13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 106676-106700

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Sain juuri tiedon, että tämä on lähtenyt noin 2 tuntia sitten Reutersille, AFP:lle, Financial Timesille ja Economistin Euroopan toimitukseen. Kiitokset tuntemattomaksi jäävälle toimittajalle miehen työstä!"

Homma olisi hyvä, mutta valitettavasti kyynisenä miehenä epäilen onko tuon tiedotteen kirjoittaja oikeasti toimittaja (ja onko tiedotetta oikeasti lähetetty mihinkään). Tekstissä on melko alkeellisia kirjoitusvirheitä (esimerkiksi sanan "Finnish" jatkuva kirjoittaminen pienellä alkukirjaimella) jotka eivät vaikuta osaavan toimittajan kädenjäljeltä... No, oli miten oli, mikäs sen parempaa jos muiden EU-maiden mediat kuulevat asiasta ja vetävät herneet nenuleihin.
  
  11. joulukuuta 2008 15:21:40

Nimi : P
  
Viesti : "Miksi Thorsia vastustavan adressin allekirjoittajat ovat melkein yksinomaan miehiä?

Omituista."

Meillä kun on tutkitusti niin pienet penikset. Se näin kahden kesken oli pääsyy miksi allekirjoitin ihan nimelläni ..
  
  11. joulukuuta 2008 15:22:47

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.kotimaa.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=7226&Itemid=190

Kirkon Pravda eli Kotimaa-lehti käsittelee tämänpäiväisessä pääkirjoituksessaan maahanmuuttoa. Olli Seppälä kirjoittaa:


Todella kovaa mokutusta.

Heitänpä nyt huulta. Kirkko voisi aloittaa itsestään ja pestata muslimeja palvelukseensa ja muuttaa oppejaan sellaisiksi, etteivät ne loukkaa muslimeja. Tämä ehkä tuntuu nyt pilailulta, mutta kenties 10 vuoden kuluttua
nykymenolla edellinen olisi suorastaan profetallinen ennustus.

Seppälä näyttää uskovan, että Suomi voi ottaa vastaan kenet vaan ja kuinka monta vaan.  
  11. joulukuuta 2008 15:24:43

Nimi : P
  
Viesti : "Viesti : Harvoinpa näkee noin yksimielistä äänestystulosta, kuin tuossa Iltalehdessä nyt oleva. Eihän kansa nyt suostu ihan mihin tahansa soopaan."

"Netsien bottiarmeija on asialla"- siihen tuudittautuu "suvaitsevaisto". Yllätys tuleekin sitten ensi vaaleissa ;)
  
  11. joulukuuta 2008 15:25:29

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "prepared in an unusual secrecy"

'Secrecy' on abstraktisana, joten eteen ei voi tunkea tuossa epämääräistä artikkelia.

'Prepared in unusual secrecy.'
  
  11. joulukuuta 2008 15:25:55

Nimi : sivuhuomio
  
Viesti : ""Miksi Thorsia vastustavan adressin allekirjoittajat ovat melkein yksinomaan miehiä?"

Sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio - v***n urpo."

Joopa joo.

Kai se nyt jotain merkitsee että allekirjoittavat lähes yksinomaan miehiä. Pitääkö tästä vetää se johtopäätös, että naiset hyväksyvät Thorsin linjan?
  
  11. joulukuuta 2008 15:26:31

Nimi : Crommower
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jumalauta nuivat! Julkisuutta taitaa pamahtaa jopa kansainvälisellä tasolla!
Vilkaiskaa alenpaa JMK:n viesti!
  
  11. joulukuuta 2008 15:27:25

Nimi : Zngr
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Joo, muistetaan että pakolaistoimen lakimiehet konsultteina, vähemmistövirkamiehet ja maahanmuuttomisterit sekä heidän kaltaisensa yhteiskunnan hylkiöt puhuvat meille kuitenkin vääjämättä paskaa.

Se on heidän leipäpuunsa, ja on heille edullista ja ensiarvoisen tärkeää esittää asia ihan miten tahansa päin, kunhan lopputuloksena Suomeen saapuu mahdollisimman paljon lisää maahanmuuttajia, ja pian, ja etenkin sellaisista maista joiden asukkaat tarvitsevat runsaasti kotouttamista, oikeusapua, erikoissuunnittelua ja tutkimusta, ohjaajia, etnokonsultteja, tulkkeja, monikulttuurisuusfestivaaleja, haamin -kielen opetusta, psykologeja ja säännöllistä sosiaalitoimen apua arkisissa asioissa. Sossussa voi tosin ärsyttää, mutta muita jotka syövät kuormasta ja siirtävät maahanmuuton kustannuksiin enemmän kuin mielellään sosiaalikassasta kyllä piisaa. Hoivattavien määrä lisää veronmaksajien ylläpitämien akateemisten turhakkeiden työpaikkoja. Ja heidän etunsa on todistaa minkä keinoin tahansa, että Suomessa on valtavasti rasismia, syrjintää ja epäoikeudenmukaisuutta, joka voidaan korjata vain jos heidän määrärahojaan korotetaan, ja samalla absurdisti lisätään maahanmuuttoa mahdollisimman paljon. Tästä kumpuavat ristiriitaiset lausunnot kuten Oulussa: "maahanmuuttajayhteisö pitää yhtä, maahanmuuttajaraiskaajia ei saada kiinni, ja raiskaukset lisääntyvät. Ratkaisu: tarvitsemme huomattavasti lisää maahanmuuttajia Ouluun!"

Se ei ole pois kuin tavallisilta suomalaisilta. Ei näillä ihmisillä ole mitään syytä olla rehellisiä. He voivat jopa uskoa itsekin olevansa "oikeassa" ja taistelevansa Hyvän Puolesta. Epäloogiset lausunnot ja vähintään oudot ratkaisumallit johtuvat siitä ristiriidasta ja kognitiivisesta dissonanssista, josta mokuttaja jatkuvasti kärsii sisäisesti. He ovat epätasapainoisia, harhaisia ja horjuvat koko ajan reunalla. Paras suojaus tätä vastaan on tukahduttaa järjen ääni, pistää korvat lukkoon ja puusilmäisesti uskoa omaan ajatusmaailmaan ja tekemiseen, sanoi ympäröivä maailma mitä tahansa. Muuten joutuu vaihtamaan alaa tai tulee mielisairaaksi. Nuivia sanotaan ennakkoluuloisiksi, mutta se ei pidä paikkaansa. Se on vain keino todistaa heidän mielipiteensä vääräksi, olkiukko. Suurin osa nuivista on myös aikanaan ajatellut, että maahanmuutto on kiva asia ja suvaitsevaisuus jees. Me olemme vain käsitelleet kognitiivisen dissonanssime eri tavoin: olemme huomanneet joko vaihtoehtoisin tiedonlähtein tai omin kokemuksin, että tämä suvaitsevaisuushöpötys ja monikulttuurisuushan on paskaa, ei se missään mene niinkuin nuo sanovat, en usko siihen enää.

Ja niin tulen minäkin mielipuoleksi, ellen ota taukoa mokutuksen miettimisestä hetkeksi ;)
  
  11. joulukuuta 2008 15:28:06

Nimi : M.K.Korpela
  
Viesti : Henkipatto

"Ei hommaa^^^ kaapata, hommaan^^^ nuiviinnutaan, ja se prosessi on pysyvä."

Oma nuiviintumisen peruskoulutukseni:

SWE:

1985-86 Fittja , Tukholma
1990-91 Rinkeby , Tukholma
2000-2001 Lund , Skoone
  
  11. joulukuuta 2008 15:30:00

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : LW:
Lukuun voinee laskea vähän ekstraa, koska kaikilla niistä ihan oikeasta pakolaisista ei suinkaan ole pitävää näyttöä tilanteestaan, ja epäselvissä tapauksissa virkamiehet käsittääkseni antavat helposti turvapaikan sijasta jonkin sortin oleskeluluvan.

Olet aivan oikeassa, ei se noin millintarkasti tosielämässä mene.

Tuskin "Jarkko Sinisalo" vilpittömällä mielellä asiaa edes kysyikään. Toisaalla hän väittää että Thorsin sinettiä vaille valmis laki onkin aloite, joka kyllä vielä muotoutuu ihan mallilleen. Ei taida tietää mitä lakialoite tarkoittaa tai sitten vaan hämmentelee asiaa sen minkä osaa, mihin hämäysadressin luominenkin viittaisi.
  
  11. joulukuuta 2008 15:31:28

Nimi : P
  
Viesti : "Sain juuri tiedon, että tämä on lähtenyt noin 2 tuntia sitten Reutersille, AFP:lle, Financial Timesille ja Economistin Euroopan toimitukseen. Kiitokset tuntemattomaksi jäävälle toimittajalle miehen työstä!"

Kyllä varmasti tiedostavissa toimituksissa nyt vituttaa kybällä, että uusi urkintalaki ei ole vielä voimassa. Olisi helppo metsästää kiinni tuo väärinajattelija toimittajien joukossa..

Onneksi laki on vielä pöydällä..
  
  11. joulukuuta 2008 15:31:51

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Paniikki on näemmä iskenyt poliitikkoihin, ja Thorsin lakiesitykseen on tulossa muutoksia. Mitä todennäköisemmin kyse on pelkästä silmänkääntötempusta, kosmeettisesta hötöstä.

Jussi Halla-ahon sanoin (Scripta tänään): "On kuitenkin pelättävissä ja odotettavissa, että muutoksista tulee kosmeettisia. Lakiesityksessä ei ole mitään hyvää. Se on kaikilta osiltaan askel huonompaan suuntaan, minkä vuoksi se on hylättävä kokonaisuudessaan. Eduskunnassa on ryhdyttävä työhön ulkomaalaislain kokonaisvaltaiseksi uudistamiseksi, lainvalmistelusta tulee sulkea kokonaan pois sellaiset, Pakolaisneuvonta ry:n tai vähemmistövaltuutetun kaltaiset "asiantuntijatahot", joille humanitaarisen maahanmuuton lisääminen on itsetarkoitus, ja ulkomaalaislain noudattamista ministeriön toiminnassa on valvottava."

******

Juuri näin, homma ei lopu, ennenkuin esitys hylätään kokonaisuudessaan.

- Lähettäkää niitä allekirjoita -viestejä lisää, ja uudestaan. Sekä tekstareina että meileinä. Aina on joku, joka on unohtanut / ei ole uskaltanut allekirjoittaa.
- Tehkää flyereitä, täyttäkää ilmoitustaulut niille. Erityisesti yliopistoilla ne tehoavat
- viekää varuskuntakaupungeissa flyereitä sotilaskoteihin, pyytäkää aktiivisimpia varusveijareita viemään niitä yksiköihin, mukeen jne. Aivan varmasti allekirjoittavat!
- käykää työkkäreissä ja sossuissa jakamassa flyereitä
- laittakaa niitä ilmaisjakelulehtien jakotelineisiin jne.

Toimintaa!

P.S. Tais tätä kirjoitellessa taas tonnit paukkua, jotain jytinää tuolta pihalta nääs kuului...
  
  11. joulukuuta 2008 15:34:35

Nimi : Villea
  
Viesti : Heh, tuossa yhteisvastuukeräys-jutussahan käy ilmi minkätakia tätä tehdään: Jotta keräyssihteerit pääsee ulkomaille.
  
  11. joulukuuta 2008 15:36:04

Nimi : etnis
  
Viesti : Oksettavia tuollaiset Yhteisvastuun kaltaiset lokeroivat ja syyllistävät kampanjat.

Miksi maksaisin tuollaisesta itseni (VHM) alentamisesta pennin vertaa? Ei tipu.
  
  11. joulukuuta 2008 15:39:18

Nimi : M.K.Korpela
  
Viesti : J. Mäki-Ketelä{/b]

[/i]Juuri näin, homma ei lopu, ennenkuin esitys hylätään kokonaisuudessaan.

- Lähettäkää niitä allekirjoita -viestejä lisää, ja uudestaan. Sekä tekstareina että meileinä. Aina on joku, joka on unohtanut / ei ole uskaltanut allekirjoittaa.
- Tehkää flyereitä, täyttäkää ilmoitustaulut niille. Erityisesti yliopistoilla ne tehoavat
- viekää varuskuntakaupungeissa flyereitä sotilaskoteihin, pyytäkää aktiivisimpia varusveijareita viemään niitä yksiköihin, mukeen jne. Aivan varmasti allekirjoittavat!
- käykää työkkäreissä ja sossuissa jakamassa flyereitä
- laittakaa niitä ilmaisjakelulehtien jakotelineisiin jne.

Toimintaa![/i]

________________________________

Kun toimihenkilöliitolta tuli jäsenkysely koskien mitä tarttis korostaa toiminnassa , laitoin liiton kuulumisten alle viivan ja tekstaripohjan. Tää ei oo työpaikkaspämmäystä , vaan liitto on meilannut [b]mulle
, ja liiton toimitsija saa jakaa yksityisesti tekstaripohjaa kuten haluaa.
  
  11. joulukuuta 2008 15:39:27

Nimi : LW
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Terveyskomissaari ojensi Astrid Thorsia nuuskan vapauttamiskampanjasta. Astrid-tädin poliittinen tilannetaju on nähtävästi samaa luokkaa kuin hänen tietämyksensä "islamin vastaisesta" shariasta.
  
  11. joulukuuta 2008 15:41:29

Nimi : etnis
  
Viesti : Yhteisvastuukeräyksestä käy ilmi myös se, että niillä mulkuilla on aikakone: tietävät mikä Suomessa on totta 2009 ;)
  
  11. joulukuuta 2008 15:42:01

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : zngr kirjoitti:
Joo, muistetaan että pakolaistoimen lakimiehet konsultteina, vähemmistövirkamiehet ja maahanmuuttomisterit sekä heidän kaltaisensa yhteiskunnan hylkiöt puhuvat meille kuitenkin vääjämättä paskaa.

Se on heidän leipäpuunsa, ja on heille edullista ja ensiarvoisen tärkeää esittää asia ihan miten tahansa päin, kunhan lopputuloksena Suomeen saapuu mahdollisimman paljon lisää maahanmuuttajia, ja pian, ja etenkin sellaisista maista joiden asukkaat tarvitsevat runsaasti kotouttamista, oikeusapua, erikoissuunnittelua ja tutkimusta, ohjaajia, etnokonsultteja, tulkkeja, monikulttuurisuusfestivaaleja, haamin -kielen opetusta, psykologeja ja säännöllistä sosiaalitoimen apua arkisissa asioissa. Sossussa voi tosin ärsyttää, mutta muita jotka syövät kuormasta ja siirtävät maahanmuuton kustannuksiin enemmän kuin mielellään sosiaalikassasta kyllä piisaa. Hoivattavien määrä lisää veronmaksajien ylläpitämien akateemisten turhakkeiden työpaikkoja. Ja heidän etunsa on todistaa minkä keinoin tahansa, että Suomessa on valtavasti rasismia, syrjintää ja epäoikeudenmukaisuutta, joka voidaan korjata vain jos heidän määrärahojaan korotetaan, ja samalla absurdisti lisätään maahanmuuttoa mahdollisimman paljon. Tästä kumpuavat ristiriitaiset lausunnot kuten Oulussa: "maahanmuuttajayhteisö pitää yhtä, maahanmuuttajaraiskaajia ei saada kiinni, ja raiskaukset lisääntyvät. Ratkaisu: tarvitsemme huomattavasti lisää maahanmuuttajia Ouluun!"

Se ei ole pois kuin tavallisilta suomalaisilta. Ei näillä ihmisillä ole mitään syytä olla rehellisiä. He voivat jopa uskoa itsekin olevansa "oikeassa" ja taistelevansa Hyvän Puolesta. Epäloogiset lausunnot ja vähintään oudot ratkaisumallit johtuvat siitä ristiriidasta ja kognitiivisesta dissonanssista, josta mokuttaja jatkuvasti kärsii sisäisesti. He ovat epätasapainoisia, harhaisia ja horjuvat koko ajan reunalla. Paras suojaus tätä vastaan on tukahduttaa järjen ääni, pistää korvat lukkoon ja puusilmäisesti uskoa omaan ajatusmaailmaan ja tekemiseen, sanoi ympäröivä maailma mitä tahansa. Muuten joutuu vaihtamaan alaa tai tulee mielisairaaksi. Nuivia sanotaan ennakkoluuloisiksi, mutta se ei pidä paikkaansa. Se on vain keino todistaa heidän mielipiteensä vääräksi, olkiukko. Suurin osa nuivista on myös aikanaan ajatellut, että maahanmuutto on kiva asia ja suvaitsevaisuus jees. Me olemme vain käsitelleet kognitiivisen dissonanssime eri tavoin: olemme huomanneet joko vaihtoehtoisin tiedonlähtein tai omin kokemuksin, että tämä suvaitsevaisuushöpötys ja monikulttuurisuushan on paskaa, ei se missään mene niinkuin nuo sanovat, en usko siihen enää.


Hyvin analysoitu. Tuota lukiessa tuli mieleen, että pääpaino on todellakin toiseuden lisääminen Suomessa, sensijaan että haluttaisiin auttaa toiseutta tuottavia maita ratkaisemaan pulmansa.
  
  11. joulukuuta 2008 15:42:54

Nimi : Huipulla tuulee
Kotisivu : Iltalehden kysely
  
Viesti : Tätä Iltalehden kyselyä kannattaa vielä nostaa. Kyselyyn vastanneita on tähän mennessä lähes 6000, ja kas kas, 97% (!) mielestä uusi ulkomaalaislaki on liian lepsu.
  
  11. joulukuuta 2008 15:44:01

Nimi : aleksi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuossa tiedotteessa olisi pitänyt olla yhteystiedot mistä voi kysyä lisätietoja. Sisä- ja ulkoministeriön numerot yms.
Tieto on varmistettava ennenkuin sen voi julkaista. Tietty ammattimaisilla toimittajilla on kanavat, mutta silti.
  
  11. joulukuuta 2008 15:45:18

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Taas loistava idea kentältä, näitä lisää!

****
Semmonen ehdotus että: Julkisissa tiloissa oleviin tietokoneisiin voisi laittaa selaimen aloitus-sivuksi tuon adressin. Sitten vielä jättää selaimen auki sille sivulle kun poistuu itse koneelta.

*****

Toimikaa!
  
  11. joulukuuta 2008 15:52:33

Nimi : Miniluv
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyselyyn vastanneita on tähän mennessä lähes 6000, ja kas kas, 97% (!) mielestä uusi ulkomaalaislaki on liian lepsu.

Thorsin lain kannatus oletettavasti tasoissa pedofilian laillistamisen kanssa... Rattijuoppouden laillistaminen menisi varmaan ohitsekin.
  
  11. joulukuuta 2008 15:55:55

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : LW: ’ Terveyskomissaari ojensi Astrid Thorsia nuuskan vapauttamiskampanjasta. Astrid-tädin poliittinen tilannetaju on nähtävästi samaa luokkaa kuin hänen tietämyksensä "islamin vastaisesta" shariasta.’

Tuo nuuskajuttu oli vain täysin harkittu suunnitelma ohjata mielenkiinto pois tuon maahanmuuttolain käsittelystä. Hanke epäonnistui vain surkeasti.

Pravdahan tuotakin hämäysyritystä veti. Tämä on täysin ja viimeiseen asti harkittu suunnitelma toimia hyvän asian puolesta, lukekaapa, mitä ennustin alkukesästä ja miten Thors / Pravda maahanmuuttolain muuttamista yritti perustella? http://tinyurl.com/6g56c2
  
  11. joulukuuta 2008 15:56:34

Nimi : ei terrorismia
  
Viesti : "Semmonen ehdotus että: Julkisissa tiloissa oleviin tietokoneisiin voisi laittaa selaimen aloitus-sivuksi tuon adressin. Sitten vielä jättää selaimen auki sille sivulle kun poistuu itse koneelta."

Anarkistit ja mokuttajat käyttävät tuollaisia keinoja.
  
  11. joulukuuta 2008 16:02:54

Nimi : Sami
  
Viesti : Octavius: Olen lukenut kirjoituksiasi paljon mutta tuo oli jäänyt lukematta. Kirjoituksesi ovat erittäin hyviä, erityisesti talouteen sekä Kajaani/ Turku linjalle keskittyvät. Harmi, että maastamme ei löydy todellista tutkivaa journalismia. Tässä tarinassa olisi aineksia todelliseen megatarinaan. Se on sitten eri asia mikä media sen julkaisisi. Blogi kirjoittelut etc. voi helposti kuitata "rasistien kiljumisella", suuren yleisön joukossa. Toisaalta Mr. Halla- aholla alkaa olla, ainakin jossain määrin, virallisen totuuden torven asema. Ainakin se on todistettu, että hän ei perättömiä kirjoittele. Tarina vaatisi vain jonkun Yleläisen/ HS:n petturuutta (lue Isänmaallisuutta)jotta tarinan karmaiseva juoni paljastuisi.
  
  11. joulukuuta 2008 16:06:35


guestbook © freebok.net