8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 106276-106300

Nimi : Alas Halla-aho!
Kotisivu : Henrik Holappa, aito nationalisti
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Jussi Halla-aho leikkii nyt kovasti martyyria ja valittaa kun lehdet kirjoittavat hänestä tuhmia ja vihreät naiset tekevät tutkintapyyntöjä. Mutta ei Halla-ahosta ole vallanpitäjiä uhkaamaan. Hänet on jo otettu erkkomedian armoihin, osaksi järjestelmää, ehkä tulevaisuudessa yhdeksi sen tukipylväistä. Suomessakin koetaan eräillä tahoilla nyt tarpeelliseksi luoda Israel-myönteistä ja muslimivastaista ilmapiiriä. Halla-aho on sopiva sitä herättämään. Tässä on hänen hyötyfunktionsa. Obaman myötä antiamerikkalaisuus muuttuu epämuodikkaaksi ja suomalaiset saadaan kypsytettyä NATO-myönteisiksi. Halla-aholle on valittu rooli tässäkin.

Halla-ahon täysi vastakohta on Henrik Holappa, todellisen mielipidevainon kohteeksi joutunut peloton nationalisti, joka on joutunut sekä systeemin että Suomen Sisun vihoihin. Hänen on ollut pakko lähteä maanpakoon. Halla-ahoa ei sen sijaan uhkaa mitään, koska Halla-aho ei uhkaa ketään. Hän on vaaraton, vallanpitäjien kannalta jopa hyödyllinen. Sama pätee Suomen Sisuun. Ne kanavoivat aidon kansallismielisen protestin harmittomaksi teekerhoiluksi.
  
  10. joulukuuta 2008 22:06:32

Nimi : svobo
  
Viesti : näyttää siltä, että kaikki arviot homman etääntymisnopeudesta tuntuvat menevän alakanttiin. esitän hypoteesin, että homma on itseasiassa jo irtautunut maan vetoiman piiristä ja se siksi näyttää etääntyvän maankamarasta jatkuvasti kiihtyvällä nopeudella.
  
  10. joulukuuta 2008 22:07:02

Nimi : Keijo
  
Viesti : Hei perkele. Mähän tajusin että mun kontakteista saattaa olla hyötyä. Voin pyytää paria tanskalaista ja norjalaista ystävää kirjoittamaan tanska/norjaksi tuonne.. pistäkää vaikka tähän suomeksi teksti niin käännän sen itse englanniksi heille.
  
  10. joulukuuta 2008 22:08:47

Nimi : Sami
Kotisivu : http://www.accelerando.org/_static/accelerando.html
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Accelerando!
  
  10. joulukuuta 2008 22:09:49

Nimi : HaH
  
Viesti : Mäki-Ketelä ja Halla-aho: Saatte varmasti kuulla siitä, ja Jussi on jo kuullutkin, että "miksette menneet siihen-ja-siihen-haastatteluun", mutta pitäkää linja, ja älkää menkö.

Tai jos menette, niin varmistakaa, että jutusta ei tule urpoa. Media ja Vastustaja haluaa henkilöidä Homman tiettyihin yksilöihin, ja siksi on hyvä vältellä mokomia julkisuuteen menemisiä, jos ei ole varmuutta aiheen käsittelytavasta.

Olemme Homman asialla, emme narsistisia valtaa tavoittelevia populisteja. (Tätä en siis sanonut edellä mainituille, vaan "uusille".)

On Hommalle parempi, että näymme ulospäin tuntemattomana populana, synkkänä vesimassana, joka tsunamiaaltoina yht'äkkiä lävähtää Mokulandian hiekkarannoille, joka nousee samean veden tulvana hukuttaen riisipellot ja bataattiviljelmät. (Kiinalaista Sotaopasta Veden kohdasta lainatakseni.) Mao Zedong toimi näin, ja hän voitti. Voittakaamme mekin, ja olkaamme tarjoamatta hyökkäyspintaa, poislukien tietysti provokatiiviset harkitut scripta-iskut ja sen sellaiset.

:D
  
  10. joulukuuta 2008 22:10:00

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Mitä, onko Kummeleissa uusi hahmo: Henrik Holappa??
  
  10. joulukuuta 2008 22:11:00

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hahhaa, Tuija "sähköinen äänestys ei voi mennä pieleen, scifiä on, tieteistarinaa" Brax syöttää alaisensa susille. Tätä on kyllä vaikea suvaita.
  
  10. joulukuuta 2008 22:11:23

Nimi : Keijo
  
Viesti : Hei perkele. Mähän tajusin että mun kontakteista saattaa olla hyötyä. Voin pyytää paria tanskalaista ja norjalaista ystävää kirjoittamaan tanska/norjaksi tuonne.. pistäkää vaikka tähän suomeksi teksti niin käännän sen itse englanniksi heille.
  
  10. joulukuuta 2008 22:12:18

Nimi : Breini
Kotisivu : BC:n blogi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Keijo: Halla-ahon uusin

Tuossa on esitetty tärkeimmät asiat, teksti sopii käännettäväksi melkein sellaisenaan.

Edelleenkin tahtoisin korostaa mahdollisesti ulkomaalaisiin medioihin päätyvässä tekstissä, että:

1. Toteutuessaan avokätinen ulkomaalaislaki ei vaikuta pelkästään Suomeen, vaan EU-jäsenyyden kautta koko Unioniin.
2. Suomessa valtamediat ovat pysyneet visusti hiljaa koko hommasta ennen 6.12.2008, jolloin poliittisesti sitoutumaton Aamulehti julkaisi uutisen. Kansalle ei siis ole kerrottu asiasta kuin aivan viime tingassa.
  
  10. joulukuuta 2008 22:14:43

Nimi : P
  
Viesti : "Viesti : Hahhaa, Tuija "sähköinen äänestys ei voi mennä pieleen, scifiä on, tieteistarinaa" Brax syöttää alaisensa susille. Tätä on kyllä vaikea suvaita."

TV:ssä "Barx" selitti, "että sähköinen äänestys oli ollut monen äänestäneen mielestä "positivinen kokemus". Joskin itse äänestämisen tarkoitus - äänestäminen todellisuudessa siis meni vituralleen - mutta Barxin mielestä "kokemus oli positiivinen".

Pokkaa ainakin piisaa. Samoin aika vastenmielistä oli vian kaataminen alaisten niskaan..

Elämme hienoja aikoja.
  
  10. joulukuuta 2008 22:16:52

Nimi : Huuh
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Perusongelma koko mamu-asiassa on se, että tänne voi edelleen tulla kuka tahansa henkilöpaperinsa "hukannut" ja jäädä yhteiskunnan elätettäväksi.

Prioriteetti #1 olisi muuttaa asetuksia niin, että nämä turvapaikkaturistit voidaan pikakäännyttää suoraan eikä heitä elätetä täällä päivääkään veronmaksajien rahoilla.

Huolestuttavaa piipertämistä:
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Valiokunta+Humanitaarisen+suojelun+perusteet+ovat+liian+v%C3%A4lj%C3%A4t/1135241889467
  
  10. joulukuuta 2008 22:19:06

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Hesarin Thors-keskustelusta bongasin:
"Rkp:tä ohjaa asiassa
kielipolitiikka | 10.12.2008 22:07
Todellinen syy, jota suomenkielinen kansanosa ei tiedä, sille miksi RKP haluaa Suomeen mahdollisimman löyhän ulkomaalaislain, ei liity maahanmuuttajiin vaan ruotsin kielen asemaan.

Suomenruotsalaiset tahot ovat vuonna 2006 Virossa pidetyssä kokouksessa sopineet (tästä uutisoi aikanaan Hbl), että yhdeksi keskeiseksi strategiaksi ruotsin kielen aseman säilyttämisessä otetaan maahanmuuttajien "hyväksikäyttö".

Tämä tarkoittaa sitä, että Suomeen pitää saada maahanmuuttajia, heidät pyritään sijoittamaan kaksikielisiin kuntiin ja tämän jälkeen suomenruotsalaiset tahot jakavat stipendejä yms. maahanmuuttajille, jotta maahanmuuttajat mm. opiskelisivat, ei vain ruotsia, vaan ruotsinkielisissä oppilaitoksissa. Näin heidät ostettaisiin rahalla (jota suomenruotsalaisilla tahoilla riittää) nykyisen ruotsin kielen aseman kannattajiksi."
  
  10. joulukuuta 2008 22:21:13

Nimi : HaH
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ja niin, sen Adressi-Mestarin saama jonkin parlamenttityypin kommentti siitä, että "homma on havaittu, voitte lopettaa vouhkaamisen" on aivan kipeää potaskaa. Jestas!

Ne raukkaparat eivät ilmeisesti ymmärrä, että Homma (isolla Hoolla), ei lakkaa ikinä. Lisää pötköä pesään vaan. Täysiä!
  
  10. joulukuuta 2008 22:21:19

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Älä usko Tuijaa
Tuija sua huijaa...

Oikeusministeri Tuija Brax (vihr) kiistää mahdollisuuden siitä, että sähköisessä äänestyksessä voisi kadota ääniä tai joku voisi sabotoida vaalitulosta. "Ääniä ei voi kadota huomaamatta", Brax sanoo Helsingin Sanomille lähettämässään sähköpostiviestissä. "Äänestyspaikoilla vaalivirkailijat merkitsevät kaikki äänestykset, niin sähköiset kuin lippuäänestyksetkin äänioikeusrekisteriin, joten jokaisesta tapahtuneesta äänestyksestä on aina olemassa merkintä. . .

HS - Kotimaa - 6.9.2008

Arto veti lyhyen tikun!
  
  10. joulukuuta 2008 22:22:23

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt täytyy saada lista esiin, jossa näkyy etenkin Kepun ja Kokkareiden (vielä) istuvien kansanedustajien kanta. Mielipide tietysti kirjallisena ja talteen myöhempää käyttöä varten.

Jos ei ole kantaa tai kanta on jotain vikinää puoluekurista, hallitusvastuuta, direktiiveistä tjsp niin nimi vaan Paskahousu-otsikon alle. Tekee Hommalle hyvää saada ristiinnaulittua vaikka muutama Kokkareiden vielä tämän kauden istuva edustaja.

Mäki-Ketelälle (tyhmä) kysymys: jos paikka Arkadianmäellä kiinnostaa niin hässäkän jälkeen haastattelu lehteen kirjallisen sopimuksen edellyttämällä tavalla ja olet siellä. Puolueellakaan ei taida paria poikkeusta lukuunottamatta olla suurta väliä.

Viidakkorumpu, netsit ja netti hoitaa loput.

Niin - ja voimia Sinulle.
  
  10. joulukuuta 2008 22:28:28

Nimi : TH
  
Viesti : Minusta ulkomaalaisia allekirjoittajia ei kannata sotkea tuohon adressiin. Se on kuitenkin eduskunnan päätettävä asia, ja jos adressi on tarkoitus toimittaa kansanedustajille, niin allekirjoittajien pitäisi olla suomalaisia äänestäjiä.

Ja Holapan poika, tämä on järkevien ihmisten keskustelupaikka, palaa sinä vain sinne koloosi runkkaamaan Hitlerin kuville.
  
  10. joulukuuta 2008 22:28:55

Nimi : Sami
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hyvällä asialla olet! Nauretaan yhdessä niille jotka, eivät ymmärrä oppia toisten virheistä!
  
  10. joulukuuta 2008 22:28:58

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Korostan:

Oikeusministeri Tuija Brax (vihr) kiistää mahdollisuuden siitä, että sähköisessä äänestyksessä voisi kadota ääniä tai joku voisi sabotoida vaalitulosta. "Ääniä ei voi kadota huomaamatta", Brax sanoo Helsingin Sanomille lähettämässään sähköpostiviestissä. "Äänestyspaikoilla vaalivirkailijat merkitsevät kaikki äänestykset, niin sähköiset kuin lippuäänestyksetkin äänioikeusrekisteriin, joten jokaisesta tapahtuneesta äänestyksestä on aina olemassa merkintä. . .

HS - Kotimaa - 6.9.2008


Oma kiintiö idiooteille jankkaamisessa on täynnä, mutta tuon lehtileikkeen saa vapaasti copy-pasteta ja lähettää "vastuulliselle" ministerille.
  
  10. joulukuuta 2008 22:29:12

Nimi : jellona
  
Viesti : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200812108751304_ul.shtml

Niille täytyy kertoa asiat varovasti ettei ne järkyty?! Ja totuutta vissiin ei saa oikeestaan kertoa ollenkaan... On se kovaa.
  
  10. joulukuuta 2008 22:29:42

Nimi : Pete
  
Viesti : Vaihdoin juuri hesarin tilalle aamulehden. hesarin peruutus onnistuu kun soitatte alle olevaan numeroon:

010 800 820 (*
ma-to klo 6.30 - 20
pe klo 6.30 - 18
la-su klo 7.30 - 12


Kun soitat asiakaspalveluun arkisin ennen klo 17, haluamasi tilausta koskevat muutokset tulevat voimaan seuraavana päivänä. Viikonloppuisin tehdyt tilaukset ja muutokset tulevat voimaan seuraavana tiistaina.
  
  10. joulukuuta 2008 22:29:43

Nimi : Musta Leski
  
Viesti : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200812108751304_ul.shtml
  
  10. joulukuuta 2008 22:31:40

Nimi : Pete
  
Viesti : Otsikko unohtui äskeisestä, ks. alla
  
  10. joulukuuta 2008 22:31:44

Nimi : Keijo
  
Viesti : Ahtisaari: "pohjimmiltaan kaikki uskonnot ovat rauhaa rakastavia"

Miten voi nobelisti olla noin pihalla?
  
  10. joulukuuta 2008 22:33:36

Nimi : Karl Barx
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ääniä ei voi kadota huomaamatta", Brax sanoo Helsingin Sanomille lähettämässään sähköpostiviestissä.

Oikein kun tarkkaan lukee, niin tuosta voi päätellä että ääniä voi kadota huomaten eli tahallaan...


  
  10. joulukuuta 2008 22:35:27

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielenkiinnolla odottelen millainen luku Hyysärille pamahtaa seuraavassa tarkastuksessa.

Levikintarkastus

1998-2007 HS:n levikki on laskenut joka vuosi. Nyt odotellaan kunnon romahdusta!
  
  10. joulukuuta 2008 22:36:38


guestbook © freebok.net