13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 106901-106925

Nimi : TH
  
Viesti : Kirjailija Reijo Mäki kuulemma julkaisi jonkin nuivan kirjoituksen Seurassa pari viikkoa sitten. Onko tietoa, mitä hän sanoi?
  
  11. joulukuuta 2008 22:07:26

Nimi : äbis
  
Viesti : Olisi kaunista nähdä sosiaalisen median voitto perinteisestä tämän Irlannin II-äänestyksen tiimoilta. Visioin satoja tuhansia tuen osoituksia EI-äänestäneille irlantilaisille asian tiimoilta ympäri Euroopan. Tämä johtaisi siihen että KYLLÄ-äänestäneet tarkistaisivat kantaansa ja EI-äänestäneet repäisisivät ympäriltään 10 ihmistä mukaan äänestämään EI. I have a dream... :)
  
  11. joulukuuta 2008 22:09:40

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Kävin tutustumassa tilanteeseen Yazid Perhon (islamil. puolue)perustamalla adressilla "Maahanmuuttajille infokeskus". Yazid Perho oli tarkasti siivonnut pois eiliset asiattomat nimet, joten jäljellä ovat ainoastaan aidot henkilöt, kuten Turusta Ilaam Öthäl. Taitaa olla Turkin poikia alun perin, nimihän on siellä tietääkseni varsin yleinen.
  
  11. joulukuuta 2008 22:10:45

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Voi ei, kyllä siellä Hesarin uutistiskissä on tänään aikamoisia komiikan kuninkaita. Kahdeksan tuntia asiaa vatvottuaan saivat lyhyen uutisen Thorsin erovaatimuksesta ulos. Nyt ovat poistaneet jutun uutislistastaan, joten siihen ei törmää kuin suoralla linkillä tai menemällä Politiikka-osastolle, jonka keskusteluosiossa se on sotkettu kahden nuuskajutun seuraan. Eikö ne vieläkään ymmärrä, että netissä kaikki tekemiset ja tekemättä jättämiset näkyy ja jää talteen. Haloo, te sanomalaiset olette LASItalossa!
  
  11. joulukuuta 2008 22:11:21

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Huh huh, kovalta alkaa näyttään tänkin päivän saldo. Ja vielä on kaks tuntia jäljellä...


11.12.2008 Torstai 5035 kpl (37.891 %)
10.12.2008 Keskiviikko 6164 kpl (46.388 %)
09.12.2008 Tiistai 2008 kpl (15.111 %)
  
  11. joulukuuta 2008 22:11:52

Nimi : lollerstein
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kirjailija Reijo Mäki kuulemma julkaisi jonkin nuivan kirjoituksen Seurassa pari viikkoa sitten. Onko tietoa, mitä hän sanoi?

Käsittääkseni Mäki on pesunkestävä nuivisti. Itsekin jossain haastattelussa totesi olevansa punertavien kirjailijapiirien persona non grata. Nuivismista voi varmistua lukemalla "Hard luck cafe"n, joka mediassa hiljaa unohdettiin. Nuivuutta!

Tästä uusimmasta nuivahduksesta tietoa ei ole.
  
  11. joulukuuta 2008 22:15:43

Nimi : Musta Leski
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Noniin, uskaltaako joku tunnustaa olevansa iltiksen taina ahola-trolli!
  
  11. joulukuuta 2008 22:16:00

Nimi : TH
  
Viesti : Jep, Mäen peruslinja on kyllä tiedossani, olen vain kiinnostunut mitä se tarkalleen ottaen sanoi.
  
  11. joulukuuta 2008 22:16:47

Nimi : ha ha
  
Viesti : Jos joku saa Seura:n käteensä niin vois skannata sen jutun. (lisää tähän surusilmäinen hippityttö)
  
  11. joulukuuta 2008 22:17:10

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onko mikään muuttunut melkein kymmenessä vuodessa?

Monitori-lehti 4/2000


Irmeli Tuomarla
Työministeriön kansliapäällikkö Pertti Sorsa "Maahanmuuttopolitiikan perusta: hallituksen linjaukset"

- Huolimatta 90-luvun maahanmuuttajien määrän kasvusta, kansliapäällikkö Sorsan hahmottelemassaan maahanmuuton kokonaiskuvassa ulkomaalaisten määrä Suomessa on edelleenkin varsin pieni.

- Maahanmuuttajien työttömyysaste on laskenut vuoden takaisesta 38%:sta 34%:iin. Työttömyyden taso on kuitenkin vieläkin korkea. Sorsa näkee mahdollisuudet ulkomaalaisten työttömyyden merkittävään alentamiseen kuitenkin erittäin hyvinä.

- On tärkeätä saada maahanmuuttajat tasavertaiseen asemaan suomalaisten kanssa. Kynnys rekrytoida ulkomaalainen työnhakija on selvästi korkeampi kuin suomalaisen.
www.intermin.fi/intermin/periodic.nsf/vwarchivedlist1/D076F6C2B568991AC22573B200379115.


Samaa liirumlaarumia kuin tänäpäivänäkin ja juttu on kirjoitettu vuonna 2000. Kuinka monta miljoona euroa on upotettu tässä ajassa?
  
  11. joulukuuta 2008 22:21:37

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eijjumalauta. Tää Mokupiiperön linkittämä monikulttuurikoulutteinen sarjakuvahan on aivan saatttannan sairrr... nerokas. Aivan loistavaa!

Vaadimme myös "K-linja kestää - He lensivät Kekkosen puolesta" sarjiksesta muutakin kuin kannen.
  
  11. joulukuuta 2008 22:23:22

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com

Viesti : "Suomen julkinen sektori häviää rekrytointikilvassa - muissa Pohjoismaissa maahanmuuttajat saavat erityiskohtelua työnhaussa"

V***u mitä paskaa taas. Työministeriössä ei siis todellakaan ilmeisesti tajuta miten homma markkinatalouden säätelemillä työmarkkinoilla toimii. Kai nyt jokainen järkevä _rekrytoi_ pätevää työvoimaa, positiivinen syrjintä on kädettömiä varten ja selkeä osoitus siitä että työvoimapula on pitkälti myytti, jos työnantajalla on varaa olla ronkeli.
Työnantajan ronkelius tuskin paranee sillä että ronkeliuden mappiin Ö segregoimaa väestöä haalitaan maahan lisää.

Tämä on toki alakohtaista. Siltikin takana on suorastaan haistettavissa valtapyyteet palkkatason polkemiseen ulkomaalaisella bulkkityöreservillä. Porvarileirissä on takuulla hakattu käsiä riemusta yhteen Thorsin lakimuutoksen irvikuvasta.

11. joulukuuta 2008 22:00:16
---------------------------------

Toki tuo on täyttä tuubaa, kait sitä nyt jokainen palkkaisi työhön sen kaikein parhaimman hakijan, ts. sen joka tuo firmaan eniten fyrkkaa sisään.
Vaikkapa asiakaspalvelutehtäviin ei se kieltä osaamaton,kirjoitustaidon ja muita vääräuskoisina pitävä ole todellakaan se oikea, olkoot virkamies ihan mitä tahansa mieltä...

Tähän tietty joku mokuttaja sanoo että jospa onkin kyse lääkäristä?
Okkei,näitä tapauksia varten on olemassa ihan viralliset ja hyväksytyt listat ynnä luettelot niistä koulutuksista jotka vastaavat suomalaisia opintoja.
Jos eivät vastaa niin silloin simppelisti eivät ole oikeutettuja täällä lääkäreinä toimimaan...Tietty mokuttajan mielestä nigerialainen poppatohtorin apulainen on pätevä lääkäri mutta aikuisten oikeasti ei ole.
Vasta-argumenttina toimii mielestäni aika hyvin se että sitten hyväksyttäköön Suomen kansalaisellekin oikeus harjoittaa lääkärin ammattia, vaikka sillä Nigerian johtavalta poppamieheltä hankittulla pätevyystodistuksella....Ettei ketään syrjittäsi!

"Porvarileirissä on takuulla hakattu käsiä riemusta yhteen Thorsin lakimuutoksen irvikuvasta."

Tässä kohdin sitten mennäänkin eri linjoille.
Katson itse omaavani varsin porvalillisen ajattelutavan mutta tämmöinen komenttisi ei mielestäni kuvasta muuta kuin mennyttä maailmaa, aivan kuin jossain olisi joku porvallinen salaliitto joka kaikin keinoin yrittää rahan himonsa orjuuttamana systä valtion kaaokseen.
Joka ainoa ihimen tässä maassa ja muuallakin pyörittää omaa arkeaan iloineen ynnä huolineen ja ihan oikeasti en usko että sinne saadaan mahtumaan katalia salaliittoja ja pitkäjänteisiä suunnitelmia jonkun nimettömän porukan toimesta.
Tämä konmenttisi sotii myös kirjoituksesi ensimmäistä lausetta vastaan...
  
  11. joulukuuta 2008 22:25:56

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Siltikin takana on suorastaan haistettavissa valtapyyteet palkkatason polkemiseen ulkomaalaisella bulkkityöreservillä."

Kekke, hyvä peli ja kilohailit päälle.
  
  11. joulukuuta 2008 22:26:25

Nimi : reino
  
Viesti : Lyyli: "Yazid Perho oli tarkasti siivonnut pois eiliset asiattomat nimet, joten jäljellä ovat ainoastaan aidot henkilöt, kuten Turusta Ilaam Öthäl. Taitaa olla Turkin poikia alun perin, nimihän on siellä tietääkseni varsin yleinen."

Itse asiassa se on Mustafa Özen. Voitti Vuoden uusturkulainen -äänestyksen viime vuonna, mutta media sabotoi.

Onko kellään muuten tallessa sitä ihqugaltsukuvaa, jossa se on vaimonsa kanssa?

Jos Jussin ehdottama 24-vuoden ikäraja matkamuistojen tuomiselle Suomeen olisi ollut tuolloin voimassa, niin yksi 10-vuotias turkulaistyttö olisi säästynyt raiskatuksi joutumiselta.
  
  11. joulukuuta 2008 22:26:54

Nimi : jss
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tässä tämä komistus...:)

Kuva: Seppo Sarkkinen/YLE
Kokoomusnuoret vaativat maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin (r.) eroa. Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajan Teppo Leinosen mukaan Thorsin oikeustaju poikkeaa niin ratkaisevalla tavalla tavallisten suomalaisten oikeustajusta, ettei hänellä ole edellytyksiä jatkaa ministerinä.

Kokoomusnuorten mielestä Thorsin esitys ulkomaalaislaiksi on täynnä valtavia porsaanreikiä ja olisi toteutuessaan "Euroopan leväperäisin ulkomaalaislaki".

Helsingin Sanomat uutisoi keskiviikkona internetsivuillaan, että eduskunta on tiukentamassa hallituksen esitystä uudeksi ulkomaalaislaiksi. Eduskunnan hallintovaliokunnan mukaan uusi esitys on liian tulkinnanvarainen. Sen tarkoituksena on päivittää Suomen lainsäädäntö pakolaisstatuksen myöntämisestä ja poistamisesta EU-direktiivin mukaiseksi. Hallintovaliokunnan johdon ja ministerin on määrä muotoilla lakiehdotus uudelleen perjantaiksi.

Internetissä on julkaistu Thorsin lakiehdotusta vastustavan adressi. Torstai-iltapäivään mennessä allekirjoituksia oli kertynyt liki 11 000.

Kokoomuksen Nuorten Liitto ja nettiadressin perustaja kritisoivat muun muassa lakiehdotuksen kohtaa, jossa karkottamista odottavan turvapaikanhakijan perhe pääsisi Suomeen ja sitä, että rikoksesta tuomittu ulkomaalainen voisi saada jatkuvan oleskeluluvan tietyin edellytyksin.

YLE Uutiset

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2008/12/kokoomusnuoret_vaativat_thorsin_eroa_422761.html

  
  11. joulukuuta 2008 22:31:08

Nimi : Pasi Turunen
  
Viesti : reino:

http://mirror.servut.us/kuvat/mustafa1.jpg
http://mirror.servut.us/kuvat/mustafa2.jpg
  
  11. joulukuuta 2008 22:33:43

Nimi : Debatoija
  
Viesti : No en mä oikeesti ole tehnyt mitään pro Thors adressia. Mutta kuten jo alla sanottiin, niin näiden adressien fyysinen kokoero olisi jo hyvinkin vaikuttava konkreettinen osoitus Astridin niin kansansuosiosta kuin toimien oikeutuksestakin.
  
  11. joulukuuta 2008 22:34:49

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Debatoija

Viesti : No en mä oikeesti ole tehnyt mitään pro Thors adressia. Mutta kuten jo alla sanottiin, niin näiden adressien fyysinen kokoero olisi jo hyvinkin vaikuttava konkreettinen osoitus Astridin niin kansansuosiosta kuin toimien oikeutuksestakin.

11. joulukuuta 2008 22:34:49
------------------------------

No voi persus sentään,milläs minä nyt sitten mökin takkaan tulen sytytän?
  
  11. joulukuuta 2008 22:38:12

Nimi : Debatoija
  
Viesti : No tuskin sillä 9x15 senttimetrin lapulla mitään saat syttyyn ainakaan.
  
  11. joulukuuta 2008 22:40:19

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tapio tuo esille mokuilijoiden "ajattelun" kovan ytimen

"Nimityksensä jälkeen Viljanen on antanut joitain epämääräisiä haastatteluja, joista tässäkin vieraskirjassa on usein mainittu, joiden mukaan Suomeen on otettava jokin hirveä määrä maahanmuuttajia, jotta meillä olisi maahanmuuttajia yhtä paljon kuin muissakin länsimaissa."

Kyse on siis siitä, että arvoisat humanistimme laskevat kappalemäärinä monikulttuurisuutta.

"Jos yhteiskunnassa X ei ole monikulttuurisuutta suhteessa n, niin jotain on tehtävä".

Yhteiskuntamme todelliset rasistit alkavat paljastua hiljalleen, ja tästä kriittinen Kiitos Tapiolle !

  
  11. joulukuuta 2008 22:47:42

Nimi : reino
  
Viesti : Kiitos, Pasi. Lisäsin nuo kuvat juuri Hommafoorumille ketjuun nimeltä "Hajotkaa - täällä ei ole mitään nähtävää".

Eli tässä rivien välissä annan ymmärtää, että Homma on kovassa nousussa Penix-linnun lailla mutta samalla en ymmärrä antaa, vaan ilmoitan, että laitamme ensin paikkoja kuntoon pienemmällä porukalla muutaman päivän.

Mutta aivan lähiaikoina...

Homman MODEraattorioikeudet jo saaneet ottanevat yhteyttä löytääkseen uuden kotipesänsä.
  
  11. joulukuuta 2008 22:50:45

Nimi : jukka aakula
  
Viesti : Olisikohan aika RKP:n vaihtaa ministeriä.

Månne det är tid för SFP att byta minister ? Eller håller finlandsvenskarna på att förlora lojaliteten mot Finland ?
  
  11. joulukuuta 2008 22:54:11

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Tuo sarjakuva muistuttaa tänne aiemmin postaamaani postapocalyptic eläinsatuani. :)
  
  11. joulukuuta 2008 22:56:30

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812118755304_uu.shtml
  
Viesti : Paremman väriset lapset ovat yli kaksi kertaa arvokkaampia kuin tylsän väriset virolaislapset.

Toistan: Suomen hallituksen virallinen kanta on, että paremman väriset lapset ovat yli kaksi kertaa arvokkaampia kuin tylsän väriset lapset.

Tuon uutisen mukaan suomalaislapset eivät muuten ole Suomen hallituksen mielestä euronkaan arvoisia.
  
  11. joulukuuta 2008 23:04:27

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Reino-setä, postia!
  
  11. joulukuuta 2008 23:04:38


guestbook © freebok.net