8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 106076-106100

Nimi : Neverless
  
Viesti : Ruotsalainen nainen pelkää kurdisukulaistensa tappouhkauksia, koska ei nainut serkkuaan:
http://www.aftonbladet.se/wendela/article3880879.ab
  
  10. joulukuuta 2008 16:37:52

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Thors+Ulkomaalaislain+kohtuullisuus+selvitett%C3%A4v%C3%A4/1135236990310

Selventäkääpä... onko tässä nyt sitte kyse samasta laista, josta ollaan tekemässä adressia, ja josta Aamulehti kertoo.

"Rötöstelleelle ulkomaalaiselle voidaan myöntää jatkuva oleskelulupa, jos maasta poistaminen ei ole hänestä riippumattoman teknisen esteen vuoksi mahdollista"

ja

"Pihlajaniemen mielestä rkp ja vihreät haluaisivat avata "oven täysillä auki"


No kyllähän me hellanlettasvanhuksille voimme aina uusia lähiöitä rakennella. Ei helekutti jos "Ovet AUKIIII" on reaktio siitä, että yksi vanhus on jouduttu aiemman lain tiukkuuden takia kiikuttamaan rajan yli niin jossain menee pieleen.
  
  10. joulukuuta 2008 16:38:55

Nimi : M.K.Korpela
  
Viesti : vaikuttaa tää adressi tai ei , mutta vauhti on hurja. Eilen 2000 nimee ja 2000 nimee on tänään jo nyt ja ilta on nuori.
  
  10. joulukuuta 2008 16:40:07

Nimi : jellona
  
Viesti : 4000 paukahtaa rikki juuri nyt...

Onko mahdollisesti mielenosoitusta järkätty?

  
  10. joulukuuta 2008 16:42:25

Nimi : lollerstein
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : 4000 napsahti poikki!

Homma^^^!
  
  10. joulukuuta 2008 16:42:42

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Muuten, tuolla Sinnemäen mainiolla keinolla päästäisiin eroon vaikkapa lakiemme vastaisesta rattijuoppoudesta kerralla, tekemällä siitä laillisen menetelmän kuljettaa moottoriajovuovoa yleisillä teillä."

Tuo on muuten niin posketon heitto, että se pitää ottaa käyttöön aivan kaikessa. Toimii joka tilanteessa. Esim. kun joku feministi seuraavan kerran aukoo päätään perheväkivallasta niin ratkaisu on valmiina. "Paras tapa päästä eroon perheväkivallasta on luoda riittävä määrä keinoja perheneuvotteluun." Todella helppoa.
  
  10. joulukuuta 2008 16:43:07

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Ehdotan seurakunnalle uutta termiä.

Humanitäärinen maahanmuutto kannattaisi mielestäni korvata termillä sosiaalinen maahanmuutto. Mielestäni uusi termi kuvaa asiaa paremmin kuin vanha.

Kommentteja?
  
  10. joulukuuta 2008 16:44:04

Nimi : cutter
  
Viesti : http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Thors+Ulkomaalaislain+kohtuullisuus+selvitett%C3%A4v%C3%A4/1135236990310

Katos katos pravdan vastaveto. Tulikohan paniikki.
  
  10. joulukuuta 2008 16:48:08

Nimi : Turkkilainen tuumija
Kotisivu : o
  
Viesti : Maan ystävät auttaa: Ennen barrikadeille ryntäämistä on syytä miettiä julkituotavaa sanomaa, mielenilmaisun kohdetta, paikkaa ja ajoitustakin. Turkistarhaajan päätä luultavasti kannattaa yrittää kääntää eri paikassa kuin turkin ostajan. Mielenosoituspaikalle pyritään luonnollisesti virastojen aukioloaikaan, ennen suurta päätöksentekohetkeä tai parhaaseen ostosaikaan. Kannattaa myös miettiä, pidetäänkö mielenosoitus yhdessä paikassa vai liikkuuko se kulkueena jonnekin. Jos mielenosoitus on marssi, reitti on syytä suunnitella etukäteen. Mielenosoituksista, kuten muistakin tempauksista kannattaa tiedottaa hyvissä ajoin. Poliisilta ei nykyisin tarvitse pyytää lupaa mielenilmauksen järjestämiseen, mutta virkavallalle on ilmoitettava mielenilmauksesta.
  
  10. joulukuuta 2008 16:48:22

Nimi : PanoPete
  
Viesti : Miksi kansojen luonnotonta sekoittumista vastustetaan. Jos täyssuomalaisten jälkeläiset ovat samannäköisiä kuin halal-aholla niin kannattaisin pikimmiten mustaaa piristysruisketta (sic!) suomiäidin kohtuun. Itse olen siittänyt useita interrasiaalisia lapsia ja he ovat todella hyvän näköisiä, lihaksistoltaan vahvoja ja älykkäitä. Geenien sekoitus on siis edullista evoluutiolle!

Sitäpaitsi olette nostaneet älämölön turhasta koska Astrid Thors on vain yrittänyt parhaansa muykaan siinä erinomaisesti onnistuen saada lain kirjainta kuvaamaan nykyisen lain "kirjoittamatonta" tulkintaa. Siitä hänelle kaikki kunnia.
  
  10. joulukuuta 2008 16:53:30

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Humanitäärinen maahanmuutto kannattaisi mielestäni korvata termillä sosiaalinen maahanmuutto. Mielestäni uusi termi kuvaa asiaa paremmin kuin vanha."

Miten olisi huoltosuhteeseen muuttava tai yksinkertaisesti huollettavaksi muuttava ?

Siitähän lopulta on kyse, ei suinkaan äärimmilleen motivoituneista työnarkomaaneista.
  
  10. joulukuuta 2008 16:56:36

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : No niin, nyt käydään jo viattomien lasten ulkonäön kimppuun. Ihanaa kun diskurssi on kypsää eikä lainkaan henkilöön käyvää, eihän? <3
  
  10. joulukuuta 2008 16:56:43

Nimi : Huolissaan
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo Pravdan linkki osoittaa melko vanhaan uutiseen: Julkaistu: 7.6.2008 20:54
  
  10. joulukuuta 2008 16:56:57

Nimi : VMJ
  
Viesti : "Jos sinulla on jonkun toisen maan kansalaisuus ja molemmat vanhempasi ovat suomalaisia, olet
ulkomailla asuva suomalainen eli ulkosuomalainen. Olet siis ulkomailla asuva, etninen suomalainen."

Tietyssä mielessä kyse on myös "omasta" määrittelystä. Jos minulla olisi lapsia ulkomaalaisen naisen kanssa ja asuisimme ulkomailla, niin kyllä pitäisin lapsiani myös ulkosuomalaisina, jos he puhuisivat suomea ja olisivat Suomen kansalaisia. Toisaalta en kyllä tiedä voiko esim. Nico Rosbergiä pitää ulkosuomalaisena, vaikka hänellä on Suomen kansalaisuus ja hänen isänsä on suomalainen. Toisaalta taas esim. Alexander Stubbin lapset ovat mielestäni aivan selvästi ulkosuomalaisia. Kai se riippuu myös siteistä Suomeen.
  
  10. joulukuuta 2008 16:57:19

Nimi : Mo
  
Viesti : Paitsi että tuo pravdan uutinen julkaistu kesäkuussa kun sitä venäläismummoa oltiin karkottamassa. Tuollaiset vaarattomat mummot saadaankin karkoitettua aika tehokkaasti mutta auta armias jos kyseessä on somaliryöstäjä/raiskaaja.. muutenkin tuo venäläismummojen tuonti tänne veronmaksajien riesaksi ei sekään ole välttämättä tarkoituksenmukaista. vaikka omaiset sanovat maksavansa kaikki kulut. niin, siihen asti kun oleskelulupa kolahtaa postiluukusta. sen jälkeen mummo lasarettiin ja sossurahat omalle tilille..
  
  10. joulukuuta 2008 16:57:35

Nimi : lollerstein
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Miksi kansojen luonnotonta sekoittumista vastustetaan. Jos täyssuomalaisten jälkeläiset ovat samannäköisiä kuin halal-aholla niin kannattaisin pikimmiten mustaaa piristysruisketta (sic!) suomiäidin kohtuun. Itse olen siittänyt useita interrasiaalisia lapsia ja he ovat todella hyvän näköisiä, lihaksistoltaan vahvoja ja älykkäitä. Geenien sekoitus on siis edullista evoluutiolle!

Sitäpaitsi olette nostaneet älämölön turhasta koska Astrid Thors on vain yrittänyt parhaansa muykaan siinä erinomaisesti onnistuen saada lain kirjainta kuvaamaan nykyisen lain "kirjoittamatonta" tulkintaa. Siitä hänelle kaikki kunnia.


Hei PanuPetteri Höglund, jos voisit jättää tämän foorumin rauhaan. Me emme jaa täällä käsitystäsi oikeuden miekasta.
  
  10. joulukuuta 2008 16:57:43

Nimi : P
  
Viesti : "Viesti : Luin tuota uutta ulkomaalaislakiehdotusta. Se on vielä pahempi kuin tajusinkaan. Erityisesti tämä kohta on ihan helmi:

"88 a §

Humanitaarinen suojelu

Maassa oleskelevalle ulkomaalaiselle myönnetään oleskelulupa humanitaarisen suojelun perusteella, jos 87 tai 88 §:n mukaisia edellytyksiä turvapaikan tai toissijaisen suojelun antamiselle ei ole, mutta ulkomaalainen ei kotimaassaan tai pysyvässä asuinmaassaan tapahtuneen ympäristökatastrofin tai siellä vallitsevien levottomuuksien, huonon ihmisoikeus- tai turvallisuustilanteen, huonon humanitaarisen tilanteen tai vastaavien olosuhteiden vuoksi voi palata sinne."

Kuinka monta maata Kolmannesta Maailmasta löytyy, jossa jokin näistä kriteereistä (tai "vastaava olosuhde") ei täyty?

10. joulukuuta 2008 15:57:07
"
Tuo 88§ on pommi, joka yhdessä naurettavien "teknisten esteiden" - kuten passinsa tuhoamisen vuoksi - estää krkoituksen.

Näkee, että Pakolaisapu Ry on ollut laatimassa lakia. Ei lopu meidän lakimies Villeltä valtion maksamat työt copypastetessaan käräjäoikeuteen valituksia oleskeluluvista.

Paljonkos lakimies Ville tienasikaan viime verovuonna? Jos jollakulla on verokalenteri käsillä, voisi tuon tarkistaa?
  
  10. joulukuuta 2008 16:58:05

Nimi : Gödel
  
Viesti : Suomi katsoo, että kaksisuuntainen kotoutuminen on edellytys maahanmuuton kasvulle tulevaisuudessa. Työmarkkinoille pääsyä edistävillä toimilla ja kielen oppimisella on tärkeä rooli kotoutumisprosessissa. Suomi ei kuitenkaan tue kielen oppimisen asettamista sitovaksi velvollisuudeksi.

Suomen poliitikot ovat näemmä lähes
järjestäen paskahousuja.
  
  10. joulukuuta 2008 16:59:23

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Uusi versio kirjeestä kansanedustajille kommentoitavissa.

Allekirjoituksia tulee kiihtyvällä vauhdilla, saas nähdä, meneekö 5000 vielä tänään rikki.

Kiitos kaikille!

http://www.adressit.com/keskustelu/7133
  
  10. joulukuuta 2008 17:01:56

Nimi : M.K.Korpela
  
Viesti : J. Mäki-Ketelä

Allekirjoituksia tulee kiihtyvällä vauhdilla, saas nähdä, meneekö 5000 vielä tänään rikki.

Kiitos kaikille!

Kevyesti. Allekirjoituksia näyttää tulevan sellanen 500 tunnissa ja ilta on nuori.
  
  10. joulukuuta 2008 17:08:38

Nimi : reino
  
Viesti : Nooh, kannattaisiko sitä mielenosoitusta suunnitella samaan yhteyteen, kun arvovaltainen valtuuskunta käy ojentamassa tuon adressin ja siihen mennessä kertyneet allekirjoitukset kansanedustajille eduskuntatalon portailla ENNEN kuin tuo lakiesitys menee äänestykseen.

Nyt jonkun pitäisi vain selvittää, että milloin se äänestys on tulossa. Esim. kysymällä asianomaisilta kansanedustajilta. Adressin luovuttamisajankohdasta mielenosoitusilmoitus poliisille ja porukkaa tulee sitten paikalle sen verran kuin tulee. Kaikki yli 10 pönöttäjän on jo selvää plussaa. :)
  
  10. joulukuuta 2008 17:08:59

Nimi : Nuivist
  
Viesti : Jussi Halla-aho ja PerSeet ilmoittavat vastustavansa humanitääristä maahanmuttoa, mutta eivät tajua että työperäinen maahanmuutto on aiheuttanut kaikista eniten ongemia.
  
  10. joulukuuta 2008 17:10:00

Nimi : P
  
Viesti : "PK: varmasti menee 10k rikki, mutta missä ajassa. Itse olen laittanut kaikille tuttaville ja ystäville sähköpostia asiasta ja toivon että he ymmärtävät nimen antaa adressiin. Olen tässä koko päivän punninnut "uskaltaisiko" adressin laittaa myös työpaikan sisäisessä postissa koko konsernille. Se tietäisi noin 2000 suomenkielistä silmäparia.

Ehkei ole hyvä laittaa työpaikan sisäiseen postitukseen. Voi tulla potkut tms. Työpaikalla hoidetaan työasioita, ei politikoida."

Jep. Enintään Aamulehden jutun linkki lie postattavissa, jos haluaa? Ja ei kommentoi tai politikoi puolesta tai vastaan muuten,kuin esim. viattomalla kysymyksellä, kuinka moni tietää, etä täläinenkin laki on tulossa käsittelyyn?

Jokainen jota asia kiinnostaa löytää kyllä netistä sen Aamulehden uutisen perusteella tänne/ adressiin yms.

Pelkkä julkisen tiedotusvälineen uutislinkin postaaminen ilman mitään messuamista puoleeen tai toiseen ei liene politikointia, saati syy irtisanomisen.

Tosin näin YT-aikana kannattaa pohtia, josko multikulteja on esimiehissäsi ja onko mahdolisuus päästä postaamisenjohdosta maantielle "tuotannolisin ja taloudellisin syin".
  
  10. joulukuuta 2008 17:12:40

Nimi : jaakkeli
  
Viesti : Junakohtauksen ehdotus on aivan hulvaton. Minä ainakin aion tästä lähtien puhua pakolaisuuden sijaan "sosiaalisesta maahanmuutosta". :-D

Käsitesotaa! Tulta kultamunille!

  
  10. joulukuuta 2008 17:15:16

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Lähetetäänkö tuolta adresseista varmistusmaili? Nyt kun on jotain mihin todella haluaisin omalla nimellä. Harmi jos meni pieleen.

Lista ihmisistä joita haluaisin lyödä, ja lyönkin jos tarve tulee:

1: poliittista terroria harjoittavat antifat
2: ei ole.
  
  10. joulukuuta 2008 17:16:45


guestbook © freebok.net