13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 106801-106825

Nimi : f a
  
Viesti : ,,, äärioikeistolaista uunileipää,,,
  
  11. joulukuuta 2008 19:09:38

Nimi : Embo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Homma paisuu kuin pullataikina (joka onkin oma ehdotukseni Hommukseksi). Pulla - onko sen suomalaisempaa? Maistuu kaikille.

Ja sitten:

Yhteisvastuun helmikuussa käynnistyvän mainoskampanjan kuvissa
ulkomaalaistaustainen työnhakija on jäänyt loukkuun ennakkoluulojen
taakse.


Puuuuuuuh. Ilmeisesti kukaan missään ei tajua, miksi ulkomaalaiset (muslimit) eivät työllisty: jokainen erillinen uimavuoro, jokainen pilakuvien vastainen mielenosoitus, jokainen puistoraiskaaja ja -ryöstäjä, jokainen karkottamatta jätetty puistoraiskaaja ja -ryöstäjä rikkoo kansalaisten oikeustajua vastaan ja aiheuttaa närää. Tämä närä sitten ilmenee työllistettäessä. Miksi palkata joku epämääräinen mamu, joka saattaa alkaa esittää erityisvaatimuksia ja valittaa rasismista?

Ei, mamu ei työllisty siksi, että suomalainen mies tai nainen on rasisti. Mamu ei työllisty siksi, että suomalainen kukkahattuväki on liian suvaitsevaista. Samat säännöt kaikille, ja sillä hyvä.
  
  11. joulukuuta 2008 19:09:55

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Sepiä on turha itkeä. Jos Sepiä ei esiintyisi luonnossa muutenkin, vallanpitäjät kyllä keksisivät Sepin. Aito on hauskempi.
  
  11. joulukuuta 2008 19:10:14

Nimi : Keijo
  
Viesti : Nauravat Netsit

20 nakkia joiden päät on halkaistu
Tarjoillaan kullattuun folioon käärityn uuniperunan kanssa
Dippinä nuica chili
  
  11. joulukuuta 2008 19:10:22

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miniluv,

"Kyllähän ne oikeat natsit harrastivat kasvissyöntiä, luonnonsuojelua ja mitä vielä. Ja Linkolan ihanneyhteiskunnassakin voisi joillakin heistä olla hyvin kotoisa olo."

Jep. Natseissa tosiaan oli jonkin verran samaa kuin vihreissä. Tai ehkä tarkempaa olisi sanoa, että joissain oli. NSDAP oli hyvin hajanainen järjestö, jota ei yhdistänyt juuri muu kuin totaalinen tympääntyneisyys Weimarin tasavaltaan, kommunismin vihaaminen ja Hitlerin karisma. Ns. blood and soil -ajattelu oli kuitenkin monien, esim. Reichsführer-SS Heinrich Himmlerin sydäntä lähellä. Tähän kuului luonnonläheisen maalaiselämän ja terveiden elämäntapojen ihannointi, luonnonsuojelu (natsi-Saksa oli tällä alalla Euroopan edelläkävijä) ja yleisesti ottaen romantismille tyypillinen epäluulo modernia, teollista yhteiskuntaa ja rationalismia kohtaan. Myös natsien näkemys tyhmistä massoista, joita tiedostavan eliitin pitää komentaa, on varsin tuttu - tosin myös tuhannesta ja yhdestä muusta yhteiskunnasta. Toisaalta natsipuolueen brutaali rasismi ja aggressiivinen ultranationalismi ovat jotain vihreille hyvin vierasta. Yksilönvapauksienkin polkemisessa he ovat kunnostautuneet oikeastaan vain sananvapauden kohdalla, eivätkä siinäkään alkuunkaan samoissa määrin.

Samanlaisen "kattokaa, nehän on vähän natseja" -tyyppisen analyysin voisi kyllä kirjoittaa melkein mistä tahansa porukasta. Eipä se paljoa yleensä merkitse. Linkolan kaltaisten ekofasistien ja Vihreissä vaikuttavien taistolaisten kohdalla ehkä jonkin verran.
  
  11. joulukuuta 2008 19:13:59

Nimi : acc
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nimi : reino
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
   
Viesti : Oi joi! Mestari on meille armollinen ja päivittää Thorsin ulkomaalaislaki koskevaa erikoisliitettä.
Mutta vähän vaarallisia sanamuotoja tuolla seassa nuo "Toivon hartaasti, että... mieluummin kuin..." ja "Mietin olisiko siitä koituva hekuma sen arvoista...".

Toivon todella hartaasti, että Sanna Ukkola ei nyt tällä kertaa takerru noihin ilmauksiin!!1!Reinolle,

Olet ylläolevassa kirjoituksessa syyllistynyt toivomisrikokseen (tm). Se on uusi rikosnimike ja kuuluu samaan ryhmään viharikoksen kassa.

Osoitit kirjoituksessasi sanavalinnalla, että olet yksin teoin harkiten esittänyt toivomuksen. Erityisen törkeäksi tekosi tekee, että ilmoitit toivoneesi hartaasti!

Saapa nähdä milloin tämä Reinolle osoitettu viesti jää alati laajenevan parodiahorisontin toiselle puolelle eli muuttuu pahkasikailusta todellisuudeksi.
 
  
  11. joulukuuta 2008 19:14:31

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Adressi pitää ilman muuta vaatia luovutettavaksi itselleen Vanhaselle. Samalla pitää vaatia myös Thorsin läsnäoloa.
  
  11. joulukuuta 2008 19:16:07

Nimi : cutter
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Perkele. Enpäs tiennytkään että Sanna on Tuulikin tytär. Jokuhan vois kuvitella että eihän Sanna oo ku angstinen teini, joka kapinoi äitiään vastaan. (en minä)
  
  11. joulukuuta 2008 19:16:33

Nimi : far angst
  
Viesti : "Yhteisvastuun helmikuussa käynnistyvän mainoskampanjan kuvissa
ulkomaalaistaustainen työnhakija on jäänyt loukkuun ennakkoluulojen
taakse."

Yhteisvastuun brosarissa on myös thaimaalainen Wanna. Tunnen parinkin Thaimaa-Suomi -seuran puuhamiehiä, joille työnantajat soittelevat ja kyselevät thaikkuja töihin. Thaimaalaiset tunnetaan ahkerina ja hyvin sopeutuvina työntekijöinä, joilla tosiaankaan ei ole ollut vaikeuksia sopeutua, työllistyä ja tulla osaksi toimivaa yhteiskuntaa.
  
  11. joulukuuta 2008 19:16:51

Nimi : VMJ
  
Viesti : Aamupalaksi aito netsi syö tietysti yhden keitetyn kultamunan (kuorineen päivineen).
  
  11. joulukuuta 2008 19:18:10

Nimi : Valkea
  
Viesti : Tchaikovsky, Andante Cantabile:

http://www.youtube.com/watch?v=oEsgZ_KYPv8
  
  11. joulukuuta 2008 19:19:29

Nimi : JohannaS
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jessus kuinka hurjaa menoa! Toissapäivänä kun selaimen suljin ja menin netistä, niin adressissa nimikirjoituksia oli jotain 1300+. Sitten eilen olin oksennustaudissa enkä päässyt nettiin ollenkaan. Ja tänään joskus keskipäivällä kun menin nettiin, ajattelin että kaipa se adressi on ainakin jossain 3000:n nimikirjoituksen yli mennyt. Mutta sepä huitelikin jo reilusti yli kymppitonnin! Ja tiedotusvälineissäkin on ollut jo puhetta lakiuudistuksesta, ja nimenomaan sellaista puhetta ettei lakia aiota tällaisenaan päästää läpi.

Joskus on tuntunut ettei pienellä ihmisellä ole mitään mahdollisuuksia vaikuttaa. Mutta tässä alkaa usko palaamaan politiikkaan ja kansalaisvaikuttamisen mahdollisuuksiin. Kunnallisvaalien jälkeen on alkanut tulla sellainen tunne, että Suomessa ehditään sittenkin astua järjen tielle ennen kuin täällä asiat menee yhtä pahaksi kuin muualla Euroopassa.

Kiitokset ensinnäkin Halla-aholle pään avaamisesta ja itsesi laittamisesta likoon, toiseksi persuille siitä että kestävät vaikka media mustamaalaa, kolmanneksi kiitoksia Juha Mäki-Ketelälle adressin luomisesta, ja neljänneksi vielä ihan kaikille "netseille" siitä että ovat mukana hommassa! Aivan loistavaa miten netti antaa ihmisille mahdollisuuksia osallistua politiikkaan joukkovoimana, ja hienoa että suomalaiset ovat älyttömän aktiivisia netissä ja käyttävät tämän mahdollisuuden hyväkseen.

Ja vaikka nyt näyttää hyvältä, niin muistuttaisin parista tapauksesta jotka muistan Lex Karpelan ajoilta:

-Alun perin tekijänoikeuslain uudistusta koitettiin vängätä läpi vuonna 2003, mutta se kaatui koska laki todettiin huonosti valmistelluksi. Aloitettiin uudelleenvalmistelu. Sitten 2005 kun uusi lakiteksti tuli, se oli melko pitkälti identtinen sen alkuperäisen tekstin kanssa. Tismalleen samaa scheissea ja samat ongelmakohdat joiden vuoksi alkuperäinen lakiteksti kaatui, paitsi että vuonna 2005 se sama lakiteksti menikin sitten läpi. Ja eikös näin tapahtunut esim. EU:n perustuslain/Lissabonin sopimuksen kanssa? - Eli on oltava tarkkana ettei lyhyen julkisen kohun jälkeen Lex Thorsia yritetä taas vääntää läpi mutta hämäyksen vuoksi uudessa paketissa.

-Lex Karpelaan lisättiin sen kohun vuoksi jokin onneton ponsi että "lakia seurataan" tms. Se oli vain diipadaapaa ja tarkoitti, että yhtään mitään ei tehdä. Eli keskustelua Lex Karpelasta syntyi, mutta siihen se jäi, eikä lakiteksti muuttunut piiruakaan. Nyt on siis pidettävä höökiä yllä jotta saadaan konkreettisia reaalielämän seurauksia: ennemmin niin että lakiuudistus hylätään kokonaan, tai vähintään niin että sen sisältöä muutetaan ratkaisevasti. Se ei riitä että kansanedustajat tuumaavat "onhan tässä laissa ongelmia" mutta silti äänestävät sen läpi. Konkreettisia seurauksia on saatava aikaan.

-Kansanedustajat sanoivat että Lex Karpela on huonosti laadittu, mutta että se on silti pakko ryhmäkurilla hyväksyä eikä tälle asialle voi yhtään mitään. Joten laki äänestettiin läpi. Kohtasin erään kansanedustajan ja kysyin, eikö hänen sekä muiden edustajien pitäisi ajaa kansan etua ja äänestää huono laki kumoon. Hän vastasi: "ei yksittäisen kansanedustajan äänellä ole mitään merkitystä". Oli mielenkiintoista nähdä että kansanedustajakin voi olla niin passivoitunut ja epäuskoinen vaikutusmahdollisuuksistaan, ja niin alistunut ryhmäkuriin.
Eli kansanedustajat sekä etenkin itse puolueet on saatava ottamaan jyrkkä kanta Lex Thorsia vastaan. Tätä lakiuudistusta ei saa päästää ryhmäkurilla läpi.

-Kansanedustajat voivottelivat, että kriittinen palaute Lex Karpelasta tuli liian myöhään lain valmistelun kannalta. Kritiikkiä ei voinut enää ottaa huomioon eikä lakitekstiä muuttaa. Tällä kertaa olemme Lex Thorsin kanssa hyvissä ajoin liikkeellä; valiokuntakäsittely on vielä menossa. Mutta kuten mainitsin: ei rentouduta, vaan pidetään painetta yllä jotta juttu pysyy uutisissa eikä pääse hiipumaan. Puolueiden on tajuttava kuinka tärkeä asia tämä on Suomen tulevaisuudelle, ja niiden on myös tajuttava että ne menettävät äänestäjiä jos perseilevät kansalaisten tahdon vastaisesti. En tiedä kuinka paljon puolueet ajattelevat Suomen tulevaisuutta, mutta äänestäjien saamisesta/menettämisestä ne ainakin ovat kiinnostuneita.

-Kulttuuriministeri Tanja Karpela teki Lex Karpelasta arvovaltakysymyksen. Hän sanoi että joustaa ei voi, eivätkä muut puolueet kyseenalaistaneet tätä; Karpelan arvovalta oli vaarassa, ja puolueet päätyivät kunnioittamaan sitä. Jos Thors yksin ajaa tätä ulkomaalaislakia, muut puolueet on saatava kääntymään Thorsia vastaan eikä myötäilemään hänen kantaansa.
(Tästä sitten sellainen että miten ministerin voi Suomessa erottaa? En ole tietoinen miten tätä prosessia saisi polkaistua käyntiin. Olisin laittanut nimeä kokeeksi myös siihen "Eroa Astrid Thors"-adressiin, mutta tsekkasin kuka sen oli pykännyt, enkä oikein halunnut olla tekemisissä sen hemmon kanssa.)

..Heh, tuli vähän pitkä kirjoitus... carry on :)
  
  11. joulukuuta 2008 19:21:07

Nimi : Paul R
  
Viesti : Onkohan sellaista olemassa kuin vihreä natsi?

Olisikohan tämän kummallisuuden takana ollut moisia??:)
http://en.wikipedia.org/wiki/Forest_swastika
  
  11. joulukuuta 2008 19:22:32

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ns. blood and soil -ajattelu oli kuitenkin monien, esim. Reichsführer-SS Heinrich Himmlerin sydäntä lähellä. Tähän kuului luonnonläheisen maalaiselämän ja terveiden elämäntapojen ihannointi, luonnonsuojelu (natsi-Saksa oli tällä alalla Euroopan edelläkävijä) ja yleisesti ottaen romantismille tyypillinen epäluulo modernia, teollista yhteiskuntaa ja rationalismia kohtaan.

Lueskelin juuri Franz von Papenin muistelmia ja hän - sekä konservatiivit kai laajemminkin - piti natseja nimenomaan yhteiskuntaelämän teollistumisen edustajina ja suhtautui heihin siksi suurella epäluulolla.

Eli natseja taisi olla vähän joka lähtöön. Onneksi netsejä on vain 20 samanmielistä ;)
  
  11. joulukuuta 2008 19:24:25

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Samanlaisen "kattokaa, nehän on vähän natseja" -tyyppisen analyysin voisi kyllä kirjoittaa melkein mistä tahansa porukasta. Eipä se paljoa yleensä merkitse. Linkolan kaltaisten ekofasistien ja Vihreissä vaikuttavien taistolaisten kohdalla ehkä jonkin verran."

Linkolan tapauksessa moisen analyysin tekeminen olisi kuitenkin aika turhaa, sillä Pentti on toki itsekin myöntänyt olevansa (eko)fasisti. Voi olla ettei minulla ole tässä vieraskirjassa ainakaan tämän asian suhteen moniakaan sielunkumppaneita, mutta itsehän pidän Linkolaa ja hänen ajatuksiaan jopa aika suuressa arvossa.
  
  11. joulukuuta 2008 19:24:36

Nimi : Porsaansyöjä
  
Viesti : Jack: somalilapset, jotka olivat saaneet Suomen kansalaisuuden

Noin päin on kyllä tehty virheitä, kansalaisuuksia on myönnetty liian helposti.

Mutta onko tapauksia joissa suomalaisella lapsella on ollut ongelmia saada Suomen kansalaisuus? Määritellään lapsen suomalaisuus tässä yhteydessä siten, että lapsi on syntynyt vanhemmille joilla molemmilla on syntymähetkellä ollut Suomen kansalaisuus, kellään asianosaisella ei ole minkään muun maan kansalaisuutta, ja kaikki puhuvat jotain Suomessa virallisessa asemassa olevaa kieltä (suomi, ruotsi, saame).

Epäilen vahvasti että suomalaislapsia karkotettaisiin Siperiaan.
  
  11. joulukuuta 2008 19:25:59

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Onkohan sellaista olemassa kuin vihreä natsi?"

Natseista en tiedä, mutta itselleni vihreys ja kansallismielisyys kulkevat ehdottomasti käsi kädessä.
  
  11. joulukuuta 2008 19:26:04

Nimi : Juha Mäki-Ketelä
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Kirjoitit: "Kunnianarvoisa Mäki-Ketelä: Onko mielessäsi jo joku kansanedustaja, jolle adressin voisi luovuttaa?"

Kiitos puhuttelumuodosta. Jos joskus tapaamme, saat suudella sormustani ja vannoa ikuista uskollisuudenvalaa...

Asiaan, asiaan:
En ole tuota vielä miettinyt. Sellaista funtsin, että taidanpa sidotuttaa yhden oikein hienon kappaleen kovilla kansilla.

Sen voisimme sitten yhdessä, toverit ja vallankumouksen sankarit, ojentaa jollekin sopivalle henkilölle sopivin juhlallisuuksin.

Tällainen henkilö voisi olla tosiaankin Soini tai Rajamäki.

En kyllä tiedä, minkä firman miehiä Rajamäki on (eikä juuri kiinnostakaan), mutta vaikuttaa asialliselta äijältä, saa ainakin suunsa auki, vaikka tietää paskasangon roikkuvan päänsä päällä.

Ei me sitä Asselle anneta, se hukkaa sen nukkuessaan.
  
  11. joulukuuta 2008 19:27:26

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
  
Viesti : Allekirjoittanut kommentoi Lipposen päättymätöntä taistelua ymmärtämättömiä moukkia vastaan. Päiviä ei saa kritisoida, Päivi on vakavasti otettava tutkija.

Maistiaisia:

"Jos haluaisin oman siivuni, en suinkaan ammuskelisi puskasta kilttejä monikulttuuristajatätejä, vaan valjastaisin tutkimuksen ja median käyttöön oman urani ja kokemukseni opetusalalla. Kohtaamisia ja autenttisia kulttuurikokemuksia on niin että olen niihin tikahtua. Enkä ole katsellut maailmaa Eiran aikuislukion ikkunoista vaan peräti ala-asteella, yläasteella, lukiossa ja ULKOMAILLA!!!!11! Opiskelua, asumista, nuorisotyötä, opetusta ja kokemusta on neljältä eri mantereelta! Lisäksi olen vakuuttava ja luonteva esiintyjä, ja voisin samettiäänelläni myydä satoja monikulttuurisen sensitiivisyyden kursseja syrjäisten pikkukuntien koulutuslautakuntien tädeille, opettajankoulutuslaitosten mandaatilla! Uskottavuuden boostaamiseksi voisin valjastaa samaan kytkyyn lasteni kummit, ulkomaalaiset tutkijan ja kieliasiantuntija-yrittäjän, sekä vanhat tuttuni, kaksi afrikkalaista tohtoria. Meidän mokubussimme kun kaartaa koulun pihaan niin muuttotappiokunnan nuivankelmeät snellmannilaisopettajat saavat kyllä tuta mistä kameli pissii! Eikä se vaunu liikahda alle kymppitonnilla!"
  
  11. joulukuuta 2008 19:29:54

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Aamupalaksi aito netsi syö tietysti yhden keitetyn kultamunan (kuorineen päivineen)."

Aiivan, ja se on vain kyytipoika kaurapuurolle koskenkorva-silmällä !!1!

(Aamun juttuvinkki on, "alkoholisoituneet kannibalistit...")
  
  11. joulukuuta 2008 19:32:14

Nimi : Sanoja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Adressi kannattaisi luovuttaa sellaiselle vastaanottajalle jolla on järkeä päässä. Iso nimilista menee parempaan käyttöön osaavissa käsissä kuin vajakilla menisi.
  
  11. joulukuuta 2008 19:33:02

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Meikä alkaa oppia!

Haen kohta paikkaa hs.fi:n nettikeskusteluihin sensuroi...eiku moderaattoriks.

Yhden allekirjoittajan osoite oli nääs dragsfjärd pienellä alkukirjaimella. Olin jo deletoimassa sitä, kun hoksasin, että eihän se olekaan vihreä natsiystäväni dfgdfgdagd Berliinistä. Läheltä liippas!

Laitan kohta lisää agiteerausta ja kiihotusta. Harjoitellaan matikkaa pojan kanssa vähän tässä välillä.
  
  11. joulukuuta 2008 19:36:00

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Svensk Ungdomin Oscar Ohlisin mielestä on pelottavaa, että Kokoomuksen nuorisojärjestö haluaa kunnioittaa kansan valtaosan mielipidettä eikä työskentele suvaitsevaisuuden puolesta.

http://www.hbl.fi/text/inrikes/2008/12/11/w21149.php

Prkl että tuollainen omahyväisyys ja demokratian halveksinta pistää vihaksi.
  
  11. joulukuuta 2008 19:37:12

Nimi : evp
  
Viesti : Joku täällä kyseli Viljasesta


http://blogit.mtv3.fi/setaarkadia/

Sitten valtiosihteereiden rotaatioon.

Ulkoministeriön poliittinen valtiosihteeri, Ilkka Kanervan (kok.) mukanaan tuoma tohtori Teija Tiilikainen palaa takaisin tutkijaksi.

Sen sijaan, että kokoomus olisi valinnut ulkoministerille uuden valtiosihteerin, se päättikin siirtää valtiosihteerin paikan Anne Holmludin vetämään sisäministeriöön.

Kyseessä on syyskuussa nähdyn skandaalinkäryisen sisäministeriön kansliapäällikönimityksen jälkinäytös. Presidentti Tarja Halonen nimitti kansliapäälliköksi demarin Ritva Viljasen vastoin hallituksen ja kokoomuksen ja kantaa. Nyt kokoomus istutti ministeriöön poliittiseksi valtiosihteeriksi ministeriön kansainvälisen yksikön johtajan Antti Pelttarin, mikä tarkoittaa käytännössä Viljasen siirtämistä totaaliselle sivuraiteelle.

Jatkossa kaikki merkittävät asiat kulkevat valtiosihteeri Pelttarin kautta, Viljanen saanee laskeskella klemmareita.

Sellainen kosto kokoomukselta Haloselle siis.
  
  11. joulukuuta 2008 19:39:08

Nimi : Jepjep
  
Viesti : "Onkohan sellaista olemassa kuin vihreä natsi?"

Johan nyt toki. Fingerporikin sen jo näytti... ;)
  
  11. joulukuuta 2008 19:39:16


guestbook © freebok.net