8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105976-106000

Nimi : Mo
  
Viesti : Tuosta banneri vaikkapa addressilinnkiä varten
http://i416.photobucket.com/albums/pp241/tolpero74/Astrid2008.jpg
  
  10. joulukuuta 2008 13:59:32

Nimi : Karvajalka
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Moku: Jos olisin julistanut Halla-ahon ongelmaksi ja käyttäisin aikani ongelman esittelemiseksi ruotimalla Halla-ahon tekstejä vaikka omassa blogissani jossa esittelisin myös radikaaleja ratkaisuja ongelman ratkaisemiseksi, tunnustaisin vastuuni mikäli joku siltä pohjalta herra halla-ahoa uhkailee. Jos toimisin niin, se olisi luultavasti jopa perimmäinen tarkoitukseni.

Missä raja sitten oikeasti menee? Kuinka paljon saa kritisoida, ennen kuin kritisointi lasketaan kriritiikin kohteen julistamiseksi ongelmaksi, vai saako kritisoida jos ei erikseen julista ketään ongelmaksi? Kuinka paljon saa käyttää aikaansa kritisointiin? Onko blogi erityisen raskauttava formaatti kritiikille? Ovatko lain puitteissa esitetyt ratkaisut radikaaleja?

Jussin tekstejä sanotaan usein kärkeviksi, mutta jos fiksu ihminen avautuu rehellisesti ja analyyttisesti aiheista maahanmuuttopolitiikka Suomessa ja Euroopassa, monikulttuurisuus ja islam, niin voiko tuloksena olla mitään muuta ollakaan kuin kärkevää, rajua ja suorastaan tylyä tekstiä? Miten tuosta kaikesta ihmisälyä ja länsimaista moraalia halveksivasta soopasta voi kirjoittaa muuten kuin kärkevästi. Miten voi kertoa ihmisille että heitä on kusetettu heidän omilla rahoillaan, että heidän edunvalvojansa ovat heidät pettäneet, ilman että kukaan hermostuu?
  
  10. joulukuuta 2008 14:03:47

Nimi : Juha
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Homman päähenkilöä googlataan ahkerasti!
  
  10. joulukuuta 2008 14:06:50

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
  
Viesti : Hienoa että tätä ulkomaalaislakiesitystä ryhdytään kunnolla kaatamaan. Ehkä Astrid Thorskin saadaan kangettua pois ministerinpallilta...

Muistuttaisin edellisen hallituksen ajasta. Silloin Kari Rajamäkeä vastaan järjestettiin useampikin mielenosoitus. Esimerkiksi maaliskuussa 2006 Amnesty, Ihmisoikeusliitto, Vasemmistonuoret ja Vihreät nuoret järjestivät rasismin vastustuksen nimissä kulkueen, joka iskulauseissa ja puheissa vaati Rajamäen eroa Suomen pakolaispolitiikan takia (säilöönottokeskus = keskitysleiri jne.). Syyskuussa 2006 järjestettiin Smash Asemin jälkeen mielenosoitus teemalla "136: Joku raja Rajamäki". Samaan aikaan Rajamäen eroa vaatineeseen nettiadressiin kerättiin 3500 nimeä.

Olisi ennenkuulumatonta jos täysin ruohonjuuritasolta saadaan koottua noitakin komeampi voimannäyttö, etenkin jos se johtaa toivottuun lopputulokseen.
  
  10. joulukuuta 2008 14:07:18

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mokulle: Esitän anteeksipyyntöni sen johdosta että vasten parempaa tietoa vihjasin puolisosi olevan sosiaalitapaus. Se on vaan niin että mielestäni kenenkään ulkomaalaisen ei tulisi automaattisesti, ainakaan ilman karenssia, kuulua suomalaisen sosiaaliturvan piiriin, oli hän sitten suomalaisen puoliso tai ei. Mieleen tulee helposti jonkun leopardisukkahousuisen homssun eksotiikankaipuu.

Mielipide: Tuossa mamujen sossuturvassa saattaisi olla hyvä käytäntö jonkinlainen sosiaalinen vakuutus joka kattaisi mamun sossukustannukset, jonka saisi maksaa kuka hyvänsä, ja jonka maksaja voisi vähentää (joko täysimääräisesti tai ei) suomalaisen verotuksen puitteissa. Vakuutuksen voisi sitten myöntää normaali vakuutusyhtiö. Niin päästäisiin tilanteeseen jossa herrasmies voisi elättää oman perheensä eikä kellään olisi mitään sanomista.
  
  10. joulukuuta 2008 14:08:35

Nimi : Uuno
  
Viesti : Ihan järkeviähän tuo Moku kirjoittelee. Kyllä muakin ärsyttäisi hänen tilanteesseen. En vain tiedä mitä asialle voisi tehdä, sillä en tunne ainoatakaan maailmankolkkaa, jossa vihamielistä vaikuttamista tavalla tai toisella ei olisi.

Tuskinpa on JPR.
  
  10. joulukuuta 2008 14:09:07

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ulkosuomalainen: Jussi's views on immigration are made very clear in his texts (the 200+ lot of them). Obviously he isn't against all immigration and immigrants. That would make no sense at all. The kind of immigration he (and we who agree with him) opposes consists of those you referred to as "problem creators", and on the other hand immigration in general in such a large scale that it threatens the existence of Finnish culture and people. As an exaggerated example, it is theoretically possible for 11 million highly educated US citizens to move to Finland simply to work and live their lives. While these would not be troublemakers, this kind of immigration would be bad for Finland and should be opposed, because it would likely destroy or marginalize Finnish culture. It isn't that complicated, really.
  
  10. joulukuuta 2008 14:13:23

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Luonnos kirjeestä kansanedustajille toimintaohjeineen adressin keskustelupalstalla. Nyt aivosolut liikenteeseen!
  
  10. joulukuuta 2008 14:14:29

Nimi : Zngr
  
Viesti : Moku: Jos olisin julistanut Halla-ahon ongelmaksi ja käyttäisin aikani ongelman esittelemiseksi ruotimalla Halla-ahon tekstejä vaikka omassa blogissani jossa esittelisin myös radikaaleja ratkaisuja ongelman ratkaisemiseksi, tunnustaisin vastuuni mikäli joku siltä pohjalta herra halla-ahoa uhkailee.

Toistan jälleen eilisen kommenttini sinulle, Halla-aho ei uhkaile yksityishenkilöitä eikä kehoita ketään lyömään, potkimaan tai vittuilemaan myöskään yhdellekään ihmisryhmälle kassalla tai muuallakaan.

Henk. koht. herjaaminen suuntautuu pitkälti suomalaisiin poliitikkoihin ja monikulttuurisuushörhöihin.

Onkin hassua, että Halla-ahon koetaan uhkaavan henkilökohtaisella tasolla kaikkia maahanmuuttajia, vaikka kritiikin kärki kohdistuu esim. suomalaisiin "punavihreisiin".

Ei kukaan syytä maahanmuuttajia maahanmuuton negatiivisista ilmiöistä. Ainakaan kukaan täyspäinen, tai kukaan kenet minä henk. koht. tuntisin. Monikultuurisuusideologiaan hurahtaneet päättäjäthän tästä ja tulevaisuudesta ovat vastuussa, ja heitä voi ja pitääkin herjata jos he toimivat typerästi. Ainoakaan Suomessa jo nyt asuva maahanmuuttaja ei statuksestaan huolimatta saa olla, eikä voi olla, maahanmuuttokriittisen "vihan" kohteena, heitä pitää kohdella yksilöinä ja samalla heillä on sama yksilönvastuu kuin muillakin.
  
  10. joulukuuta 2008 14:15:46

Nimi : M
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Moku ja hänen kanssaan keskustelleet:

Minusta on melko truismia se, että Scriptaa lukeva ja vieraskirjaan kirjoittava väki on kohteliasta käytöksessään kaikenvärisiä kohtaan ja toivoo sitä muiltakin.

On eri asia vastustaa maahanmuuttopolitiikkaa ja/tai esittää sille vaihtoehtoja kuin huudella herjoja eri routuisille ihmisille. Se pois.
  
  10. joulukuuta 2008 14:16:54

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Samaan aikaan Rajamäen eroa vaatineeseen nettiadressiin kerättiin 3500 nimeä.

Noita nimiä kerätäänkin vähintään 15000. Kansanedustajille lähtetetään koko ajan sähköpostia asiasta. Edustajia on lakkaamatta muistutettava, että jos ja kun ongelmat räpsähtävät silmille seuraavan 3,5 vuoden aikana, heidän äänestyskäyttäytymistään tässä kohdin ei unohdeta.

Itse asiassa suositeltavaa olisi hahmotella ja julkaista suunnitelma tuon lakiehdotuksen puolesta äänestäneihin kansanedustajiin kohdistuvasta vastavaalikampanjoinnista seuraavien eduskuntavaalien alla. Puolesta äänestäneiden äänestyspäätös on tehtävä kansalle heidän omissa vaalipiireissään tiettäväksi juuri seuraavien eduskuntavaalien alla ja mobilisoitava kussakin vaalipiirissä ihmisiä muistuttamaan äänestäjiä asiasta.

Kilpailu äänestäjistä on vaalilistojen sisälläkin kovaa. Muutama kymmenenkin ääntä voi ratkaista yhden jos toisenkin edustajanplantun poliittisen tulevaisuuden.  
  10. joulukuuta 2008 14:17:00

Nimi : Sakari Nora
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Integroitumista havaittavissa myös virtuaalimaailmassa
  
  10. joulukuuta 2008 14:17:34

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kirjoitit: "Mahtaakohan "käteen" -nimiseltä paikkakunnalta löytyä "rasistit vetäkää" -niminen henkilö?"

Tämä on sitä "suvaitsevaisten" "keskustelua".
  
  10. joulukuuta 2008 14:18:58

Nimi : Zngr
  
Viesti : Rajamäki vs Thors: Rajamäki ei oikeasti ole ehdottanut mitään järjettömyyksiä, paitsi hurahtanaiden punkkari- ja antifa-nuorten mielestä jotka eivät edes tutustu esityksiin. "Keskitysleiri" mamuille... ahaa, samaa retoriikkaa kuin muilla skandinaavisilla rassismin ja fasismin "vastustajilla" joista ihan kaikki asiat ovat fasistisia, rasistisia, ja joka paikka on keskitysleiri sekä poliisi yhteiskunnan vihollinen. Lisäksi he vielä rikkovat omaisuutta ja heittelevät virkavaltaa pulloilla sekä ovat muille vaaraksi. Ei näitä kukaan ota missään vakavasti. Toiminta on tervettä nuorien kiihkoilua maissa, joissa kaikilla on asiat liian hyvin. Suurin osa aikuisista tajuaa sen.

Ehkä se painaa joskus jossain mittarissa jotain...

(Paitsi ehkä Ruotsissa ehkä noilla vasuririehujilla on oikeastikin valtaa, mutta siellä on myös oikeita uus-natseja marssimassa ;)
  
  10. joulukuuta 2008 14:23:16

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mäki-Ketelä: Mielestäni tuo kirje on oikein hyvä. Edustajille täytyy korostaa sitä, että heidän äänestyskäyttäytymistään (ja vastauksiaan) tullaan mainostamaan oman vaalipiirin äänestäjille seuraavien vaalien yhteydessä.
  
  10. joulukuuta 2008 14:25:48

Nimi : reino
  
Viesti : Moku: "Minulle on tärkeintä että saan elää perheineni rauhassa valtiossa, jonka nuhteeton kansalainen olen käsittääkseni ollut koko lapsuuteni ja aikuisikäni, maksanut veroni, suorittanut asevelvollisuuteni ja muutkin velvoitteeni valtiota ja yhteiskuntaa kohtaan.

Haluan elää rauhassa huolimatta siitä että puolisonija lapseni ovat erivärisiä ja puolisoni alkuperäiseltä kansallisuudeltaan muunmaalainen.
"

Tuo on hyvä ja kannatettava tavoite.

Itse asiassa se on sama tavoite, jota minä yritän edistää vastustamalla monikultturismia ja Suomelle vahingollista maahanmuuttoa. Jotta mm. ne jo Suomessa asuvat hyödylliset maahanmuuttajat saisivat elää rauhassa.

Koita ymmärtää tämä. Ja allekirjoita tuo yllä oleva adressi. Perheesi ja lapsiesi turvatun tulevaisuuden puolesta.
  
  10. joulukuuta 2008 14:26:50

Nimi : Leopold
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kokoomuksen Arja Karhuvaara vakuutti äsken allekirjoittaneelle, että Thorsin ehdotus on par'aikaa erittäin kovassa syynissä. Käsitin, että Karhuvaaran suhtautuminen ehdotukseen olisi ainakin alustavasti erittäin kriittinen. Palautetulva on kuulemma yllättänyt.

Nuiva tähti on syttynyt..
  
  10. joulukuuta 2008 14:27:02

Nimi : Zngr
  
Viesti : Osmo kirjoitti minulle, että "täytyypä tarkista mitä siellä ollaan tekemässä" lakiesityksen tiimoilta. Paljon parempi kuin "direktiivi sitä, työperäinen tätä" ja toivottavasti tarkastaa.
  
  10. joulukuuta 2008 14:28:53

Nimi : Musta Leski
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Aamusta laitin oman vaalipiirini edustajille sähköpostia, mainitsin myös, että mahdollisen vastauksen välitän muillekin vaalipiirin äänestäjille (asiasta kiinnostuneille). Vastauksia odotellessa.
  
  10. joulukuuta 2008 14:35:59

Nimi : Leopold
  
Viesti : On tosiaan syytä havaita, omien ja muiden saamien vastausten myötä, etteivät monet kansanedustajat ole vielä tässä vaiheessa juuri lainkaan tutustuneet Thorsin aloitteeseen.

Itse olen tällä hetkellä aika luottavainen, sillä pariltakin kansanedustajalta on jo tullut lupaavaa palautetta eilen lähettämiini sähköposteihin.
  
  10. joulukuuta 2008 14:36:23

Nimi : Windi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tuon uuden ulkomaalaislain vastustamiseksi olisi hienoa saada pystyyn kunnon mielenosoitus eduskuntataloille. Näyttää päättäjille, että oikeasti iso joukku ihmisiä monelta eri koulutusaseelta on tuota järjetöntä lakiesitystä vastaan. Mielenosoituksia järjestetään jokaisen ketun tai kanan hengen puolesta, niin miksi ei tällaisen isomman ja tärkeämmän asiankin puolesta?
  
  10. joulukuuta 2008 14:37:45

Nimi : Ulkosuomalainen
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Hei Jussi ja kaikki,

Ulkosuomalainen taas! Anteeksi että kirjoitan englanniksi! Vaikka osan Suomen kieltä, en osa niin sujuva Suomeksi.

Olen ulkomaalainen, eli olen ulkosuomalainen. Lyhyisesti, minä haluaisin sanoa, vaikka tulen että Suomen ulkopuolelta, tuen Jussin muutamaa näkemystänsä:

1. Eli, vaikka tulen Suomen ulkopuolelta: En tue että Suomi piti maksaa muihin kulttuuriin opiskelemista. Jos maahanmuuttajat haluavat että heidän lapset opiskelevat kulttuuria, kieliä, etc. Vaadin: MAKSA SE ITSE. Suomessa on tarkempi asioita käsittelemään. Kyllä, tulin Suomeen ulkopuolelta, muista kulttuurista! Vielä vaadin: En haluaisin maksaa muihin kulttuuriin opiskelemista, kieliä koulussa. Lapseni opiskelee Suomea, niin piti sinäkin.

2. Maahanmuuttajat pitävät sopeutua Suomeen, eivät Suomi ja Suomalaisia heille. Jos ette pidä Suomessa, esitän teille oikeutta poistumaan itse.

3. Voimme hyväksyä muita kulttuuria jos ne eivät ole lain vastaan, mutta vaadin saman aikana että hyväksytte meidän kulttuurin.

Muille minä haluaisin kertoa: Olkaa hyvää ja yrittäkää: Kaikki ulkomaalaiset eivät ole samanlaisia.

-- Ulkosuomalainen.

  
  10. joulukuuta 2008 14:39:19

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hmmm, kenelleköhän kirjoittaisi kun mulla ei ole nimikkoedustajaa?

Ulkosuomalainen: suurin osa meistä on varmasti aivan samaa mieltä kanssasi. Mukaanlukien se, että ulkomaalaisissa on eroja, kuten viineissä ;)
  
  10. joulukuuta 2008 14:43:18

Nimi : Martti Suni
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ulkosuomalainen:

Yleensä termillä Ulkosuomalainen tarkoitetaan käsittääkseni suomalaista, joka asuu ulkomailla. Eipä muuten mitään.
  
  10. joulukuuta 2008 14:43:47

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "2. Maahanmuuttajat pitävät sopeutua Suomeen, eivät Suomi ja Suomalaisia heille. Jos ette pidä Suomessa, esitän teille oikeutta poistumaan itse."

Ethän sinä ole mikään ulkosuomalainen, kun kerran tuollaisia ajattelet, pidän sinua lähinnä järkisuomalaisena, joka valitettavasti on liiankin harvinainen otus.
  
  10. joulukuuta 2008 14:45:35


guestbook © freebok.net