13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 106626-106650

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Se vaan noissa Astridin esitystä kannattavissa harvoissa ihmisissä ihmetyttää, että miksi ihmeessä joku varta vasten *haluaa* Suomeen rikollisia ja turvapaikoilla keinottelijoita? Sitähän tässä kritisoidaan, ei oikeita pakolaisia. Ja mitä humaanisuusnäkökohtaan tulee, niin kaikki elintasopakolaisten tai rikollisten elättämiseen käytetyt resurssit ovat pois ilman omaa syytään vainottujen auttamisesta.

No tietysti nämä ovat joillekin leipäpuu.
  
  11. joulukuuta 2008 14:25:04

Nimi : Tosi
  
Viesti : Ihan sairasta vauhtia tulee tohon iltalehden kyselyyn vastauksia, n. 100 reilussa minsassa!!
  
  11. joulukuuta 2008 14:25:35

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Miksi Thorsia vastustavan adressin allekirjoittajat ovat melkein yksinomaan miehiä?"

Koska ainoa mikä seisoo suomalaisen naisen ja sharian välissä on suomalainen mies.

Siitä ei läpi mennä.

Ettäs tiedätte.
  
  11. joulukuuta 2008 14:25:43

Nimi : jmk
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Miksi Thorsia vastustavan adressin allekirjoittajat ovat melkein yksinomaan miehiä?

Eihän ole. Katsoin läpi viimeisimmän täyden sivun (sivu 213), siinä on julkisesti 26 nimeä, joista etunimen perusteella naisia 7 kpl eli 27 %.
  
  11. joulukuuta 2008 14:29:25

Nimi : Villea
  
Viesti : Kamalaa heteronormatiivisuutta havaittavissa täälläkin. Kysellään miesten ja naisten perään.

PYH! Kuinka 1990-lukulaista sanon minä.
  
  11. joulukuuta 2008 14:33:25

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Ettäs tiedätte siis ollen niin. Eli korjattu linkki
  
  11. joulukuuta 2008 14:33:54

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Olen pohdiskellut, mikä olisi oma kantani. Se on muotoutunut sellaiseksi, että kannatan kristinuskonsa vuoksi vainottujen rajatonta maahanmuuttoa. Irakissa olisi tarjolla 500 000 ja muihin maihin paenneita irakilaiskristittyjä olisi tarjolla 300 000.

Tämä vain sillä edellytyksellä, että suomalaiset kristityt ottavat taloudellisen vastuun jokaisesta. Tähän kolehtiin olisin valmis. Silloin pitäisi vapautua siitä veron osuudesta joka menee muun maahanmuuton pönkitykseen.
  
  11. joulukuuta 2008 14:34:24

Nimi : paavo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Harvoinpa näkee noin yksimielistä äänestystulosta, kuin tuossa Iltalehdessä nyt oleva. Eihän kansa nyt suostu ihan mihin tahansa soopaan.
  
  11. joulukuuta 2008 14:37:04

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyllä on poliittisia eläimiä nuo kokkarinuoret. Yrittävät kaapata Homman.
  
  11. joulukuuta 2008 14:39:37

Nimi : Mo
  
Viesti : "Ylen kaverilta tuli tieto äsken, että Sarkonmaan erosta johtuen voi olla, että haastattelu ei tule vielä tänään vaan menee huomiseen. Mutta kuunnelkaa te nyt tänäänkin ne lähetykset. Jos jollakin on mahdollisuus äänittää lähetys, niin narulle vaan."

Hallituksella kusi sukassa kun pitää alkaa vaihtaa kakkosketjun ministereitä HommanTM hiljentämiseksi. Sarkomaan syvähaastatteluja odotellessa "Vihdoinkin aikaa perheelle. Nyt saan taas tuntea itseni Naiseksi."

Haastatteluthan pystyy kuunnella Areenasta jälkikäteenkin...
  
  11. joulukuuta 2008 14:42:18

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jarkko Sinisalo on ajanut toistakin adressia tosin Kuopion seudun asioissa:

Ei uraanivaltausta Kuopioon!
http://www.adressit.com/uraanivaltaus

Jossa mukana seuraavat tahot:
Keskustanuoret Pohjois-Savo
Kommunistinen Nuorisoliitto
Kuopion Vasemmistonuoret
Kuopion Vihreät Nuoret ja Opiskelijat
Kuopion Maan ystävät
Pohjois-Savon Demarinuoret
Pohjois-Savon Luonnonsuojelupiiri
Puutosmäen aktiivit
Savo-Karjalan Luontopiiri

Niinpä.

Nopealla googletuksella miehen luulisi olevan hieman fiksumpi

Museoviraston lausuntoja –tiedote 19/2006
...
tutkija Jarkko Sinisalo

www.nba.fi/fi/lausuntotie1906
  
  11. joulukuuta 2008 14:42:33

Nimi : BadBoy
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jotkut kaipaavat adressin perusteluosan tietoihin lähteitä, (ks. keskustelu):

"oletan, että adressissa olevat "faktat" ovat adressin tekijän omia johtopäätöksiä. mikäli näin ei ole, haluaisin tietää lähteistä.

mm. tämä on kiintoisa. oisko lähdettä?"

"- Suurimmalla osalla näistä henkilöistä ei ole juurikaan tekemistä todellisen pakolaisuuden, vainon tms. kanssa."

Jarkko Sinisalo (Kuopio, 11.12.2008 13:44)
  
  11. joulukuuta 2008 14:42:34

Nimi : Kerpo
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Olen pohdiskellut, mikä olisi oma kantani. Se on muotoutunut sellaiseksi, että kannatan kristinuskonsa vuoksi vainottujen rajatonta maahanmuuttoa. Irakissa olisi tarjolla 500 000 ja muihin maihin paenneita irakilaiskristittyjä olisi tarjolla 300 000.

Tässäkin on omat ongelmansa. Tulee mieleen se uutinen missä olivatkohan ne nyt irakilaisia jotka vaihtoivat uskonsa kristityiksi helpottaakseen Australiaan pääsyään. Koska periaatteessa Islamin hylkäävä tuomitaan kuolemaan, ei heitä enää voitu lähettää kotimaahansa vaikka olisi haluttukin.


  
  11. joulukuuta 2008 14:45:31

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Henkipatto,

jos kokkarit oikeasti kaappaisivat Homman, sittenhän voitaisiin koko porukka mennä vaikka kaljalle ja Jussikin saisi huilata ja viettää perheen kanssa aikaa vähän enemmän. Sitä parempi vaan mitä useampi puolue tai muu kerho haistaa sauman, olkoot miten opportunistisin motiivein tahansa liikkeellä.
  
  11. joulukuuta 2008 14:47:22

Nimi : Juha Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Pari täsmennystä tännekin:

1. Joku on voinut saada mediassa julkaistuista jutuista sen kuvan, että adressilla on jotain tekemistä kokoomusnuorten kanssa. Ei ole. Se on täysin yhden ihmisen alulle panema eli meikäläisen käsialaa. Minulla ei ole mitään kytkyä mihinkään poliittiseen, ideologiseen tms. tahoon.

2. En vaadi Thorsin eroa tms. Se ei ole tavoitteeni, vaan tavoitteeni on saada asiasta avointa keskustelua ja lakialoitteen tie vahvistetuksi laiksi poikki.

Lisätiedot: jmakiketela@gmail.com
  
  11. joulukuuta 2008 14:48:30

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Miksi Thorsia vastustavan adressin allekirjoittajat ovat melkein yksinomaan miehiä?"

Sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio - vitun urpo.
  
  11. joulukuuta 2008 14:53:29

Nimi : Zngr
  
Viesti : ElinaElina: Olen pohdiskellut, mikä olisi oma kantani. Se on muotoutunut sellaiseksi, että kannatan kristinuskonsa vuoksi vainottujen rajatonta maahanmuuttoa. Irakissa olisi tarjolla 500 000 ja muihin maihin paenneita irakilaiskristittyjä olisi tarjolla 300 000.

Ei ei ei, Irakilaiset kristityt ovat silti Irakilaisia kulttuuriltaan ja noudattavat sellaista sosiaalista sopimusta mitä Irakissa noudatetaan.

Södertäljen Assyrialaiset:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/10/assyrians-of-sdertlje.html

Nope, we don't want any of that do we. Muslimeja, islamia ja ihmisten kulttuuria ja perinteitä omissa maissaan ei pidä rajata liikaa toistensa seurauksiksi. Ongelma ei ole niinkään "muslimit" vaan kolmansien ja kehitysmaiden asukkaat joiden mielestä meidän demokratia ja liberaalit arvot ovat suksesta, ja heimokulttuuri ja lojaalisuus tribaaleille se juttu.
  
  11. joulukuuta 2008 14:56:03

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Jarkollahan on maineikas sukunimi!! TAISTO Sinisalosta sai nimensä se suuri ja mahtava liike, jota taistolaisuudeksi kutsutaan.
  
  11. joulukuuta 2008 14:56:11

Nimi : cutter
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Roots

"Viesti : Parikkala:

"Monet saapuivat tilaisuuteen mielenkiinnon takia. Pentti Europaeus totesi, että vastaanottokeskus on uusi asia ja siksi mielenkiintoinen.

- Ei tässä olla puolesta eikä vastaan, mutta kyliltä on kuulunut kielteisiäkin kommentteja. Hyvä, että kuntaan tulee työpaikkoja."

Niin se Astrid Suomea työllistää! Mamujenhoitoalan työvoimapula karjahtelee tuskissaan kuin Parikkalan kuuluisa leijona.

11. joulukuuta 2008 13:32:21 "


Tää on vähä sama ku että annetaan kaikille denoille diplomi missä seisoo jotta -puistokemian professori- ja maksetaan 4 tonnia kuussa palkkaa. Eihän se kovin tuottavaa ole, mut hei työttömyys vähenee.
  
  11. joulukuuta 2008 14:56:52

Nimi : Zngr
  
Viesti : ps. lisätään tribalismiin huomattavasti matalampi kynnys käyttää väkivaltaa, sukupuolten tasa-arvo vuodelta 700 tai kenties 1000, ja täydellinen epäluulo minkäänalaista hallitusta tai virkamieskoneistoa kohtaan saatika poliisia, nehän vaan kusettaa kotimaassakin ellei ole oma sukulainen virkamiehenä, sekä hirvittävä rasismi ja kaiken toiseuden epäily, ellei suora viha.

Tällaisilla arvoilla varustettuja ihmisiä me kutsumme Eurooppaan, ja ylistämme heidän kulttuurinsa rikkautta.
  
  11. joulukuuta 2008 14:59:23

Nimi : TH
  
Viesti : Alma Media tuntuu omaksuneen nuivahkon linjan. Olisiko tämä ulkomaalaislaki tullut ollenkaan julkiseen keskusteluun ilman Aamulehden juttua?

"Kyllä se Aamulehtikin kuuluu Almamedia-konserniin."


Sehän oli juuri pointtini.
  
  11. joulukuuta 2008 14:59:35

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Juu, Homman saa oikein mielellään kaapata ihan kuinka moni haluaa.

Olettaen, että tuo perusteluja kyselevä ei trollaa, niin voisihan sille kaivaa juttua siitä, että Ruotsissa on hallitustasolla asti havaittu turvapaikkajärjestelmästä tulleen elintasosiirtolaisuuden väylä sosiaaliturvan varaan. Onko kellään noita linkkejä? Siitä oli ihan valtamediassa, muutamia kuukausia sitten jos muistan oikein. Ja onhan sekin jo itsessään perustelu, että YK:n pakolaiskriteerit täyttyivät vain 3% myönnetyistä turvapaikoista.

Irakilaisista: olen vähän sitä mieltä, että ei ole hyvä, että mistään tulee lyhyessä ajassa valtavaa määrää pakolaisia/siirtolaisia, vaikka he yksilöinä olisivat kuinka mukavia ja ammattitaitoista väkeä ja niin edelleen. Se on kuitenkin aina massiivinen kulttuurinen muutos ja sisältää potentiaalin etniseen konfliktiin.
  
  11. joulukuuta 2008 15:00:15

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Sitä parempi vaan mitä useampi puolue tai muu kerho haistaa sauman, olkoot miten opportunistisin motiivein tahansa liikkeellä."

Ei Hommaa voi luovuttaa sellaisten tahojen käsiin, joiden motiivit eivät ole puhtaat! Hommalla ei saa edistää valtapuolueihin kytköksissä olevien poliittista etua, koska Homma hautautuu heidän alleen mädässä poliittisessa koneistossa.
  
  11. joulukuuta 2008 15:00:42

Nimi : Teemu Lahtinen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Himskatti, etten ole enää Parikkalan kunnan jäsen.
  
  11. joulukuuta 2008 15:01:25

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Kuvista...
Sinänsä hassua, miten eri kuvia käyttäen saa vähän eri tunnelman tekstiin. Jos nyt vertaa Ukkolan eli Ilta-Sanomien kuvaa ja Aamulehden kuvaa, niin tiettyä tarkoitushakuisuutta on havaittavissa...
  
  11. joulukuuta 2008 15:02:49


guestbook © freebok.net