8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 106026-106050

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Päädyin sitten kirjoittamaan Kari Rajamäelle - häneen olen eniten ollut yhteydessä.
  
  10. joulukuuta 2008 15:09:50

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nyt keksin viimein edes yhden järkevän motiivin Tante-Astridin toiminnalle. Jospa hän on saanut lahjusrahaa ihmisten salakuljettajilta?"

Niin ja se nuuskajuttu olikin jokin sisäpiirivitsi. :)
  
  10. joulukuuta 2008 15:12:49

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Joku sentään harrastaa vielä oikeaa journalismiakin. Otin yhteyttä Aamulehteen kello 12.14 ja alla oleva juttu ilmestyi parisenkymmentä minuuttia myöhemmin. Hienoa, Aamulehti!

Joo, tahaton virhe tuossa kirjeessäni. Piti olla 5 allekirjoitusta minuutissa, ei tunnissa. Ja kiihtyy...


http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/119305.shtml
  
  10. joulukuuta 2008 15:12:58

Nimi : Astrid-täti
Kotisivu : Hienot sivut on minulla kyllä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Olette vain suvaitsematon poikajoukko. Mutta minullapa on nuuskaa.
  
  10. joulukuuta 2008 15:13:08

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nyt keksin viimein edes yhden järkevän motiivin Tante-Astridin toiminnalle. Jospa hän on saanut lahjusrahaa ihmisten salakuljettajilta?
Silloinhan siinä olisi mukavasti järkeä (hänen kannaltaan) yrittää ajaa läpi tuollainen laki."


Toinen lahjusten antaja voisi olla maat jotka haluvat päästä eroon roskasakistaan.
  
  10. joulukuuta 2008 15:13:54

Nimi : M
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lotta Roti:

Kirjoitin juuri kaikille eduskuntaryhmien puheenjohtajille ja linkkasin mukaan Jussin uusimman kirjoituksen.
  
  10. joulukuuta 2008 15:18:43

Nimi : P
  
Viesti : "Voitko sinä astua ovesta ulos ja ostaa heroiinia kuinka nopeasti? Entä jos vielä lisäksi et tunne juuri ketään oman perheesi ulkopuolelta, ja olet täysin syrjäytynyt, kuten suurin osa kouluampujista on ollut? Mielestäni väitteesi on sarjaa "minä nyt vain haluan uskoa/väittää asian näin olevan, koska se tukee omaa kantaani, järkiperusteista viis (ethän niitä esitäkään)"."

Kyllä uskoisin saavani hepoa ostetuksi päivässä kahdessa. Laittoman aseen muutamassa viikossa.

Ja Auvinen ei ollut täysin syrjäytynyt. Kyllä netissä voi etsiä sopivia kontakteja ja siitä siirtyä sähköpostilinjalle.

Kun on valmis maksamaan, saa mitä haluaa. Ja eihän nämä tappajat täysin sosiaalisesti urpoja olleet laajan internettoimintansa valossa.

Luultavasti joku nohevampi Suomessa / Euroopassa / ulkomailla näissä koulumurhaajia palvovissa piireissä olisi ihan "asiaa edistäkseen" hommannut herralle aseen, jos Auvinen moiseen olisi itse ollut kyvytön.

Posti kulkee tarkistamatta EU:ssa maasta toiseen.

Ja EU:n ulkopuolelta voi lähettää esim. aseen kätkettynä johonkin muuhun tavaraan. Kun vielä lähettäjä ilmoittaa kyseessäolevan "lahjan" ja pistää arvoksi rahteineen alle sen nykyisen noin 45€ tullittomusrajan, niin todennäköisesti tulli ei pakettia edes avaa ja se tulee suoraan kotiin , eikä päädy tullipostiin. Lähetysten tarkastamiseen ei resurssit yksinkertaisesti piisaa.

Aseiden kieltämisellä ei saada aikaan mitään näiden netissä koulumurhista keskustelevien ja niitä punovien kanssa. Varsinkin kun molemmissa tapauksissa teon takana on ollut vuosien suunnittelu.

Minusta se, että sadoilta tuhansilta moitteettomilta kansalaisilta viedään harrastus voi aiheuttaa enemmän negatiivista tähän yhteiskuntaan. Katkeruus kun voi syntyä pienestä.

  
  10. joulukuuta 2008 15:20:29

Nimi : Zngr
  
Viesti : M: itse olen välttänyt Halla-ahosta puhumisen kun edustajien kanssa kommunikoin. Ettei siitä tule jonkinlainen kielteinen vastareaktio nääs! Linnanjuhlissakin tiedettiin puhua "avoimen pakolaisVASTAISISTA" ehdokkaista (Halla-aho) Soinille. Tahtoo sanoa, että ennakkoluulot Jussia kohtaan taitavat olla vielä aika suuret.

Ja haluan korostaa, että samaa mieltä voi olla ilmankin Halla-ahon rasistista kiihotusta, mikä onkin totta.
  
  10. joulukuuta 2008 15:23:37

Nimi : VMJ
  
Viesti : Jotenkin on ruvennut ärsyttämään noiden monikulturistien sanavalinnat. Astrid Thors puhuu karkotettavista rikollisista ”rötöstelijöinä”. Tästä saa käsityksen, että joku tummapoika on vienyt lapselta tikkarin kädestä. Nyt tämän termin ”rötöstelijä” alle yritetään saada henkirikoksiin, törkeisiin väkivaltarikoksiin ja raiskauksiin syyllistyneitä maahanmuuttajia. Toinen termi, mikä osui tänään silmään, on ”tihutyö”, joka aiheuttaa kreikkalaisille noin miljardin euron vahingot.

Tuhot valtavat
Mellakoijien aiheuttamat materiaaliset tuhot ovat valtavat, kertoo Suomen Ateenan suurlähettiläs Erkki Huittinen.
- Täällä on laskettu näitä tappioita ja ne ovat kyllä huomattavat, ne nousevat noin 1 miljardiin euroon.
- Kaikenkaikkiaan noin 500 liikettä on tuhottu. Hallitus on luvannut, että ne tullaan korvaamaan. Lisäksi osalla saattaa olla vakuutuksia, jotka korvaavat tihutöitä, Huittinen toteaa.

  
  10. joulukuuta 2008 15:24:35

Nimi : Mielenosoitus Lexx Thorsia vastaan?
  
Viesti : Suomi24:ssä joku ehdottaa jo mielenosoitusta Lex Thorsia vastaan. Onko liian myöhäistä organisoida massatapahtuma? Ainakin jonkunlainen, parinsadan osallistujan mielenilmaus saataisiin varmaan kasaan näin hätäisestikin? Tässä poimintoja Suomi24:stä:

"Olen epätoivoinen. Vaikka en usko lain menevän läpi, jo pelkkä mahdollisuus siitä, että se voisi sittenkin mennä läpi, kouraisee syvältä ja kipeästi. Olen valmis mihin tahansa järkevään toimintaan, mikä voi estää tämän hyökkäyksen etnisyyttäni, kulttuuriani, demokratiaa ja omaa ja lasteni turvallisuutta ja hyvinvointia vastaan."

"En kannata sitä, että miekkari esiintyy Suomen sisun tai edes Perussuomalaisten nimissä. Tämä on kaikkien suomalaisten asia, ei minkään poliittisen piirin. Myös kaltaiseni vihreiden äänestäjä voi haluta mukaan, eikä halua leimaa otsaansa. Mielenosoitusta varten pitäisi panna pystyyn oma nettisivusto ja epävirallinen yhteisö ja väliaikainen järjestö, joka ei olisi minkään poliittisen tahon ajama vaan täysin neutraali, ainoastaan ulkomaalaislakia vastaan.

"toivon, että mitään järjestötunnuksia tai värejä ei käytettäisi mielenosoituksessa, ainoastaan kylttejä ja jos joku haluaa, niin Suomen lippuja. Tämä aivan siksi, että kansan valtaosan vastustusta tätä hullua lakiehdotusta vastaan ei voitaisi lytätä "äärioikeistolaisena".

En suostu ottamaan "ääri"-minkään leimaa otsaani vain siksi, että minulla on terve perusjärki, ja vastustan mieletöntä lakia. Älkäämme antako lehdistölle mitään merkkejä, joista he voisivat kerätä valheellisia todisteita että koko homma on vain pienen piirin touhuja. Yksi kuva valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa, ja jos miekkarissa on yksikin Suomen sisun tunnus, sitä kuvataan varmasti osoituksena siitä, että "kaikki" ovat sisulaisia."

"Lakiesitys on kuin sodanjulistus. Sitä täytyy vastustaa ankarasti ja kaikin käytettävissä olevin voimavaroin. Jään vaikka pois töistä vaikka saisin potkut, päästäkseni Helsinkiin osoittamaan mieltäni."
  
  10. joulukuuta 2008 15:28:10

Nimi : Zngr
  
Viesti : "Se mistä Helsingin Sanomat ei kirjoita, sitä asiaa ei myöskään ole olemassa" -vanha viidakon sanonta

Pari kaunista kirjoitustsa HS:n lakiesityskeskustelusta:

Halla-aholaisetko trollaavat?
Piritta | 9.12.2008 12:18

Mikä ihmeen "uusi ulkomaalaislaki"??? Ei täällä Hesarissa ainakaan ole mistään sellaisesta uutisoitu.

Teille "maahanmuuttokriittisille" näyttää olevan kova pala, kun Hesari ei tuokkaan teille päivittäistä monikulttuuriannostanne mollattavaksi. Jopa niin kova pala, että teidän pitää itse keksiä "uutisia", että pääsette taas riehumaan.

Yritä nyt tässä sitten mitään asiallista keskustelua, kun toiset luovat olkinukke"uutisia" olemattomista aiheista.


Täyttä huuhaata
Ketkä viitsivät? | 10.12.2008 0:41

Ihan oikein. Alusta loppuun ihan täyttä huuhaata. Tuolla adressi-sivulla on joku väärennetty linkki muka eduskunnan sivulle. Samoin tuo Aamulehden uutisen linkki on täyttä potaskaa. Koko tämä "keskustelukin" on tekaistua.

Toisen iltapäivälehden kotimaan keskustelupalstalla yllytetään kovasti kirjoittamaan tuohon adressiin.

En tiedä ketkä tätä harrastaa. Huono olisi teekkarijäynäksikin. Paljon viitsitään ainakin nähdä vaivaa. Toisaalta opettaa tervettä kriittisyyttä netin "totuuksien" suhteen.


Myönnän, että jälkimmäinen saattaa olla trolli ja/tai hjuumor.
  
  10. joulukuuta 2008 15:32:08

Nimi : PK
  
Viesti : Thorsin ulkomaalaislaista keskustelua helmikuussa 2008:
http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ptk_3_2008_ke_p_3.shtml
  
  10. joulukuuta 2008 15:33:01

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen varma että useimmille täällä kirjoittaville mielenosoitus tuntuu vieraalta tavalta vaikuttaa.
Samoin minulle. Toisaalta meitä on sen verran demonisoitu että saattaisi olla monelle yllätys nähdä tämä jengi. Uskomukseni mukaan täällä kirjoittavat ovat rauhallisia veronmaksajia, ei rasisteja tai muukalaistenvihaajia,
vaan itsenäisesti ajattelevia ihmisiä, jotka ovat huolissaan maamme tulevaisuudesta. Jos muu ei tunnu auttavan, niin rauhallinen mielenosoitus eduskunnan eteen.
  
  10. joulukuuta 2008 15:37:13

Nimi : PK
  
Viesti : Allekirjoitukset (3567)

meneekö 10k rikki?
  
  10. joulukuuta 2008 15:41:16

Nimi : tapio
Kotisivu : tuuritapio.blogspot.com/
  
Viesti : No hei. Täällä on taas niin mahdottomasti tekstiä, että tuntuu toivottomalta ryhtyä lukemaan, koska minulla on Dostojevskin kootutkin vielä kesken.

Olette varmaan jo huomanneet, että Halla-aho on Suomen etsityimpien henkilöiden listalla.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/43729-jattiyllatys-googlatuimpien-suomalaisten-listalla
  
  10. joulukuuta 2008 15:42:07

Nimi : Hagbard
  
Viesti : "Myönnän, että jälkimmäinen saattaa olla trolli ja/tai hjuumor."

En tiedä jälkimmäisestä, mutta se eka nyt ainakin oli minun keksimäni trolli.
  
  10. joulukuuta 2008 15:43:26

Nimi : Henri K
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : PK: varmasti menee 10k rikki, mutta missä ajassa. Itse olen laittanut kaikille tuttaville ja ystäville sähköpostia asiasta ja toivon että he ymmärtävät nimen antaa adressiin. Olen tässä koko päivän punninnut "uskaltaisiko" adressin laittaa myös työpaikan sisäisessä postissa koko konsernille. Se tietäisi noin 2000 suomenkielistä silmäparia.
  
  10. joulukuuta 2008 15:43:26

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Edustajille täytyy korostaa sitä, että heidän äänestyskäyttäytymistään (ja vastauksiaan) tullaan mainostamaan oman vaalipiirin äänestäjille seuraavien vaalien yhteydessä.

Hei kaikki ukkolat ja kukkolat, jotka kuitenkin kyyläätte silmä kovana tätä vieraskirjaa tälläkin hetkellä: tehtää shokkipaljastus jo huomisen läystäkkeisiinne, että täällä Vieraskirjassa masinoidaan tällaista. Saadaan julkisuutta ja nopeasti lisää nimiä siihen adressiin.


  
  10. joulukuuta 2008 15:44:26

Nimi : cutter
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hei kaikki ukkolat ja kukkolat, jotka kuitenkin kyyläätte silmä kovana tätä vieraskirjaa tälläkin hetkellä: tehtää shokkipaljastus jo huomisen läystäkkeisiinne, että täällä Vieraskirjassa masinoidaan tällaista. Saadaan julkisuutta ja nopeasti lisää nimiä siihen adressiin.

Läystäke... ei perkele:D
  
  10. joulukuuta 2008 15:49:40

Nimi : A.N.
  
Viesti : "http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ptk_3_2008_ke_p_3.shtml"

Kyllä täytyy sanoa, että Rajamäellä on maahanmuuttoasiassa jalat maassa ja järki päässä. Sinnemäen, ja varsinkin Sirnön ajatukset olivat uskomattoman naiiveja.

Kuinka kauan tuo Thorsin ehdotus uudeksi ulkomaalaislaiksi on tuolla eduskunnan sivulla ollut? Koska se tarkalleen tulee eduskunnan käsittelyyn? Koska siitä mahdollisesti äänestetään?
  
  10. joulukuuta 2008 15:50:50

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Luin tuota uutta ulkomaalaislakiehdotusta. Se on vielä pahempi kuin tajusinkaan. Erityisesti tämä kohta on ihan helmi:

"88 a §

Humanitaarinen suojelu

Maassa oleskelevalle ulkomaalaiselle myönnetään oleskelulupa humanitaarisen suojelun perusteella, jos 87 tai 88 §:n mukaisia edellytyksiä turvapaikan tai toissijaisen suojelun antamiselle ei ole, mutta ulkomaalainen ei kotimaassaan tai pysyvässä asuinmaassaan tapahtuneen ympäristökatastrofin tai siellä vallitsevien levottomuuksien, huonon ihmisoikeus- tai turvallisuustilanteen, huonon humanitaarisen tilanteen tai vastaavien olosuhteiden vuoksi voi palata sinne."

Kuinka monta maata Kolmannesta Maailmasta löytyy, jossa jokin näistä kriteereistä (tai "vastaava olosuhde") ei täyty?
  
  10. joulukuuta 2008 15:57:07

Nimi : Lepakko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tumppi Varosen blogi Usarista on näköjään siivottu pois. Enkä ihmettele yhtään, niin sekavaa juttua tämä uusi Helsingin kaupunginvaltuutettu ja Linnanjuhlissakin taannoin vieraillut punk-veteraani suolsi.

Itselläni ei ollut Tumpista minkäänlaista ennakkokäsitystä, vaan onneksi Tumppi teki heti kättelyssä selväksi, millainen on miehiään. Kirjoitusten perusteella valtuustotyössä on odotettavissa ainakin jonkinlaista keskittymiskyvyn puutetta...
  
  10. joulukuuta 2008 15:57:14

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ""http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ptk_3_2008_ke_p_3.shtml"

Kyllä täytyy sanoa, että Rajamäellä on maahanmuuttoasiassa jalat maassa ja järki päässä. Sinnemäen, ja varsinkin Sirnön ajatukset olivat uskomattoman naiiveja."


Siinä on kaksi muijaa jotka ei todellakaan aja suomalaisten tai Suomen asiaa. Yhtä naiiveja on heitä äänestäneetkin.
  
  10. joulukuuta 2008 15:57:56

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : on
  
Viesti : Varonenhan nuivaili taannoin, hyvissä ajoin ennen vaaleja. Onko mieli muuttunut vai mitä?
  
  10. joulukuuta 2008 15:58:33

Nimi : Herätys siellä
  
Viesti : Tiedän varsin hyvin, että tämän blogin seuraajat ovat sivistynyttä ja rauhallista väkeä, joka mielummin kirjoittaa ja lukee kuin osoittaa mieltään ja protestoi. Innokkaampia mielenosoittajia löytääkin esim. suomi24:sesta ja ennen kaikkea kaveriporukasta.

Nyt olisi kuitenkin mahdollisesti "pakkotilanne" edessä. Maahan aiotaan säätää mieletön ulkomaalaislaki. Myös teidän nuivien tulisi nyt hieman aktivoitua. Mielenosoitus täytyy saada aikaan. En keksi näin nopealla varoitusajalla mitään muuta keinoa haalia nopeasti porukkaa kokoon kuin valmiiksi pystyssä olevat monikulttuurisuuspolitiikka-kriittiset yhteisöt, kuten netin nuivat.

Tulkaa mukaan! En vielä tiedä minne ja mihin aikaan, mutta teitäkin tarvitaan!
  
  10. joulukuuta 2008 15:58:49


guestbook © freebok.net