13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 106401-106425

Nimi : Edesvastuuton ruikuttaja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Nykyajan poliittisesti apaattisessa ilmapiirissä on tietysti välillä ihan hyvä korostaa sitä, että ne kansanedustajat ovat meidän palkkaamia ja valitsemia kansan edustajia, eivätkä mitään Kansanedustaja-tittelillä varustettua eliittiä. Tällöin sopiva ilmaisu voisi olla "Kirjoita kansanedustajillesi", joka tarkoittaisi saman vaalipiirin kansanedustajia, ts. potentiaalisia äänestyksen kohteita ensi vaaleissa.

Väärin ymmärtäjät kirjoittaisivat sitten kaikille kansanedustajille, mutta tämähän olisi vain hyvä juttu eikös vain? :)
  
  11. joulukuuta 2008 4:35:06

Nimi : qwerty
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hyysäri yrittää edelleen saada Thorsin nuuskajutun framille. Ei onnistu. Älkää kommentoiko!

Sama aviisi kertoo että
Ääri-islamilaiset värväävät ja propagoivat Facebookissa

Melkoinen suunnanmuutos. Etten sanoisi U-käännös. MUTTA lakiehdotus yritetään haudata tämän sumuverhon taakse.

Nyt puhutaan vain Thorsin lakiehdotuksesta!

Kaikki muu on turhaa.
  
  11. joulukuuta 2008 5:47:33

Nimi : Pennustus
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Perjantai-iltana on täysikuu. Ehkäpä se loistaa pilvien välistä. Ja sen keskiyön jälkeen on 13. päivä. Silloin voi tapahtua mitä tahansa. Maankuori voi ärjyä ja kouristella, kaupungit peittyä meren aaltoihin. Nälänhätäkin saattaa iskeä kesken talvea. Mutta sittenkin pahin on verenhimoinen vampyyri Thors, joka tahtoo imeä elämän kokonaisesta kansakunnasta. Sillä luonnonmullistuksista ja nälänhädästäkin jäävät voitolle sitkeät ja sopeutuvaiset, mutta verenhimoinen vampyyri voi olla liikaa vahvoillekin.

Ja sitten heräsin. Painajaisesta on totta vain pieni osa. Kansan hyvinvointia ei uhkaa mikään mystinen torahammashirviö vaan vääriä asioita ajavat poliitikot.
  
  11. joulukuuta 2008 5:49:06

Nimi : mikko
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : http://www.lahti.fi/www/images.nsf/files/113F0F25C3D07920C22574570044051E/$file/Luistavia_latuja.pdf

Tuolla on saatu tulostettua monta sivua tekstiä EU rahoituksella, seassa on ihan kirjattua faktatilastoa käytettäväksi.
  
  11. joulukuuta 2008 6:43:35

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : YLE:n AamuTV uutisoi, että Eduskunta ei hyväksy ulkomaalaislakiin tehtyjä maahanmuuttoa helpottavia lievennyksiä.

Tämä kai merkitsee, jos totta, sitä, että lakiehdotus kirjoitetaan uudestaan?
  
  11. joulukuuta 2008 6:44:43

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : nimim. Hah: "Mäki-Ketelä ja Halla-aho: Saatte varmasti kuulla siitä, ja Jussi on jo kuullutkin, että "miksette menneet siihen-ja-siihen-haastatteluun", mutta pitäkää linja, ja älkää menkö."

Jep, olisi vallan ikävää, jos adressi saisi lisääntyvää julkisuutta valtamediassa. Vannon, että kansanäänestyksessä about 80% suomalaisista äänestäisi tuollaisen lain nurin, joten ei tarvitse sitäkään pelätä, että jos media jotain hieman vääristelee. Myös eduskunnan enemmistön arvioidaan olevan lakia vastaan, ja hallituspuolueista kuuluu nurinaa, joten ei tässä mitään vihollista ole, jota pelätä.

Adressin tekijä on jo pistänyt oman nimensä peliin, joten julkisuus tulee joka tapauksessa vaikka sitä ei toivoisikaan.

Reinon kanssa olen henkilöitymisestä samaa mieltä. Adressin aloittajan nimi julkisuudessa vähentäisi henkilöitymistä. Nythän esillä on ollut pelkästään nimi Jussi Halla-aho edelliset kaksi kuukautta.

Adressin aloittajalle kiitokset, ja toivotus antaa haastatteluita. Yritä johdattaa niitä käsittelemään itse adressia. Lyhyt tavallinen perheenisä vivahde ei ole haitaksi, tuo vain sympatiapisteitä.
  
  11. joulukuuta 2008 7:31:48

Nimi : mikko
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Edelliseen viestiin pieni lisäys.
Linkin kun avaa niin sivulla 18 on todella selkeä kaavio joka selittää täysin tyhjentävästi miksi maahanmuuttaja on rikastus. Ainoa vain että minulle se aiheuttaa kuitenkin hieman päänvaivaa miten se helpottaa työvoimapulaa?
  
  11. joulukuuta 2008 7:39:29

Nimi : jss
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Käsittämättömän pihalla kyllä moni kukkahatttutäti.
Tässä oiva esimerkki HS netin keskustelusta:


Pienet tulot syynä ryöstöihin
KH62 | 10.2.2008 14:00
Maahanmuuttajien tekemät rikokset vähenisivät selvästi, jos heille jaettaisiin toimeentulotukena edes suomalaisen keskipalkka noin 2600 euroa/kk. Näin saisimme nauttia monikulttuurisuuden elämäämme rikastuttavista kokemuksista ilman valitettavia varjopuolia. On myös täysin tarpeetonta selvittää ja julkistaa, mikä osa rikoksista on maahanmuuttajien tekemiä.

Mitähän hyvää sillä luultiin saatavan aikaan, että kerrottiin maahanmuuttajien olevan vastuussa 40% Helsingissä tapahtuvista raiskauksista? Se vain lisää aiheettomia ennakkoluuloja. Puskassa vaaniva tai autokyytiä humalaiselle juhlijalle tarjoava raiskaaja on kuitenkin 60% tapauksista se ihka-aito suomalainen lökäpöksy, joka ei osaa ottaa normaalia kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen, vaan täyttää tarpeensa väkisin.


Tää oli niin poikkeuksellisen pihalla oleva kannanotto että piti oikein laittaa jakeluun.
Eli siis mamuvarkaat lakkaisivat varastamasta jos heille jaettaisiin vastikkeetta enemmän fyrkkaa kuin suurin osa suomalaisista tienaa, ja saisimme "nauttia monikulttuurisuuden elämäämme rikastuttavista kokemuksista". Mistä vitun rikastuttavista kokemuksista? Tuohan on köyhdyttävä kokemus. Vai tarkoittaakohan kirjoittaja niitä rikaxtuttavia kokemuksia, joita 40% raiskatuista naisista ja valtaosa törkeästi pahoinpidellyistä ihmisistä on päässyt kokemaan?


Faktojen kertominen "lisää aiheettomia ennakkoluuloja" paitsi että mikäs niissä on aiheetonta kun faktatiedosta puhutaan?


Mamuraiskaaja rikastuttaa elämäämme mutta suomalainen onkin lökäpöksy joka ei osaa ottaa kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen.


Voi elämän kevät ja äitee !!!
  
  11. joulukuuta 2008 7:43:30

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tää oli niin poikkeuksellisen pihalla oleva kannanotto että piti oikein laittaa jakeluun."

Sehän on jonkun "netsin" kirjoittama parodian yritys.
  
  11. joulukuuta 2008 7:57:36

Nimi : Asko Saura
  
Viesti : Otin yhteyttä Helsingin Kokoomuksen Juha Hakolaan, joka istuu hallintovaliokunnassa. Hän kertoi, että hänen tapansa on ei-kommentoida valiokunnassa keskeneräisiä asioita, mutta että "[rikollisten oleskelulupiin] on kiinnitetty huomiota". Hakola ei siis paljastanut kannastaan yhtään mitään.
  
  11. joulukuuta 2008 8:07:33

Nimi : Henri K
  
Viesti : JSS: luettuani parikertaa tuon postauksesi HS:n keskusteluista aloin miettimään.. Eihän tuo voi oikeasti olla totta! Tuo on ehdottomasti provo, ja varsin tökerö sellainen. Ihan hei oikeesti!
  
  11. joulukuuta 2008 8:08:17

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Raiskaus on nöyryytystä. Mutta voi miestäkin nöyryytää. Esim. räkäisemällä päin naamaa. Jos vastaa nyrkillä on rasisti. Kun on hiljaa on vässykkä. Hyvät vaihtoehdot. Itse olen välimallissa. Ei ole räitty naamaan, eikä ole tarvinnut esitellä papua. Afrikan manneja kohtaan ilme on, ja tulee aina olevaan halveksuva. Kiitokseksi tästä autoni ja oveni lähes tulvivat rää´ästä. Ihanan suvaitsevaista sakkia. Mannet sentään ymmärtävät perääntyä pahasta katseesta. Sen verran integroituneet etteivät ala vittuilemaan vittuilemisen vuoksi. Tää teini porukka kyllä kerjää kuuden jalan monttua aivan kiukulla. Minkäs teet? Suvaitse! Ihq porukkaa.
Sepultura - Refuse/Resist.

  
  11. joulukuuta 2008 8:18:07

Nimi : rähmis
  
Viesti : Tekniset esteet tai kulkuyhteyksien puute enintään hidaste.

SPR auttaa Somaliaa miljoonalla

Suomen Punainen Risti ohjaa miljoona euroa ulkoministeriön apua konfliktin uhreille Somaliaan. Suomesta annettavalla tuella ylläpidetään kahta kansainvälisen Punaisen Ristin kirurgista sairaalaa ja viittä koleraklinikkaa.

Ulkoministeriön varoja käytetään myös Punaisen Ristin liikkuvan kirurgisen ryhmän ylläpitämiseen. Leikkausryhmä hoitaa taisteluissa haavoittuneita sotilaita ja siviilejä.

Uudistuneille YLEn sivuille on näemmä lisätty myös kommentointimahdollisuus.
  
  11. joulukuuta 2008 8:23:46

Nimi : qwerty
  
Viesti : "Uudistuneille YLEn sivuille on näemmä lisätty myös kommentointimahdollisuus."

Niin varmaan. Hyysärikin on avoin media tuohon verrattuna.
  
  11. joulukuuta 2008 8:27:53

Nimi : dUMP
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Generoin hassuja runoja.
http://thinkzone.wlonk.com/PoemGen/PoemGen.htm

OH, DESOLATION!
VICTIMS SCREAM LIKE LIVELY PIGS.
WHY DOES THE ASTRID WIN?

THE LIVELY CULTURE LUCKILY RESISTS THE MULTICULTURE.
ALL MULTICULTURES HATE ENORMOUS, ANGRY VICTIMS.

WHERE IS THE RICH GOLDEN EGG?
NEVER DISAPPROVE A CREATURE.
WHY DOES THE FINLANDIA WAKE?
  
  11. joulukuuta 2008 8:37:31

Nimi : jellona
  
Viesti : Maahanmuuttokeskustelussa pistää silmään myönteisten kantojen naivius ja tilannetajun puute.
Jos samantyyppisin perusteluin, mitä tässä tapauksessa vastapuoli käyttää, perustelisin näkemyksiäni esim. työpalaverissa, minut viskattaisiin pihalle alta aikayksikön...

esimerkkejä:
Vain 40% raiskauksista tekee mamut, Suomalaiset tekevät 60%, eli enemmän!
Koskee ilmeisesti myös puskaraiskauksia?

Maahanmuuttajat mm. Karl Fazer ja Enzo Gutzeit ovat rikastuttaneet Suomea.
Onko ko. herrat jotka olivat jo valmiiksi varakkaita sekä koulutettuja ja heillä oli selkeät visiot bisneksistä, verrattavissa umpiköyhään ja lukutaidottomaan afrikkalaiseen? Täytyy ottaa myös huomioon että Suomi oli silloin kehitysmaa ja he toivat Suomeen positiivista maahanmuuttoa.

Työpaikassani työskentelee Amerikkalainen ja Kiinalainen insinööri, miksi vastustat heitä?

Suomi tarvitsee työvoimaa? Ilmeisesti kaikki käy, kumma vaan että työpaikkahaastattelut ja meriitit painaa aika paljon. Millä meriiteillä nämä osaajat voi kehuskella? "olen näppäräsorminen", "osaan piileksiä puskissa",
"osaan tehdä hyviä kebabeja",
"osaan valmistaa talon lantapaakuista",
"olen poppamies, voin työskennellä terveyskeskuksessa", yms. Nuo eivät vakuuta ainakaan minua.

Ja meillä on muutoinkin suhteellisen paljon työttömiä ja myös sosiaalitapauksia...

+ lisäksi kymmenet muut sammakot...
  
  11. joulukuuta 2008 8:38:46

Nimi : PK
  
Viesti : Taas paukkui tonnit

Jokohan homma^^^ pikkuhiljaa taas aukeiaisi?
  
  11. joulukuuta 2008 8:39:20

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Pieni pilkunviilaus Thorsin "lakiin" ei suinkaan ole tarpeeksi lähimainkaan muuta kuin erittäin lyhyen ajan !!! :

"Keskiviikkona oli neuvotteluissa päästy malliin, jossa ympäristökatastrofin ja levottomuuksien ohella mainittiin vain "vaikea ihmisoikeus- tai turvallisuustilanne".

-------

Jes, siis koska maailmasta ovat resurssit loppumassa ja kaikki tuhoutuu ja aavikoituu kovaa kyytiä ylikansoituksen ja holtittoman touhuilun vuoksi aina kiihtyvää tahtia erityisesti kehittyneiden maiden ulkopuolella, niin onhan ne ympäristökatastrofit varmat ja vain ajan kysymys. Eikä siihen välttämättä mene kymmeniä vuosia vaan jopa reilusti alle 10 vuotta. Ennemmin tai myöhemmin miljardit ovat tuomitut kuolemaan. Eli siis tällä avataan portit "ympäristöpakolaisuudelle" ja silloin puhumme jo kymmenistä miljoonista pakolaisista yksistään Suomeen tai Ruotsiin, kuten olemme saaneet jo lehdistä lukeakkin kiihkeimpien monikultturistajien suusta. Ja jonkun Thorsin ja hyysäreiden mittapuun mukaan tietenkin 90 prosentissa maailman maista on "vaikea ihmisoikeus tai turvallisuustilanne". Erityisesti jos sillä pystytään perustelemaan afrikkalaisten ja muslimien määrän lisäämistä Suomessa. Ja onhan se selvää, että tuo resurssien loppuminen itsessään yhä enenevissä määrin luo loputtomiin näitä "vaikeita ihmisoikeus ja turvallisuustilanteita".


Eli tätä uuttakin "lakia" jos sitä sellaiseksi siis kehtaisi nimittää, niin on muutettava pikaisesti jo ensi eduskuntakaudella. Jolloin toivon mukaan on vähän erilaiset edustajat eduskunnassa. Myös jo olemassaolevien afrikkalaisten/ muslimien synnytyskoneiden toiminta on hillittävä niin, että näiden väkimäärä ei lisäänny exponentiaalisesti vaan että syntyvyys jää alle 2 per synnytyskone. Mutta tämä syntyvyysprobleema, jos ja kun se ei itsestään ratkea, niin sen aika koittaa sitten myöhemmin. Eikä tämä välttämättä vaadi muuta kuin kaiken sossutukien katkaisemista näiltä, jolloin muukin osa mamujen toiminnasta tervehtyy pikkuhiljaa, tai muuttavat pois Suomesta antoisampiin isäntäyhteiskuntiin.
  
  11. joulukuuta 2008 8:40:37

Nimi : rähmis
  
Viesti : "Niin varmaan. Hyysärikin on avoin media tuohon verrattuna."

Totta. Toisaalta, vertailkaapa Hesarin keskustelujen moderointilinjaa tänään ja vuosi pari sitten.

Jos ennen sain hyvässä lykyssä yhden kymmenestä viestistä moderoinnin läpi, tänään seulan läpäisee poikkeuksetta yhdeksän viestiä kymmenestä.

En ole lieventänyt käyttämiäni sanamuotoja ja Paavo H:kin taitaa olla vielä talossa, joten muutoksen on johduttava Hommasta.
  
  11. joulukuuta 2008 8:44:34

Nimi : jellona
  
Viesti : Huippuosaajan ja tulevan eläkepomminpurkajan työhakemus.

Olen noin 20-30 vuotias afrosuomalainen ammattiosaaja. Koulutukseltani olen huippuosaaja.
Kouluni kävin savimajassa, varusmiespalvelut suoritin heimosodissa.

Työkokemus, puskissa piileskely, pakolaiskeskuksessa löhöily.

Osaaminen ja taidot, osaan pelata nappia ja heiluttaa rasistikorttia sekä lukea hieroglyfejä.

Palkkatoive 2600€/kk + sosiaalituet.

t. isuufh mkfwef, maahanmuuttokeskus
  
  11. joulukuuta 2008 8:53:43

Nimi : jukkaaakula
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Facebook on äärimuslimien seuraava kohde:

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/43810-facebook-ja-youtube-aarimuslimien-tahtaimessa

Katso myös kommentti.
  
  11. joulukuuta 2008 8:55:22

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Aamulla to 11.12.2008 kuului radiouutissa kummia. Eduskunta ei ole hyväksymässä ehdotusta uudeksi ulkomaalaislaiksi. Se on kuulemma
liberaalimpi kuin EU edellyttää.

Siis homma on todella nousussa.

Toinen uutinen oli Suomeen saapuvien lapsiturvapaikanhakijoiden määrän lisääntyminen. Tämä porsaanreikä on saatata tukittua. Tänä vuonna lapsiankkureita tuli uutisen mukaan 500. Mitä ensi vuonna? Tulijoiden määrä voisi helposti kymmenkertaistua ensi vuonna, jos lapsiankkuruus toimii. Suomi ei voi ottaa vuosittain vastaan esimerkiksi 50.000 lasta Afrikasta.


Tällä hetkellä riittää, että kehitysmaissa lapsen omaiset tai muut henkilöt ostavat lapselle lentolipun Suomeen.

Näin helppoa ei saa siirtolaisuuskäytäntöjen ohittaminen olla. Kun lapsi on saatu Suomeen alkaa tietysti perheen yhdistäminen.

Lapsipakolaisuus haisee! Suomeen saapuville lentoyhtiöille tulee asettaa taloudellisia seuraamuksia, jos ne kuljettavat alaikäisiä ilman huoltajia Suomeen hakemaan turvapaikkaa. Näin saadaan pakolaisvirta tyrehdytettyä jo lähtömaahan.

Entä mitä tehdään, jos Helsinki-Vantaa kentälle tulee somalilapsi Lontoosta. Jos hän hakee turvapaikkaa, niin heti palautus Lontooseen. Jos häntä odottaa sukulaisia ja lapsen sanotaan tulevan vierailulle Suomeen, niin silloin sukulaiset tulee asettaa vastuuseen lapsen kaikista elatuskuluista ja yhteiskunnalle aiheutuvista menoista tämän täysi-ikäisyyteen saakka, jos lapsi yhtäkkiä ilmoittaakin olevansa turvapaikkaa vailla. Ehkä jotain tuon suuntaista.Ankkurilapsiongelmatiikkaa kannattaisi miettiä ja ryhtyä viemään eteenpäin.
  
  11. joulukuuta 2008 9:12:16

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Huomenta kaikille!
Olemme saaneet apua tähän kampanjointiin yllättävältä taholta:
- sähköpostiini ilmestyi yöllä erittäin asiallisesti kirjoitettu englanninkielinen lehdistötiedote uudesta ulkomaalaislaista, sen seurauksista ja tästä adressista. Kirjoittaja, ammatiltaan toimittaja, haluaa pysyä anonyyminä, koska omin sanoinsa "toimii alalla ja on ammattikuntaansa riivaavaan sokeuteen ja älylliseen epärehellisyyteen lopen kyllästynyt".
- toisessa meilissä oli vastaavanlainen kirjoitus sekä linkit useimpiin merkittäviin eurooppalaisiin lehtiin. Tämän kirjoittajan motiivit olivat suunnilleen samansuuntaiset.
- erään suurilevikkisen, etelä-Suomessa pääkonttoria pitävän valtalehden (voitte sitten joulunpyhinä arvailla mikä), toimittaja (joka myös yllättäen haluaa pysyä nimettömänä) soitti aamulla, ja kertoi, kuinka kyseisen lehden toimituksessa vallitsee "tappiomieliala" ja "syvä pettymys" adressin saaman suuren suosion vuoksi. Halusi vielä kertoa, etteivät kaikki ko. median toimittajat suinkaan ole adressia vastaan ja jonkin asian puolella.
- suuri suomalainen tutkimustoimisto otti yhteyttä. Suunnittelevat mielipidegallupia adressin aihepiiristä. Yhdessä tuossa jo pohdimme napakkaa ja olennaiseen paneutuvaa gallupkyselyä. Toivottavasti saavat sen myytyä johonkin suurilevikkiseen lehteen. Ehdotin empimättä ainoata todellista suomalaista tiedonvälittäjää, Aamulehteä.

Nyt mennään ns. isoilla!

Muistakaa tänään soitella niitä kunnallispoliitikkoja yms. kylän päämiehiä läpi.
  
  11. joulukuuta 2008 9:12:54

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hesarin Lex-Thors keskustelusta, osaako joku sanoa pitääkö seuraava paikkansa:

"
Eipä kiinnostanut Perussuomalaisia kesäkuussa
Texas | 11.12.2008 0:00

Lakiehdotus on jätetty 12.6 käsittelyyn ja ollut eduskunnan sivuilla luettavissa kesäkuusta lähtien- miksi kaikki heräävät vasta nyt?

Tarvitaanko aina joku media kuten nyt AL tai HS tuomaan asia esille? Missä on oma aktiivisuutenne?

Timo Soiniakaan ei näytä kiinnostaneen tämän lain lähetekeskustelua, oli poissa silloin täysistunnnosta sekä 12.6 että 16.6 jolloin oli tuo lähetekeskustelu:

http://www.eduskunta.fi/valtiopaivaasia t/he+86/2008 "
  
  11. joulukuuta 2008 9:18:43

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Minulla on loistavia uutisia:

Vuosia kestäneen AP-areenassa kestäneen "nettirassistin" urani aikana olen nyt pystynyt avaamaan suomen sijoittajayhteisön silmät monikulttuurisuuden turmiollisuuden suhteen eräiden muiden avustaessa (Old Fly, Stephen Fuhcs, Henkka). Jopa vuosi pari sitten suuri vastaväittäjäni nimimerkki "Talkkari", joka on ilmeisesti erittäin varakas mies ja jolla on afrikkalainen vaimo, suhtautuu nykyään suopeasti asiaamme.Tämä on vain jäävuoren huippu. Halla-aho muodostui heti suureksi hitiksi palstallamme. Onhan siis sijoittajilla perspektiiviä pitemmänkin aikavälin skenaarioille, joihin sijoituksetkin siis yleensä pitää perustaa. Se luo otollisen alustan holtittoman maahanmuuton ja "monikulttuurin" turmiollisuudelle ymmärtämiselle niin reaalielämään kuin jopa sijoituksiinkin.AP-palstahan on ollut yli 10 vuotta Suomen suosituimpia keskutelupalstoja ihan noin yleiselläkin tasolla, sijoitusasiat ovat vain huomattava vähemmistö palstan keskusteluista. Ja voisi epäillä, että AP-palstaaa lukevat ovat ikäänkuin yhteiskunnan vihreämmällä puolella jota lukuisat päättäjätkin lukevat tai ovat kirjoittaneet sinne nimimerkeillään. Olemme siis onnistuneet kääntämään monen yhteiskunnan päättäjän mielipiteet ja muidenkin päät "monikulttuuri" asian suhteen! Itse olen uupumatta monien bännien jälkeenkin sitkeästi toiminut asiamme puolesta jo 10 vuotta AP-palstalla.Ylipäätään tietty ansio kuuluu AP-paltalle Jussin nyt pinnallepääsyn kuten esim. tämän viimeisimmän ilmentymän eli Thorsin vastaisen adressin hyökyaallon omaiseen voittokulkuun
  
  11. joulukuuta 2008 9:19:58


guestbook © freebok.net