13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 106976-107000

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : Lotta Roti:
Semmonen juttu, että ei ole vaikka ehkä luulisi. Rikkaissa länsimaissa ei juuri ole lapsia adoptoitaviksi. (Suhdeluku joltain 2000-luvun vuodelta, silloin kun asia oli itselleni ajankohtainen, oli 2 suomalaista lasta 400 halukasta paria kohti). Siksi lapsettomat parit haluavat adoptoida ulkomailta.

Muualtakin kuin perinteisistä kehitysmaista - myös Venäjältä.

Nooh - eiköhän tuokin materiaalipula ratkea tulevan laman kynsissä. Pahoinvointi lisääntyy alkuperäisväestön keskuudessa ja sosiaalitantat tarvitsevat suojatyöpaikkojensa pitämiseksi lisää huostaanottoja.

Helppo yhtälö.

Sanokaa mun sitten sanoneen...
  
  12. joulukuuta 2008 1:34:53

Nimi : Sakari Nora
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kun mopo lähtee käsistä.
  
  12. joulukuuta 2008 1:58:08

Nimi : Roots
  
Viesti : ViNon teesit:

"Politiikka on se juttu, jonka avulla päätetään pysäyttää ilmastonmuutos ja lopettaa köyhyys. Tai sitten ei päätetä."

Ilmastonmuutoksen pysäyttäminen - siten kun se tiedemiesten taholta ymmärretään - merkitsee länsimaisen kulutuskapitalistisen järjestelmän alasajoa = globaalia materialistista köyhyyttä. Kaikki kolmansien maiden hikipajat, tehtaat ja hiilivoimalat on pysäytettävä. Teollisen työn on loputtava maailmasta ja palattava paikalliseen agraaritalouteen. Maitopurkkien vieminen jopolla kierrätykseen ei tuo muuta kuin tiedostavalle uuden kerroksen sädekehään.

"Me teemme politiikkaa, koska vihreys on hyväksi maailmalle. Vihreys tarkoittaa paitsi ympäristön suojelemista, myös demokratian, ihmisoikeuksien ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ajamista."

Vihreys on hyväksi maailmalle ja ympäristölle, kun se on linkolalaista vihreyttä.
Afrikan väestön siirtäminen skandinaviaan on pahinta, mitä ympäristölle voidaan globaalilla tasolla tehdä. Kuumaverinen n**keri yksinkertaisesti on rakennettu leppoisiin Afrikan olosuhteisiin, kun taas sisukas persjalkainen sikanahka soveltuu ominaisuuksiltaan paremmin susirajalle.
Mitä enemmän valkoiset hyväntekijät yrittävät vastikkeetta ajaa demokratiaa ja ihmisoikeuksia Afrikkaan afrikkalaisten sijasta, sitä enemmän mennään perse edellä apinanleipäpuuhun.
  
  12. joulukuuta 2008 1:59:37

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "en ole asiaan perehtynyt ja voi olla, että olen täysin väärässä, mutta olen antanut itseni ymmärtää, että 7-15-vuotiaille on aivan äärimmäisen vaikeaa löytää perhettä, koska he ovat "liian vanhoja" eikä heitä kukaan huoli. Toki pidän silti ymmärrettävänä, että perhe haluaa (ensisijaisesti) adoptoida juuri pienen lapsen."

Tämä pitää paikkansa, mutta tuonkaan ikäisiä ei ole Suomessa juuri adoptoitavana. Syy on se, että meillä ei eroteta lasta bioperheestään juuri missään tapauksessa. Sijaisvanhemmista on kyllä pulaa, pääsee siis pitämään huolta lapsista silloin kun biovanhemmat ovat viihteellä tai muuten ei vain huvita.

Itse en olisi lapsettomana adoptoinut vammaista tai yli kaksivuotiasta. Syy on se, että on ihan tarpeeksi tekemistä siinä, että ensimmäistä kertaa elämässään tulee vanhemmaksi ilman luonnollista prosessia, joka normaalisti auttaa sopeutumaan ajatukseen. Jos lapsella on paljon muistoja kotimaasta, vanhasta perheestä, ehkä isojakin traumoja tai muita vaikeuksia, en luottaisi omaan kykyyni olla hyvä vanhempi. Ja mikään ei olisi hirveämpi teko kuin tuottaa pettymys jo kerran hylätylle lapselle.
  
  12. joulukuuta 2008 2:01:33

Nimi : äbis
  
Viesti : Sakke!

Nyt mentiin jo vastamainoksen puolelle! Käryää jo!

Vertaa tähäntähän
  
  12. joulukuuta 2008 2:09:33

Nimi : Tero Nousiainen
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Seppo Lehto ;)

http://www.adressit.com/eroa-astrid-thors

Tuonne vaan nimiä, voisi Jussikin pistää linkin johonkin blogikirjoitukseensa. Eiköhän Astrid ala olla nähty.
  
  12. joulukuuta 2008 2:13:13

Nimi : äbis
  
Viesti : "Mitä verkkovaltuutetun pitäisi tehdä?"

Minkä [b]helvetin [/]verkkovaltuutetun? Anteeksi nyt vain mutta kyseessä on käsittääkseni kuvitteellinen ratkaisu kuvitteelliseen ongelmaan. Vähän sama kuin Frodo Reppuli pohtisi että onko mun Nokialaisessa nyt jenkkiadapteri vai ei.
  
  12. joulukuuta 2008 2:15:18

Nimi : Hmmmmm
  
Viesti : Epäkorrektia, Tuomas Enbuske!: Vähemmistöjä ei pidä hyysätä!
15.12.2008 YLE TV1 22.00 - 22.30
Länsimainen korrektius on johtanut siihen että tuemme myös vähemmistöjen kulttuurien huonoja puolia. Kulttuurien erityispiirteistä kohkaaminen pitäisi lopettaaJokohan pannaan Enbuske hyllylle?  
  12. joulukuuta 2008 2:27:39

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Länsimainen korrektius on johtanut siihen että tuemme myös vähemmistöjen kulttuurien huonoja puolia. Kulttuurien erityispiirteistä kohkaaminen pitäisi lopettaa

Toisaalta kulttuurien erityispiirteistä kohkaamista ei täysin voi lopettaa, koska silloin Enbuske ei pääsisi radioon eikä telkkariin. Kyllähän nuo ohjelmat ovat ihan puhtaasti "vain Suomessa" - juttuja.
  
  12. joulukuuta 2008 2:31:02

Nimi : äbis
  
Viesti : Mitäpä jos tämä on osa Poliisien YT-neuvotteluita? Osa luonnollista poistumaa? Nuoret konstaapelit saa töitä kun vanhat ukkelit päättää että ny riitti, 9 mm suuhun kiitos. Kyllä noi vaimot on siihen ihan yhtä valmiita, ne on elänyt sitä poliisin työn paskaa jo vuosikymmenet vierellä. Nyt tuodaan vaan äkkiä tänne afrikasta 300 poliisia niin päästään eroon siitä eläkepommista.
  
  12. joulukuuta 2008 2:34:19

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : äbis:
Nuoret konstaapelit saa töitä kun vanhat ukkelit päättää että ny riitti, 9 mm suuhun kiitos

... ja nykyään varsin siistiä jälkeä tekevän pysäytyspatruunan avulla. Ei tule edes läpi, mutta tekee tehtävänsä... :(
  
  12. joulukuuta 2008 2:43:10

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jaha, aamu valkenee kohta - vapaapäivän merkeissä. Kohta on aika lähteä jänisjahtiin.

Mutta, ennen sitä, pieni sananen tulevaksi viikonlopuksi:

Mitä ajattelin tänään?

Mietin tuossa aiemmin illalla, miksi sana monikulttuuri tökkii - etenkin silloin kun sitä käytetään Suomessa?

Tökkiminen johtuu siitä, että suomalaisittain monikulttuuri ja monikulttuurisuus on betonoitu monoliittiseksi monokulttuuriksi.

Suomalainen monikulttuuri on itse asiassa monokulttuuria.

Virallinen monikulttuuri ohjaa kansalaisia ymmärtämään käsitteen siten, että se pitää sisällään ns.suvaitsevaisuutta, hädänalaisuutta ja pakolaisuutta.

Todellisuudessa se pitää sisällään kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden tukemista, ihmiskauppaa, korruptiota, sosiaaliturismia, turvaverkkoihin passiivisesti heittäytymistä, väestöräjähdyksen ja ilmastomuutoksen kiihdyttämistä, rumaa globalisaatiota, alkuperäiskansojen oikeuksien polkemista, ekspansiota, käännytystyötä, ankkurilapsia, ihmisarvon alentamista, naisten alistamista, yleistä alistamista, etnistä puhdistamista, uuskolonialismia ja yhteiskunnallista huba-haba-työtä - jopa uuden ajan orjuutta.

Se ei suvaitse kritiikkiä - poliittisesta epäkorrektiudesta nyt puhumattakaan. Se ei hyväksy tilastoja. Se ei tunne totuutta. Se polkee kaiken samaan muottiin.

Se on uusdeedeeärräläinen versio Kekkoslovakiasta. Ummentunut ja pistävä hajumuisto 1970-luvun konsensuksesta, kekkoslaisuudesta, YYA-sopimuksesta, taistolaisuudesta, pysähtyneisyyden ajasta ja suomettumisesta.

Viralliselle monikultturille ei ole edes olemassa saksalaista myyntijohtajaa, norjalaista tutkijaa, kalifornialaista kahvilayrittäjää eikä - missään nimessä - kristittyä valkoista afrikkalaista yrittäjänaista.

Pahimmillaan se tulee esiin ns. äärioikeistoa kosiskelevan vihreän tilastotutkijan uuskolonialistissa puheissa - hän kun haluaa hakea kehitysmaista - testien - kautta älykkäimmät ja parhaimmin koulutetut yksilöt. Viis veisaamatta noiden kehitysmaiden tilanteesta tai intresseistä omaa intelligentsiaan ja tulevaisuuttaan kohtaan.

Monikulttuuri pitää sisällään - vain ja ainoastaan - alistetun kotiäidin, työttömän maahanmuuttajan, kiihkosaarnaajan, vasemmistolaisen tutkijan ja yhteiskunnallista - toisarvoista työtä tekevän - alipalkatun (huutavaa työvoimaa paikkaavan) uuden ajan orjan.

Tätä on suomalainen monokulttuurinen monikulttuuri.

http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2008/12/12/monokulttuurinen-monikulttuuri/
  
  12. joulukuuta 2008 3:22:01

Nimi : jellona
  
Viesti : Iltalehdessä murskavoitto ulkomaalaislakiesityksen vastustajille 97-3, ja 13000 ääntä. Kertoo jotain siitä millainen ristiriita voi olla kansalaisten ja politiikon ajattelussa. Astrid Thors on muuttunut vitsiksi koko kansalle, uskottavuus nolla.
Jos on noin kaukana tavallisen kansalaisen oikeustajusta niin pitäisi ymmärtää erota, sitä Astrid ei kuitenkaan ymmärrä. Ymärrystä hänellä ei ole, onhan se jo nähty.
  
  12. joulukuuta 2008 5:42:52

Nimi : rampe
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Onko niin että ainoat vihreät heteromiehet ovat Soinivaara ja Hulk?
  
  12. joulukuuta 2008 6:27:37

Nimi : TVMP
Kotisivu : http://www.adressit.com/eroa-astrid-thors
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://www.adressit.com/eroa-astrid-thors

Lisää allekirjoituksia!
  
  12. joulukuuta 2008 7:23:13

Nimi : TVMP
Kotisivu : http://www.adressit.com/allekirjoitukset/ulkomaalaislaki/
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : http://www.adressit.com/allekirjoitukset/ulkomaalaislaki

14 000 raja rikki!
  
  12. joulukuuta 2008 7:43:12

Nimi : Jukka Aakula
  
Viesti : Allekirjotinpa myös eroadressin
  
  12. joulukuuta 2008 7:49:28

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Miksi demarit ovat ihan hiljaa Thors- ja ulkomaalaislakiasiassa? Luulisi oppositiopuolueen hyödyntävän tilaisuutta.

Demarit taitavat olla Rajamäkeä lukuunottamatta hiljaa mokutuksen kannalla.
  
  12. joulukuuta 2008 7:51:32

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jukka Aakkula, olet järjen mies, katsoitko kuka sen adressin on laittanut pystyyn?

Nyt ei ole pienintäkään syytä assosioida tähdellistä ja tärkeää adressia sotta-Sepin adressiin. Kun Sepin adressi saa muutaman tuhat ääntä, niin joku journalisti voi keksiä kirjoittaa niistä yhdessä. Hän voi myös huomata, että molempien adressin ylläpitäjät ovat Tampereelta.
En väitä, että joku toimittaja voisi olla näin tyhmä ja ilkeä, levittääkseen väärää mielikuvaa, mutta kun todistetusti ovat.

nimim. "Miksi ne vankilan ovet eivät jo voi kalahtaa?".
  
  12. joulukuuta 2008 7:55:18

Nimi : cutter
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Päivän Kalevassa mokuttaja-"tutkija" Susanna Sakko kääntää taas kaikki ongelmat VHM:n syyksi. Tiedättekö muuten miten mokuksi sanotaan, että ihminen on patalaiska. Se sanotaan näin: "Suomalainen työkulttuuri on aivan omanlaisensa. Maahanmuuttajilla henkilösuhteet menevät meikäläisen tehtäväkeskeisyyden edelle" by Susanna Sakko
Ja noista Sepon linkeistä sen verran, että eiköhän ole syytä pitää ne pois ainaki etusivulta, mutta tämänhän Jussi tietää sanomattakin. Tietämättömät käykööt vilkaisemassa Sepon sivuja.
  
  12. joulukuuta 2008 8:04:19

Nimi : Jukka Aakula
Kotisivu : http://asabiyah.blogger.com
  
Viesti : Tiedän kyllä että oli Sepon adressi.
Allekirjoittakoot kuka haluaa.
  
  12. joulukuuta 2008 8:06:59

Nimi : M
Kotisivu : http://www.sdp.fi/fi/anna_palautetta
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Demareille voi antaa mamuasioista palautetta täällä:

http://www.sdp.fi/fi/anna_palautetta


Kävin uhkaamassa tulevillakin vaalitappioilla, jos puolue pitää radiohiljaisuutta tässä mamuasiassa eikä kuuntele Kari Rajamäen kaltaisia ajatuksia, joita kansa ymmärtää.

SDP on suuri puolue, jonka kannattajien parissa on paljon nuivuutta.
  
  12. joulukuuta 2008 8:07:22

Nimi : Kuusilehto
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/119650.shtml

Hienoa, että MK päätti kuitenkin antaa haastatteluja medialle. Tuolla sitä näkyvyyttä saa, vielä kun journalismi itsessään on puolueetonta eikä maalailla MK:ta tai allekirjottaineita natseiksi, jotka syövät maahanmuuttajia aamupalaksi.

Toivottavasti ilmestyy myös paperiseen versioon tuo juttu, tavoittanee sitä kautta lisää lukijoita.
  
  12. joulukuuta 2008 8:18:16

Nimi : Kuusilehto
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tarkistettu: löytyy myös paperiversiosta. Hienoa!
  
  12. joulukuuta 2008 8:28:28

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kolumni: Thorsin jakkara käy huteraksi

www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/Kolumni+Thorsin+jakkara+k%E4y+huteraksi/119661.
  
  12. joulukuuta 2008 8:32:16


guestbook © freebok.net