13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 107201-107225

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eiköhän se nyt ole aika selvää, että Ill Man ja kaverit lätkäisevät Jussille jonkin poliittisen tuomion. Senhän voi sitten viedä ylöspäin ylempiin oikeusasteisiin ihan vain haistattelun nimissä, vaikka tuomio saattaa hyvin säilyä sielläkin. Tällaista tämä meininki tässä maassa on. Mutta onneksi kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ei vielä saa elinkautista ja sähkötuolia perään. Vielä.

Jussilla kyllä kiitettävän tyyni asenne koko juttuun, mutta siinähän on toki järkeä - mitäpä tuohon itse voi.

Mutta eniten minua huolestuttaa poliisin tilanne. Mitä poliiseille tapahtuu kun he lukevat Tohtori Vihan tekstejä keskittyneesti ja etsien kiihottavia avainsanoja? Pahimmassa tapauksessa nuivuus valtaa heidät ja he heräävät seuraavan kerran erään synkän kreivin hämärässä kellarissa.
  
  12. joulukuuta 2008 14:17:52

Nimi : reiska
  
Viesti : Olen kirjoittanut jo banderollit valmiiksi ja hankkinut kaasunaamarin, muoviputken ja kiviä mellakkaa varten. Sikälimikäli Jussi saa valtakunnankanslerilta syytteen tai ulkomaalaislaki hyväksytään! Lähen barrikaadille vaikka yksin heitteleen pikkukiviä!
  
  12. joulukuuta 2008 14:19:52

Nimi : Jaakko
  
Viesti : "Pikaisella uusintavilkaisulla väittäisin, että kritiikki etnisten ryhmien eriarvoiseen asemaa ja positiivista syrjintää kohtaan sekä klaanikahakoiden runteleman maan tapojen käytölle esimerkkinä myönteisestä sovitteluperinteestä."

Toivottavasti tuomarikin on tätä mieltä. Kirjoitus on kuitenkin sen verran sarkasmilla väritetty, että siitä voi saada mielestäni myös toisenlaisen kuvan.
  
  12. joulukuuta 2008 14:20:13

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Saattaahan se näin ollakin. Mutta kaiketi oleellista on se, että länsimaisessa oikeuskäsityksessä henkilöä tai kansanryhmää ei tulisi syyllistää ilman asianmukaisia perusteita vain hänen etnisen taustansa vuoksi. Vaikka miten ajattelisi itse olevansa oikeassa."

Toisin päin näin saa kuitenkin tehdä... Tuo kyseinen sovittelijahan esiteltiin lehdessä hyvänä sovittelijana juuri siksi että hän on somali, ja kerrottiin kuinka sovittelu kuuluu somalialaiseen perinteeseen.
  
  12. joulukuuta 2008 14:20:23

Nimi : rasisti jyväskylästä
  
Viesti : Olen Halla-Ahon kanssa ihan eri mieltä siitä, etteikö Suomeen adoptoiduille mutakuonoille pitäisi kertoa että ne eivät ole suomalaisia. Ne ovat afrikkalaisia neekereitä vaikka kuinka pentuina olisi suomeen tuotu. Suomalaiset ovat valkoisia.
  
  12. joulukuuta 2008 14:20:23

Nimi : Turkulaine
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Avrelivs, enpä tullutkaan ajatelleeksi. Sannan, tuon oivan myyrämme, tarkoitushan on pakkoluetuttaa poliisilla Scriptaa, jotta saamme ilman vallankumousta loputkin väkivaltakoneistosta puolellemme. Mutta miksi vihreät naiset, hmmm...?
  
  12. joulukuuta 2008 14:20:39

Nimi : nimetön
  
Viesti : ymmärtääkseni halla-aho toivoi ampumispakinassaan jonkun poliisinkaltaisen siveyspoliisin valvovan asiatonta käytöstä kadulla.

eikö saa kirjoittaa edes pakinaa kotiportillaan tapahtuneesta ahdistelusta.

tai yrittää vaikuttaa rikollisuuteen? kuinka pitää kirjoittaa blogissaan, että otettaisi vakavasti.  
  12. joulukuuta 2008 14:21:25

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Jos puhutaan sen vastakohtaisesta ilmiöstä eli kouluttamattoman väestön maahanmuutosta, mistä ilmiöstä on kyse? Voisiko se olla esim. aivopöhö?

Ehkä dementiatulva voisi olla osuvampi vastakkainen käsite mielestäni aivovuodolle.
  
  12. joulukuuta 2008 14:21:32

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1625298

Miksi Sanna sensuroi alkuperäisestä uutisesta kaikki hyvät kohdat? Kuten "innokkaan aseharrastajan" ja "väkivallan ihannoinnin"?

Välillä tulee sellainen olo, että Sanna viettää epäterveellisen paljon aikaa tässä vieraskirjassa.
  
  12. joulukuuta 2008 14:22:16

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Homma on nousussa, kun poliittinen poliisikin on jo luotu...
  
  12. joulukuuta 2008 14:22:37

Nimi : Turkulaine
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : nimetön: "kuinka pitää kirjoittaa blogissaan, että otettaisi vakavasti."

No Mestari on otettu aika vakavasti viime aikoina. Olet varmaankin seurannut tapahtumia. Siitä minä lähtisin.
  
  12. joulukuuta 2008 14:24:02

Nimi : jr
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Acc. Jep. Janne Virkkunen ei saa syytettä, mutta kuten muistetaan, jokunen aika sitten Uusimaa-lehden vt-päätoimittaja sai peräti rangaistuksen, kun yleisönosaston kirjoituksessa ''kiihotettiin kansanryhmää vastaa''. Rangaistus riippuu näköjään siitä, kuka kiihottaa ja ketä vastaan kiihottamisesta kiihotutaan
  
  12. joulukuuta 2008 14:24:51

Nimi : MH
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kannatan ideaa rahankeräyslinkin laittamisesta sivuille jos se vain on Suomen lain mukaan mahdollista ja rahat eivät mene HS:n tukemiseen.

Kai sitä vaalirahaa nyt saa kerätä kun sitä kaiken maailman yhdistyksistäkin on sallittua poliitikoille syöttää. Ja jos Jussilta työt Sannan kiihottamisesta johtuen loppuvat jossain vaiheessa niin vapaaehtoisuutta löytyy myös elinkustannuksiin osallistumiseen.
  
  12. joulukuuta 2008 14:25:03

Nimi : Timo Lehtinen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : <i>Olen Halla-Ahon kanssa ihan eri mieltä siitä, etteikö Suomeen adoptoiduille mutakuonoille pitäisi kertoa että ne eivät ole suomalaisia. Ne ovat afrikkalaisia neekereitä vaikka kuinka pentuina olisi suomeen tuotu. Suomalaiset ovat valkoisia.</i>

Olet oikeassa. Itsekin äänestin Halla-ahon kaltaista suvaitsevaista vain siksi, että yhtään nuivaa ehdokasta ei Helsingin vaalipiiristä löytynyt. ;-)
  
  12. joulukuuta 2008 14:27:10

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Teekkari Tampereelta: "Tuli edellisen viestini kirjoittamisen jälkeen mieleen sellainen asia,
että voisiko Scriptan yhteyteen laittaa jonkun kiinteän rahanlahjoituslinkin?
Politiikan tekemiseen tarvitaan kuitenkin ja varsinkin panosten kovetessa väistämättä rahaa."

Tätä itsekin olen kysynyt... nyt toimijoilta vaatimattomuus sikseen ja tili pystyyn, kiitos. Itselläni ei ole kompetenssia, aikaa tai edes halua ryhtyä näkyvämmin kuin kavereideni keskuudessa Hommaa markkinoimaan, mutta haluaisin tukea edes taloudellisesti ihmisiä, joilla noita kahta ensimmäistä asiaa on. Ja rahalla taas voi ostaa sitä kolmattakin eli aikaa, kun pystyy keskittymään "olennaiseen" paremmin.
  
  12. joulukuuta 2008 14:27:39

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rauhoittukaapas nyt niiden rahankeräystenne kanssa. Vastahan poliisi tutkii.
  
  12. joulukuuta 2008 14:29:23

Nimi : Jouko
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Väite:Ihmisten auttaminen omassa maassaan on parempi vaihtoehto kuin pakolaisuus.

Tuossa piilee ansa koska on kritisoitu kehitysapuakin tuloksettomuudesta.

Nyt jos pystytään torpedoimaan maahanmuuttajien tulva niin mokuttajat rupeavat heti vaatimaan kehitysapurahojen lisäystä ja viittaavat noihin kommentteihin siinä tapauksesa.

Pitäisi esittää kehitysapurahojen suuntaamista kriisapuun ja samalla koko kehitysapupotin pienentämistä koska tulokset eivät näy myönteisenä kehityksenä vaan jatkuvina kriiseinä.
  
  12. joulukuuta 2008 14:29:55

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1625298

Miksi Sanna sensuroi alkuperäisestä uutisesta kaikki hyvät kohdat? Kuten "innokkaan aseharrastajan" ja "väkivallan ihannoinnin"?

Välillä tulee sellainen olo, että Sanna viettää epäterveellisen paljon aikaa tässä vieraskirjassa.


Sanna lienee poistanut tai hänen esimiehensä on poistattanut kohdat siksi, että ne antoivat sinulle mahdollisuuden syyttää Sannaa herjauksesta tms.

Raskauttavaksi asian tekee se, että jutun päivämäärä on pidetty samana kuin alkuperäisen jutun päivämäärä. HS siis tietoisesti yrittää harhauttaa ihmisiät pitämään muutettua versiota alkuperäisenä. HS siis salailee.

Onkohan tuolloin päivystysvuorossa olleella netsillä kuvakaappausta alkuperäisestä jutusta.
  
  12. joulukuuta 2008 14:30:03

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Muotoilin hieman huonosti edellä tuon "kaksi ensimmäistä", mutta eiköhän se tarkoitus kuitenkin tullut läpi...
  
  12. joulukuuta 2008 14:30:23

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : iltasanomien uutinen muuttuu silmissä, koskakohan toimittaja tajuaa print screen toiminnon jolla jutut lähtevät talteen melkein reaaliajassa...
  
  12. joulukuuta 2008 14:30:31

Nimi : reiska
  
Viesti : Eikös Jussi ole perheellinen mies? Mitä Jussin muija sanoo tuosta sannan kiihottamisesta?

Kiihottaminen kansanryhmaa vastaan? Perssut seisoo tangot tanassa vihreiden naisten edessä kiihottaen heidät äärimmilleen... vai mistä tässä nyt on kyse?
  
  12. joulukuuta 2008 14:30:42

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : acc,

kyllä löytyy
  
  12. joulukuuta 2008 14:31:32

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Jussi Halla-aho: "Rauhoittukaapas nyt niiden rahankeräystenne kanssa. Vastahan poliisi tutkii."

Toki, mutta ainakin minulla pointti on huomattavasti yleisemmällä tasolla. Eli siis toiminnan tukeminen, juoksevien kulujen kattaminen jne... oletko todella sitä mieltä, että tähän eli toiminnan tukemiseen ei ole tarvetta (ainakaan vielä)?
  
  12. joulukuuta 2008 14:32:09

Nimi : Exturkulaine
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kyllä Mestarin puolesta vituttaa tuo ajojahti. Siitä ei vaan mihinkään pääse, että Sanna Ukkola järjestää jatkuvasti Scriptalle uutta lukijaa. Jos Jussi tuomitaan sakkoihin, joutuu jokainen kannattaja lahjoittamaan jonkun sentin. Tai jonkun kymmenen senttiä jos kaikki eivät lahjoita. Sen sijaan nämä mainokset tulisivat kalliiksi jos niistä pitäisi maksaa.

Niin itsekään en tiennyt koko miehestä melkein mitään kuukausi pari sitten. Sitten luin en ole varma oliko Ukkolan kirjoittaman jutun ja kuvaksi tuli naisiavihaava perusrasisti. Pari päivää myöhemmin törmäsin scriptaan netissä surffaillessani ja tämä kuva radikaalisti muuttui. Parempaan päin siis.
  
  12. joulukuuta 2008 14:32:19

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jussi Halla-aho: "Välillä tulee sellainen olo, että Sanna viettää epäterveellisen paljon aikaa tässä vieraskirjassa."

Ehkä Sanna pyrkii 21. netsiksi.
  
  12. joulukuuta 2008 14:32:51


guestbook © freebok.net