13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 106426-106450

Nimi : titta-liina
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Oon vähä tymä muta mikä o AP?

Free Seppo Lehto!
  
  11. joulukuuta 2008 9:25:54

Nimi : Tosi
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Nyt nuivaa tekstiä.
Aamubussissa törmää johonkin kenties 9-vuotiaaseen tummaihoiseen Afrikan poikaan ilmeisesti pikkusiskonsa kanssa.

En tiedä kuinka moni on ajatellut tätä, mutta en usko olevani poikkeus ajatellessani, kuinka joistain ihmisistä oikein huokuu moukkamaisuus ja röyhkeys. No eipä tota sinänsä tarvi erikseen edes miettiä. Noikin lapsukaiset taitavat olla merirosvojen sukua.
Joillain elämä lähtee ilmeisesti jo pienenä sivuraiteille.
  
  11. joulukuuta 2008 9:26:32

Nimi : Epäkorrekti
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ahtisaari: "pohjimmiltaan kaikki uskonnot ovat rauhaa rakastavia"

Miten voi nobelisti olla noin pihalla?


Ahtisaari on oikeassa. Kaikki uskonnot rakastavat rauhaa. Moni uskonto rakastaa erityisesti hautausmaan rauhaa.
  
  11. joulukuuta 2008 9:26:54

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eipä kiinnostanut Perussuomalaisia kesäkuussa (...) Lakiehdotus on jätetty 12.6 käsittelyyn ja ollut eduskunnan sivuilla luettavissa kesäkuusta lähtien- miksi kaikki heräävät vasta nyt? (...) Tarvitaanko aina joku media kuten nyt AL tai HS tuomaan asia esille? Missä on oma aktiivisuutenne?"

Adressin aloittajana kommentoin:
1. En ole Perussuomalainen, en kuulu mihinkään puolueeseen, en ole koskaan kuulunutkaan. Äänestänyt olen elämässäni kerran. Katsotaan ensi vaaleissa sitten homma uusiksi.
2. Minulla on muutakin tekemistä, kuin lueskella eduskunnan tahallisen ympäripyöreitä höpötyksiä. TÄTÄ VARTEN ON MEDIA!
3. Kiitos Aamulehdelle tasokkaasta journalismista! Jatkakaa samaan malliin.

  
  11. joulukuuta 2008 9:28:54

Nimi : Eikä tämä ole mikään vitsi
  
Viesti : Olen erittäin arvostettu henkilö AP-areenalla. Ja minulla oli jopa kokosivun juttu syksyn 2003 AP-lehden painetussa numerossa, jossa perustelin sijoittamista kehittyviin markkinoihin, jotka sitten kolminkertaistuivatkin 3 vuodessa. Nettirassismin ohella olen siis myös sijoitushemmo ja eräs palstan nimihenkilöistä. Ihan vain kerron tämän nyt, ettei ihan pellenä pidettäisi niin.
  
  11. joulukuuta 2008 9:29:13

Nimi : far angst
  
Viesti : Mitä opimme siitä, että Totuuden Sanomissa työskentelevä toimittaja joutuu salaamaan mielipiteensä ja toimimaan salaa kuin vilkkaimpina stalinismin aikoina, ettei joutuisi Rakkauden Ministeriöön?

Kiitos kysymästä, opimme että analogia Hyysäri = Pravda ja netti = ???????? yhtyy kuin yhtyvät asiat. Luulisi muuten Erkkoakin hävettävän, että edustaa kaikkea samaa, mikä Neuvostoliitossa oli pahaa ja halveksuttavaa. Tämä tietenkin edellytyksellä että Erkko ylipäätään yhä on tällä planeetalla.
  
  11. joulukuuta 2008 9:31:15

Nimi : titta-liina
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : juuh, eli kuukkelin avulla päättelin kyseessä lienevän arvopaperi.fi? oli mulle entuudestaan tuntematon, lepo vaan.
  
  11. joulukuuta 2008 9:36:19

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Olemme siis onnistuneet kääntämään monen yhteiskunnan päättäjän mielipiteet ja muidenkin päät "monikulttuuri" asian suhteen!"

Liekköhän kys kastiin kuuluvaa myös, että työpaikallani on pari homoa töissä, ja olen ollut heidän silmissään ihmislajin alimpaan kastiin kuuluvaa jätettä "suvaitsemattomien" VHMkämy-mielipiteideni kanssa. Vimosen kuukauden aikana on ääni muuttunut kellossa aika huomattavasti ja alkaneet kahvilla käydessä puhumaan niinku ihmiselle konsanaan. Vähän on ilmassa sellaista että hyökin on alkaneet epäilemään nottako mikä on vaikutus heidän elämäntapansa kantilta katsottuna, jos tänne alkaa roudaantumaan islamilaisia hyökymällä.
Akateemisesti kouluttautuneelle homollekin voi näemmä alkaa tulemaan järki käteen kunhan se pääsee ohitse tuosta Setan agiteeraamasta vähemmistöntukemis-fanatismistaan.
  
  11. joulukuuta 2008 9:37:44

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hyysärin keskustelut ovat "hienoja"

Mode painuu himaan klo 24.00, viimeinen viesti kaikissa keskusteluissa on aina ah, niin mamumyönteinen. Aina. Levikin lasku senkun jatkaa laskuaan. Olisiko -10% tälle vuodelle? Viime vuoden -3.6% oli jo valtakunnan kärjessä. Tuolta pohjalta -6% vähintään. Vieläkö Marteliukselle on töitä?
  
  11. joulukuuta 2008 9:40:54

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos Vanhanen ei saa Astrid Thorsia aisoihin, pitää äynnistää kansanliike hallituksen eroamiseen.

Mkä on pääministerin pätevyys yleensäkään missään asiassa, kun päästää tilanteen tähän pisteeseen.
  
  11. joulukuuta 2008 9:42:24

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Yes, näin sijoittajan tatsilla sanoisin vuoroveden kääntyneen, mitä tulee "monikulttuuriin"- peruuttamattomasti.
  
  11. joulukuuta 2008 9:43:53

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Sivusto, jolla kansanedustajien kommentit tai kommentoimatta jättämiset tullaan julkaisemaan, on työn nyt alla.

Rakenteeltaan se on hyvin yksinkertainen: kaikki 200 edustajaa kommentteineen ovat aakkosjärjestyksessä. Puolue mainitaan nimen perässä.

Esimerkki

1. Edustaja, Ensio (rkp): "asian käsittelyn tässä vaiheessa en lähtisi spekuloimaan mahdollisilla tai mahdottomilla muutoksilla tai muuttamatta jättämisillä. Minä päätän sitten, kun päätän. Siis sitten, kun on aika päättää siitä, mistä päätetään. Niin sitten minäkin päätän. Oliko vielä jotain muuta?".


2. Edustaja, Toisio (vihr.): kysymykset lähetetty, edustaja ei nähnyt aiheelliseksi kommentoida mitään.

****

Kommentteja, kiitos!
  
  11. joulukuuta 2008 9:44:44

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : JM-K, meinasitko kiusata kaikkia kahtasaTAA. Vai olisiko suotavaa että 20 netsiä liittyisi joukkoon vankkaan? Näkyy olevan oma valittu tuolla valiokunnassa. Vankasti nuiva. Jollei sitten heittäydy puoluekuriin. Tuskinpa. Luotto on kova! Tämä arpa voitti!
  
  11. joulukuuta 2008 9:53:09

Nimi : hagbard
  
Viesti : Ahtisaari: "pohjimmiltaan kaikki uskonnot ovat rauhaa rakastavia"

Kyllähän se islamkin on rauhan uskonto. Se vaan on se niiden rauha sellaista laatua, että mieluummin ottaisi pienen sodan, jos saisi valita.
  
  11. joulukuuta 2008 9:56:29

Nimi : reino
  
Viesti : Tuo AN:n alempana esille tuoma asia on aivan totta. Siis yleisellä tasolla, ei mitenkään adressin aloittajaan liittyen.

Kyllähän se on ollut jo keväästä asti tiedossa, että tuollainen lakimuutos on valmisteilla. Itselläni on monta kertaa käynyt mielessä, että pitäisi sitäkin asiaa tutkia. Mutta kun tiedonsaanti tuntuu vaikealta ja muutakin tekemistä on muka ollut.

Tämä olkoon opetukseksi jatkoa varten: on panostettava paljon enemmän proaktiiviseen (hieno sana) tiedonhankintaan, seurantaan ja lobbaukseen. Se on ikävää ja työlästä touhua, mutta jatkossa se on pakko tehdä, jotta vastaavilta tilanteilta vältyttäisiin. Eikä sitä kukaan muukaan (esim. media) aio tehdä. Meidän se on tehtävä.

P.S. Hommafoorumi uudelleen pystyssä ehkä viikon päästä. Tekniset jutut vievät aikansa.
  
  11. joulukuuta 2008 10:01:47

Nimi : titta-liina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jep, poliittinen kenttä on ollut käymistilassa jo hyvän aikaa ja tällä hetkellä se suorastaan kihisee jos ei aivan kiehu tai kuohu.

Mielestäni ei ole ollenkaan liioiteltua luonnehtia todistavamme todellisia muutoksen aikoja Suomen politiikassa.
  
  11. joulukuuta 2008 10:04:04

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Religion of Peace
  
  11. joulukuuta 2008 10:04:56

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.thelocal.se/16272/20081211/
  
Viesti : Sitten uutisia Ruotsista:
http://stockholm.expressen.se/nyheter/1.1399503/man-valdtagen-av-svarttaxichauffor

Minun pakkoruotsillani tuossa lukee, että musta taksikuski raiskasi miehen. Kuulemma jo toinen vastaavan kohtalon kokenut ruotsalaismies lyhyen ajan sisällä.

Kyllä nyt hävettäisi olla ruotsalainen mies.

The Local sen sijaan väittää, että pakolaiset sopeutuvat ja työllistyvät paremmin, jos he valitsevat itse asuinpaikkansa. Perusteluna se, että duunin yms. löytäminen on helpompaa sieltä, missä jo koko muu klaani ja suku asuu valmiiksi. Ruotsin olosuhteissa tämä saattaa hyvinkin pitää paikkansa.
  
  11. joulukuuta 2008 10:05:40

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "The Hour not be established until you fight with the Jews, and the
stone behind which a Jew will be hiding will say. 'O Muslim!
There is a Jew hiding behind me, so kill him.' " (Bukhari 52:177)
  
  11. joulukuuta 2008 10:06:18

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Reino, tulkintasi lienee vitsi? Meni suurin piirtein niin, että pimeän taksin kuski ja asiakas (miehiä molemmat) oli ryhtynyt flirttailemaan ja meni asiakkaan kämpille taksirahaa etsimään, jolloin kuski oli päättänyt asiakasta kuulematta ottaa maksun luonnossa. Niin, no joo, vain Ruåtsissa.
  
  11. joulukuuta 2008 10:09:14

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joko Jussilta kysyttiin meikäläisen IP:tä? Tai henkilöllisyyttä. Selvästi kiihotin edellisessä tappamaan juutalaisia.

Vai onko tämä OK, kunhan se lukee ns. pyhässä pask.. kirjassa?
  
  11. joulukuuta 2008 10:12:27

Nimi : titta-liina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hih reino!

Pimeä taksi. Toisaalta eihän sitä tiedä..
  
  11. joulukuuta 2008 10:12:32

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : J. Mäki-Ketelä: juuri tuollainen sivusto kaivataan, upeaa duunia taas kerran.

Pravda antoi ymmärtää, että lakitekstin muutokset ovat huomenna valmiit ja ne käsitellään valiokunnassa. Mainitut muutokset ovat täysin stilistisiä ja pelkkää hämäystä.

Jo nykyisellä turvapaikkakäytännöllä Suomessa on 40 000 – 50 000 työperäistä ja siihen pitää laskea lisäksi perheenyhdistämisen mukana tulevat suvut, heimot ja klaanit.

Eli vuoden 2011 alussa tilanne on mielenkiintoinen. Maa on syvässä lamassa, työttömiä on sadoin tuhansin ja leipäjonot ovat pitkiä. Kaikki mahdolliset vuokra-asunnot on rikastettu ja sosiaalisektori nitisee liitoksissaan.

Kun kerran Kokoomus ja Keskusta näköjään ajavat lain väkisin läpi, on aika helppo ennustaa kaksi asiaa. Kun laista äänestetään, on eduskunnan poissaolot häkellyttävän korkealla tasolla noiden kahden puolueen osalta. Toiseksi lain hyväksymisen puolesta äänestäneistä reilusti alle puolet uusii paikkansa Arkadianmäellä.

Pidetään huoli, että poltinmerkki seuraa heitä hautaan saakka ja vielä sen jälkeenkin.
  
  11. joulukuuta 2008 10:16:55

Nimi : evp
  
Viesti : Sivusto, jolla kansanedustajien kommentit tai kommentoimatta jättämiset tullaan julkaisemaan, on työn nyt alla.

Rakenteeltaan se on hyvin yksinkertainen: kaikki 200 edustajaa kommentteineen ovat aakkosjärjestyksessä. Puolue mainitaan nimen perässä.

Juuri noin. Olet tehnyt hienoa työtä

Kiitos
  
  11. joulukuuta 2008 10:17:44

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Yleisesti olen sitä mieltä, että Islamin merkitystä korostetaan liiaksi imho.

Tähän kysymykseen pitäisi perehtyä vielä paljon syvällisemmin teoreettisesti, mutta tuntuma rupeaa olemaan sellainen, että islamista erillinen vaikkakin siihen nivoutunut kunnia-kulttuuri, traditiot ja myös perimä vaikuttavat hyvin merkittävästi. Keski-Aasian (Kazakstan, Uzbekistan jne.) Islam on erilaista kuin lähi-idän. Lähi-idässäkin on valtavia vaihteluja, jo maiden sisälläkin. Niin liberaalit kuin konservatiivitkin kutsuvat silti itseään muslimeiksi, rukoilevat jne.

Euroopassa muslimien joukossa vaikuttaa lisäksi hyvin vahvasti ulko- sisäryhmä dynamiikka valtaväestöön nähden sekä omaksuttu gangsta-kulttuuri. Euroopan ghettojen nuoret miehet eivät paljoa uskonnostaan tiedä. Monet heidän asenteensa ovat hyvin länsimaalaisia, erottavien piirteiden ollessa usein misogynia (myös homoviha, juutalaisviha) ja opiskelemisen halveksunta. Uskonnolliset nuoret pysyvät todennäköisemmin poissa jengeistä, pärjäävät paremmin koulussa ja päätyvät todennäköisemmin työelämään.
Mikä ei tarkoita sitä, etteikö heidän kohdallaan olisi tilastollisesti monia ongelmia.
Mutta islamista ei ole yleispäteväksi selittäjäksi.

Niger-joen suiston herätykselliset kristityt ovat laajalti niin selittämättömän sairasta väkeä, että usein tapetilla oleva Somaliakin jää kauas taakse. Enkä usko, että kristinusko on suuressa määrin selittävä tekijä. Samat brutaaliudet voisivat ilmentyä vaihtoehtoisesti esim. animismin kautta.

Lähi-itä on suhteessa erittäin sivistynyttä aluetta. Koulutus, taiteet, arkkitehtuuri, rikas kulttuuriperintö ja nuorten keskuudessa on valtavasti liberaalia ja vapauden kaipuista liikehdintää (suositan FST:n sarjaa tästä, tänään tulee 4. osa).

Ehdotan lisäksi lukemiseksi esim. Alaa al Aswanyn Yacoubian Building:a, joka on hieno poikkileikkaus lähi-idän psyykeestä laidasta laitaan. Korruptiosta, kaksinaismoralismista, elämästä suljettujen verhojen takana, ihmisten tunnoista ja unelmista.
Kirjasta on tehty myös elokuva, sitä en ole nähnyt.
  
  11. joulukuuta 2008 10:19:30


guestbook © freebok.net