13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 106651-106675

Nimi : ämpee
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Ei Hommaa voi luovuttaa sellaisten tahojen käsiin, joiden motiivit eivät ole puhtaat! "

Ei hommaa^^^ kaapata, hommaan^^^ nuiviinnutaan, ja se prosessi on pysyvä.

Homma^^^
  
  11. joulukuuta 2008 15:03:06

Nimi : Jouko
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Nimi : cutter
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Roots

"Viesti : Parikkala:

"Monet saapuivat tilaisuuteen mielenkiinnon takia. Pentti Europaeus totesi, että vastaanottokeskus on uusi asia ja siksi mielenkiintoinen.

- Ei tässä olla puolesta eikä vastaan, mutta kyliltä on kuulunut kielteisiäkin kommentteja. Hyvä, että kuntaan tulee työpaikkoja."

Niin se Astrid Suomea työllistää! Mamujenhoitoalan työvoimapula karjahtelee tuskissaan kuin Parikkalan kuuluisa leijona.

11. joulukuuta 2008 13:32:21 "


Tää on vähä sama ku että annetaan kaikille denoille diplomi missä seisoo jotta -puistokemian professori- ja maksetaan 4 tonnia kuussa palkkaa. Eihän se kovin tuottavaa ole, mut hei työttömyys vähenee. "


Sehän on selvä että maahanmuuttoklusteri työllistää. Mutta niin tekee sotateollinen klusterikin. Molemmat rasittaa yhteiskunnan voimavaroja. Toinen ehkä vie tiedettä ja teknologiaa enemmän eteenpäin. Arvatkaa kumpi?
  
  11. joulukuuta 2008 15:03:23

Nimi : Zngr
  
Viesti : cutter: Tää on vähä sama ku että annetaan kaikille denoille diplomi missä seisoo jotta -puistokemian professori- ja maksetaan 4 tonnia kuussa palkkaa. Eihän se kovin tuottavaa ole, mut hei työttömyys vähenee.

Ai perkele ko repesin... :D
  
  11. joulukuuta 2008 15:03:50

Nimi : JP
  
Viesti : Onko Teemu soluttautunut kokkareihin?
http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=139585
Kuin kaksi marjaa:)
  
  11. joulukuuta 2008 15:03:59

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jarkko Sinisalo:
mm. tämä on kiintoisa. oisko lähdettä?"

"- Suurimmalla osalla näistä henkilöistä ei ole juurikaan tekemistä todellisen pakolaisuuden, vainon tms. kanssa."


Eikö viranomaisten arvio ole tarpeeksi luotettava lähde? Varsinaisten vainoon perustuvien turvapaikkojen osuus turvapaikanhakijoille nykyisin jaettavista oleskeluluvista on alle 10%. Tuo adressin määritelmä "suurimmalla osalla" pitää siis paikkansa.

Tuolta voi käydä tarkistamassa tarkat luvut: http://www.izrailit.net/maahanmuuttotilastot.html
  
  11. joulukuuta 2008 15:05:28

Nimi : Pastori
Kotisivu : Kotimaa: Työ on tie suomalaisuuteen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kirkon Pravda eli Kotimaa-lehti käsittelee tämänpäiväisessä pääkirjoituksessaan maahanmuuttoa. Olli Seppälä kirjoittaa:

Kun talouden taantuma vaikuttaa suomalaisten työllisyystilanteen heikkenemiseen, on halpahintaista osoittaa sormellaan maahanmuuttajia. Ikään kuin se, että ulkomaalaistaustainen mies kuljettaa bussia, vaikuttaisi metsäteollisuuden suhdannenäkymiin ja irtisanomisiin.

Keskustelu maahanmuuttajista ja turvapaikan hakijoista on kuitenkin saamassa jälleen tuulta siipiensä alle. Kuntavaaleissa eräiden perussuomalaisten listoilta valittujen edustajien puheet ovat kärjistäneet tilannetta. Oman lisänsä keskusteluun toi Helsingin ylipormestari Jussi Pajunen, joka taannoisessa blogissaan pohti maahanmuuttajien määrää ja turvapaikanhakijoiden työllistymistä. Valtaosa maamme maahanmuuttajista asuu jo nyt pääkaupunkiseudulla.

Pajusen huoli on helppo ymmärtää väärin, että hän vain yksiselitteisesti haluaisi rajoittaa turvapaikan hakijoiden määrää. Pajunen joutuikin myöhemmin hieman tarkentamaan sanomisiaan. Hän puhui turvapaikanhakijoiden työllistymisestä, joka täytyy hoitaa kunnolla tai seurauksena on ongelmia. Nyt turvapaikanhakijat ovat työhaluisia, mutta suomalainen järjestelmä jäädyttää tulijoiden työmahdollisuudet 6-8 kuukaudeksi.

Ensi vuoden Yhteisvastuukeräyksen aiheena on maahanmuuttajien työllistyminen. Se on ensiarvoisen tärkeää, jotta muualta maahamme muuttaneet pääsisivät kiinni suomalaiseen elämäntapaan ja arkeen. Työttömänä maahanmuuttajan on liian helppoa jäädä muun yhteiskunnan ulkopuolelle.

Maahanmuuttajien työllistäjänä kirkko itse ei ole erityisen kunnostautunut. Toki ulkomaalaistaustaisia löytyy seurakuntien työntekijöistä, eritoten virolaisia kanttoreita, mutta kovin suurista joukoista ei ole kyse. Ensiaskeleena seurakunnat voisivat aktiivisemmin tarjoutua työ- ja kielenharjoittelupaikoiksi maahanmuuttajille.

Kirkon maahanmuuttajatyön tehtäväksi on määritelty rohkaista kirkkoa ja seurakuntia "kutsumaan yhteyteensä Suomeen muualta tulleita siirtolaisia, pakolaisia, opiskelijoita ja heidän perheenjäse-
niään" sekä kannustamaan "kirkkoa ja seurakuntia edistämään myönteistä monikulttuurista asenneilmastoa koko yhteiskunnassa".


Kirkon Pravda on katsonut siis katsonut asiakseen vittuilla epäsuorasti perussuomalaisille ja heidän valitsemilleen valtuutetuille sekä kertoa kirkkokansalle, mitä maahanmuutosta tulee ajatella. Kotimaa-yhtiöt ovat kirkosta riippumaton konserni, tosin Kirkkopalvelujen kautta sen pääomistajiin kuuluvat mm. seurakunnat.

Kotimaan sivuilla on kommentointimahdollisuus rekisteröityneille käyttäjille. Kommentit esitarkastetaan.
  
  11. joulukuuta 2008 15:05:48

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jepjep,

Jos käyt tarkastamassa hesarin Astrid nuuska uutisen niin heillä on käytössä Is:n kuva pienemmäksi rajattuna. Noin niinkuin sivu huomautuksena.
  
  11. joulukuuta 2008 15:07:30

Nimi : Pastori
  
Viesti : Linkki ei jostain syystä toiminut. Tässä toivottavati toimiva linkki Kotimaan pääkirjoitukseen:

http://www.kotimaa.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=7226&Itemid=190
  
  11. joulukuuta 2008 15:08:12

Nimi : P
  
Viesti : ": Lotta: Minusta kannattaa silti suhtautua myönteisesti kaikkiin järjen ääniin.

Iliman muuta, ja kaikki kunnia kokkarinuorille. Pieni kyynisyys ja epäluulo on kuitenkin aina paikallaan."

No aika uskalias ja suoraselkäinen temppu kuitenkin nuorkokkareilta. Kun omassakin puolueessa on multikultisiipi ja samalla vielä arvostellaan oman puolueen toimintaa hallituksessa.

Varmasti saa omalla nimellä esiin tullut PJ paskaa niskaansa jopa omanpuolueen jäseniltä, saati muilta sontijoilta.

Mutta hyvä merkki kuitenkin. Järki tuntuu alkavan toimia/ uskallus sanoa seis äärimmäisen idiotian kohdalla on noussut - mm. kiitos Halla-ahon esimerkin. Kyllä tämä tästä.

Mutta toki vihervasemmisto yrittää tekemällä pikkumyönytyksiä saada jotain kökköä läpi uuteen lakiin kuitenkin..


  
  11. joulukuuta 2008 15:08:59

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Ristus perkele muhammed maaria väinämöinen! Yhteisvastuukeräyksen kohteena maahanmuuttajien työllistyminen! Vittusaatana!
  
  11. joulukuuta 2008 15:08:59

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Ihminen, katsos joo, niin onkin. Sama tässä Thorsin saamassa nuuskanuhtelussakin.

ps. Kohta 11 000 rikki... (miinus tietty ne trolliäänet)
  
  11. joulukuuta 2008 15:11:21

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Yhteisvastuukeräyksestä: mamu mamu mamu mamu mamu mamu mamu mamu mamu. Miksi hemmetissä kotimainen köyhälistö ei ole mokuttajille ihmisiä?
  
  11. joulukuuta 2008 15:11:27

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Yhteisvastuukeräyksen kohteena maahanmuuttajien työllistyminen! Vittusaatana!"

Näinhän se on, kustannusten lisäksi vielä vastuukin lykätään samoille kantajille, ja puuhahenkilöt kantavat vain sitä "poliittista vastuuta".
  
  11. joulukuuta 2008 15:11:56

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ei hommaa^^^ kaapata, hommaan^^^ nuiviinnutaan, ja se prosessi on pysyvä."

No ajatellaanpa seuraavasti. Olet arkeologi tutkimusmatkalla Etelä-Amerikassa ja käsiisi on kulkeutunut niin tieteellisesti kuin rahallisesti mittaamattoman arvokas artefakti. Sinun täytyy saattaa se paikallisen museon ja viranomaisten käsiin pikimmiten. Valitsetko kuriiriksi lähikylän paikallisen, velkaantuneen juopporetkun?
  
  11. joulukuuta 2008 15:14:23

Nimi : Crommower
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : JP
Onko Teemu soluttautunut kokkareihin?
http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=139585
Kuin kaksi marjaa:)


Minä katoin, että Olli Hokkanen se siellä kuikistelee. :D
  
  11. joulukuuta 2008 15:16:01

Nimi : TH
  
Viesti : En näe mitään opportunistista tuossa kokoomusnuorten ulostulossa. Ihan tosissaan ovat varmasti liikkeellä. Aiemmit kokoomusnuoret ovat mm. esittäneet pakkoruotsin lakkauttamista, mikä aiheutti hepulin puolueen johdossa, jolla lienee jonkinlainen kassakaappisopimus asiasta RKP:n kanssa.
  
  11. joulukuuta 2008 15:16:01

Nimi : Pastori
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Minusta on varsin hyvä, että maahanmuuttajia pyritään työllistämään. Sen sijaan maahanmuuttajien eläminen työvoiman ulkopuolella, tukien varassa, taitaa johtua jostain muusta kuin siitä, että suomalainen yhteiskunta estäisi työllistymisen. Vikahan ei missään nimessä voi olla maahanmuuttajien työhaluissa, taidoissa, käsityksessä perhe-elämästä ym.
  
  11. joulukuuta 2008 15:16:09

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Yhteisvastuu 2009 jatkaa työllistämisteemalla
28.10.2008

Vuoden 2009 Yhteisvastuukeräyksen teema on edelleen Työ ja osallisuus.

1. helmikuuta 2009 käynnistyvä keräys tukee kotimaassa erityisesti vaikeasti työllistyviä maahanmuuttajia. Kansainvälisen avustustoiminnan kohde on Bangladesh, missä tuetaan köyhimpien ihmisten toimeentuloa ja työllisyyttä.

Keräyksen esimiehenä on Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura ja suojelijana tasavallan presidentti Tarja Halonen. Lue lisää Yhteisvastuun joulukuun uutiskirjeestä.

Yhteisvastuu 2009 -materiaalit seurakunnille ja seurakuntalehdille löydät tästä.

Keräyslupa: OKU 1107A ja Ahvenanmaalla 212 K14

http://www.yhteisvastuu.fi/
  
  11. joulukuuta 2008 15:16:21

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kohta tulee uusi tonni täyteen. Poliitikot yleensä kuuntelevat "kansalaisjärjestöjen" sanomisia herkällä korvalla. Useimmiten kyseessä on jotkut järjestöpellet, niiden puheejohtajat ja sihteerit ikiomine omituisine "neronleimauksineen".

Olisikohan >10 000 henkilöä edustavalle kansalaisliikkeelle syytä edes lotkauttaa korvaansa?
  
  11. joulukuuta 2008 15:16:41

Nimi : Tosi
  
Viesti : En näe mitään opportunistista tuossa kokoomusnuorten ulostulossa. Ihan tosissaan ovat varmasti liikkeellä. Aiemmit kokoomusnuoret ovat mm. esittäneet pakkoruotsin lakkauttamista, mikä aiheutti hepulin puolueen johdossa, jolla lienee jonkinlainen kassakaappisopimus asiasta RKP:n kanssa.

Joo en mäkään, eiköhän ihan oikeesti asian kanssa liikkeellä.
  
  11. joulukuuta 2008 15:16:54

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Sain juuri tiedon, että tämä on lähtenyt noin 2 tuntia sitten Reutersille, AFP:lle, Financial Timesille ja Economistin Euroopan toimitukseen. Kiitokset tuntemattomaksi jäävälle toimittajalle miehen työstä!

**************************


Finlands new immigration policy bill could open a back door to the EU

(HELSINKI) In Finland, the new legislation bill by the minister of immigration Astrid Thors, has encountered a mixed reception in the finnish parliament on wednesday. Finnish newspaper Aamulehti published an article about the bill which has been prepared in an unusual secrecy, which could lead to the most liberal immigration policy in Europe if voted through. Finlands most profilic critic on the states immigration policy, Jussi Halla-aho, also a member of municipal council of Helsinki wrote in his blog that the outcome of the bill could make it impossible to deport those asylum seekers who don't fit the definition or have engaged in criminal activities.

The bill raises the question of a back door for illegal immigration to the European Union. If passed as such, the bill would allow asylum seekers to enter Finland in very loosely defined bases.

Unto Valpas, a representative of the committee of administration expressed his concern on the bill in Aamulehti's interview, stating that Finland cannot become a gateway of illegal immigration in to the EU.

The bill has raised opinions in the finnish blogosphere, mainly due to its secrecy. After Aamulehti broke the silence, concerned bloggers voiced themselves. The circulation about the subject on various discussion forums led to an online petition demanding that the bill to be reconsidered. It has been signed by over 8000 people in just two days. The silence regarding the bill by the biggest newspapers of Finland such as Helsingin Sanomat has raised questions about sensitive nature of the subject, and the tendency to political correctness on such matters, reminiscent of the days of Finlandization.
  
  11. joulukuuta 2008 15:17:09

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Roope,

"Eikö viranomaisten arvio ole tarpeeksi luotettava lähde? Varsinaisten vainoon perustuvien turvapaikkojen osuus turvapaikanhakijoille nykyisin jaettavista oleskeluluvista on alle 10%. Tuo adressin määritelmä "suurimmalla osalla" pitää siis paikkansa."

Lukuun voinee laskea vähän ekstraa, koska kaikilla niistä ihan oikeasta pakolaisista ei suinkaan ole pitävää näyttöä tilanteestaan, ja epäselvissä tapauksissa virkamiehet käsittääkseni antavat helposti turvapaikan sijasta jonkin sortin oleskeluluvan. Se on tietenkin edelleen totta, että suurin osa hakijoista ei pakolaiskriteereitä täytä.

Mikäli humanitäärisistä syistä annetuista oleskeluluvista luovuttaisiin, turvapaikan voisi antaa epäselvissä tilanteissa kenties hieman helpommin. Toki pitäisi varoa sitä, ettei tässä mennä liian pitkälle, ja mahdollisuuksien mukaan ihmisiä pitäisi edelleen auttaa lähialueilla.
  
  11. joulukuuta 2008 15:17:57

Nimi : Juha
  
Viesti : Korjaus: onhan mamutyötönkin kotimaista köyhälistöä, mutta miksi kotimaista köyhälistöä pitää saada lisää maahanmuuton muodossa?

Miksi, oi miksi, pitkäaikaistyöttömät, mielenterveysongelmaiset ja sattumalta huonoon jamaan joutuneet alkuperäisasukkaat eivät ole saman arvoisia kuin ongelmaiset maahanmuuttajat? Värikö siinä kiikastaa vai mikä perhana?

Pitää ilmeisesti olla mahdollisimman huonosti Suomen yleiseen tyyliin sopivat käytöstavat, että sossutädit katsovat auttamisen arvoiseksi. Olihan se ennenkin niin, että pahimmat huutajajuopot ja -narkkarit ohjattiin sossujonossa työttömän viiden lapsen äidin edelle ja annettiin kunnon viina- ja huumerahat, kun lapset sai sitten pärjätä kaurapuurolla koko vuoden.
  
  11. joulukuuta 2008 15:18:01

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Valitsetko kuriiriksi lähikylän paikallisen, velkaantuneen juopporetkun?"

En tietenkään, vaan otan paikallispuhelun vanhoille duunikavereille ja pyydän hoitamaan keissin.
  
  11. joulukuuta 2008 15:19:27

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Helmikuusta lähtien saadaan taas potea syyllisyyttä ja pahaa oloa:

Yhteisvastuun helmikuussa käynnistyvän mainoskampanjan kuvissa
ulkomaalaistaustainen työnhakija on jäänyt loukkuun ennakkoluulojen
taakse.

www.yhteisvastuu.fi/upl_img/yv_uutiskirje_joulu_2008final.pdf.


KOSKA VHM RASISSTI
  
  11. joulukuuta 2008 15:20:40


guestbook © freebok.net