8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 106101-106125

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Estääkö tuo www.addressit.com useammat allekirjoitukset samasta IP-osoitteesta? Tulisi meinaan estää. Entä näkeekö addressin ylläpitäjä mahdolliset tuplaäänestykset.

Ei olisi meinaan kovin vaikeaa kirjoittaa bottia, joka kolmesta eri listasta yhdistäisi etunimeä, sukunimeä ja asuinpaikkaa, nimien yleisyyttä ja paikkakuntien väkilukua painottaen.

Vaikka asia on tärkeä, niin mahdolliset väärinkäytökset syövät uskottavuutta. Jos äkisti tulee 2k ääntä lisää, niin joko homma todella on nousussa, tai sitten jollakulla on liiaksi aikaa käsissään.
  
  10. joulukuuta 2008 17:20:03

Nimi : Herra Harmaa
  
Viesti : Meni sitten oma "minähän en mitään netti adresseja allekirjoita" -periaate rikki. Tämä siitä huolimatta että ns. maahamuuttokriittisyys on mielestäni saanut viimeisen n. puolen vuoden aikana dogmaattisia ja ihan aidosti rasistisia piirteitä. Thorsin ehdotus on todella härski, en voi mitenkään ymmärtää miten kyseinen ehdotus on voitu edes tehdä ja tietysti kaikkien kansalaisyhteiskunnan perusteiden vastaisesti ilman mitään kansalaiskeskustelua.
  
  10. joulukuuta 2008 17:21:00

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Lähetetäänkö tuolta adresseista varmistusmaili? Nyt kun on jotain mihin todella haluaisin omalla nimellä. Harmi jos meni pieleen.

Muistaakseni lähetettiin.
  
  10. joulukuuta 2008 17:21:56

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Jaakkeli,

kiitän kehuista, mutta nähdäkseni aina vain on olemassa ihan oikeaakin pakolaisuutta ja tämä nykyinen ranttali lähinnä syö sen kunnioitusta.

Ei siis mennä väittämään pakolaisuutta sosiaaliseksi maahanmuutoksi, jos itse ollaan sitä mieltä, että sosiaalista maahanmuuttoa ei saa väittää pakolaisuudeksi.
  
  10. joulukuuta 2008 17:22:17

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kieli on keskeinen politiikanteon väline. Käsitteet pitää ottaa haltuun, ja pyrkiä yhdistämään niihin haluttuja konnotaatioita.

Sosiaalinen maahanmuutto on loistava oivallus tällä saralla. Levittäkää meemiä.
  
  10. joulukuuta 2008 17:22:22

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kirjoitit: "Lähetetäänkö tuolta adresseista varmistusmaili? Nyt kun on jotain mihin todella haluaisin omalla nimellä. Harmi jos meni pieleen."

Periaatteessa lähetetään, mutta kaikki eivät sitä jostain syystä ole saaneet. Jos et saanut, laita mulle meiliä jmakiketela@gmail.com, ja kellonaika, jolloin suunnilleen allekirjoitit. Tsekkaan sen sitten nimilistasta
  
  10. joulukuuta 2008 17:23:49

Nimi : jaakkeli
  
Viesti : Nikopol, minäkään en saanut adressista varmistusmailia enkä ainakaan löydä nimeäni listasta.

Taidan koittaa uusiksi? Kaipa siellä on jokin keino duplikaatteja vastaan, joten en ainakaan vahingossa sabotoi hommaa.

  
  10. joulukuuta 2008 17:24:53

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : J. Mäki-Ketelä, erinomaista työtä - kiitos.
  
  10. joulukuuta 2008 17:24:59

Nimi : Avrelivs
  
Viesti : Herra Harmaa: "Meni sitten oma "minähän en mitään netti adresseja allekirjoita" -periaate rikki. Tämä siitä huolimatta että ns. maahamuuttokriittisyys on mielestäni saanut viimeisen n. puolen vuoden aikana dogmaattisia ja ihan aidosti rasistisia piirteitä. Thorsin ehdotus on todella härski, en voi mitenkään ymmärtää miten kyseinen ehdotus on voitu edes tehdä ja tietysti kaikkien kansalaisyhteiskunnan perusteiden vastaisesti ilman mitään kansalaiskeskustelua."

Olen kanssasi aivan samaa mieltä Thorsin ehdotuksen järjettömyydestä, kuten kuka tahansa vieraskirjan vakiokirjoittajista. Kun mikä tahansa poliittinen kanta yleistyy ja sen suosio nousee, syntyy aina sen mukana ääriliikehdintää. Esimerkiksi ympäristöliikkeessä voisi melkein sanoa ääriliikkeiden olevan valtavirtaa turkistarhaiskuineen. Sille ei nykyisin keinoin voi mitään. Sama pätee maahanmuuttokriittisyyteen. Vaikka pääjoukon kritiikki olisi täysin asiallista, aina joku peikko jossain nurkassa huutelee arjalaisuutta ja kaasukammioita (ja ihan tosissaan vielä). Näille tapauksille ei oikein mitään voi, mutta ei heihin kannata kiinnittää erityistä huomiotakaan. Pääasia on, että valtavirta pidetään asiallisena ja hihhulit ja kaasuttajat jätetään leikkimään yksinään.
  
  10. joulukuuta 2008 17:28:15

Nimi : Möhkö
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Tuo lakiehdotus on parasta pitkiin aikoihin! Olisikohan mitään ideaa, jos halla-aholaiset voideltunsa johdolla perustaisivat oman reservaattinsa vaikkapa jonnekin Novaja zemljan tuntumaan? Siellä olisi oikein hyvä teutaroida multikulturismia vastaan. ;)

Ps. Rosa Meriläinen
  
  10. joulukuuta 2008 17:30:45

Nimi : jaakkeli
  
Viesti : Junakohtaus on tietysti oikeassa, todellisia pakolaisia ei pidä unohtaa.

Adressista lisäisin että en saanut varmistusmeiliä mutta löysin silti nimeni listasta.

  
  10. joulukuuta 2008 17:31:51

Nimi : Voimme vaikuttaa?
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Hei, Hieno homma tuo homma-foorumi, piti ehdottaakin vieraskirjan foorumiluonteisuuden takia oikean foorumin perustamista... olin hidas!

Olisiko Inter Arman aika pullahtaa päivitettynä mainostamaan nettiadressia aseiden täyskieltoa vastaan? (http://www.adressit.com/aseet)

Hieno juttu nämä uusimmat rakentavia ehdotuksia sisältävät artikkelit!
  
  10. joulukuuta 2008 17:36:41

Nimi : Epäkorrekti
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Peruin Hesarin tilauksen, allekirjoitin lex Thorsia vastustavan adressin ja lähetin aiheesta palautetta kansanedustajalleni. Tehkää samoin.
  
  10. joulukuuta 2008 17:37:06

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : "
Adressista lisäisin että en saanut varmistusmeiliä mutta löysin silti nimeni listasta."

Joo. Adressit.comin softa on outo. En muista ikinä saaneeni sitä vahvistusviestiä mutta nimi on ollut listassa joka kerta.
Ei hyvä.
  
  10. joulukuuta 2008 17:37:45

Nimi : jmk
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Peruin Hesarin tilauksen, allekirjoitin lex Thorsia vastustavan adressin ja lähetin aiheesta palautetta kansanedustajalleni. Tehkää samoin.

En voi. Hesaria ei ole tullut aikoihin, adressi on jo allekirjoitettu ja omaa kansanedustajaa ei ole, koska äänestämäni ehdokas ei päässyt läpi.
  
  10. joulukuuta 2008 17:40:18

Nimi : M.K.Korpela
  
Viesti : Noin. Aikana 16:35 - 17:35 nimiä tuli 457 kpl.

Todennäköisesti keskiyöllä allekirjoituksia on noin 7000.
  
  10. joulukuuta 2008 17:41:00

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Kiitos, Anu!

Sattui poika sopivasti sairastumaan, on ollut tässä pari päivää aikaa funtsia, kirjoitella ja moderoida, kun olen leikkinyt sairaanhoitajaa.

Hu töihin taas, mutta moderointi yms. jatkuu kyllä tehokkaana.

Jos ja kun näette, että sinne ilmestyy jotain Hitlerjugend -osastoa, niin laittakaa allekirjoituksen numero osoitteeseen jmakiketela@gmail.com. Poistan sen sitten, kun pääsen koneelle (noin tunnin välein)

Kiitos!

P.S. 4478 and counting...
  
  10. joulukuuta 2008 17:43:14

Nimi : Musta Leski
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Järkytyin. Oikkeestiko jollekin "täältä" vielä hesari tulee ;) Juuri harmittelin etten ole koskaan tilannut kyseistä läpyskää, ei pääse nauttimaan peruuttamisen lällislää-fiiliksestä ;(
  
  10. joulukuuta 2008 17:43:41

Nimi : Black Bart
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Astrid Thors - Menolippu Mogadishuun:

http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t559474

:)
  
  10. joulukuuta 2008 17:44:44

Nimi : intternetnetsi
  
Viesti : Musta Leski

Tee kuten minä, opettele oikein ivallinen nauru. Käytän sitä hesarin kauppaajiin ja vaalien aikaan vihreitten tyrkyttäjään.
Vai hesari hahahahahaha
  
  10. joulukuuta 2008 17:46:20

Nimi : P
  
Viesti : "Estääkö tuo www.addressit.com useammat allekirjoitukset samasta IP-osoitteesta? Tulisi meinaan estää. Entä näkeekö addressin ylläpitäjä mahdolliset tuplaäänestykset."

Ahah. Siis olet vanhan patriarkalisen perhekäsityksen kannattaja. Isä äänestää/ allekirjoittaa vetoomukset netissäkin ja äiti ja mahdolliset täysi-ikäiset kotona asuvat lapset yms. eivät?

Harvassa kodissa on jokaiselle perheenjäsenelle oma laajakaistaa?

Itsekin käytän nyt laajakaistaa, jonka wlanin piirissä on viisi täysi-ikäistä netin käyttäjää.

Siis yksi äänestää tästä ip:stä ja muut eivät saa äänestää?

Mitäs jos palaat takaisin piirrustuspöydän ääreen?

  
  10. joulukuuta 2008 17:46:25

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : "Tee kuten minä, opettele oikein ivallinen nauru. Käytän sitä hesarin kauppaajiin ja vaalien aikaan vihreitten tyrkyttäjään."

Ei vihreiden tyrkyttäjälle tarvitse nauraa jos hän ei sano mitään hauskaa. Tyhjännauraminen on tylsämielisyyden merkki.
Itse viritin loistavan keskustelun kesällä Greenpeacen tyrkyttäjän kanssa ja molemmille jäi hyvä mieli. Keskustelkaa, saatanat ja jättäkää nauru stand up-komiikkaan.
  
  10. joulukuuta 2008 17:51:00

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Jos joku on murobbs:n keskustelussa mukana, niin ehdotappa semmoista, että mogadishulipun sijasta Thorsille kerätään kolehti menolippuun Ruotsin monikulttuurisimpaan lähiöön. Sinne oikeasti pitäis tehdä poliitikkojen tutustumismatkoja.
  
  10. joulukuuta 2008 17:52:02

Nimi : P
  
Viesti : "Jussi Halla-aho ja PerSeet ilmoittavat vastustavansa humanitääristä maahanmuttoa, mutta eivät tajua että työperäinen maahanmuutto on aiheuttanut kaikista eniten ongemia."

Niinkai se siten varmaan on ilman mitään perusteluja tai läheitä on? Siis kerran niin sanot herra "Nuivist".

Missä näin kyvyttömiä trolleja edes sikiää? Tämähän jo aiheuttaa myötähäpeää kaikissa. Kyllä trollaamiseenkin pitää vähän panostaa. Muuten ...
  
  10. joulukuuta 2008 17:52:03

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimimerkki "P", määrittelin mitä tarkoitin, so. botti-äänestämistä, en sitä etteikö 2 tai 3 henkeä voisi allekirjoittaa samasta IP-osoitteesta. Joten ei tarvitse saivarrella. Äänet kasvoivat tasaisesti n. 2500 asti ja äkisti oli 4500. Toki muro tms. on voinut vaikuttaa, mutta totesin vain ääneen aiheellisen kysymyksen addressit.com sivuston luotettavuudesta.

Mutta jos addressi vähänkin kasvattaa painetta päättäjien ja median suuntaan, ei se hukkaan mene. Asia on siis hyvä, mutta onko addressit.com hyvä sivusto, nämä ovat eri asia. Kysyin vain hos joku tietää.
  
  10. joulukuuta 2008 17:53:00


guestbook © freebok.net