13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 106926-106950

Nimi : mxu
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tämä on varmaan jo huomattu täällä, mutta kun tänne nykyään tulee niin jumalattomasti viestejä ettei perässä pysy niin ihan varmuudeksi:

IL kyseli netissä "Onko Thorsin esitys uudeksi ulkomaalaislaiksi liian lepsu?" Huikeat 97% lähes 13.000 vastaajasta on vastannut että kyllä! Ne 20 netsiä ovat tällä kertaa kyllä ylittäneet itsensä!
  
  11. joulukuuta 2008 23:05:23

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : mxu missä tää kysely on? mie en löydä, oon amatööri.
  
  11. joulukuuta 2008 23:12:28

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Lienee turhaa puhua ekologisesta jalanjäljestä jos lapsetkin haetaan lentokoneella toiselta puolelta maapalloa. Voi tätä hulluutta!!!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812118755304_uu.shtml
  
  11. joulukuuta 2008 23:14:46

Nimi : mxu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "mxu missä tää kysely on? mie en löydä, oon amatööri."

En ole suoraa linkkiä löytänyt, mutta näkyy tuon uutisen vieressä:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812118755176_uu.shtml
  
  11. joulukuuta 2008 23:19:24

Nimi : JSS
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Tässä sitä riitaa riittää.

Minusta uutisoinnissa nuuskan totaalikiellosta ja sen vaikutuksista mentiin hippasen liian pitkälle.

kukaan tai mikään taho (siis mediassa) ei ole nostanut totaali asekiellosta, muuta kuin sitä puoltavaa/kannattavaa kirjoittelua tai uutisointia. sitä vastustavasta ei kerrota.

Virkamiehille on annetu vastuu ase-lupien myöntämisessä, mutta sitä ei ole haluttu kantaa. Nyt vastuu on siirretty aseiden omistajille ,joita syyllistetään niiden omisutuksesta ja ja niillä harratsamisella. Mielenvikaisia ovat ja potentiaalisia murhaajia.

Kuitenkin, kun olen seurannut valtion virkamiesten ja valta-eliitin kytköksistä tehtyjä paljastuksia, olen tullut johtopäätökseen yhteiskunnan tilastamme.
Täysin korruptoitunut ja turmeltunutta porukka, joka johtaa ja valvoo Suomen kansalaisten elämää laatien meille lakeja ja asetuksia..
- jatkona seuraa:

Avoin kirje poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle
Turvallinen sosialidemokraattinen aseeton Suomi

Helsinki 10.12.2008

Te herra poliisiylijohtaja olette Länsi-Suomen läänin lääninpoliisijohtajana ollessanne ajaneet ylinopeutta ja teidät on tuomittu sakkorangaistukseen liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä ajokorttinne myöntänyt viranomainen on määrännyt teille 2,5 kuukauden ajokiellon.

”Minulle tässä tapahtumassa on ollut raskainta saamani julkisuus, jonka varjossa sakon suuruus tai ajokiellon pituus ovat toissijaisia asioita. Minun virheeni oli se, että en tien päällä havainnut ajonopeuden hidastamista osoittavia liikennemerkkejä, vaikka minun olisi ne pitänyt havaita. Olen ottanut opikseni tästä tapauksesta ja pyrin vaikuttamaan siihen, että hallinnon sisäisiä käytäntöjä tämäntyyppisissä tapauksissa tarkennetaan ja kaikille tulee selväksi, miten on meneteltävä.”

Yllä oleva on suora ja vääristelemätön sitaatti Lääninpoliisijohtaja tiedottaa - Länsi-Suomen lääninhallituksen sivustolta. Tiedotuksenne on joko säälittävää näennäisrehellistä pyrkimystä näyttää olevanne vain tavallinen ihminen, euralainen maalaispoika, tai osoitus siitä, että matkantekoonne tuolloin liittyi erityisen paljon aisteja sumentavaa patoutunutta tuskaista ahdistusta. Samoin lienee tapahtunut kuluvan vuoden kesällä syyttäjä Semin tapauksessa jolloin te mediassa vaaditte häntä tekemään rikosilmoituksen rikoksesta, josta jo olitte itse täysin tietoinen. Te olette mitä ilmeisimmin tämän ylinopeustapauksenne johdosta luovuttaneet virka-aseenne pois samoin kuin mahdolliset omat aseenne. Tämä siksi, että teidän tulee olla esimerkkinä omille alaisillenne. 650.000:lle kirjeillänne ja julkisilla lausunnoillanne rikollisiksi leimaamillenne aseenomistajille, vielä lainkuuliaisille kansalaisille sekä sosiaalidemokraattisille tovereillenne.

Teidän vaatimuksestanne on poliisilaitosten lupayksiköiden määrättyyn ikäryhmään kuuluvien aseenomistajien rikostausta tarkastettava. Tässä ovat tietenkin apuna salaiset ns. poliisirekisterit ja rikosrekisteri. Poliisirekistereillä on kautta aikain ollut kansalaisen elämään ohjaava salainen vaikutus, joka vain kasvaa poliisihallituksen myötä. Te jatkatte edeltäjänne ja aatetoverinne, sairautensa vuoksi johdateltavissa olleen, sosiaalidemokraatti Markku Salmisen viitoittamalla yksityisomistuksen kieltävällä ja kansalaisvapauksia voimakkaasti kaventavalla tiellä.

Te olette aikanaan ollut Kansallisen Kokoomuksen kansanedustajaehdokkaana Pohjois-Satakunnan vaalipiirissä. Olette kuitenkin viime vuodet antaumuksella tehneet sosiaalidemokraattien kanssa hyvin läheistä yhteistyötä rakentaen pohjaa tulevalle poliisihallitukselle, jonka päämieheksi, ohi kiitäväksi pätemättömyytenne huippuhetkeksi, te mukavana ja muovailtavana pitkällisten nöyrtymisharjoitusten jälkeen nousette tovereidenne tuella.

Nykyisessä virka-asemassanne olette osoittaneet selkeästi välinpitämättömyyttä kansalaisten tarpeista poliisipalveluiden suhteen. Olette erityisen väheksyvästi suhtautunut eri intressipiirien teille julkituomaan tietoon alaistenne rikollisen mielivaltaisista, lakiin perustumattomista toimenpiteistä kansalaisia kohtaan.

Omien sanojenne mukaan julkisuus on teille raskas taakka kannettavaksi. Siksi teidän tulee ottaa opiksenne ja toimia pikimmiten sammuttaaksenne suuren tunteen tietoisuus oman johtajuutenne ylivertaisuudesta.

Kenellä tovereistanne tai toverittaristanne on ollut tämä kyky? La Bruyer toteaa kuninkaastaan: “hänellä on erehtymätön kyky oivaltaa ihmisen älykkyys, kyvyt ja luonteen ominaisuudet valitessaan ehdokkaita virkaan”

NRA ry:n hallitus
  
  11. joulukuuta 2008 23:20:25

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : mxu, kiitos. tästä pitänee vain sanoa, että

Homma^^^!
  
  11. joulukuuta 2008 23:23:33

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Herra yyberadressi Ketelä: viestiä on lähtenyt lisää nyt iltapäivän ja illan aikana eri verkostojen kautta öpaut 1500, kohderyhmä yrittäjiä ja pienyritysten avainhenkilöitä. Lisää pökköä vain pesään jokainen joka voi jollain tavoin vaikuttaa.

Vaikka mielenilmaus etenee ja himomokuttaja Viljanen on siirretty laskemaan klemmareita 150 kiloeuron vuosipalkalle, on muistettava realiteetit. Karvaperseisiä lapsipakolaisia tulvii Suomeen koko ajan lisää ennätystahdilla.

Tulva on saatava poikki. Nyt jokaisen kansanedustajien kanta kirjallisena ylös ja jos ei ole kantaa niin voivoi. Näiden turvapaikkakeskusten perustajien nimet ylös, hehän ovat valtuutettuja kaupungeissa ja kunnissa. Kaikille ikuinen poltinmerkki mukaan.

Organisoidaan verkostona tehokas vaalipiirikohtainen musta lista -tiedotuskampanja parin vuoden päähän.

Homma ja kultamuna kuoriutuu seuraavissa ek-vaaleissa ja katsotaan sitten mikä on demokratian antama tulos. Itse veikkaan todella paljon ja suuria poliittisia ruumiita.
  
  11. joulukuuta 2008 23:24:23

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Lex Asteroid
Lex (kultamunan) Hautomo
Lex Thors Hammer
Lex Armageddon
Lex Multikultix
Lex Mokutrap

Pick one.
  
  11. joulukuuta 2008 23:30:52

Nimi : VMJ
  
Viesti : "Lienee turhaa puhua ekologisesta jalanjäljestä jos lapsetkin haetaan lentokoneella toiselta puolelta maapalloa. Voi tätä hulluutta!!!"

Luulisi, että Suomessa olisi paljon lapsia lastenkodeissa, joita voisi adoptoida. Onhan se tietysti mukavampi adoptoida, joku pieni afrikkalainen tai kiinalainen lapsi ja "parantaa" samalla maailmaa. Mitenköhän suomalaiset naiset suhtautuisivat, jos suomalaisia lapsia alettaisiin adoptoida Kiinaan, Afrikkaan tai ylipäätänsä edes ulkomaille?
  
  11. joulukuuta 2008 23:31:54

Nimi : TomaShot
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : ...olen keravalainen. Ei vaan asiaan... eli luin kokoomusnuorten vaatimuksesta maanpetturi Thorsin eroamiseksi. Siitä luopion eroamisesta olisi hienoa saada adressi aikaiseksi, vai olisiko se laitonta?
  
  11. joulukuuta 2008 23:40:25

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Monitori:
Nuorista maahanmuuttajista työttömänä on useampi kuin joka neljäs. On paljon somali-, venäläis- ja irakilaistaustaisia nuoria, jotka ovat käyneet läpi suomalaisen koulujärjestelmän. Heidän kielitaidossaan ei ole vikaa, mutta silti he eivät pääse sisään työelämään. Syitä on vain yksi. Työantajien ennakkoluulot.

Ongelma on aivan todellinen: hyväkään maahanmuuttajatyöntekijä ei välttämättä saa työpaikkaa, vaan siihen valitaan kantasuomalainen. Työnantajien ennakkoluulot (nykysuomeksi rasismi) ei kuitenkaan ole siihen syy.

Työnantajat tekevät päätöksiä aina puutteellisen tiedon perusteella. He eivät suinkaan tiedä kuka on paras hakija johonkin tehtävään, vaan voivat vain päätellä sen vihjeistä. Siksi toisekseen, usein ei edes haeta parasta vaan sopivaa. Tähän liittyy olennaisesti se, että yritetään ennen kaikkea minimoida huonon rekrytoinnin riski. Tähän kuvioon vieraan kulttuuritaustan työnhakija sopii huonosti, ellei ole tavallista vakuuttavampi.

Monitori-ihmiset olettavat että asia ratkeaa kiintiöillä, positiivisella syrjinnällä ja nimettömällä työnhaulla, koska ongelma johtuu vain ja ainoastaan rasismista. He eivät voisi olla enempää väärässä. Heidän ratkaisunsa itse asiassa pahentavat ongelmaa, koska työnantajien pitää keksiä keinoja välttää näiden uusien menetelmien luomia riskejä. Uuden uhkan tuovat myös toisten kulttuurien edustajien vaatimukset, joiden kiistämisestä työnantajalle jää helposti rasistin leima otsaan.

Monitori-ihmiset eivät ymmärrä, että työnantajat työllistäisivät maahanmuuttajataustaisia huomattavasti mieluummin jos
- he voisivat luottaa maahanmuuttajataustaisten suomalaisten todistusten perustuvan normaaliin arvosanaskaalaan
- rekrytoinnin loppusuoralla he voisivat käyttää valinnassa omaa harkintaansa
- heidän ei tarvitsisi pelätä ongelmatilanteiden johtavan julkisiin rasismisyytöksiin

Monitori-ihmisille on kai mahdotonta käsittää, että aina kun he työntävät oman suosikkinsa jonon kärkeen, he tönäisevät samalla jonkun toisen - luultavasti sopivamman - sieltä pois. Tämä ei ole ainakaan tasa-arvoa.
  
  11. joulukuuta 2008 23:42:33

Nimi : support
  
Viesti : Ei kai siinä mitään laitonta ole ja Sepihän on jo sellaisen kerinnyt tehdäkin. Siihen en kyllä viitsi omaa nimeäni laittaa (ainakaan toistaiseksi)...
  
  11. joulukuuta 2008 23:43:22

Nimi : Tiedoksi
  
Viesti : Homman nousun keskellä muistuttaisin, että Gösta oli äijä!

http://www.youtube.com/watch?v=jPeisISF_zI
  
  11. joulukuuta 2008 23:44:30

Nimi : ha ha
  
Viesti : Eikös Astridilla ole ennenkin ollut noita ero adresseja, en vain muista mitkä puuhat silloin oli kyseessä.
  
  11. joulukuuta 2008 23:44:36

Nimi : randomnetsi
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ehdotan Homma-sanan englanninkieliseksi käännökseksi muotoja The Task tai The Mission.

Hommahan tarkoittaa suunnilleen tehtävää.

task

1. tehtävä, työtehtävä

mission (monikko missions)

1. tehtävä; kutsumus, elämäntehtävä
2. lähetystö, valtuuskunta; virkamatka
3. (uskonto) lähetystyö, lähetyssaarnaajana oleminen

  
  11. joulukuuta 2008 23:45:57

Nimi : mxu
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : "...olen keravalainen. Ei vaan asiaan... eli luin kokoomusnuorten vaatimuksesta maanpetturi Thorsin eroamiseksi. Siitä luopion eroamisesta olisi hienoa saada adressi aikaiseksi, vai olisiko se laitonta?"

Itse asiassa Thorsin erovaatimuksesta on eilen aloitettu adressi. Rääväsuisen historioitsijamme Seppo Lehdon ansiosta:

http://www.adressit.com/eroa-astrid-thors

  
  11. joulukuuta 2008 23:52:06

Nimi : äbis
  
Viesti : (Homman nousun keskellä muistuttaisin, että Gösta oli äijä!

http://www.youtube.com/watch?v=jPeisISF_zI)

Kuvitelkaa tuo video Conan O'Brieniin. :-)
  
  11. joulukuuta 2008 23:52:53

Nimi : Breini
Kotisivu : BC:n blogi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miten oli Homma = The Commitment? Sitoumus kuvaisi hienosti, miten tosi netsi kestää kaiken piipertäjien niskaansa kaataman paskan ym. nimittelyn...
  
  11. joulukuuta 2008 23:54:05

Nimi : ha ha
  
Viesti : Kääntäkää ensin loppuun Mestarin teokset. Englanniksi, Saksaksi, Ranskaksi ja Ruotsiksi olis alkuu kova sana. Kaikki vielä kirjoina niin saatais Homma^^^^^^^
  
  11. joulukuuta 2008 23:54:11

Nimi : Miniluv
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mission.

Mission. Mission.

We're on a Mission From the Master!

  
  11. joulukuuta 2008 23:56:06

Nimi : Toisinajattelija
  
Viesti : Futuristille,

Minä ja Adelphihan rukkasimme sen lehdistötiedotteen kieliopin edes jonkinlaiseen kuntoon eilen. Miksei korjattua versiota lähetetty?

Laitoin teidän korjaamaa versiota (versio 4) eteenpäin ulkomaille tänään, mutta Mäki-Ketelälle taisi viime yönä päätyä vielä joitain kirjoitusvirheitä sisältävä teksti (versio 2).

Tänään on tapahtunut paljon ja siksi suosittelenkin, kaikki te viitseliäät kieli- ja kirjoitustaitoiset, tarttukaa toimeen ja kirjoittakaa ulkomaille siitä mitä täällä on vireillä.

Thorsin ulkomaalaislaki, jota kaikessa (media)hiljaisuudessa puuhataan, voi läpiajettuna muodostaa todellisen turvallisuusriskin koko Euroopalle. Miksi jäädä maahan jonka ilmastossa ei kasva kuin vitutus, jos voi käyttää tuota maata vain sisääntuloväylänä Keski-Eurooppaan? Tämä on niin ison kaliiberin juttu, että mietin vain mitä Brysselissä tuumattaisiin jos tiedettäisiin? Kun muu Eurooppa yrittää tilkitä uppoavaa laivaa, niin yksi härmäläinen poraa reikää kylkeen. Itse voisin menettää malttini ja puuttua asiaan.

Kirjoittakaa uutisvinkkejä ja tiedotteita, lähettäkää niitä Eurooppaan eri lehtien toimituksiin, mieluiten suoraan toimittajien sähköposteihin. Jos yksikin tarttuu vinkkiin ja julkaisee uutisen, on vain tuntien kysymys milloin domino-efekti alkaa.
  
  12. joulukuuta 2008 0:01:14

Nimi : reino
  
Viesti : Homma voisi toki olla englanniksi myös It tai The Thing. Tai ehkäpä the MOJO. I got my Homma rising...

Kaikki tuntevat Elwoodin veljekset Jake and John Belushin, jotka olivat aina from a mission from god.

Ja se oli olevinaan hauskaa. Kaksi läskiä jätkää mustat puvut päällä.

Minäpä kerron teille, mikä on todella hauskaa: kaksi läskiä Hermann Göring -lookalike äijää valkoiset ilmamarsalkan kesäunivormut päällä juoksemassa ympäriinsä Benny Hill -tyyppisesti ja huutamassa "We're on a Homma from Mestari!!1!"
  
  12. joulukuuta 2008 0:03:06

Nimi : mxu
  
Viesti : Gösta Sundqvistista sen verran että kuunnelkaapa miehen Koe-eläinpuisto radio-ohjelmia jotka nyt pyörivät uusintana YLEX:llä lauantaisin klo. 20 alkaen.

http://areena.yle.fi/mediasoitin/ylex/

Ovat myös kuunneltavissa YLE:n areenassa koko viikon ennen kuin seuraava lähetys tulee läpi.

http://areena.yle.fi/hae?keyword=koe-el%C3%A4inpuisto

Mies oli visionääri monessakin mielessä. Esim. ohjelmasarjan viimeisen tuotantokauden jaksossa "Kriden polttarit" on kohtaus jossa kadulla tulee vastaan taiteilija joka vetää perässään valtavaa tekopimppiä jonka sisään sai änkeytyä kokeakseen sitten uudestaan syntymisen ihmeen! Hei - tekiköhän joku ns. taiteilija tästä Göstan parodiasta todellisuutta kesällä vuosi sitten (2007) takaperin? ;) Gösta näki siis tulevaisuuteen jo 2002.

  
  12. joulukuuta 2008 0:03:22

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Vielä illan viimeinen: ViNOn puheenjohtajat: Alkuperäinen esitys ulkomaalaislaiksi hyvä
http://www.vino.fi/index.php?subaction=showfull&id=1228998900&archive=&start_from=&ucat=1&

Ei käsittääkseni ole vitsi. Siispä vastakkainasettelun aika ei ole ohi.
  
  12. joulukuuta 2008 0:03:54

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jaahas, jaahas, kiitos vain ämpeelle.

Kyllähän näitä asioita voisi paljon tiivimmin ja purevamminkin esittää.

Minulla on märkänä unena, että joku voisi yhdessä lauseessa tehdä Astridin touhut naurettaviksi.
  
  12. joulukuuta 2008 0:09:20


guestbook © freebok.net