13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 106551-106575

Nimi : Durina
  
Viesti : Jonkinlainen mielenosoitus ja virallinen adressinantotilaisuus olisivat hyvä jatke tälle kansalaisaktiivisuudelle.
  
  11. joulukuuta 2008 13:00:56

Nimi : PK
  
Viesti : Nimi : Mika

"Jokaisen karkotetun tilalle otettava tuplasti lisää uusia pakolaisia".

Länsiväylä-lehden mukaan: "Uudenmaan Kokoomusnuorten mielestä ei ole väärin karkottaa väkivaltarikoksiin syyllistyneitä pakolaisia, mutta yhtä karkotettua vastaan pitää ottaa kaksi uutta pakolaista. Kokoomusnuoret yhtyy Somaliliiton näkemykseen siitä, että maahanmuuttajien koulutukseen ja harrastuksiin on kiinnitettävä enemmän huomiota."
...
22. heinäkuuta 2007 12:22:02
---

IT'S A TRAP!
  
  11. joulukuuta 2008 13:01:53

Nimi : Thors "puhui niin totta kuin osasi"
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Uusi Suomi 3.12.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/42998-mita-ministeri-thors-vastaa-pajusen-ulkomaalaiskantaan

Kysymys:30.11.2008 14:11 onslow

"Arvoisa ministeri, Onko nykyisellä maahanmuuttopolitiikalla mielestänne enemmistön kannatus?
Jos on, miten se on mitattu?
Jollei ole, eikö demokratiassa pitäisi ottaa enemmistön mielipide huomioon?

Onko valmistelussa uutta lainsäädäntöä maahanmuuttoon liittyvissä asioissa?"

Thors vastasi:

"Nykyinen maahanmuuttopolitiikka perustuu hallitusohjelmaan, ja hallituksella on enemmistö eduskunnassa.

Ensi vuonna lähtee käyntiin ns. kotouttamislain uudistus, jolla pyrimme muun muassa tehostamaan maahanmuuttajien kieltenopetusta. Samassa yhteydessä on selvitettävä, mitä muuta on tehtävissä, että tiettyjen ryhmien syrjäytyminen voidaan ehkäistä."

  
  11. joulukuuta 2008 13:03:37

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Googlettakaa Aamulehdestä juttu otsikolla: Perussuomalaiset repivät vasemmiston rivejä Tampereella

Luonnollista, väistämätöntä ja ihanaa!
  
  11. joulukuuta 2008 13:03:43

Nimi : Petteri
Kotisivu : http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2008/12/lehtitiedot_irlanti_uusii
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Matikan luennolla en oppinut tarpeeksi, että osaisin todistaa iteroidun kansanäänestyksen määrittämän tulosjonon raja-arvon olevan Lissabonin sopimuksen hyväksyminen, mutta intuitiivisesti tulos tuntuu valitettavan vakuuttavalta. Irlannissa taas testataan.

Ylen uutinen
  
  11. joulukuuta 2008 13:07:34

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Uudenmaan Kokoomusnuorten mielestä ei ole väärin karkottaa väkivaltarikoksiin syyllistyneitä pakolaisia, mutta yhtä karkotettua vastaan pitää ottaa kaksi uutta pakolaista.

Jotain tuollaista tarkoitin, kun kehotin terveeseen epäluuloon. Kokkarinuoret voivat olla vilpittömiä, mutta on myös mahdollista, että he yksinkertaisesti kokevat tämän taktisesti hyväksi hetkeksi hypätä Thorsin uppoavasta jollasta.
  
  11. joulukuuta 2008 13:08:24

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1624935
  
  11. joulukuuta 2008 13:08:50

Nimi : äbis
  
Viesti : Jos HS ei kirjoita mitään ulkomaalaislain käsittelystä niin blogeissa voisi pohtia Virkkusen asemaa päätoimittajana tekemässä valintoja. HS on aivan olennaisessa asemassa tarkasteltaessa sananvapauslain tarkoittamia medioita, joiden tehtävä on valvoa päättäviä elimiä. Jos HS sysää vastuun valvonnasta muille (kansalaisaktivistit, blogaajat) niin se tietentahtoen luovuttaa myös ison osan vallastaan pois.
  
  11. joulukuuta 2008 13:08:53

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Luonnollista, väistämätöntä ja ihanaa!"

... pikemminkin surullista, järkiinsä tullut vasemmisto pystyisi tallaamaan "Rajat auki" ja "Suomi kehitysmaaksi" -mokutuspolitiikan maan tasalle.
  
  11. joulukuuta 2008 13:09:14

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : PeteG:
"No nythän me tiedetään minne sijoitetaan passittomat tai muun teknisen esteen takia maastapoistamiseen estyneet turvapaikanhakijat: Leivonmäelle!"

Vai että miun naapuriin meinasit? Eipä siinä mitään, pitää hankkia kolmaskin kaukkari pihaa vahtimaan.
  
  11. joulukuuta 2008 13:09:51

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muroon eivät enään huoli, joten pannaan tänne.

Tämä saattaa tuntua helpolta... Antakaa linkki Irlannin Lisabonin sopimusta koskeneen kansanäänestyksen julkaisu tilaisuuteen. Extrasuperpointsit, jos löytyy myös maan omalla kielellä, jolla tuo julistettiin. Edes minuutin pätkä enkkulan kielellä ois ihan kiva. Siitä vaan tuubia selaamaan. Ei muuten löydy helposti, tai sitten en vaan osaa.
  
  11. joulukuuta 2008 13:11:41

Nimi : Crommower
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Juha Mäki-Ketelä,
onko tuo haastattelu sitten vain ruotsinkielellä? Meinaan jos ruottin lähetykseen menet.

Niin ja onnitteluni 10 000 äänestä!
  
  11. joulukuuta 2008 13:12:50

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Ihminen: Tuosta IS:n linkistä... kai huomasit, kuka kyseisen "Kokoomusnuoret: Eroa, Thors!" -uutisen oli toimittanut? Sanna Ukkola. Jotenkin jäin miettimään, miltähän se on mahtanutkaan hänestä tuntua...
  
  11. joulukuuta 2008 13:14:26

Nimi : 390ppm
  
Viesti : YK:n "yleismaailmallinen" ihmisoikeuksien julistus täytti eilen 60 vuotta. En tiedä oliko tästä mainintaa lehdissä. Laitoin yleismaailmallisen lainausmerkkeihin, koska jotkut suhtautuvat julistukseen kriittisesti.

http://en.wikipedia.org/wiki/Universal_Declaration_of_Human_Rights#Islamic_criticism

Tässä on itselleni se suurin syy vastustaa islamia kaikissa muodoissaan.
  
  11. joulukuuta 2008 13:14:57

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi Halla-aho uudessaan:
Lakiesityksessä ei ole mitään hyvää. Se on kaikilta osiltaan askel huonompaan suuntaan, minkä vuoksi se on hylättävä kokonaisuudessaan.

Tämä ei käsittääkseni pidä paikkaansa. Jos oikein ymmärsin, niin uudessa laissa on lisäys, jonka perusteella turvapaikanhakija voitaisiin palauttaa sellaiseen maansa osaan joka katsotaan rauhalliseksi. Siis tietyn hallintopiirin viranomaisten kanssa kahnauksissa oleva venäläisrouva johonkin toiseen Venäjän osaan tai Mogadishusta tuleva maan rauhalliseen kolkkaan. Tämä olisi huomattava parannus nykyiseen lakiin. Harmi että tämä sitten torpedoidaan muilla pykälillä, jotka mahdollistavat vain vapaaehtoisen poistamisen.

Muuten olen Jussin täysin samaa mieltä, että parempi miettiä koko laki uusiksi, kuin paikkailla Thorsin lakiehdotusta kiireellä sieltä täältä.
  
  11. joulukuuta 2008 13:15:05

Nimi : Mika
  
Viesti : "Me allekirjoittaneet vaadimme ehdottomasti tai ainakin toivomme mitä nöyrimmin, että Timo Soini luopuisi Perussuomalaiset rp:n puoluejohtajan virasta ja hänen tilalleen nimitettäisiin maamme ja ehkäpä koko maanosamme, ellei peräti koko maailman johtava kansallismielinen älykkö ja ajattelija, kirjoittaja ja mielipidevaikuttaja, tuleva Helsingin kaupunginvaltuutettu tohtori Jussi Halla-aho."

Pientä rajaa sentään noiden adressien tekoon. Tässä vaiheessa Timo Soini on kyllä vioistaan huolimatta paras vaihtoehto persujen veturiksi.

  
  11. joulukuuta 2008 13:15:08

Nimi : Ant.
  
Viesti : Mika:

"Pientä rajaa sentään noiden adressien tekoon. Tässä vaiheessa Timo Soini on kyllä vioistaan huolimatta paras vaihtoehto persujen veturiksi."

Tuo adressi on kyllä vastapuolen tekosia.
  
  11. joulukuuta 2008 13:18:43

Nimi : Zngr
  
Viesti : Lotta Roti: Homman tämänhetkiseksi tärkeimmäksi haasteeksi näen sen, että taviskansa huomaa äärioikeistolla pelottelun olevan aiheetonta, ja että Hommassa on kysymys ihan tavallisista arjen elämästä ja tulevaisuudesta huolestuneista ihmisistä. Oikeaa äärioikeistoa tulee vasta sitten, jos asiat ovat jo päässeet liian pitkälle.

Meillähän on sitten sama järjestys. Tätä olen miettinyt monina öinä kieriessäni sängyssä odottaen unta, peläten Astrid Thorsin väijyvän pimeässä komerossa.

Olen pohtinyt myös sitä miten on mahdollista se ettei monessa muussa maassa voi puhua ollenkaan ääneen näistä asioista. Yhteinen tekijä tuntuu olevan mokutuksen hyökkäys sielloin, kun internet ei ollut vielä varteenotettava tiedon lähde, ja hallituksen ja erittäin vasemmistovoittoisen median saumaton yhteistyö kaiken kritiikin nujertamiseksi.

Briteistä on sano juuta enkä jaata, arkielämä ja virastot kuulostavat täysin PC:n ja joka paikassa muka vaanivan rasismin laumauttamilta, mutta siellä on aika raivokas media kumpaankin suuntaan, on Guardian... Ja Daily Mail. On BBC... ja Channel 4.

Mutta mm. Hollanti, Ruotsi (ja Norja vielä pari vuotta sitten?) ovat siinä pisteessä jossa maahanmuutosta mitenkään muuten kuin kauniisti puhuvat on demonisoitu ja marginalisoitu niin täydellisesti, ettei minkäänlainen keskustelu kuulosta olevan mahdollista. Ruotsalaisten ainoa kanava purkaa ahdistusta taitaa olla YouTube. En minä muualla niitä hätähuutoja näe mutta siellä sitäkin enemmän. Hollannissa kyllä mouhotaan, mutta poliittiset mouhoajat murskaa hallitus itse tai heidät salamurhataan, kuitenkin aina ennen vaaleja. Norjassa hallitus ja media ovat myös kokonaan niin poliittisesti korrektia ja monikulttuurista, että. Katsotaan tosin miten käy kun Progress Party voittaa vaalit 2009, ehkä ääni kellossa muuttuu.

Joka tapauksessa ne maat, jotka ovat kovasti kulttuurisesti rikastuneet ovat jo menettäneet mahdollisuutensa vaikuttaa asioihin mitenkään sivistyneesti. Siltä aikankin vaikuttaa. Ja hei, Saksassakin vainotaan "äärioikeistolaisiksi" miellettyjä kansanliikkeitä aivan hysteerisellä vimmalla. Mokukriittiset ovat kaikkialla näissä maissa rasisteja ja äärioikeistolaisia, ja sillä selvä. Heidän teoillaan ja sanomisillaan ei ole mitään väliä. He vain ovat natseja, piste. Näin sanoo media, ja näin tuomitsee hallitus.

Meillä ei vielä ole näin- Olisi vielä mahdollisuus tehdä selväksi myös median ja politiikan tasolla, ei pelkästään kansan hiljaisissa riveissä, että moku- ja mamukriittisyys on kaukana äärioikeistolaisesta populismista tai keskitysleireistä, vaan tärkeä politiikan aihe siinä missä muukin politiikka, ilman mitään vaarallisia ideologisia taustoja tai pyrkimyksiä.
  
  11. joulukuuta 2008 13:19:12

Nimi : Pikkupoika
Kotisivu : Toki on
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Laitoin tuon Astridin valheen säilöön tänne.
  
  11. joulukuuta 2008 13:19:32

Nimi : Tosi
  
Viesti : http://www.iltasanomat.fi/

Iltasanomien verkkolehden etusivullakin on juttua tuosta. Kokoomusnuoret vaativat Thorsin eroa ihan oikeutetusti.
  
  11. joulukuuta 2008 13:19:42

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jepjep,

Huomasin kyllä kirjoittajan, toivottavasti muutti edes hieman arvon toimittajan asenteita reaalimailmaa kohtaan..
  
  11. joulukuuta 2008 13:21:14

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jotain tuollaista tarkoitin, kun kehotin terveeseen epäluuloon. Kokkarinuoret voivat olla vilpittömiä, mutta on myös mahdollista, että he yksinkertaisesti kokevat tämän taktisesti hyväksi hetkeksi hypätä Thorsin uppoavasta jollasta."

Toisaalta homma on kyllä melkoisessa nousussa jos mielenvikaisia lausuntoja antamalla voi saada jollansa vuotamaan. Enpä olisi vielä kesällä moista uskonut. Suurin osa ihmisistä menee muutenkin siitä mistä aita on matalin ja kun nyt olet muutaman muun kanssa taistellut tuulimyllyjä vastaan jo useamman vuoden niin näkisin, että varmin merkki onnistumisesta on juuri se, että tuuliviiripolitikot uskaltavat kääntää kelkkansa. Ei mua ainakaan kiinnosta, mitä mieltä ne oikeasti on kunhan tekevät järkevää politiikkaa.
  
  11. joulukuuta 2008 13:21:48

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mitäs mediapeliä täällä pelataan?

Adressit.com näköjään areenana. Vai että Soinin Timon pitäisi erota. Lol. Ja persujen linjat säröilevät. Niin varmaan. Keksikää jotain fiksumpaa. Jos aivokapasiteetti riittää. Miksi ei riittäisi, raphiphuplappia kuuntelemalla varmasti kehittyykin. Enpäs kerro enempää. Tää on tieteellisesti tutkittu juttu.
  
  11. joulukuuta 2008 13:21:51

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ämpee,

"Tuo oli kauniisti sanottu poliittisen eliitin röyhkeästä edustajasta, joka tekee mitä sattuu.

Oikeustajun sijaan kyseenalaistaisin henkisen tasapainoisuuden, mutta minähän en olekaan mikään diplomaatti."

Politiikkassa on paikkansa Halla-ahon kaltaisille ihmisille, joiden lähestymistyyli on yhtä diplomaattinen kuin saavillinen jäävettä naamalle. Homman nouseminen 100/199 -tasolle tulee kuitenkin perustumaan pääosin tylsän diplomaattisille poliitikoille ja silkalle uraohjusten opportunismille. Henkilöityminen pelkästään päällekäyviin tyyppeihin estäisi homman kasvun pitkällä tähtäimellä tietyn pisteen yli.

Tuollaiset kokoomusnuorten kaltaiset, muotoilultaan siloitellut, mutta sisällöltään hyvinkin kovat viestit ovat hyvä merkki. En tiedä siitä, kuinka vakavasti kannattaa myöskään ottaa nuo puheet kahdesta pakolaisesta jokaisen karkoitetun tilalle. Se voi hyvinkin olla vain laskelmoitu heitto, tarkoitettu ennaltaehkäiseväksi iskusta rasismisyytöksiä vastaan. Mitään varsinaisesta vaaraa joutua tuosta ideastaan vastaamaanhan heillä ei ole, jo yksin sen takia, että karkoitustahti saisi kiihtyä aika valtavasti, jotta ihmisiä karkoitettaisiin edes puolet siitä, mitä heitä sisään otetaan.

Ja huvittava kyllä tuo artikkeli Vasemmistoliiton rivien repeilystä. Perussuomalaisten sosiaali- ja talouspolitiikkahan on nimenomaan vasemmistopopulistista, mutta ilmeisesti se ei sitten paina eräiden tyyppien vaakakupissa mitään verrattuna tähän ns. ulkomaalaisvastaisuuteen.
  
  11. joulukuuta 2008 13:22:09

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : www.iltalehti.fi/uutiset/200812118755176_uu.shtml.
  
  11. joulukuuta 2008 13:26:45


guestbook © freebok.net