13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 107026-107050

Nimi : Juha Mäki-Ketelä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Toimenpidelista / tarkistuslista 12.12.:

ALLEKIRJOITUKSIA ON JO NIIN PALJON, ETTÄ ENÄÄ EI TARVITSE PELÄTÄ ”HÖRHÖN” MAINETTA, EPÄMÄÄRÄISIÄ VIRANOMAISTAHOJA TMS.

TOIMI SIIS ROHKEASTI OMALLA NIMELLÄSI!

*****

TIEDOTA!

Ota mukaan iso nivaska monisteita, joissa on adressin osoite ja kehotus toimia heti!

1. Käy tarkistamassa, että tiedote löytyy kotikuntasi / kaupunginosasi ammattikouluilta, lukioista, yliopistosta, ammattikorkeakouluista, kansalaisopistosta jne. HUOM! PERUSKOULUUN EMME NIITÄ JAA!

2. Varmista, että tiedote löytyy myös lähivaruskunnista. Haminalaiset: muistakaa RUK, varmasti tulee kannatusta. MPKK, Maanpuolustuopisto yms. HUOMIO!

3. Varmista, että tiedote löytyy kuntasi työvoimatoimistosta, KELA:sta sekä muista viranomaisista. Muistakaa terveyskeskusten ja lääkäriasemien lehtihyllyt, kirjastot jne.

4. Onhan kotikuntasi / kaupunginosasi työttömien toimintakeskuksessa jo tiedote.

5. Onhan kotikuntasi / kaupunginosasi eläkeläiset ja sotaveteraanit huomioitu ja heille tiedotettu asiasta? Muistakaa palvelukeskukset yms.

6. Muistakaa rautatie-, linja-auto- ja metroasemat, niissä liikkuu paljon ihmisiä.

7. Kirjoita lyhyt ja napakka mielipidekirjoitus asiasta OMALLA NIMELLÄSI, ja lähetä alueen ykköslehden toimitukseen. Lähetä myös pikkulehdille, ne julkaisevat usein kirjoituksia paljon helpommin! Ei rasismia tms. kökköä. Pelkkää asiaa ja perustelua!

HUOM!
1. Kysykää virastoissa, palvelutaloissa, kouluissa jne. aina ensin lupa. Jos kieltävät niiden laittamisen, älkää haastako riitaa vaan antakaa asian olla.
2. Ei tarroja tms.
3. Älkää sotkeko
4. Neuloja ja nastoja vain niille varatuille tauluille
5. Käyttäkää sinitarraa tai teippiä, josta ei jää jälkiä


******


KESKUSTELE, MUTTA ÄLÄ TYRKYTÄ!

1. Juttele ystäviesi, sukulaistesi, työkavereiden, opiskelukavereiden jne. kanssa.
a. Kysy, ovatko he tietoisia tästä adressista. Mikäli he eivät vielä ole allekirjoittaneet, niin
b. Kysy heiltä heidän mielipidettään asiasta.
c. Kehota käymään tutustumassa adressin sisältöön sekä Aamulehden asiallisiin artikkeleihin.
d. Kehota heitä allekirjoittamaan, mikäli ovat asiasta samaa, mieltä.

2. Voit käydä samanlaista keskustelua myös tuntemattomien kanssa, esim. bussissa, junassa, metrossa, bussipysäkillä. Muista kohteliaisuus!


*****


KONTAKTOI

1. Laita postia – joko meilinä, mutta mieluiten oikein perinteisenä kirjepostina – kunnanvaltuutetuille, valtuustoryhmien puheenjohtajille, kunnanhallituksen jäsenille, lautakuntien jäsenille. jne.
2. Laita vastaavaa postia puolueiden piiritoimistoihin
3. Laita vastaavaa postia kansanedustajille
4. Soita heille
5. Käy tapaamassa heitä
6. Kysy kohteliaasti, mutta määrätietoisesti heidän mielipiteitään adressin kohteena olevista asioista. Kirjaa ne ylös, niille on varmasti myöhemmin käyttöä.


*****


KULUTA VALIKOIDEN – tämä lienee erittäin tehokas, raha puhuu tunnetusti hyvin

1. Suosi jouluostoksissasi vain niitä liikkeitä, jotka ilmoittelevat tuotteitaan ja palveluitaan niissä lehdissä, jotka paneutuvat todellisiin ongelmiin ja kertovat niistä asiallisesti (esimerkiksi Aamulehti, suosittelen henkilökohtaisesti).
2. Kerro tämä myös kauppiaalle: ”valitettavasti tänä vuonna keskitän ostokset liike X:ään, sillä he ilmoittelevat lehdessä, joka on aidosti kiinnostunut kansalaisista ja heidän mielipiteistään. Teidän ilmoituksianne en muista siellä nähneeni” tms.


*****


EMME OLE RÄHJÄÄJIÄ. OLKAA SIIS KAIKISSA TOIMISSANNE
- YSTÄVÄLLISIÄ
- KOHTELIAITA
- HYMYILEVÄISIÄ


ME OLEMME SUOMALAISTEN PUOLELLA, EMME KETÄÄN VASTAAN!

  
  12. joulukuuta 2008 10:29:30

Nimi : Tiedoksi
  
Viesti : Mielestäni kokoomusnuoret tekivät viisaasti arvostellessaan Thorsin ajamaa lakimuutosta. Jos nyt keskusta tai sdp lähtevät voimakkaasti puolustamaan lakia, tarkoittanee se kokoomuksen ja persujen suurvoittoa seuraavissa vaaleissa. Hiljaisuus asiasta on ollut hämmästyttävä myös keskustan suunnasta, useinhan poliittiset nuorisojärjestöt sanovat mielipiteensä milloin mistäkin trendikkäästä aiheesta kärkkäästi. Nyt ollaan kieli keskellä suuta. Elämme ehkä jopa puoluekentän muutoksen aikoja...
  
  12. joulukuuta 2008 10:39:32

Nimi : Pete
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hesarin tilaus loppuu osaltani tänään. Tilaan jatkossa vain paikallislehteä. Lopettakaa ihmeessä tekin Hesarin tilaus, se käy nopeasti puhelimella:

Tilaukset ja muutokset
010 800 820 (*
ma-to klo 6.30 - 20
pe klo 6.30 - 18
la-su klo 7.30 - 12


Kun soitat asiakaspalveluun arkisin ennen klo 17, haluamasi tilausta koskevat muutokset tulevat voimaan seuraavana päivänä. Viikonloppuisin tehdyt tilaukset ja muutokset tulevat voimaan seuraavana tiistaina.
  
  12. joulukuuta 2008 10:39:56

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : MYYRÄKANTA KASVAA!

Kiitos valveutuneille, todellisesta sananvapaudesta ja kansalaisvaikuttamisesta kiinnostuneille toimittajille "siellä jossakin".

Olen tänään saanut kolmesta eri mediasta asiallisen yhteydenoton (ja ilman toimituspäällikön / päätoimittajan / tuottajan tms. valtuutusta, veikkaan...), jossa todetaan, että kun kyseinen media ottaa yhteyttä, niin älä suostu, vaan pyydä kohteliaasti tutustumaan Aamulehden asialliseen artikkeliin ja siteeraamaan sitä ja itse adressia.

Jep, tiedänkin varsin hyvin, miksi näin kannattaa menetellä. Ja niin menettelenkin.


*****

Aamulehden toimitukselle erikoiskiitos asiallisista kirjoituksista tämän päivän lehdessä, hienoa työtä.

Uskoni journalismiin palaa vauhdilla!
  
  12. joulukuuta 2008 10:42:38

Nimi : Terveisiä Oulusta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vaikka kirjoittaisi kuinka asiallisesti ja kauniisti, ei useinkaan kriittiset viestit mene läpi Kalevaan tai Helsingin Sanomiin. Kalevassa lienee juuri vaihtunut päätoimittaja, joten voitaneen seurata, miten se vaikuttaa lehteen jatkossa. Helsingin Sanomien tilaaminen loppui jo jokin aika sitten ja Kalevaa en enää edes lue kirjastossa. Tällä hetkellä suurista sanomalehdistä mietin Aamulehden tilaamista, mutta se ei sinänsä palvele Pohjois-Suomen asioiden uutisointia, vaikka valtakunnallisia asioita hyvin käsitteleekin. Ilman internetin suomaa tietoa elettäisiin melkoisessa tietämättömyydessä. Nykyajan ihmiset eivät halua "suodatettua" tietoa.
  
  12. joulukuuta 2008 10:46:29

Nimi : Black Bart
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Selasin ajankulukseni noita allekirjoituksia taaksepäin ja yksi "olen sika" löytyi, nro 14548.
  
  12. joulukuuta 2008 10:50:52

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Cityn rotuoppi avaa

City-lehti kantaa kortensa kekoon rotujen ja heimojen välisen ystävyyden rakentamiseksi. Oletko aina ihmetellyt, miksi somalinaiset tuoksuvat kaikki siltä samalta? Tai miksi suomenruotsalaisissa häissä on aina snapseja, ja miksi ne aina laulavat? Tai miksi romanimies ei koskaan ole ratissa? Kysy meiltä, me kysymme asiantuntijalta.

www.city.fi/q339/

Rotuoppi-palstan ensimmäinen osa käsittelee somaleita.
  
  12. joulukuuta 2008 10:51:10

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Thorsin poistamiseen tehokkain tapa lienee keksiä keinoja lyödä kiilaa hänen ja RKP:n väliin. RKP:n piirissä ollaan jo huolestuneita Thorsin epäsuosion vaikutuksista saavutettuihin etuihin. Ruotsinkielisessä mediassa Thorsin erovaatimus on esillä ihan eri tavalla kuin suomenkielisessä. Kun Thors muuttuu RKP:lle riippakiveksi, on hänen poliittinen tulevaisuutensa laskettavissa päivissä.

Jukka:
Vasemmistoliiton Stenius-Kaukonen (6000 ääntä) nauttii Tampereella luottamusta yli puoluerajojen. Heidän puolueensa riidanhaastaja tuntuu olevan apulaispormestari Sirkkaliisa Virtanen (300 ääntä), joka kieltäytyy kaikesta yhteistyöstä perussuomalaisten (Aamulehti: "ulkomaalaiskriittiseksi (sic) leimattu puolue") kanssa. SDP:n ja vasemmistoliiton riveissä heitä on muitakin, arvaan että ainakin Soini/Halla-aho-vastaisen tiedotteen kyhännyt Minna Sirnö. Sekava soppa sinänsä.
  
  12. joulukuuta 2008 11:00:14

Nimi : tapio
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ihmettelen minäkin, miksi sosdemoonit ovat ihan hiljaa Astridin ulkomaalaislaista. Luulisi, että suurin oppositiopuolue puuttuisi tällaiseen lakiehdotukseen, jolla on kansan ilmeinen epäsuosio. He voisivat nostaa esiin Rajamäen ja sanoa, katsokaa, meidän mies on vastustanut tällaisia puuhailuja.

Mutta ei, Jutta on pihalla, pelkää kai rasismia.
  
  12. joulukuuta 2008 11:02:45

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Juttaa taitataa vaivata se että hän on uskovainen ihminen.
  
  12. joulukuuta 2008 11:05:17

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Jatkoa Roopen kelaukselle: löytyneekö nuivisteista väkeä, joilla toinen kotimainen olisi ns. oikeasti käpälässä?

Nimittäin RKP:n edustajia ja muita viskaaleja olisi myös syytä lähestyä eikä se homma pelitä ollenkaan niin hyvin, jos sen tekee valtakielellä.
  
  12. joulukuuta 2008 11:05:28

Nimi : Mo
  
Viesti : Huvittava tai lähinnä myötähäpeää aiheuttava juttu oli demareitten parin päivän takainen tiedotustilaisuus jossa julkistivat elvytyspakettinsa. Pöytään oli liimattu Obaman kampanjakuva. Ilmeisesti Obama on nyt demareiden jonkinlainen kunniapuheenjohtaja tai suojeluspyhimys.
  
  12. joulukuuta 2008 11:05:41

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Demarien ja vasurien kantaaottamattomuus on käsittämätöntä. Toki tämä ulkomaalaislaki on kuuma peruna, mutta hiljaisuudella nuo pudottavat kannatustaan koko ajan. Missäköhän vaiheessa voidaan sanoa, että SDP ja Vasemmistoliitto ovat peruuttamattomasti menettäneet tärkeimmän osan liikkuvien äänestäjien sympatioista. Käykö tässä nyt niin, että Perussuomalaisista tulee pikkuhiljaa sekä Suomen suurin vasemmistopuolue että Suomen suurin liberaalipuolue?

Ja Jutasta: vaalikampanjan perusteella SDP:n pj vain unelmoi hyvästä tulevaisuudesta, onkohan usko jo mennyt?
  
  12. joulukuuta 2008 11:08:55

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Roope,

En kritisoinut sitä että yhteistyötä tehdään nyt hiukan opportunistisesti. Se on minusta välttämätöntä. Totesin vaan että siinä on ongelmansa. Mutta hieno homma !
  
  12. joulukuuta 2008 11:10:25

Nimi : M
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Minulla ei ole mitään oleellista demareita vastaan, mutta tässä asiassa he ovat jotenkin pihalla ja pahojen sisäisten ristiriitojen riivaamia.

Kiilaa voisi iskeä Kari Rajamäen ja vastaavien sekä viherpunafeministidemarien väliin.

Kumpaa linjaa demarit kannattavat?

Demarien potentiaalinen kannattajakunta on noin kolmannes äänestysikäisistä. He eivät ole saaneet kannattajapotentiaaliaan äänestämään enää pitkään aikaan. Heitä ei saa unohtaa nyt!
  
  12. joulukuuta 2008 11:10:43

Nimi : M.K.Korpela
  
Viesti : Jatkoa Roopen kelaukselle: löytyneekö nuivisteista väkeä, joilla toinen kotimainen olisi ns. oikeasti käpälässä?

Mä kusetin jengiä Flashbackissä ja Exilenissä tällä tekeleellä:

____________________________

EXPRESSEN

23.4.2009

Krönikan

Så är det - skummisarna visar inte ansiktet

Jag kan , med glädje idag upplysa läsarna om vilka är Sverigedemokraterna i verkligheten. Man undrar vilka dessa människorna verkligen är - dessa typerna som spammar på alla forumen om dessa påhittade historier om invandrarnas kriminalitet. Dessa typerna som kopplar samman invandrarnas kultur och deras beteende , när i själva verket alla dessa kriminella fenomenen kan med hjälp av forskning kopplas till utanförskapet och den strukturella rasismen som löper amok på Sveriges arbersplatser. Skall Ali nekas jobb som vårdbiträde - Ali har ju ett skägg typisk för invandrare från mellanöstern ? Var så säker ja - och detta i förklädnad av oss , dom nya Sverigemoderaterna som ställer krav. Det är VI ! Vi är dom nya Sverigemoderaterna som ser genom bluffen ; vi , dom nya Sverigemoderaterna som ser som det är - ingenting annat än att ställa krav får dessa latmaskarna upp och jobba - det är VI !

Det är därmed spännande att se bakom kulisserna - vilka är dessa anomyma Sverigedemokraterna bakom kulisserna som är dom nya Sverigemoderaternas riktiga förebilder. Och där kommer Linnea Nilssons nya Dom fega och anonyma lagom till hands. Linnea Nilsson beskriver i boken , hur svårt det är att få dessa människor att ställa upp på riktigt - boken är ett spännande CIA-stilig roman som får Jan Guillou framstå som en amatör , resan genom alla SD:arnas specialkrav på anonymitet är verkligen spännande. Resan genom det nynazistiska djunglet där Nilsson löser olika SD:s kodord på vägen mot mörkrets hjärta skiljer sig ifrån Guillous sagorna i den meningen att det här händer på riktigt - det här är sant i Sverige på 2000-talet. Dom personerna Nilsson lurar att tala har agentliknande krav på anonymitet , och hur annars kunde det vara ? I den reella världen härjar den strukturella rasismen och hur kunde man då ställa upp med sina lögnaktiga påståenden med sin verkliga ansikte ? Linnea Nilssons Dom fega och anonyma är årets must-verk som avslöjar dom nya Sverigemoderaternas förebilder i en sådan ljus som vi trots allt visste vara sann - inte kan skummisarna komma med sina lögner med egen ansikte.

Ann-Charlotte Marteus

_____________________________

Marteus on oikeasti M.K.Korpela :)


  
  12. joulukuuta 2008 11:12:27

Nimi : Juha
  
Viesti : Junakohtaukselle: noin perstuntumalta suurin osa RKP:n peruskannattajista (eli suurin osa suomenruotsalaisista) on mamukysymyksessä vankkumattomia nuivisteja. Kielikysymys vain suomenkielisten nuivistien kannanottojen takia estää liittymästä joukkoon.

Notta joku suomenruotsalainen varmasti löytyisi kyhäämään ruotsinnoksia. Eikä tällä palstallakaan kirjoittajista kaikki ole på svenska ihan ulalla.
  
  12. joulukuuta 2008 11:12:34

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Korpela,

näin ollen kun kieli näkyy sujuvan, et tahtoisi heittää RKP:n sakkia sähköpostilla? Ei mitään vääriä lippuja tai mitään, ihan rehellisesti vain ruotsiksi ilmaisisit huolesi uudesta laista ja Thorsin toiminnasta. Johan meinaan puntti tutisee, jos ne alkavat kelata että ruotsinkielinenkään väestö ei enäää hyväksy.
  
  12. joulukuuta 2008 11:14:38

Nimi : Jukka
  
Viesti : "Käykö tässä nyt niin, että Perussuomalaisista tulee pikkuhiljaa sekä Suomen suurin vasemmistopuolue että Suomen suurin liberaalipuolue?"

Ehkä viiden vuoden päästä Suomessa on kolme puoluetta "Kansallinen työväenpuolue", "Kansallisliberaalinen puolue" ja "Kansalliskonservatiivinen puolue".
  
  12. joulukuuta 2008 11:15:41

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : Joensuulaisia ennakkoluuloja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Karjalaisen päätoimittaja vetää riman alta.
  
  12. joulukuuta 2008 11:16:31

Nimi : M.K.Korpela
  
Viesti : Junakohtaus:

Mä laitan nipun meilejä ja paperikirjeitä eri ruotsinkielisille tahoille ihan tässä lähiaikoina.
  
  12. joulukuuta 2008 11:22:21

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : On Karjalaisen päätoimittaja täti oikein pistänyt kädet puuskaan ja tehnyt tuiman tekstin.

  
  12. joulukuuta 2008 11:23:04

Nimi : JP
  
Viesti : Asun Kontiolahdella Joensuun kupeessa. Tuon tädin kolumneja on silloin tällöin Karjalaisessa. Niiden lukeminen on hieman kuin juustoraastimella runkkaminen - hupaisaa mutta melko tuskallista. Ei kannata noteerata.
  
  12. joulukuuta 2008 11:24:39

Nimi : Mo
  
Viesti : "Karjalaisen päätoimittaja vetää riman alta."

V-I-T-T-U mikä uskomaton idiootti!
  
  12. joulukuuta 2008 11:25:01

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aamulehden toimituksen yhteystiedot ovat tuolla: http://www.aamulehti.fi/lehdet/uusi/yhteystiedot1.shtml.

Jos joskus, niin nyt on aika antaa positiivista palautetta. Jakelu pk-seudulle kuntoon, niin AL ottaa helposti 100 000 tilausta muutamassa kuukaudessa.

Täytyy pohtia jonkin aikaa, että mikähän media voisi olla häviäjän osassa? Ehdotuksia, anyone?
  
  12. joulukuuta 2008 11:25:13


guestbook © freebok.net