13.12.2008: Hyvät lukijat! Pyydän kaikkia toistaiseksi pidättymään rahallisen ja lainopillisen avun tarjoamisesta. Arvostan suuresti auttamisvalmiuttanne, ja saatan vielä joutua siihen vetoamaankin, mutta tällä hetkellä kaikki aikani menee sähköposteihinne vastaamiseen. Kiitos!

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista
Homma-forum


Pääsivu Viestit 106351-106375

Nimi : Akateeminen ajattelija
Kotisivu : h
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mistähän muuten johtuu, että tämä muslimimaiden väestöliikehdintä Eurooppaan on nimenomaan Suomeen, Ruotsiin ja Tanskaan päin, eikä logistisesti helpommin tavoitettavaan Itä-Eurooppaan, ml. Baltian maat? Siellähän työmarkkinoilla on helpompi työllistyä hanttihommilla, matalapalkkatyöllä ja pimeälläkin työllä kuin hyysääväässä Pohjolassa. Uskaltaako kukaan sanoa ääneen vastausta kysymykseeni?
  
  11. joulukuuta 2008 0:06:26

Nimi : xdf
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Jaahas, Sotta-Sepikin koettaa kalastella sameissa vesissä:

http://www.adressit.com/eroa-astrid-thors
  
  11. joulukuuta 2008 0:07:42

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Meidän perheeseen ei tule yhtään Me Naiset lehteä. Ei ikinä.
  
  11. joulukuuta 2008 0:08:01

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Erilaisten kulttuurien saattaminen yhteen on vähän kuin parisuhde."

Aivan. Eli jos huomataan että se ei lainkaan toimi, ja saadaan kärsiä väkivallasta, sikailusta ja kusetuksista, niin tietenkin hommataan monikulttuuriseen tapaan vielä toinenkin samanlainen puoliso.

Tai sitten ei...?
  
  11. joulukuuta 2008 0:08:38

Nimi : reino
  
Viesti : VMJ: "Mielestäni tämän Homman henkilöityminen ei edistä itse asiaa, vaan voi olla jopa haitaksi sille".

Tota noin. Henkilöityminenhän on se tilanne, joka meillä on nyt. Eli Jussi on käytännössä ainoa, joka on omalla nimellään ja naamallaan julkisuudessa. Tämä on homman kannalta vähän huono asia.

Optimaalinen tilanne olisi se, että homma materialisoituisi jatkuvana virtana ihan tavallisia perheenisiä ja -äitejä, jotka ovat todellakin aivan perusvirtasia, joissa ei paljon puhumista ole.

Tämän adressin osalta ei ole oleellista, puhutaanko sen tekijästä vai aidan seipäästä, kunhan se adressi vain saa julkisuutta valtamediassa. NYT. Pian.

Valiokuntakäsittely kuulemma perjantaina. Ja silloin selvinnee jatko, eli ilmeisesti varsinaisen eduskuntaäänestyksen päivä.

(Ja Sepi sitten ratkaisikin kaikkien puolesta sen ongelman, että kannattaako tässä ruveta suureen ääneen vaatimaan Thorsin eroa vai ei. Kiitti vaan vitusti, Sepi.)
  
  11. joulukuuta 2008 0:09:29

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Erilaisten kulttuurien saattaminen yhteen on vähän kuin parisuhde."

Aivan. Eli jos huomataan että se ei lainkaan toimi, ja saadaan kärsiä väkivallasta, sikailusta ja kusetuksista, niin tietenkin hommataan monikulttuuriseen tapaan vielä toinenkin samanlainen puoliso.

Tai sitten ei...?
  
  11. joulukuuta 2008 0:09:38

Nimi : Sakari Nora
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Onko kenelläkään pääkaupunkiseudulla Welholta nettiä? Pitäisi päivän nuivuudet päivitellä mutten saa FTP-yhteyttä.
  
  11. joulukuuta 2008 0:29:07

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Olisipa herkullista nähdä Brax, Sinnemäki ja Tynkkynen triumviraattina puheenjohtamassa Vihreitä ...
  
  11. joulukuuta 2008 0:29:10

Nimi : dothefake
  
Viesti : Kaikki kunnia Timo Soinille ja PerusS:lle, mutta tulipa mieleen, että jos alle kahden vuorokauden saa 8000+ ääntä, niin mikäpä olisi oman puolueen esteenä, jos sellaisen joku kellariinsa haluaisi. Peruskreivit hehe....
  
  11. joulukuuta 2008 0:29:14

Nimi : Stene
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Aikamoista tekstiä on lehet menny kirjottelemaan. Hyvin oot Jussi kestäny ne, jatka samaan malliin ja kohta viheriäiset luovuttaa, onhan ne kerta toisensa jälkeen menneet vaan epätoivosemmiksi tuodessaan esiin nuita väitteitä :)
  
  11. joulukuuta 2008 0:29:34

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : reino:
Tota noin. Henkilöityminenhän on se tilanne, joka meillä on nyt. Eli Jussi on käytännössä ainoa, joka on omalla nimellään ja naamallaan julkisuudessa. Tämä on homman kannalta vähän huono asia.

Totta. Mutta kun katsoo Jussin saamaa sontamäärrää, ei yhtään ihmetytä se, miksi niin harva meistä uskaltaa seistä maalitauluna näissä monikulttuurin kovapanosammunnoissa.

Nostan edelleen hattua ja kumarran syvään kaikille Teille, jotka uskallatte tulla omalla nimellä esiin. Minä en voi - enkä välttämättä uskaltaisikaan.

Tästä päästään sitten pienen aasinsillan kautta siihen, että Mäki-Keitelän adressi on osoittanut sen piilevän voiman mikä Suomen kansassa kuitenkin on. Juha Mäki-Keitelä muuten asettui tässä viereiseksi Jussin viereen uudeksi maalitauluksi, rohkea veto - minä kunnioitan.

Optimaalinen tilanne olisi se, että homma materialisoituisi jatkuvana virtana ihan tavallisia perheenisiä ja -äitejä, jotka ovat todellakin aivan perusvirtasia, joissa ei paljon puhumista ole.[/i9

Mielellään niin, että poliittiset raja-aidat unohdettaisiin tässä asiassa. Tämä laki tulee mahdollisesti toteuessaan koskettamaan kaikkein ikävimmin tavallisia duunareita - köyhiä, sairaita ja todellisia suomalaisia avuntarvitsijoita mitenkään unohtamatta. Astridin ekologinen jalanjälki on onnistuessaan sitä luokkaa, että Suomelle voi jättää hyvästit kansallisvaltiona ja suomalaisille kansana.

Tämän adressin osalta ei ole oleellista, puhutaanko sen tekijästä vai aidan seipäästä, kunhan se adressi vain saa julkisuutta valtamediassa. NYT. Pian.

Olen tasan samaa mieltä.[i](Ja Sepi sitten ratkaisikin kaikkien puolesta sen ongelman, että kannattaako tässä ruveta suureen ääneen vaatimaan Thorsin eroa vai ei. Kiitti vaan vitusti, Sepi.)


Tämä pisti ajattelemaan, että pitäiskö minun(kin) - noin pers´kohtaisesti - hieman rauhoittua omissa kirjoituksissanikin...

Tiedät(te) kyllä mitä tarkoitan...

  
  11. joulukuuta 2008 0:38:43

Nimi : Miika
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tällä hetkellä andressiin näkyy lisääntyvän säännöllisesti pelkkiä sabotaasinimiä ja tunnettuja natseja. Ei tollo vaan taida tajuta, että kyllä IP-osoite voidaan helposti jäljittää. Voisi mielestäni olla rikosilmoituksen paikka sillä sen verran törkeästi siinä sabotoidaan kansalaisten sanavapautta. Katsellaan nyt, miten jatkuu.
  
  11. joulukuuta 2008 0:48:16

Nimi : PK
  
Viesti : Sakari, minulla on Welhon yhteys. En ole mitään muita palveluja welholta käyttänyt, mutta koitin juuri ottaa tunnukset, muttei onnistunut.
  
  11. joulukuuta 2008 0:49:45

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : Äh - kämmennystä.

Olen siis tasan samaa mieltä tuosta adressista kuin reiskakin.
  
  11. joulukuuta 2008 0:51:21

Nimi : Ullanlinna
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Olen tässä lueskellut Jussin tuotantoa kronologisessa järjestyksessä läpi. Huomasin juuri, että kirjoitusten pdf-versiot poikkeavat html-teksteistä. Esim. "Muhamettilaisen musta aukko"-kirjoituksen pdf:stä puuttuu pari herkullista kappaletta! Täytynee olla tarkkana jatkossa...
  
  11. joulukuuta 2008 0:57:34

Nimi : reino
  
Viesti : Miika, voitko ottaa Baldur von Schirachin IP:n talteen. Mun tarttis laittaa sille meiliä, että mulla on sen ratsastussaappaat tallessa, kun se unohti ne tänne viimeks.
  
  11. joulukuuta 2008 0:57:45

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen pahoillani jankkauksesta, mutta jo nyt, siis ennen lain eduskuntakäsittelyä, tulee saada istuvien eli lain sisällöstä päättävien kansanedustajien kirjalliset kannat näkyviin. Jos kantaa ei ole tai se on jotain epämääräistä päästäisen vikinää, niin se kansanedustaja kirjautuu luokkaan Paskahousut.

Olisi hyvä saada julkisuuteen esim. näitä Kokoomuksen kansanedustajia, jotka selittävät ympäripyöreitä hallitusyhteistyöstä tai direktiiveistä.

Katsotaan sitten vaaleissa mikä Paskahousujen ja kantaa ottaneiden kannatus ihan äänestyskopissa. Eduskuntavaaleihin ei ole pitkä aika.

Eikö tämä ole demokratiaa puhtaimmillaan?

Minun mielestäni on kansalaisvelvollisuus, että joka ikisen suomalaisen, jota tämä asia huolestuttaa, tulee laittaa kysely/kysely/tiedustelu oman alueensa kansanedustajalle.
  
  11. joulukuuta 2008 0:58:40

Nimi : Hello Engerland!
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Nimimerkille Heja Sverige,

Otin vapauden kääntää tekstisi englanniksi ja tein siihen pieniä muutoksia. Muokatkaa vapaasti, korjatkaa kielivirheitä, lähetelkää ulkomaisiin uutistoimistoihin, kääntäkää eteenpäin, mitä vain parhaaksi näette.

Finlands new immigration policy bill could open a back door to the EU

(HELSINKI) In Finland, the new legislation bill by the minister of immigration Astrid Thors, has encountered a mixed reception in the finnish parliament on wednesday. Finnish newspaper Aamulehti published an article about the bill which has been prepared in an unusual secrecy, which could lead to the most liberal immigration policy in Europe if voted through. Finlands most profilic critic on the states immigration policy, Jussi Halla-aho, also a member of municipal council of Helsinki wrote in his blog that the outcome of the bill could make it impossible to deport those asylum seekers who don't fit the definition or have engaged in criminal activities.

The bill raises the question of a back door for illegal immigration to the European Union. If passed as such, the bill would allow asylum seekers to enter Finland in very loosely defined bases.

Unto Valpas, a representative of the committee of administration expressed his concern on the bill in Aamulehti's interview, stating that Finland cannot become a gateway of illegal immigration in to the EU.

The bill has raised opinions in the finnish blogosphere, mainly due to its secrecy. After Aamulehti broke the silence, concerned bloggers voiced themselves. The circulation about the subject on various discussion forums led to an online petition demanding that the bill to be reconsidered. It has been signed by over 8000 people in just two days. The silence regarding the bill by the biggest newspapers of Finland such as Helsingin Sanomat has raised questions about sensitive nature of the subject, and the tendency to political correctness on such matters, reminiscent of the days of Finlandization.


  
  11. joulukuuta 2008 1:04:14

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Octavius:
Minä näen tässä pienen kansalaisvaikuttamisen paikan suoran ultimatumin kautta.

Jos lähetät kansanedustajallesi viestin, että - jumankauta juu nääs - jos menet ja lähdet Astridin (tai Minervan) kelkkaan, se oli viimeinen kerta kun sua - saatana - äänestin (perkele!), niin eiköhän se hetken mieti.

Jos ei - se kansanedustajasi - satu olemaan Astrid tai Minerva.
  
  11. joulukuuta 2008 1:06:59

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Omat korjaukseni:

Finland's new immigration policy bill could open a back door to the EU

(HELSINKI) In Finland, the new legislation bill by the minister of immigration Astrid Thors, has encountered a mixed reception in the Finnish parliament on wednesday. The newspaper Aamulehti published an article about the bill that has been prepared in an unusual secrecy, which could lead to the most liberal immigration policy in Europe if passed. Finland's best-known critic of immigration policy, Jussi Halla-aho, also a member of the municipal council of Helsinki wrote in his blog that the bill could make it impossible to deport those asylum seekers who are not eligible for refugee status or have commited serious crimes.

The bill threatens to become of a back door for illegal immigration to the European Union. If passed as such, the bill would allow asylum seekers to remain in Finland and the EU on highly dubious grounds.

Unto Valpas, a representative of the committee of administration expressed his concern over the bill in Aamulehti's interview, stating that Finland will not be allowed become a gateway of illegal immigration into the EU.

The bill has raised opinions in the finnish blogosphere, mainly due to its secrecy. After Aamulehti broke the silence, concerned bloggers voiced themselves. The circulation about the subject on various discussion forums led to an online petition demanding that the bill to be reconsidered. It has been signed by over 8000 people in just two days. The silence regarding the bill by the biggest newspapers of Finland such as Helsingin Sanomat has raised questions about sensitive nature of the subject, and the tendency to political correctness on such matters, reminiscent of the days of Finlandization.
  
  11. joulukuuta 2008 1:15:53

Nimi : far angst
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Jääneekö Lex ”Finne Betalar” torppaaminen aikakirjoihin ensimmäisenä reaalinäyttönä netin voimasta Suomen kansalaisyhteiskunnassa? Nettiyhteisö (netsiyhteisö?) on nyt näyttänyt voimansa niin, että se on Arkadianmäelläkin huomattu. Ja paremmin huomataan, kun edustaja kerrallaan seurataan äänestymiskäyttäytymistä, kirjataan se ja muistutetaan äänestäjiä siitä aina vaalien alla. Ulkomaalaislain muutos on niin tärkeä kohtalonkysymys Suomelle, että se toimii koetinkivenä kunkin yksittäisen kansanedustajan teolle ja motiiveille. Siksi sitä ei pidäkään päästää unohtumaan kun seuraavan kerran ollaan vaaliuurnilla.

Tämä prosessi näytti myös täysin selvästi, minkälaisessa tietopimennossa meitä on pidetty. Vain Aamulehti julkaisi jutun asiasta ja muu media joutui tekemään juttujaan vasta kun netissä oli noussut meteli. Halveksuttavaa ja kuvottavaa käyttäytymistä medialta, joka kyllä hurskaasti puhuu sananvapaudesta ja tiedottamisen vastuustakin. Vasta tämä meneillään oleva prosessi todella näytti toteen miten orwelliläisessä tiedotuspimennossa elämmekään. Hävetkää, kaikki valtalehdet!

Ihmettelen kyllä, että miksi vasta nyt asiasta nousee meteli. Miksi perussuomalaiset konsulit eivät valvoneet lain valmistelua jo helmikuusta alkaen? Yksi tiedotusvastuunsa tunteva sanomalehti ja yksi kansalaisvastuuta kantava perheenisä sai enemmän aikaan kuin persujen eduskuntaryhmä.

Miksi näin?
  
  11. joulukuuta 2008 1:18:20

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Tuohon näkyi jääneen vielä alkeellisia mokia, kuten pienellä kirjoitettu "wednesday". Käyköö joku muu tiheämmällä kammalla läpi.
  
  11. joulukuuta 2008 1:19:09

Nimi : DuPont
  
Viesti : Futuristi: "Olisipa herkullista nähdä Brax, Sinnemäki ja Tynkkynen triumviraattina puheenjohtamassa Vihreitä ..."

...Näetkö jotain vaihtoehtoa tuolle tulevaisuudenkuvalle?

Kyllä siellä älyllistä potentiaalia on, mutta nämä Soininvaarat tms. ovat vähemmistössä, Sinnemäet enemmistössä.

  
  11. joulukuuta 2008 1:19:20

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Versio 2.0:

Finlands new immigration policy bill could open a back door to the EU

(HELSINKI) In Finland, the new legislation bill by the Minister of Immigration Astrid Thors has encountered a mixed reception in the Finnish Parliament on its introduction on Wednesday. The Finnish newspaper Aamulehti published an article about the bill, which has been prepared in an unusual secrecy and could lead to the most liberal immigration policy in Europe if voted through. Finlands most noted critic on the state's immigration policy, Jussi Halla-aho, also a newly-elected member of the municipal council of Helsinki, wrote in his blog that the outcome of the bill could make it impossible to deport those asylum seekers who don't meet the definition or have engaged in criminal activities.

The bill might have the effect of opening a back door for illegal immigration to the European Union. If passed as such, the bill would allow asylum seekers to enter Finland on very loosely defined bases.

Unto Valpas, a representative of the committee of administration, expressed his concern on the bill in Aamulehti's interview, stating that Finland cannot become a gateway of illegal immigration into the EU.

The bill has raised a considerable amount of discussion in the Finnish blogosphere, mainly due to its secrecy. After Aamulehti broke the silence, concerned bloggers have let their voices be heard. The word of mouth about the subject on various discussion forums led to an online petition demanding that the bill to be reconsidered. It has been signed by over 8000 people in just two days. The silence regarding the bill by the biggest newspapers of Finland, such as Helsingin Sanomat, has raised questions about the sensitive nature of the subject and the tendency to political correctness on such matters, reminiscent of the days of Finlandization in the 1960s and '70s.


Voi edelleen parannella, yllä olevassa versiossa korjattu lähinnä pilkutusta ja muutamia sanavalintoja.
  
  11. joulukuuta 2008 1:20:10

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : far angst:
Tämä prosessi näytti myös täysin selvästi, minkälaisessa tietopimennossa meitä on pidetty.

Kirjoitin samasta asiasta hetki sitten sananvapausfoorumilla.

Tämä tapaus osoittaa sen, että on - nimenomaan sananvapauden kannalta - ensiarvoisen tärkeää seurata päättäjiä ja etenkin sitä mistä eduskunta kulloinkin keskustelee. Olisikohan aika luoda jonkilainen Politics Watch in Finland?

(Liittykää, osallistukaa - sananvapaus on kaikkien arvojemme perusta.)

http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/forum/index.php/topic,41.msg178.html#msg178
  
  11. joulukuuta 2008 1:24:54


guestbook © freebok.net