8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 106301-106325

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : H.Holappa!

Onko tuo tyyppi tosiaan, tosissaan? Meinaan että moisia kiljuskinejä ois kunnia suorastaan... Opettaa oikealle tielle. Mestarin tielle. Kanatarhuri Himmlerin sanoja lainatakseni so oder so
  
  10. joulukuuta 2008 22:37:39

Nimi : DuPont
Kotisivu : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200812108751304_ul.shtml
  
Viesti : Löytyykös muuten tuota alkuperäisuutista, itse en näytä löytävän muuta kuin vuoden takaisen artikkelin Daily Mailista?
  
  10. joulukuuta 2008 22:40:51

Nimi : jj
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Miten mielestänne sopii yhteen vaatia Suomeen löysää ulkomaalaislakia, tehden siitä avoimen väylän EU:iin ja samalla vastustaa ankarasti ihmiskauppaa?
  
  10. joulukuuta 2008 22:41:05

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Suomessakin koetaan eräillä tahoilla nyt tarpeelliseksi luoda...
...muslimivastaista ilmapiiriä."

No helevetti, jo on aikakin. Ei nimittäin näy eikä kuulu. Ja sanotaan nyt ihan suoraan kiertelemättä ja kaartelematta: ne on ne liskot! Eiksje?

"Halla-aho on sopiva sitä herättämään. Tässä on hänen hyötyfunktionsa."

Halla-aho vastustaa ennen kaikkea kyseisen ryhmän laadullisia määreitä, joita myös on muissa ihmisryhmissä. Se taas on todellista, että nuo määreet korostuvat tuon uskontokunnan muuttovirrassa ja sen edustajissa. Muslimitataareita kohtaan hänellä ei skismaa ole. Senkin tietäisit, jos olisit hänen kirjoituksiaan lukenut.

"Hän on vaaraton, vallanpitäjien kannalta jopa hyödyllinen."

Jep. Vähän kuin sanoisi Aatu-setää sionistiksi.
  
  10. joulukuuta 2008 22:42:52

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ehkä suomalaiset sitten oppii kun ensimmäiset elintaso "käymässä vaan" asukit, soutaa suomenlahdella siljan perässä ritsat kädessä :D
  
  10. joulukuuta 2008 22:44:28

Nimi : Breini
Kotisivu : BC:n blogi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : jj: Olisiko yhtä fiksua kuin demonisoida suomalaismiesten ja thainaisten avioliitot "usein eroon päätyvinä lumeavioliittoina, joiden pääasiallinen tarkoitus on thainaisten tulo maahan", samaan aikaan kun hehkutetaan monikulttuurin ihanaa ilosanomaa käyttäen esimerkkeinä suomalaisen naisen ja afrikkalaisen miehen avioliittoja?
  
  10. joulukuuta 2008 22:45:12

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Kirjoitit: "Mäki-Ketelälle (tyhmä) kysymys: jos paikka Arkadianmäellä kiinnostaa niin hässäkän jälkeen haastattelu lehteen kirjallisen sopimuksen edellyttämällä tavalla ja olet siellä"

Näin kai se menisi, mutta ei se ole meikäläisen intresseissä se sirkus.

Tai mistä sitä tietää, ties vaikka itse Suuri Mestari puhuisi minulle(-kin) unessa ja jo aamulla marssisin hänen zombie-armeijassaan!

Kiitos tsemppauksesta, sitä tarvitaan. Aika raskas päivä kieltämättä kyllä ollut
  
  10. joulukuuta 2008 22:49:11

Nimi : Keijo
  
Viesti : J. Mäki-Ketelä

Te olette hieno mies ja teillä on suuri peenis. Jatkakaa samaan malliin.
  
  10. joulukuuta 2008 22:51:07

Nimi : AIP
  
Viesti : Ilta-lehdykkä: "Opettajat ovat haluttomia kertomaan natsi-Saksan kansallissosialistien hirmuteoista, sillä he pelkäävät järkyttävänsä oppilaita, joiden uskoon holokaustin kieltäminen kuuluu. Holokaustin käsittelemisen pelätään herättävän muslimioppilaissa juutalais- tai Israelin-vastaisia reaktioita."

Mielenkiintoista. Tuliko islamistakin nyt uuden sopimuksen/direktiivin/mikäseoli (se Turkkia lempeästi kohdellut vähättelyn kriminalisointiproopuska) myötä ajatusrikos? Vai onnistutaanko ratifiointiprosessissa vielä rajaamaan tietyn uskontokunnan tietynlainen kulttuuriin ominaispiirteenomaisesti kuuluva vähättelytoiminta sen ulkopuolelle?
  
  10. joulukuuta 2008 22:53:09

Nimi : Leopold
  
Viesti : ElinaElina: "Hesarin Thors-keskustelusta bongasin:
"Rkp:tä ohjaa asiassa
kielipolitiikka | 10.12.2008 22:07
Todellinen syy, jota suomenkielinen kansanosa ei tiedä, sille miksi RKP haluaa Suomeen mahdollisimman löyhän ulkomaalaislain, ei liity maahanmuuttajiin vaan ruotsin kielen asemaan.

Suomenruotsalaiset tahot ovat vuonna 2006 Virossa pidetyssä kokouksessa sopineet (tästä uutisoi aikanaan Hbl), että yhdeksi keskeiseksi strategiaksi ruotsin kielen aseman säilyttämisessä otetaan maahanmuuttajien "hyväksikäyttö".

Tämä tarkoittaa sitä, että Suomeen pitää saada maahanmuuttajia, heidät pyritään sijoittamaan kaksikielisiin kuntiin ja tämän jälkeen suomenruotsalaiset tahot jakavat stipendejä yms. maahanmuuttajille, jotta maahanmuuttajat mm. opiskelisivat, ei vain ruotsia, vaan ruotsinkielisissä oppilaitoksissa. Näin heidät ostettaisiin rahalla (jota suomenruotsalaisilla tahoilla riittää) nykyisen ruotsin kielen aseman kannattajiksi.""


Laitoinkin jo Hesarin palstalle kysymyksen, mutta sattuuko kenelläkään olemaan lisätietoa tästä asiasta? Moisten väitteiden esittäminen ilman todisteitahan on aivan yhtä tyhjän kanssa, mutta sen verran mehukkaasta detaljista on kyse ettei sitä viitsi sivuuttaakaan.
  
  10. joulukuuta 2008 22:57:13

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : On surullista nähdä, kuinka "maan äidin" lahjakkainta tytärtä irvitään ja joissakin tapauksissa jopa sananvapauteen vedoten.

Nainen, joka salakuljettaa nuuskaa, ei voi olla täysin paha.

Minulla on hyvä beduiiniystävä, joka työskentelee kunniakkaassa matkustusmukavuuteen liittyvässä tehtävässä.

Kun kerroin hänelle Thorsin aloitteen kohtalosta, suuret kyynelkarpalot ilmaantuivat tämän muutoin niin karskinoloisen miehen kyynelkanaviin. Samalla ne oudolla tavalla valaisivat hänen asuntonsa rakkaita keräilykohteita, maamiinoja ja rypälepommeja, jotka hänen ystävänsä olivat lähettäneet Tshadista.

Vakuutin hänelle, että vaikka laki hyväksyttäisiinkin hän voi jatkaa keräilyharrastustaan viranomaisten estämättä.
  
  10. joulukuuta 2008 23:01:03

Nimi : VMJ
  
Viesti : On näköjään päässy Pravdan ihan ykkösuutiseksi tuo "Eduskunta pitää Thorsin ulkomaalaislakia liian lepsuna". Päivänä jolloin ensimmäinen suomalainen vastaanotti Nobelin rauhanpalkinnon...
  
  10. joulukuuta 2008 23:03:21

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "pohjimmiltaan kaikki uskonnot ovat rauhaa rakastavia"

...Voisiko tuo jatkua seuraavasti: Ja pohjimmainen tilanne on saavutettu silloin kun muut uskonnot on lakanneet olemasta...
  
  10. joulukuuta 2008 23:03:23

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
  
Viesti : Kuinkahan monelta ministeriltä toimittajat ovat viime vuosina kysyneet televisiossa aikovatko he erota? Mieleen tulee ainakin Rajamäki, Kanerva ja Wallin. Tämän päivän tv-uutislähetyksissä (YLE, MTV3, Nelonen) yksikään toimittaja ei edes vihjannut Tuija Braxin erosta, suorasta kysymyksestä nyt puhumattakaan. Luultavasti sama kainostelu toistuu kohta Astrid Thorsin kanssa, vaikka sekä poliitikot että toimittajat huomenna kaanonissa taivastelevat pitkään hiotun ulkomaalaislain huonoutta. Minkähän takia juuri näihin kahteen ministeriin sovelletaan mediassa täysin erilaisia sääntöjä?
  
  10. joulukuuta 2008 23:04:22

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Netsien avaruusohjelma on saanut aivan uuden käänteen Lex Asteroidin lähestyessä päämajaamme uhkaavalla tarkkuudella suoraan avaruuden pimennosta TÄYSIN yllättäen. Ilmeisestikkään yksikään pitkänmatkan sensorimme aurinkokuntamme laidalla ei pystynyt erottamaan tätä kohti meitä suuntautuvaa uhkaa. Onneksi kuitenkin Mäki-Ketelä johtaa Lex Asteroidin torpedoimiseen tähtäävää operaatiotamme! Kansakuntamme tulevaisuus on hänen harteillaan.


Jenkit ois ratkassu täänkin ydinpommeilla :/ hitto niil sentää on tyyliä.
  
  10. joulukuuta 2008 23:07:37

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : AIP

Viesti : Ilta-lehdykkä: "Opettajat ovat haluttomia kertomaan natsi-Saksan kansallissosialistien hirmuteoista, sillä he pelkäävät järkyttävänsä oppilaita, joiden uskoon holokaustin kieltäminen kuuluu. Holokaustin käsittelemisen pelätään herättävän muslimioppilaissa juutalais- tai Israelin-vastaisia reaktioita."

Mielenkiintoista. Tuliko islamistakin nyt uuden sopimuksen/direktiivin/mikäseoli (se Turkkia lempeästi kohdellut vähättelyn kriminalisointiproopuska) myötä ajatusrikos? Vai onnistutaanko ratifiointiprosessissa vielä rajaamaan tietyn uskontokunnan tietynlainen kulttuuriin ominaispiirteenomaisesti kuuluva vähättelytoiminta sen ulkopuolelle?

10. joulukuuta 2008 22:53:09
---------------------------------

Joo, tämä suvaitsevaisuus intoilu saa jo mitä ihmeellisimpiä piirteitä...Suorastaan sairaita.

Mikä tyhmyys tai tauti näitä ihmisiä riivaa kun historiakin alkaa olla jo kiellettyjen listalla?
Peloittaako heitä olla järkeviä ihan aikuisten oikeasti?
Miten mahtaa itsekunnioituksen laita heillä olla...?
  
  10. joulukuuta 2008 23:07:58

Nimi : Leopold
  
Viesti : Roope: "Kuinkahan monelta ministeriltä toimittajat ovat viime vuosina kysyneet televisiossa aikovatko he erota? Mieleen tulee ainakin Rajamäki, Kanerva ja Wallin."

Eikös Suvi Lindéniltäkin kysytty tätä?
  
  10. joulukuuta 2008 23:08:02

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Mielenkiintoinen havainto ihan näin mutupohjalta ja silmämääräisesti karkealla sihdillä todeten: ensimmäiset 5000 allekirjoitusta olivat suunnilleen 90% miehiä ja 10% naisia.

Suunnilleen noissa kohtia tapahtui käänne, ja tällä hetkellä tulevista allekirjoituksista naisten osuus lienee jo lähemmäs puolet.

Tästä voi tehdä monenlaisia tulkintoja. Itse tulkitsen asian niin, että sana naisten keskuudessa leviää ja kertoo, että tämä ei olekaan mikään kaljupäisten, hakaristiä heiluttelevien rasistien juttu.

Eikä tämä olekaan. Ihan järkevää keskustelua tässä käynnistellään, vaikka luetun ymmärtäminen kovin monelle "suvaitsevaisena" itseään pitävälle vaikeaa tuntuu olevankin. No, se on lähinnä heidän ongelmansa.

P.S. Keijo: aika pieni se on, mutta olen oppinut elämään asian kanssa
  
  10. joulukuuta 2008 23:08:37

Nimi : Heja Sverige!
  
Viesti : Jos joku nyt ihan tosissaan haluaa pistää postia menemään Tanskan, Ruotsin tai Norjan lehdistölle, niin väsäsin tällaisen räpellyksen, jonka saa pistää liikkeelle (en pysty takaamaan, että kirjoitus ei ole kielioppivirheetön...lisäksi en ole ihan varma kaikista faktoista, onko lakiehdotusta tosiaankin pistetty kasaan jo keväästä asti???). Englantia en taida niin hyvin, että kykenisin samaan in English, mutta onneksi Tanskassa ja Norjassa (jonne joku täällä halusi lähetellä postia) ymmärretään toista kotimaista...

I Finland har migrations- och Europaminister Astrid Thors lagförslag om revidering av utlänningslagen väckt omfattande motstånd. Enligt tidningen Aamulehti kommer utlänningslagen, ifall den accepteras av riksdagen, att bli Europas mest liberala. Den kända kritikern av Finlands invandringspolitik, Jussi Halla-aho, skriver i sin blogg att den ledande tanken i lagförslaget är att försvåra utvisning av sådana asylsökanden, som ansöker om asyl utan grund eller som har begått brott.

Halla-ahos oro är inte ogrundad, då det i lagförslaget föreslås att det ska vara möjligt att bevilja uppehållstillstånd även till dem som tidigare fått ett avslag, men som inte av tekniska skäl kan utvisas. Som tekniska skäl räknas t ex dåliga eller icke-existerande trafikförbindelser till sökandets hemland, avsaknandet av resedokument eller hemlandets ovilja att ta emot personen.

Unto Valpas, som är ledamot i förvaltningsutskottet, misstänker i Aamulehtis intervju att lagförslaget kan leda till att Finland, om lagförslaget röstas igenom i riksdagen, kommer att användas som genomgångsland till de övriga Unionsländerna.

En namninsamling som kräver att förslaget ska avstyrkas, har hittills skrivits under av nästan 8000 personer. Antalet betydande, då insamlingen har startat igår (den 9.12.) och kunskapen om dess existens har spridits mestadels i olika diskussionsforum, eftersom tidningar först idag rapporterade om saken på sina hemsidor.

På olika diskussionsforum uttrycker människor sitt missnöje med förslaget, men även med att media har hållit ovanligt tyst om ämnet. T ex tidningen Helsingin Sanomat, som anses vara den mest pålitliga av finska dagstidningar, har inte tagit upp saken på sin hemsida före idag, trots att lagförslaget har förberetts sen i våras.
  
  10. joulukuuta 2008 23:10:11

Nimi : tunkki
  
Viesti : Mösjoo Mäki-Ketelälle minimissäänkin hatunnosto täältä oulusta käsin!
  
  10. joulukuuta 2008 23:11:50

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taisi Thors lipsauttaa nyt jotain itselleen aika vaarallista. Uusi laki siis muutetaan niin, että se vastaa nykykäytäntöä.

Nykykäytäntö ei ole siis lakien mukainen. MOT.

On se nyt yksi suuri perkele, jos yksi kiiluvasilmäinen ministeri ja muutama virkamies tekee mitä tahtoo laista välittämättä. Eikö tuo ole virkamiehelle välittömän irtisanomisen syy?

Sisäministeri Holmlund, Kokoomus: eroilmoitus heti aamulla kansliapäällikkö Viljaselle, kiitos.

Ministeri Thors täytyy haastaa valtakunnanoikeuteen Suomen lakien tarkoituksellisesta rikkomisesta raskauttavin asiahaaroin, kun hän sitä kerran oikein lehtijutussa mainostaa.
  
  10. joulukuuta 2008 23:14:49

Nimi : Keijo
  
Viesti : HS:n keskustelusta poimittua
Meneekö kansanedustajat ihan halpaan? Nämä adressit ja "mielipideviestit" ovat tasan tarkkaan pikkujoukon organisoimia ja tarkkaan harkittuja.

Nyt pitäisi jonkin tutkijan selvittää moneltako koneelta tätä propagandaa syötettiin? Tuohon adressiin voi kirjautua vaikka miljoona kertaa keksityillä nimillä. Eikun puhelinluettelo käteen ja sitten "äänestämään". Ei vakuuta ollenkaan. Samoin nuo "mielipideviestit" olivat sarjatyönä suollettuja yhdenrivin tuotoksia.

Nyt voisi jokainen kansanedustaja ilmoittaa selkeästi lakiehdotukseen oman kantansa. Äänestäjä näkisi sitten tulevien "adressien" vaikutukset kuhunkin. Ja sen miten suoraselkäisesti edustaja mielipiteensä takana on.

Tämän tyyppisiä sähköisiä propagandahyökkäyksiä on tulevaisuudessa tulossa entistä enemmän. Nettilukutaitoa on pystyä erottamaan tahallinen manipulointi ja oikea mieleipiteenilmaisu.


Botti #124 ilmoittautuu palvelukseen..
  
  10. joulukuuta 2008 23:19:58

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Heh,tämä on hyvä:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200812098744447_ul.shtml
On se tosiaan perseestä että somppurosvot eivät enää saa rauhassa ilman häirintää harjoittaa ammattiaan!
Oliskohan tuossa pikkaisen asennevikaa sompulla?

  
  10. joulukuuta 2008 23:25:17

Nimi : Zngr
  
Viesti : Nettilukutaitoa on pystyä erottamaan tahallinen manipulointi ja oikea mieleipiteenilmaisu.

Ai "nettilukutaitoa", jos tuo ei ole trolli, niin sitten valitettavasti tuolta kirjoittajalta juuri puuttuu se. Sitäpaitsi veikkaan ettei ihan pelkkä addressi riittänyt tähän...
Olisikohan mahdollisesti tuhannet eduskuntaan lähteneet eri ihmisten lähettämätä sähköpostit, PS:n vaalimenestys, viime viikkojen runsas keskustelu mediassa...

Ähh, ei sittenkään, enintään 20 netsiä botteineen ja yksi väärännetty addressi. Näin se on.

go back 2 MuroBBS Mr. Internet Investigat0r
  
  10. joulukuuta 2008 23:25:40

Nimi : reino
  
Viesti : Kansalaisvaikuttaminen on kovassa nousussa!

Mutta ei jätetä hommaa puolitiehen, vaan painetaan päälle lopulliseen voittoon asti.

Mäki-Ketelä voisi vielä harkita niitä haastattelupyyntöjä. Tämä adresssi tarvitsee ehdottamasti KAIKEN julkisuuden, mitä se voi valtamediassa saada. (Vaikka yllättävän hyvin on tullut jo nyt, kun Pravdakin joutui taipumaan.) Sellainen "mikä saa ihan tavallisen perheenisän" -tyyppinen juttu olisi ihan hyvä.

Poliitikkojen vakuutteluja, että nyt kaikki korjataan hyväksi jälleen ei kannata uskoa, vaan tämä pitää viedä loppuun asti (adressin luovuttaminen ja siinä yhteydessä mielenosoitus).

Suurin vaara on se, että valiokunta tekee lakiehdotukseen nyt jotain kosmeettisia muutoksia, jonka jälkeen se hyväksytään (ja Thors vakuuttelee jotain, että joo suunnilleen nykytilaa vastaava), vaikka kukaan (eivät kansanedustajat emmekä me) ei tiedä, mitä siinä laissa loppujen lopuksi sanotaan.

Tavoite on oltava, että lakiesitys hylätään tai jätetään pöydälle (kertokaa joku tietävämpi, että miten nää oikeasti menee). Sen jälkeen maahanmuutosta käydään laaja , avoin ja demokraattinen kansalaiskeskustelu, jonka jälkeen otetaan työn alle maahanmuuttoon liittyvien lakien kokonaisuudistus.

Lisäksi vaadin:
- Thorsin ja toveri Viljasen on erottava
- valtion on ostettava kaikille adressin allekirjoittaneille uusi mersu
- totuuskomissio tutkimaan viimeisten 20 vuoden tapahtumat ja rankaisemaan syyllisiä

Jos nuo vaatimukset kuulostavat kovilta, niin huomautan, että jos tässä pitää mennä vaikeimman kautta, niin seuraavalla kierroksella vaatimuslistaan kuuluu muun muassa:
- monikulttuuri-ideologian julistaminen rikokseksi ihmiskuntaa vastaan
- kuolemanrangaistuksen palauttaminen tietyistä rikoksista myös rauhan aikana.

Noin muuten olen sitä mieltä, että voi olla myös hyvä asia, että tämä homma lähti etenemään niin kuin lähti, eli ei henkilöitynyt Jussiin vaan tuli mies Mansesta, kaupparatsu Kalevasta, adressin aloitti, sanasodan saatteleiksi.

Kansalaisdemokratia on todellakin kovassa nousussa. Tämä on varmasti yksi syy siihen, että homma herättää mediassa niin kovaa inhoa ja raivoa: täällähän ihan tavalliset ihmiset tekevät illman lupaa sellaisia asioita, jotka kuuluvat medialle ja poliitikoille. Mitä siitäkin tulisi, jos samanlainen toiminta leviäisi laajemminkin kansalaisten keskuuteen.
  
  10. joulukuuta 2008 23:27:41


guestbook © freebok.net