13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 107051-107075

Nimi : Teemu Lahtinen
  
Viesti : Pitää taas oikaista. Eihän kyseessä ole päätoimittaja vaan pääkirjoitustoimittaja.
  
  12. joulukuuta 2008 11:25:36

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Enkö mä osaa käyttää internettiä vai onko Karjalaisen juttu poistettu?
  
  12. joulukuuta 2008 11:27:58

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : APUA!

Kysyin jo aiemmin, mutten saanut vastausta: voiko kansanedustajille lähettää saman viestin kerralla koko sakille vai pitääkö hakata nimi kerrallaan meilin vastaanottajakenttään? Se ei kuulosta kovinkaan ihanalta idealta...

******

Uudelle puolueelle olisi tilausta. Sen nimi voisi olla vaikkapa Kansallinen Nuivismi, KaNu...
  
  12. joulukuuta 2008 11:28:59

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ehkä viiden vuoden päästä Suomessa on kolme puoluetta "Kansallinen työväenpuolue", "Kansallisliberaalinen puolue" ja "Kansalliskonservatiivinen puolue".

Tuo olisi aika hieno tilanne. Päästäisiin tappelemaan reilusti :)
  
  12. joulukuuta 2008 11:30:23

Nimi : Pikkupoika
Kotisivu : On toki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jakelu pk-seudulle kuntoon,

Käsittääkseni Pravda myi kaikessa viisaudessaan aamujakelunsa Postille. Luulisi että sinne saisi Aamulehden mukaan (Höblä käyttää samaa jakelijaa?) siedettävin ehdoin. Vinkkinä sinne Tampereen sunntaan.
  
  12. joulukuuta 2008 11:32:27

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://tinyurl.com/6gbdmb
Juuri tässä poliittisessa tilanteessa, jossa Suomen Sisun kaltaiset järjestöt lietsovat vihaa kaikkea toiseutta kohtaan, nuuskasta oli vähintäänkin ajattelematonta antaa asetta vihamiesten käsiin.

Eli noin näkee tilanteen toimittaja Helena Tahvanainen. Mielestäni SiSu "lietsoo" tervettä itsetuntoa suomalaisuutta kohtaan.

Mutta tässä lisää...
RKP:llä ja sen kärkipoliitikoilla luulisi olevan suurempia ongelmia ja tärkeämpiä missioita kuin myrkyllisen aineen myyntikielto. Kielipuolue voisi esimerkiksi kapinoida Suomalaisuuden Liiton ajamaa kieliohjelmaa vastaan.

Siinä esitetään, että muuta kuin suomea äidinkielenään puhuvat opiskelisivat koulussa äidinkieltään kolmantena kielenään. Kolmantena kielenään!


Olen eri mieltä Suomalaisuuden Liiton kanssa, jos se todella moista ajaa.

Ei Suomessa tule yhteiskunnan varoin opettaa kouluissa kolmantena kielenä eksoottisia kieliä niiden puhujille. Kyseisiä kieliä voi opetella omalla ajalla omilla rahoillaan.


  
  12. joulukuuta 2008 11:33:08

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Junis:

Enkö mä osaa käyttää internettiä vai onko Karjalaisen juttu poistettu?

http://www.karjalainen.fi/scripts/edoris/edoris.dll?tem=lsearchart&search_iddoc=4864195

Ainakin täällä toimii tuolla.
  
  12. joulukuuta 2008 11:33:28

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Uudelle puolueelle olisi tilausta. Sen nimi voisi olla vaikkapa Kansallinen Nuivismi, KaNu..."

Syystapahtumana se voisi järjestää KaNu:nan kuulapäärallin.

;)
  
  12. joulukuuta 2008 11:33:35

Nimi : Mo
  
Viesti : "Kysyin jo aiemmin, mutten saanut vastausta: voiko kansanedustajille lähettää saman viestin kerralla koko sakille vai pitääkö hakata nimi kerrallaan meilin vastaanottajakenttään? Se ei kuulosta kovinkaan ihanalta idealta..."

Ei välttämättä kannata lähettää massapostituksena. Menee helposti spämmikansioon ja vaikutus on tehokkaampi kun kansanedustaja kokee saavansa henkilökohtaista palautetta. Fiksuinta varmaan laittaa piilokopioina osoitteet. Copypeistaa vaan eduskunnan sivuilta
  
  12. joulukuuta 2008 11:35:25

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Luulen, että sdp nyt nukkuu ja unelmoi onnensa ohi.

Sehän sopii, kuoleva puolue muutoinkin. Ei osaa tarttua tilaisuuteen ja olla kansan puolella.
  
  12. joulukuuta 2008 11:37:03

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielestäni Aamulehteä on turhan aikaista ylistää. Muistettakoon Jiri Kerosen taannoinen käsittely ja suoranainen vittuilu hänen oikaisupyyntöönsä.

Sen sijaan toimittaja Toni Viljanmaalle pitää nostaa hattua. Hän nosti lakijupakan esille, ja tämän päivän Aamulehdessä on ennennäkemättömän nuiva kolumni (nyt hukkasin linkin).
  
  12. joulukuuta 2008 11:42:37

Nimi : Leopold
  
Viesti : J. Mäki-Ketelä, tsekkaa sähköposti!
  
  12. joulukuuta 2008 11:44:19

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eiks Jiri Kerosta käsitellyt se Alman Helsingin toimituksen esihenkilö "musta lesbo Mäntyniemeen" Heikka.
  
  12. joulukuuta 2008 11:48:14

Nimi : Pikkupoika
Kotisivu : On toki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielestäni Aamulehteä on turhan aikaista ylistää.

Tuskin tässä kukaan Aamulehteä ylistää, mutta myös Aamulehteä säännöllisesti lukevana sillä ja Pravdalla on eroa kuin yöllä ja päivällä.

Olen Octaviuksen kanssa samoilla linjoilla eli että tässä olisi Aamulehdellä tuhannen taalan paikka nousta aidosti valtakunnalliseksi lehdeksi. Uskoisin myös että ne taloudet, joissa ollaan valmiita vaihtamaan Pravda pois välittömästi kun on vaihtoehto aamupöytään, lasketaan kymmenissä tuhansissa. Tietääkö joku mikä oli vanhan Uuden Suomen levikki lopettamisen aikoihin?
  
  12. joulukuuta 2008 11:50:50

Nimi : Pete G
  
Viesti : Ei välttämättä kannata lähettää massapostituksena. Menee helposti spämmikansioon ja vaikutus on tehokkaampi kun kansanedustaja kokee saavansa henkilökohtaista palautetta. Fiksuinta varmaan laittaa piilokopioina osoitteet. Copypeistaa vaan eduskunnan sivuilta

Ei oikein hyvä tuo piilokopio-meilikään, koska silloin vastaanottille tulee ilmoitus ”to undisclosed recipents” tms, eli massapostaus paljastuu sitä kautta. Itse lähetin 17 kansanedustajille saman copypastatun viestin, yksi kerrallaan, ja leipätekstin alkuun lähestyin kutakin kansanedustajaa hänen omalla nimellään tai asemallaan (esim. Arvoisa kansanedustaja Hanna-Leena Hemming, ...). Enemmän duunia mutta henkilökohtaisempaa.
  
  12. joulukuuta 2008 11:50:54

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielestäni lakiadressista tiedottaminen ruotsinkielisesti ja ruotsinkielisillä alueilla/välineissä olisi tehokasta. Ja kun englanninkielinen versio on olemassa, niin sen voisi laittaa nettiin näkyville (vai onko jo?).

Puolueilta ja/tai heidän alajärjestöiltään pitää saada nopeasti kannanotot vaikka pihdeillä. Vihreät nuoret maalasivatkin itsensä jo nurkkaan puolustelemalla katastrofaalisen huonoksi todettua lakiesitystä. Heille pitäisi saada arvoistaan seuraa. Hei Vasemmistonuoret, ottakaapas nyt äkkiä kantaa.

Jukka:
Onhan se noinkin. Olen kyllä itse tykännyt tästä yhteistyön ajasta, vaikken paikallispolitiikkaan paljon puutu. Nyt muutama vasemmistovaltuutettu aikoo aloittaa jatkuvan rähinöinnin ihan turhasta.
  
  12. joulukuuta 2008 11:53:46

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Ei välttämättä kannata lähettää massapostituksena. Menee helposti spämmikansioon ja vaikutus on tehokkaampi kun kansanedustaja kokee saavansa henkilökohtaista palautetta. Fiksuinta varmaan laittaa piilokopioina osoitteet. Copypeistaa vaan eduskunnan sivuilta"

Minä puolestaan ilmoitin kahdellesadalle kansanedustajalle kirjoitetun viestin alussa rehdisti, että viesti on lähetetty sellaisenaan kaikille kansanedustajille. Sain kuitenkin 21 vastausta sähköpostiin ja yhden puhelinsoiton.

Tietenkin Mäki-Ketelän adressiviestiin olisi hyvä saada vastaus kaikilta kansanedustajilta. Toisaalta viestin tyyppi on sellainen, että sen ei tarvitse olla ns. henkilökohtainen.

Ei tuota viestiä tosin kannata ehkä vielä lähettää. Vielä tänään sain itse Päivi Lipposelta vastauksen, jonka mukaan <I>"Lakiehdotus ei ole vielä ollut käsittelyssä ryhmässämme"</I>. Toisaalta nyt olisi tilaisuus saada kannanottoja ennen puoluekurin lamauttavaa voimaa, mutta toisaalta moni kansanedustaja ei varmastikaan ota kantaa asiaan ennen kuin sitä on käsitelty eduskuntaryhmässä.
  
  12. joulukuuta 2008 11:58:02

Nimi : Pikkupoika
Kotisivu : http://alastontotuus.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sen sijaan toimittaja Toni Viljanmaalle pitää nostaa hattua.

Ehdottomasti. Näyttäisi vielä olevan varsin kokematon toimittaja, joten veikkaisin että paskaa valuu hänenkin tuutistaan sisään aika tavalla. Tuki hänen kaltaisilleen toimittajille ehkä vakuuttaa Aamulehteäkin siitä, millaiselle journalistisella linjalla kannattaa jatkaa.

Hienoa Toni! Lisää sinun kaltaisia, niin ehkä minunkin luottamus suomalaisiin toimittajiin alkaa palautua.
  
  12. joulukuuta 2008 11:58:36

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tiedoksi, että poliisista soitettiin äsken. ViNan tutkintapyyntöön liittyen aloitetaan esitutkinta, mutta epäilty rikos on kiihottaminen kansanryhmää vastaan. ViNa ei siis ole asianomistaja, ja mahdollinen syyttäjätaho on Illman, jolle kiihotusasiat lakisääteisesti kuuluvat.

Poliisi oli asiallinen ja ystävällinen ja halusi informoida minua ennen kuin tiedotusvälineet kertovat asiasta. Ovat kuulemma jatkuvasti tivanneet, mitä ja milloin tapahtuu.

Käytin tilaisuutta hyväksi ja kysyin, miten tieto aselupien harkinnasta (ei siis liity tähän tutkintaan) päätyi Ilta-Sanomille. Poliisimies ei pystynyt tarkasti rekonstruoimaan tapahtumia, mutta hänellä oli sellainen muistikuva, että toimittaja (jonka nimeä hän ei muistanut) oli itse antanut vihjeen ja kysynyt, mitä poliisi aikoo asialle tehdä.

Niinpä niin.

Tein tietovuodosta selvityspyynnön eduskunnan oikeusasiamiehelle. Toivottavasti saamme sitä kautta selvyyden asiaan. Terveisiä vain Ukkolan Sannalle.
  
  12. joulukuuta 2008 11:59:24

Nimi : Henri K
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ihan ei jaksanut nousta 15000 allekirjoitukseen klo 12:00 mennessä, mutta lähellä oltiin! Pitäisi itse varmaan lisätä mainontaa täällä työpaikalla.
  
  12. joulukuuta 2008 12:00:16

Nimi : Leopold
  
Viesti : JH-a"ViNan tutkintapyyntöön liittyen aloitetaan esitutkinta, mutta epäilty rikos on kiihottaminen kansanryhmää vastaan."

Kävikö ilmi, että mitä kansanryhmää vastaan olet kiihottanut?
  
  12. joulukuuta 2008 12:03:11

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Siis mitääh? Kiihotus kansanryhmää vastaan???? Aikovatko viranomaiset kehitellä kansanryhmän nimeltä "vihervasemmistolaiset rajatonta maahanmuuttoa kannattavat ja ulkomaalaistaustaisten raiskauksia anteeksipyytelevät naiset"?
  
  12. joulukuuta 2008 12:03:54

Nimi : Zngr
  
Viesti : Ai että Illman?

Mistähän materiaalista? Onko se tuosta samasta kirjoituksesta, mistä ViNa pisti tutkintapyynnön, vai käydäänkö nyt silmälasi naamaan liimattuna kaikki mahdolliset kirjoitukset läpi ja yritetään löytää niistä jotain joka kiihottaa Illmania?

Voi helevetti noiden urpojen kanssa.

Saako Illman tosiaan palkkansa meidän veroista? Voiko jonnekin tehdä valituksen asiasta ja ilmoittaa, ettei halua enää maksaa niitä?
  
  12. joulukuuta 2008 12:04:29

Nimi : Pikkupoika
Kotisivu : Toki on
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eiks Jiri Kerosta käsitellyt se Alman Helsingin toimituksen esihenkilö "musta lesbo Mäntyniemeen" Heikka.

Kyllä. Saanut varmaan liikaa paikallisvärinää Lasitalosta ;)
  
  12. joulukuuta 2008 12:04:43

Nimi : TH
  
Viesti : "Nyt ei ole pienintäkään syytä assosioida tähdellistä ja tärkeää adressia sotta-Sepin adressiin. Kun Sepin adressi saa muutaman tuhat ääntä, niin joku journalisti voi keksiä kirjoittaa niistä yhdessä. Hän voi myös huomata, että molempien adressin ylläpitäjät ovat Tampereelta.
En väitä, että joku toimittaja voisi olla näin tyhmä ja ilkeä, levittääkseen väärää mielikuvaa, mutta kun todistetusti ovat."


Olen täysin samaa mieltä. Älkää allekirjoittako Sepin adressia, se on haitaksi asiallemme.
  
  12. joulukuuta 2008 12:04:51


guestbook © freebok.net