan mukana.
  
  12. joulukuuta 2008 15:09:07

Nimi : Breini
Kotisivu : BC:n blogi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : YLE:n ruotsinkielisissä radiouutisissa oli juttu Halla-ahosta, tutkintapyynnöstä ja blogiteksteistä.
  
  12. joulukuuta 2008 15:11:13

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jotkut kuulemma ”kiemurtelevat” jo nyt."

Eilen siellä adressisivulla näkyi jo tietyntyyppistä kiemurtelua.
  
  12. joulukuuta 2008 15:12:34


guestbook © freebok.net